Harry Maguire beoordeeld met een nul: ‘Een wandelende ramp’

Maandag, 25 oktober 2021 om 10:13Yanick Vos • Laatste update: 10:16

Engelse media zijn bikkelhard in hun beoordelingen over het optreden van Manchester United tegen Liverpool. Voor eigen publiek ging de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer zondag liefst met 0-5 onderuit tegen the Reds. Het regent onvoldoendes voor de spelers van United. Harry Maguire krijgt van the Guardian een twee, terwijl Manchester Evening News zijn optreden niet eens een punt waard vindt. De lokale krant geeft hem daarom een nul.

De achterhoede van Manchester United was zondag niet opgewassen tegen de voorhoede van Liverpool. Met name Maguire moet het ontgelden in de media. “Hij moet wel bovenaan de ranglijst staan in de Premier League op basis van het aantal doelpunten dat hij weggeeft aan de tegenstander. Een wandelende ramp die schuldig is aan zo’n beetje ieder doelpunt”, zo klinkt het oordeel van Manchester Evening News. Edinson Cavani krijgt met een vier het hoogste punt. Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw en Paul Pogba krijgen een één. Laatstgenoemde kwam na 45 minuten spelen binnen de lijnen en mocht een kwartier later met rood inrukken na een onbesuisde tackle.

David de Gea is in the Guardian een van de twee spelers met een voldoende. De Spaanse keeper krijgt ondanks vijf tegendoelpunten een zeven. “De enige speler van United die zijn werk deed.” Mason Greenwood (zes) is de andere United-speler met een voldoende. Het optreden van Maguire wordt beoordeeld met een twee, het op-één-na laagste cijfer. “Een jongen tegen de mannen van Liverpool”, zo klinkt het na het ongelukkige optreden van de United-aanvoerder. Alleen Pogba scoort met een één vanwege zijn rode kaart nog lager dan Maguire.

Vergelijkbare punten worden uitgedeeld in de Daily Mail. De tabloid geeft een twee aan Shaw, die geen moment grip kon krijgen op Mohamed Salah. De Egyptenaar scoorde drie keer en leverde de assist op het openingsdoelpunt van Naby Keïta. “Hij kon de nummer elf van Liverpool simpelweg niet aan”, zo klinkt het. Solskjaer krijgt van de krant ook een twee, het laagste cijfer dat wordt uitgedeeld. “Hij wilde de ploeg druk laten zetten op Liverpool, maar faalde hopeloos. Een complete vernedering.”

Bij Sky Sports worden de pijlen gericht op Pogba, die een twee als rapportcijfer krijgt na zijn korte invalbeurt. “Na het optreden van United in de eerste helft moest je wel iets heel bijzonders doen om de negatieve spotlights over te nemen van je teamgenoten, maar Pogba slaagde erin.” Maguire en Shaw krijgen allebei een twee. “De aanvoerder is zelf totaal niet in vorm en slaagt er ook niet in om de spelers om hem heen goed te organiseren. Hij moet nu echt verantwoordelijkheid nemen”, zo klinkt het over Maguire.Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Maguire is een makkelijke pispaal, maar zo kon je er gisteren nog 10 uitpikken. Dat hele team steekt niet goed in elkaar, mentaal lijkt het nergens op met vedettes als Bruno, Pogba en Ronaldo die ook aan het wandelen waren. Achterin is het inderdaad al helemaal brandhout.

25 oktober 2021 om 10:25

Makkelijke pispaal? Je bent gehaald voor ruim 70 miljoen en je kunt niet eens verdedigen! Ik begin steeds meer te geloven dat de enige reden dat hij gehaald is, is dat hij engelsman is. Want voor zijn verdedigende kwaliteiten is hij niet gehaald. Hij is, zoals boven staat beschreven, een wandelende ramp en dat is nog zacht uitgedrukt.

25 oktober 2021 om 10:26

90 miljoen was het toch?

25 oktober 2021 om 10:30

Is hij ook samen met Pogba, als het even niet draait bij Man u. Ligt het altijd weer aan Maguire en Pogba.

25 oktober 2021 om 10:36

Pogba dacht gisteren echt 'mij niet bellen' toen hij er met 0-4 ingebracht werd. Even een kaartje pakken.

25 oktober 2021 om 10:44

Toch was de overtreding van Pogba goed voor United. Liverpool ging vanaf dat moment hun ledematen beschermen en zo bleef United van een nog grotere afgang bespaard.

25 oktober 2021 om 11:08

Ja, Pogba heeft idd zijn waarde weer gehad in 15 minuten. Liet wel meer zien dan Fernandes in die tijd.

25 oktober 2021 om 11:15

Ach Fernandes probeerde ook nog rood te pakken direct uit de kleedkamer met een vlijmscherpe tackle op de scheen van een liverpool speler aan de zijlijn. Zijn enige fout was dat hij direct ging protesteren zoals altijd, en kreeg daarom slechts geel. Pogba liet hem effectiviteit zien.

25 oktober 2021 om 13:51

Dat is altijd zo makkelijk. Wijzen naar z'n prijskaartje. Dat heeft hij toch niet bepaald? Woodward is zo achterlijk om dat voor hem neer te leggen.

25 oktober 2021 om 10:36

Hij is toch ook mega slecht? De trainer wordt nu ontslagen en dat kun je wel persoonlijk op de conto van Maguire schrijven. Niet dat ik Ole een goede trainer vind

25 oktober 2021 om 10:37

Hij is een makkelijke pispaal omdat hij er helemaal niks van bakt. Hij wordt niet gezocht ofzo, zijn spel is gewoon vreselijk.

25 oktober 2021 om 11:15

Niet alleen van hem, iedereen speelde enorm slecht gisteren niet alleen hij. Maar omdat hij 90M heeft gekost is hij gewoon een makkelijk doelwit

25 oktober 2021 om 11:41

Het helpt ook niet dat hij tegen Leicester (hoofd)verantwoordelijk was voor zo'n 4 tegengoals

25 oktober 2021 om 10:50

Makkelijke pispaal die gast was betrokken bij alle tegen goals. Hij is een drama overschatte speler

25 oktober 2021 om 13:57

Ik vind het ook een slechte verdediger, maar betrokken bij alle tegengoals is natuurlijk wel heel erg overdreven.

25 oktober 2021 om 14:52

Hij stond bij alle tegengoals op t veld ;-)

Los van zijn prijskaartje, is t gewoon een hele matige verdediger.

Je krijgt bijna het gevoel dat het een totaal overschatte speler is, waar veel te veel voor betaald is...

25 oktober 2021 om 10:26

Dat vind ik al tijden. Hij heeft soms momenten dat hij best goed is (heel soms misschien) maar eigenlijk vind ik hem meer iemand voor de middenmoot. Hij moest zo nodig duurder zijn dan van Dijk maar waar dat goed voor was...
Er zit ook totaal geen idee achter de tactiek van ManU. Laat er maar eens een andere trainer komen. Misschien gaat Harry dan ook beter spelen.

25 oktober 2021 om 11:05

Ik moet altijd oppassen als ik discussies over Maguire aanga, maar ik vind hem echt een verschrikkelijk middelmatige speler. Wat je zegt, soms zal hij vast een potje aardig meedoen en kan me best voorstellen dat hij een harde werker is. Maar hij maakt zó veel fouten in verdedigend opzicht en is daarnaast aan de bal echt ontzettend zwak. Ik vind het gewoon echt een verdediger voor een Engelse middenmoter - als je als team enigszins druk wil zetten en wil voetballen dan kun je hem gewoon niet opstellen. Ongelooflijk dat hij voor 90 miljoen gehaald is destijds, echt niet te geloven gewoon.

25 oktober 2021 om 11:07

Het ergste is nog, en dat is op Nederlandse forums amper doorgekomen destijds omdat er simpelweg weinig Leicester fans zijn hier, dat de Leicester fans al direct de ballen uit de broek lachten omdat Maguire niet eens de beste centrale verdediger bij hun was. Dat was namelijk ex-United speler Evans, die niet goed genoeg was bevonden bij United.

25 oktober 2021 om 11:09

Maguire zou er nu ook niet eens in komen bij Leicester met Soyuncu en Evans - normaal gesproken Fofana.

25 oktober 2021 om 11:52

@baloog - Evans speelde toen nog niet veel voor Leicester. Hij wisselde namelijk veel af met Morgan destijds. Dus ik weet niet zeker als je helemaal gelijk had, want Maguire was in zijn laatste seizoen wel de vaste centrale man voor Rodgers. Het hing van de wedstrijd af wie zijn partner was, of Morgan of Evans. Want nadat Maguire vertrok, toen begon Evans pas onmisbaar te zijn voor Leicester samen met Soyuncu of Fofana.

25 oktober 2021 om 12:00

Soyuncu speelt ook allerminst een goed seizoen.

25 oktober 2021 om 12:08

Lierse, klopt zeker, maar alsnog zou Maguire er niet voor hem in komen. Dat zegt toch alles.

25 oktober 2021 om 12:11

Vorig seizoen bedoel je? Want toen werd hij wel uitgespeeld door Fofana inderdaad. Dit seizoen begint hij toch weer zijn oude vorm te herpakken namelijk. Mede door de blessure van Fofana heeft hij weer speelkansen gekregen, want Fofana speelde echt goed naast Evans.

25 oktober 2021 om 12:35

@fc Grun

Dat was alleen in het begin van het seizoen nadat Evans net was gearriveerd, de tweede seizoenshelft was Evans onbetwist basisspeler en heeft hij alleen een paar wedstrijden gemist vanwege blessures.

Het klopt dat Maguire de vaste man was over het hele seizoen, op het einde van het seizoen liepen de fans echter weg met Evans en niet Maguire.

25 oktober 2021 om 14:31

@Samcro dat weet ik niet. Soyuncu loopt ook echt zwaar te schutteren met momenten. Bij Man U staat dat dan natuurlijk wat meer in de spotlights dan bij Leicester.

Hij heeft altijd een zekere nonchalance over zich heen hangen maar de laatste tijd is het toch wel schrijnend te noemen. Ik vraag me eigenlijk ook wel af of hij volledig fit is.

Een line van een bepaalde 'gangster' rapper is: "you cant defend your block, Maguire.' Dit zegt wel genoeg over het imago van deze vent in de UK. Zeer beperkte verdediger en het cijfer is terecht. Gister was echt pure schijt achterin, alsof ik naar psv zat te kijken.

25 oktober 2021 om 10:29

Volgens mij hebben we in Nederland ook voetballers die denken dat ze kunnen rappen en dan elkaar in liedjes bekritiseren.
Zou me van al die rap niet teveel aantrekken.
Overigens kan Harry ook niet verdedigen dus die rapper heeft wel een punt.

25 oktober 2021 om 10:47

Die rapper waar ik over spreek is geen voetballer en is daadwerkelijk een goede rapper.

25 oktober 2021 om 10:51

Ik heb goede rappers nog nooit over voetballers horen rappen. Laat staan over Maguire. Whats next...Nelson die over Henk Veerman gaat zingen?

25 oktober 2021 om 11:06

3 seconden google werk en je hebt de rapper al gevonden.. tsja...
Maguire is alleen zo duur geweest omdat hij in Engeland een transfer maakte, dan betaal je gewoon je transfer 3 keer duurder.. vond het toen echter al een belachelijk bedrag want er waren in mijn ogen veel betere opties.. maar goed. Het hield gisteren niet over bij heel united zullen we maar zeggen, en dan komt de blik natuurlijk al snel op de grootverdieners en de spelers die veel geld hebben gekost.

25 oktober 2021 om 11:08

Dit wordt weer een volledig losstaande discussie, maar rappers (Voornamelijk uit de UK) noemen geregeld voetballers in hun raps. Of het goede rappers zijn, is natuurlijk voor iedereen anders.

25 oktober 2021 om 10:44

Hahaha niet gedacht dat ik een tion wayne reference op vz zou tegenkomen

25 oktober 2021 om 11:14

Ik ook niet haha, hoorde toevallig gister het nummer van hem bij een vriend dus ik dacht hey, dat is toepasselijk nu.vind hem zo matig totaal niet van het niveau van manchester united. moet je nagaan vroeger toppers zo als . met stam vidic rio ferdinand neville .die maguire is gewoon middelmaat

25 oktober 2021 om 13:54

Ik vind hem juist precies het niveau van United. 90% van die selectie is middelmaat. Het is niet meer het United van vroeger.

25 oktober 2021 om 14:26

is toch samen met liverpool grooste clubs van england kwa status en prijzen kast

Noem het opportunisme van de media, maar volgens mij weten buiten Utd fans een hoop mensen dit al een hele tijd. Maguire als captain en Ole als manager geeft aan hoe het met Utd gesteld is, dramatisch. 100en miljoenen uit mogen geven en nog steeds staan er 2 non-voetballers voor een wankele defensie. Wat precies de opdrachten zijn die ze van Ole meekrijgen is ook niet duidelijk te zien en tijdens wedstrijden heeft Ole niet de capaciteiten om iets te tweaken waardoor het spelbeeld verandert, het komt altijd aan op individuele kwaliteiten waardoor ze een wedstrijd winnen. Dat hij zo lang aan heeft mogen kloten na zulke uitgaven is me een raadsel. Ik hoop dat ie tot het eind van het seizoen de tijd krijgt

25 oktober 2021 om 12:24

Waarom daar stoppen? Laat hem gewoon zijn contract uitdienen en laten we hem dan pas beoordelen! OGS heeft toch even puik werk geleverd sinds hij manager is bij United! Hij heeft ze steevast weggehouden uit finales, zodat de spelers niet teveel druk ervaren. Hij heeft expres de Europa League finale verloren, want de Europa League is te min voor United. Hij heeft zelfs heel netjes geen bepaalde spellijn in zijn elftal geslepen, zodat er alle ruimte is om dat te doen voor een eventuele opvolger!

En dan te bedenken dat United meer heeft betaald voor Maguire dan Liverpool voor van Dijk

25 oktober 2021 om 11:11

Tja, zo heb je natuurlijk altijd wel van die verschillen. Real heeft bijv. voor Ramos ook veel minder betaald dan beiden clubs voor de spelers die jij opnoemt. Of Chelsea veel minder betaald voor Rudiger (die momenteel gewoon beter is dan Maguire).

25 oktober 2021 om 11:56

Troy010. Ja pak er even een transfer bij van net na de oorlog. Dat kan je toch niet vergelijken met de transfermarkt van nu?

Het was een totale blamage gisteren! Een vriend van me is United fan en we keken nog een stuk van die wedstrijd na Ajax-PSV. United heeft zoveel geluk dat het niet 0-8 of erger werd.

Die Maguire is me toch een partij slecht in vorm zeg. Raakt echt geen pepernoot op dit moment. Zag gisteren een goede analyse van Ian Wright bij Motd, waarbij hij aangaf dat Maguire (en ook Shaw) bij het nationale elftal wel goed spelen en bij Man U op een stelletje halfies lijken.

Puur doordat ze slecht worden gecoacht bij Man U en bij het nationale elftal wel een duidelijke opdracht hebben.

Het kan aan mij liggen: maar die selectie van United heeft toch voldoende talent en ervaring om dominant, aanvallend voetbal te spelen? Ik denk oprecht dat Maguire wel in staat is grote ruimtes te bespelen en in principe de boel niet ophoudt in balbezit. Hij heeft wel de zelfde oogopslag als Malen, zo'n triestige net-niet blik.

25 oktober 2021 om 11:01

Voorin hebben ze wel het een en ander. Ze hebben alleen veel te veel geld in aanvallers gepompt. Was Sancho nou zo nodig? United had juist een centrale verdediger en een behoorlijke verdedigende middenvelder nodig. Bruno Fernandes speelt zonder Ronaldo beter. Dat is geen kritiek op Ronaldo. Maar je hebt nu 2 kapiteins op een schip.

25 oktober 2021 om 11:12

Zowel Sancho als Donny waren 2 zwaar onnodige aankopen. Voor Donny hadden (en hebben ze nog steeds) Lingard die in dezelfde rol speelt en dit seizoen alle minuten van hem opvreet. Voor Sancho hebben ze Greenwood en Rashford die beiden van de flank af beter zijn dan in de spits (dat is nog zonder Martial mee te pakken).

Weggegooid geld dat inderdaad linea recta naar een cdm had moeten gaan. Een Fabinho of Casemiro type speler had heel dit team naar een hoger plan getild.

25 oktober 2021 om 11:23

Ter info United speelt al jaren zonder fatsoenlijke rechtsbuiten (zo hebben ze bv jaren met Mata op rechts gespeeld bij gebrek aan beter) de linkerflank is overbezet. Dus een Sancho was zeker nodig. Voor de rest mee eens centraal achter is het nog steeds erg matig en CVM is ook al jaren een probleem waar ze nog niets mee gedaan hebben.

25 oktober 2021 om 11:33

Waarom gebruiken ze Sancho dan niet op rechtsbuiten?

25 oktober 2021 om 12:45

Sancho is uberhaupt ook geen echte rechtsbuiten (hij heeft nota bene in zijn carriere even vaak linksbuiten als rechtsbuiten gestaan). Hij is een speler die overal voorin uit de voeten kan omdat hij op het veld toch begint te zwerven, net als Depay. Als je een echte rechtsbuiten nodig hebt dan is Sancho niet het antwoord.

Misschien dat het nu eindelijk over is met United fans die met name vooral zichzelf probeerden te overtuigen dat hij stiekem toch wel iets kon, door Maguire continu te verdedigen. Nogmaals, als Maguire een Hongaar was dan had hij nooit de premier league gehaald.

Weet je wat United nodig heeft?

Een type Donny van de Beek

25 oktober 2021 om 10:57

Donny is al weken foutloos 😝

Ik heb ook nog nooit zo'n slechte verdediger gezien. Zeker niet voor het geld wat betaalt is voor hem. Maakt zeer veel persoonlijk fouten en zijn passing vooruit is echt niet te filmen. Een pass van 2 meter opzij is al moeilijk.

Daarbij vind ik Wan Bisaka en Shaw verdedigend ook erg slecht en brengen aanvallend te weinig.

McFred en McTominay zijn huis tuin en keuken voetballers om Derksen te citeren.

Enige die zijn niveau kan halen maar ook niet in topvorm zijn, zijn Bruno, Pogba(gisteren ook waardeloos) en Ronaldo (gisteren ook waardeloos en rood moeten hebben)

David de Gea is het lichtpuntje bij United en met Olé zie ik het somber in rest van het seizoen.

Verlies uit Atalanta en Tottenham volgen denk ik...

Varane zal zich afvragen in wat voor wespennest hij terecht is gekomen. Iets met groene zoden en de mensen die naast je wonen...

25 oktober 2021 om 11:14

Geen wespennest, gewoon een matige coach. Vervang die door een capabel persoon en alles zal er direct veel beter uit zien, want de selectie is echt sterk genoeg om dominant voetbal te laten zien, de spelers moeten alleen in hun kracht gebruikt worden en dat kan Ole niet voor elkaar krijgen.

25 oktober 2021 om 14:01

Dat klopt, Solskjaer daar gaan ze de oorlog niet mee winnen, maar Varane zal toch wel achter zijn oren krabben als Maguire de sterkhouder moet voorstellen die naast hem speelt. Ook al is Varane zelf al enkele jaren niet meer wat hij geweest is.

Het scheelt dat ze hem transfervrij hebben kunnen overnemen. O nee wacht..

Maar even serieus, heel het team verzaakte toch? Dat Maguire het niet de beste voetballer is, is wel duidelijk alleen ziet het er bij hem extra slecht uit wanneer United eraf gaat.

Je zou bijna denken dat Donny de volgende wedstrijd een basisplaats krijgt. Hij zit er zoooooo dicht tegenaan, dat hij nu waarschijnlijk beter is na deze blamage en Pogba rood.

Een trainer zou meer mensenkennis moeten hebben dan Ole gisteren heeft laten zien. Een speler als Pogba, die je al uit de basis haalt wegens.........., inbrengen bij een 0-4 achterstand.

Naast Maguire zijn dr andere cv's ook niks waard. Varane is top maar heeft een fatsoenlijke verdediger naast zich nodig of een leider. Fred, Mctominay, Matic.....daar zijn je problemen. Van de beek Pogba en Fernández zelfde pak en laken maar eigenlijk kan er maar 1 spelen. Tel uit je winst.

Lijkt me helder dat je als ManU niet continue met 2 CVNs kan spelen. Als Pogba daar niet kan staan heb je een probleem. Fernandes is in principe zekerheid.
Sancho en Ronaldo idd overbodig op dit moment.
Prio op verdediging dachten ze ingevuld te hebben met Varane.
Hoe je met 6 verdedigend ingestelde spelers alsnog 5 om de oren krijgt is een raadsel.
Als je meer voetbal op CVM wil dan schrijf je eigenlijk Pogba af (en doe dat ook maar)
Daarnaast Maguire, dat blijft een lastig verhaal ook al omdat hij international is en daar wel s scoort.
Enfin, buiten de Gea en Fernandes ligt t probleem in de as. Misschien kunnen ze Pogba ruilen tegen de Ligt en Frenkie ophalen haha
Of iets vergelijkbaars maar dit zou al boel schelen.

25 oktober 2021 om 12:15

Ja tuurlijk. MANU gaat er enorm op vooruit met een FDJ. Hij is pas echt overschat en zijn balletjes breed en terug hebben ze echt niet nodig.
Pogba is een speler die meer kwaliteit heeft in z'n linkerteen dan FDJ in zijn hele lijf.

25 oktober 2021 om 18:32

Als Pogba ook maar een beetje het gevoel krijgt dat ze hem gaan verkopen of ruilen tekent ie natuurlijk niet bij. Sowieso denk ik niet dat de kans meer dan 50% is dat ie verlengd

Maguire en Shaw waren heel goed vorig jaar en op het EK. Daarna zijn ze op vakantie gegaan en hebben ze zo goed als geen voorbereiding gehad. Ze zijn allebei verschrikkelijk vanaf de eerste match.
Het is de taak van Ole om dit te zien en de spelers in vorm laten komen maar hij laat ze elke match gewoon staan en letterlijk elke match is één van de twee betrokken bij een tegendoelpunt.

Zet Pogba op de plek van Maguire, speel 4-1-2-3 en dan win je sowieso van alle kleinere teams. Op het moment dat spelers patronen kunnen inslijpen ga je dan ook de grote matches vanzelf winnen. Als je zoveel aanvallende kracht hebt zul je moeten aanvallen.

Maguire was dramatisch, maar hij was zeker niet de enige van de defensie.

Ik vond Pogba wel goed spelen

Die Shaw was echt niet veel beter hoor. Liep continue achter de feiten aan. Overigens wat is die Fred ook verschrikkelijk slecht zeg. Dat die gozer daar elke match mag spelen is toch een compleet raadsel.

25 oktober 2021 om 13:05

Klopt, maar Shaw vind ik wel de beste achterhoede speler op dit moment bij Manchester united

25 oktober 2021 om 15:01

Verdedigend is die ook heel beperkt hoor. Een fitte Varane vind ik de beste verdediger van Man United.

25 oktober 2021 om 17:44

Oh ja , die was ik helemaal vergeten

Nooit gesnapt dat die man bij een topclub speelt. En dat er zoveel geld voor wordt gegeven. Die man komt zo hulpeloos over op een veld. Geen inspeelpas, kiest veel verkeerd positie. Enkel bruibaar met hoekschoppen.

Oprecht de slechtste captain die ik in mijn leven gezien heb, deze man ziet eruit als een leerling die in een vwo klas zit door het hele vorige jaar af te kijken bij de slimste van de klas en nu keihard door de mand valt.

Ik snap niet waarom het krediet zo hoog is voor dit soort figuren bij man united.

Maguire is ook een hele matig verdediger.
Positioneel staat hij vaak verkeerd en heeft alleen oog voor de bal. Tegenstanders lopen te makkelijk uit zijn rug.

Aan de bal is hij helemaal een drama. Onrustig, nerveus en levert te vaak de ball in met een verkeerde pass.

Vanaf dag 1 al onbegrijpelijk dat Manutd zoveel geld betaald voor een matige verdediger.
Ik begrijp dat hij voor de home-grown regel meer waarde heeft, maar het is en blijft een gebrekkige verdediger.

Salah is poep man, wie kan er nou niet Maguire doldraaien. Laat Salah eerst maar eens de wereldbeker winnen dan praten we verder..

25 oktober 2021 om 13:47

Tweede keer dat ik je dit zie posten. Ik denk (en hoop ook zeker) dat je sarcastisch bent over Salah.

25 oktober 2021 om 15:03

Express de prijzen die hij heeft gewonnen niet noemen maar een beker noemen die hij niet zou kunnen winnen met Egypte

25 oktober 2021 om 15:16

Je weet dat er meer topspelers zijn die geen wereldbeker gewonnen hebben he

Ik heb oud Feyenoord verdediger botteghin beter zien voetballen dan deze clown. Wat een grap is die man 80 miljoen?

Die Engelse spelers worden te veel gehyped. Waardoor er te veel geld voor ze word betaalt vooral beter een binnenlandse transfer.

Ik vond Shaw nog slechter, hoe vaak zijn man scoorde of hem niet dekte/ weg liet lopen was echt belachelijk.Zijn passing ook bagger, echt -3 voor hem dan.

En terecht, matige speler die bij Leicester perfect op z’n plek zat en bij United niks te zoeken heeft.

Maguire terug nr leceister en soyuncu halen. Hoppaaa

25 oktober 2021 om 18:38

Plus 50 miljoen. Leicester is ook niet gek. Dan heb je straks 140 miljoen betaald voor Soyuncu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Arsenal23-3
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Bruno FernandesMiddenvelder155
S. McTominayMiddenvelder130
David de GeaKeeper150
FredMiddenvelder122
Cristiano RonaldoAanvaller126
J. SanchoAanvaller121
A. DialloAanvaller00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

0 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Zondag 5 december
Everton ziet in José Mourinho een geschikte vervanger van Rafael Benítez, mocht de club besluiten om de Spaanse oefenmeester te ontslaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren