Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speler van Ajax loopt blessure op op trainingskamp en gaat per direct naar huis

Laatste update:

Jay Gorter heeft het trainingskamp van Ajax verlaten wegens een lichte hersenschudding, zo maken de Amsterdammers bekend via de officiële kanalen. De 23-jarige doelman liep de hersenschudding op tijdens de ochtendtraining en gaat thuis verder werken aan zijn herstel.

Gorter raakte in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (4-3 verlies) van eind oktober geblesseerd en speelde sindsdien geen minuut meer voor Ajax. De goalie is in de pikorde inmiddels voorbijgestreefd door Diant Ramaj en belandt dus in ieder geval voorlopig op het tweede plan zodra hij weer fit is.

De tweevoudig Jong Oranje-international kreeg van toenmalig trainer Maurice Steijn de voorkeur boven Ramaj toen Gerónimo Rulli in het openingsduel met Heracles Almelo (4-1 winst) na ruim een half uur spelen geblesseerd moest afhaken. Die beslissing kwam Steijn op veel kritiek te staan van toenmalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

Steijn bleef ook in de wedstrijden daarna echter kiezen voor Gorter, die dit seizoen in 12 wedstrijden 1 keer de nul hield en 23 treffers moest incasseren. De kans lijkt klein dat Ajax de doelman in de winter laat gaan, daar Rulli zijn vertrekwens heeft uitgesproken en de club in januari wil verlaten.

Gorter, die nog tot medio 2026 vastligt in de Johan Cruijff ArenA, gaat de tweede seizoenshelft normaliter dus invullen als tweede keeper. John van ’t Schip heeft ook Remko Pasveer en Charlie Setford nog achter de hand.

Ajax belegt van 2 januari tot en met 7 januari een trainingskamp in het Spaanse Cádiz om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De Amsterdammers spelen aanstaande zondag een oefenwedstrijd tegen Hannover 96, dat achtste staat in de 2. Bundesliga.

Ajax eindigde de eerste seizoenshelft met een gelijkspel tegen PEC Zwolle (2-2) en zelfs een nederlaag in het bekertoernooi tegen de amateurs van USV Hercules (3-2). De ploeg van Van ’t Schip hervat de Eredivisie op 14 januari met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet bekennen dat ik wederom moet lachen om de tekst en de foto. Heerlijk gedaan weer. Hou dit a.u.b. vol Voetbalzone. Want mijn interesse is getrokken en ik had hier nooit naar gekeken als ik had gelezen dat Jay Gorter naar huis is gegaan. Wat natuurlijk vreselijk is voor die gozer, dit huwelijk wil maar niet lukken.

3 januari 2024 om 17:30

Wat valt er te lachen dan? Aparte humor heb je.

Zijn er nog clubs die hem willen huren ? Met Rulli en Ramaj heeft hij toch 2 keepers voor hem. Waarbij het misschien ook niet onrealistisch is dat Rulli wil vertrekken.

Of zal het een katertje zijn? De keren dat ik Jay Gorter dronken in stad ben tegengekomen zijn niet meer op 2 handen te tellen.

3 januari 2024 om 17:03

Verbaasd me niets. Komt in niets over als iemand die koste wat het kost voor zijn plek wilt vechten. Heeft echt mazzel gehad met de prive oorlog van Steijn en uberhaupt het feit dat hij nog bij Ajax zit. Onrustig, instabiel, onzeker.. nee ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat hij het niet gaat redden

3 januari 2024 om 17:03

Haha heb dezelfde ervaring.
Maar lijkt me sterk in deze 😂

3 januari 2024 om 18:22

Dit is het volgende bullshit verhaal van Ajax. Misschien krijgen we over een paar maanden de waarheid van dit verhaal te horen. Hier mis je in ieder geval helemaal niets aan. Zo snel mogelijk verkopen deze vervelende grabbelaar.

Sowieso moet je hier zo snel mogelijk afscheid van nemen. Ramaj is geen hoogvlieger maar leek even op Ter Stegen ten opzichte van Gorter toen hij hem verving. Dat hij destijds gehaald werd begreep ik goed maar als hij vervolgens zowel bij Jong Ajax als in Schotland geen indruk maakt moet je door. Heeft geprofiteerd van de oorlog tussen Steijn en Mislintat maar is in niets een Ajax keeper. Qua gespeeld zelfvertrouwen een beetje een Cillessen light met een stuk minder kwaliteiten en een mentaliteit van niks. Zelfs als tweede doelman compleet ongeschikt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren