Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanslag op Blind heeft gevolgen: 'We weten niet of hij nog gaat spelen'

Laatste update:

Vincent Kompany zette vorige week in de Manchester-derby een schandalige tackle in op Daley Blind en ontsnapte bij deze overtreding, kort voor rust, aan een rode kaart. De verdediger van Manchester City raakte wel zelf geblesseerd en mist nu mogelijk het restant van het seizoen.

/

Manuel Pellegrini moest Kompany vorige week in de pauze vervangen en liet vrijdag op de persconferentie weten dat de kans groot is dat de Belg de laatste zes wedstrijden van dit voetbaljaar zal gaan missen. "Het is een spierblessure, we weten niet precies hoelang dit gaat duren", zei Pellegrini. "We weten niet of hij dit seizoen nog zal gaan spelen."

Kompany is een van de vijf spelers die zondag ontbreekt bij City tegen West Ham United: naast de aanvoerder ontbreken ook Stevan Jovetic, Wilfried Bony, Gael Clichy en James Milner. City staat momenteel vierde in de Premier League en heeft een voorsprong van vier punten op nummer vijf Liverpool.

Denk je dat Manchester City bij de eerste vier gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoewel politiek zeer incorrect, een gevalletje 'what goes around, comes around'. Als een debiel inkomen en het risico aanvaarden iemand ernstig te blesseren, lekker de rest van het seizoen cq. de nog resterende wedstrijden even toekijken.

17 april 2015 om 15:57

inderdaad een gevalletje 'karma' al is dat wel heel makkelijk. Gewoon verwerpelijk als iemand zijn frustratie op een ander botviert, wat hij op dat moment duidelijk deed.

17 april 2015 om 15:59

Eens hoor, het onderbuikgevoel zegeviert hier wat mij betreft echter wel.

17 april 2015 om 16:59

Zolang er maar erkend wordt dat hier sprake is van onderbuikgevoel. Dat scheelt de helft

Grootste aderlating is Milner, die de groep enigszins bij elkaar houd met zijn werklust.

Valt uit en thuis echt wel wat te halen bij City momenteel en hoop dat dit ook nog gaat gebeuren, want dat is indirect goed nieuws voor Liverpool

17 april 2015 om 15:58

Het zou wat wezen mocht Liverpool nog 4e worden. Dan zou dat een bekroning zijn voor het spel na de winterstop! Dan weet ik wel voor 1000% zeker dat Pellegrini zn koffers mag pakken.

17 april 2015 om 16:40

En daarmee geef je direct het probleem van City aan. Een gebrek aan kwaliteit. Wanneer een speler als Milner een dragende speler is weet je dat City nooit genoeg kwaliteit heeft om de ambities waar te maken. Milner zou in de top van Europa hoogstens selectievulling zijn.

17 april 2015 om 17:12

Gebrek aan kwaliteit? Zet de namen van de opstellingen van de wedstrijd van afgelopen weekend tussen United en city eens naast elkaar. Ben van united nog minder onder de indruk. Maar die voetballen als een team, gebrek aan kwaliteit is er. Maar dat zit m in de trainersstaf.

17 april 2015 om 17:19

Mentaliteit is ook een kwaliteit.

17 april 2015 om 17:34

Nee, gewoonweg nee denk ik dan. Als je Aguero en Silva hebt lopen kun je niet zeggen dat ze kwaliteit missen.

@alex4all
Mentaliteit zien veel niet als kwaliteit

Ze missen mentaliteit in veel spelers
- Toure
- Navas
- Nasri
- Clichy

En nog veel meer zonder die inzet en ruggengraat

Niet gek ook want ze voelen zich maar op 2 manieren verbonden met de club en dat is een salaris aan het eind van de maand en de kans op prijzen is groter bij een financieel sterke club.

Milner is een Kuyt en die zijn altijd nuttig gebleken. Waarom weten we allemaal wel denk ik.

Ik hoop dat City niet in de top 4 eindigt. Ze spelen echt als natte kranten.

Zou chill zijn mocht City buiten de top4 eindigen, Champions League mislopen en die Arabieren de stekker er opeens uithalen. Met de FFP wordt het er al niet beter op. Een ploeg vol overbetaalde vedetten. Ze hebben al wel 10 aanvallers gehaald voor gigantisch veel geld maar nog nooit één degelijke verdediger, Mangala komt er niet door. Kompany zat er al voor de sjeik.

17 april 2015 om 16:44

Kompany is toch juist een van de eerste aankopen van onze beste sjeikjes geweest?

17 april 2015 om 17:10

Volgens mij is Kompany al van voor de sjeik.

En Eden, ik hoop het, maar reken er niet op, de sjeik zal niet na 1 slecht seizoen de stekker eruit trekken. Maar als ze geen CL halen denk ik wel dat Pellegrini een nieuwe club kan gaan zoeken. City heeft gewoon geen beleid, ze kunnen een voorbeeld nemen aan Psg. PSG heeft 8 aankopen van meer dan 20 miljoen gedaan, en de totale selectie voor 417.3 miljoen gekocht.

City heeft 21 transfers van 20 miljoen of meer afgerond, en daarvan spelen nu nog 12 spelers bij de club. En in totaal heeft City 425.1 miljoen voor de huidige selectie uitgegeven. Qua saldo maakt dat niet veel uit, maar PSG laat Europees wel gewoon veel meer zien.

17 april 2015 om 17:23

Kompany was er inderdaad al voor de overname van de sheiks.

De blessure is niet het gevolg van die tackle. Je zag bij de beelden dat hij voor die tackle naar zijn dij greep.

17 april 2015 om 17:18

Had hij de tackle daarna niet gedaan was de schade vast een stuk kleiner geweest. Boontje komt op zijn loontje. Dik rood.

17 april 2015 om 17:26

dat was gewoon om zijn snelheid en evenwicht te behouden..

Wij missed nu ook Blind door jou

Dat Vincent Kompany zichzelf blesseert oke maar het was toch onbesuisde,
tackel op Blind .En nu ik lees uit de reacties was de blessure nog geen eens van,
die tackle op Blind blijk uit t.v beelden .
Maar al met al nu mis Machester united ook blind.

Eigen schuld dikke bult. Daarnaast vind ik hem missbaar voor city als jij kijkt naar zijn vorm

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren