Feyenoord-talent baalt van Slot: ‘Geen eerlijke kans gehad’

Woensdag, 6 juli 2022 om 12:30Jordi Tomasowa • Laatste update: 12:46

Marouan Azarkan baalt van Feyenoord en met name hoofdtrainer Arne Slot. De twintigjarige aanvaller speelt ook komend seizoen voor promovendus Excelsior, maar had eigenlijk op een eerlijke kans in de voorbereiding bij Feyenoord gehoopt. “Ik ga vlammen in de Eredivisie en laten zien wat ze missen”, aldus Azarkan.

"De eerste dagen ging het goed, maar ik had al ergens in mijn achterhoofd zitten dat ik weer verhuurd zou gaan worden", zegt aanvaller tegen RTV Rijnmond. "Indirect wist ik dat er weinig speelminuten in zaten. Afgelopen seizoen heb ik het naar mijn mening bij Excelsior best wel goed gedaan, maar ik kreeg geen berichtje van de trainer. Ook geen gefeliciteerd toen we promoveerden."

“Als je kijkt wie ze in de winter hebben gekocht (Patrik Walemark, red.) en zelf heeft de trainer in de zomer Alireza Jahanbakhsh gehaald op rechtsbuiten. Dan weet je dat er weinig speelminuten inzitten”, vervolgt Azarkan, die aangeeft dat het het hem steekt. “Als je al na de eerste week al verhuurd wordt, dan denk ik dat ik geen eerlijke kans heb gehad. Dat is aan de trainer, daar heb ik geen macht over. Ik ga ze laten zien dat ik kan vlammen in de Eredivisie en wat ze missen.”

Azarkan speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor Exelsior en Feyenoord stalde hem dinsdag dus opnieuw bij de stadsgenoot. Azarkan kwam in de voorbije jaargang tot 13 doelpunten en 11 assists in 37 wedstrijden en had hiermee een groot aandeel in de promotie van Excelsior naar de Eredivisie.Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door frsds)

Ik vind het een heerlijke speler, maar denk dat hij net te licht is.
Bewijs het ongelijk van Feyenoord; ik ga in ieder geval extra op je letten.

6 juli 2022 om 13:29

Een man met voetbalkennis.... als je op de training al geen pion voorbij komt. Of door een schouderduw gras hapt gaat het gewoon niet werken.

En anders bewijs maar het tegendeel op hetzelfde niveau dit jaar !!

6 juli 2022 om 14:28

Slot werd vorig jaar juist geroemd om zijn communicatieve vaardigheden. Zowel door basisspelers als wissels. Hij was wat Balde betreft inderdaad kort door de bocht maar ik zie zomaar voor me dat die jongen het te bont heeft gemaakt.
Volgens mij zijn nagenoeg alle Feyenoorders het er wel over eens dat Azarkan nog tekort komt en spelen in de Eredivisie bij excelsior is dan een ideale oplossing.
Dat het kraakt ben ik wel met je eens en ik kan me niet voorstellen dat Slot vooralsnog happy is. Eerst Veerman mislopen en later Til. Feyenoord mist nog slagvaardigheid.

6 juli 2022 om 15:12

Voetbalkennis heeft die zeker, maar Balde val je publiekelijk niet zo af door te zeggen dat die niet zo goed is in de media. Contact houden met je verhuurde spelers is ook een kleine moeite, en wellicht is Azarkan ook niet goed genoeg. Dat kan best, maar maak even tijd voor een gesprek met zo'n speler. Beetje menselijkheid mag die toch wel tonen. Vind hem langs het veld ook nogal eens verongelijkt reageren. Schmidt werd daar (terecht) op aangepakt, maar Slot kwam er iedere keer mee weg. Ook met die bal vast houden.

Ik snap dat nooit. Als hoofdcoach kan je toch wel eens die jongen een berichtje sturen. Hij voetbalt niet in de krochten van de wereld maar gewoon een divisie lager in eigen land, dan krijg je altijd wel iets mee met hoe die jongen het doet en stuur je gewoon expres niets.

6 juli 2022 om 12:47

Daar had ik over heen gelezen. Daar snap ik ook niets van. Die laatste wedstrijd tegen Ado was een echte happening, dan mag het toch geen moeite kosten die jongen even te appen of een dag later te bellen??

6 juli 2022 om 13:19

De manier waarop hij over Balde sprak, was ook niet bijster slim. Je kunt niet zomaar stellen dat je eigen speler 'gewoon niet zo goed is'. Misschien toch een puntje waarop Slot zich nog flink moet ontwikkelen, het menselijk contact met spelers die wellicht niet echt in beeld zijn.

6 juli 2022 om 13:30

Hoezo niet slim? Als iemand niet goed genoeg is kun je dat toch gewoon zeggen? Balde zal zelf toch ook wel doorhebben dat hij niet mee kan komen lijkt mij. Liever dit dan die politiek correcte zalvende antwoorden die je meestal voorbij hoort komen.

6 juli 2022 om 13:33

Niet zo slim omdat het zijn transferwaarde niet ten goede komt

6 juli 2022 om 13:50

Daar zijn scouts voor lijkt mij. Een club zal er toch ook niet intrappen als Slot zegt dat Balde een geweldige voetballer is terwijl hij hem nooit opstelt.

6 juli 2022 om 13:55

zwollywood: Je hebt antwoorden die je een speler geeft en je hebt antwoorden die je de rest geeft. Slot kan gerust eerlijk zijn tegen Balde, maar waarom zouden wij hetzelfde moeten horen? Het is gewoon onnodig. Je mag het gerust politiek correct noemen, maar ik heb iemand liever iemand die even stilstaat bij wat hij zegt.

6 juli 2022 om 14:06

Het is inderdaad niet handig om het op die manier te brengen. Overigens is slot ook echt totaal niet tevreden over Balde. Naast dat hij niet goed genoeg is schijnt hij ook niet de indruk te maken beter te willen worden. Maar goed, zulke dingen kan je het beste binnenskamers houden.

Overigens hoop ik dat nog een jaar Excelsior er voor zorgt dat azarkan volgend jaar wel een serieuze kans krijgt. Ik ben er nog niet van overtuigd dat walemark echt beter is en Ali Reza kan je al bijna afschrijven

6 juli 2022 om 14:12Lekker makkelijk om een trainer zijn gebrek aan communicatie te verwijten terwijl een speler meteen in de pers naar buiten klapt. Maar stel zelfs dat dit waar is, spelers gaan er maar automatisch vanuit dat een kans verdienen, maar dat is natuurlijk gewoon onzin.

Een berichtje sturen zou alleen maar verwachtingen scheppen, waardoor de teleurstelling nog groter is. Deze jongen kan leuk voetballen, maar zie hem de komende 3 jaar niet bij de top 6 aansluiten. Daarnaast heeft Slot het druk zat met de 35 spelers (23 selectie 12 jeugdspelers) waar hij het waarschijnlijk wel in ziet zitten.

Gewoon weer zo een speler uit de rubberen stoeptegel generatie van tegenwoordig, ik zou eerst zelf gaan reflecteren, kijken waarin ik moet verbeteren en zorgen dat Slot niet meer om mij heen zou kunnen.

6 juli 2022 om 15:11

Hahaha slot kan echt niks verkeerd meer doen bij jullie feyenoorders he? Slaat nergens op om openbaar je eigen spelers af te branden. Doe je intern maar.

6 juli 2022 om 16:39

Als je er nog wat aan wil verdienen is het gewoon dom om je zo uit te laten in de media. Heeft niks met politiek correctheid te maken meer met zakelijk inzicht.

6 juli 2022 om 13:05

Stijlloos van Slot. Onbeschaafd en emotieloos. Dat hij vervolgens keuzes maakt ten nadele van Azarkan is zijn goedrecht. Vervelend voor Azarkan dat hij geen kans krijgt, maar dat geldt voor het gros van de jeugd bij Feyenoord. Accepteren en verder gaan bij een andere club.

6 juli 2022 om 13:09

Eens hoor! Slot had hem op zn minst even succes kunnen wensen of hem feliciteren na afloop. Ik baal er persoonlijk ook van dat ie geen kans krijgt in de voorbereiding. Azarkan zie ik nog steeds als een jongen die het eerste kan halen. Echt een speler waarvoor je naar het stadion komt. Veel beter dan Jahanbaskh en tot nu toe ook beter dan Walemark.

Iemand van Feyenoord die ons kan vertellen of hij genoeg talent heeft om bij Feyenoord aan te haken?

6 juli 2022 om 12:41

Azarkan en Kokcu zijn een goede tandem, zeker als je ziet hoe Janhanbaksh na 2 maanden zwaar door het ijs is gezakt, verdiende Azarkan zeker een kans.

6 juli 2022 om 13:12

Ja, want die eerste weken zag het er al naar uit dat Alireza zo’n terugval zou krijgen toch?

7 juli 2022 om 09:41

Ik zeg toch duidelijk na de eerste twee maanden, dus had echt wel een kans kunnen krijgen om in de winterstop te kunnen spelen voor Feyenoord. Toen was al duidelijk dat Ali geen pepernoot kon raken, de spoeling op de flanken als dun was en te veel wedstrijden op een korte periode.

6 juli 2022 om 13:11

Azarkan zag ik altijd als een van de grootste talenten (figuurlijk dan) en ik baal er oprecht van dat hij geen kans krijgt bij het eerste. Hij is veel beter dan Jahanbaskh en tot nu toe ook nog steeds beter dan Walemark. Los ervan dat Sinisterra weggaat en ik hem op linksbuiten echt een goede speler vind. In mijn ogen een jongen die heel belangrijk kan zijn voor Feyenoord en eentje waarvoor je naar het stadion komt.

6 juli 2022 om 13:31

maar is hij niet een gehypte naam (zoals Bannis en Vente) i.p.v. een echt talent die mogelijk op het niveau van Fey 1 meekan?

6 juli 2022 om 13:45

Nee absoluut niet. Azarkan is niet gehypt. Vente en Bannis wel, maar die waren ook gewoon niet mans genoeg om te spelen. Azarkan is voor de duvel niet bang en is iemand waarvoor ik naar het stadion zou komen (meen ik oprecht).

6 juli 2022 om 13:49

Ja overhyped is hij wel. Maakt altijd net een actie teveel waardoor hij vast loopt, geen goed schot en geen goede kopper. Fysiek met zijn 1,65 kan hij het niet aan. Leuke speler voor Excelsior maar daar ligt wel zijn plafond

6 juli 2022 om 14:01

Het verschil met de twee die je opnoemt is dat Azarkan vorig jaar bij Excelsior echt goed heeft gepresteerd, zo'n seizoen hebben Vente en Bannis nooit gehad. Vind dit wel jammer, had hem er graag bij gehad dit seizoen om te concurreren met Walemark

6 juli 2022 om 12:53

Nee Jahanbaksh en Wålemark zijn beter... Dan moet je wel met hele sterke argumenten komen

6 juli 2022 om 13:39

Walemark heeft het op een hoger niveau laten zien in Zweden (allsvenskan is wel van een hoger niveau dan de Kkd), daarnaast is er een redelijke transfersom op tafel gelegd (3,25 miljoen), kwam pas in de winter en is dit pas zijn eerste buitenlandse avontuur. Geef dan ook zo'n jongen even de kans om in Nederland te settlen. Alireza daarentegen, die heeft wel heel erg lopen te stuntelen met zijn vorm. Misschien gaat hij het dit seizoen beter doen, maar vorig seizoen was het allemaal redelijk geforceerd met zijn acties. Azarkan had dan best nog mogen rijpen van Slot, maar volgens mij is Slot niet zo'n fan van hem omdat hij aan de kleine kant is (1.65 m). Dat zal eigenlijk geen issue mogen zijn, want hij heeft bewezen dat hij gewoon goed kan voetballen.

6 juli 2022 om 15:22

Allsvenskan zal best van een hoger niveau dan de kkd zijn, zegt verder niks aangezien niemand hem daar heeft zien spelen. Heeft bij Feyenoord tot nu toe laten zien dat het een slap ventje is die geen duels aan durft te gaan, desondanks zie ik het met hem ook wel goed komen. Maar dan nog is Azarkan met Excelsior gepromoveerd pikkie, met nog een flinke bijdrage ook. Dat vind ik toch een knappere prestatie dan voetballen in de Allsvenskan. Daarnaast heeft Azarkan laten zien over veel meer kwaliteiten te beschikken. Snelheid, behendigheid, scorend vermogen en overzicht. Niet onbelangrijk een beetje pit, goeie mentaliteit. Dan kan die best klein zijn maar ik ken nog wel meer kleine toppers.

6 juli 2022 om 12:56

Nou dat vind ik dus niet. Ik vind hem juist precies jouw nickname.
Zeker als je ziet wat Jahanbaksh heeft bijgedragen.

6 juli 2022 om 13:15

Echt niet, hij is onderschat.

Op alles wat er in dit interview wordt gezegd kun je deze jongen gelijk geven. Jahakseflaks presteert daarnaast ook niet dus zou je een talent ook kunnen opstellen, zeker als die sneller is, wel scorend vermogen heeft en wellicht een hogere transferwaarde kan gaan vertegenwoordigen.

6 juli 2022 om 12:48

Of je hebt als trainer het idee dat hij gelijkwaardig is als die andere 2. Dan kun je hem beter verhuren zodat hij zich kan ontwikkelen en alle spelers speeltijd hebben. Alleen communiceer dat duidelijk. Het lijkt erop dat dat niet geweest is als we hem moeten geloven

Begrijpelijk dat hij teleurgesteld is, zeker als je ziet hoe Janha. en Walemark presteren (van Walemark is het nog te begrijpen dat hij niet volop draait, aanpassingsperiode, andere taal etc). Van janha. ben ik echt geschrokken hoe die ver is gezakt na zijn eerste 2 maanden. Azarkan had zeker in de winterstop kunnen terugkeren en zijn plek in kunnen nemen. Daarnaast de tandem Kokcu en Azarkan is een en al genieten als die twee samen spelen, vinden elkaar makkelijk, kennen elkaar door en door. Zonde dat die twee niet samen kunnen spelen. Ramon Hendriks is ook z'n speler waarvan ik nooit heb begrepen waarom zij die naar FC Utrecht hebben gestuurd, zeker nu de spoeling achterin dun is. Maar tijd zal het leren.

Heeft inderdaad niet echt de kans gekregen om zich te laten zien zonde want er zijn veel buitenspelers vertrokken,

Ze hadden deze jongen beter kunnen behouden, nu de spoeling erg dun is voorin.

6 juli 2022 om 12:49

Er worden nog spelers aangetrokken zoals iedereen weet, en de transfermarkt is pas 5 dagen open, waarom dan spelers houden die niet voldoen?

6 juli 2022 om 13:06

Nu heb je op links taabouni en jahanbakhshop rechts walemark en jahanbakhsh. Er moet nog een linksbuiten bij wat neerkomt op 5 spelers voor twee posities. Met Azarkan er bij was het dikker bezet en hoef je niet zo armoedig Pedersen in te brengen op rechtsbuiten en evt nog concurrentie voor Walemark, wat hem ook beter had kunnen maken.

6 juli 2022 om 13:07

Transfermarkt is al een maand open, dacht vanaf 7 juni ofzoiets

6 juli 2022 om 13:20

@wandering. Dat is echt iets nieuws wat iedereen opeens roeptoetert. Net zoals Ajax dat alles pas vanaf 1 juli wil doen. Haller hebben ze inderdaad pas later bekend gemaakt, maar daar maken ze natuurlijk winst op (dus dat nieuwe boekjaar is nu al winst in gemaakt). Maar inkomende transfers maakt minder uit, want die zet je op de balans en alleen de afschrijving is dan je 'verlies' over dat jaar.

6 juli 2022 om 13:27

Nogmaals, de transfermarkt is tot 1 september open, dus begrijp heel je punt niet.

6 juli 2022 om 15:11

Je typt dat de transfer markt pas 5 dagen open is, dat klopt gewoonweg niet, je had het er niet over dat die tot september open is, dus dat nogmaals is al helemaal niet van toepassing

Azarkan heeft idd geen kans gehad van Slot, en als je daar bij Ali ziet stuntelen vorig seizoen dan zou hij het echt niet slechter doen dan Ali, want die raakt tegenwoordig letterlijk geen pepernoot. Laat slot maar zien dat je wel het niveau aankan bij exelsior.

Feyenoord moet echt even gaan aanpoten hoor, kwa inkomende transfers, der zijn alleen spelers vertrokken, en niks noemenswaardig aangetrokken. De transferperiode is nog lang maar ik begin me langzamer hand toch wel zorgen te maken.6 juli 2022 om 12:47

Als er eentje niet rendeert op die positie, moet dan een ander die (nog) niet de juiste kwaliteiten bezit op die plek spelen?Wålemark en nog een aan te trekken speler gaan het uitmaken op rechts, ARJ ben ik ook geen fan van, denk dat het voor hem ook moeilijk gaat worden.

6 juli 2022 om 13:04

Hoe weet iemand nou of hij niet rendeert als ie totaal geen kans krijgt om zich te bewijzen?
Ik lees hier in verschillende andere reacties dat hij geweldig samenspeelt met Kokcu, daar zal dan toch ook wel een kern van waarheid in zitten als meerderen die mening hebben.

6 juli 2022 om 13:32

Als ie zo redeneert kun je iedereen wel een kans geven, een trainer ziet na een week echt wel of iemand kwaliteiten en potentie heeft voor dit seizoen, en het is geen schande hoor dat je na een goed jaar KKD nog niet bij Feyenoord mee kan.

6 juli 2022 om 12:50

Maar het is dan toch logisch dat Azarkan verhuurd wordt, bij Alireza zou dat geen zin hebben. Ik verwacht dat Walemark een kans krijgt, en als Alireza zijn niveau weet te halen dan ligt zijn plafond ook hoog. Grote kans dat Azarkan dan ipv eredivisie drie niveaus lager zijn minuten maakt bij de u21.

Volgens mij komt deze jongen gewoon tekort, bij Excelsior een goed seizoen draaien in de KKD is andere koek als in de top van de Eredivisie.

En het is nou eenmaal zo dat je in de ‘grote mensen wereld’ niet overal schouderklopjes meer voor krijg, onderdeel van het volwassen worden.

Ga lekker een jaar knallen in de Eredivisie en wie weet volgend jaar Feyenoord, heb er een hard hoofd in.

6 juli 2022 om 13:10

Bij Excelsior een goed jaar in de kkd is niet voldoende… maar wel Wieffer (oid) aantrekken…

6 juli 2022 om 13:17

Ik zie juist een technicus die een grote speler zou kunnen zijn voor Feyenoord 1. Azarkan is echt een speler waarvoor je naar het stadion komt. Zijn techniek is uitstekend en hij is beslissend. Vanaf links is hij na het vertrek van Sinisterra de beste optie (ook omdat ik hem liever als linksbuiten zie) en op rechts zou hij in mijn optiek basis staan ten opzichte van Jahanbaskh of Walemark. Dit vind ik echt een tekortkoming van Slot.

Je kan er ook niet zo veel van, geeft niet. Feyenoord moet gewoon lekker voor Ejuke gaan.
Ejuke - Danilo - Walemark

Wieffer - Toornstra - Aursnes

Maatsen - Kale Kletser - Geertruida - Pedersen

Kokcu Senesi verkopen, kapot veel centen binnen krijgen. Jeugd door laten stromen, top 6 halen, en alvast rustig nadenken over volgend seizoen

6 juli 2022 om 12:57

Met Ejuke ben ik het eens, maar Wieffer in de basis, echt joh?

6 juli 2022 om 13:00

Is het niet handiger om in de voorbereiding van dit seizoen alles op dit seizoen in te zetten, wetende dat er zeer waarschijnlijk een extra CL plek vrij komt en het prijzengeld flink omhoog gaat?

Dus als je tweede wordt speel je gegarandeerd CL, de zilvervloot komt binnen, dus waarom volgend seizoen pas presteren, met dit elftal moet je blij zijn als je Conference League haal, was een keer leuk maar moet geen vaste prik worden.

6 juli 2022 om 15:02

als Nederland dit seizoen 6e blijft op de Europese ranglijst dan zijn het seizoen daarop (dus 23/24) de nieuwe tickets te verdienen, dus 2e plek ook direct de CL in en als 3e de voorronde CL

6 juli 2022 om 15:27

Ik denk jammer genoeg dat Feyenoord niet in staat is om top 2 te bereiken dit seizoen.

Zeker niet aangezien Senesi ook nog weg gaat.

Kökcu zal misschien nog een seizoen blijven om met zijn beste vriend te ballen.

Het team is gewoon zéér matig op dit moment. Top 6 is hoogst haalbare

6 juli 2022 om 13:01

Met Maatsen heb je ook al een berichtje gemist.
Met dat elftal ga je niet bij de eerste 6 komen

6 juli 2022 om 13:47

Ejuke gaat naar Hertha, Maatsen blijft bij Chelsea en Walemark is te licht voor het grote werk. Wieffer in de basis is ook een beetje te optimistisch en als je 'kapot' veel centen binnen krijgt kan je ook best wat uitgeven, dus hoeven spelers als Wieffer, Walemark en Toornstra niet in de basis.

Als je spelers als Wieffer en Taabouni bij de selectie haalt kan je beter Azarkan gebruiken. Is minimaal van het zelfde niveau en daarnaast nog eigen jeugd. Daarnaast beter dan zijn concurrent Jahanbaks. Walemark kan ik nog niet inschatten

Bij Excelcior heeft hij natuurlijk alle kansen en speeltijd om zichzelf te bewijzen in de Eredivisie, dus wat dat betreft is het gewoon goed voor zijn ontwikkeling ipv op de bank te zitten en af en toe invallen bij Fey. Maar ik heb wel een oprechte vraag, heeft Slot überhaupt jeugd laten doorbreken afgelopen seizoen? Malacia, Geertruida, Bijlow, kokcu waren daarvoor ook al basisspelers. Het is toch wel een beetje jammer dat je namelijk niet iemand even kan bellen nadat ze zijn gepromoveerd en ook die opmerking laatst over Balde was een beetje onnodig.

Ik heb hem redelijk in de gaten gehouden bij Excelsior en hij heeft daar gewoon goed gedaan. Ik had hem ook wel een wat serieuzere kans gegund bij Feyenoord. Echter ben ik bang dat Slot ook ziet wat ik heb gezien bij Excelsior en dat is dat hij niet geweldig past bij het spel van Slot en daarin ook te weinig stappen heeft gemaakt. Slot wil dat zijn aanvallers 90 minuten gas geven met druk zetten en meeverdedigen en dat heeft hij gewoon niet veel gedaan bij Excelsior. Sterker nog hij heeft het hele seizoen maar 6 keer de 90 minuten volgemaakt. Voetballend heeft hij het echt geweldig gedaan bij Excelsior, maar ik had gehoopt dat hij ook meer stappen zou maken qua fysiek en inhoud. Juist vanwege zijn kleine postuur zou hij keihard moeten werken aan zijn fysiek en inhoud. Er zijn zeker kleine spelers die het halen in het topvoetbal, maar die zijn bijna allemaal nagenoeg vierkant en compenseren hun grootte met felheid. Dat vraagt een bepaalde mentaliteit en ik weet gewoon niet of hij dat heeft. Hij mag het komende seizoen in iedere geval gaan laten zien in de eredivisie. Ik hoop in ieder geval van harte dat hij gaat vlammen.

6 juli 2022 om 13:15

Maar het helpt ook niet als de trainer het contact niet warm houdt. Als je niet eens een 'gefeliciteerd' of iets dergelijks krijgt, betwijfel ik of Slot met hem gesproken heeft in de loop van het seizoen. Dat is natuurlijk wel wat amateuristisch en iets waarin Slot dus stappen moet zetten. Je moet zo'n jongen als trainer natuurlijk wel een klein beetje zien te pushen, ook tijdens een verhuurperiode. Door dat soort acties loopt zo'n jongen met een beetje pech transfervrij de deur uit als hij eenmaal doorbreekt.

6 juli 2022 om 14:06

Absoluut, ik had het nu vooral over Azarkan zelf. Als klopt wat hij zegt is het zeker niet goed van Slot. Je moet verhuurde spelers wel duidelijk maken wat je van ze verwacht en feedback geven over hun prestaties en aan welke onderdelen er gewerkt moet worden. Al kan ik me bijna niet voorstellen dat er geen contact is geweest vanuit Feyenoord. Dat was juist verbeterd onder Arnesen. Dat contact hoeft ook niet persé met de hoofdcoach te zijn, al is het voor de speler natuurlijk prettig als die ook wel eens wat van zich laat horen.

Lees best wel negatieve reacties over Azarkan die ik eigenlijk niet zo heel goed snap. Ik vind namelijk dat hij het ook prima verwoord.

In de KKD heeft hij het meer dan prima gedaan. Het enige wat hij aangeeft is dat hij het gevoel krijgt dat Slot hem links laat liggen en in de eerste week van de voorbereiding verhuurd wordt.

Dan heeft Azarkan toch gewoon gelijk dat hij geen kans heeft gekregen?

Bij Alireza schieten de tranen in m'n ogen als ik er naar kijk. Hele slechte invalbeurten, niks gepresteerd afgelopen seizoen. Ik had nog wel willen zien of Walemark zoveel beter is.

Een beetje dubbel op. Een speler die alleen iets in de Keuken Kampioen Divisie heeft laten zien, kan z'n frustratie wellicht beter niet in de pers delen, maar anderzijds vind ik het ook wel weer mooi dat hij vervolgens aangeeft dat hij wil laten zien dat hij kan vlammen in de Eredivisie zodat Feyenoord ziet wat het mist. Dat is dan wel weer branie op de juiste manier.

Verder heb ik ook niet echt een mening over het besluit. Ik heb hem weleens zien voetballen het afgelopen seizoen en dat was wel goed, maar de stap van Excelsior en de Keuken Kampioen Divisie naar Feyenoord in de top van de Eredivisie is wel erg groot. Nog een seizoen Excelsior in de Eredivisie is misschien wel goed voor z'n ontwikkeling. Dat kun je beter hebben dan een jaar op de bank bij Feyenoord.

Na het komende seizoen is het voor Feyenoord en Azarkan dan makkelijk om conclusies te trekken. Doet hij het goed, schuift hij door. Komt hij niet uit de verf, dan kun je het bij Feyenoord ook schudden. Overigens wel slecht dat deze Azarkan niet eens een berichtje kreeg. Daarin vind ik Slot sowieso wat tekortschieten. Het is wel zaak dat je dergelijke contacten warm houdt, want door dat soort koude acties kunnen jongens zomaar transfervrij de deur uitlopen op het moment dat ze eventueel doorbreken. Hoe hij laatst openlijk over Balde sprak, verdiende ook niet de schoonheidsprijs.

Dat ziet een trainer op de training al komt gewoon te kort. En jahanbaks is op de training baas maar lijkt wel vaalangst in de wedstrijden !!

Ik vertrouw op slot ... mensen met voetbalkennis

Met alle reacties eens, maar Azarkan moet zijn voeten laten spreken en niet huili huili doen. Kennelijk heeft hij Slot niet kunnen overtuigen van zijn meerwaarde. Aan wie ligt dat dan?
Dus Azarkan laat maar zien dat je het kan, misschien dan volgend jaar in Feijenoord 1?!

Mensen die hier roepen voor hem ga je naar het stadion .... haha

Op grond waarvan !!

Komt gewoon te kort !

Alleen omdat die walemark 4 miljoen kost zeker, azarkan is beter dan alireza en walemark. Belachelijk dit, ook erg raar gedrag van slot.

Apart gedrag van Slot, het onderhouden van contact met spelers die zijn verhuurd hoort ook bij zijn functie. Daarnaast had ik hem liever gehouden ipv ARJ, die afgelopen jaar niks heeft laten zien

Slot is wel heel snel naast zijn schoenen gaan lopen zeg. Als je zo een gedrag gaat vertonen moet je wel iets meer hebben laten zien dan een keer 3 worden in de eredivisie en finale in de aller slechtste competitie in Europa.

Gewoon normaal omgaan met je spelers. Zo moeilijk is dat volgens mij niet.

Die Walemark heb ik nog niks van gezien. Alireza is vrij matig tot nu toe. Ik had Azarkan wel een kans gegeven in de voorbereiding. Al denk ik, momenteel, dat hij nog te licht is voor nu.

Verder wel frappant dat Slot hem niet eens met de promotie heeft gefeliciteerd.

Snapt iemand iets van Walemark?

Ik vond deze jongen zo extreem slecht bij elke invalbeurt dat ik er niets van begrijp wat hij bij Feyenoord doet.

Extra krachttraining en "rustig"aan beginnen....tis een paar stapjes hoger en azarkan is 20 jaar en onthouden dat slot hem vergeten was......transfervrij en dan wegwezen.

Nou ja, dan laat het inderdaad maar zien bij Excelsior. Je voeten laten spreken en het ongelijk van Slot aantonen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Aanvaller, 20 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 11 augustus
Hakim Ziyech is het wachten op AC Milan zat en staat voor een definitief vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren