Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Portugal breekt definitief met traditie en stelt Martínez aan als bondscoach

Laatste update:

Roberto Martínez is definitief de nieuwe bondscoach van Portugal, zo maakt de Portugese bond maandag bekend. De 49-jarige Spanjaard volgt Fernando Santos op als keuzeheer van a Seleção das Quinas. De voormalig bondscoach van België gaat direct aan de slag en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2026.

Na het WK-debacle met België besloot Martínez direct om te stoppen als bondscoach van de Belgen. Bij Portugal werd Santos de laan uit gestuurd, waarna de naam van AS Roma-trainer José Mourinho werd gelinkt aan zijn thuisland. Mourinho besloot echter om bij Roma te blijven, waardoor de Portugese bond doorschakelde naar Martínez. In een poule met Bosnië-Herzegovina, IJsland, Liechtenstein, Luxemburg en Slowakije moet hij zijn nieuwe elftal naar het EK loodsen.

Martínez was tussen 2016 en het afgelopen WK de bondscoach van België. De Spanjaard wist zich met onze zuiderburen te kwalificeren voor de WK's van 2018 en 2022 en het EK van 2020. Het lukte hem echter niet om met de zogeheten Gouden Generatie tot grote successen te komen. In Rusland werden de Rode Duivels derde, tijdens het EK bleek latere kampioen Italië te sterk. Afgelopen WK wist België niet eens door de groepsfase te komen en eindigde het als derde in de poule achter Marokko en Kroatië.

Met Martínez als kersverse bondscoach breekt Portugal met een traditie. Voor zijn aanstelling werd het land uitsluitend gecoacht door Portugese of Braziliaanse bondscoaches. Martínez gaf na zijn ontslag bij de Belgische bond te kennen eerst een moment van bezinning te willen. "Waarschijnlijk wil ik eerst wat rusten bij mijn familie als mijn contract bij de Belgische voetbalbond is afgelopen. Maar in principe zijn er vanaf januari gesprekken mogelijk.” Inmiddels heeft hij zijn nieuwe klus alweer te pakken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft deze man niet een hele gouden generatie om zeep geholpen, wat wil Portugal met hem

9 januari 2023 om 13:47

3e worden op een WK is prima.

9 januari 2023 om 13:48

Niet echt. Je hebt een gouden generatie. 3e worden nadat je 3 WK's hebt mogen leiden met een gouden generatie is gewoon bagger. Heeft een team met Kompany, Courtois, Hazard, Witsel, Lukaku, KDB, Fellaini, Jan, Toby en Carrasco om zeep geholpen! België heeft in de gehele historie 0 WK's en 0 EK's gewonnen! Dit jaar de groepsfase niet overleeft. Hoe kan Portugal deze meneer aanstellen. Of misschien heeft hij een contract getekend met doelstelling 3e worden op het aankomend EK en 3e op het volgende WK. 1 man kan wel blij zijn met dit nieuws en dat is niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Ook Pepe kan op ze 42e misschien nog een WK spelen! Ik snap echt niet hoe er een hoop Belgen tevreden zijn met een 3e plaats op een WK. De spelers zelf zijn enorm teleurgesteld dat ze 3 WK's op rij geen beker hebben gewonnen met al die klasbakken. Ik denk dat zelfs een KKD trainer met België minimaal 1 finale haalt met al die topspelers die ze hadden. Voorhoede met Hazard - Lukaku - KDB was gewoon de beste voorhoede in 2014 en 2018.

9 januari 2023 om 13:54

Hij heeft geen drie Wk's geleid. Verder hebben landen als Frankrijk, Braziliã« en Portugal zeker geen slechtere selectie gehad dan Belgiã« en Duitsland bijvoorbeeld ook geen veel mindere.

9 januari 2023 om 14:00

Frankrijk heeft 2 bekers. Brazilië 5 bekers. Portugal een EK gewonnen recent. Dus die 3 landen hebben wel het nodige uit hun selecties gehaald integenstelling tot België. België had echt wel een topteam staan voor mij zelfs de beste. Courtois - Carrasco - Kompany - Jan - Toby - Meunier - Witsel - Fellaini - Hazard - Lukaku - KDB. Je had de beste versies van Hazard, Lukaku en KDB op dat moment. Witsel was in goede doen en zelfs Fellaini zat bij Man UTD en was heerlijk invorm op het WK. Je defensie is met Kompany, Toby en Jan van wereldklasse. De beste keeper met Courtois. Enige mindere was Meunier en die zat bij PSG! Geef gewoon toe dat België heeft gefaald. België had Brazilië al verslagen. Duitsland was in 2018 in de groepsfase al eruit en Portugal in d'r achtste finale al. België had vrijspel als Martinez normaal voetbal zou spelen tegen Frankrijk ipv afbraak in de halve finale.

9 januari 2023 om 14:00

Ach, hou op met gouden generatie. Het was een gouden generatie voor Belgische begrippen. Grote landen als Brazilië, Spanje, Frankrijk etc. staan op elk toernooi met een minimaal kwalitatief gelijkwaardige selectie. Derde worden is inderdaad gewoon een prima prestatie.

Enkel op Ek's hadden ze wellicht meer mogen laten zien. Maar gezien de prestaties de laatste 10 jaar, kan je ook afvragen of die gouden generatie wel zo 'goud' was. De pieken van alle spelers hebben ook net niet lekker overlapt; zo is KDB bijvoorbeeld voor het mooie iets te laat op absoluut topniveau gaan pieken.

9 januari 2023 om 14:01

Ik vind ook wel dat je Martinez de schuld moet geven dat hij met de selectie van 1958 geen WK gewonnen heeft. Wat een prutser!

9 januari 2023 om 14:13

Het was weldegelijk een gouden generatie en was gewoon een wereldtop selectie. En ja ze waren ook beter dan Portugal qua selectie. Ik vind echt dat er minimaal 1 WK finale moest worden gehaald de afgelopen 3 edities. Bovendien wat maakt zo' 3e plaats nou uit zelfs landen die 2e worden hebben er de pest in en kan het weinig schelen. Een Kroatië dat 2e is geworden in 2018 heeft totaal geen interesse in die 2e plek en België een land met veel meer kwaliteit moet trots zijn op een 3e plaats. Stop aub met het constant goedpraten van het falen van België. 0 WK finales en 0 EK finales gehaald. Met zulke klasbakken. Ik durf bijna mer zekerheid te zeggen als LVG deze spelers had tot zijn beschikking de afgelopen 3 edities had hij er 1 beker mee gewonnen.

9 januari 2023 om 14:26

"bovendien wat maakt zo' 3e plaats nou uit zelfs landen die 2e worden hebben er de pest in en kan het weinig schelen"
Toch geef je zelf aan dat hij minimaal 3e ipv 2e had moeten worden.

9 januari 2023 om 14:31

Alleen het laatste WK heeft die gefaald. 3e worden op het WK en kwartfinale op een EK zijn gewoon goede prestaties met een land als Belgie.

9 januari 2023 om 14:34

Ik ben van mening dat hij heeft gefaald. Had België dan zoveel mindere spelers dan Italie het afgelopen EK? Hij speelt met Chadli die bij Basaksehir op de bank zat het afgelopen EK. Bijvoorbeeld een WK finale halen en dan met pech verliezen is wat anders. Tuurlijk heb je er dan de pest in maar dat kan gebeuren. Maar 3x op rij met wereldspelers aantreden en dan is dit je resultaat: 3e plaats, kwartfinale en groepsfase eruit. Lekker man wat een geweldige prestatie ze zijn wel 3e geworden he die Belgen ! 👍

9 januari 2023 om 14:39

Voor België is het een gouden generatie, maar de grotere landen kunnen structureel dergelijke selecties op de been brengen. Daarnaast win je simpelweg niet een WK doordat je een goede selectie hebt, in een eindtoernooi heb je ook het nodige geluk nodig.

9 januari 2023 om 14:41

Martinez heeft inderdaad keihard gefaald. Een trainer zonder tactische kennis die de Belgische bond heeft gegijzeld (of de BB heeft zichzelf laten gijzelen) en zo een gouden generatie om zeep heeft geholpen. Hij had al ontslagen moeten worden na het wk 2018. Ek2020 was helemaal code zwart. En nu krijgt deze matige trainer een geweldige Portugese selectie onder z'n hoede. Wie doe je hier een plezier mee

9 januari 2023 om 16:40

@GoGuy:

Sinds wanneer zijn verdedigers als Alderweireld, Vertonghen, Meunier,… ‘wereldtop’?

Idem voor middenvelders als Fellaini en Witsel? België heeft 3-4 wereldspelers (gehad): De Bruyne, Hazard, Kompany en Courtois. Lukaku is dat nooit geweest en zal dat nooit zijn.

Vergelijk dat met landen als Frankrijk, Brazilië, Portugal, Spanje,… die hebben structureel 5-7 wereldspelers. Ergo: er waren steeds landen met minstens evenveel ( en meer) kwaliteit dan België.

9 januari 2023 om 14:37

Tukkercote

3e geworden op een Wk!

Al je hem zo plat slaat kan je ook stellen dat Guus Hiddink onze generatie om zeep heeft geholpen en het eigenlijk nog erger heeft gedaan met het Nederlands elftal van 1996 en 1998.

Dat waren namelijk allemaal spelers die destijds in de Europese prijzen vielen.

9 januari 2023 om 14:42

heeft gewoon goed gedaan, natuurlijk een super generatie maar er zijn nog 8 landen met een super selectie he..gouden generatie van spanje ging er in de 1e ronde uit in 2014

9 januari 2023 om 16:54

Spanje in 2014 was een ploeg met volgevreten vedettes die 3 grote toernooien op rij hadden gewonnen+ topspitsen die op hun retour waren met Torres en Villa.Het einde moest een keer komen en je kan ze ook niks kwalijk nemen na al die vreugde die ze hebben bezorgd aan hun land.Als België zo een prestatie kan neerzetten mogen ze van mij het eerst volgend toernooi ook met 1-5 naar huis gespeeld worden.

9 januari 2023 om 14:43

Portugal wil dat zo min mogelijk naar hun wedstrijden gekeken word dan helpt het wel als je Martinez als bondscoach neemt.

9 januari 2023 om 14:47

Gouden generatie betekent niet automatisch wereldkampioen worden. Er komen zoveel andere zaken bij kijken waaronder een dosis geluk.

9 januari 2023 om 15:26

Was dat niet Wilmots?

9 januari 2023 om 17:12

Portugal wilt dat hij ook hun fantastische lichting verpest.

10 januari 2023 om 19:25

Wat wil Portugal met hem? Nog een gouden generatie om zeep helpen.

Kunnen we portugal in iedergeval afschrijven voor het aankomende ek.

9 januari 2023 om 14:39

3e is toch prima, het is niet zo dat Argentinie, Brazilie en Frankrijk niet meer meedoen

9 januari 2023 om 14:55

3e is dus afschrijven

Mooi voor Ronaldo, wordt hij toch nog opgeroepen.

Je gelooft je ogen niet!

Dan weet je iig zeker dat je geen eindronde wint. Scheelt weer een hoop hoge verwachtingen. Wat een paar jaar West Brom trainen wel niet kan doen voor een coach

9 januari 2023 om 14:06

Heeft noot bij West Brom gezeten. Denk dat je verwart met Wigan.

9 januari 2023 om 15:31

My bad. Wigan bedoelde ik inderdaad

9 januari 2023 om 20:50

Ook Everton toch?

Gedurfd van de Portugese bond. De Belgen hadden onder een betere leider veel meer kunnen bereiken. Maar goed, misschien kan hij met de Portugezen beter uit de voeten.

Slechte keuze. Durfde niet eens door te selecteren bij België.

9 januari 2023 om 15:39

Doorselecteren kan als je daar de spelers voor hebt. Er is al die tijd geen degelijke generatie geweest om Vertonghen, Vermaelen, Aldeweireld achterin te vervangen. Met spelers die prima mee kunnen op Eerste klasse A niveau zoals Denayer, Theate, Mechele, Faes, Van der Heyden kom je de groepsfase van een WK niet door.

9 januari 2023 om 16:02

Waarom heb je het alleen maar over de verdediging? Je kon wel op andere posities doorselecteren en tenminste eens wisselen van opstelling/formatie.

9 januari 2023 om 16:21

Theate speelt wel gewoon als 1,5 jaar gewoon top. Faes was eigenlijk ook heel goed voor het WK al is die nu wel weer hard beginnen blunderen de laatste weken. Op het middenveld had Onana als veel langer een belangrijke rol moeten krijgen en kon hij ook Lavia geselecteerd hebben en laten spelen ipv Witsel die niet meer kan lopen. Hazard had er veel sneller gemoeten voor Trossard. Openda had meer kansen kunnen krijgen ipv Batshuayi.

De Belgische selectie ging er sowieso op achteruit in vergelijking met 4 jaar geleden, maar dat zijn toch genoeg voorbeelden van niet door selecteren waarbij we zeker niet minder waren geweest dan nu. Ik ben er zelfs van overtuigd dat we met al deze in namen in de basis een stuk beter waren geweest.

3de plek op het WK was goed, maar daarna veel te matig gepresteerd. Portugal heeft zo´n topteam maar elke keer weer een matige coach. Santos ook al zo matig en nu Martinez die geen haar beter is.

.. voor Martínez is dit natuurlijk een droombaan. Daarnaast valt deze aanstelling vast ook in goede aarde bij de rest van het continent. Een positieve verrassing!

Nog een gouden generatie naar de klote.

Het is ook eigenlijk ongeloofelijk. Er zijn in mijn opinie misschien 2 landen die overduidelijk met het materiaal dat ze hebben, beter moeten presteren : Belgie en Portugal.

Portugal krijgt het voor elkaar om het anti voetbal van Santos te vervangen met een coach die de meeste kennen als het niet voor elkaar krijgen met een gouden generatie wat de meeste verwachten.

Martinez krijgt het voor elkaar om de ene gouden generatie onsuccesvol af te sluiten en daarna meteen inruilen voor een ander team met een gouden generatie.

Hilarisch. Het WK 2018 was uitstekend. Daarna bagger. Echt een raadsel op basis van wat die kerel aangeworven wordt.

Als TD heeft Martinez het trouwens wel goed gedaan bij België.

9 januari 2023 om 14:56

Martinez incoming: Het niveau in Saudi Arabie is heel goed en niet meer zoals vroeger

Weet je in ieder geval zeker dat komend WK Ronaldo en Pepe in de basis staan en Quaresma moet gaan nadenken over een comeback.

9 januari 2023 om 15:50

Rui Patricio nog steeds op doel, Pepe samen met Fonte centraal achterin, op de vleugels Rui en Soares, middenveld met Danilo Pereira, Moutinho, Adrien Silva, voorin Nani, Ronaldo, Quaresma. Kan nog prima.

Slechte keuze van Portugal. Vind Martinez maar een matige trainer. Heeft weliswaar prima werk verricht bij Swansea City en is een van de redenen dat Swansea toen vanuit de lagere divisies opklom naar de Premier League en heeft toen ook prima werk verricht bij Wigan Athletic (de FA Cup gewonnen), maar dat is ook dik 10-jaar geleden. Heeft daarna alleen 1 goed seizoen gehad bij Everton, maar voor de rest vind ik hem eigenlijk geen goede trainer.

Portugal heeft momenteel een zeer talentvolle generatie en ik had dan toch liever gezien dat Portugal vast bleef houden aan een Portugees of Braziliaan. Ik had dan Tite benaderd. Die is na het WK meteen vertrokken bij Brazilië, maar vind hem wel een goede coach en heeft gewoon prima werk verricht bij Brazilië. En als het geen Portugees of Braziliaan zou zijn, dan zou ik zelf kijken naar iemand als Löw, Pochettino (al heeft hij denk ik eerder ambities om een club te coachen), Marcelino (goede coach die prima werk heeft verricht bij o.a. Valencia, Villarreal en Athetic Bilbao) en misschien dan toch een Portugees met André Villas Boas.

Leken mij allemaal veel betere en haalbare kandidaten dan Martinez.

Waarom zou je in hemelsnaam deze man aanstellen? Toch wel ondermaats gepresteerd met Belgie dat écht een goede selectie had op gegeven moment. Ik had het als Portugal zijnde niet gedaan. Genoeg goede opties beschikbaar.

Wat moeten die bobo's toch anders zien dan de normale voetbalkijker. Ik denk dat het een matige coach is maar een hele goeie 'smooth talker' waarmee hij alles kan verbloemen. Kan er anders geen zinnige uitleg aan geven. Beschikt natuurlijk wel over een hele mooie kern waarmee toch ook iets bereikt zal moeten worden...

Waarom zou je dit ingodsnaam doen? Niks klaargespeeld met een ''gouden'' lichting van België. Constant verkeerde keuzes gemaakt met o.a. een Hazard maar constant opstellen. Zelfs afgelopen WK nog...

En dan mag hij nu doodleuk Portugal gaan coachen? Waar ook een gouden lichting momenteel speelt met veel jonge spelers als Mendes, Costa, Silva, Leao, Felix en noem ze allemaal maar op.

Ik denk dat Portugal hier gigantisch in de fout gaat. Matige manager, die denk ik geen potten gaat breken. En als dat wel is, ligt het puur aan het goede materiaal en een doses geluk... Niet aan de kwaliteiten van eze man zeg...

9 januari 2023 om 14:32

Hazard opstellen was, verrassend genoeg, achteraf de juiste keuze.

9 januari 2023 om 14:44

Het mogelijk enige voordeel is dat hij de taal zo goed als machtig is... Maar wat een aanfluiting is deze aanstelling..

9 januari 2023 om 17:00

Een net niet trainer voor een net niet land.Op dat vlak is het een match in mijn ogen.Portugal laat het ook 9/10 afweten op eindtoernooien,hoort meestal bij de outsiders maar zelden bij de topfavorieten.Het EK van 2016 kwam ook meer geluk bij kijken en Ronaldo uiteraard die buiten de finale dan toch telkens het verschil maakte.

10 januari 2023 om 13:37

Toch vind ik Portugal nu wel een erg sterk team hebben, met ook nog hele maar dan ook hele goede wissels.

Dit zou al een ijzersterke basis kunnen zijn. En dan heb je een Silva die dan ondertussen weer wat meer ervaring heeft en ouder is. Maar ook zo'n Vitinha en Nunes bijvoorbeeld.

En dan heb je nog op de bank een C. Ronaldo, André Silva, Felix of Ramos, Otavio, Palhinha, Dalot, Guerreiro, Patricio, Sa, Lopes (lyon) uit de huidige selectie.

Dan heb je ook nog spelers als Guedes, Pedro Neto, Pedro Goncalves, Renato Sanches, Rafa Silva (wel al wat ouder), Inacio, Trincao, Podence, Semedo, Fabio Carvalho, Nuno Tavares, Florentino, Correia, Fabio Silva, Ricardo Perreira, Leite, Conceicao, Tiago Tomas, Quaresma bijvoorbeeld nog.

Heel veel jong talent en ook veel oudere, ervaren spelres met veel kwaliteiten. Ideale mix om te presteren juist. En dan kom je met één van de meest matige bondscoaches die ik gezien heb.

Costa
Cancelo
Dias
Silva
Mendes
Neves
Vitinh/Nunes
B. Silva
B. Fernandes
Leao
Ramos/Felix

Zeker voor en door Ronaldo aangesteld. Martinez bleef Hazard ook maar oproepen terwijl hij er niks van bakt zelfde geldt nu voor Ronaldo.

Ongelofelijk dat Portugal hem aanstelt. Ik denk een enorme telleurstelling voor alle aanhangers van het nationale team..

Ik kan hier wel om lachen, het is geen hele slechte coach maar ze hadden toch wel wat beters kunnen vinden. Onbegrijpelijk dat hij is aangesteld, maar goed zonder Ronaldo zou het al heel wat beter zijn, tijd voor de jongere generatie om te laten zien uit welk hout ze gesneden zijn.

Heeft bij België gefaald.
Het WK 2018 was zijn kans.

Alsook heeft hij de verjonging totaal niet doorgevoerd.
Dat een Eden Hazard mocht blijven spelen ipv Trossard is een dikke schande.
Die jongen is gewoon een WK door zijn neus geboord

Ze mogen hem hebben bij Portugal,
met zijn gladde praatjes.
Zelfs San Marino vind hij een moeilijke tegenstander

Ik zou er niet van verschieten als Ronaldo in de spits staat de volgende interland,
Geflankeerd door Sergio Conceiçao & Quaresma!

Cr7 kans op basisplek aanwezig

Wel wel hebben ze bij Portugal nu niet gezien wat voor een onbekwame man die Martinez wel niet is. In België is iedereen blij dat hij eindelijk weg is halen ze die loser daar even binnen. Bij België heb ik nooit 1 vorm van tactiek onder hem gezien. Tegen landen zoals Wit-Rusland, Estland, Andorra… werd er gewonnen, maar dat zouden we ook gedaan hebben met mijn grootmoeder langs de zijlijn. Tegen elk land met enige kwaliteit werd er in 75% van de matchen verloren. Dat de Portugezen met ambitie voor de nationale ploeg, maar snel vriendjes worden met die kletskop want anders zal er van spelen niet veel meer in huis komen. Dat je totaal uit vorm bent en niks presteert bij je club maakt geen bal uit onder deze coach, kijk maar naar onze ‘dikke’ vriend uit Madrid. Succes en de kost ermee.

Maken wij ook een keer kans tegen Portugal. Mooi nieuws dit.

Echt, op basis waarvan, iemand?

Hahjahahahaahahahhauauauaaua Portugal wat doennnnnn jullie weer?

Waarom is jullie bond zo incapabel? Waarommm? Je hebt een gouden generatie en dan vergooi je de kansen met een zo Hans worst als trainer? Die het nergens heeft waargemaakt.. waarommmmmm?

Ik meende ergens gelezen te hebben dat Roberto Martinez, na zijn vertrek bij de Rode Duivels, had aangegeven de ambitie te hebben om weer dagelijks op het veld te staan.
Blijkbaar maakt hij een uitzondering voor Portugal..

In tegenstelling tot velen hier vind ik niet dat hij heeft gefaald met België. Men praat alsof België ver boven de anderen landen uitstak, en verplicht was om 3 wk/ek's te winnen met deze selectie. Hij heeft zeker niet de maximale eruit gehaald, maar dat hij heeft gefaald is ook weer overdreven. Hopelijk zal hij aanvallend spelen, want met deze Portugese selectie kan je elk team kapot spelen.

Heeftnou bepaald geen hoge ogen gegooid bij België. Om voor deze trainer voor het eerst een buitenlandse coach te nemen en de traditie te doorbreken is dan ook opvallend te noemen.

Pfoe wat een domper als je sympathie bij Portugal ligt. Was zelf altijd een groot liefhebber van Portugal, grotendeels vanwege Fernando Santos, de reïncarnatie wat uiterlijk betreft van Gerard Reve. Vervolgens krijg je deze gladde aal ervoor in de plaats. Mijn sympathie zijn ze in ieder geval kwijt, maar al het goeds!

Een van mijn beste vrienden is Portugees en die kon gisteren wel janken.
Vind echt slecht gekozen om hem als trainer aan te stellen, maar het stoort mij verder niet. Ik gun Portugal als voetbal natie helemaal niks na al het leed wat zij mij hebben aangedaan als jochie.

10 januari 2023 om 19:31

Jij hebt vast ontzettend gezellige en warme gesprekken met die Portugese beste vriend van je 😅. Ik heb jou ontzettend vaak soortgelijke reacties zien plaatsen op vz. Ik kan alleen maar concluderen dat het bij jou echt heel erg diep zit. Volgens mij ben jij stiekem één van mijn beste vrienden! 🤣

11 januari 2023 om 14:37

hahahaha, zeker gezellig en warm maar zeg wel altijd tegen hem dat ik z'n voetbal land niet uit kan staan. Enverder overdijf ik ook een beetje hoor, kan wel genieten van Benfica spel en zeer mooie Portugese voetballers. Mijn vriend heet Nunes van z'n achternaam, ben jij het toch dan?!

Liever Martinez dan Mourinho, zo'n elftal moet vrijuit kunnen voetballen ipv steeds de handrem te gebruiken, wat ze ook altijd heeft opgebroken. Ik kan dus zeggen dat ik niet ontevreden ben, puur om Mourinho buiten de deur te houden. Natuurlijk was Villas Boas een veel betere optie geweest, of een andere coach met aanvallende intenties.

Wat een slechte keuze zeg. Deze Martinez is de afgelopen 4 jaar helemaal niks geweest. Kan niet doorselecteren en zijn selectiekeuze is ook zeer merkwaardig steeds. Jammer voor Portugal want die hebben toch wel hele goeie generatie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren