Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dybala toont provocerende afbeelding nadat Guendouzi hem aanvliegt

Laatste update:

Paulo Dybala kreeg het zaterdag tijdens de derby tussen AS Roma en Lazio flink aan de stok met Mattéo Guendouzi. De Fransman greep de Argentijn naar de keel en spelers van beide clubs moesten eraan te pas komen om de rust terug te doen laten keren in het Stadio Olimpico.

Op de beelden is het niet goed te zien, maar Dybala toonde Guendouzi in de tweede helft klaarblijkelijk zijn scheenbeschermer met daarop een afbeelding van Argentinië met de wereldbeker, die in 2022 ten koste van Frankrijk werd veroverd op het WK in Qatar. Dat gebeurde overigens nadat Guendouzi Dybala was aangevlogen.

Guendouzi was woedend en vloog Dybala aan, waarna de vlam in de pan sloeg. Beide kemphanen kregen overigens geen gele kaart voor het incident in de 65ste minuut. Roma won de Derby della Capitale met 1-0 dankzij een rake kopbal van Gianluca Mancini net voor rust.

Dybala werd in de WK-finale van 2022 overigens als invaller gebruikt. Guendouzi bleef de gehele eindstrijd in Qatar op de bank zitten. Argentinië en Frankrijk maakten er een ware thriller van en het waren de Argentijnen die na de 3-3 eindstand na 120 minuten de strafschoppen beter namen en dus de wereldtitel in de wacht sleepten.

Dybala vaker provocerend


Dybala kwam eind februari ook al negatief in het nieuws. De dertigjarige Argentijn kon het via Instagram niet laten om zich meermaals te uiten over de zege van Roma op Feyenoord in de tussenronde van de Europa League.

Feyenoord plaatste via het medium een bericht over de uitslag (1-1, 4-2 na strafschoppen) van de Europese kraker, waaronder Dybala met zijn geverifieerde account vijf lachende emoticons reageerde. De linkspoot trok zijn reactie vervolgens razendsnel terug, maar de screenshots waren overal op het internet te vinden.

Ook via zijn eigen Instagram Stories richtte Dybala zich tot het uitgeschakelde Feyenoord. Daarbij kreeg de Argentijnse wereldkampioen de voorzet van zijn huidige werkgever via een prikkelende post op Instagram.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgensmij vloog Guendouzi hem eerst aan en liet hij toen pas die scheenbeschermer zien

6 april 2024 om 22:02

Klopt helemaal. Guend is ook een dwaas.

Gelukkig weer een overwinning in deze derby della capitale! Dit zijn de mooiste! Daje Roma!

6 april 2024 om 22:33

Het verlies tegen Argentinië zit velen nog steeds diep, maar kom op jongens. Als je zelf het WK wint en die strontvervelende Guendouzi komt dit doen, doe je dat ook.

7 april 2024 om 03:40

Ja, maar dat scoort niet dus moet de waarheid weer verdraaid worden.

Volwassenen die zich als kinderen gedragen...typisch

Wat een attitude voor een bankzitter

Van beide geen verassend gedrag eigenlijk. Typisch en triest gedrag in mijn ogen.

7 april 2024 om 01:00

Mwah, ligt net wat genuanceerder, in mijn beleving was Dybala in z’n Juve tijd een stuk rustiger. Sinds z’n komst bij Roma en vooral sinds WK is het pitbulletje geworden. Bij sommige kan ik dat wel hebben en zo ook Dybala. Aan de andere kant; eigenlijk een te mooie voetballer om zulke fratsen uit te halen..

7 april 2024 om 10:31

Ik snap ongeveer wat je zegt echter als ik het omdraai en uitvergroot. Elke slecht mens is ooit een goede geweest. Dynala's villian arc krijg je dan.

7 april 2024 om 11:00

Dus dybala is nu een slecht mens? Laten we niet overdrijven zeg. Gewoon een opstootje en door.

8 april 2024 om 12:01

Zo heh je hebt begrijpend lezen en je hebt hoe jij het interpreteert. Ik geef nog aan 'omdraai en uitvergroot". Daarbij voorsorterend op een mogelijk 'fictief' extreem voorbeeld. Maurootje heeft namelijk gelijk dat Dybala een te mooie voetballer is voor zulke fratsen. Dus ja fratsen en ik geef aan dat ik het typisch vind en triest gedrag. Gedrag van nu overigens. Dit omdat het over een opstootje hedendaags gaat. Dus slecht mens is in deze een uitvergroting om een voorbeeld te stellen. En de laatste zin is een typefout voordat daar een vraag over komt.

Mensen die snel screenshots maken om een ander schade toe te brengen zijn nog triester dan degene die uit emotie iets plaatst.
Jammer deze tijd hoor waarin een verkeerde scheet nog kan leiden tot een topic en waarin er Kamervragen langskomen over de meest kansloze randzaken die middels internet uif zijn verband zijn gerukt.....vroeger was alles beter, althans....wisten we minder.

Dybala heeft er een handje van en guendouzi ook dus next?!

3 kleuters van 2 turven hoog. Leuk toneel... van beiden trouwens dit gedrag te verwachten.

Beetje provoceren en uitlokken is toch gezellig, beter dan drama van een of andere voetballer en zijn 'wag'.

Ik vind Guendouzi echt één van de meest irritante spelers die er is. Engnek eersteklas

Poeh, als hij dit in Trapzonspor had gedaan waren de supporters al het veld binnen getreden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren