Roberto Martínez reageert op ‘logische’ speculaties bij Barcelona

Donderdag, 23 september 2021 om 11:49Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 11:54

Roberto Martínez heeft bij Eurosport gereageerd op het gerucht dat hij wordt gezien als belangrijkste opvolger van Ronald Koeman bij Barcelona. De Belgische bondscoach weigerde zich te laten leiden door de speculaties en houdt zich niet bezig met een eventuele overgang naar het Camp Nou, zo vertelde hij. Sport voedde woensdag de geruchten door te melden dat de bondscoach een eenzijdige opzeggingsclausule in zijn contract heeft.

Maandag meldden Goal en ESPN al dat Martínez de favoriete nieuwe trainer is van zowel president Joan Laporta als technisch adviseur Jordi Cruijff, en ook Sport heeft die overtuiging. Martínez weet hoe het reilt en zeilt in de voetballerij. "Als je drie wedstrijden verliest, gaan er al geruchten dat je je baan gaat verliezen", doelt de Spaanse oefenmeester op de stroeve seizoensstart van Barcelona. "Als het goed gaat, behaal je goede resultaten. Geruchten zullen er altijd zijn, maar het is niets voor mij om daar op dit moment commentaar op te geven."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Barcelona staat momenteel achtste in LaLiga en leed in de Champions League een pijnlijke nederlaag tegen Bayern München, wat de positie van Koeman onder druk heeft gezet. De spanning tussen voorzitter Laporta en Koeman is de afgelopen maanden opgelopen na de mislukte pogingen van de president om in de zomer een nieuwe trainer aan te stellen. Laporta richtte zich deze week via sociale media tot de achterban van Barcelona en vroeg in een videoboodschap om steun. Koeman kwam woensdag met een statement tijdens de persconferentie.

Martinez leidde België naar de halve finales van het WK 2018 in Rusland, maar kwam deze zomer niet verder dan de kwartfinale tijdens Euro 2020. België ging onderuit tegen Europees kampioen Italië. Op clubniveau heeft Martinez enkel in Engeland ervaring, waar hij de leiding had bij Swansea City, Wigan Athletic en Everton. Martínez ligt tot en met het WK 2022 in Qatar vast bij de Belgische bond, maar zou daar dus via een clausule onderuit kunnen. De bondscoach kan op ieder moment bij België vertrekken als er een bedrag van 1,8 miljoen euro op tafel komt, zo klinkt het.Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Oei..1,8 miljoen? Dat wordt dan al moeilijk voor Barcelona:-)

Daarnaast denk ik niet dat Martinez het beter zal doen dan Koeman... die trainerswissel zou een beetje lood om oud ijzer zijn. En ik denk dat Barcelona een nieuwe impuls kan gebruiken.

Maar goed, wie is dan wel een goede (haalbare) kandidaat? Ik weet het eerlijk gezegd ook niet zo goed.

23 september 2021 om 11:57

De totale kosten zullen wel wat hoger zijn dan 1,8 miljoen euro. Er komt direct al 6 miljoen euro aan afkoopsom KNVB bij en dan moet het salaris van Koeman nog betaald worden over de resterende contractsduur.
Al met al zou het om iets van 15 miljoen euro aan totale kosten gaan om Koeman te ontslaan en Martinez vast te leggen.

23 september 2021 om 13:38

@speedy

"er komt direct al 6 miljoen euro aan afkoopsom KNVB "

Barca kan natuurlijk ook voor kiezen om Koeman op non-actief te zetten. Gewoon salaris betalen tot eind van het seizoen (volgens mij loopt zijn contract dan ook af).

technisch geen ontslag, dus geen afkoopsom nodig dan.

23 september 2021 om 11:59

Hij heeft van België een machine gemaakt, met een middelmatige verdediging. Vergeet niet dat België nog steeds op 1 staat.

23 september 2021 om 12:06

Mja zowat elke coach had dat met België kunnen doen hoor. We spelen immers 95% van onze wedstrijden tegen ploegen die kwalitatief (aanzienlijk) minder zijn.

23 september 2021 om 12:18

Op 1 staat in een niets zeggend lijstje. De gouden generatie van Belgie won geen enkele prijs en speelde geen enkele finale.
Ter vegelijking, Koeman speelde met Oranje gewoon de finale van de Nations league met een beduidend minder elftal.

23 september 2021 om 12:27

België staat wel al vrolijk 3 jaar op nummer 1, en heeft België de laatste jaren laten dromen en feesten, wat voor mij het belangrijkste is.
Ik wist niet dat de finale spelen van de N.L. een prijs is btw

23 september 2021 om 12:32

@Speedy: de fifa ranking een nietszeggend lijstje noemen en dan naar de Nations League verwijzen om aan te tonen dat Koeman meer bereikt heeft dan Martinez als bondscoach. Ik hoop dat je de onzin daarvan zelf inziet… aangezien de Nations League een nietszeggend toernooi is. Oprecht vraagje trouwens: mocht Oranje nu al 3 jaar onafgebroken nr 1 staan op de FIFA lijst, was het dan ook een nietszeggend lijstje geweest? Kan me niet van de indruk ontdoen dat er toch wat afgunst in je reactie zit.

23 september 2021 om 12:37

Afgunst in zijn reactie? Waarom? Omdat België met hun beste generatie niet eens een halve kans heeft gehad op een echte prijs? De nr 1 op de fifa ranking de grootste trots is, zegt ook wel genoeg.

23 september 2021 om 13:01

En hoeveel prijzen heeft Oranje gewonnen met al zijn Gouden Generaties, want laat ons wel wezen: er zijn er in NL een pak meer ‘Gouden Generaties’ geweest dan België. En hoe vaak hebben die Gouden Generaties van NL op nr 1 gestaan in de FIFA ranking? Opgelet: nr 1 staan heeft voor mij geen waarde. Het gaat immers om de prijzen en daar heeft Oranje er welgeteld 1 meer dan België, ondanks dat NL in alles een veel groter voetballand is dan België ( denk maar aan het totaalvoetbal, de WK finales, Ajax, de tientallen elitespelers die NL geleverd heeft,… iets waar ik met bewondering naar kijk als Belg en voetballiefhebber) Dus ja, ik proef wel wat afgunst in de reactie. Het is natuurlijk moeilijk om te zeggen: knap van die Belgen, die absoluut geen voetballand zijn zoals NL dat is, om zolang op nr 1 te staan en brons te halen op een WK. Nee, het is leuker om te zeggen dat de Belgen gefaald hebben. Maar volgens die logica heeft NL veel meer gefaald met als zijn Gouden Generaties ( en dat vind ik, voor alle duidelijkheid, onzin). Als NL of België zijnde, (halve) finale halen is ontzettend knap.

23 september 2021 om 14:38

Ter vergelijking, Oranje haalde WK finales in 1974, 1978, won het EK in 1988, finale wk2010, derde plek wk2014 en finale Nation league 2019.
De gouden generaties van Oranje haalde dus finale plaatsen en wonnen een Ek.

23 september 2021 om 14:42

Heeft het gewoon naar verwachting gedaan met Belgie. Ja het zijn op papier de beste prestaties ooit, maar het zijn ook de beste spelers/team die Belgie ooit heeft gehad. Als ik morgen in Ferrari kan rijden, zal ik waarschijnlijk ook sneller kunnen rijden dan ik ooit in mijn Dacia heb gereden. Net als Wilmots heeft hij niks exceptioneel gepresteerd, gewoon naar verwachting. Als Martinez derde was geworden ten tijden van Bob Peeters, Chatelle en Bart Goor had hij wel een standbeeld verdiend.

23 september 2021 om 15:05

@ Speedy: volgens jouw logica lees ik dus dat Oranje, ondanks het surplus aan talent gedurende meerdere generaties, welgeteld 1 prijs gewonnen heeft en dat NL als voetballand dus eigenlijk niet zo veel bijzonder gepresteerd heeft? Want dat is hoe jij Belgie (d)evalueert.

23 september 2021 om 15:20

Oké speedy het is goed, Nederland is veel beter dan België en dat gaat België nooit evenaren. Nu tevreden?

23 september 2021 om 15:48

Ik geef Henry gelijk. Een finale halen is geen prijs pakken. Nederland heeft elke generatie wel een gouden generatie. Sneijder, Robben etc hebben alleen in een wk finale gestaan. Voor derest zijn ze op het EK steeds in de kwartfinales (of groepsfase) eruitgeknikkerd door kleine landen. Dit gebeurd België niet zo snel. Die zijn uitgeschakeld door reuzen als Italië (EK 2020), Argentinië (WK 2014), Frankrijk (WK 2018). Vergelijk dat met Nederland. Argentinië (WK 2014), EK 2016 afwezig, WK 2018 afwezig, Tsjechië (EK 2020).

Zoals gewoonlijk zegt hij dus weer niks. Als journalist moet je ondertussen toch wel weten dat er niks nuttig uit hem komt bij interviews. Verder doet hij het wel gewoon als hij de aanbieding krijgt denk ik. Het is Catalaan, hij is bevriend met Jordi Cruijff en het vet is toch wel wat van de soep bij het nationale elftal. Of Barcelona erop vooruitgaat is wel maar de vraag, want het is van hetzelfde laken een pak. Dus dan kun je Koeman beter later zitten.

23 september 2021 om 12:05

Martinez is ook gewoon een goede coach. Zou hem graag bij United zien.

23 september 2021 om 12:10

Koeman is ook geen slechte coach, beiden zijn gewoon niet echt geschikt voor Barcelona vind ik echter.

23 september 2021 om 12:42

een degelijke coach. United is ook een slecht voorbeeld omdat OGS gewoon een slechte coach is. Daar zie je een heleboel andere coaches graag lijkt mij

23 september 2021 om 12:10

@Lierse1997 Dat is denk ik de gewoonte bij iedereen haha, ze krijgen allemaal mediatraining om niets veelzeggend te zeggen 😆
Maar is ook logisch in dit geval he, er is nog niets getekend en hij wil respectvol blijven naar zijn huidige werknemer.
Wie tussen de lijnen leest ziet echter geen ferme "Nee, ik blijf bondscoach" en dus is er een opening...
Met Jordi Cruijff ging het ook zo toen Laporta hem wou binnenhalen voor het sportieve departement.

23 september 2021 om 12:11

Martinez is wel echt de ergste daarin hoor. Nooit iets kritisch (op zichzelf of de gevestigde waarden, jonge spelers om de een of andere reden wel) en soms gewoon ronduit liegen tegen de media en de fans (de blessure van de bruyne bijvoorbeeld).

23 september 2021 om 12:34

Vergeet ook zijn overdreven positiviteit niet, die soms gewoon ergerlijk is.

23 september 2021 om 12:44

wie zie jij graag als vervanger bij Belgie? Zou er helemaal niet rouwig om zijn als Martinez naar Barca gaat. Noch als Belg, noch als Madrid fan

23 september 2021 om 12:59

Laat koeman maar komen dan, ik zou het helemaal niet erg vinden.

23 september 2021 om 13:09

Koeman of Preudhomme lijkt me leuk. Of ze doen eens echt gek en geven Verheyen de kans. Toch ook een trainerstalent vind ik persoonlijk.

23 september 2021 om 15:08

Het komende WK is 1 van de laatste kansen voor deze generatie, ik zou voluit voor een topper gaan voor een jaar. Geef Conte een dik contract en ga dan na het WK bouwen met Preud'homme ofzo.

23 september 2021 om 20:37

Conte 2 maanden voor het WK aanstellen dan, want die is echt veel te duur om een jaar te betalen. Tenzij de spelers hun lachwekkend hoge (en ook tov andere landen buitenproportioneel hoge) bonussen inleveren, dan kan je hem een langer contract geven, maar dat zullen ze wel weer niet doen. Tsja, dan zie je maar dat de portemonnee belangrijker is dan dat WK. Met Martinez zal het niks worden, dus enerzijds denk ik vertrek maar snel en we stellen Preud'homme aan. Maar anderzijds is de vraag hoe hongerig die nog is? En een wereldtopper zal België niet kunnen aantrekken, dus dan kan je misschien net zo goed Martinez laten zitten, anders wordt hij toch vast vervangen door een Frank de boer of zo.

23 september 2021 om 20:38

Koeman nee, dan liever een Marc Brys of zo.

23 september 2021 om 20:59

Ik denk zelf aan Zidane. Geen wereldtacticus maar toch benieuwd wat hij met deze jongens kan. Financieel nagenoeg onhaalbaar maar anderzijds gaat ie dit seizoen toch geen club meer coachen dus dan is een baan als bondscoach de ideale tussenweg. Bovendien zit ie volgens mij gewoon te wachten tot Deschamps oprot bij Frankrijk dus kan hij tem het wk in Qatar op halve kracht werken (ivm clubcoaches), werken met een aantal spelers waar hij zelf grote fan van is en wennen aan het werk van een bondscoach om dan na het wk Frankrijk over te nemen. Bovendien werken met maatje Henry als assistent. Geef hem hetzelfde salaris als Martinez plus de 1,8 miljoen die je aan zijn vertrek verdient voor de komende 15-16 maanden en je hebt toch een mooi salaris voor een bondscoach

23 september 2021 om 18:50

We hebben Koeman in actie gezien en die kun je daar niet meer laten zitten. Bij Martinez weet je nog niet wat hij met dit Barcelona kan doen. Op dit moment heeft Koeman zich onmogelijk gemaakt bij de (niet Nederlands) fans en het bestuur. Bovendien herinner ik mij ook dat Martinez met een povere Wigan een FA cup won dat is wel een noemenswaardige prestatie. Met weinig kwaliteit toch weten te winnen. Dan heb je Koeman die dat niet heeft en alsmaar loopt te klagen over de spelers die hij heeft.

Off: waarom staat dat artikel van Dennis Schouten de hele dag bovenaan maar kunnen we er niet op reageren. On: als ik Martinez was had ik het nooit gedaan, dat wespennest instappen.

Xavi puur om het sentiment...Lampard is ook bij Chelsea eruit geknikkerd ondanks dat hij een jongen van de club was...alsof Xavi aan dit dood paard kan trekken..

In Engeland dus niks
Met België best wel slecht gepresteerd.
Als Barça hem echt wil zou ik als ik hem was gratis.gaan
Maar wel een idioot hoge vergoeding als ik voortijdig wordt ontslagen
Kans daarop levensgroot

23 september 2021 om 12:32

In Engeland heeft hij het goed gedaan, met België 3e geworden op een WK, dat is gewoon hartstikke goed.

23 september 2021 om 16:21

Derde vind ik met zijn materiaal niet goed. Tweede of eerste

23 september 2021 om 16:39

En vind je dat Frankrijk minder materiaal had?

23 september 2021 om 13:56

@cas: hij won de FA Cup met Wigan en eindigde eens 5de of 6de met Everton. Mee eens dat het geen absolute toptrainer is maar zeggen dat hij in Engeland 'niets' gepresteerd heeft, klopt dus gewoon niet.

23 september 2021 om 16:23

Koeman eindigde ook hog het eerste jaar daarna bergafwaarts. Fa cup ok dat is wel wat, maar geen toptrainer.
Hij solliciteerde zelf naar de functie van bondscoach volgens mij, anders hadden ze hem niet eens opgemerkt denk ik

Hoezo Roberto Martínez? Zo goed heeft ie het ook niet gedaan met Belgie? Alleen omdat hij spaans is en Henry al assistent kan meenemen??

23 september 2021 om 12:22

Volgens de tekst is hij een Belg (belgische Bondscoach). Maar ik denk omdat hij goed ligt bij de voorzitter en Jordi Cruijff. Wellicht krijgt hij meer tijd dan om er wat van te maken. Om Koeman hangt inmiddels ook een negatieve vibe door al het gedoe.

Edit; maakte zelf ook wat tekstuele fouten, dus aangepast.

23 september 2021 om 13:27

Dus er worden nu al coaches gehaald puur op basis van vriendjespolitiek bij Barca?

23 september 2021 om 13:45Dat krijg je als je mensen op basis van hun achternaam op 'key positions' in de club positioneert. Dan krijg je een 'ons kent ons' politiek en zo komen ze uit bij Roberto Martinez, die een vriend is van Jordi Cruijff.

23 september 2021 om 14:17

@japie: Niet puur alleen daarom mag ik hopen, zij zullen ook wel wat in zijn kwaliteiten zien. Ik ken de coach Martinez, naast zijn werk bij België, niet goed genoeg om daar wat over te zeggen.

Maar in de situatie waarin Barca nu zit kan ik mij voorstellen dat je mensen om je heen gaat verzamelen waar je mee op 1 lijn zit en waarvan je weet wat je er aan hebt, omdat je samen gaat proberen er weer uit te komen.. zoals jij dat als voorzitter voor ogen hebt.

Dit kan je inderdaad uitleggen als een vorm van vriendjes politiek.. dat is echter niets nieuws in het voetbal toch?

23 september 2021 om 15:10

@afcad3nnis nieuw is het idd niet. Kijkaar zo een Danny Blind die weer op de loonlijst is gezet bij de KNVB omdat zijn vriend Van Gaal bondscoach werd. Of ik het een goede vorm van beleid voeren vind is weer een tweede

23 september 2021 om 12:46

Ik denk niet dat Bobby meer kwaliteiten heeft of beter voetbal zou brengen dan Koeman maar het is tenminste wel een manager die zijn jongens nooit afvalt en door zijn selectie op handen gedragen wordt. Vraag is of hij de jeugd genoeg de kans zou geven, dat is bij Belgie immers niet het geval

Xavi coach. Pique en Iniesta halen in zijn technische staf. Busi nog een jaar en er dan ook bij. Klaar. En vanaf daar opnieuw bouwen aan Barca. Met Laporta als voorzitter moet het allemaal goed komen. Ik bedoel als je zwakke spelers als Lenglet, Roberto wegdoet ekun je misschien veelbelovende talenten als Badiashile, Cherky halen en de talenten die je al hebt. 2 jaar geen hoge ogen gooien in de CL en je bent er.

23 september 2021 om 12:20

Busi nog een jaar? Maar Puig moest toch spelen? Pedri moet spelen. Gaat Frenkie dan banken?

23 september 2021 om 12:22

Busi hoeft geen basis te zijn. Hij kan vanaf de bank komen. Frenkie op 6 Pedri op 8 en Coutinho in de Iniesta rol. Puig kan dan rouleren met Coutinho.

23 september 2021 om 12:40

Ja dat kan, Coutinho en Busquets als wissel spelers. Is op zich geen probleem als die zich er in kunnen vinden.
Want van internationale A speler naar bankzitter valt niet altijd bij elke oudere ster speler even goed. Je moet niet hebben dat ze gaan etterren vanaf de bank want dat kan de sfeer in de kleedkamer aardig verzieken.

Mooi dan hoeft Ten Hag ook nergens heen

23 september 2021 om 12:21

Alsof Ten Hag bij dit Barcelona in zou willen stappen. Er is geen geld voor versterkingen c.q. andere spelers dus moet je daar roeien met de riemen die je hebt.
Oh wacht, maar dat mag niet van de voorzitter, Puig moet spelen en je moet 4-3-3 spelen.

Ik hoop dat Martinez het wordt. Een uitstekende coach die i.t.t. Koeman wél over tactisch inzicht beschikt. Leuk hoor dat Koeman toevallig Nederlands is, maar ik merk op dit forum dat men wel heel erg door een oranje bril kijkt naar zijn situatie. De beste man heeft al meerdere keren aangetoond niet over het tactisch vermogen te beschikken om een ploeg volledig naar zijn hand te zetten. Martinez is een genie en ik denk dat hij van dit Barcelona een goed voetballende ploeg kan maken.

23 september 2021 om 13:29

Geniaal idd! Met een gouden lichting van België amper wat bijzonders gepresteerd

23 september 2021 om 13:41

@japie

Halve finale en kwart finale is toch keurig..er lopen gewoon landen tussen die nog beter matriaal hebben zoals Frankrijk.

23 september 2021 om 13:48

Verdediging is alles behalve goud..::

23 september 2021 om 13:52

@japie: en wat hebben de NL bondscoaches met de vele Gouden Generaties bij Oranje weten te presteren? Vind dat zo een dooddoener om te zeggen dat Belgie niets gepresteerd heeft... 3de plaats op een WK is voor een mini landje als Belgie toch knap?

Net zoals het van Oranje eigenlijk ongelofelijk is dat ze een EK titel gehaald hebben en 3 WK finales gespeeld hebben. Om nog maar te zwijgen over het totaal voetbal en de talloze elite spelers die NL heeft voortgebracht. Ontzettend knap voor een klein land als Nl

Maar nee, het is lekker makkelijk (en leuk?) om kleinerend te reageren op de prestaties van Belgie. Daarnaast werden we uitgeschakeld door Argentinie, Italie en Frankrijk. EN dan kunnen we 1x spreken over een finalist en 2x over de uiteindelijk winnaar van het toernooi. Nou nou, wat een schande zeg. Enkel de uitschakeling tegen Wales was een schande (maar wat wil je met een mallot als Wilmots).

Dan kan je net zo goed zeggen dat het schande was dat Oranje in 1998 werd uitgeschakeld door de latere wereldkampioen Brazilie... (wat ,voor alle duidelijkheid, onzin is)

23 september 2021 om 14:17

Ik doe niet kleinerend over België want die selectie is jarenlang om van te watertanden geweest en ik keek als Nederlander zelfs met veel jaloezie naar die selectie. Als ik dan zie dat ze in al die jaren met die lichting niet meer hebben gepresteerd dan een kwalitatief vrij arm Oranje op het WK2014 vind ik dat onbegrijpelijk

23 september 2021 om 14:40

Nogmaals, Oranje haalde WK finales in 1974, 1978, won het EK in 1988, finale wk2010, derde plek wk2014 en finale Nation league 2019.
De gouden generaties van Oranje haalde dus finale plaatsen en wonnen een Ek.

23 september 2021 om 15:14

@ Speedy: NL heeft dan ook 7-8 Gouden Generaties gehad en is op alle gebieden een veel groter voetballand dan Belgie.

Het is alsof wij Belgen de Giro overwinning van Tom Dumoulin 'niets bijzonder' zouden vinden omdat Eddy Merckx alleen al meer overwiinningen heeft gehaald in grote rondes dan alle NL wielrenners ooit samen.

Belgie haalde met zijn enige Gouden Generatie ooit een derde plek op het WK van 2018. En net zoals de Gouden Generaties van Oranje waren er toernooien die tegenvielen voor ons, zoals het EK 2016 (uitschakeling tegen Wales). Net zoals het EK 1996, WK 1998 of Euro 2000 tegenvielen voor de Gouden Generatie van NL toen. Of is dat anders dan bij de Belgen?

Ik snap echt niet dat jullie zo denigrerend moeten doen daarover. Zeker gezien jullie veel meer Gouden Generaties gehad hebben die , volgens jullie maatstaven, dan 'niets' bijzonder gepresteerd hebben.

Maar goed, jullie hebben een mening en ik heb de mijne. Laat het ons daar bij houden.

23 september 2021 om 16:06

Die generatie van België uit '86 was anders ook zeker niet slecht.

Maar buiten dat, zo denigrerend wordt er hier niet over de prestaties van de Belgen gedaan.

23 september 2021 om 16:15

@El Bartomeu: de generatie 86 was helemaal niet zo goed. Die hadden vooral een meer dan gezonde dosis meeval tijdens dat toernooi😀 De poulefase was om te huilen, zo slecht. De wedstrijd tegen USSR was dan wel weer fenomenaal, tegen Spanje was het met hangen en wurgen op penalties door en dan kansloos tegen het Argentinië van Maradona.

Stroeve start? Twee duels minder gespeeld en als ze die winnen dan staan ze tweede.

Met alle respect, maar Koeman had nooit trainer moeten worden bij Barca. Het is alles behalve een aanvallend ingestelde coach. Met bluf spelen man. Gooi de jonkies erin en speel aanvallend. Als je dan op je bek gaat dan heb je aanvallend gespeeld. Nu is t pijnlijk om te zien hoe laf ze spelen en helemaal tegen Bayern.

Martinez is een trainer die gemaakt is door zijn spelers, niet door zijn eigen kunde.....tactisch zeer matig . Martinez heeft zijn limieten al in het UK aangetoond en ook met de Belgen bleek dat wanneer er een technische of een tactische input nodig was van hem, ....dit steeds misliep. Praat steeds in interviews over , fantastic, marvellous of world class en de mensen slikken steeds die praatjes....kan niets in Barcelona gaan doen.....

Koeman had gewoon de eer aan zichzelf moeten houden afgelopen zomer en een statement moeten geven door niet meer te willen samenwerken met zo’n doldwaze voorzitter. Was na gebrek aan steun van Laporta kansloos. Had hij weer fijn kunnen instappen bij de KNVB.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4940 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Osasuna171
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
Sergio BusquetsMiddenvelder80
M. DepayAanvaller84
PiquéVerdediger71
Sergi RobertoVerdediger72
F. de JongMiddenvelder70
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

9 fans
Coach, 48 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren