Derksen haalt uit: ‘Al is het een seriemoordenaar, het zal ze een worst wezen’

Zaterdag, 23 oktober 2021 om 10:18Mart van Mourik • Laatste update: 10:23

Derksen zou het ethisch onverantwoord vinden als Marc Overmars ervoor kiest om naar Newcastle United te gaan. De directeur voetbalzaken van Ajax wordt sinds de overname van Newcastle door een steenrijk investeringsfonds uit Saudi-Arabië in verband gebracht met een vertrek naar the Magpies. Nadat Valentijn Driessen eerder op de dag schreef in De Telegraaf dat het hem niet zou verbazen als Overmars vertrekt, herhaalt Driessen vrijdagavond zijn uitspraken tijdens Veronica Inside. Het ‘flirten’ van de oud-buitenspeler met de Engelsen verbaast Derksen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

28 reacties (laatste reactie door yoda)

Hoezo flirt? De pers noemt hem das totaal wat anders

23 oktober 2021 om 00:55

Ja, ik vind dit echt krankzinnig. Een hersenspinsel van Driessen die door Derksen (en VZ) wordt opgepakt als gerucht of nieuws. En Driessen die er nog vrolijk op doorborduurt ook. Het wordt steeds treuriger met die riooljournalist. Wat een zwaktebod.

23 oktober 2021 om 12:56

Zo werkt het tegenwoordig, Derkssen en van Driessen geven elkaar continue voorzetjes en doen dan of dat de waarheid is. Driessen doet het zelfs bij zichzelf, eerst beweert hij wat, de volgende dag zegt hij dan, zoals menig bron meldt...

“overmars gaat er ook zo heen.” aldus meester journalist Valentijn. Die blijft dus nog een tijdje bij Ajax. Verhaal vol aanamens van Driessen, zoals we van hem zijn gewend.

22 oktober 2021 om 22:22

Maar Derksen is hier ook aardig op dreef. Nou heb ik bij hem nog nooit enige nuance gezien maar dit hele verhaal is gebaseerd op de aanname dat Overmars geflirt heeft (bron iemand?) en dat hij het dolgraag zou doen (pure speculatie).

Bovendien is dat salaris van Overmars bewust zo laag omdat ze met prestatie bonussen werken. Al heb ik geen flauw idee wat er met bonussen jaarlijks binnenkomt bij Overmars. Veel mensen weten blijkbaar niet dat Overmars zijn primaire inkomsten uit zijn vastgoed investeringen komt. Die man kan de voedselbanken voor de komende 50 jaar voorzien van kaviaar..

"Het loopt storm bij de voedsel bank"... Zou die dat ook tegen de Mol gezegd hebben over zijn eigen contract?

22 oktober 2021 om 21:44

Tuurlijk niet. Deze man is zo hypocriet als de pest. Als newcastle of Qatar hem zou betalen dan gooit hij ook meteen zijn "principes" overboord.

22 oktober 2021 om 22:22

Idd, ik ben nu echt klaar met Derksen. Heb hem lang getolereeerd met z’n oude mannen gezeur maar ik kijk al maanden niet meer. Zijn mening als feiten brengen. Nu ook weer; Driessen roept en schrijft dat Overmars naar Newcastle United gaat of zou gaan en dan maakt die postduif er van dat Overmars flirt met die club. Zucht.

Derksen verdient meer dan Overmars...just saying....

22 oktober 2021 om 21:37

En dat wil hij natuurlijk zo houden...

22 oktober 2021 om 21:45

Overmars zou 2,5Miljoen verdienen, dat vangt Derksen toch niet?

22 oktober 2021 om 23:04

IN het jaarverslag van AJax kan je precies nazien wat Overmars verdient. Hoef je niet op giswerk ("zou verdienen" af te gaan.

22 oktober 2021 om 23:36

Vorig jaar verdiende Overmars 696.000 euro incl. bonussen. Maar heel gek was Scirea1897's gedachte niet, in 2019 was dit namelijk nog 2.3 miljoen euro, maar dit komt puur door bonussen. Zijn basissalaris is met 413.000 euro namelijk gelijk gebleven.

Zou die Amnesty er weer bijgehaald hebben?

Zegt meneer die net zoveel wilt verdienen als Wilfred aangezien zijn 7 ton niet genoeg is. Maar Marc wel afvallen als die voor een gelijk salaris gaat als Brands (als dat al zo is aangezien ik Overmars er nog niets over heb horen zeggen), Ik heb al tijden genoeg van deze man, waarom er zoveel nog steeds naar hem kijken begrijp ik gewoon niet…

Ik heb het programma niet gezien en weet dus niet de manier waarop Driessen dit zegt maar als zoiets over mij gezegd en geschreven word, dan zou ik toch ééns serieus gaan onderzoeken of ik die idioot niet kan aanklagen wegens smaad en laster...

23 oktober 2021 om 07:49

Dus als iemand de mogelijkheid oppert dat een ander misschien een functie gaat bekleden bij een PL club maakt hij zichzelf schuldig aan smaad en laster.....Wie is hier nu de idioot??

23 oktober 2021 om 08:16

Neen Nico50 dat zeg ik niet, beter lezen.

"Ik heb het programma niet gezien en weet dus niet de manier WAAROP Driessen dit zegt..."

Als hij het oppert, prima maar zoals ik het hier lees is het meer dan opperen.

"die aangevuld wordt door Driessen: "Overmars gaat er ook zo heen."

"weet de journalist, die ervan overtuigd is dat Overmars zeker oren heeft naar een vertrek naar Newcastle. "Er is volgens mij een pool van drie namen of zo, en als Overmars daaruit gekozen wordt gaat hij erheen."

Zoals gezegd, m.i meer dan opperen en als het nu eenmalig is, ok maar hij verkondigt zulke onzin vaker als waarheid en ja ,een grote idioot.

23 oktober 2021 om 14:19

@douwe Dabbert
Ik denk dat jij beter moet lezen. Jij zegt letterlijk dat je serieus zou gaan onderzoeken of je de idioot kan aanklagen voor smaad en laster. Daar reageer ik op. Kennelijk ken je de betekenis van smaad en laster niet. Iemand (al dan niet terecht) in verband brengen met een functie bij een club in de PL heeft dan ook werkelijk helemaal niets met smaad en laster te maken.

Man man er verschijnt een berichtje in de Engelse pers dat ze overmars willen hebben en meteen is heel de Nederlandse pers er mee bezig. Dat is gewoon een onzin gerucht. Zo kan ik ook wel wat verzinnen. Overmars gaat niet naar Newcastle.

23 oktober 2021 om 14:57

“overmars gaat niet naar Newcastle”, heb je dat verzonnen? 😉

6 ton voor kantine praat dat is pas veel geld in vergelijking tot de geleverde arbeid.
Volgens Driessen zou Overmars er wel oren naar hebben ..... Dat zegt genoeg ...

Als een Boskamp aan tafel had gezeten dan had hij misschien wel gezegd van: hey Wilfjed, hoe zit dat dan met jullie salaris? Maar een beetje hypocriet dit van Derksen want zij verdienen ze ook makkelijk met een beetje praten op tv. Schijnt dat Wilfred de ladyshave over een miljoen heengaat met zijn nieuwe contract.

Zucht. Waarom kijken mensen toch naar dit soort rotzooi.

Tja zullen we het eens hebben over Derksen zijn principes? Hij is nogal fan qua politiek van een partij waarbij sinds 2015 1115 kinderen uit huis zijn geplaatst vanwege een toeslagenaffaire. Wie weet vind Amnesty International daar ook wat van.

‘Wat mij vandaag opviel in jouw column…’ Dus de ongefundeerde column van Driessen is de bron en aanleiding om met een belerende toon tegen Overmars van leer te trekken? Die wordt hier in een mum van tijd even neergezet als een ricksichloze geldwolf zonder moreel kompas! Die man heeft zich nergens aan geconformeerd dan Ajax en niet op geruchten noch biedingen gereageerd. En uiteraard ook niet op vragen van Valentijn die er niet zijn gekomen. Die vermoedt wat uit de losse pols en bam: Overmars staat op t schavot! Walgelijk!

23 oktober 2021 om 11:41

@gomes1psv
Stel nou eens voor de grap dat Valentijn er voor een keertje niet naast zit, so what. Overmars moet zelf weten wat hij doet daar hebben Derksen of Driessen naast hun onbelangrijke mening geen moer mee te maken.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3040
2.PSV3013
3.Feyenoord2818
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder141
D. TadićAanvaller146
S. BerghuisAanvaller135
S. HallerAanvaller139
David NeresAanvaller133
R. PasveerKeeper110
D. KlaassenMiddenvelder102
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

48 jaar
135 fans
SeizoenClubW
2008/2009 Go Ahead Eagles 24 0 1 0
2003/2004 Barcelona 20 1 0 0

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren