Perez: ‘Als hij niet bij Ajax maar bij Everton tekent, krijgt hij zo veel meer’

Dinsdag, 7 december 2021 om 15:36 • Laatste update: 15:37

Kenneth Perez zou Noussair Mazraoui adviseren om bij te tekenen bij Ajax. De vleugelverdediger is nog altijd in het bezit van een aflopende verbintenis, ondanks dat beide partijen de afgelopen maanden meer dan eens de ambitie uitspraken om met elkaar verder te gaan. Perez waarschuwde Mazraoui maandagavond in het programma Voetbalpraat van ESPN dat een club die hem transfervrij binnenhaalt vermoedelijk weinig geduld zal hebben.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Noussair Mazraoui nog bijtekenen bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door wanny)

Haha Everton ?! Ik denk niet dat Nous Ajax verlaat voor Everton mocht hij vertrekken dan zijn het de Real Madrid's , Bayern München's , Intermilano's en Barcelona's van deze wereld anders zal die niet vertrekken.

7 december 2021 om 09:17

Inderdaad, dan ga je van een wereldclub als AJAX naar zo’n b clubje.. geloof niet dat hij dat doet.

7 december 2021 om 09:36

Nou binnen een paar regels is het weer een kinderachtig moddergevecht met zogenaamd leuke sarcasme.

Ga er nou eens op in? Van een basisplaats bij een CL club, die overwintert, naar een club waar CL een utopie is. En dat in ruil voor meer geld en een mooiere competitie. Daar gaat het om. Denk je dat hij dat gaat doen?

7 december 2021 om 11:20

Om er serieus op in te gaan, ik zou het doen. Met ajax kom je toch ook niet verder dan dit. Eerder zet ajax een stap terug omdat er spelers wederom gaan vertrekken. Ik vind hem niet een speler voor de top van de competities. Dan is Everton (als voorbeeld) best een 'grote' club met potentie. En inderdaad een prachtige competitie. Laat je je daar zien, kun je altijd nog hogerop, waar ik nu echt gewoon geen grote club voor hem zie komen.

7 december 2021 om 11:44

Ajax is inderdaad een wereldclub, ik zie maar weinig ploegen die beter zijn dan Ajax op het moment.

7 december 2021 om 13:16

Everton is een grote club met een grote aanhang. Daarnaast scouten de grote Engelse clubs meer in de PL dan de CL of ED. Dus de stap naar United, arsenal, spurs is sneller gemaakt. Een niveau van city, Liverpool of Chelsea zie ik 'm niet halen

7 december 2021 om 20:53

Welke toppers heeft Everton laatste jaren afgeleverd bij de Engelse top dan?

7 december 2021 om 15:29

Dan moeten die wel daadwerkelijk komen natuurlijk.
Anders is de keus toch in zijn geval van 1 miljoen nu naar 5 of 6 miljoen salaris bij Everton. Natuurlijk geen internationale top en niet bezig aan hun beste seizoen, maar het is in Engeland ook een grote club.

7 december 2021 om 15:59

Ik zie Mazza toch eerder bij een Sevilla spelen. Zou daar een vaste basisplaats hebben, met een mooi salaris en goed weer. Enkele Marokkaanse internationals ook daar, wat wil je nog meer?

Hoe goed je ook bent, denk niet dat je Ajax inruilt voor een ploeg die geen CL speelt. Everton is praktisch rechterrijtje tegenwoordig.

7 december 2021 om 09:19

Wat een onzin. Je kan je beter ontwikkelen tegen betere tegenstanders, dit kan natuurlijk in de PL. Verder zal Everton niet veel minder te bieden hebben qua salaris dan dat Ajax dat heeft. Zie maar hoe vaak het mis gaat als spelers van de eredivisie direct vertrekken naar europese topclubs.

7 december 2021 om 09:23

Zeker geen onzin! Waarom zou Mazraoui naar Everton gaan? Denk je nou echt dat er geen betere club zich voor hem zal melden. Met een transfervrije status moet er toch wel minstens 1 topclub komen uit Italie, Spanje of Engeland.

7 december 2021 om 09:38

Hij ontwikkelt zich nog beter als hij elke dag met die betere spelers speelt. Nous is geen jeudspeler die voorzichtig een stapje naar Engeland gaat maken. Als hij naar Everton gaat is hij daar met afstand de meest succesvolle speler. Ik zou hoger mikken.

7 december 2021 om 09:47

@memphisdepay omdat hij daar wel gegarandeerd een basis plek krijgt hij zich kan door ontwikkelen en die top club dan vanzelf wel komt?

7 december 2021 om 11:20Op basis waarvan vindt jij hem dan de meest succesvolle speler?
Kampioen worden in Nederland stelt niet veel voor, hij is natuurlijk wel 1 keer ver gekomen in de CL met Ajax. Daarnaast heeft een Pickford een EK-finale gekeept, ook best succesvol toch? Ik denk ook niet dat andere Everton spelers tegen hem zouden opkijken, denk je wel?

7 december 2021 om 12:09

Welke Everton speler heeft enig idee wie Mazraoui precies is? Die zou daar echt binnenkomen als ‘nobody’. Uiteraard zouden ze van alles verwachten omdat hij van een, prima presterend, Ajax af komt, maar we gaan toch niet doen alsof deze jongen een begrip is in Europa?

7 december 2021 om 12:55

Bij Real Madrid hebben ze al begrepen wie Mazraoui is. Als ze dat al bij RM begrijpen, dan zullen ze dat zeker bij Everton doen.

7 december 2021 om 09:44

Als het hem daarom zou gaan, had hij al bijgetekend. Volgens de verhalen gaat het om waardering en dat mist hij. Als hij die waardering bij een Everton, Sevilla, Roma wel krijgt (clubs van vergelijkbaar niveau), dan gaat hij gewoon daarheen. Bovendien, die jongen heeft met Ajax alles bereikt wat er te halen valt. Misschien wilt die in de Premier League tegen de top van de top spelen, elke week op het hoogste niveau in plaats van tegen RKC, PEC en NEC (met alle respect). Ik denk dat een club als Everton op heel erg veel vlakken gewoon een stap vooruit is (financieel, qua competitie, aanzien, uitdaging).

7 december 2021 om 09:53

Sevilla is trouwens ook een mooie stap aangezien Navas ook aardig op leeftijd begint te raken kan die mooi dat plekkie overnemen en denk dat Nous zich wel thuis voelt in Andalusie en ook handig met de interlands is die super snel in Marokko scheelt toch al heel veel reistijd.

7 december 2021 om 10:12

Clubs als Sevilla, Dortmund, Atalanta zijn denk ik allemaal mooie opstapjes voor spelers die het niveau van de eredivisie ontgroeid zijn. Nog niet de absolute top (spelers uit de eredivisie falen daar nog te vaak), maar wel clubs die van vergelijkbaar niveau zijn in een betere competitie. Sevilla lijkt me een heerlijke club om te mogen spelen, mooi weer, altijd Europees en vaak ook Europees succes, mooie competitie.

7 december 2021 om 12:22

Maar Jelle, zou het jou uitmaken of hij transfervrij naar Everton vertrekt of naar pak m beet Real Madrid? Of dat hij voor 20 miljoen naar een van deze ploegen gaat? Maakt het jou echt uit waar hij naar toe gaat?

Maar dat is toch bij elke club op een hoog niveau? Daar moet je meteen presteren. Dat is nou juist de sportieve uitdaging van zo een stap. Het wekelijks laten zien in een topcompetitie

7 december 2021 om 09:18

Ja maar dan is het de vraag of hij daarvoor de kans krijgt. Speel je 3 wedstrijden niet goed sta je er naast en kom je er bijna niet meer tussen. Het kan dan 2 kanten op vallen. Bij Everton is er nationaal wellicht meer uitdaging door tegen grotere clubs te spelen, maar Europees doet Everton bijna nooit mee. Bij Ajax heeft hij nationaal minder uitdaging en speel je vaak Europees tegen sterke tegenstanders. Het is net waarvoor je gaat.

7 december 2021 om 09:33

Uiteraard maar Perez heeft wel een punt dat je anders binnenkomt als transfervrije speler of grote aankoop. Uiteindelijk zal je er altijd vrij direct moeten staan, maar als transfervrije speler is de kans wel groter dat je sowieso als selectievulling zonder initieel plan wordt gezien.

Verder slaat de vergelijking met Everton nergens op - met zijn trackrecord in de CL en transfervrije status zullen er gewoon meerdere topclubs aan de telefoon hangen.

7 december 2021 om 09:49

Ligt helemaal aan welk salaris je krijgt als je transfervrij maar wel als grootverdiener binnenkomst dan heb je dezelfde status. Dus Perez heeft net zoveel punten als een voetbal.

7 december 2021 om 11:46

Het is natuurlijk anders als de club bereidt zijn om 30 miljoen in je te investeren of 4 miljoen aan salaris. Ik neem aan dat als je 30 miljoen betaald , je een plan hebt, 4 miljoen is voor die clubs wisselgeld. Als ze 4 miljoen betalen aan salaris en hem daarna voor 6 mijljoen verkopen is er niks aan de hand. Betaal je 30 miljoen plus 4 miljoen aan salaris is dat toch een ander verhaal , toch ?

Het is de vraag of het om geld gaat of om de sportieve uitdaging. Bij Everton zal hij wellicht wat meer gaan verdienen, maar qua ambities hoef je daar ook niet echt te zijn. Ik denk dat Nous zit te wachten op een (sub) topclub waar hij kan tekenen. Ik zie hem het liefst nog een contract voor 2 jaar bij Ajax tekenen, waarbij hij na 1 jaar voor een gelimiteerde transfersom weg mag. Maar dat zal wel een utopie zijn. Denk dat Nous nog genoeg uitdaging bij Ajax heeft namelijk.

7 december 2021 om 09:35

Als je al 2 seizoenen roept dat je ‘er wel uit gaat komen’ dan gaat het niet om ambitie maar om geld. Als je graag een andere stap wilt maken en een nieuwe uitdaging (wat uiteraard zijn goedrecht is) dan hoef je ook niet te onderhandelen over een nieuw contract

7 december 2021 om 09:41

@Maykel het kan ook onderhandelingstactiek zijn. Tegen iedereen zeggen dat je wil blijven, maar hard onderhandelen, hopend op de best mogelijke deal. En als je dan toch weg gaat, weten clubs dat ze je dik tekengeld moeten geven, want ja, je wilde eigenlijk blijven.

Vooral bij de laatste opmerking in het artikel van Perez slaat hij de spijker op zijn kop. Als Mazraoui vertrekt, waar het ondertussen toch sterk op begint te lijken, dan moet hij naar een club die ook vol voor de aanval gaat.

De klik die hij dit seizoen met Anthony heeft is bijzonder goed en hij zou moeten kijken naar een club die ook met buitenspelers speelt en waar hij dus ook flink mee mag aanvallen.

Wellicht is het voor zijn eigen ontwikkeling misschien beter om dan naar Italie richtign Nampoli te verkassen. Daar ligt de focus uiteindelijk toch meer op het verdedigen en daarin kan hij zich nog wel sterk verbeteren. In het systeem van Ajax kan Mazraoui goed verdedigen, maar individueel kan hij echt nog stappen zetten. Dat zou hij in Italie natuurlijk het beste kunnen leren.

Maar we gaan het zien wat de toekomst brengt. Hopelijk komt Ajax nog met een mooi bod, waardoor hij nog jaren blijft, maar ik denk toch dat hij richting 1 van de topcompetities verkast en daar bij een mooie club terecht gaat komen.

7 december 2021 om 09:50

Napoli is een domme keuze aangezien die nou net wel een goede rechtsback hebben ( Di Lorenzo) dan kan die gaan rouleren denk niet dat hij daar zin in heeft ik zou zeggen misschien wat voor Juventus , Cuadrado is aardig op leeftijd en en speelt vaak als RM en Danilo is het gewoon niet dus zou me een leuke club lijken voor Nous ook voor de chemistry met De Ligt en spreken dezelfde taal dus zijn er geen communicatieproblemen.

7 december 2021 om 10:02

Ja dat is helemaal waar wat betreft Di Lorenzo. Wat je zegt over Juventus zou inderdaad misschien wel een nog betere optie kunnen zijn voor hem. Meer kans op veel speeltijd en natuurlijk het bijkomende voordeel dat De Ligt er ook al speelt. Zo had ik er nog niet over nagedacht

Laat hem maar lekker gaan joh. Ik ben die irritante houding wel een beetje zat. Hij is zeker een goede voetballer en ik zou het erg jammer vinden als hij gaat qua voetbal maar zijn belachelijke eisen (En nog belachelijkere zaakwaarnemer) en houding zal ik missen als kiespijn!
Wees blij en trots dat je bij Ajax voetbalt en wees dankbaar voor wat de club jou gebracht heeft!

7 december 2021 om 09:47

Ik had je in bijna alle gevallen gelijk gegeven maar in geval Nous totaal niet! Die jongen is al jaren onderbetaald en had niet zolang terug nog een amateurcontract notabene als 1 van de weinigen! Heeft natuurlijk Ajax ook de nodige miljoenen opgeleverd in dat geweldige CL jaar en ook dit seizoen al de nodige centen geef hem groot gelijk om meer salaris te eisen.

7 december 2021 om 10:22

Onderbetaald of presteerde gewoon minder dan de rest? Nous is gewoon relatief laat doorgebroken (om wat voor reden dan ook). Hij mocht feitelijk alleen doorstromen van de jeugd naar Jong Ajax omdat hij multi inzetbaar was, niet omdat hij zo goed was/trainers het in hem zagen zitten. Heel oneerbiedig werd hij destijds gewoon gezien als selectievulling en ‘nou vooruit we geven hem nog een kans’. Of dat wel of niet terecht was in die tijd kan ik niet inschatten, maar het salaris toen was inderdaad gebaseerd op die status.

Zodra hij onder Keizer ging spelen bij Jong heeft ook direct een normaal contract gekregen.

Prima om dan nu veel te kunnen&willen verdienen maar ‘onderbetaald’ vind ik niet het juiste woord, je kan hooguit zeggen dat zijn potentie verkeerd is ingeschat vroeger of dat hij een laatbloeier is of beiden.

7 december 2021 om 10:24

Wat zou Nous dan moeten hebben volgens jou? Ik vind een salaris van 1,5-2,0 miljoen per jaar echt zeer redelijk voor Nous. Verder een gelimiteerde transfersom van ergens tussen de 8-12 miljoen waar hij wat mij betreft een percentage (10-20%) van mag houden.

Nous is niet perse onderbetaald in het verleden, hij voldeed toen niet en heeft zichzelf tegen de verwachting in geweldig ontwikkelt. Dat is fantastisch en de beloning is dat men hem nu wilt. Aan hem de keus om wel of niet te blijven.
Ik verwijt hem niets als die vertrekt, zou het wel ontzettend jammer vinden en denk dat hij naar Brobbey kan kijken over of hij wel/niet moet gaan.
Desnoods gaat die van de zomer alsnog, maar dan wel voor een transfersom, dan is die gewild

7 december 2021 om 11:43

Het verschil alleen is dat Nous als een geslaagde speler met ik weet niet hoeveel potjes in de benen bij Ajax & Interlands bij Marokko naar een club gaat die komt anders binnen dan een Brobbey die buiten wat invalpotjes niets heeft laten zien , dus die 2 met mekaar vergelijken is een soort Rolex vergelijken met een opkomend horloge waar niemand de naam van kent..

Van Ajax naar Everton is natuurlijk een stap omlaag. Ik schat Nous zijn kwaliteiten wel wat hoger in dan een club die onder de subtop van Engeland hangt. Natuurlijk, voor het salaris is het aantrekkelijk. Maar ik neem toch aan dat hij een all-in stap wilt maken: een absolute topclub en een dik salaris. Ben benieuwd!

7 december 2021 om 09:37

Hij moet qua niveau net een stapje hoger dan Everton. Spurs, Arsenal, Leicester, dan niveau. Dan is de kans groot dat ie speelt en doet ie het goed, dan kan ie van daaruit de stap maken naar de echte topclubs.

7 december 2021 om 12:02

Spurs lijkt me sterk, want die hebben dit seizoen Emerson gehaald. Na een slechte start begint die wel wat aardiger te spelen (wel een blessure opgelopen). Doherty en Tanganga kunnen daar ook spelen, waarbij de eerstgenoemde waarschijnlijk persona non grata is bij de club. Arsenal is met Tomiyasu ook voorzien op rechts, een van de weinige stabiele krachten dit seizoen. En Leicester zit met Ricardo Pereira, Castagne, en Justin ook goed op rechtsachterin. Ik vind hem ook niet helemaal in de Premier League passen, en het klinkt misschien gek, maar Bayern munchen zal opzich wel een goede club voor hem zijn. Goed voetballende ploeg, Bouna Sarr lijkt mij geen concurrent voor hem, en Pavard beat hij wel op rechts.

7 december 2021 om 10:34

Ik vind dat best een rare uitspraak. Everton is op bepaalde vlakken een stap vooruit en op bepaalde stappen een stap achteruit. Maar ook iets nieuws gaan doen is niet vervelend. Nous is geen wereldtop natuurlijk en dan is in de PL spelen, basisplek hebben en tegen een fijn salaris echt niet verkeerd.
Als hij internationaal wilt spelen dan is Everton inderdaad niet handig, maar dat is de vraag. Tegen de Manchesters, Chelsea, Liverpool, Tottenham en Arsenal 2x per jaar is ook niet verkeerd.

7 december 2021 om 11:33

Moet je dan hopen op een MU of een dergelijke club en dan met gerede kans op de bank belanden.
Of je kies voor het voetbal en blijft, of je kiest voor geld en gaat ergens aan de slag waar je wel aan voetballen toekomt.

Het is jammer maar het is straks wel afgelopen met Nous en Ajax. Voor beide kanten valt wel wat te zeggen. Nous wil niet onderdoen wat betreft salaris als Blind. Voor Ajax is het toch een behoorlijke uitgave met 2 vleugelverdedigers die (bijna) 4 miljoen pakken per seizoen.

7 december 2021 om 09:46

Ik vind dat hij in zen volste recht staat waarom zou hij idd minder verdienen dan Blind hij is net zo belangrijk en dit seizoen misschien wel belangrijker. Als ik Nous was had ik gezegd 4 miljoen of we schudden de handen en bedank ik voor alle mooie jaren.

7 december 2021 om 09:57

Dit gaat denk ik ook gebeuren. Het is ook vreemd beleid van Ajax. Er wordt wel fors geïnvesteerd in de rb positie in de vorm van Kleiber. De transfersom en salaris had je voor een gedeelte makkelijk kunnen investeren in Mazraoui. Zonde dat er voor een (slechte) back-up zoveel wordt uitgetrokken en de speler die je al in huis hebt komt er maar bekaaid af

7 december 2021 om 12:39

Hij kan dit seizoen dan wel net zo belangrijk zijn als Blind, maar een salaris als Blind krijg je niet alleen door 1 seizoen leuk te spelen. Daar heeft Blind nog wel wat voorsprong...

7 december 2021 om 18:13

Dat is ook prima, maar laat hem dat dan zeggen. Dan zegt Overmars nee en kunnen beide partijen verder.

Dan kan Ajax bepalen of ze in de winterstop al vervanging willen halen of dat ze vertrouwen hebben in wat er reeds in huis is. En Nous wat vaker laten banken.

7 december 2021 om 18:13

@ Erdeebee

Zo werkt het niet helemaal. Een transfersom is wat anders dan jaarlijks een salarisbedrag betalen. Zijn niet dezelfde potjes.

Bijtekenen gaat Mazraoui nooit. Hij heeft niet voor niets Raiola in de arm genomen. Het gaat nu puur om de financiën. Dat geeft Mazraoui ook ruiterlijk toe, dus dat is wel zo eerlijk. Verder heeft Perez wel een punt als transfervrije speler krijg je leuk tekengeld en een riant salaris, verder is het sportief afwachten. Als aankoop ben je als het goed is echt gescout en heeft de club ook een plan met je. Maar goed, Ajax zal met het gegeven van een transfervrije speler moeten dealen.

Leuke gast en goede voetballer in het Ajax systeem, moet zeker niet naar Everton gaan.

Ik denk niet dat hij gaat bijtekenen. Dan was het waarschijnlijk al gebeurd. En dat is echt doodzonde. Tuurlijk, Rensch is een aardige opvolger. Maar je ziet aan alles dat Mazraoui echt nog veel verder is. Zeker het voetballende gedeelte en ook qua inhoud in de volle 90 minuten. Daar moet Rensch nog wel echt aan werken.

Verder denk ik dat Nous wel hoger mikt dan Everton, met alle respect. Oprecht een hele goede back die voetballend zoveel bijdraagt aan het spelletje.
Overigens is de captain van Everton ook nog eens de rechtsback, dus of je daar direct heen moet willen, zou ik ook niet weten. Al is hij, in mijn ogen, echt wel beter dan Coleman hoor.

Benieuwd waar hij gaat eindigen. Ik snap niet dat er geen concrete interesse is van topclubs die nog geen echte topper op de rechtsback hebben. Denk hierbij aan een Bayern Munchen. Pavard is in mijn ogen geen top rechtsback en die Sarr wat ze als back-up hebben, vindt ik helemaal niks aan.
Real Madrid heeft met Carvajal een topback, maar die is wel constant geblesseerd.
Dortmund heeft met Meunier een redelijke back, waar ik persoonlijk niet kapot van ben.

Maar al met al moet men nog maar zien of hij dat niveau aankan natuurlijk (madrid en Bayern).

Heel benieuwd waar Nous gaat tekenen.

Everton zou wel een plan hebben met Nous, hun selectie schreeuwt om een degelijke rechtsback. Dan kan ie daar aanvankelijk basis staan, vier miljoen verdienen, premier league spelen, en als je twee jaar echt lekker knalt dan gaan de topclubs je alsnog halen.

Ik denk dat mensen die denken dat Mazraoui echt op het punt zou staan om bij Real of Bayern te tekenen niet helemaal honderd procent zijn. Ik bedoel, wie weet, maar dan is ie wel gewoon een selectiespeler hoor.

Goede speler, betaal hem 4 miljoen

Met alle respect voor de spelers van Ajax, maar 90% rendeert daar erg goed vanwege de structuur van het team. Dat is de filosofie van de club en van de trainer (Ik zie bij Feyenoord nu ook ineens betere spelers dan vorig seizoen, maar dat komt vooral door het team en de filosofie).

Mazraoui is een prima speler, maar ik denk oprecht dat hij bij de top 8 van Engeland, en de top 3 a 4 van de overige grote voetballanden niet in de basis komt. Ik denk dat hij in de Serie A dan nog de meeste kans maakt.

Maar goed, een transfervrije status, ergens een 5 jarig contract tekenen en in de periode 20 miljoen ophalen.....of bij Ajax blijven tegen anderhalf miljoen bruto.

Voor Ajax is het vooral jammer dat hij transfervrij vertrekt.

7 december 2021 om 17:17

Bij welke van de top 4 moet hij in de basis komen dan, want ac heeft calabria die een van de aanvoerders is en florenzi net opgehaald maar schat nous hoger in dan florenzi. Inter heeft darmian en dumfries. Napoli is prima bezet en atalanta ook op rechts

7 december 2021 om 17:46

Ik vindt Mazraoui echt wel beter dan Hateboer, dus dan zeg ik Atalanta.

Everton is toch gewoon een prima stap voor Mazraoui? Natuurlijk ben je daar minder zeker van je basisplek. Maar je mag ook best wat risico nemen in je carrière als je de ambitie hebt om in een topcompetitie te spelen ipv altijd in veilige haven blijven zitten.

Als je naar Everton gaat, kan je net zo goed bij Ajax blijven. Altijd CL dus al die top spelers en teams kom je dan ook wel tegen.

Ik ben misschien 1van de weinigen, maar ik zie hem niet zo 1,2,3 tekenen bij een echte topclub. En dan bedoel ik vooral dat er geen echte topclub voor hem komt. Maar dat hoeft ook niet, ga lekker ergens in de subtop spelen en kijk maar hoever je komt. Dit is het hoogste wat je met Ajax gaat bereiken. Kijk lekker verder, geniet van de grotere competities en wie weet, kan je dan nog een stapje maken.

Als ik zeg Donny van de Beek, en ik lees de tekst dan vraag ik mij af wat ze met Donny van plan waren. Of ze hebben Donny totaal niet gescout en alleen naar statistieken gekeken. Dus zelfs bij 30 miljoen zijn de plannen niet altijd zichtbaar.

Perez zegt altijd wel nuttige dingen. Hij heeft natuurlijk helemaal gelijk betreft een transfervrije status. Spelers vinden dit aantrekkelijk gezien het hogere tekengeld, maar de kans dat je gehaald wordt zonder een echt plan is natuurlijk groter.

Wel of geen Champions League, zou dat echt de tweespalt zijn?

Een twee keer zo hoog salaris bij een Engelse PL club klinkt natuurlijk zeer aantrekkelijk. Maar minstens zo aantrekkelijk is dat je niet meer naar RKC, Roda JC of Cambuur hoeft, maar uit kan kijken naar Leicester, Chelsea, Arsenal enzovoort.

Nous gaat bij geen enkele topclub of subtopclub aan het spelen komen, is een echte Ajax speler. Hij is verdedigend te slecht, aanvallend matig. Atalanta zou prima bij hem passen, maar die gaan niet zo'n tekengeld betalen als Nousair graag wil zien. Het zal wel Italie worden gezien hij bij Raiola zit. Vraag me af hoeveel Marc persoonlijk in zijn zak gesteekt krijgt na een tweede Raiola speler gratis te laten vertrekken.

Zou wel de perfecte rechtsback voor Xavi zijn. Is gratis en beter dan dest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder201
D. TadićAanvaller207
S. BerghuisAanvaller195
D. KlaassenMiddenvelder173
R. PasveerKeeper170
S. HallerAanvaller1712
AntonyAanvaller167
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

7 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 16 5 2 0
2020/2021 Ajax 19 0 0 0
2019/2020 Ajax 13 0 1 0
2018/2019 Ajax 28 1 2 1
2017/2018 Ajax 8 0 0 0

In de wandelgangen

Vrijdag 28 januari
Alexander Nübel moet bij Tottenham Hotspur de opvolger worden van Hugo Lloris. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren