Niet Tirana, maar Rotterdam krijgt ‘orgie van geweld’: ‘We gaan de stad slopen!’

Donderdag, 26 mei 2022 om 07:08Tom Rofekamp • Laatste update: 11:13

De nederlaag van Feyenoord in de Conference League-finale werd niet door elke supporter van de Rotterdammers even goed verwerkt. Snel na het laatste fluitsignaal van het duel met AS Roma (1-0) trokken groepen fans het centrum van Rotterdam in, die de stad tot diep in de nacht teisterden met gewelddadige acties en vernielingen. De politie zette op vier plekken waterkanonnen in en moest talloze arrestaties verrichten. In Tirana, het toneel van de finale, bleef het echter opvallend rustig.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

209 reacties (laatste reactie door juweel)

Dit blijft toch in-en-in triest.. Gefrustreerde wezens wiens zelfrespect afhankelijk is van gebruik van geweld en het schade berokkenen aan anderen.
Het ergste is nog wel dat dit waarschijnlijk ook was gebeurd als er wél gewonnen werd..

26 mei 2022 om 07:40

Hoe op dat eerste filmpje 4 man bezig is om, zonder succes, een eenrichtingsverkeer bordje uit de grond te trekken is tekenend voor hoe triest dit is en hoe hersenloos dat volk is. Ze hebben zelf geen idee hoe sneu en lachwekkend het eruit ziet.

26 mei 2022 om 08:18

Maar een huldiging zonder heel wat beveiliging zou zogenaamd wel kunnen volgens heel wat mensen hier, zie hier waarom het niet kan.

26 mei 2022 om 08:55

En toch is er gisteren vrij weinig gebeurd in Rotterdam. Ik heb juist ervaren dat iedereen het gelaten heeft geaccepteerd. Iedereen was trots op de ploeg en in de trams en later in de stad is gezongen en gefeest. Hoeveel mensen waren er in Rotterdam denk je? 50 000 in de kuip en nog eens 50 000tot 100 0000 mensen? En dan 4 incidenten "een orgie van geweld" noemen? Ik heb er niks van gemerkt. Ik was zelfs trots op mijn kameraden.

26 mei 2022 om 08:56

Helemaal mee eens, maar zo'n paal zit ook vast met een grondkruis, dus die trek je er niet zo maar uit. Maar wat ik ook bijzonder vind, er zijn dus 4 man bezig met dat verkeersbord, en van de paar honderd die er om heen lopen is er niemand die zegt: 'he doe eens ff normaal joh, laat die paal eens staan.'

Ben er van overtuigd dat deze kansloze dit ook bij een overwinning hadden gedaan.

26 mei 2022 om 09:00

@fr010frdam: Het is altijd een kleine groepje die het doet, en dat de titels 'lichtelijk' overdreven zijn is ook een feit. Er was ook totaal geen aanleiding voor om dit gedrag te vertonen, omdat Feyenoord er zeker in de 2e helft echt een wedstrijd van heeft gemaakt. Een doelpunt was zeker verdient geweest. Trots is zeker op zijn plaats.

Maar zoals ik al in mijn vorige reactie ook zei, deze kansloze, misschien niet eens fan van Feyenoord, maar een sneu groepje meelopers, had dit ook gedaan bij een overwinning. Deze zijn gewoon uit op rellen.

26 mei 2022 om 09:04

Blijf het vooral goedpraten omdat je er zelf niets van gemerkt hebt. De beelden spreken voor zich. Natuurlijk zijn het altijd maar een paar idioten.

26 mei 2022 om 09:04

Ik wil het niet goed praten maar ik denk dat je met dit soort dingen ook een beetje de woede en onvrede in de maatschappij ziet. Het gaat de afgelopen jaren zo slecht in NL en er is vrij weinig positiefs op te noemen, ik denk dat er bij dit soort dingen de woede er dan snel uit komt net zoals je zag bij de corona demonstratie. Mensen die relax leven zullen niet zo snel uit barsten na een verloren voetbal wedstrijd.

26 mei 2022 om 09:05

Maar wel zeggen door Telegraaf en Vz (en vele hier) de hele stad wordt gesloopt...een filmpje van 4 man die een paal eruit halen. Kom on er waren meer dan 100000 man/vrouw in de stad

26 mei 2022 om 09:06

Alsof ik naar de perspraatjes van Bagdad Bob zit te luisteren tijdens de inval in Irak 😂 ‘Niks te zien, valt allemaal mee..’

26 mei 2022 om 09:06

@myvision, ik praat het niet goed. Ik vind dat het wederom overdreven wordt. Dat is een groot verschil. Tuurlijk zijn de mensen op de beelden idioten. Maar "een orgie van geweld" is echt lachwekkend.

26 mei 2022 om 09:07

Je weet dat Voetbalzone het Hart Van Nederland is van de voetbalwereld en dat ze alleen op clicks en sensatie uit zijn.

Afgezien van af en toe een zeer goede reportage van een tamelijk onbekende speler in het buitenland, is er de laatste keer niet veel meer dan dit soort artikels te lezen.

Maar het werkt blijkbaar wel.

26 mei 2022 om 09:08

Dit gebeurde jaren geleden ook al, je wil het niet goed praten maar toch kom je met zo'n onzin aankakken... Zeg gewoon niks.

26 mei 2022 om 09:09

@gomes,
Ja ga lekker mee in de stemmingmakerij van voetbalzone ja. Als je de halve stad doorkruist hebt kan je een prima beeld hebben van wat er echt gebeurd is en aangezien voetbalzone tegenwoordig op RTL Boulevard lijkt geloof ik mijn eigen ogen eerder dan de suggestieve onzin die hier weer geplaatst is.

26 mei 2022 om 09:12

Aah FR010FRDAM heeft er weinig van gemerkt. Dan is er indd weinig gebeurd en stelt alles en iedereen zich aan! Er zijn blijkbaar op grote schaal winkels en andere dingen gesloopt en dan dat afdoen als 4 incidenten… Wat een niveau. Dat het een relatief klein deel is dat weten we allemaal wel. Doet helemaal niks af aan het feit dat er gewoon, in aantallen, grote groepen geweld en vandalisme hebben lopen plegen.

26 mei 2022 om 09:15

Volgens de politiebond waren er verreweg de meeste incidenten rondom wedstrijden van ajax. Waarom komt er uit de media zo’n ander beeld naar voren? Het is niet zonder reden dat Feyenoord en ajax graag meldplicht willen, te veel hersenloze die vechten onder hun vlag

26 mei 2022 om 09:16

Als het een feit was zou ik hier niet zo reageren. En de dingen die jij als feit ziet..."grote groepen" durf ik te betwijfelen. Maar lekker meegaan in het sfeertje dat voetbalzone heeft gecreëerd en alles blijven geloven wat ze hier allemaal schetsen. Voetbalzone begint een soort fabeltjesfuik te worden en iedereeen die Feyenoord al een beetje tegenstaat gaat er lekker in mee.

26 mei 2022 om 09:32

Het gaat slecht in NL? Ik denk dat we hier gewoon te verwend zijn geraakt. We hebben in Nederland over het algemeen weinig te klagen. Maar ja, in een land waar alles afgemeten wordt aan hoeveel koopkracht er is, is het al gauw slecht denk ik als het wat minder rooskleurig is.

26 mei 2022 om 09:43

Weinig positiefs op te noemen? We zitten niet in oorlog ofzo. We kunnen volgens mij gewoon doen wat we willen. Iedereen is veel te verwend geworden, je kunt ook blij zijn met wat je wel hebt.

26 mei 2022 om 09:48

Wat gaat er in hemelsnaam dan zo slecht in Nederland?? Vergelijk het met landen om ons heen en het gaat werkelijk fantastisch. Je hebt natuurlijk een substantiële groep die zich de afgelopen jaren verschrikkelijk heeft gevoeld omtrent het leed dat hen is aangedaan en alle vrijheden die van hen zijn afgepakt.. Is dat dezelfde club die hier op beeld de plaatselijke verkeerssituatie trachten te ontregelen?

26 mei 2022 om 09:58

DeRooney we hebben hier een hele hoop te klagen. Financieel zitten op het moment enorm veel mensen in de shit, voor jongeren tussen de 20/35 zoals mij is het toekomst perspectief erg somber, geen huizen te vinden, alles is onbetaalbaar geworden, voor hard werken word je hier bestraft en we hebben een overheid dat zo corrupt is als wat. Kijk om je heen er is zoveel verdeeldheid en sagerijnig in de maatschappij, er is een oorlog op komst, de immigratie in Nederland loopt de spuigaten uit. Je kan ook altijd blijven zeggen in Nederland hebben we weinig te klagen. Maar ga het Nederland van nu is vergelijken met het Nederland van 10 jaar geleden misschien zie je dan de verschillen.

26 mei 2022 om 10:06

Je hebt gelijk FR010FRDAM, de politie zet altijd grote groepen bewapende mensen en 4 waterkanonnen in en arresteert tientallen mensen. Vooral voor kleine groepjes die herrie schoppen.

26 mei 2022 om 10:07

Ipv te klagen, zeiken en wegkwijnen in zelf medelijden kan je ook in kansen gaan denken en je de pokken gaan werken.
Die slachtofferrol gadver, het wordt je allemaal niet aangedaan hoor.
En als het hier zo vreselijk is, niets staat je in de weg om Nederland te ontvluchten.

26 mei 2022 om 10:09

Ik ben blij dat ik niet zo in het leven sta als jij, dan moet je het wel erg zwaar hebben zeg! Misschien een ideetje om naar een land te verhuizen waar het beter voor elkaar is?

26 mei 2022 om 10:14

Haha bij dat richtingspaaltje idd. Zelfde slag volk

26 mei 2022 om 10:29

Salerno1919 de pokken gaan werken? 😂 ik werk meestal 6 dagen per week vriend en ik woon met mijn dochter en vrouw die ook 28 uur per week werkt in een flat in een achterstandswijk omdat we 80e op de lijst staan en anders 1500 kale huur voor een leuke woning moeten betalen. Eneco is 200 euro per maand reken dan de rest van alle kosten erbij op, ga mijn geen slachtoffer noemen vriend. En Nederland ontvluchten? Waarom zou ik ik ben Nederlands en ik ben geboren in Nederland. Die types als jou begin ik een beetje zat te worden die alsmaar roepen slachtoffer spelen gatver. Ik werk mijzelf kapot maar voor elke uur dat ik overwerk betaal ik 52% belasting terwijl immigranten lekker een uitkering en een huis krijgen. Nogmaals je word hier niet beloond maar gestraft voor hard werken dus denk ff dubbel na voor dat je een stoer verhaaltje op zet.

26 mei 2022 om 10:31

Fr010frdam , ik zie veel vernielingen en rotzooi op straat. Fietsen en andere andermans eigendommen die vernield of minimaal beschadigd zijn. En jij bent daar trots op?

26 mei 2022 om 10:36

Intermilan70 , de woede en onvrede in de maatschappij.. ik kan je vertellen dat de mensen die in deze maatschappij reden hebben om te klagen, niet de straat opgaan om te rellen en om andermans eigendommen te vernielen. Nee, dit wordt gedaan door de kanslozen die zich weigeren aan te passen aan de geldende normen. Te lui om te werken en te lui om zich te laten scholen.
Het gaat helemaal niet zo slecht in Nederland. Dat we niet allemaal een villa kunnen bewonen of een dure auto kunnen aanschaffen, betekent niet dat het slecht gaat. Er zijn wel (te) veel mensen die het echt moeilijk hebben. En daar moeten we met zijn allen wel iets aan willen doen, maar die gasten die gaan rellen , mogen van mij op water en broood.

26 mei 2022 om 10:43

Stua daar geef ik je inderdaad gelijk in daarom zeg ik ook ik praat het niet goed. Maar denk dat het wel mee speelt dat de groepen die dit doen steeds groter worden met als voorbeeld de corona rellen in Rotterdam een half jaar terug.

26 mei 2022 om 11:07

Dat gezever met een corrupte overheid ook altijd... Ik heb het idee dat je niet eens weet wat corrupt is. Ik daag je uit om eens een voorbeeld te noemen van corruptie.

26 mei 2022 om 11:10

Dan stond jij waarschijnlijk op een rustig plekje. Kijk op internet de foto’s van ‘the day after’ maar eens goed. Sneu volk

26 mei 2022 om 11:36

Leg me geen woorden in de mond Stua. Ik ben trots op de 99% die zich prima gedroeg

26 mei 2022 om 11:44

Jij bent wel druk op werk dan, dat je ff tijd hebt om op donderdag ochtend dit soort betogen op voetbalzone te plaatsten. En als je de overheid van Nederland corrupt vindt, dan is dus ongeveer elk land corrupt eigenlijk. Buiten de stad kan je overigens voor een prima bedrag wonen.

27 mei 2022 om 06:58

Tja hersenloze heb je overal, kijk af en toe maar hier op het forum, de beelden spreken voor zich en de politie had wat mij betreft veel harder op mogen treden


26 mei 2022 om 08:47

De grote vraag is: zijn alle fonteinen heel gebleven?

26 mei 2022 om 09:06

Precies Mantity, het maakt voor die tokkies niet uit of er al dan niet gewonnen wordt, die gaan los ongeacht het resultaat. Valt me wel op dat er met Feyenoord altijd wel wat is. Dan krijg je natuurlijk weer de reacties dat bij iedere club iets loos is en ik zal de laatste zijn die probeert te verkondigen dat dit alleen bij Feyenoord gebeurt, maar het voelt als een overtreffende trap geweld en haat. Ik heb bijvoorbeeld in geen enkele Europese uitwedstrijd van Ajax meegemaakt wat ik in op de beelden vanuit Marseille heb gezien. Ook bij PSV zie ik dit niet. Alsof het een ander kaliber tuig is dat Europese uitwedstrijden van Feyenoord bezoekt. Vraag me echt af waar dat aan zou kunnen liggen. Frustraties vanwege de teloorgang zou een reden kunnen zijn, iets anders kan ik me niet bedenken.

26 mei 2022 om 09:12

En hoppa, verrassend ... jizzzy doet ook nog even een duit in het zakje. "Frustraties vanwege de teloorgang" hahaha man man man

26 mei 2022 om 09:18

Nou dan kijk je redelijk slecht want in Marseille zijn er 2 Nederlands gearresteerd, bij de Europese campagnes van psv, Ajax en Vitesse een stuk meer. Misschien een keer neutrale kennis en informatie tot je nemen?

26 mei 2022 om 09:29

Frustraties vanwege de teloorgang ja. Hij heeft gelijk dus dat stomme hahaha gelach van jou maakt jou zielig. Overduidelijk frustatie die iedereen al maandenlang zag aankomen vriend.

26 mei 2022 om 09:34

Oké, Kelbergen. Jij hebt duidelijk iets tegen Feyenoord. Jou neem ik niet meer serieus en je mag ook stoppen om me vriend te noemen. Er zit vrij weinig frustratie in, we zijn juist weer trots op de club.

26 mei 2022 om 10:24

FR010, bij Feyenoord is t asogedrag gewoon net iets massaler dan bij de rest van Nederland. Meeste Feyenoordfans deugen absoluut, maar t percentage klootjesvolk wat er loopt is bovengemiddeld. Een ontwikkeling vanaf midden jaren 1990. Daarvoor was t de F Side ,de Z Side van Fc Groningen waren een periode de gekste. Zijn zelfs boeken over geschreven. Hele treinen werden gesloopt, winkels, tankstations geplunderd in de jaren 80. Toen was er nog geen combiregeling. Vroeger was t ook niet beter ofzo. Verder sterkte met de nederlaag. En idd,wees trots. Mooi seizoen gehad.

26 mei 2022 om 10:46

Misschien moet je de definitie van teloorgang eens opzoeken

Waar zijn we toch allemaal mee bezig de laatste tijd. Ik schaam me echt als voetbalsupporter. Nu zijn het zelfs gasten die hun eigen stad slopen…. Ik begrijp er niets van.

26 mei 2022 om 07:23

‘We’? Ik schaam me totaal niet, schaar me absoluut niet onder dezelfde noemer als die tokkies

26 mei 2022 om 07:37

Maar ‘we’ zijn straks wel met z’n allen de Sjaak. Straks nergens uit supporters meer, terwijl we een aantal jaar geleden hoopte op een klassieker met uit supporters. Toren hoge boetes voor de clubs. En in de pers worden ook gewoon de voetbalsupporters genoemd.

26 mei 2022 om 07:45

Het is ook nergens voor nodig om je te schamen, maar een voetbalsupporter krijgt wel een sigma op deze manier. Met als ik me standaard moet verdedigen als ik zeg dat ik fanatiek wielrenner ben.

26 mei 2022 om 09:19

Je zou je wel moeten schamen voor de cultuur die jij ook in stand houdt. Een uiterst geweldadig cultuur met een onrealistisch zelfbeeld, enorme haat jegens de rivaal en zonder echte succesen. Daar ben je dus trots op.

26 mei 2022 om 07:28

Dit zijn geen voetbalsupporters. Wordt tijd dat deze gasten harder aangepakt worden. Dan maar gewoon gericht schieten. Die waterkanonnen lachen ze om.

26 mei 2022 om 07:31

Dat zijn ze natuurlijk wel, in mijn jongere jaren zat ik ook in deze hoek bij Twente en ik was totaal gek van de club, het spelletje, alles.

26 mei 2022 om 08:05

Ik vind dat altijd zo’n rare opmerking. Natuurlijk zijn dit wel voetbalsupporters, maar daarnaast ook totale idioten.

26 mei 2022 om 08:49

Voetbal supporters zouden dit niet doen, die verdienen deze term of die van fans niet. Als je ze wel supporter of fan noemt, dan worden de "goeden" wel geraakt

26 mei 2022 om 08:52

Van oudsher zijn het juist de voetbalsupporters die dit doen. Laten we niet doen alsof de retteketet club hét schoolvoorbeeld van supporters is. Neemt niet weg dat het meer dan triest is allemaal

26 mei 2022 om 09:11

Precies. Ik ben in Argentinië eens naar Codoy Cruz tegen het Independiente waar Tagliafico nog in speelde geweest. Komt geen uitfan meer binnen en de ME loopt met halfautomatisch. Misschien moet het die kant maar op als deze Louis Vuitokkies elke verliesbeurt aangrijpen om te gaan rellen.

26 mei 2022 om 09:33

Nou AZ heeft europees ook veel uitsupporters mee maar daar gaat het meestal nog prima. Misschien dat dat juist het voorbeeld is dat het wel kan. Thuis daareentegen is het heel triest gesteld.

26 mei 2022 om 09:42

AZ heeft ook Thialf publiek met klappertjes.

26 mei 2022 om 15:50

Ja want Thialf publiek dat is pas erg? Je bent Thialf publiek als je met je handen klapt. Nee, beter wat je vandaag voor beelden ziet in Rotterdam waar ze op alles klappen en vooral eigen stad. Dan pas ben je een echte supporter. Kolere wat een niveau. Heel Nederland spreekt schande als je een Franse bulldog loopt maar dit soort rellen inspraak en valt best mee pff

26 mei 2022 om 09:09

Zou ik me niet voor schamen. Ik was gister na de wedstrijd in de stad (keken de wedstrijd op een plein) en kan je vertellen, gemiddelde relschopper was 17 jaar en zeker geen Feyenoord supporter. Heel ander volk dan dat de wedstrijd kwam kijken.

Ik kan mij zo voorstellen dat zelfs de meest doorgewinterde hooligan twee keer nadenkt bij het vooruitzicht aan een Albanese cel. Ook denk ik dat hij de drugs die hij graag meeneemt naar Frankrijk of elders in West-Europa, toch maar thuislaat als hij naar Albanië moet. Kennelijk is daarentegen het slopen van je eigen stad voor sommigen, met slechts een Hollandse justitiële oorvijg in het vooruitzicht, toch net iets te aantrekkelijk.

26 mei 2022 om 07:30

In tirana waren de echte feyenoord supporters....en in Rotterdam bleven behalve feyenoord supporters ook het trieste gepeupel achter. Zo zonde...zo n mooie club met helaas een gedeeltelijke gajes als achterban. Maar goed daar heeft gewoon iedere club last van en dat zal nooit veranderen. Wel jammer overigens dat feyenoord die beker niet heeft kunnen pakken. Het had gekund ook qua wedstrijd beeld.....hopelijk gaat het de komende jaren weer een Nederlandse club lukken. Al blijft die kans nihil....maar wat een uitkomst voor ons die conference league

26 mei 2022 om 07:37

Het gajes dat in Marseille was wilde niet naar de finale nee?

Leuk onderwerp voor de talkshow tafels weer. Ik gok op een gedragsdeskundige, een jeugdwerker, politievertegenwoordiger en een ex-voetballer. Allemaal roerend met elkaar eens dat dit zo niet langer kan. Morgen weer een ander onderwerp

26 mei 2022 om 07:31

Wat is nou precies je punt?

26 mei 2022 om 07:42

Ik vermoed dat zijn punt is dat we er allemaal schande van spreken, maar dat er niks/te weinig aan gebeurt.

26 mei 2022 om 09:13

Zachte heelmeesters…

26 mei 2022 om 14:40

Ik wil daar nog aan toevoegen dat het belangrijk is dat we bewust worden van de schade die het mensen kan aanbrengen. We moeten echt samen gaan kijken naar een oplossing. We moetet meer op elkaar gaan letten en de politiek moet zich hiertegen uitspreken.

Maar nu eerst.... Katje Schuurman heeft een nieuw programma!

Wat een zielig volk toch. Dan zal het straks wel weer huilen geblazen zijn omdat politie misschien in een enkel geval iets te hard heeft opgetreden.. Wat bezielt je nou om dingen te slopen?

Waarom zouden ze toch niet meer kaarten voor de finale hebben gekregen? Triest volk

26 mei 2022 om 07:27

Mwah dat staat hier wel los van hoor. Dat is gewoon de UEFA die aan het eigen belang denkt, en een irritatie punt bij elke Europese finale.

26 mei 2022 om 07:30

@DMS

De mensen die de extra kaarten zouden krijgen, zijn ook gewoon in Tirana. Het volk dat in Rotterdam aan het slopen was, is niet het volk dat normaal gesproken in en rondom de stadions loopt. Dat was namelijk het zogeheten ‘dagjesvolk’ dat enkel naar oefenwedstrijden of de open dag komt en dan ‘hamas hamas’ gaat roepen, met de gedachte dat ze dan stoer zijn.

Dát volk liep gister in Rotterdam rond, wij liepen massaal in Tirana.

26 mei 2022 om 07:34

Als dat waar zou zijn zou er dus nooit wat bij Europese uitwedstrijden gebeuren….helaas niet waar dacht ik. Zie het social media filmpje dat Roma na de wedstrijd gepost heeft met als middelpunt de Barcaccia fontein 😉

26 mei 2022 om 08:12

Grappig dat de “schade” 8 miljoen was, de wereldleider in restauratie die de fontein een jaar eerder volledig had gerenoveerd schatte de schade op maximaal 10.000 euro (schande dat het er was, maar mede door de toegepaste crowd control, maar dat is weer een ander verhaal) en wilde het kosteloos herstellen, dat is meer dan 7.990.000 direct naar de Italiaanse maffia en een zichtbaar eindresultaat door verkeerd materiaal gebruik. Maar brabbel populistisch door zonder kennis van zaken, dat is populair op dit “neutrale” (Ajax) forum.

26 mei 2022 om 08:24

Ja en in Marseille waren het ook alleen maar Fransen die liepen te rellen en in Rome. Het is jammergenoeg ook een probleem, dat de "niet geweldadige" supporters het geweld van de tokkies bagatelliseren. Zo los je het probleem dus nooit op.

26 mei 2022 om 08:58

In Marseille zijn er welgeteld 2 Nederlanders opgepakt. Met meldplicht kan je deze leeghoofden de komende jaren internationaal weren voor alle clubs. Ik los liever op dan te klagen op een onderbuikgevoel

26 mei 2022 om 09:28

Die heb ik ook gezien, die was wel goed. Het is altijd gedonder met Feyenoord en Europa. Die uit-wedstrijd was het ook al zo.

26 mei 2022 om 10:51

Misschien moet je je eens op feiten beroepen ipv je volledige beeld door VZ te laten vormen. Om je een voorbeeld te geven: aantal Romeinse supporters dat de dag voor de finale werd opgepakt is 4 keer zo groot als het aantal Feyenoorders. Toch moet je hier lezen hoe Feyenoorders er een zooi van maken.

Feyenoord en Europese wedstrijden: je kan het einde zoals altijd al voorspellen

26 mei 2022 om 07:26

Was er niet dit jaar ook een psv supporter in Deense cel beland? En in het jaar van ajax succes dat ze London op stelten hadden gezet? Overal lopen gefrustreerde lui rond. In Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en zelfs Urk. Een groot probleem....

26 mei 2022 om 08:12

Haha, hij heeft de krant ook eens open geslagen hoor. MrGuide heeft gelijk. Bij Feyenoord is het zo vaak gezeik. Je kunt idd voorspellen.

26 mei 2022 om 08:37

Deze Europese campagne toch aardig wat potjes gespeeld en minder rellen bij Feyenoord dan bij andere Nederlandse clubs. Verschil is wel dat ze hier op dit forum elk Feyenoord incident uitlichten en in verschillende posts uitzetten terwijl ze dat bij Ajax, psv en Vitesse niet hebben gedaan. De boetes die zijn gegeven zijn voor vuurwerk (meerdere malen gespecificeerd als vuurwerk tijdens de sfeeracties) en het niet leeg houden van de trappen. Ook halen ze hier de informatie van een obscuur hooligan twitteraccount dat op verschillende momenten is tegen gesproken door lokale autoriteiten (het is natuurlijk wie je meer gelooft, alle mensen die over IQ van Rotterdamers begonnen en moderators snappen zulke verschillen hopelijk na het afronden van de basisschool) Deze info is gewoon op verschillende openbare en onafhankelijke bronnen te verifiëren. Met bovenstaande praat ik trouwens de incidenten absoluut niet goed, ik ben groot voorstander van meldplicht om dit soort mensen fysiek van de straat te houden rondom wedstrijden. Een zwaar middel maar wel het enigste dat dit gedrag in Nederland kan laten verdwijnen

26 mei 2022 om 09:11

Haha wel geinig dit op Feyenoord te gooien. Ik was zelf in de stad, en kan je vertellen, het gros was 17 jarig gucci tuig. Jochies die je voor en tijdens de wedstrijd nergens zag op de pleinen maar wel winkelruiten ingooien en stenen gooien.

26 mei 2022 om 09:16

Zeker, voor de nageboortes die tot dit soort gedrag in staat zijn hoef je de stad niet uit om ze te vinden. Maar heb wel het gevoel dat het ‘professionalisme’ onder hooligans percentueel wel veel groter is. Daar schijnt zelfs een groep te zittende aan bosgevechten doet met andere ultra’s. Doorgesnoven droeftoeters.

26 mei 2022 om 09:27

Ja er zijn groepen jongeren die elkaar van kickboksen oid kennen die de strijd aangaan. Daarom zie je ook vaker slachtoffers bij politie. Maar de incidenten breiden uit, corona rellen om maar iets te noemen. Om de groepen in kaart te brengen werden deze personen ook vaak gelinkt aan de voetbalclubs, wat ze iets vertekend terug lieten komen in de media. Al leg je de hele competitie stil, deze lui zoeken wel een reden om onrust te stoken

26 mei 2022 om 10:32

Ben bang dat je in deze helemaal gelijk hebt.

26 mei 2022 om 10:34

Wat dacht je van Spakenburg

26 mei 2022 om 09:00

Echt hea! Zou me niet verbazen of paar feyenoord-fans gaan nog naar Rome om een fontein te slopen. Altijd gezeik bij hen.

26 mei 2022 om 09:15

Overdrijf niet zo Janter. 70 personen opgepakt terwijl er meer dan 100000 in de stad liepen. Ja er zit gespuis tussen maar een filmpje delen waarin 4 jochies een paal uit de grond trekken willen mensen zoals jij dat maar al te graag zien en over oordelen.

26 mei 2022 om 09:20

Overdrijven? Leg de verschillende incidenten eens naast elkaar. Dan zie je dat het giga veel gebeurd ja. Daarbij, waarom zou ik dat graag willen zien?

26 mei 2022 om 08:36

Ach Royde Vries ziet 4 jochies een paal uit de grond trekken en trekt net als Telegraaf direct z'n conclusies

Zolang de straffen niet omhoog gaan blijven dit soort halve garen rellen. Heel erg triest.

26 mei 2022 om 08:04

Dit is toch het verhaal. Er zijn er ruim 70 opgepakt en die gaan vandaag waarschijnlijk naar huis met de waarschuwing dit mag je niet meer doen.

26 mei 2022 om 08:07

Een grote foei, en ze zijn slecht begrepen dus een paar workshops agressie en kickbox training. Kunnen ze de volgende keer weer wat meer mensen aftuigen. Overheid is zo slap.

26 mei 2022 om 08:29

Echt hoor. Als je hiervan af wil moet je die gasten weekje laten brommen toch.

26 mei 2022 om 09:40

Ja en dat moet per overtreding exponentieel groeien wat mij betreft

26 mei 2022 om 08:36

Uit alle onderzoeken blijkt dat zwaarder straffen niet voorkomt dat mensen zich misdragen. Dat voelt wel prettig maar verder heeft het 0 effect,

26 mei 2022 om 11:44

Straffen hoeft niet alleen in de vorm van een celstraf of geldboete te zijn. Een meldplicht bij ELKE wedstrijd van de betreffende club zorgt er in ieder geval voor dat deze gasten geen mogelijkheid krijgen tot rellen.

26 mei 2022 om 13:03

Als ik het puur op mezelf zou betrekken zou ik er geen weekje cel voor over hebben. Dus ik zou er dan zeker bij wegblijven.
Weet ik dat ik met een waarschuwing weggestuurd worden is het best aantrekkelijk om er toch tussen te gaan staan.

Doe het net als een rijbewijs voor beginnen de bestuurders. # punten je bent uitgespeeld begin met een weekje en bij de volgende 2 weekjes en ga zo door. Ik ben ervan overtuigd dat snel over is

26 mei 2022 om 17:08

@bliek uit onderzoek blijkt ook dat het puntenrijbewijs geen positieve invloed heeft op de verkeersveiligheid. Allemaal schijnmaatregelen die goed voelen maar geen effect hebben helaas.

26 mei 2022 om 08:45

Meldplicht bij stadionverboden en dit soort incidenten werkt erg effectief. Dan houden we deze gasten fysiek van de straat wanneer hun club speelt. Dit lost niet alleen de incidenten in de eredivisie op maar ook die rellen tussen bijvoorbeeld Katwijk en quickboys of hooligans die families lastig vallen bij jeugdwedstrijden in Amsterdam.

Neem nog een snuif, hersenloos volk.
Vóór een politiewet die de ME in deze gevallen Carte Blanche geeft en de “hooligan” vogelvrij verklaard.

Zolang politie op hun tenen loopt en je met een taakstrafje de dans ontspringt blijft dit een probleem.

Onderlinge gevechten zijn al een poosje passé in Nederland maar je eigen stad slapen helaas nog niet.

Vreemd dat iemand of mensen zouden hebben geroepen we gaan Rotterdam slopen.

Mocht het zo zijn kan je er in ieder geval uit opmaken dat het om mensen gaat die niet uit Rotterdam komen en dus ook waarschijnlijk niets met Feyenoord hebben. Als je hier zoiets zou roepen is de kans groot dat deze persoon of personen zelf tikken krijgen.

Een echte Rotterdammer zal je nooit zoiets horen zeggen. Ik zat een uur na de wedstrijd nog met ESPN aan en toen was volgens die verslaggever iedereen vrij snel vertrokken en moet de beelden nog kijken maar als dit klopt hoop ik dat ze stuk voor stuk gepakt worden en dan moeten ze die stoere jongens allemaal een plekje geven bij de fontein of een andere geschikte plek en dan zullen ze zien wat er gesloopt word. Ben echt verbaasd toen met die corona demonstratie kon je erop wachten. In 2002 was het de ME die uit het niets opdracht kreeg om charges uit te voeren terwijl er letterlijk niks aan de hand was. Ze begonnen te meppen en reden met hun busjes als debielen over de Coolsingel terwijl er gewoon families liepen en ook veel oudere mensen. Er werd toen nog een oude man voor me neus zo aangereden. Toen brak de pleuris uit en dat is in Rotterdam 9 van de 10 x het geval. Alleen dit is wel een heel vreemd verhaal. Ik zeg altijd als er geen politie is gebeurd er niks en de platte pet kan gewoon alleen bedoel de ME.

Ben er namelijk zelf al vaker getuige van geweest dat de ME juist de oorzaak van ongeregeldheden zijn en mensen die er nooit bij zijn geweest zullen denken dat ik niet helemaal in orde ben. Alleen is dat hier gewoon al zo vaak gebeurd. Toen na Ajax bij de Kuip is de enige keer dat de me terecht in moest grijpen en bij dat corona gezeik was ik er ook niet, maar daar waren veel nieuwszenders live op verschillende platforms. Alleen dit moet ik eerst eens gaan kijken, want kan het niet geloven en ben vooral benieuwd welke mensen hier schuldig aan zijn.

26 mei 2022 om 08:50

Het klopt wat je zegt. Er is aantal seizoenen geleden een proef gedaan. Waarbij zowel politie als ME niet zichtbaar aanwezig waren, lees handje vol agenten voor het verkeer en me uit het zicht. Verliep allemaal rustig.
De escalaties in centrum is nagenoegen altijd als er zo een evenement plaats vind.

Helaas is dit een gegeven dat Feyenoordhooligans alles aangrijpen om de boel in chaos te veranderen.
Dit zal altijd wel zo blijven omdat zij nog steeds veel aanzien genieten binnen het Legioen.

Ik snap dit echt niet van sommige mensen er worden de hele dag leuke dingen georganiseerd groot scherm in de binnenstad en in de Kuip, en dan gaan ze dit doen? Die leuke activiteiten die jullie burgemeester organiseerd op zoon dag, daar kunnen wij in Amsterdam alleen maar van dromen, en dan verkloten jullie het zo voor jezelf, ongelofelijk!

26 mei 2022 om 08:10

Diezelfde burgemeester die zit te genieten in het stadion wetend dat de kans dat het iit de hand zal lopen groot is.
Ik heb niks met Halsema, maar zij vertikt het tenminste om te gokken met Amsterdam. Zowel de hooligans van Feyenoord als Ajax zijn onbetrouwbaar en moet je niet aan toegeven.

26 mei 2022 om 08:34

Hier hebben burgemeesters niks mee te maken, die staan zich niet als malloten te gedragen en de stad te slopen.

26 mei 2022 om 08:46

De hoofdtaak van de burgemeester is de veiligheid en welzijn van een stad garanderen hebben hier zeker mee te maken.

En dan klagen als ze overwinningen niet mogen vieren in de koopgoot of op het plein. Helaas lopen er toch heel veel tokkies rond. Ik had niet anders verwacht. En het erge is, dat als ze hadden gewonnen, precies hetzelfde gebeurd was.

Benieuwd of Aboutaleb de ophef hierover ook ‘overdreven’ vindt en reden ziet dit wangedrag te bagatelliseren. Hoe ironisch is het ook trouwens dat tijdens de coronarellen en dreiging van herhaling hiervan voetbalsupporters gegroepeerd de straat opgaan om ‘hun stad’ te beschermen tegen vernieling en nu in een verliesbeurt van hun club nu reden zien zelf die stad af te breken.

Hoe lang gaan we dit terugkerende wamgedrag als samenleving nog accepteren. Wil best een beetje democratie opgeven voor bestrijding hiervan. Kleine wetswijziging om hier het leger lekker op los te laten vind ik prima en met een krappe arbeidsmarkt en voortdurende discussies over moreel gedrag lijkt me een paar maandjes dwangarbeid vanuit een tuchtinstelling ook wel een idee.

26 mei 2022 om 08:12

Wie zegt dat dit Feyenoord supporters zijn. In 2017 (de verliespartij tegen Excelsior) zijn er mensen opgepakt tijdens de rellen die voor ADO waren. Het is voor sommige blijkbaar een mooie aanleiding om te rellen onder de de “vlag” van Feyenoord

26 mei 2022 om 10:58

Ten eerste zei ik ‘voetbalsupporters’ en hoewel je kunt discussiëren over de invulling van het deel ‘support’ zijn we het er toch wel over eens dat dit niet na een korfbalpot gebeurd wel?

Ik geloof bovendien best dat het criminelen zijn die vaak de opstelling van in dit geval Feyenoord nog niet kunnen opdreunen, maar de goedwillende fans die gelijk roepen dat deze mensen niet bij Feyenoord horen of geen supporters zijn: ze doen er in Feyenoord-shirt of met letterlijk een Feyenoord-vlag ook niet veel aan om bij deze ongein weg te blijven. Laat staan een ander eens aan te spreken of een correctieve poffert uit te delen als ze zien dat hun club te schande wordt gemaakt.

26 mei 2022 om 08:58

Erger nog helemaal geen affiniteit met voetbal hebben.

Gister in de kroeg. Ik ben best fanatiek. Op einde hield ik het niet meer. Ipv roken smint eten🙈
Zegt een gast die werkelijk geen seconde van de wedstrijd heeft gevolgt. Rustig komt wel goed, freeking laatste minuten. Als die een verkeerde treft krijgt die een poffertje op zijn neus.

26 mei 2022 om 09:33

@rkallan; leuk sfeertje dan! Dus als je zegt 'rustig komt goed' moet je tegenwoordig ook al uitkijken? Je kan beter niks meer zeggen.

26 mei 2022 om 12:29

De reactie van rkallan is veel zeggend helaas.
Als dit al gezien word als "provocerend" of iets.
Dit was gewoon een café bezoeker waarschijnlijk die een potje voetbal ging kijken ,meer niet.

Het is toch ongelooflijk dit. Mooi dat het in Tirana wel rustig is gebleven dat had Feyenoord wel een keer nodig. Helaas grijpen sommige hersenloze figuren dit evenement weer aan om te gaan rellen. Benieuwd hoeveel mensen echt voor Feyenoord zijn.

Geweldig feest in Rotterdam gehad gisteren! Trots op de club!

26 mei 2022 om 08:46

Yes ik ook! Dat er 4 mensen een paal uit de grond trekt, 1 persoon roept we slopen de boel en enkele losse hersenloze groepjes zich laten gaan is dan weer jammer en dat wordt uiteraard al te graag door de Telegraaf opgepikt.

Dit zijn geen feyenoord supporters kan ik zeggen. Als we gewonnen hadden gingen ze de stad ook slopen. Deze gasten zijn er puur op uit om rotzooi te trappen. Ze zijn ongetwijfeld ook prominent aanwezig geweest bij de avondklok rellen

Tja ik was hier ook en ik heb eigenlijk niks geks gezien, hoorde alleen van maten dat er op het stadhuis plein wel een keer geknokt werd. Wat in mijn ogen vooral niet heel is dat alle kroegen na de wedstrijd dicht moesten, niemand mocht naar binnen en dan krijg je al dat volk op straat. Wij wilde naar het station maar kwamen tot 3x toe ME tegen die de straat blokkeerden en dus een nieuwe weg moesten zoeken. Honderden mensen de laatste trein gemist. Ik vraag me het dan echt af of je het juist eerder erger maakt dan beter.

Trots op de club? Nou, als je trots bent op het slopen van je eigen stad, zegt dat genoeg over het niveau van menig Feyenoordsupporter. Het zogenaamde Legioen wordt vaak ten onrechte bewierookt…..alles onder het mom van….wat zijn ze trouw aan de club. Wees reeel, er zit gewoon heel veel tuig bij, die ook nog eens niet aangepakt worden door de zogenaamde goede supporters die in de meerderheid zijn. De opmerking….dat hebben andere clubs ook……, zal vast, maar wel in veel mindere mate dan bij Feyenoord.

26 mei 2022 om 09:20

Man er staat een filmpje op van 4 personen die paal uit de grond trekken en 1 persoon hebben ze horen roepen we slopen de stad en ja er zit gespuis tussen maar overdrijf toch niet zo man. Fijn he om de Telegraaf, Vz etc te gebruiken om Feyenoord supporters te generaliseren.

Ik was ook in de stad tot 2 uur.. ben blij dat ik hier niks van meegekregen heb! Heb alleen ME busjes hard langs het stadhuis zien rijden, meer niet.. maar dit is voor mij wel de laatste keer geweest!

26 mei 2022 om 09:04

Het is ook een unieke prestatie dus zo vaak zal het niet meer gebeuren

Hahahaha en ja hoor, onderhand zie je dit wel aankomen. Als het in Tirana niet kan doen we het toch lekker in ons stadje zelf zullen ze gedacht hebben :'? Feyenoord heeft dan weliswaar niet de Conference League gewonnen, maar wel een andere: de wereldbeker voor meest hooligan-achtige taferelen 21/22. En genomineerd voor de Europese beker van meest extreme vandalisme 21/22.

Wat n trieste figuren lopen daar toch rond zeg, niet normaal, wist niet dat er zoveel eencellige bestonden in onze samenleving,toon gewoon dat je ook een steun bent na een verlies en niet alleen maar mooi weer spelen als je wint en zogenaamd de 12e man of het legioen bent , blijkt dus alleen bij winst maar het spelletje gaat soms ook de andere kant op maar dat begrijpen deze eencellige blijkbaar niet, sneu ,een beter woord kan ik er niet bij bedenken

Daar staat gwn een volwassen vent minuten lang aan een verkeersbord te schudden… dat zegt toch meer dan 1000 worden over de gemiddelde supporter. En dan zijn er nog mensen die het gek vinden dat er geen huldiging meer georganiseerd word als we wat winnen in NL

26 mei 2022 om 08:56

Hahaha ja en het lukt hem ook niet. Jezus ik heb in tijden niet zoveel triestheid gezien in één filmpje…

Dat jullie dit nog fans of supporters noemen, deze idioten verdienen heel andere termen, want fans en supporters doen dit verreweg niet.

Het rare is dat het altijd mensen zijn die niet uit de stad zelf komen, die de stad slopen. In dit geval maakt het mij niet uit, ga je gang maar het blijft toch altijd vreemd. Dagjesmensen die hun "eigen" stad slopen.

De echte fans zaten in Albanie, de relschoppers zonder baan in Rotterdam.

26 mei 2022 om 09:00

Genoeg echte fans die in de stad waren

26 mei 2022 om 09:03

Dat hebben we gezien

26 mei 2022 om 09:08

Door heel Rotterdam waren de kroegen stampvol.
De beelden zijn van centrum Hofplein/stadhuisplein.

Maar waarom je eigen stad slopen !? Begrijp me niet verkeerd, elke stad slopen is waanzin, maar je eigen stad slopen is wel next level...

Altijd zelfde gezeik met die Feyenoord supporters, gelukkig bleef het in tirana rustig!

Heeft dit met Feyenoord of zelfs voetbal te maken? Alsje voetbal zou verbieden gaan ze naar basketbal of waterpolo. De chromosomen zijn slecht verdeelt, dat is de oorzaak.

Ach bij dit soort lui is maar een remedie de lat er overheen Rossem en ze helemaal lens slaan , dit soort geweld doen de echte supporters niet in Tirana is niets gebeurt daar waren de echte maar dit is gajes die alleen maar op rellen uit is en totaal niets met de club heeft maar onder het mom van Feyenoord supporters de boel gaat slopen . Deze mensen missen meerdere hersencellen tja en dan doe je deze rare dingen .

Hoe kan je dan als buitenstaander sympathie opbrengen voor een club als Feyenoord? Als je ziet dat eigen supporters de club/stad in vernietiging brengen? En dan die eeuwige haat tegen ajax. Ik kan jullie vertellen Amsterdam lacht zich een hoedje door de manier hoe jullie jezelf te kak zetten. Daar is niet eens een sportieve strijd voor nodig want belachelijk is het van te voren al.

Ik wil dit absoluut niet goed praten want er zitten een paar dwazen tussen. Maar wat zo’n beetje 80% niet zal weten is dat meneer Aboutaleb de politie al jaren duidelijke informatie verschaft dat zij als idioten mogen inslaan op mensen zonder dat er überhaupt iets gebeurt. Natuurlijk zal er dan een reactie komen vanuit de mensen.

26 mei 2022 om 09:10

Gek dat mij dat dan nog nooit overkomen is....

Wat een idioten om zo je eigen stad naar de tering te helpen!? Waarom?

Het zal wel weer aan iedereen liggen behalve aan de de supporters. Dit zijn geen echte supporters bla bla bla. Dit zijn voor een groot deel wel echte supporters. Dat ze zich niet gedragen zoals het gros van de Feyenoorders het wil zien is andere koek.

Tja was er al bang voor. Blijft toch moeilijk voor die verstandelijk beperkten, rouwverwerking.

Belachelijk. Teleurstelling is begrijpelijk. Maar om gelijk als een zwakzinnige de boel gaan slopen.. goed! Je kan zeggen wat je wil, is het niet met Europees voetbal, doen de rotterdammers het wel op een andere manier.. om in de media te komen..

Kan iemand mij uitleggen wat de logica is tussen in Tirana een voetbalwedstrijd verliezen en als reactie daarop je EIGEN stad willen slopen?

Leuke supporters zijn dit zeg echt triest!!!!
Je moet ze nu juist steunen, ik ben een ajax fan maar ik heb respect voor Feyenoord dat ze zo ver zijn gekomen en ik had ze de cup van harte gegund!! Erg jammer dat er dan zulke supporters alleen maar naar de slechte punten kijken.

Wat een in en in triest volk dit, zij verpesten het weer voor de echte trouwe aanhang.
Begrijp dat men teleurgesteld is maar je kan ook redeneren van ik ben trots op mijn club dat zij de finale heb gehaald en Feyenoord weer op de kaart hebben gezet.
Ja nu zeker op de kaart met het gesloop

Opvallend hoe een groot gedeelte van de Feyenoord supporters de rellen in Tirana en Rotterdam downplayen. 'Het zijn geen Feyenoorders', 'het is maar een klein percentage', 'de ME begon'. Feit is dat waar Feyenoord komt er altijd gezeik is. In Marseille, in Rome, in Nancy, in Utrecht en ga maar door. Geen enkele burgemeester gaat straks nog toestemming geven dat Feyenoord uitsupporters meeneemt. En dan komt de verontwaardiging weer. Voetbal hoort een feest te zijn. Dit soort tuig verpest het voor iedereen

Blijft opmerkelijk dat als Nederlandse voetbalhooligans zich misdragen ,er altijd enkelen zijn die de schuld volledig in de schoenen willen schuiven van allochtone jeugd uit de buitenwijken. Willen gewoon niet inzien dat ook jongens van Jan de Wit verschrikkelijke monsters kunnen zijn. Met die gedachtengang en retoriek zet je jeugd uit die wijken met 1-0 achter op maatschappelijk gebied vanaf ze geboren worden. Kunnen t bij voorbaat al niet goed doen..Misschien moeten degenen s nadenken wat zulke vooroordelen kunnen veroorzaken. Het werkt op z'n minst segregatie in de hand.

Rotterdam slopen? Gaan we het verschil zien? Ik dacht dat ze daar het stadsbestuur al voor hadden.

Duidelijk te zien dat de echte supporters in het stadion waren of in Tirana en dat die andere (nep) supporters in nederland bleven daar waar de uitkering op was en er geen geld was om een ticket te kopen naar het stadion dan wel naar Tirana.
Ongeloofelijk triest dat deze mensen zich supporter noemen alleen omdat ze uit een gezin komen waar de opa of oma nog wel een echte fan was en ze dit mee gekregen hebben met de jaren om die ene club te supporten.
En daarom noemen ze zich een Feyenoord fan maar het is niks anders dan tuig.
Nu gaan de komende dagen weer allemaal filmpjes rond waar een hond iemand bijt en waar de politie iemand met een knuppel slaat en dan is nederland weer te klein en is de politie weer de grote slechterik.
Maar de politie mag van mij nog harder op treden tegen dit soort gekken. Zo hard dat ze nog niet meer weten wat Feyenoord is.

Tsja, Er was beloofd dat er kroegen open zouden blijven op het Stadhuisplein. Ik sprak een medewerker wanneer deze binnen open ging, en hij zei als het rustiger werd. 5 min later tikte hij me opnieuw aan en zei dat ze helemaal niet meer open ging. Hij wist zelf niet waarom. Ik stond dus samen met nog meer dan 200 supporters hierop te wachten. Daarna werden we op niet al te vriendelijke wijze verzocht het terrein te verlaten. Toen we eenmaal het terrein hadden verlaten, konden we niet naar rechts, want daar stond de ME/Politie met waterkanonnen te schieten. Rechtdoor stonden ze tikken uit te delen, dus we moesten mega ver omlopen. Vervolgens wordt je een steeg ingeduwd met duizenden, terwijl de politie je op je hielen zit en je alleen maar naar Rotterdam Centraal wilt lopen... Moet eerlijk bekennen, ook nadat we een steeg in werden geleid, zie je vervolgens een 30tal (randdebielen), zich vervolgens weer tegen de ME keren en erop af gaan. Ik vond het al met al slecht geregeld en hebben totaal niet gedacht aan die 99% normale supporters die daar op het Stadhuisplein stonden.

Blijft jammer hoe een geweldige prestatie overschaduwd wordt door een stel hooligans die naar alle waarschijnlijkheid de wedstrijd niet hebben gekeken en enkel komen om te rellen.
Zeker omdat je merkte dat de sfeer er gewoon goed in zat, zowel in Rotterdam als Tirana.
We kunnen wel lacherig doen over de Conference League, maar partijen als Marseille en Roma zijn geen amateurs en het zegt wel iets over het coachend vermogen van Slot.
Volgens mij levert dit Nederland wel weer wat punten op voor de coefficientenlijst, al weet ik dat niet 100% zeker..

Overal waar Feyenoord komt is gezeik zelfs in de eigen stad, er moet gewoon is kritisch gekeken worden naar de aanhang ipv alles goed te praten en keihard straffen door het OM. Stel maar een meldingsplicht in bij elke wedstrijd van Feyenoord of besluit als politiebond is een keer te staken bij een belangrijke pot van Feyenoord zodat het duidelijk is dat geweld niet word getolereerd.

Zoveel boosheid om een Europees troostprijsje kom op zeg.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren