Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez start discussie na heftig moment: ‘Gebeurt vaak, is het alleen maar pech?’

Laatste update:

Kenneth Perez denkt dat Marouan Azarkan de botsing met Aaron Meijers mogelijk had kunnen voorkomen. De invaller aan de kant van FC Utrecht kwam zaterdagavond hard in botsing met de speler van RKC Waalwijk en bleef minutenlang op het veld liggen. Azarkan werd per brancard van het veld gedragen en maakte direct de gang richting het ziekenhuis.

"Ik moet zeggen dat het nu zo vaak gebeurt, dat ik mezelf afvraag: is het alleen maar pech? Of komt het ook omdat de speler zich niet goed oriënteert?", aldus Perez na afloop van de ontmoeting in Utrecht, die in 1-1 eindigde, in gesprek met verslaggever Pascal Kamperman van ESPN.

Perez zoomde gelijk in op de botsing tussen Azarkan en Meijers. "In dit geval voelt of ziet Azarkan helemaal niet dat Meijers daar is. Azarkan draait zich om en loopt dan zo tegen Meijers aan. En Meijers doet in principe niets."

In de optiek van Perez is het niet alleen pech dat Azarkan hard in botsing komt met de RKC-speler. "Azarkan kan natuurlijk aanvoelen dat er iemand aan komt en gewoon even wegstappen. Ik weet dus niet of het alleen maar pure pech is."

"Normaal gesproken voel je wel aan als iemand aangelopen komt, en dan stap je even opzij. Maar dat doet Azarkan hier niet. Het komt heel vaak voor. Is dat dan elke keer pure pech, of is oriëntatieniveau van de meeste spelers minder geworden? Ik zou het echt niet weten", vroeg Perez zich af.

Schrikmoment
Azarkan bleef na de botsing met Meijers enkele minuten op het veld liggen, terwijl zijn medespelers geschrokken toekijken. Het werd al snel duidelijk dat de invaller niet verder kon, waarna per brancard de gang naar de kleedkamer volgde.

"Onvoorstelbaar toch. We hebben veel te vaak dit soort beelden gezien dit seizoen", verzuchtte commentator Mark van Rijswijk bij ESPN. Arbiter Serdar Gözübüyük hervatte de wedstrijd in de 81ste minuut bij een 1-1 stand, wat ook de eindstand bleek te zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een gebrekkig gevoel voor de omgeving en voor de aanwezigheid van anderen zie je heel veel bij mensen.
Ga maar eens op een druk station kijken. Ook daar zie je veel mensen, die bliksemsnel op een druk perron om denken te kunnen draaien, zonder te kijken, en de andere kant op denken te kunnen lopen.
Hilarisch!

17 december 2023 om 12:00

Ik merk het vaak in de supermarkt. Mensen die ergens naar de schappen staan te staren en niet doorhebben dat ze zichzelf en hun karretje op zo'n manier gepositioneerd hebben dat het hele gangpad geblokkeerd is.

Op het voetbalveld is dat natuurlijk ook een probleem, maar daar mag ik met mijn kelderklasse-kwaliteiten helaas niet over meepraten

17 december 2023 om 12:11

Ik dacht dat ik het probleem was maar Luca en Meliora zien hetzelfde dus 😂🤦🏾‍♂️

17 december 2023 om 12:10

Dat is dus mijn vrouw. Ik moet haar echt als een blindegeleidenhond door een druk straat leiden.

17 december 2023 om 12:13

Ik dacht in de eerste zin dat je het over Perez had haha

Of zou het te maken hebben met de toename van tempo, snelheid en kracht in het spel? Deze factoren zijn de meest belangrijk tegenwoordig, waarbij het pure voetballend vermogen wat ingeleverd wordt. Het gaat steeds sneller, waardoor dit soort blessures wat sneller voorkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren