AZ neemt ongenadig hard wraak en stopt pas na zeven (!) doelpunten

Donderdag, 11 augustus 2022 om 22:49Guy Habets • Laatste update: 08:45

AZ staat in de play-offs van de Conference League. De 1-0 nederlaag tegen Dundee United van vorige week werd in één helft glansrijk weggepoetst door de Alkmaarders, die in 45 minuten vijf keer scoorden en daar na rust nog twee treffers bij optelden: 7-0. Vangelis Pavlidis en Tijjani Reijnders maakten in het eerste bedrijf twee goals en ook Hakon Evjen zette zichzelf op het scorebord, waarna Dani de Wit en Mayckel Lahdo in de tweede helft ook nog scoorden.

Dundee maakte het AZ vorige week nog knap lastig in het eigen Tannadice Park, maar daar was een week later in het AFAS Stadion niets meer van te zien. De formatie van trainer Pascal Jansen had een paar minuutjes nodig om los te komen en liet de Schotten daarna alle hoeken van het veld zien. In minuut 21 opende Pavlidis de score door op de goede plek te staan na een schitterende aanval over links, waarna Reijnders tien minuten later een net zo fraaie offensieve opzet van AZ bekroonde met een treffer: 2-0.

In de tien minuten voor rust werd het alleen nog maar mooier voor AZ. Pavlidis kopte in de 36e minuut raak nadat Dundee-goalie Mark Birighitti er niet goed uitzag en diezelfde keeper moest vervolgens ook vissen toen Reijnders nog maar een keer uithaalde. 4-0 was echter nog steeds niet genoeg voor de Alkmaarders en vooral niet voor Evjen, die al een aantal keer van afstand had geschoten. Zijn vijfde poging was succesvol en eindigde op fenomale wijze in de bovenhoek, waarna de Noor een staande ovatie kreeg. Die hield tot en met de rust aan.

Het was de vraag of AZ het niveau uit de eerste helft vast kon houden en dat leek zeker het geval te zijn. Het AFAS Stadion kon al gauw de 6-0 van De Wit vieren, die na matig verdedigen van Dundee de bal in de korte hoek binnenramde en gedacht zal hebben dat de dubbele cijfers misschien nog wel haalbaar waren. Dat bleek niet het geval. Het duurde 'te lang' totdat Lahdo de zevende treffer op het bord zette, want die viel in minuut 75. Verder leed werd de Schotten daarna bespaard.

AZ speelt in de play-offs van de Conference League tegen het Portugese Gil Vicente, dat over twee wedstrijden afrekende met Riga FC uit Letland. De mannen van Jansen kunnen dus een voor Nederland zeer welkome 'coëfficiëntentik' uitdelen aan Portugal door opnieuw een club uit dat land uit te schakelen. In de derde voorronde ging Vitória SC immers al onderuit.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)Gerelateerd

Meer sportnieuws

103 reacties (laatste reactie door edforce2)

Even gas erop na die prestatie van vorige week. Zoals het hoort! Voor het publiek.

11 augustus 2022 om 22:02

BAM BAM BAM FORZA AZ!!!!
Wij zijn hollands’ trots!

11 augustus 2022 om 22:08

Hollands trots ja, koekoek.

11 augustus 2022 om 22:12

Prem heeft wel gelijk met Hollands trots als je PSV, Ajax en Feyenoord wegdenkt. Dan misschien

11 augustus 2022 om 22:13

Waar gaat het over Prem, dit is de nummer 4 van Schotland vorig jaar, op 13 punten van de nummer drie en 45 van Celtic. Een beetje alsof je kan knallen tegen Bristol Rovers dit.

11 augustus 2022 om 22:18

Je kan redeneren dat PSV niet Hollands is he
Holland over die 2 provincies. In dat geval is wat Prem zegt al een stuk beter te snappen

11 augustus 2022 om 23:00

Heb de feiten niet nagekeken maar gevoelsmatig heeft AZ met Ajax de grootste bijdrage heeft geleverd aan de huidige goede positionering van Nederland op de coëfficiënten clublijst ≈ over de afgelopen 5 jaar. Daar mogen AZ fans als Prem hartstikke trots op zijn.

11 augustus 2022 om 23:19

Prem bedoelt gewoon voor vanavond, en daar heeft hij gelijk in.

Gefeliciteerd Prem, en alle andere Az'ers. Geniet ervan!

11 augustus 2022 om 23:28

Zeur niet man... toch leuk.... wees enthousiast... 7-0... super... go Prem!

11 augustus 2022 om 23:54

Heb je hier patent op? Om een "scherpe" opmerking / sneer neer te zetten? Ik zie het je vaker posten in ieder geval.

Gefeliciteerd met de overwinning van AZ in ieder geval

11 augustus 2022 om 23:55

Gefeliciteerd met de overwinning Prem! AZ heeft een goed statement gemaakt hiermee. Orde op zaken stellen en nu doorpakken!

12 augustus 2022 om 00:21

@eindtovenaar10
PSV is Brabant en dat kan dan geen Hollands trots zijn. Holland is het oude gewest Holland, wat nu opgedeeld is in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. Het land waar we in leven heet Nederland.

12 augustus 2022 om 05:22

Ja want dan zou AZ de derde club zijn, achter Feyenoord en Ajax. Zelfde als AZ in Schotland zou voetballen, zouden ze ook de 3e club zijn achter Rangers en Celtic.

12 augustus 2022 om 06:20

Als hij trots van Nederland bedoeld moet hij natuurlijk geen “Hollandse” trots zeggen hè. ;-)
Dan beperk je je alleen tot N en Z Holland 😄

11 augustus 2022 om 23:20

Als Schmidt gewoon z’n werk doet zoals altijd gaan we er keihard langs! Lets goooo

Dat waren ff 25 keiharde minuten zeg, goeiedag😂 Gefeliciteerd AZ-fans! Uitstekende wedstrijd en op naar de volgende ronde. Groepsfase is in bereik!

11 augustus 2022 om 23:46

Zoals vorige week al gezegd, "blikschade", vandaag met verve uitgedeukt en overgespoten.

Mooi, vorige week was het nog 'schaam je kapot' en moest de trainer vertrekken volgens sommige leden. Kun je weer zien hoeveel er in de waan van de dag wordt gepraat hier.

11 augustus 2022 om 21:59

Mijn mening is niet veranderd hoor. Na vorig seizoen mag Jansen van mij vanavond nog vertrekken.

11 augustus 2022 om 22:09

Maar wat verwacht je dan precies van een team met dit spelersmateriaal? Als ze spelen om plek 4/5 , met een uitschieter naar plek 3, is dat toch gewoon realistisch? Dat ze dan qua spelers op papier veel teams de baas zouden moeten zijn, maar het in de praktijk, mede door de breedte van de selectie niet wekelijks waar kunnen maken, is dan toch niet meer dan logisch? Ik vraag me af of een trainer met een andere visie, deze visie ook uit dit team krijgt.

11 augustus 2022 om 22:37

Laten we vorig seizoen in een notendop nemen. Totaal geen beleving. Totaal geen voetbal. Jeugd alleen maar op de bank. Geen aanvallende wissels bij een achterstand. Alleen maar aboukhlal erin voor karlsson. Elke keer de spelers die door de ondergrens zakte laten staan en de spelers die echt lekker aan het ballen waren eraf halen. Janssen snapt het gewoon simpelweg niet. Daar kun je mee wegkomen bij een Telstar of Jong AZ maar niet bij een club die het seizoen ervoor de aanval op de top 3 had geopend.

11 augustus 2022 om 22:39

4e worden is geen enkel probleem. Ajax, PSV en Feyenoord zijn nou eenmaal grotere clubs. Az is een opleidingsclub. Dan heeft het niet veel nut om de jeugd de kans niet te geven. Vandaag doet hij het gelukkig wel. Ook logisch met een 7-0 voorsprong maar toch.

11 augustus 2022 om 23:04

Het is toch wel onwerkelijk hoe AZ steeds weer slaagt een leuk elftal neer te zetten. Met name na vorige zomer toen alle toppers vertrokken. Maar eigenlijk al langer, en dan met al die wisselingen op technisch vlak. Iets doen ze heel erg goed daar in Alkmaar.

11 augustus 2022 om 23:07

Als je het zo stelt, heeft ie als trainer wel gefaald inderdaad. Ik vind hem tactisch wel de minste trainer van de voorgaande jaren, maar ben ook van mening dat hij dit seizoen dan moet laten zien dat ook hij progressie heeft geboekt.

12 augustus 2022 om 00:40

Dat is prima. Maar alleen deze wedstrijd veranderd niets. Hoe hij vorige week door een stel houthakkers uit schotland tactisch is afgetroefd is toch gewoonweg schandalig. Vorig seizoen niet langs clubs als Pec Zwolle komen. Vaak door het oog van de naald. Het krediet is wat mij betreft wel op. Ik zou graag een frisse wind door de ploeg zien gaan. Wie dit dan moet zijn weet ik even ook niet maar Janssen is niet de oplossing.

11 augustus 2022 om 22:01

Zo gaat dat hier bij elke keer dat er live meepraten is. Mensen zien hun kans schoon om te gaan ‘ gallen’ omdat ze voor een andere club zijn en geen oog hebben voor de prestaties van andere club want ja, het is niet hun club….

11 augustus 2022 om 23:03

Maar jij reageert gelukkig wel objectief als het om andere clubs gaat?

11 augustus 2022 om 23:06

Ook hun eigen club, bij live meepraten viert het opportunisme hoogtij en laten mensen zich helemaal gaan. Net Twitter, vind het echt het afvoerputje van Voetbalzone.

11 augustus 2022 om 22:09

Het is toch ook matig als je dit nu zo even doet en vorige week niet. Dat is zeker een schaam je rot gehalte.

11 augustus 2022 om 22:12

Kan soms gebeuren, een offday. Denk niet dat ze vooraf met die intentie het veld op zijn gegaan. In ieder geval fijn dat het deze wedstrijd wel lukt.

11 augustus 2022 om 22:32

Heel sterk gespeeld door AZ, dat Dundee kan er helemaal niets van, leuk dat ze thuis 1-0 wonnen maar uit stellen Schotten weinig voor. Verwacht dat PSV hetzelfde zal doen thuis met Rangers, natuurlijk niet zo’n hele grote uitslag maar niet met al te veel moeite, uit gaat weer een ander verhaal worden. Hierna tegen Gil Vicente waar een AZ van hoort te winnen, hier hetzelfde uit zal het lastig zijn maar thuis in het AFAS stadion verwacht ik niet al te veel moeite en we moeten voor op de Coëfficiënten lijst de 2e ploeg uit Portugal eruit knikkeren. Weet iemand trouwens waarom Twente veel zwaarder heeft geloot dan AZ? Twente eindigde toch gewoon 4e ? AZ begon ook nog eens in de 2e voorronde, je zou denken dat zij eigenlijk veel zwaarder zouden moeten loten.

11 augustus 2022 om 22:52

Dan heeft AZ toevallig bizar veel offdays... er wordt vaker gevoetbald zoals vorige week in Schotland dan vandaag in Alkmaar. Het lijkt er meer op alsof vandaag een hele goede dag was, en we normaal maar Dundee uit als niveau moeten accepteren. Jansen out.

11 augustus 2022 om 22:56

Az heeft een geplaatste status door de clubcoefficient.

11 augustus 2022 om 22:52

Vrij opportunistisch van jou. Heerlijke wedstrijd, maar Jansen mag nog steeds vertrekken. En daar zijn veel, veel redenen voor.

11 augustus 2022 om 23:49

De AZ-supporters roepen al een jaar om z'n vertrek en ik snap wel waarom. Jansen speelt kamikaze-voetbal met AZ waardoor er te veel punten worden verloren.

12 augustus 2022 om 00:42

Was het maar kamikaze-voetbal, Dan was het nog spektakel. Nu was het vorig seizoen in en in triest qua belevening, veldspel en spelopvatting. Vind ik toch een reden om de coach aan te kijken. Qua materiaal is het helemaal niet zo slecht. Vorig seizoen ook niet. CV's is niet van je het maar verder is het een prima team.

Heerlijk hoor. Had me voorbereid op een zaadpot (toch maar kijken vanwege vakantie), maar dit valt me alles mee. Evjen die me normaal altijd tegenvalt schiet er even 1 in. Toppers van AZ zijn toch wel Pavlidis en Kerkez. Die laatste kan met Karlsson echt een lekkere tandem worden, Wijndal is goed vervangen. Voor wie zal Bazoer gaan spelen?

11 augustus 2022 om 23:12

Vraag ik me ook af hoop niet voor Reijnders. Vind dat echt een leuk talent!

11 augustus 2022 om 23:23

24 is wel wat oud voor talent vind ik.

12 augustus 2022 om 00:57

Reijnders naar 10 en de Wit eruit.

12 augustus 2022 om 07:36

Dat zouden wij allemaal willen, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ik denk dat Reijnders eruit gaat en dat is een zoveelste reden waarom Jansen ongeschikt is voor de trainers-functie bij AZ.

Heel goed! Laat de coeffiecentenpuntjes maar weer binnenstromen dit jaar !!

Jammer, ik vond Dundee vorige week bij vlagen echt leuk spelen. Helemaal niet het betonvoetbal wat je verwachte uit de Engelse uithoeken.

Vandaag krijgen ze niks voor elkaar, en is het niet eens een wedstrijd. Goed voor de Europese punten, maar een verloren avond voor de neutrale kijker.

11 augustus 2022 om 22:10

Een verloren avond voor de neutrale kijker? 6-0 man.

11 augustus 2022 om 22:36

7-0 ik vermaak me prima

Hopelijk de portugezen uitschakelen en een directe concurrent eruit!

Wat lekker zeg! Super goed voor het Nederlandse voetbal! (En Az zelf natuurlijk!

Mochten AZ en Fc Twente plaatsen voor de conference league en PSV doet hetzelfde voor de Champions league, dan lijkt mij de 6e plek toch haast wel een zekerheid volgend jaar? Vooral als Ajax en Feyenoord ook nog een paar overwinningen uit het vuur kunnen slepen in hun poules? Dan kunnen wij denk ik eerder naar boven kijken dan naar onder lijkt mij

11 augustus 2022 om 22:15

Denk ik ook Duck. Wat mij betreft een zeer scherpe analyse. We gaan die Portugezen van die 6e plek stoten.

11 augustus 2022 om 22:53

Volgens mij kan PSV - voor de punten - beter EL gaan spelen.

11 augustus 2022 om 23:08

Heb liever dat PSV naar de CL gaat voor de miljoenen die dan weer de competitie in kunnen vloeien.

12 augustus 2022 om 06:45

Dat dacht ik vorig jaar ook van de EL, toen was de loting een tegenvaller en sta je met lege handen. Dan liever in de CL proberen.

11 augustus 2022 om 22:53

Voor de punten kan PSV het dan toch juist beter niet halen en in een toernooi lager spelen? hier hebben ze veel meer kans op overwinningen. Net zoals Feyenoord vorig jaar toch? Had Feyenoord Championsleaque of europacup gespeeld hadden ze er heel vroeg uitgelegen en nul punten behaald.

Heerlijk dat we qua clubvoetbal eindelijk een land van niveau zijn geworden.

Is az nu zo goed of is de schotse competitie gewoon heel zwak. Psv moet hier in ieder geval een voorbeeld aan nemen en net als az meteen er vol voor gaan. Geen afwachtende houding.

11 augustus 2022 om 22:09

Tussen tengersten dundee zit wel een wereld van verschil hè. Onderschat die lui van renners niet

12 augustus 2022 om 03:19

Haha wat? Renners en/of tengerst? Ik zal ze niet onderschatten, als jij weet hoe je hun clubnaam spelt. Maar let's go PSV, hoe je het ook spelt, je moet ze pakken.

11 augustus 2022 om 23:01

Je snapt dat rangers 41 punten, ja 41 meer had dan Dundee vorig seizoen. Dat is bijna het dubbele. Rangers en Celtic steken er met kop en schouders bovenuit daar en de rest is niveau KKD. Rangers zeker niet onderschatten, met name in Ibrox zijn ze erg sterk. Wat een heksenketel is dat joh.

Dundee nergens meer te bekennen na de 1-0. Denk dat de 10-0 wel haalbaar is vanavond!

En de Dundee Award voor snel werk gaat naar: AZ!!!

11 augustus 2022 om 22:06

The Office. Heerlijk. Gaat lekker zo. op naar 10

Waarom heeft AZ vorige week eigenlijk precies hiervan verloren?

11 augustus 2022 om 23:08

Het was een uitwedstrijd, de Schotten hadden een betere dag dan vandaag, en AZ had totaal een off day.

Its like that, and that's the way it is. DunDMC

Jammer. Ik ben dan wel AZ supporter, maar dit soort wedstrijden zijn eigenlijk niet leuk meer om naar te kijken.

De spanning is totaal weg en daarvoor kijk ik juist...

11 augustus 2022 om 22:43

Nou geef mij maar dit soort wedstrijden aan het begin van het seizoen. Kost veel minder kracht dan bijvoorbeeld PSV deze week heeft moeten gebruiken. Bovendien laat AZ de teugels ook niet echt vieren en leggen ze nog best wel leuke aanvallen op de mat. Geniet er lekker van, spanning is pas leuk richting het einde van het seizoen 😉

Wat een sterke overwinning van Kansino tegen het onmachtige Quinncasino. Begon stroef, maar daarna waren alle remmen los bij Kansino met een paar mooie goaltjes. Toch vreemd dat Kansino zoveel moeite had bij Quinncasino uit in Schotland. Pavlidis lijkt zich toch ook wel te blijven ontwikkelen.

Oh, en wat erger ik me aan al die gokreclames zeg. 90 minuten naar weer 2 goksponsors op de shirts zitten kijken, terwijl ik dit type op een site die hier ook lekker aan meedoet en meeverdient. Ik snap, er moet brood op de plank, maar ik vind dit niet de meest nette manier en ik associeer deze branche altijd met louche figuren.

Buenas noches

Retteketet, lekkere wedstrijd AZ! Gefeliciteerd Alkmaarders! Op naar Gil Vicente, en daarmee een rechtstreekse coëfficiënten clash. Zou mooi zijn als we i.i.g. 4 clubs in Europa hebben, 5 is bonus

Het voetbal dat ik zo graag zien waar AZ furore mee maakte in de tijd van Kromkamp en arvelaze en van galen in UEFA cup

Prachtige overwinning! Volgende ronde Gil Vicente uitschakelen en de polonaise kan al omgezet worden.

Ik vind Pavlidis echt een topper. Zo allround. Goede afwerking en geweldige positionering. Kan de bal vasthouden onder druk en goed doorspelen. Overzicht en een aardige voorzet zelfs. Van Brederode nog erg jeugdig, en Evjen loopt voor mijn gevoel vaak terug en zit totaal geen pit in. Als Odgaard terug is, zal die toch sowieso een plekje krijgen. Middenveld blijft niet creatief, maar Reijnders biedt je wel een extra wapen. De Wit is een soort Til, kan niet zo goed voetballen maar scoort vaak. Achterin zou ik Witry toch direct Ipv Hatzidiakos zetten? Hatzidiakos voegt aanvallend letterlijks niets toe en verdedigend in mijn ogen niet betrouwbaar. En Vanheusden Ipv Beukema, die valt me elke keer ook aardig tegen. Kerkez is daarentegen een toppertje, als die met Karlsson mag spelen heb je een heerlijke linkerkant en vergeet je Wijndal zo weer. Paar vraagjes aan de AZ-supporters.

Wanneer zijn Odgaard en Vanheusden terug, en gaan die spelen en op welke plek denken jullie?
Zal Witry vanaf nu voor Hatzidiakos spelen?
Gaat Bazoer een basisplek veroveren en voor wie?

12 augustus 2022 om 00:25

We gaan het allemaal wel zien JustusMorris.
De transfermarkt is ook nog open en wie weet wat er allemaal nog gaat gebeuren.
Hopelijk blijft Karlsson, want met hem erbij hebben we nog meer creativiteit voorin.
Pavlidis zijn statistieken waren vorig seizoen al top, 25 goals in alle competities en 7 assist.
Naar mijn mening gaat Bazoer rouleren met Clasie en De Wit, Reijnders vaste basisplek.
VanHeusden voor Beukema, die toch nog iets te licht is voor het echte werk.
Alleen een flitsende rechts buiten missen we nog, want Evjen kan me ook na vanavond niet bekoren.

12 augustus 2022 om 00:43

Bedankt voor je antwoord! Vind het altijd zo irritant dat er tegenwoordig totaal geen indicatie van duur van blessures wordt gegeven...

12 augustus 2022 om 13:33

Als Pavlidis en Karlsson blijven kan het een mooi seizoen worden. Pavlidis is inderdaad een geweldige spits. Hij loopt meer dan 1 op 2 sinds zijn komst en is voetballend ook echt top. Eigenlijk gewoon een verbetering in vergelijking met Boadu, waar we netto ook nog tussen de 10-15 miljoen aan over hebben gehouden.
Idealiter zou ik dit seizoen nog een creatieve 10 erbij zien (of Reijnders op 10), maar Jansen zet helaas Dani de Wit als eerste op het wedstrijdformulier denk ik. De Wit is trouwens wel echt een stuk minder dan Til hoor. Til staat vaak op de juiste plek, maar Dani totaal niet. Hij scoort veel te weinig en heeft een verschrikkelijk schot.
Maar goed, Odgaard en Lahdo is de aanval in ieder geval echt mooi versterkt ten opzichte van vorig seizoen. Toen kon alleen de prutser Aboukhlal invallen.

Vanheusden is nog een maand lang aan het herstellen. Ik verwacht dat hij eind september terug is en Beukema’s plek inneemt. BMI is captain dus die zal blijven staan. Odgaard had een minder heftige blessure en zal er met een paar weken zijn denk ik. Die gaat wel meteen de basis in en op rechtsbuiten spelen. Evjen en Lahdo zullen daar als back-up fungeren.
Bazoer zal op termijn wel z’n plekje veroveren denk ik. Ik hoop niet dat dat ten koste van Reijnders zal gaan, maar ik denk dat Jansen daar wel voor kiest. Hatzidiakos wil de club eigenlijk nog lozen (1-jarig contract), dus ik vermoed dat hij speelt om waarde te creëren. Hij wordt dan verkocht als basisspeler. Sugawara is ook bijna fit, dus die zal eerste rechtsback zijn met Witry als back-up.

Het belangrijkste van dit seizoen is wel dat de breedte eindelijk verbeterd is. Dat was vorig seizoen het grote probleem.

Heerlijke walk in the park voor az en leuk dat Bazoer mocht invallen. Gefeliciteerd az supporters en speciaal voor Prem: gefeliciteerd jongen

Nu dus tegen Gil Vicente. ZEER belangrijke pot. Je kunt direct een Portugese club uitschakelen, waardoor Portugal met 3 clubs start in Europa.

11 augustus 2022 om 22:58

4: Sporting Lissabon, Porto, Benfica en Braga

Volgende ronde wordt lastig tegen een vervelende Portugese ploeg. Knockout wedstrijden tegen Portugese clubs gaan sowieso (te) vaak verloren.

11 augustus 2022 om 23:14

Waarom een vervelende ploeg? Gil heeft 2x heel aardig gespeeld

12 augustus 2022 om 00:28

Het blijven Portugezen Rutgerrr, en we moeten jullie ook niet opeens dien alsof Az ze wel even weg zet.
Vanavond is iedereen weer lyrisch en vorige week konden ze er geen zak van.

Gefeliciteerd az goed gedaan. Twente zou geïnteresseerd zijn in Reijnders als Zerrouki gaat. Ik vermoed dat AZ die zeker niet zo makkelijk laat gaan, goede speler zeg. Bij Az niet altijd onbetwist en komt uit deze regio, dus misschien wil hij wel.

11 augustus 2022 om 23:49

Haha Twente zou geïnteresseerd zijn? Waarom zou hij naar Twente gaan? Stapje terug

12 augustus 2022 om 07:28

Zoals ik zeg, komt hier uit de buurt, Zwolle, dus heeft er familie. Hij heeft zelfs nog in de jeugd van Twente gespeeld. Daarbij was hij vorig seizoen lang niet altijd verzekerd van een basisplaats.

11 augustus 2022 om 23:55

Reijnders kan ik je nu al zeggen dat die niet naar Twente gaat, die jongen heeft gewoon een basisplek dit seizoen en is nu al veel teveel zijn stempel aan het drukken op het middenveld.
De ruimte die Midtsjo achter heeft gelaten is voor hem het langverwachte gat.
Bazoer gaat samen met Clasie en De Wit strijden voor die andere plekken/ of afwisselen.

12 augustus 2022 om 07:30

Nu hij zoveel speelt lijkt het mij ook niet meer reëel. Mocht hij gaan dan is het omdat az niet echt een toekomst voor hem zou zien.

Stopt pas na 7 doelpunten? Het had er wel 10 kunnen zijn, maar tweede helft was men slordig.
AZ speelde vorige week ondermaats. Dundee United stelt niet veel voor. Dat is blij lange na geen Celtic en ook die zijn al beter geweest.
AZ heeft nu tenminste gedaan wat er gevraagd werd.
Nu wacht Gil Vicente. Mag an sich ook geen probleem zijn. 't is een Portugese club ja, maar geen hoogvlieger. Die zijn nog zwakker dan Braga. Beetje hetzelfde als Estoril.

Dundee is een ploeg van KKD niveau, misschien minder. Die winnen thuis op karakter tegen een AZ dat praktisch nog aan de competitie moest beginnen. Maar AZ speelt thuis, is een weekje verder en valt alles in duigen.

Ik heb de wedstrijd gezien,maar niet de goals ,oorzaak biertje uit koelkast halen en regelmatig biertje ergens wegbrengen.
En natuurlijk wordt juist op die momenten gescoord ,en vlieg ik door het bijbehorende lawaai megasnel terug naar de tv ,om in ieder geval de herhaling mee te krijgen.
Ik hoop dat ik niet de enige ben die hier last van heeft , regelmatig ,zo ja dan ga ik hulp zoeken.
Maar ik was/ben wel blij met deze overwinnig , goed gedaan van AZ !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. van BrederodeAanvaller71
P. JansenUnknown
H. VerhulstKeeper80
P. VindahlKeeper00
J. BerkhoutVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

0 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren