Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Absolute wereldgoal katapulteert Duitsers naar koppositie in poule Oranje

Laatste update:

Duitsland heeft zich maandagavond hersteld van de 2-4 nederlaag die het afgelopen vrijdag in eigen huis leed tegen Nederland. Het elftal van bondscoach Joachim Löw won op bezoek bij het tot nu toe foutloze Noord-Ierland met 0-2 en is daardoor nu koploper in Groep C van de EK-kwalificatiecampagne. Duitsland heeft net als Noord-Ierland na vijf groepswedstrijden twaalf punten; Oranje komt door de 0-4 zege op Estland op negen punten en heeft nog een wedstrijd tegoed.

Duitsland was na de nederlaag van afgelopen vrijdag tegen Oranje vermoedelijk met lood in de schoenen afgereisd naar Windsor Park. Löw had met Marcel Halstenberg en Julian Brandt twee nieuwelingen in zijn team gebracht, maar het begin van die Mannschaft was moeizaam. De bezoekers werden in de openingsfase overrompeld door een zeer agressief spelend Noord-Ierland en ontsnapten na zeven minuten voetballen aan een vroege achterstand. Conor Washington ging alleen op Manuel Neuer af na slordig balverlies van Toni Kroos, maar de Noord-Ierse spits zag zijn inzet uiteindelijk gekeerd worden door de doelman.

Duitsland speelde een matige eerste helft en werd op slag van rust opnieuw op de been gehouden door Neuer. De keeper dreigde verrast te worden door een scherpe voorzet van Stuart Dallas, maar wist uiteindelijk weer Washington van scoren af te houden. De spits werd bij zijn doelpoging overigens gehinderd door Jonathan Tah, die luttele minuten ervoor als vervanger van de geblesseerde Matthias Ginter zijn entree had gemaakt. Timo Werner kreeg in de blessuretijd van de eerste helft nog een serieuze kans voor Duitsland, maar Bailey Peacock-Farrell redde met de voet.

De ploeg van Löw werd vervolgens vrijwel onmiddellijk na de onderbreking op het juiste spoor gezet door Halstenberg. De verdediger van RB Leipzig volleerde op werkelijk schitterende wijze raak bij de tweede paal en hielp de ploeterende Duitsers zo aan een 0-1 voorsprong. Duitsland had het daarna niet eenvoudig, maar hield het hoofd uiteindelijk koel en stelde de overwinning in de blessuretijd definitief veilig via Serge Gnabry. Hij schoot uit een lastige hoek raak na een assist van invaller Kai Havertz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet nou niet echt wat nou de gunstigste uitslag was geweest vandaag? Kan iemand me hier een beetje over bij praten ?

9 september 2019 om 22:54

Sja, ligt er maar aan hoe je het bekijkt. Na 1 overwinning tegen Noord-Ierland kunnen we nu op een plaatsingsplek staan. Desalniettemin is de opdracht voor Nederland simpel, nog 4 keer winnen (2x N-Ierland, Estland thuis en Wit Rusland uit), dan ben je gewoon groepswinaar hoogstwaarschijnlijk.

9 september 2019 om 22:59

Dan ben je 100 procent groepswinnaar, maar eerste of tweede maakt weinig uit. Onderling resultaat gaat voor doelsaldo, daarom eindigen wij dam sws boven Duitsland.

9 september 2019 om 23:03

Thanks, meende dat al ergens gelezen te hebben inderdaad maar wist het niet zeker!

9 september 2019 om 22:56

Persoonlijk denk ik dat dit een gunstige uitslag is, stel je struikelt (onwaarschijnlijk) tegen de Noord-Ieren, heb je in ieder geval die drie punten uit Hamburg nog. Denk dat het beter is als Noord-Ierland tweemaal verliest van de Duitsers, kunnen we met de Mannschaft strijden om plek 1.

9 september 2019 om 22:57

Dit is gewoon de meest gunstige uitslag voor Nederland. Noord Ierland moet nog uit bij Duitsland en Nederland, waar ze normaliter beiden zouden verliezen. Dan is enkel de wedstrijd thuis tegen Nederland nog echt een kans voor hen. Echter als Nederland alles verder wint (en Duitsland ook), mogen ze die verliezen om alsnog op doelsaldo (dat veel beter is dan Noord Ierland) door te gaan.

10 september 2019 om 07:36

@oogaxhaka, maar doelsaldi is niet de graadmeter, dat is onderling resultaat

9 september 2019 om 22:58

Als we op evenveel punten als Duitsland eindigen dan staan we boven hun, maar een gelijkspel was misschien beter geweest omdat wij de Ieren nog twee eer krijgen. Als we die gewoon allebei winnen worden we eerste in de poule, maar eerste of tweede maakt niet uit. Sowieso kun je er weinig van zeggen, want ik ga er nu van uit dat Duitsland 2 keer wint van Ierland en de bal blijft rond. Als Nederland gewoon zijn ding doet kunnen we het EK niet meer ontlopen

9 september 2019 om 23:12

Maakt toch geen reet uit of we 1e of 2e worden?

9 september 2019 om 23:19

Denk het niet inderdaad. De potten voor de loting op het EK gaan normaliter op UEFA ranking dus maakt verder inderdaad niet uit. Al is 'gewoon' 4 keer winnen wel beter voor de ranking en voor de teamspirit uiteraard

9 september 2019 om 23:11

Nederland moet gewoon alles winnen en dan zijn ze eerste. Mocht dat niet het geval zijn dan is het misschien maar beter dat Duitsland wint. Als Duitsland dan ook thuis gewoon wint hoeft Nederland maar 1 keer van Noord-Ierland te winnen.

10 september 2019 om 00:42

Maakt voor Nederland eigenlijk nu niet zoveel meer uit. Komende maand moet er gewoon gewonnen worden van N. Ierland, dan schakel je sowieso de outsider in deze poule praktisch uit.en uiteraard de overige wedstrijden winnen van Wit Rusland en thuis tegen Estland.

10 september 2019 om 09:39

Als je alleen naar de momentele puntverdeling kijkt was het beter geweest als Noord-Ierland had gewonnen. 1e of 2e worden maakt niks uit, bij gelijk aantal punten staat Nederland altijd boven Duitsland. Dus wanneer Duitsland nu had verloren had Nederland zelfs nog een wedstrijd mogen verliezen en was het nog boven de Duitsers geëindigd. Als je wat praktischer kijkt kunnen we ervan uitgaan dat Duitsland en Nederland vanaf nu alles gaan winnen en is het juist weer fijn dat Duitsland gewonnen heeft. bij gelijk aantal punten staan we dus boven Duitsland dus zo lang Noord-Ierland maar achter blijft hoeven we alleen op punten gelijk te komen staan met de Duitsers. We hebben gewoon alles in eigen hand nu. Wat een heerlijk verschil 2 wedstrijden dan kunnen maken

Dus eigenlijk alle wedstrijden die we nog hebben moeten we winnen om koppositie te pakken. Is wel mogelijk?

9 september 2019 om 23:01

Als we alle wedstrijden winnen zijn we als ik me niet vergis sowieso groepswinnaar vanwege het positieve onderlinge resultaat t.o.v. de Duitsers, die dan net als ons op 21 punten zullen eindigen (als zij ook alle resterende duels winnen). Edit: hoor net dat inderdaad het onderling resultaat boven doelsaldo gaat. Ofwel 4 maal winnen en we zijn inderdaad groepswinnaar!

10 september 2019 om 00:36

Noord-Ierland kan ook gewoon van Nederland winnen net zoals zij vandaag ook van Duitsland hadden kunnen winnen.

10 september 2019 om 00:46

Duitsland is nog erg zoekende op dit moment. Vooral verdedigend is het allemaal niet zo zeker. Dus geen wonder dat N. Ierland het Die Manschaft nog vrij moeilijk maakt.maar ik zie N. Ierland ook weer niet 'gewoon' van Nederland winnen. Oranje zal de Ieren zeker niet onderschatten, maar is op dit moment zo groeiende in z'n vorm, Bovendien, zoals we vaak zagen, dit Oranje is niet onder de indruk als ze achter komen.

Leuk doelpunt hoor, maar om daar nou zo hysterisch over te doen?

9 september 2019 om 22:52

Ja doen als of hij een omhaal heeft gescoord vanaf de midden helft... man man man

9 september 2019 om 23:01

Ja het is een leuke goal maar het is toch ook weer geen wereldbal of zo.

9 september 2019 om 23:24

Leuke goal maar niet meer dan dat, zie zo goed als wekelijks mooiere dus is verre van 'wereld goal'. Maar goed, wie ben ik.

9 september 2019 om 22:59

Ach kom op, als de Jong of een Memphis zo'n goal had gemaakt vanavond hadden wij het net zo geweldig gevonden..

9 september 2019 om 22:59

Technisch is het gewoon een prachtige goal, maar dat realiseert een heel aantal zich niet. Natuurlijk is het op het oog niet zo spectaculair als een omhaal of een hakbal, maar het is technisch zeker een wonderschone treffer.

Leuk om twee backs van RB Leipzig terug te zien bij de Duitsers. Ben benieuwd wat Nederland tegen de Noord Ieren gaat doen l, gaat daar in ieder geval niet makkelijk worden.

Het is echt 3 keer niks met Werner bij Duitsland. Gnabry zoals gewoonlijk weer gevaarlijk wat heeft hij stappen gemaakt zeg.low mag echt vertrekken als Neuer niet op doelpunt stond zou het zomaar een andere uitslag kunnen hebben.

Duitsland is in ontwikkkeling, Low twijfelt over t systeem en 4 basisspelers zijn er niet bij: Goretzka, Sané, Draxler, Gündogan.
Daarnaast blijf ik erbij, Reus centraal is niet gevaarlijk maar op de flank wel waar hij ruimte heeft. Kimmich moet weer gewoon back, Gundo en Goretzka centraal en Kai op 10. Op de flank Reus en Sané. In de punt Gnabry.

Duitsers hebben echt mazzel gehad. Ieren vond ik beter en hadden een 100% strafschop moeten hebben. Oranje kan z’n borst nat maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren