Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Feyenoord: 1 wijziging voor ‘enige echte route naar Coolsingel’

Laatste update:

Igor Paixão keert woensdagavond terug in de basiself van Feyenoord, zo verwacht het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. De 23-jarige Braziliaan moest in het uitduel met Heracles Almelo (0-4 winst) nog genoegen nemen met een plaats op de bank, maar krijgt in de TOTO KNVB Beker tegen FC Utrecht de voorkeur boven vleugelspits Javairô Dilrosun.

Trainer Arne Slot moet het nog altijd doen zonder de geblesseerde Bart Nieuwkoop. De 45-jarige succescoach kiest tegen Utrecht voor dezelfde keeper en defensie als tegen Heracles. Ook het middenveld, dat in Almelo uitstekend voor de dag kwam, blijft staan. Voorin voert Slot dus wel een wijziging door.

Paixão, die tegen Heracles de volledige wedstrijd moest toekijken, mag zich vermoedelijk laten zien. 1908.nl verwacht dat de Braziliaanse jeugdinternational de voorkeur krijgt boven Dilrosun en Yankuba Minteh. Laatstgenoemde zat tegen Heracles ook de volledige wedstrijd op de bank, evenals vleugelspelers Alireza Jahanbakhsh en Leo Sauer.

Enige echte route naar de Coolsingel
Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is de TOTO KNVB Beker de ‘enige echte route naar de Coolsingel’. De journalist ziet het winnen van de bekercompetitie als de meest reële optie om op het bordes te belanden. Slot leek daar dinsdag met zijn woorden bij aan te sluiten.

“De beker is een prijs en we hebben vorig jaar een prijs gewonnen, dat vonden we prachtig. Je wilt in je carrière het liefst zoveel mogelijk prijzen winnen, dat is één van de doelen die je jezelf elk jaar stelt. Je wil graag als elftal beter gaan spelen. Toen we vorig jaar bovenaan stonden, wilden we de beker ook heel graag winnen”, aldus Slot.

Gehavend Utrecht
Utrecht, dat onder Ron Jans al negen officiële wedstrijden op rij ongeslagen is, kampt met een aantal blessuregevallen. Mike van der Hoorn, Hugo Novoa, Isac Lidberg, Anthony Descotte en oud-Feyenoorder Marouan Azarkan zijn niet beschikbaar voor de bekerclash in De Kuip.

Arbiter Pol van Boekel heeft woensdag de leiding over het bekerduel tussen Feyenoord en Utrecht. In de Eredivisie waren de Rotterdammers in Stadion Galgenwaard met liefst 1-5 te sterk voor de Domstedelingen. De wedstrijd tussen Feyenoord en Utrecht begint om 21:00 uur en is live te zien op ESPN 3.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Barkas; Ter Avest, Flamingo, Viergever, El Karouani; Fraulo, Bozdogan, Jensen; Boussaid, Seuntjens, Ramselaar.

Feyenoord - FC Utrecht:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eenvoudige overwinning voor Feyenoord thuis.

Laat dilarson gewoon staan dan… ik hoop dat ze het mis hebben en gewoon met de zelfde 11 spelers gaan spelen als tegen heracles

20 december 2023 om 08:36

Wanneer is de laatste keer dat Feyenoord 2 wedstrijden achter elkaar met dezelfde 11 begint? Voor mijn gevoel wisselt Slot wat te veel..

20 december 2023 om 08:44

@messibazoer, ja, hoop dat Slot het een keer laat staan. Dilrosun speelde aardig. Paixao mag zijn kans weer pakken bij invalbeurten

Ik blijf dit toch de voorhoede vinden met de meeste potentie. Paixao speelt als een krant, maar die moet je gewoon lekker wat potjes laten staan op rechts. Komt heus wel weer. Zijn vroege voorzetten op Gimenez waren zo'n wapen vorig jaar.

20 december 2023 om 09:04

In potentie heeft Feyenoord de beste voorhoede van Nederland.

(psv'ers kom er maar in, maar de stats van Lang zijn, gezien zijn leeftijd feitelijk bijzonder matig voor hoe goed hij kan voetballen)

Alleen zo lang Slot blijft rouleren alsof het de onder 11-3 van Schubbekutteveen is, is er geen enkel ritme te behalen voor die gasten. Dilrosun krijgt de voorkeur en nu weer een draai om de oren, laat hem dat laatste bekerpotje dan ook voetballen.

20 december 2023 om 09:07

Nee man, Bakayoko en Lozano zijn echt veel beter dan wat wij hebben. Lang ben ik ook niet kapot van. Leuke speeltuin voetballer, maar doet voor elke leuke actie 20 keer iets doms. Vind idd dat Slot veel te veel wisselt met de vleugels. Laat nou es wat mensen staan.

20 december 2023 om 09:49

Je hoeft geen PSV'er te zijn om te beoordelen dat PSV in potentie de beste aanval van de ED heeft. Lozano en Bakayoko zijn beide fantastische spelers en dan hebben ze daar ook nog Noa Lang die op dit moment bijna niet wordt gemist. Feyenoord heeft in mijn ogen een fantastische spits, maar de buitenspelers zijn veel te flegmatiek. Ze hebben zeer zeker potentie, maar dat weten ze regelmatig goed verborgen te houden. Ivanusec acht ik de meeste kwaliteit toe, echter heeft die denk ik nog wat tijd nodig.

20 december 2023 om 13:10

Migi, lozano is niet meer wat het was en bakayoko is wel goed maar heeft ook nog wel zijn zwaktes (oogkleppen).

PSV wordt enorm opgehemeld door het succes wat begrijpelijk is… maar voor die enorme voorsprong mag inmiddels wel een standbeeld komen voor saibari!

Die aanvallers hebben daar niets meer dan gemiddeld aandeel aan gehad!

20 december 2023 om 15:02

Nou Shenkie, dan leef je echt in de waan van de dag.
Saibari is een enorm goede speler, maar besef even dat hij enkel de laatste 4 weken achtereenvolgend in de basis staat. Een standbeeld?

Daarnaast is Lozano nog steeds dezelfde speler. Voetballend matig, doet halve wedstrijd niet mee, maakt verkeerde beslissingen maar uiteindelijk staat 'ie weer op t scorebord of met een assist. Bakayoko is idd nog wat druistig en te zelfzuchtig, maar ook zijn statistieken liegen er niet om.

Dan blijft nog de vergelijking Pepi en Gimenez. En dan zal ik wel als joker weggezet worden, maar ik vind de potentie van Pepi als spits groter. Op dit moment liegen de statistieken van Gimenez er niet om en is zeker een topper. Maar ik vind Pepi iets specifieks hebben..

20 december 2023 om 09:30

In potentie is het hooguit een goie voorhoede. Komt niet bij PSV in de buurt wat mij betreft hoor. Tegen Bakayoko, Lozano en Lang kuinnen we toch niet op met onze vleugel spelers.
Paixao speelde vorig jaar veel belovend maar is dit jaar enorm teleurstellen. Ivanusec heeft het nog maar 2 keer laten zien en dat was beide keren tegen hele slechte tegenstanders. Laten we hopen dat die in de 2e seizoenshelft opbloeit en gewoon tijd nodig heeft...net als Ueda trouwens. Gimenez spreekt voor zich.....verder is het eigenlijk het benoemen niet waard.

Slot wisselt veel, maar dat komt ook omdat er niemand aanzienlijk en aantoonbaar beter is dan de ander. Het is allemaal erg matig. Top prio wat mij betreft deze winter is wat dead weight lozen en proberen een goeie vleugel speler erbij te halen. en liefst ook een CV of RB, want dat is toch ook wel een pijn puint.

20 december 2023 om 12:06

Ik bedoel de voorhoede met voor ons de meeste potentie, niet de meeste van allemaal. Is wellicht niet duidelijk 😅

20 december 2023 om 14:12

Ja....reageerde ook meer op Shenkie die doet alsof de potentie van onze voorhoede groter is dan die van PSV. Buiten Gimenez om snap ik echt nog niet eens een heel klein beetje hoe je zoiets met droge ogen kan beweren.

Ik verwacht niet dat als we de beker eventueel winnen we naar de Coolsingel gaan, Vz...

20 december 2023 om 09:04

Hoezo niet? Meer feestjes meer beter

20 december 2023 om 09:30

Het moet wel iets voorstellen natuurlijk. De beker winnen is net als Nieuwjaarsavond. Het lijkt allemaal leuk, maar dronken aan het einde van de avond denk je: Wat vieren we hier nou eigenlijk?

20 december 2023 om 11:46

Ik moet zeggen dat ik Nieuwsjaarsavond altijd ook als een prachtig feestje zie dus misschien ligt het wel gewoon aan mij...

20 december 2023 om 11:06

Ik hoop inderdaad dat de tijden dat we bekers op de Coolsingel vierden ver achter ons liggen.

20 december 2023 om 12:40

Want een beker winnen is tegenwoordig iets om je voor te schamen ofzo?

Als Feyenoord de Europa League wint zal de Coolsingel wel leeg blijven........

20 december 2023 om 12:57

Zijn er oprecht Feyenoord fans met de illusie dat hun club de Europa league kan winnen dit jaar? Focus je lekker op de 2de plaats in de eredivisie en ga voor die CL munten zou ik zeggen.

20 december 2023 om 13:04

Ik ben geen Feyenoorder, maar die titel klopt niet.

Na lazio thuis hadden Feyenoorders de illusie dat kwartfinale CL haalbaar was dus t kan snel gaan na een overwinning op roma!

Lijkt me een leuke speler om te verhuren aan een clubje als Almere of een Heracles.

We hebben nog twee routes naar de Coolsingel hoor! EL en de Beker.

20 december 2023 om 11:15

Hoop niet dat we de beker op de Coolsingel gaan vieren. Die tijd lijkt mij wel voorbij

Volgens mij gaat Branderhorst keepen bij utrecht. Hij mag de bekerwedstrijden spelen

20 december 2023 om 20:00

Nee!! Niet weer Branderhorst in De Kuip.. Die keepte vorig jaar de wedstrijd van zn leven voor NEC in de beker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren