Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

75-voudig Engels international hangt vanaf juni handschoenen aan de wilgen

Laatste update:

Joe Hart zet na dit seizoen een punt achter zijn profcarrière. Dat heeft de 36-jarige doelman op zijn Instagram-kanaal bekendgemaakt. Hart twijfelde al een tijdje om te stoppen, en heeft nu in samenspraak met zijn club Celtic besloten zijn beslissing kenbaar te maken. De reden waarom hij stopt onthult hij op een later moment, zo belooft de Engelsman in een video-item.

Harts contract bij Celtic loopt eind mei af, waardoor er veel vraagtekens bestonden rondom de keeperspositie bij the Hoops. Om duidelijkheid te verschaffen, besluiten hij en de club het nieuws nu te delen.

"Het is iets waar ik al een tijdje over nadenk", aldus Hart in het video-item. "Er is geen goed of slecht moment, maar kijkend naar het grote plaatje wilden we de speculaties uit de weg helpen. Er is een hoop discussie over de keeperspositie."

Hart zegt zich fysiek 'geweldig' te voelen, wat dus niet aan zijn besluit ten grondslag ligt. Wat wél, maakt hij op een later moment bekend, zo belooft hij.

"Ik ga mijn best doen om uit te drukken wat deze geweldige club voor mij betekent als dit seizoen ten einde is", voegt Hart in de caption op Instagram toe. "Tot dan zal ik mijn alles geven om het succesvol af te sluiten. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke support. Big Joe", sluit hij met een hart-emoji af.

Hart, 75-voudig Engels international, is vooral bekend om zijn tijd bij Manchester City. Tussen 2006 en 2018 verdedigde hij 348 keer het doel van the Citizens, onder meer in het seizoen van de eerste landstitel sinds 44 jaar (2011/12).

In 2018 vertrok hij naar Burnley, na al een tijdje op het tweede plan te hebben gezeten bij City. Hij maakte nog een tussenstop bij Tottenham Hotspur, voordat hij in 2021/22 eindelijk weer eens eerste doelman werd bij Celtic. Dat is Hart vandaag de dag nog.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou die uit de kast komen ? Omdat hij op een later tijdstip vertelt waarom hij stopt en dit niet meteen kan doen ?

22 februari 2024 om 14:58

Hahahaha waar denk jij aan. Kan best hoor maar snap niet de link na het lezen van dit artikel. 36 jaar, mooie carriere gehad. Misschien volgt hij iemand op die nu nog in functie is.

22 februari 2024 om 15:00

Zou kunnen maar hij is sinds 2015 gehuwd met kimverley crew maar we gaan het zien

22 februari 2024 om 16:33

Hij kan het wel meteen doen,maar wil waarschijnlijk gewoon wachten tot ze kampioen zijn en dan zeggen dat het een mooi moment is op zijn leeftijd om te stoppen na het behalen van een kampioenschap

22 februari 2024 om 17:22

Lijkt me een vreemde gewaarwording voor zijn vrouw, maar goed.

Een van de vele slachtoffers die Pep Guardiola heeft gemaakt.

22 februari 2024 om 14:56

of gewoon niet goed genoeg voor de clubs waar Guardiola coachte

22 februari 2024 om 15:04

Zijn laatste seizoen bij City was het nog een topkeeper. Nadat die was weggepest was het bergafwaarts gegaan.

22 februari 2024 om 18:58

Dat zullen we helaas nooit weten want Guardiola heeft hem nooit de kans gegeven zich te laten zien. Die haalde liever de Bravo van Barca die echt niet goed genoeg bleek.

22 februari 2024 om 15:40

Ja die Pep die kan er wat van, sluit hem op!

22 februari 2024 om 15:47

Ja... Guardiola snapt er echt niks van. Matige trainer.

Joe Hart was toch na jaren aanmodderen met figuren als Robinson een betrouwbare Engelse doelman.

Heel vaag dit.. misschien een depressie of iets. Mooie foto van pickford

Ben benieuwd dan precies waarom.
36 jaar. Speelt gewoon alles bij een grote club in Schotland zoals Celtic is.
Staat momenteel weliswaar tweede in de league, maar speelt ieder jaar samen met Rangers voor de prijzen.

Neem aan dat hij ook wel gewoon geliefd is bij het publiek. Misschien is hij op? Anders was ik als keeper zijnde echt nog wel even lekker doorgegaan bij Celtic hoor! Schitterende club en mooi einde van je carriere!

Misschien heeft hij wel een blessure oid. Waar hij nog wel mee kan spelen. Soms moet je de tegenstanders niet slimmer maken dan ze zijn. Dat zou verklaren waarom de reden om te stoppen later wordt verteld.

Tsja.. nooit echt een TOP keeper geweest in mijn ogen. Net als Nederland is de keeper in Engeland wel echt een onderschoven kindje waardoor hij gewoon nog steeds 75 interlands heeft gespeeld. Zie hem een beetje als een Cilissen, oke keeper maar echt verder niets bijzonders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren