‘Grote namen worden geschrapt om komst Dybala mogelijk te maken’

Donderdag, 20 januari 2022 om 10:23Rian Rosendaal

De toekomst van Paulo Dybala is onderwerp van gesprek in Italië. De Argentijnse aanvaller loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Juventus en vanaf 1 januari mag hij praten met belangstellende clubs over een eventuele overstap. Beppe Marotta, CEO van koploper Inter, houdt de situatie rondom Dybala daarom scherp in de gaten, ook al is er nog niet gesproken met het management van de 28-jarige speler van La Vecchia Signora.

"Het is heel normaal dat als een contract afloopt dat dat er geruchten komen", concludeert Marotta in een interview met Corriere della Sera. "Elke club met ambitie scant de mogelijkheden die vrijkomen op de transfermarkt, zeker als de lat hoog ligt wat betreft het aantrekken van spelers, zoals bij Inter. We moeten in ieder geval alle opties onder de loep nemen. Zowel Gianluca Scamacca als Davide Frattesi (beiden van Sassuolo, red.) staat bijvoorbeeld op ons lijstje. Dat zijn grote talenten en het is heel normaal dat we die spelers op de voet volgen."

Bovengenoemde Italiaanse krant voegt toe dat de technische leiding van Inter gelooft jn de operatie-Dybala, al zijn er nog wel enkele beren op de weg voor de titelkandidaat. De speler zelf, die jaarlijks tien miljoen euro opstrijkt, moet op de eerste plaats bereid zijn om Juventus in te ruilen voor Inter, terwijl er ook wordt bekeken hoe de Argentijn kan worden ingepast in de selectie van trainer Simone Inzaghi. Naar verluidt is de ambitieuze Marotta achter de schermen al druk bezig met het op orde brengen van de financiële huishouding van Inter, om zo Dybala naar Milaan te kunnen halen.

Volgens diverse Italiaanse media neemt Inter na dit seizoen sowieso afscheid van Arturo Vidal en Matías Vecino, wat al negen miljoen euro aan salaris scheelt. Door het tussentijdse vertrek van Christian Eriksen bespaart men overigens al 7,5 miljoen euro. Marotta zou daarnaast bereid zijn om Alexis Sánchez een ontslagvergoeding van 4,5 miljoen euro aan te bieden, waarmee Inter nog eens 2,5 miljoen euro bespaart. Inzaghi en consorten bekijken ook of Dybala echt nodig is of dat er toch de voorkeur wordt gegeven aan een vervanger van de 34-jarige Edin Dzeko.


Poll

Waar zie jij Paulo Dybala volgend seizoen spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

43 reacties (laatste reactie door ramondiaz)

Dybala kan alle kanten op. Ik zie hem niet zo snel naar Inter vertrekken. Als hij vertrekt dan zal dit naar een ander land zijn.

In 2020 gelezen in een interview gelezen dat hij fan is van Barca, of dat nu nog zo is weet ik niet. Hij wilde graag met Messi spelen, dus misschien is dat nu dus anders. Dus denk dat ook PSG, City etc. de situatie in de gaten houden.

Klasse speler die je dus transfervrij (weliswaar enorm salaris) kan aantrekken.

20 januari 2022 om 11:03

Om eerlijk te zijn, Dybala is een heel mooie speler, maar denk niet dat die bij City of PSG in de basis staat.

20 januari 2022 om 11:35

@ Chelsea

Ik denk wel dat hij goed kan concurreren met de huidige spelers.

Als Mbappe vertrekt onstaat er bij PSG ruimte. Ik noemde zomaar ook wat teams die in staat zijn om mega salarissen te bieden en waarbij een speler als kaliber Dybala wel op de radar zullen staan. Met de hoeveelheid wedstrijden die gespeeld worden is een brede selectie voor deze clubs ook belangrijk.

Zijn zaakwaarnemer is Jorge Antun, een familie vriend die verder niet veel in de voetbalwereld actief is. Ik verwacht gewoon een verlenging bij Juve, ze zijn al wel dichtbij een overeenkomst geweest.

20 januari 2022 om 11:03

Lekker naar inter gaan zou ik zeggen 😉, daar is een systeem waarin hij kan uitblinken (een beetje hangend achter de diepe spits) en sportief is het momenteel een stap vooruit ten opzichte van Juventus (zeker als hij zelf die stap maakt).

Verder vind ik Lucca van Pisa ook wel een interessante optie voor inter. Een beetje een type Dzeko.

20 januari 2022 om 11:28

Zou zijn komst ook zeker toejuichen! Heeft ook een goede relatie met Marotta. Zou echt een klap voor Juve zijn mocht Dybala transfervrij naar Inter vertrekken! Maar denk dat Dybala teveel Juventino is die stap te wagen.

Luca begon goed aan het seizoen maar is inmiddels behoorlijk ingekakt. Verwacht dat Scamacca en Fratessi in de zomer wel de overstap zullen maken. Erg goede aankopen wat mij betreft!

20 januari 2022 om 11:41

Dybala kan echt een geweldige aanwinst zijn idd. Past denk ik heel goed in het systeem wat inter speelt. Blijft natuurlijk een ragfijne voetballer die Dybala.

20 januari 2022 om 11:41

Lucca zou ook wel niet voor de basis zijn natuurlijk, maar meer toekomstgericht. Scamacca hoef ik persoonlijk trouwens niet te zien, zeker geen slechte spits maar voor de bedragen die rondgaan is het toch maar een risico vind ik persoonlijk.

20 januari 2022 om 11:11

Zou ook een topversterking zijn voor een club als Barca

20 januari 2022 om 13:21

Je ziet dat hij nu al 10 miljoen verdient bij Juventus, Barcelona zit op het moment te vissen in de vijver van spelers met 3-5m salaris, dat gaat m dan niet worden lijkt me.

20 januari 2022 om 11:21

Van mij mogen wij nog een poging wagen om hem in de zomer binnen te halen gezien wij meer scorende en creërende spelers nodig hebben en Paratici natuurlijk hele goede links heeft met Juve. Conte is een bewonderaar van hem dus dat zit wel goed. (Ja hij kan een stuk hogerop maar niet geschoten is altijd mis).

Tegen beter weten in blijf ik hopen dat Dybala naar Spurs komt. In 2019 liep het op niets uit omdat vanwege de portretrechten. Ik acht de kans ook aannemelijk dat Poch een grote rol had in het - bijna - aantrekken van Dybala.
Dybala zou geweldig zijn om als 10 of valse spits rondom Kane te spelen.

20 januari 2022 om 11:23

De transfer die Spursfans in het water zagen vallen inderdaad. Maar ey met de mensen die nu bij de club zitten en de situatie van Dybala moet je het gewoon weer proberen. Echt het soort speler wat wij nodig hebben om de last van Kane en Son af te halen en om meer creativiteit te brengen.

Zou Dybala toch wel erg graag bij Barcelona zien hoor, alleen is hij ook zo ongelooflijk veel geblesseerd. Kan wel prima in een Messi achtige rol spelen. Achja wishful thinking want heb nog nooit gehoord dat Barca interesse heeft

20 januari 2022 om 10:58

In 2016/2017 was er op gegeven moment een gerucht. Maar inderdaad zou een heerlijke speler zijn voor Barca.

20 januari 2022 om 10:59

Heeft me altijd verbaasd, maar ook andere clubs; er is nooit iets heel concreets geweest. Dybala is nooit op het punt gekomen dat hij wellicht weg zou gaan

20 januari 2022 om 11:37

Lijkt me juist zo'n typische Barca aankoop gebaseerd op de naam, niet op wat je nodig hebt. Dybala is een valse 9. Heeft nooit top gepresteerd vanaf de flank en verzuipt als eenzame spits. 10 zou kunnen maar laat Barca nou net met een 6 spelen.

Ja het is een schitterende voetballer met enorm veel talent, maar wel een die moeilijk in te passen is in je team.

20 januari 2022 om 11:54

Dan kan je dybala toch als valse 9 opstellen en Ferran en Fati op de flanken?

Zou toch een klap zijn voor Juventus als hij naar Inter vertrekt. Maar weet niet of hij daar zelf op zit te wachten. Transfervrij zou het voor veel clubs een optie kunnen zijn. Misschien voor Barcelona? Niet dat ik weet of het mogelijk is i.v.m. salaris en tekengeld. Zou wel een kwaliteitsinjectie zijn en je hoeft geen transfersom te betalen. Mits niet geblesseerd een prachtige speler!

20 januari 2022 om 11:22

Was vorig jaar toch erg dichtbij een transfer naar spurs?

20 januari 2022 om 11:31

3 jaar geleden dacht ik, in 2019. Waarom het toen niet door is gegaan weet ik niet meer precies. Ik dacht enorme salariseisen en uiteindelijk wilde Juventus niet meer meewerken. Persoonlijk zou ik het leuk vinden als hij naar Barca gaat. Maar kan ook hoger mikken denk ik door zijn transfervrije status dan met alle respect Spurs en Barca.

Zou voor inter geweldig zijn, maar het kan ook te gek hè? Als Dybala een Calhanoglu en Donnarumma scenario wilt vermijden, moet hij of bijtekenen of verhuizen naar een ander land… zie hem wel Barcelona gaan eigenlijk.. hoe ze hem gaan betalen weet ik niet, maar Dybala was en is nog altijd de voetballer dat het dichtste bij Messi komt qua bouw en type voetbal. Zou mooi zijn als hij naar Barcelona zou gaan

20 januari 2022 om 11:05

Wat is een Calhanoglu-scenario? De beste vorm van je laatste 5 seizoenen vastpakken, 6 goals en 8 assists in 18 wedstrijden hebben en bij de titelfavoriet spelen?

20 januari 2022 om 11:39

Als dat het Calhanoglu-scenario is dan zou het schitterend zijn! Eindelijk eens Dybala die op de toppen van zijn kunnen presteert, dat is smullen hoor.

Ik denk ook niet dat Dybala naar Inter gaat verkassen. Als die vertrekt bij Juve, zal het naar een andere competitie zijn dan de Serie A.

Mocht ik Barcelona zijn, ik zou op mijn blote knieen naar Turijn gaan om hem te proberen overtuigen. Los daarvan lijkt het me ook zo een typische PSG aanwinst...

En als ik echt, echt mag dromen: waarom zou Arsenal eens niet polsen (haha, I know: wishfull thinking:-))

Hij is dit seizoen aardig weer op dreef na een wat mindere seizoen te hebben gehad bij Juventus. Alleen heb ik geen flauw idee welke club bij hem zal passen wanneer hij transfervrij wilt gaan vertrekken. Hij is nu ook captain bij Juve, dus misschien verlengt hij zijn contract nog.

20 januari 2022 om 12:35

Wat heeft Arsenal een speler als Dybala nou te bieden behalve een mooi salaris en wonen in Londen.
Op sportief vlak is er geen eer te behalen. Men speelt er niet voor de prijzen en speelt geen Europees voetbal.
Ze staan nu wel op een positie op EL te halen aan het einde van het seizoen. Maar gaan ze dat volhouden? En wil Dybala wel op dat niveau acteren?

20 januari 2022 om 12:59

Volgens mij is jouw comment meer op degene boven mij gericht?

20 januari 2022 om 15:52

Ze staan nu op een EL positie omdat ze een stuk minder wedstrijden hebben gespeeld. Pff dat zegt dus helemaal niks. En geen eer te behalen? Wat een onzin. Arsenal heeft super veel talent rondlopen en speelt gewoon voor de CL plekken.

20 januari 2022 om 17:17

Speelt Arsenal voor de CL plekken? Dat is wat je hoopt ja. De realiteit is anders.

20 januari 2022 om 17:37

De realiteit is helemaal niet anders maar jij bent er gewoon blind voor zo lijkt het. Pak de stand erbij en dan kan Arsenal virtueel gewoon vierde staan als ze wedstrijden hebben ingehaald...

Dybale is dit seizoen aardig op dreef
maar mocht hij vertrekken bij Juventus
zie ik het niet gebeuren dat het binnen de Italiaanse voetbalvelden zal blijven
dan denk ik dat hij een geheel ander avontuur aan zal gaan
al durf ik op dit moment niet te zeggen
waar dat zal zijn

Denk dat als hij transfervrij gaat, hij niet naar Inter gaat.
Wellicht naar Spanje, Engeland of Duitsland.

Bayern zie ik hem nog wel transfervrij binnen halen. Kan vlak achter Lewandowski spelen. Kan ook als spits spelen. Ideale speler. En transfervrij, dus alleen tekenkosten/salariskosten.

Nou PSG, sla je slag

Zou jammer zijn om hem te zien vertrekken, maar anderzijds zie ik hem ook wel graag in een andere competitie spelen.

Bayern zou ook goed bij hem passen. Hoewel Muller geweldig op dreef is, is hij wel een goede nr 10

Oh ja ja ja kom maar!!! Martinez, Dybala en Correa zou wat zijn.

Ik kan het me niet voorstellen, geweldige speler maar hoort toch echt bij Juventus en anders naar het buitenland. Vind het idee dat Juventus met Icardi bezig is ook geen prettig idee, veel Inter fans zullen er anders over denken maar ik zou Icardi heel graag terug zien, wat mij betreft de allerbeste afmaker binnen de 16.

21 januari 2022 om 02:12

Ik hoef een speler met de mentaliteit van Icardi niet meer terug te zien. Heb ook geen behoefte dat het elftal dan opeens weer voor 1 speler gaat spelen en minder voor elkaar. We staan er nu prima voor dus zie in Icardi geen meerwaarde op dit moment. En beste afmaker in de 16? Kijk jij alleen maar serie a en ligue 1 ofzo?

23 januari 2022 om 12:14

Ik vraag me af of jij Icardi alleen maar van PSG kent, Icardi heeft bij Inter altijd een topmentaliteit gehad en vroeg terecht om een verbeterd contract. Dat Wanda Nara geen zaakwaarnemer is werd wel duidelijk met die domme acties maar in beginsel hadden ze gewoon gelijk. En ja Icardi is 100% dodelijk in de 16, altijd veel goals in het zwakste Inter van jaren, kun je nagaan als hij er nu bij zou zitten. Je kletst maar wat ga iemand lekker lastig vallen met je kijk jij alleen maar serie a en ligue 1 ofzo?

Lijkt mij voor hem een mooi moment om Juventus te verlaten. Hij heeft daar lang gespeeld en veel prijzen gewonnen, echter, Juventus behoort niet meer tot de absolute top van Italië sinds afgelopen seizoen. Dybala is 28 jaar oud dus kan nu nog een mooie stap maken en op zijn toppunt presteren. Inter zou een mooie club zijn maar persoonlijk zie ik hem liever in een andere competitie. PSG zou ik begrijpen, maar toch wel erg zonde vinden. Liverpool of City zou geweldig zijn!

Stiekem hoop ik echt wel dat Inter Milan erin slaagt om Dybala binnen te halen als hij transfervrij is en Inter daadwerkelijk interesse heeft, want ergens heb ik het idee dat Inter heel goed bij Dybala past en andersom ook.

Dybala past natuurlijk ook goed bij Juventus, maar het komt er naar mijn mening niet altijd uit. En denk dat hij bij Inter toch beter tot zijn recht zal komen en als hij daadwerkelijk tot zijn recht komt bij Inter, heb je een speler van wereldformaat tot je beschikking.

Kan dan waarschijnlijk gaan rouleren met Çalhanoğlu, aangezien Dybala wel hier en daar weleens last heeft van pijntjes. Zie opstelling: hoop dat Brozovic en Perisic zullen blijven, aangezien beide een contract hebben dat over 'n halfjaar afloopt, maar als Perisic vertrekt zou Filip Kostic, van Eintracht Frankfurt, eventueel een optie zijn om hem te vervangen las ik en dat is ook geen verkeerde optie.

Verder misschien nog een extra aanvaller aantrekken? Dzeko doet het tot nu toe prima in de wedstrijden die hij speelt, maar hij is natuurlijk niet de jongste meer. En Sánchez doet het periodes goed, maar ook periodes minder en ook niet de jongste meer terwijl Correa, Martinez en Dybala (als hij komt) hier en daar weleens geblesseerd zijn en ondanks dat Handanovic waarschijnlijk zal verlengen en Onana vrijwel zeker binnengehaald zal worden, verwacht ik wel dat Onana toch gewoon eerste doelman zal worden en Handanovic als een soort 2de keeper erbij is maar ook wel om Onana binnen Inter en Italië toch te helpen.

Onana
de Vrij
Škriniar
Bastoni
Dumfries
Brozovic
Barella
Perisic
Dybala
Martinez
Dzeko

Dybala blijft sowieso bij Juventus. Die laten we echt niet gaan, Heeft een paar blessures gehad maar speelt nu weer goed en scoort zijn goals.

Als hij een goede dag heeft kan hij zo goed voetballen, maar als die geen zin heeft speel je met 10 man.

Tja weet niet wat voor domme spelletjes het bestuur speelt. Maat als je een voorstel doet in salaris wat lager is dan je laatste voorstel. Dan begrijp ik wel dat een speler boos wordt. Als het geld op is en dybala vraagt te veel dan moet je een andere deal sluiten. En niet dit soort fratsen uithalen.

Zou mooi zijn als Inter hem binnen weet te halen maar lijkt mij een zeer lastige vanwege zijn salaris en liefde voor Juventus. Als hij eventueel niet bijtekent zie ik hem eerder naar het buitenland gaan eigenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1065 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AC Milan8335
3.Napoli7640
4.Juventus7022
5.Lazio6319
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Álvaro MorataAanvaller359
D. VlahovićAanvaller147
Kaio JorgeAanvaller90
M. PerinKeeper40
C. PinsoglioKeeper00
M. RainaKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Juventus.

142 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Juventus 28 10 3 0
2020/2021 Juventus 20 4 0 0
2019/2020 Juventus 33 11 5 0
2018/2019 Juventus 30 5 2 0
2017/2018 Juventus 33 22 0 0
Laatste voetbalnieuws

Juventus schenkt bij afscheid van Chiellini en Dybala een laat Europees ticket

Juventus heeft maandagavond tegen Lazio na zeventien jaar afscheid genomen van Giorgio Chiellini. De 37-jarige clubicoon kreeg om die reden na zeventien minuten een eervolle publiekswissel en verderop in het duel...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 20 mei
Juventus gaat de koopoptie in het contract van Alvaro Morata niet lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren