Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AD weet wie ‘topkandidaat’ is om geblesseerde Rulli te vervangen bij Ajax

Laatste update:

Jay Gorter is de belangrijkste kandidaat om Gerónimo Rulli te vervangen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Waar de clubleiding in eerste instantie van plan was om de 23-jarige doelman te verhuren, ziet het er na de blessure van zijn Argentijnse collega ineens heel anders uit. Rulli viel tegen Heracles Almelo (4-1) geblesseerd uit met een schouderkwetsuur en moet maanden toekijken.

Johan Inan weet in het Algemeen Dagblad te melden dat Ajax 'niet van plan is om de markt op te gaan voor een vervanger van Rulli'. De belangrijkste prioriteit bij directeur voetbalzaken Sven Mislintat ligt bij het binnenhalen van twee mandekkers en een spits. Voor laatstgenoemde positie is Chuba Akpom in beeld. Ajax bereikte volgens Sky Sports al een akkoord met Middlesbrough over de transfer van de spits, maar ook RC Lens is in de markt.

Steijn legde zaterdag bij ESPN uit waarom Jay Gorter en niet Diant Ramaj, die voor ongeveer acht miljoen euro overkwam van Eintracht Frankfurt, inviel tegen Heracles. "Ramaj is in principe wel gehaald als tweede doelman. Ik heb Ramaj nog maar een half uurtje aan het werk gezien vorige week en dus kies ik nu nog voor Jay. Die kent én de achterhoede én die is vertrouwd met de jongens."

Eerder waren de kansen voor Gorter nog niet zo rooskleurig bij Ajax. "Ik vind Jay een uitstekende keeper, maar hij moet wel gaan spelen", zei Steijn zaterdag. "Dat plan lag er vorig jaar al met een verhuur, want het is zonde als hij op de bank komt te zitten. Daarom hebben we een andere keeper gehaald. Dat hebben we ook met hem besproken. Jay moet 30 tot 34 wedstrijden keepen om volgend jaar echt klaar te zijn voor de strijd."

Het Algemeen Dagblad weet dus dat Gorter nu al van derde naar eerste keus gaat bij Ajax. Remko Pasveer behoort ook nog tot het keepersbestand van Ajax, maar de 39-jarige Enschedeër is net als Rulli geblesseerd. Nu bekend is geworden dat Rulli maanden in de lappenmand zit, mag Gorter het dus waarschijnlijk dit seizoen al laten zien. Tot dusver kwam de van Go Ahead Eagles overgekomen doelman pas vier keer in actie in het shirt van de Amsterdammers.

Is Jay Gorter de geschikte man om Geronimo Rulli te vervangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het wordt een alsmaar gekker verhaal die keeper van 8 miljoen

13 augustus 2023 om 19:39

Bizar dat er een derde keeper voor 8 miljoen gehaald wordt en er wel met bijvoorbeeld een linksback gespeeld wordt die vorig seizoen bij FC Twente nog derde keuze was.

Waar is die Mislintat mee bezig? Is er ook niemand die hem tot de orde kan roepen?

13 augustus 2023 om 19:53

Nee er zit een soort machtsvacuum binnen ajax nu. Surrealistisch, maar insiders weten op het moment ook niet wat er staat te gebeuren.
Ik vind 10m voor een, naar het schijnt, 3e keus absoluut onaanvaardbaar.

13 augustus 2023 om 20:00

Gorter zou verhuurd worden als Rulli zou blijven. Nu Rulli geblesseerd is blijft Ramaj 2e keeper. Dus je kan dom lullen dat insiders niet weten wat er gaat gebeuren, maar dat is al lang bekend

13 augustus 2023 om 20:06

Basis is 4 mio.

13 augustus 2023 om 20:39

@bochherief en nu jij het niet aanvaardbaar vind wat gaat er dan nu gebeuren. Want dat kan natuurlijk niet!

ON: wat is dit voor non nieuws. Onze eerste keeper raakt geblesseerd en daarom mag onze 3e keeper niet verhuurd worden. Dat onze 3e keeper een paar wedstrijden dan eerste keeper is dat heeft onze trainer toch duidelijk uitgelegd.

Dit is toch geen hogere wiskunde?

13 augustus 2023 om 20:42

@ Gerard , Vanavond heeft Johan Inan van het AD aangegeven dat Ajax maar de helft van het door jou aangegeven bedrag heeft betaald voor Ramaj , dus dat is maar 1 Miljoen meer dan dat PSV voor Drommel heeft betaald, dat valt dan wel mee toch ?

13 augustus 2023 om 21:05

@gerrard: hoezo tot de orde roepen? Hij is nog bezig met transfers. Geef hem de tijd 🤡

13 augustus 2023 om 21:22

Die 10m klopt ook niet, ze betalen max de helft, zie AD.

Verder is helemaal niet duidelijk wie nu 1e keeper wordt, hij of Gorter. Steijn vond dit weekend dat Ramaj te weinig had mee getraind om te spelen voor t echie. Maar dat kan komend weekend dus weer anders zijn.

13 augustus 2023 om 21:24

Nee hoor, komend weekend kan hij zo maar gaan spelen. Was beoogd 2e keus achter Rulli, wie nu 1e keus wordt tijdelijk wordt komend weekend pas bekend. Reden dat hij dit weekend nog niet speelde was dat hij nog te weinig had mee getraind volgens Steijn.

13 augustus 2023 om 21:44

@bochherief En jij kent die “insiders” natuurlijk persoonlijk. Je weet helemaal niks en kent niemand die bronnen heeft bij clubs.

13 augustus 2023 om 19:41

Alleen is het dus geen 8 miljoen meldt Johan Inan van het AD. Ajax betaalt maximaal de helft heeft hij gemeld.

13 augustus 2023 om 19:53

@AjaxV10 heeft geen zin joh. Ik roep dit al in meerdere topics maar iedereen wil blijkbaar graag dat Ajax 8 miljoen uitgeeft waardoor ze kunnen bashen.

13 augustus 2023 om 20:04

Ach het ene verhaal tegen het andere verhaal. Supporters van de club zullen 9 van de 10x het laagste bedrag aanhouden.

13 augustus 2023 om 20:08

Sterker nog, hierboven maakt bochherief er zelfs tien miljoen van... Zucht.

13 augustus 2023 om 20:14

@eindtovenaar10, maar Ajax MOET transfersommen boven de 5 miljoen publiceren doordat ze beursgenoteerd zijn en er is niks gepubliceerd. Daarnaast is een bedrag van 4 miljoen vast ook een stuk aannemelijker zoals Inan meldt.

13 augustus 2023 om 22:25

Zoals vaker benoemd: Ajax is beurs genoteerd en moet transfers vanaf een bepaalde prijs benoemen, ik dacht 7. Aangezien er niks is gecommuniceerd over de prijs zou dit dus best kunnen kloppen

13 augustus 2023 om 22:58

Het Duitse blad Kicker heeft dit bedrag naar buiten gebracht wat compleet uit de duim gezogen is maar de Nederlandse media hebben blindelings overgenomen zodat die 8 miljoen een eigen leven is gaan leiden.

13 augustus 2023 om 19:45

Steijn zei gisteren toch dat Ramaj 2e keeper is achter Rulli, dan lijkt het mij sterk dat nu ineens Gorter keept.
Misschien volgende week dat hij nog keept maar verwacht toch Ramaj snel op doel

13 augustus 2023 om 19:51

Alleen omdat Gorter verhuurd zou worden. En dat is omdat Gorter moest spelen van Steijn. Nu kan hij ook spelen, maar dan bij Ajax. Terwijl Ramaj sowieso al voor de bank was gehaald.

13 augustus 2023 om 23:21

Pasveer is geblesseerd maar zal dat toch ook niet tot het aflopen van zijn contract blijven zijn? Of is hij inmiddels al helemaal afgeschreven in Amsterdam?

14 augustus 2023 om 11:50

Zo goed als.

13 augustus 2023 om 20:07

Die 8 mln blijven verschillende verhalen over rondgaan. De ene zegt 8 mln. met 4 aan bonussen, andere bronnen zeggen dan weer 4 mln. met 8 mln. aan bonussen. Ajax zelf heeft er geen duidelijkheid over gegeven bin de presentatie en het blijft nu zweven.

13 augustus 2023 om 20:10

Het is 8 miljoen waarvan 4m gegarandeerde bonussen. En 2m variabele bonussen, die mogelijk niet behaald en dus betaald kunnen worden. Onderaan de streep: 8+2
In de boeken: 4+4+2

13 augustus 2023 om 21:38

Haha wat een onzin. Ajax moet alles boven de 5 miljoen melden. Ze hebben niks gemeld. Ajax heeft hooguit 4/5 miljoen betaald.

13 augustus 2023 om 22:36

De 4+4+(2) constructie maakt dat ze het niet hoeven te melden.

14 augustus 2023 om 00:08

Alsnog is het onzin. Ajax betaald Max 5 miljoen is vandaag bevestigd door het AD. Maar jij denkt dat je alles beter weet toch?.

14 augustus 2023 om 00:42

Gister heb ik nogmaals bevestigend antwoord gekregen dat de constructie 4+4+2 is, ik snap niet zo goed wat jij allemaal bazelt. Een bonusconstructie hoeft ajax niet te melden omdat het in de basis variabel is. Je ziet het pas terug in het jaarverslag

14 augustus 2023 om 02:16

Haha de enige die hier bazelt ben jij. Vandaag bevestigd door het algemeen dagblad dat het niet meer als 5 miljoen inclusief bonussen is. Jij hebt ook helemaal niks “bevestigd” gekregen je hebt geen bronnen bij geen enkele club. Helemaal de weg kwijt. Met je zogenaamde bronnen.

13 augustus 2023 om 20:20

Die keeper kost de helft en is gehaald als nummer twee. Gorter moet minuten maken om zo te kunnen groeien. Het idee om die minuten te maken was verhuren. Nu kan hij die minuten bij Ajax maken. Zo lastig is dit toch niet?

13 augustus 2023 om 21:38

Ajax is nog steeds niet met een bedrag naar buiten gekomen en dat hoeven ze beursgenoteerde club ook niet bij dragen beneden de 5 miljoen dus ga er maar van uit dat er hooguit de helft van die 8 miljoen betaald is.

Hoezo haal je dan een derde keeper voor 8 miljoen?

13 augustus 2023 om 19:30

Een tweede keeper met het oog op het verhuren van Gorter wat nu dus anders uitpakt.

13 augustus 2023 om 19:31

Talentvolle keeper waar ze toekomst in zien, en kans dat Rulli zou vertrekken. Is gehaald als 2e keeper en blijft 2e keeper, ook nu Rulli geblesseerd is. Mensen begrijpen dat verhaal van Gorter blijkbaar verkeerd. Die is op een leeftijd gekomen dat hij een heel seizoen moet spelen, en niet nog een jaar op de bank en hopen op wat wedstrijdjes. Daarom zou hij verhuurd gaan worden. Nu krijgt hij alsnog de kans om te keepen dus blijft hij.

13 augustus 2023 om 19:36

"Die is op een leeftijd gekomen dat hij een heel seizoen moet spelen"

Lekker met clichés smijten en doen alsof je de wijsheid in pacht hebt. Als Gorter verhuurd zou worden is het dus niet logisch dat hij ineens eerste keeper wordt.

13 augustus 2023 om 19:37

Dan kan je Gorter toch nog steeds uitlenen? Schuif je iemand anders door als tweede keeper.

13 augustus 2023 om 19:44

Dit is niet mijn wijsheid. Dit is wat ze bij Ajax gezegd hebben. Het is juist wel logisch want verhuur gaat nu naar alle waarschijnlijkheid niet door vanwege de blessure van Rulli. Het is maar net hoe eigenwijs je wilt blijven en de logica niet begrijpt.

13 augustus 2023 om 19:46

Dat kan ja. Maar dan zul je (wederom) een 2e keeper moeten halen.

13 augustus 2023 om 20:01

Gorter zal uitgeleend gaan worden als Rulli en Pasveer weer fit zijn in de winterstop. Tenzij Gorter ineens werelds gaat keepen

13 augustus 2023 om 20:13

Waarom moet je dan per se een nieuwe keeper halen?

13 augustus 2023 om 21:05

Is dit serieus lastig te begrijpen? Als ze die nieuwe keeper niet gehaald hadden en Rulli gister niet geblesseerd was geraakt, had Gorter een heel seizoen lang op de bank gezeten en hooguit wat bekerwedstrijden gekeept. Nu halen ze wel een extra keeper zodat Gorter verhuurd kan worden en alsnog een heel seizoen wél kan keepen. Blijkbaar vinden ze hem nog steeds waardevol, al dan niet voor de toekomst en wilden ze hem niet verkopen. Daarnaast is er nog een keeper van een jaar of 40 die ook niet het eeuwige voetballeven heeft.

13 augustus 2023 om 19:32

Schijnt volgens Inan maar om de helft te gaan, dus 4 miljoen vast + 2 miljoen bonussen. Ajax heeft de transfersom ook niet bekend gemaakt en dat moet volgens mij wel vanaf een bepaald bedrag.

13 augustus 2023 om 19:52

Het is gewoon 8 miljoen. Hou toch op met selectieve bronnen zoeken. Ajax heeft dit niet gemeld maar de verkopende club wel.

13 augustus 2023 om 19:57

@Savano stuur jij dan de bron waarin de verkopende partij zegt dat het 8 miljoen is.

13 augustus 2023 om 19:57

Dat heeft de verkopende club helemaal niet.

13 augustus 2023 om 20:04

Ben ook benieuwd naar jouw bron. Heb nog ff op de site van Frankfurt gekeken, daar wordt geen som genoemd.
Verder dan wat Duitse media kom ik niet. Heb mijn best gedaan om niet selectief te zoeken.

13 augustus 2023 om 20:07

Selectieve bronnen? Gewoon Inan van het AD die goed geinformeerd is over Ajax. Daarnaast moet Ajax vaste transfersommen boven de 5 miljoen bekend maken geloof ik doordat ze beursgenoteerd zijn. Ajax heeft niks gemeld en Frankfurt niks. Inan zegt dat het om de helft gaat, wat best logisch lijkt aangezien Ajax bepaalde transfersommen MOET publiceren. 1 + 1 lijkt 2 toch?

13 augustus 2023 om 21:07

Hahaha savano wat is je bron kerel

13 augustus 2023 om 21:39

@savano haha je zet jezelf compleet voor lul man met je onzin verhalen. De verkopende club heeft helemaal niks gemeld.

13 augustus 2023 om 22:27

1. Dat hebben ze niet
2. Dan had Ajax t moeten
Melden want dat zijn ze verplicht

Ging vorig jaar ook erg goed. Dan zou ik nog eerder die keeper waar ze 10 miljoen voor betalen maar direct opstellen

13 augustus 2023 om 19:29

Dat was 1 wedstrijd, daar kan je echt niet iemand permanent op beoordelen

13 augustus 2023 om 19:32

Op basis van wat? Het is raar dat een keeper van 10 miljoen niet speelt. Maar als Gorter beter is dan deze keeper moet hij gewoon spelen, zo simpel is het ook.

13 augustus 2023 om 19:43

Gisteren dat schot van Bruns niet over de achterlijn duwen maar weer pal naar het duo waar het schot vandaan kwam. Gorter is een garantie voor typische keeperfouten.

13 augustus 2023 om 19:55

Was gewoon een prima redding, maar weer lekker naar het negatieve zoeken.

13 augustus 2023 om 20:08

Dat was dus geen goede redding want hij boxt hem zo weer terug. Met een beetje pech zo in de voeten van Bruns die dan de hoek voor het uitkiezen heeft omdat de goallie al ligt. Een goede keeper boxt die bal over de achterlijn.
Die erste goal was ook gewoon slecht verdedigen. Met links de bal door het midden zonder kracht weg stoten. Kan ook weer zo voor de voeten van de tegenstander vallen die dan hard kan uithalen. Iedereen heeft het over ongelukig, maar het was gewoon slecht, ook als de actie van Sala wel gelukt was.
Brobby die alles maar hard knalt in plaats van een hoek uit te kiezen...
Het zijn zulke details die de winst opleveren of niet.in een wedstrijd die beidde kanten op kan. Ik hoop dat ze op zulke details gaan trainen. Goede trainers doen niet anders.

13 augustus 2023 om 20:41

Sorry maar ik vind het echt lachwekkend hoe je zelfs in het optreden tegen Heracles naar nog iets negatiefs zoekt om over Gorter te zeggen. Aan de tegengoal kon hij helemaal niks doen en verder heeft hij ook niks fout gedaan. Die bal bokste hij naar Hato die hem toen gewoon kon weghalen. Het beste is naar de zijkant, niet zomaar over de achterlijn want dan geef je een onnodige corner weg.

13 augustus 2023 om 19:50

Gorter beoordelen op 1 wedstrijd. Lekker bezig joh. Ik heb Gorter 25x live de nul zien houden bij Kowet met fantastische reddingen. Keeper van het jaar geworden voor Olij. Ik roep het al 2 jaar en nu nog maar een keer. Dit wordt de grote doorbraak van Gorter. Mark my words

13 augustus 2023 om 19:52

Eens Repelsteel. Deze jongen heeft ontzettend veel talent en kan uitgroeien tot puntenpakker voor Ajax.

13 augustus 2023 om 19:53

@Repelsteel: Ik schrijf het op!

13 augustus 2023 om 20:18

@Repelsteel76 naarmate de tijd vordert des te meer ik het gevoel krijg dat dit het jaar wordt dat alles op z'n plek valt bij Ajax. Er worden verdomd goede beslissingen genomen, maar omdat er zo weinig lekt doen vele nu alsof ze de weg kwijt zijn bij Ajax. Inmiddels hebben ze zich ook verzekerd van een fantastische AD, vraag is alleen wanneer hij kan beginnen. En zelfs daar zijn ze over in gesprek met AZ. Bij de aanstelling van Mislintat zou Ajax overgenomen worden door buitenlanders. Klopte niets van. Voltallige technische staf zijn Nederlanders. Mislintat zou een scout zijn, die zeker geen deals kon sluiten. Vervolgens verkoopt hij de ene miskoop nog beter dan de andere. Vervolgens zou hij geen netwerk hebben en spelers niet kunnen aantrekken. Gisteren zagen we 4 van zijn tot nu toe 5 aankopen aam het werk en de eerste tekenen zijn hoopgevend. Mensen willen graag het negatieve geloven en het positieve opzij schuiven of down platen, maar feit is dat er weinig gekke dingen bij Ajax gebeuren, voor alles een goede en heldere uitleg gegeven wordt door trainer en/of TD en ze op de achtergrond hard werken om de organisatie en de selectie op orde te krijgen.

13 augustus 2023 om 19:52

Waar haalt iedereen die 10 miljoen euro vandaan?

Dus je koopt een keeper voor bijna 10 miljoen euro en het is nog niet je vervanger bij een blessure van je eerste keeper?

13 augustus 2023 om 19:29

Goed samengevat, klopt als een bus

13 augustus 2023 om 19:32

Het wordt ook met de minuut meer. Naar mijn weten is het 8 miljoen INCLUSIEF bonus. Waarbij het vaste bedrag 3-4 miljoen bedraagt. Mocht het er dus totaal niet uitkomen en niet je vaste keeper worden in de nabije toekomst heeft hij geen 8m gekost.

13 augustus 2023 om 19:36

Max 5 miljoen meldt het AD inclusief bonus.

13 augustus 2023 om 19:32

Gehaald als 2e keeper. 8mln overigens. En Gorter zou verhuurd worden. Verandert verder niks, die kerel blijft 2e keeper. Edit: blijkbaar zelfs nog minder dan 8mln.

13 augustus 2023 om 19:35

Ajax laat zo het geld op de bank staan...euhhhh, zitten😇

13 augustus 2023 om 20:11

Het is Ajax hé. Dé gedoodverfde kampioen van Nederland! Ajax kan het zich permiteren 8mil te besteden en de desbetreffende speler te laten banken. Dat is normaal in het huidige europese topvoetbal! Kijk maar bij iedere willekeurige europese topclub.... jullie vergelijken Ajax teveel met feyenoord, psv en az. Tsjah dan is het opeens heel erg zonde 😅. Kijk stengs, ook 8mil, staat strak in de basis en moddert behoorlijk aan!

Gorter deed het -ondanks dat ie niet mega veel te doen had- prima tegen Heracles, dus laat hem maar minstens één wedstrijd of 5-10 staan. Als ie het dan niet naar behoren doet kan je altijd nog Ramaj inbrengen.

Ik denk toch dat onze nieuwe Duitse vriend eerste keeper wordt hoor tot Rulli terug is. Met alle respect voor Gorter, maar ik zie het niet in hem.

Gorter vind ik persoonlijk te kort komen. Maar wat gekker is; waarom haal je voor miljoenen een keeper die je dan niet laat spelen als er stront aan de knikker is?

Als hij zijn kans pakt, kan het best leuk uitpakken. Het tegendoelpunt was niet aan hem te wijten en vond hem er gefocust uitzien toen hij inviel. Spreek met hem af dat hij bijvoorbeeld 8 wedstrijden het vertrouwen krijgt en daarna besloten wordt of hij mag blijven staan of niet.

Top zo'n pushbericht dat de 2de keeper de 1e gaat vervangen. Hopelijk snel een push wie Nieuwkoop gaat vervangen.

In hetzelfde artikel staat overigens dat Ramaj hooguit de helft kost van de eerder genoemde bedragen.

Steijn gaf gisteren toch vrij duidelijk aan dat hij Gorter voor nu koos omdat Ramaj zo kort er pas bij zat? Dat Ramaj in principe de tweede keus achter Ruli is.

13 augustus 2023 om 21:11

Als Ramaj de betere keeper is, zal hij die de eerstvolgende wedstrijd toch gewoon op doel moeten zetten? Althans, dat lijkt me logisch...

OMG, is dit nieuws, iemand die je al in huis hebt opnoemen als topkandidaad.
Het niveau begint weer onnoemelijk laag te raken.

13 augustus 2023 om 20:13

Ja ik mis een beetje het AZ-nieuws 🤔

13 augustus 2023 om 21:13

De koploper van Nederland, ik snap er ook niets meer van🤔 stomme site😉

Wie had dat anders verwacht eigenlijk?. Prima zo toch, benieuwd of hij het kan laten zien. Ramaj zit hem al op de hielen. Ik zou het ook raar hebben gevonden als Ajax nog een keeper had aangetrokken. Dan zit je straks in december/januari met 5 keepers, als Rulli en Pasveer weer fit zijn.
Tevens meld het AD dat het aankoop bedrag van Ramaj maximaal 5 miljoen is. Heel wat anders dan die 8 miljoen dat op kan lopen tot 12 miljoen.

Ik denk dat dit onzin nieuws is. Ramaj haal je niet om te banken. Ik verwacht dat Ramaj die plek als 1ste keeper gaat in nemen aankomende wedstrijden, of, dat er duidelijk vanuit Ajax gecommuniceerd wordt dat die 2 met elkaar momenteel de concurrentie aangaan. John Inan maakt een hoop aannames en insinuaties maar weet eigenlijk niks.

Zo raar dat mensen blijven roepen dat we een keeper van 10 miljoen hebben gekocht. Dit is pertinent onjuist.

Vanaf 5 miljoen is Ajax verplicht om het transferbedrag te benoemen in een persbericht, dus het initiële aankoopbedrag is maximaal 4.99.miljoen.

13 augustus 2023 om 20:49

Hoe kom je aan 5 miljoen euro? Volgens mij gaat het om 6,75 miljoen euro.

Een poos geleden ging het over 10% van de begroting, maar volgens mij is dat toen bijgesteld naar 25% van het geplaatst kapitaal ver waarde van €27 miljoen. Dus 6,75 miljoen euro.

Wieweet is Gorter afgelopen jaar heel hard gegroeid. Dat kan. Maar hiervoor bij Ajax was hij hard aan het schutteren en was hij verantwoordelijk voor onnodige nederlaag in een belangrijke wedstrijd. Was zo knullig dat je kan afvragen of hij ooit op eredivisie niveau komt. In schotland ook nul wedstrijden gespeeld. Goed om hem kansen te geven. Dat verdiend hij. En nu was het nodig om hem in te zetten. Op die momenten moet hij het laten zien. Andere wedstrijden de nieuwe keeper laten keepen.

13 augustus 2023 om 20:18

Gorter zat op de bank bij Aberdeen, dus groeien lijkt me niet...

13 augustus 2023 om 20:45

Schutteren op basis van 1 wedstrijd? Schreuder met zijn mismanagement om hem te laten debuteren in zo’n wedstrijd en dan gelijk te slachtofferen. In Schotland maar 4 wedstrijden gespeeld omdat de keeper weer terug was van een blessure en Gorter zelf geblesseerd raakte.

Goed nieuws. Ik heb er alle vertrouwen in dat Jay laat zien Ajax waardig te zijn

Iedereen heeft het over 8 miljoen, maar het schijnt dat ze nog niet de helft hebben betaald voor Ramaj.

Kunnen we het AD hierin vertrouwen? Want een goedkope Ajax keeper past goed in m'n Scorito-team

Eindelijk Gorter op de goal. Die komt er wel, zijn kans nu pakken en niet meer loslaten!

Inhoud bestaat niet bij deze “voetbal kenners” in de comments.

Je werkt met een selectie,
In die selectie heb je
•onbetwiste basisspelers
•roulatie spelers
•wissel spelers
•jeugd

Ajax speelt maar zoveel wedstrijden per seizoen.
Als je dan driedubbel bezet bent op elke plek (ajax bijna)
Moet je soms ook de mindere goden minuten geven.

Voor
A) teamverband, je wilt geen gemekker in de kleedkamer.
B) zelfvertrouwen, als Jay niet gekozen werd had hij dezelfde avond met zn zaakwaarnemer gepraat.

Maarja
“wAt GeK DaT jE dAN EeN KEep vAn 8MiL k00pt”

Een zenuwpees op doel. En je koopt een tweede keeper. Zal die vanwege dat tweede dus eeuwig tweede blijven?;-))) Steijn verraste me al met Taylor. En nu met Gorter. En dat zijn geen plezierige verrassingen....

13 augustus 2023 om 21:41

Oh ja want hij had andere opties dan Taylor wil je zeggen? Klaassen is nog slechter. Als berghuis terug is komt die gewoon op 10 te staan.

13 augustus 2023 om 22:05

Bergwijn kan ook op 10. Kudus eventueel. En dan kan Borges op 1 van de vleugels. Het is toch zo makkelijk;-)))

13 augustus 2023 om 22:13

Het is toch niet zo moeilijk om te weten dat Forbs* zo heet die. Niet wedstrijd fit genoeg was om te starten. Heeft Steijn gewoon gezegd. Maar het is allemaal zo makkelijk toch.

13 augustus 2023 om 21:42

Waarom is hij een zenuwpees precies?

13 augustus 2023 om 22:04

Omdat Gorter op doel van Ajax altijd nerveus is.

13 augustus 2023 om 22:30

Volgens mij ben jij gewoon nerveus als hij op de goal staat. Je baseert je mening op die wedstrijd tegen PSV.

13 augustus 2023 om 21:49

Verrast met Taylor? Jij bent wss vergeten dat Stevie 3 wedstrijden schorsing heeft. Daarna gaat Taylor lekker bankje warm houden

13 augustus 2023 om 22:04

Ik ben verrast dat er nog trainers zijn die Taylor opstellen.

13 augustus 2023 om 22:33

Hij was slecht tegen Heracles maar hij is dan ook totaal geen 10. In de voorbereiding speelde hij vaak gewoon prima (op 8), dus het slaat echt nergens op wat je zegt.

Ik was bij de open dag van Ajax en zag die Ramaj daar een paar balletjes vangen. Mijn diamantaugen hadden snel in de gaten dat dit een hele matige keeper is. Gorter is gewoon beter dus ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren.

14 augustus 2023 om 00:10

Ik zat gisteren de warming-up te kijken in het stadion en Gorter, Ramaj en de keeperstrainer waren aan het overtikken over 10 meter. Ramaj kreeg het een paar keer voor elkaar om de bal compleet buiten bereik van de keeperstrainer te spelen. Ben heel benieuwd of het wel wat is en dat het gewoon uitzonderingen waren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren