Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Advocaat kiest tegen Wit-Rusland voor 4-3-3, met Van Dijk, Rekik en Babel’

Laatste update:

Dick Advocaat verzekerde vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in Borisov al dat Jasper Cillessen en Virgil van Dijk in de basis starten in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. De NOS weet, afgaande op de trainingen, wat zaterdagavond de definitieve opstelling van Oranje gaat zijn.

Advocaat trainde vrijdag met de beoogde basisopstelling, met achterin Daryl Janmaat, Karim Rekik, Virgil van Dijk en Daley Blind. Op het middenveld posteert Advocaat volgens de NOS Georginio Wijnaldum, Davy Pröpper en Tonny Vilhena, terwijl Arjen Robben, Vincent Janssen en Ryan Babel de aanval van Oranje compleet maken. Voor de aanvaller van Besiktas zou de basisplek zijn eerste interland in bijna zes jaar betekenen.

Afgaande op de woorden van bondscoach Dick Advocaat en de trainingen van Oranje, is dit volgens de NOS de vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland. #oranje #advocaat

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Bas Dost, die al niet in de basis leek te beginnen, is vrijdag op de training afgehaakt. De 28-jarige spits van Sporting Portugal moest geblesseerd de laatste training van het Nederlands elftal verlaten nadat hij zich verstapte in de afsluitende partij. Hij greep direct naar zijn rechterknie en verliet daarna met de fysiotherapeut het trainingsveld.

Hoe eindigt Wit-Rusland - Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Apart dat Rekik speelt.. Iemand een idee hoe hij het bij Hertha doet? Ik zelf had veel eerder Daley Blind en Van Dijk centraal achterin gezet en Pieters op linksback en Tete of Janmaat rechtsback. Dat Babel speelt, is meer dan terecht, want hij is in bloedvorm bij Besiktas op dit moment.

6 oktober 2017 om 16:45

Denk dat Blind op linksback wel het beste is. Voetballend goed en brengt aanvallend meer dan Pieters zou doen. Van Dijk kan daarnaast ook goed voetballen waardoor je niet per se Blind nodig hebt daar voor de opbouw.

6 oktober 2017 om 16:49

Rekik is gewoon een talentvolle verdediger zonder zwakke punten. Snel, sterk, kopsterk, agressief, prima aan de bal. Probleem is dat hij af en toe domme fouten maakt, wat op zich normaal is op die leeftijd. Doet het goed bij Hertha (o.a. onlangs gelijkgespeeld tegen Bayern) maar die foutjes zijn er nog niet uit.

6 oktober 2017 om 17:20

Heftig inderdaad. Heke bepertke speler in Frankrijk helemaal mislukt. Zoveel goals blunder penalty rode kaarten veroorzaakt. Bij Hertha speelt die maar krijgen de ene goal na de andere tegen. Rekik is hetzelfde alsof je Nelom bij Feyenoord opstelt. Zeer slecht zo een beperkte speler opstellen in zo een cruciale wedstrijd ookal is het maar tegen een laagvlieger. Schande

6 oktober 2017 om 18:41

soldier wat klets je nou allemaal.ze hebben in 7 wedstrijden acht goals tegen hertha en hebben bayern en dortmund al gehad en beide wedstrijden was hij erg sterk.als je je eigen mening wilt verkondigen is prima maar back het dan op met feiten.dat je een afkeer hebt tegen rekik is prima maar liegen en zijn reputatie naar beneden brengen is niet nodig.

rekik is gewoon een prima verdediger heeft in princiepe alles wat een verdediger moet hebben hij mist alleen gewoon ervaring en dat is gewoon heel belangrijk als een verdediger.eindelijk 2 beesten achterin die verdedigen vooropstellen.

blind speelt al hele lange tijd lb bij united en oranje hoezo zou je hem dan als cb opstellen terwijl hij daar gewoon kracht en snelheid voor mist?zijn zoveel spelers die weleens een slecht jaar draaien dat hoort erbij zeker bij jonge spelers.die jongen is pas 22 wat verwacht je dan?

7 oktober 2017 om 00:14

Ze hebbe al die wedstrijden hiervoor zonder Rekik gespeeld. Als ze nu ongeslagen koploper waren geweest had ik jou gelijk gegeven, maar feit is dat ze er tot op heden niks van bakken. En ja, dan zoek je naar andere opties en kom je uit bij een speler als Rekik.

6 oktober 2017 om 18:36

Pieters brengt aanvallend helemaal niets, onnodig om hem op te stellen.

6 oktober 2017 om 23:42

Ja Pieters is kaliber Dijks hoor: groot lomp en sterk. Maar aanvallend 0,0

6 oktober 2017 om 22:13

Rekik speelt heel behoorlijk hoor en in Berlijn zijn we zeker tevreden met hem. Ik kan mij echter niet helemaal vinden in de lovende woorden hier boven mij. De zwakte van Rekik blijft gewoon dat hij geen 90 minuten scherp kan zijn en dat is gewoon dodelijk. Door een gebrek aan scherpte geeft hij een penalty weg tegen Mainz waardoor Hertha volkomen onnodig met 1-0 verliest. Precies zo'n foutje kunnen we ons op dit moment met het Nederlands elftal niet permitteren. Had hem zelf dus ook niet meteen in de basis gezet nu hij voor het eerst sinds een tijd weer bij Oranje zit.

We wisten sws dat Janssen zou starten, toch had ik het wel eens willen zien met Babel, Promes, en Robben, niet dat dat een garantie is, maar het speelt toch anders. Janssen is in elk geval iets beter in speelvorm nu, laten we hopen dat hij het waar kan maken. Janmaat? Serieus? Zet dan Tete of Veltman er neer.

Jasper
Veltman
Van Dijk
6 oktober 2017 om 16:33

Promes is geblesseerd.

6 oktober 2017 om 16:36

Dat Tete er niet altijd staat is echt schandalig.
Had Neymar in z'n broekzak! schandalig tete werkt altijd enorm hard rent overal achteraan en blijft mooi op zijn positie en durft de bal tenminste een ram naar voren te geven.

6 oktober 2017 om 16:43

@dremniz:
Had neymar weinig in zijn broekzak. Heel Lyon is nietecht in vorm trouwens dit jaar.

Plus jemoet scoren ens peelt tegen Wit Rusland, dan eb je meer aan een aanvallende back als Janmaat. Die het wel weergoed doetbij Watford nu na zijn blesure.

6 oktober 2017 om 17:12

Als de nadruk op verdedigen ligt kan je inderdaad beter Tete erin zetten. Nu ligt de nadruk op aanvallen. Dus is Janmaat een goede optie.

9 oktober 2017 om 15:04

Denk dat je dan een wedstrijd gemist hebt, want Neymar is niet 1x langs Tete gekomen, en ik weet het klinkt raar en het gaat toch niet geloofd worden want.. Huh Tete een speler die gratis naar Lyon is gegaan een speler van 260miljoen tegenhouden ja daag... het is toch echt zo geweest

6 oktober 2017 om 16:38

Veltman hahahahahaha, dan zie ik nog liever mn opa van 80 rechtsback spelend😂 Volg je Ajax een beetje Binny?

6 oktober 2017 om 16:47

We spelen tegen Wit-Rusland, dan heb je een aanvallende back nodig die steeds in de ruimte loopt die Robben maakt door naar binnen te komen. En laat dat nou niet echt de kwaliteit te zijn van Tete. Tegen beter tegenstanders kan je beter Tete opstellen.

6 oktober 2017 om 16:51

We hebben echt een goede aanvallende back gemist tegen de kleinere landen. Hoop dat Janmaat in vorm is.

6 oktober 2017 om 17:04

Ja jullie hebben gelijk.
Janmaat is aanvallend inderdaad een veel betere optie, even niet aan gedacht.

6 oktober 2017 om 16:51

Je vraagt je af of Janmaat er serieus in staat, maar noemt vervolgens Veltman.. 😅

6 oktober 2017 om 16:56

Janmaat brengt aanvallend een stuk meer dan die andere 2. En nu hebben we goals nodig dus niet zo gek dat janmaat boven hun 2 is verkozen

6 oktober 2017 om 17:00

Met de voorzetten van Tete gaan we er weinig maken denk ik hoor

6 oktober 2017 om 19:58

Ik had het juist willen zien met Babel, Huntelaar en Robben. Donny van de Beek erachter voor de passing.

Het blijft behelpen met zo'n selectie. Maar goed dat Advocaat op zijn beslissing is teruggekomen om Van Dijk niet te selecteren. Denk dat hij zowel verdedigend als aanvallend van grote waarde kan zijn deze twee wedstrijden.

6 oktober 2017 om 16:37

Ik denk dat Babel uiteindelijk een goede keuze zal blijken. We hebben te weinig wapens. Met Babel heb je een hard schot en goede vrije trap. Van Dijk is verder aardig in de lucht (aanvallend). hopelijk hebben we wat aan beiden.

Heb in de poll maar op ''winst nederland'' gestemd, ik mag toch hopen dat we dit gewoon met dikke cijfers winnen, maar Nederland kennende ik zou er geen wet opzetten.

Als ik die foto zo zie met Advocaat en Gullit naast elkaar wordt ik al verdrietig

6 oktober 2017 om 16:44

Kan je gerust stellen. Na dinsdag zijn deze mannen waarschijnlijk weer weg. Hopelijk kunnen we dan van Marwijk terug vragen of Ron jans ervoor zetten. Een nieuwe frisse start met een compleet nieuwe en jonge selectie.

6 oktober 2017 om 16:49

Van Marwijk en een frisse nieuwe start? Van Marwijk wilde we ook allemaal weg hebben na dat slechte EK.

6 oktober 2017 om 17:45

Ron jans is daar te bescheiden voor en zal denk ik passen op het NL elftal.

6 oktober 2017 om 18:06

Ik zou nog even wachten op de verrichtingen bij Everton. Koeman schijnt daar niet zeker te zijn van zijn plek. Zou de perfecte bondscoach zijn!

6 oktober 2017 om 18:54

Advocaat gaat, tenzij hij dat zelf wil, niet weg als NL zich niet plaatst hoor. Hij is halverwege ingestapt toen hij de troep moest opruimen van Blind. Als Oranje gewoon wint van Wit-Rusland en Zweden, maar zich niet plaatst, heeft Advocaat er bijna het maximale uitgehaald (tegen Frankrijk winnen was al moeilijk vanaf het begin) en komt het puur door de wedstrijden onder Blind dat we het niet halen.

7 oktober 2017 om 07:38

Dat lag anders niet aan hem. De spelers hadden duidelijk geen zin in dat ek. Van Marwijk is wel een van de beste bondscoaches die we gehad hebben.

Het opstellen van Rekik vind ik een opvallende keuze, op een positieve manier. Als het moet grijpt deze mini-Tarzan in met twee benen vooruit op de enkels. Niet om de tegenstander te blesseren maar om een signaal af te geven. Tot hier en niet verder.

6 oktober 2017 om 19:01

Je bedoeld Rekiki neem ik aan

Spelers uit Dui/Eng/ Ita eo. Borst vooruit en keer presteren. Laffe gelul allemaal

Janmaat? Waar is Hateboer. Zien spelen tegen Juve... goed en aanvallend met prima voorzet.

Hoezo 4-3-3 en dan dat middenveld met Wijnaldum, vilahena en proper. Wie gaat de pass op Janssen, robben of barbel geven. Het middenveld is teveel van hetzelfde. Ik zou zelf voor 3-4-3 gaan. Met 2 verdedigende en 2 aanvallende middenvelders. Het klinkt misschien gek, maar ik heb vandaag die frenkie de jong weer zien spelen, daar had ik het wel mee aangedurfd. En dan met van ginkel en Wijnaldum en blind op het middenveld. Dan heb je creativiteit, scorend vermogen, lopers, koppers, etc. 3 verdedigers voor die ene spits is meer dan genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren