Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Acht maanden geleden noemden we hem nog ’s werelds beste keeper’

Laatste update:

Paul Robinson vindt het niet terecht dat Joe Hart stevig wordt aangepakt in Engeland. De 26-jarige doelman ging recent opzichtig in de fout in de topper tegen Chelsea en dat was voor trainer Manuel Pellegrini de druppel: hij haalde Hart in de volgende wedstrijd uit de basiself en begon met Costel Pantilimon. Ook bondscoach Roy Hodgson heeft geen grenzeloos vertrouwen meer in Hart en dat vindt Robinson hard.

/

“Wanneer je als keeper een fout maakt, heeft dat dikwijls een doelpunt tot gevolg”, zegt de 34-jarige doelman van Blackburn Rovers. Hij speelde tussen 2003 en 2007 zelf 41 keer voor Engeland en weet als geen ander hoeveel druk er op de ketel kan staan. “Joe Hart is en blijft een geweldige keeper. De laatste wedstrijden kijken mensen naar zijn optreden en deze goal of die goal.”

“Maar als je een lijst maakt van al zijn goede wedstrijden, blijft die lijst maar doorgaan”, werpt Robinson tegen in zijn column voor de Daily Mail. “Acht maanden geleden noemden we ‘m met z’n allen nog ’s werelds beste keeper. In acht maanden kan zoiets niet ineens veranderen. Keepers maken nu eenmaal fouten, het gebeurt. Ze hebben hun eigen mentaliteit. Onderling begrijp je wat een andere doelman doormaakt.”

Joe Hart hoort eerste keeper bij club en land te zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Robinson, weet nog dat die.nog zo'n mistrap had toen. Maar heeft wel een punt. Moet deze jongen niet zomaat afschrijven. Vorm komt vanzelf wel weer terug

18 november 2013 om 11:03

In mijn ogen de beste keeper die ze de afgelopen 6/7 jaar hebben gehad voor de nationale ploeg van Engeland, en momenteel nog ÉÉN van de beste in de competitie! Kleine vorm dip verder is er niks aan de hand.. mensen doen alsof hij er helemaal niks meer van kan

18 november 2013 om 11:11

Dan moet je dat filmpje maar eens kijken van die mistrap. Kon hij zelf niet veel aan doen. De bal stuitte serieus omhoog

18 november 2013 om 11:36

Zei ik dat het zijn fout was? Vond het toen gewoon erg komisch en.is me gewoon bijgebleven

18 november 2013 om 12:54

Gehyped of afgebrand de media in Engeland zijn verschrikkelijk kritisch en iedere misstap van elke voetballer komt bijna op de voorpagina. Wislhire die een sigaret had gerookt tijdens het uitgaan was de laatste denk ik die ineens overal in de media verscheen.

Het lijkt me sowieso geen pretje om voor Engeland te spelen aangezien iedereen verwacht dat ze kampioen worden alleen het materiaal er niet voor hebben en de trainer ook niet.

18 november 2013 om 11:54

Engelse spelers worden sowieso veel te veel gehyped in Engeland, dat is het probleem.

Vind het ook een uitstekende keeper. Hij zit nu echter in een vormcrisis, maar ik denk dat hij er wel weer sterk uitkomt. Zoals Robinson het hier boven al aangeeft, kan hij het niet ineens verleerd zijn.

18 november 2013 om 12:47

Hij is het ook niet verleerd. Het is denk ik wel goed voor hem dat hij even aan de kant zit een beetje rust kan wel helpen.

Joe hart had gewoon zelfde problemen met Vermeer, alleen zie ik echter Joe Hart wel weer eerste keeper worden en Vermeer niet, bij Hart sprong ook werkelijk alles uit zijn handen en liet hij veel ballen los maakte ook vele blunders, Vermeer moet lekker bij heereveen ofso gaan keepen dan zien we hem van zelf weer terug komen, bij ajax word het gewoon helemaal niks meer met hem, de boer gaat cillisen echt niet meer eruit halen voor Vermeer.

18 november 2013 om 11:05

Hete Kroketten!!

Ik vind Joe Hart een goede keeper, en heeft zeker meer kwaliteiten dan Pantillimon. Als Joe niet terug komt deze maand zal er wel een keeper gekocht worden in de winter. Misschien dat ze Valdes willen halen in de zomer?
Die is gratis (helemaal niet des City), maar hij zal nog even lekker kunnen cashen en in de mooiste competitie van Europa spelen!

18 november 2013 om 12:05

Hart eruit halen om vervolgens Valdes erin te zetten. Daar is Pellegrino denk ik na 10 wedstrijden ook wel op uitgekeken

Jaa als de keeper een fout maakt us het meteen fataal. Als de aanvaller de bal verliest is er niks aan de hand.. keepers en verdedigers worden altijd het snelst bekritiseert

18 november 2013 om 11:09

Frankbaarschot

Wanneer de keeper geen fout maakt maar wel een tegentreffer incasseert, zal niemand de keeper bekritiseren.
Het is makkelijk om te zeggen dat keepers en verdedigers het nooit goed kunnen doen maar ik kan me nog goed herinneren dat Vorm de hemel in geprezen werd vorig seizoen na de wedstrijd tegen Man Utd.
Hij mocht toen 3 keer de bal uit het net vissen...

Echter, wanneer je fouten maakt. Zoals Vermeer en Hart beiden doen/deden, loop je de kans om bekritiseerd te worden.
Evenals wanneer een speler heel veel kansen mist, zoals van Persie tijdens het WK 2010 en Immers nu..

Wie noemde hem de beste keeper van de wereld?
Hart is in mijn ogen altijd wisselvallig geweest. De ene week een superwedstrijd een week later kost ie je weer punten. Dat kan gewoon niet in de top.
En wat heb je als land aan een keeper die in de achtste finale je ploeg er door sleept om er vervolgens in de kwartfinale voor te zorgen dat je er uit vliegt door 2 blunders.

18 november 2013 om 11:11

Zat ik me ook net te bedenken. 8 maanden geleden had iedereen het volgens mij over Neuer, Buffon, die keeper van Dortmund en de Casillas/Lopez discussie. Hart vond ik altijd al zwak tot af en soms een leuke serie neerzetten, maar ik had nooit t idee naar een topkeeper te kijken.

18 november 2013 om 11:33

Het zit gewoon in zn spel inderdaad, het is niet constant geneog wat hij laat zien. Hart maakte vorig seizoen bij tijd en wijle ook geen sterke indruk en dat heeft Pellegrini ook gezien! Nu zit Pellegrini er en maakt hij nog meer blunders. Er lijkt wel een vloek te heersen op de Engelse keepers, ook de geroemde Seaman vond ik namelijk niet altijd even zeker van zichzelf.

18 november 2013 om 18:54

Waarschijnlijk de Britten zelf. Die weten hun eigen spelers nog wel eens te overhypen. Best raar eigenlijk, aangezien het voor de rest wel een bescheiden volk is.

Ik denk niet dat iemand hem de beste keeper ter wereld noemde. Sowieso kan je in de PL alleen al betere keepers vinden met Cech, Courtois, Lloris, Begovic, De Gea en Szczesny en dan hebben we het nog niet over Casillas, Buffon of Neuer.

18 november 2013 om 11:28

Neemt niet weg dat Hart tot de beste in de competitie behoort. In vorm is het gewoon een beest.

18 november 2013 om 13:32

Zal niet teveel roepen over een eventuele bril, maar normaal gesproken is Szczesny echt niet beter dan Hart hoor, noem dan Mignolet op.
Ook moet Courtois zich nog bewijzen in Engeland, De Gea deed het net zo geweldig als Courtois in Spanje en hij kende genoeg aanpassingsproblemen in de Premier League.

18 november 2013 om 13:44

De Gea's aanpassingsproblemen zijn schromelijk overschat. Wat Szczesy betreft, geef ik je wel gelijk.

Hart is al bezig met fouten maken sinds het kampioensjaar van Manchester City. Anderhalf seizoen bijna. Dit is een fundamenteel probleem, geen incidenteel probleem.

Leuke keeper, maar nooit 's werelds beste. Ook niet een jaar geleden. Denk dat hij er wel weer bovenop komt, misschien bij een andere club.

We noemden hem met zen allen de beste ter wereld???? Ja jongens...
Hij haalt de top 10 niet... Omdat grote doelmannen simpelweg niet week na week flateren.

Hart is een degelijke keeper maar in mijn ogen geen wereldtop. Zijn flaters begonnen overdreven en bepalend te worden. Hij staat er terecht naast. Ik denk wel dat hij zich terugvecht en voor de nationale ploeg is hij de beste, simpelweg omdat ze geen betere hebben. David Seaman was de laatste grote doelman die engeland had, diegene die de revue gepasseerd zijn herinnert niemand zich nog.

Ik snap niet dat er mensen zijn die beweren dat Hart bij de beste keepers ter wereld hoort dat is zeker niet het geval het is gewoon een doorsnee keeper die af en toe een bal tegen houd maar bij de beste hoort hij zeker niet thuis. Sterker nog na Peter Shilton heeft Engeland geen echte wereld keeper meer gehad dat was pas een keeper in zijn tijd een van de beste in de wereld .

Ik vind dat hart het niet heeft waargemaakt, daarom zit hij ook terecht op de bank met zn blunders. Ik vind dat hart overschat wordt en dat hij niet meer verdient dan op de bank zitten. Hij kan beter vertrekken naar een middenmoot in de premier league.

Typisch Engels probleem, als iemand een Engels paspoort heeft en een paar goede wedstrijden speelt, is het meteen de beste van de wereld. Sorry maar misschien moeten ze toch eens verder dan dat eiland gaan kijken. Hart is een redelijke keeper en voor Engelse begrippen inderdaad een goede.
Maar ja Engeland heeft sinds Peter Shilton nooit meer een echte top keeper gehad. Dus Arsenal supporters kom nou niet aan met Seaman, want dat was ook een over hypte clown, die geluk had dat Arsenal in die jaren de beste verdediging in Engeland had.

Dus Hart de beste van de wereld...... Ik vind Buffon met een arm op zn rug gebonden nog een betere keeper. ook Neuer, Casillas, Cech, Courtois, Mingolet en vele anderen zijn minimaal een klasse beter dan Hart. ( maar ja zo goed was Robinson zelf ook niet, dus.......)

Bij de Engelse nationale ploeg hoeven ze zich geen zorgen te maken. Die hebben in Forster een geweldige keeper en eentje die, in my opinion, beter is dan Hart. De enige ploeg die zich zorgen moet gaan maken is City. Die gekke Digimon die ze op goal hebben, lijkt mij geen echte puntenpakker.

Wat moet je anders verwachten van een keeper die 5 ton gekost heeft , Joe hart is niet meer dan wat hij was . Afstandsschoten dramatisch , blunder keeper . Hij zit in een dip en moet een jaar of twee op de bank blijven.
Ik vind Manchester City afschuwelijke club die spelers kopen , zij kopen trofeeën.

18 november 2013 om 11:59

"ik vind Manchester City afschuwelijke club die spelers kopen , zij kopen trofeeën"
Zegt iemand met PSG in zijn nickname

ON: Hart zit nu overduidelijk in een dip, maar hij heeft de afgelopen jaren laten zien een goede keeper te zijn. Die komt er wel weer boven op denk ik. Het gevaar voor hem is dat City in de winterstop een nieuwe keeper haalt (valdes?), want zijn opvolger Pantilimon (ofzoiets) is sowieso niet goed genoeg voor City.

Ja zit wel wat in wat hij zegt, het blijft natuurlijk een goede keeper, dat kan hij niet opeens verloren zijn. Maar wat Robinson vergeet is dat het gaat om vorm, als je zoals Hart lange tijd uit vorm bent en er is een redelijk alternatief, dan verdwijn je uit de basis en daar is niets geks aan.

Heh, dat is nu weer eens typisch Engels. Dat etiket van 's werelds beste keeper was dan ook gigantisch misplaatst. Dat was zo een jaar geleden, en zelfs twee jaar geleden, in zijn beste seizoen. Zelfs toen maakte hij geregeld foutjes (die wel veel minder afgestraft werden).

Paul Robinson doet alsof Hart gepasseerd wordt na twee mindere potjes of zo. Bij City zit hij momenteel ook niet voor niks op de bank vermoed ik. En Mancini en Platt wouden hem eind vorig seizoen zelfs verkopen. Hij is eigenlijk al meer dan anderhalf jaar de ene na de andere fout/blunder aan het maken.

Het bizarre is niet dat de media nu plots inziet dat hij niet goed bezig is, het bizarre is waarom het zo lang heeft moeten duren vooraleer iedereen het zag.

18 november 2013 om 13:45

Neemt niet weg dat hij jong is en gewoon top kan worden.

Hart is zeker een erg goede keeper maar wel pas als al die fouten en blunders hem niet meer overkomen. Wanneer hij in vorm is heeft hij dit niet en is het een geweldige keeper dan wordt hij meteen de beste van de wereld genoemd, wat hij natuurlijk nooit is geweest en waarschijnlijk ook nooit zal zijn.

Vind die pantilimon ook maar matig

Die trainer heeft helemaal gelijk!!!
Als je als spits een fout maakt, heeft dat geen enkele consequenties, maar als je als verdediger of keeper een fout maakt is het vaak gelijk een doelpunt (zeker de keeper)

Joe Hart is een geweldige keeper en is zeeer belangrijk geweest voor club en land, hoe kan je zo'n jongen met zoveel crediet afrekenen op een fout. Onbegrijpelijk!!

Dit is totaal niet te vergelijken met het zielig Vermeer persoontje. Die "keeper" maakte fout op fout en kostte die club uit Adam vele punten. Kansen genoeg gekregen en als je die kansen niet pakt, dan is het klaar!!
Maar Vermeer had in zn beste tijd nog 1% van de credits zoals Hart!!!

Dit geval is typisch je macht laten zieen aan de spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren