Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste titel ooit stuk dichterbij voor Leverkusen na knappe zege op Bayern

Laatste update:

Bayer Leverkusen ligt op koers voor de eerste landstitel ooit in de Bundesliga. De koploper won zaterdag namelijk op overtuigende wijze van nummer twee Bayern München (3-0), dat nu vijf punten achterstand heeft op die Werkself. Bayern won elf keer op rij de landstitel, maar een twaalfde kampioenschap lijkt na de nederlaag in de Bundesliga-topper verder weg dan ooit.

Thomas Tuchel koos bij Bayern voor een driemansverdediging bestaande uit Dayot Upamecano, Eric Dier en Kim Min-jae. Matthijs de Ligt moest hierdoor plaatsnemen op de bank. Rechts op het viermansmiddenveld was er een basisplaats voor Noussair Mazraoui, met de onlangs aangetrokken Sacha Boey op links. Bij Leverkusen begon Jeremie Frimpong op de bank.

De aftrap in de afgeladen BayArena had enige vertraging. Ontevreden Leverkusen-supporters gooiden namelijk snoep op het veld, als protest tegen een nieuwe investeerdersdeal in de Bundesliga. Ongeveer tien minuten later dan gepland ging de Bundesliga-topper in Leverkusen dan eindelijk van start.

Leverkusen toonde lef in de beginfase en werd daarvoor beloond in de zeventiende minuut. Een lage voorzet van Robert Andrich ging voorbij aan de gehele defensie van Bayern, waardoor de alerte Josip Stanisic bij de tweede paal kon binnenschieten: 1-0. De rechtspoot weigerde uitbundig te juichen, daar hij dit seizoen door Bayern wordt verhuurd aan Leverkusen.

Het was Manuel Neuer die Bayern vervolgens op de been hield met knappe reddingen op inzetten van Nathan Tella en Jonathan Tah. De bezoekers hadden het gaandeweg de eerste helft steeds lastiger en Harry Kane moest zich steeds vaker laten inzakken om de bal te krijgen. De Engelse topschutter kwam voor rust eigenlijk nauwelijks in het stuk voor in Leverkusen.

Bayern kreeg via Mazraoui een spaarzaam kansje, maar diens schot van buiten de zestien was een prooi voor Lukas Hradecky. Leverkusen haalde met een goed gevoel het rustsignaal, terwijl Bayern een break wel kon gebruiken. Tuchel had in ieder geval voldoende te corrigeren in de rust.

De woorden van Tuchel bleken Bayern niet te motiveren. Leverkusen vloog uit de startblokken en verdubbelde al snel de voorsprong. Álex Grimaldo ging de combinatie aan met Tella, die de linksback met een fraaie steekbal alleen voor Neuer zette. Grimaldo knalde vervolgens onberispelijk raak in het dak van het doel, tot grote vreugde van alles en iedereen bij Leverkusen.

De uitblinkende Tella werd halverwege de tweede helft afgelost door Frimpong. Bij Bayern waren kort daarvoor Thomas Müller en Joshua Kimmich in het veld gekomen, in een poging de topper alsnog met een goed resultaat af te sluiten. Doelpogingen van Leon Goretzka en Jamal Musiala zorgden echter niet voor de aansluitingstreffer.

Bayern probeerde het wel in de slotfase, maar kon het Leverkusen niet echt lastig maken. De fans van de thuisclub vierden ondertussen groot feest op de tribune en de sterk ingevallen Frimpong bepaalde de eindstand ver in blessuretijd op 3-0. De rechtspoot kwam in balbezit na een afgeslagen corner van Bayern en kon de bal vanaf rechts in het lege doel draaien, daar Neuer met de late hoekschop naar voren was gekomen.

De allereerste landstitel in de clubgeschiedenis is na de indrukwekkende zege op Bayern een zeer realistische gedachte. Leverkusen werd al wel eens kampioen in de 2. Bundesliga, maar dus nog nooit op het hoogste niveau. De koploper is daarnaast nog ongeslagen dit seizoen in 31 duels in alle competities.

Zie jij Bayer Leverkusen kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allereerst gefeliciteerd Leverkusen met het kampioenschap. Volledig terecht dit jaar. Het hele elftal klopt en ook de wissels laten het ook zien. Xabi Alonso heeft er echt een machine van gemaakt.

Maar nu mijn rant over Bayern. Na de CL winst in 2020 is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Het druk zetten, de opbouw, de kwaliteit van de hele selectie.

Goretzka voegt helemaal niets toe. Hij heeft een fantastisch fysiek maar gebruikt het helemaal niet.

Leroy Sané is voor het derde jaar op rij na een sterke eerste helft van het seizoen ontzettend matig de tweede helft van het seizoen.

Upamecano maakt in iedere wedstrijd dat het er om gaat enorme blunders.

Coman, Laimer, Guerreiro, Mazraoui, Davies zijn ontzettend wisselvallig. Om over Gnabry maar te zwijgen want zijn niveau is echt al seizoenen dramatisch.

Er zal echt wat moeten gebeuren bij Bayern want het niveau gaat per seizoen gewoon achteruit

10 februari 2024 om 20:48

Tja, heb al vaker concurrenten van Bayern voor de eindstreep net iets te vroeg gefeliciteerd zien worden. Vorig jaar nog het geval met zo'n club uit Dortmund.....

10 februari 2024 om 21:24

Verschil was wel dat Dortmund er zelf ook niet veel van bakte en met 71 punten de slechtst kampioen in tijden zal worden. Dit Leverkusen team is toch wel van een andere categorie. Ook met alle spelers die ze moesten missen door de africa cup lijken ze het prima te kunnen opvangen.

10 februari 2024 om 20:54

Ha. Ha, ik zou Bayern nog maar niet afschrijven. In de slotfase van de competitie zijn ze vaak ijzersterk, vooral mentaal.

10 februari 2024 om 21:40

Leverkusen speelde bepaalde wedstrijden matig. Toch hebben ze de mentaliteit dat nog te winnen.

Leverkußen die deze wedstrijd wint, heerlijk. Florian Wirtz... heeft de bal aan een touwtje, kan ten alle tijden worden aangespeeld, loopt altijd vrij tussen de linies. Kan zomaar een waardig vervanger worden van de Bruyne bij City! Grimaldo zoals altijd enorm handig en degelijk. Man of the match voor mij toch Hincapie, ijzersterke wedstrijd achterin en cruciaal voor de opbouw van deze ploeg.

Dit Leverkußen gaat meerdere prijzen pakken dit seizoen, en verdiend ook. Op naar de volgende wedstrijd!

10 februari 2024 om 21:57

Leuk dat je per se een Eszett wilt gebruiken, maar doe maar niet.

Maar ik hoop met je mee dat Bayer dit sterke seizoen bekroont met één of meerdere prijzen.

Wat een machine heeft Alonso hiervan gemaakt zeg. Die Grimaldo en Frimpong zijn ook gruwelijke wingbacks en Wirtz gaat een hele grote worden.

10 februari 2024 om 20:38

Ik weet dat Dumfries het vaak goed doet in het Nederlands elftal. Maar er moet een constructie te bedenken zijn dat Frimpong ook speelt.

10 februari 2024 om 20:42

Dumfries en Frimpong allebei met 1 been aan elkaar vastgebonden als 1 speler over het veld laten gaan

10 februari 2024 om 20:48

Ik denk dat Frimpong prima op rechtsbuiten kan, zeker tegen moeilijkere tegenstanders.
Dan Gakpo in de spits en Lang, Malen of Depay op linksbuiten.

10 februari 2024 om 20:46

Wirtz gaat over 2 jaar de Bruyne vervangen bij City.
Nu al een krankzinnig goede speler.
Groter talent dan Musiala?

10 februari 2024 om 21:18

Absoluut in mijn optiek ook dan Belllingham.

10 februari 2024 om 21:43

Ze zijn even oud he? Wat Bellingham dit seizoen toont kan Wirtz nog niet aan tippen. Zeg je volgens mij ook enkel omdat de ene nog in de BuLi speelt en de andere een stap omhoog heeft gemaakt.

10 februari 2024 om 21:58

Bellingham is beslissender met zijn doelpunten, vind Wirtz voor de rest gewoon de betere speler. Vond ik in zijn Dortmund tijd al. Vind hem ook beter dan Musiala. Zet ze in een pannakooi tegen over elkaar en Bellingham zal helemaal dolgedraaid worden. Maar goed dat Bellingham het geweldig doet staat buiten kijf. En bij Real en als Engelsman val je nu eenmaal sneller op.

10 februari 2024 om 22:12

@DerKaiser123

Man wat kan jij echt overdrijven haha! We spreken over een toekomstig Ballon d’Or winnaar, wie weet dit seizoen al. Wirtz is absoluut een geweldige speler en geef ik ook een hele mooie toekomst, maar als je Wirtz beter vind dan Bellingham op dit moment dan ben je echt verblind door je eigen subjectiviteit.

11 februari 2024 om 00:32

Je kan ook overdrijven hoor. Bellingham gaat absoluut niet de ballon d’or winnen dit jaar.

11 februari 2024 om 06:25

@DonaldPump

Als Real dit seizoen de dubbel pakt, zit de kans er redelijk groot in dat Bellingham een van de favorieten is hoor.

11 februari 2024 om 09:44

Misschien omdat Wirtz meer mijn soort speler is. Redondo vind ik ook de beste cvm aller tijden puur door zijn elegantie. Uiteraard kan ik het begrijpen als je Bellingham beter vind, want hij is ook echt monster goed.

11 februari 2024 om 10:28

Als hij in Spanje de titel pakt en vervolgens ofwel de CL of het EK met Engeland (en zijn huidige vorm daar ook etaleert), geef ik je op een briefje dat hij hem pakt. Tenzij Munchen de CL pakt en Engeland het EK dan kan Kane er wel eens mee vandoor gaan.

11 februari 2024 om 10:28

Dat je zijn speelstijl leuker vind is uiteraard prima en best te begrijpen, dat maakt hem nog niet beter.

11 februari 2024 om 12:20

Het is uiteindelijk ook tamelijk appels met peren vergelijken. Het zijn hele verschillende spelers. Wirtz is - zoals hierboven ook al eens wordt aangestipt - een iets betere ‘voetballer’. Bellingham heeft daarentegen weer een briljant rendement en kan dit seizoen inderdaad zo maar eens een gouden bal pakken als zijn teams prijzen winnen. En ja, sommige mensen houden meer van appels en anderen vinden peren weer net iets lekkerder. Ik vind allebei wel lekker. Geniet nu maar vooral van beide heren.

Voetballiefhebbers. We hebben een nieuwe Meisterrrr. Frimping in oranje en Wirtz is gruwelijk.

10 februari 2024 om 20:51

Waarom zat frimpong eigenlijk bankie?

10 februari 2024 om 21:02

Omdar Tella en Stanisic het ook goed doen.

10 februari 2024 om 21:16

Hij komt terug van een blessure en daarbij de vervangers deden het ook meer dan prima. Maar vandaag laat hij weer zijn klasse zien in een paar minuten. Ik ken aar weinig backs die zo betrokken zijn bij goals.

Vooraf verwacht je misschien een topwedstrijd maar die heb ik maar van 1 team gezien, echt zelden een team een compleet foutloze wedstrijd zien spelen. Bayern echt op elk vlak compleet overklast 90 minuten lang.

Nog even een shoutout aan de man die was verkleed als de paus

10 februari 2024 om 20:50

Die verdediging was 90 minuten lang geconcentreerd en foutloos.. abnormaal hoog niveau

Met een schuin oog gekeken doordat Real-Girona natuurlijk op dezelfde tijdstip begon. Maar jezus mina Xabi Alonso heeft van dit Leverkusen een machine gemaakt. Hebben Bayern gewoon helemaal gesloopt. Kan me niet eens een kans herinneren van Bayern. Bizar hoe Leverkusen dit Bayern heeft gesloopt. Benieuwd of Leverkusen die titel kan grijpen want dat verdient dit Leverkusen zo erg. En over Tuchel tja. Dat ik die man nog bij Real wou hebben. Bakt er niet veel van. En dan gaat die zich ook aanpassen aan Leverkusen ipv eigen kracht. Dier erin, Upamecano die slecht is in topwedstrijden tja…

Koeman kijk je mee ..
Je kunt niet om Frimpong heen meer

10 februari 2024 om 23:04

Hij heeft 5 minuten meegedaan

10 februari 2024 om 23:48

Kun je nagaan...
Misschien moet je hem eens wat vaker gaan volgen.

10 februari 2024 om 23:58

Nope, kwam er in minuut 65 in.

11 februari 2024 om 01:03

Frimpong komt terug van een blessure. Dus niet gek dat dat hij niet basis staat in zo een belangrijke wedsrijd.

Goed gespeeld door leverkusen! De tactiek van Bayern klopte voor geen meter. Alhoewel Tuchel het best prima doet met Bayern is dit verlies ook zwaar op hem aan te rekenen. Natuurlijk is Tuchel niet het enige wat verkeerd ging vandaag, want de spelers haalden ook geen goed niveau en kwamen niet echt lekker in de wedstrijd.

Arme Kane, vanaf Tottenham naar een club gaan waar je met 99% zekerheid kampioen wordt zodat je eindelijk de prijzen kan winnen die bij je statuur passen en dan dit...

10 februari 2024 om 20:51

Er is nog 1 prijs te pakken voor Kane dit seizoen. En ik geef Engeland echt een goede kans deze editie van het EK.

10 februari 2024 om 21:39

Je weet wat ze zeggen: je kunt Kane wel uit Tottenham halen, maar Tottenham niet uit Kane...

11 februari 2024 om 00:01

En dan ook nog met Dier aantreden. Dan is je Spurs factor gewoon te hoog Tuchel haat De Ligt overigens echt. Die is echt niet minder dan Dier.

Ik ben zeer teleurgesteld. De manier hoe Bayern dit verliest is onacceptabel. Nu ben ik benieuwd naar de acties van Freund en Eberl. Een nieuwe coach is enkel wenselijk als het Alonso wordt. Een andere coach zie ik voorlopig niet zitten, zelfs geen Hoeness

10 februari 2024 om 20:48

Dit is allemaal de schuld van nagelsmann..

10 februari 2024 om 20:53

Nagelsmann was destijds gelijklopend slecht met nog meer chaos. Neen danku.
Het is meer de pech dat Leverkusen en Alonso het uitstekend doen terwijl vorig seizoen elke club bagger was. Huidige Bayern is beter dan het Bayern van vorig seizoen.

10 februari 2024 om 20:55

Haha was meer sarcastisch bedoeld, dat jij met een plaat voor je kop na een jaar dat de beste man weg was hem nog steeds van alles en nog wat de schuld gaf. Dus dacht wellicht is het in jou fantasie nog steeds allemaal de schuld van nagelsmann..

10 februari 2024 om 21:03

dat maakt me niet uit. Het ging met Nagelsmann bergaf na het WK 2022 in Qatar. Uiteraard was de timing van Kahn en Brazzo niet helemaal juist geweest.

10 februari 2024 om 23:06

Nagelsmann werd ontslagen terwijl ze 1ste stonden en actief waren in de champions league en beker. Nog steeds een blunder van de hoogste orde om Hem te ontslaan

11 februari 2024 om 07:19

Maar wel al een comfortabele voorsprong van 10 punten uit handen gegeven. De spelers wisten niet meer wat te doen. Het eindpunt was niet toevallig de 2-1 nederlaag in Leverkusen.

11 februari 2024 om 07:51

Met Nagelsmann was vooral de conditionele toestand dramatisch in 2023.

10 februari 2024 om 21:00

Even wat anders, als Galatasaray fan ben ik erg benieuwd hoe Boey speelde, kun jij me bij praten? Wij missen hem echt enorm, was hij maar nooit weg gegaan bij ons…

10 februari 2024 om 21:02

hij speelde op een verkeerde positie als linksachter...

10 februari 2024 om 21:08

Linksachter? Moet niet gekker worden, je haalt hem weg bij GS voor 30 miljoen + bonussen om hem te misbruiken op de linksback positie? Heel apart…

10 februari 2024 om 21:19

Davies was geblesseerd.

10 februari 2024 om 22:35

Vond hem de slechtste speler van Bayern. Letterlijk niks is hem geluikt (zowel verdedigend als aanvallend). Laat bij die eerste goal van Leverkusen zomaar een man uit zn rug lopen.

Poeeh 1 van de grootste clubs in de wereld wordt even te kijk gezet door een coach die 18 maanden in zijn manager carrière zit.

10 februari 2024 om 20:47

18 maanden? Je vergeet voor het gemak even dat hij een aantal jaar Real Sociedad B heeft getraind? Ondanks dat dit een tweede elftal was heeft hij hier al een fundering gelegd voor zijn filosofie.

10 februari 2024 om 20:57

18 maanden op hoogste niveau ja. Heel leuk bij sociedad b dat is geen niveau en de druk is heel anders. Leverkusem stond vorig jaar ergens onderaan jaar later 5 punten voor op bayern.

11 februari 2024 om 09:35

Dan ben je nog steeds gewoon een manager hoor. Dat het op een lager niveau betekent niet dat je niet daar je eerste meters als manager hebt gemaakt.

Volledige terechte overwinning en dat met een half b team ook zonder Boniface, Palacios, Frimpong (viel in), Hofmann, Kossonou heeft Leverkusen 90 min lang gevoetbald. Titel mag je nu niet meer weggeven.

Je kan hier toch niet meer droge ogen beweren dat Tuchel het heel goed doet bij Bayern? Totaal geen kans tegen Bayer

Bayern was onmachtig en Leverkussen was dodelijk in de spaarzame kansen. Alonso heeft natuurlijk de gun factor wat begrijpelijk is, maar dat laatste half uur was toch gewoon parkeer de bus stijl? Voor de bundesliga is het alleen maar goed dat Bayern niet voor het zoveelste kampioenschap op rij gaat.

10 februari 2024 om 20:57

Bayern was eigenlijk gewoon kansloos en toch heb je kritiek op Leverkusen? Verdedigen is ook een kunst he.

10 februari 2024 om 22:06

Als een andere trainer zo zou spelen met overduidelijk minder materiaal, dan is het park the bus voetbal. Maar nu is het feest, ik snap het niet. Bayern was inderdaad kansloos, maar Tuchel aanstellen en Dier kopen is dat ook. Dus als ik het goed begrijp, wanneer Mourinho verdedigt is het park the bus en als een andere trainer het doet is het kunst?

11 februari 2024 om 09:38

Wat?😂 Je hebt een bayer dat 2-0 voorstaat en bayern laat komen. Dat is toch vrij logisch? Of verwacht je wel van ze dat ze met een half b-team de hele wedstrijd volledig domineren?

Hele terechte overwinning, Bayern heeft geen moment een vuist kunnen maken, maar ik vind het wel heel apart dat Bayer Leverkusen nu feest aan het vieren is alsof de titel al dik binnen is. Ze staan nu maar 5 punten voor en moeten nog 13(!) wedstrijden..

Bayern is qua spelersmateriaal echt flink achteruit gehold de afgelopen jaren zeg, het is echt matig tot en met. Ze zullen tot de laatste dag meestrijden om de titel, maar in Europa denk ik dat ze er uit vliegen zodra ze een serieuze tegenstander treffen.

10 februari 2024 om 20:47



Ja, beetje voorbarig. Het ziet er echt wel goed uit hoor, met hoe dit Leverkusen speelt. Echter als je naar de afgelopen jaren kijkt leert de geschiedenis dat Bayern toch bijna altijd weer terug weet te komen. Bij Dortmund dachten ze vorig jaar ook dat de titel binnen was. Er moest slechts thuis gewonnen worden van Mainz, en anders was puntenverspilling van Bayern ook genoeg. Der rest ist geschichte, zoals ze in Duitsland zouden zeggen.

10 februari 2024 om 20:54

Precies, juist als je een duurloop tegen Bayern loopt vind ik het voorbarig om in februari al even met supporters feest te gaan staan vieren alsof de titel al binnen is! Dan heb je wat mij betreft veelte weinig van de geschiedenis geleerd.

10 februari 2024 om 21:13

Kom op, niet de celebration police uithangen hoor. Dit is een fantastische overwinning op het grote Bayern, dat mag je toch wel even vieren met je fans? Ik heb grotere ploegen een gelijkspel tegen kleinere ploegen op dezelfde manier zien vieren na een comeback en ook toen was de titel nog niet binnen.

10 februari 2024 om 21:21

Volgens mij was het wel terecht wat er na afloop in de studio gezegd werd: een beetje coach van Bayern gebruikt deze beelden om zijn spelers 100% scherp te krijgen. Spelers met karakter, zoals een Muller, gebruiken dit om hun teamgenoten elke training of wedstrijd volledig te laten geven. Ik begrijp dit echt niet. Een overwinning vieren is best prima, maar je keeper het publiek in sturen om met een megafoon te gaan tetteren is echt een ander uiterste!

10 februari 2024 om 21:22

Keal je wint met 3-0 van Bayern dat niet eens een schot op goal hadden. Tuurlijk mag je dan wel juichen, helemaal nadat je Stuttgart er ook nog uitgeknikkerd hebt in de beker kan de week niet meer stuk bij hun. 90 min lang volledige focus, hoog tempo en concentratie tuurlijk mag je dat even uiten met emoties als je het dan zo afmaakt. Megafoon tussen speler en fans gebeurd al jaren in Duitsland. Soort traditie is dat.

10 februari 2024 om 21:35

Helemaal prima, maar duidelijk zijn dus niet alle Duitse tradities intelligente tradities. Als ze Bayern willen motiveren om een Manchester City-achtige reeks neer te zetten en daarmee de randvoorwaarden optimaal willen maken voor hun eigen afgang, be my guest. Ik vind het allemaal prachtig om te zien..

Prachtig voor Leverkusen, maar sneu voor Kane. Zal hij ooit wat winnen?

Laten we vooral niet te vroeg juichen. Met nog 13 wedstrijden te spelen is 5 punten helemaal niet zo'n royale voorsprong, zeker niet met een ploeg als Bayern in de achtervolging. Ik hoop echt dat Alonso en Leverkusen het sprookje waar weten te maken, maar ik er pas gerust op als ze die voorsprong over een wedstrijd of vijf à zes nog hebben.

Ik wil het nog niet geloven dat Leverkusen kampioen wordt. Het is afschuwelijk voor die competitie, dat 1 club 100x kampioen kan worden op een rij. Vorig jaar ging het ook al mis met Dortmund dat toch echt alles in eigen hand had. Ik geloof het eigenlijk niet eens meer, dat er überhaupt iemand anders kampioen kan worden in Duitsland.

10 februari 2024 om 21:28

vorig jaar was het een matig seizoen geweest in de Bundesliga. Dit seizoen steken er 2 clubs boven de rest uit waarbij de winnaar van vandaag nog een trapje hoger staat.
Dit is het werk van Alonso.

Wat een gruwelijk en geweldig goed team heeft Bayer Leverkusen. Ongelofelijk wat Alonso daar heeft bewerktsteligt in ruim 1-jaar tijd. In oktober 2022 begonnen bij Leverkusen waar ze toen 17de in de Bundesliga stonden, uiteindelijk vorig seizoen 6de geworden en in de halve finale van de Europa League uitgeschakeld door AS Roma en nu goed op weg naar het kampioenschap in de Bundesliga. Het seizoen duurt nog relatief lang en ik ga nog niet roepen dat ze kampioen worden, maar wat hoop ik dat het lukt. Ze zijn in ieder geval goed op weg.

Alles klopt ook aan dit team. Een mix van talent met Wirtz, Kossounou, Boniface (die er vandaag niet eens bij was), Arthur, Frimpong en ervaren spelers zoals Tah, Grimaldo, Xhaka en Hofmann. En een hele goede trainer in combinatie met een goede technisch directeur.

Wat is die Adli en grimaldo goed zeg pfffffff!!!

Pfoe die Wirtz word je heel vrolijk van als voetballiefhebber. Dat is echt een jongen om in de gaten te houden de komende jaren

Ja als je je beste verdediger op de bank zet, dan behoor je ook te verliezen. Eruit met die trainer, dat is de enige oplossing voor bayern.

Ook gewoon een hele overtuigende zege, echt fantastisch.
Hoop dat Leverkusen geen Borussia Dortmund na gaat doen en gewoon de titel gaat pakken. Gun het Xabi Alonso van harte.

11 februari 2024 om 07:53

Ik verwacht vanaf nu een tweestrijd tussen Liverpool en Bayern ivm Xabi Alonso. Benieuwd voor wie Alonso kiest

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren