Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 3 juni 2010
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 265
  • 36 jaar (6-6-1985)
  • Utrecht
Persoonlijke berichten
7 juni 2012 om 09:40
#1

Daar heb je helemaal gelijk in. Alleen is het verschil dat niemand mijn reacties moet lezen, of ik nu leef of dood ben. Ik wist gewoon dat mensen hier weer als hongerige haaien tekeer gingen gaan.
Wat ik eigenlijk zeg:

1. Preciado was een verschrikkelijke vent (mening, in elk ander topic mag dat staan, mits een korte argumentatie, omdat het nu een topic is over zijn overlijden moet iedereen doen alsof hij je beste vriend was en je kapot bent over zijn dood? De helft denkt over nog geen 10 minuten nog ooit aan deze man...

2. Ik zeg dat ik niet rouwig ben om zijn dood. (De dood van iemand die ik niet ken, maar sowieso al niet mocht, laat me koud. Net als de dood van Piet Snot in de krant na een verkeersongeval elke maandagochtend. Omdat het een voetbalcoach betreft gaat iedereen rip zitten schrijven terwijl diezelfde mensen steevast de andere overlijdensberichten vast overslaan of zie je ze al allemaal een briefje met gecondoleerd naar de familie sturen?

3. Ik zeg dat zijn dood te drastisch was en hij dat niet verdient (lijkt me gewoon waar. Ik heb nergens gezegd dat ik blij ben met zijn dood, ik heb gezegd dat ik niet rouwig ben om zijn dood. niet rouwig is niet gelijk aan blij, niet rouwig is gelijk aan onverschillig/emotieloos.

7 juni 2012 om 10:16
#2

Wat knap dat je wist dat mensen als hongerige haaien tekeer zouden gaan! Zou dat komen omdat jij zo'n feilloze mensenkennis hebt dat je vooraf haarfijn het gedrag van elke Voetbalzoner weet in te schatten? Of misschien komt het wel omdat je reactie ontzettend lomp en ongepast was! Hmm, moeilijk om tussen die twee te kiezen.

Anyway, over 'twee' gesproken;) Ik ga ook even getalletjes voor mijn opmerkingen zetten, moment:

1. Het verschil dat je in je inleidende stukje proza opmerkt bestaat niet. Jouw reacties hoeft niemand te lezen, en de uitspraken van de (wijlen) trainer had ook niemand hoeven lezen. Dat jij per ongeluk wel eens een reactie van de beste man las en je daarover opwond, verschilt in niets van hoe ik per ongeluk jouw reactie las. Bescherm me dan in het vervolg gewoon even door boven je posts te zetten 'dit hoeft niemand te lezen hoor! Echt niet!'

2. Ik heb ook niet zoveel op met mensen die allemaal R.i.p. gaan roepen alsof hun eigen zojuist opa dood is gegaan. Dat heb ik niet alleen bij zo'n Preciado, maar eigenlijk bij elke semi-bekende persoon die het loodje legt. Maar hoe ga je daar vervolgens mee om? Kijk;) je kan ook gewoon zo'n topic negeren en niet 'r.i.p.' posten, in plaats van iets lomps neer te kwakken waarmee je a) insinueert dat je het wel prima vindt dat Preciado dood is, en b) dat je Mourinho erbij haalt om je standpunt 'kracht' bij te zetten. Het komt allemaal zo respectloos over. Mourinho is zo'n beetje de meest controversiële man die er is op Voetbalzone, dus ik ben altijd dolblij als het een keer niet over hem hoeft te gaan, maar notabene onder een bericht over iemand die dood is, sleep je hem er toch met de haren bij. Vond je dat nou echt nodig? Alleen maar omdat je het hypocriet vindt omdat andere mensen doen alsof ze het erg vinden dat hij dood is?

3. De argumentatielijn die je hanteert onder je puntje 1. en 2. zijn eigenlijk identiek;) journalistiek is dat niet erg verantwoord. Maar goed, je bent nog in opleiding, dus misschien komt dat volgend jaar.

4. Hee, wat ontzettend fijn dat je nog wel even benadrukt dat hij zijn dood niet verdient en vooral dat dat gewoon 'waar' is.. Ik zat nog te denken 'zou die vent het nou verdienen, dat hij dood is, aangezien hij soms uitspraken deed waarmee hij Realsocio verdrietig maakte?' Maar nu je aangeeft dat het toch echt wel waar is dat hij het niet verdient, heb ik eindelijk dat stukje zekerheid waar ik zo naar snak. Bedankt man!

11 juli 2012 om 02:18
#3

geniale reactie op het topic van rodney sneijder naar rkc

11 juni 2013 om 16:00
#4

Laat jouw reactie voortaan achterwege aangezien het mij toch niks interesseerd, met je bamigezicht!

Trouwens, de argumentatielijn die je hanteert onder je puntje 1. en 2. zijn eigenlijk identiek;) journalistiek is dat niet erg verantwoord. Maar goed, je bent nog in opleiding, dus misschien komt dat volgend jaar.

11 juni 2013 om 16:12
#5

Omdat het jou opvalt kom je dat bij mij melden? Dan hoop ik dat jij daarmee kapt want, zoals ik al heb aangegeven, boeit elk aspect uit jouw leven mij niet. Verder heb jij best weinig punten voor iemand die zijn best doet om slim te zijn...

Verder wens ik jou veel geluk vandaag, want dat jij nogal wat pech hebt gehad is wel heel erg duidelijk.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren