De Boer laat Babel thuis: ‘Vond het niet gepast om hem toch mee te nemen’

Vrijdag, 14 mei 2021 om 13:01Dominic Mostert • Laatste update: 16:32

Ryan Babel zit niet in de voorselectie van het Nederlands elftal. De aanvaller van Galatasaray behoorde steevast tot de spelersgroep van bondscoach Frank de Boer, maar hoeft zich op maandag 24 mei niet te melden voor de driedaagse trainingsstage. De Boer heeft al besloten dat hij de 69-voudig international niet opneemt in de definitieve selectie en vond het daarom 'niet gepast' om hem op te nemen in de voorlopige groep.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind je het een goed besluit om Ryan Babel thuis te laten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door jeffreysch)

Klasse Frank! Je kan ook niet anders, deze jongen speelde nagenoeg niets bij zijn club.. Het zou dan ook al gelijk voor irritatie gaan zorgen tussen de media en de bondscoach. Zulke fricties kan je beter niet hebben als je vooraf aan een toernooi gaat beginnen.

14 mei 2021 om 16:01

Nu van de beek nog thuislaten

15 mei 2021 om 04:29

Wauw als je het hebt over zomaar iets roepen.Babel is gewoon een basisspeler al vanaf begin van het seizoen.Paar weken eruit geweest door een blessure, maar voor de rest alles gespeeld.Hoeft niet mee van mij, maar niet omdat hij niet speelt bij z'n club als reden voor mij.Dat zou een beetje raar en onlogisch zijn

Goeie keuze om Babel thuis te laten maar toch apart eigenlijk. De boer heeft hem altijd opgenomen en gezegd dat hij zeer belangrijk is in de kleedkamer. Om hem dan ‘opeens’ niet mee te nemen is het wel apart, maar wel een goede keuze.

14 mei 2021 om 13:14

Verantwoord 't maar naar Babel toe! Die voelt zich echt keihard in 't o'tje genomen! Zou me zo hard genaaid voelen. Want je wordt helemaal belangrijk gemaakt, met oa invalbeurten en mooie woorden in de media en dan opeens dit. Maar geheel terecht natuurlijk. Babel en strootman voegen natuurlijk helemaal maar dan ook helemaal niets toe.

14 mei 2021 om 13:20

Die pleister ten aanzien van Babel had Frank er veel eerder moeten aftrekken natuurlijk. Ik vind dit ondanks dat het terecht is, ook wel lullig voor Babel. Afgelopen maart had je hem ook al de boodschap kunnen geven door hem niet te selecteren. Ook toen had je genoeg andere opties. Zeg maar precies dezelfde opties die je nu wel kiest als bondscoach.

14 mei 2021 om 15:00

Als Rutte en de Boer vandaag fictief verkozen zouden moeten worden dan zal de Boer een stuk hoger in de polls eindigen . Dit had je niet kunnen bedenken ten tijde van zijn aanstelling. Nu doorpakken de Boer, dan kunnen we hopen op een mooi Ek. Ik ben benieuwd wat de Knvb en de Boer als doelstelling heeft. Dit was tot het laatste WK de halve finale vanaf ongeveer 2004/2006. Zelf denk ik dat we geluk moeten hebben de loting, als we de lastige tegenstanders in de poule hebben verslagen, om in de halve finale te kunnen komen. We zijn nog in opbouw, er staan zelfs al goede talenten achter de beste talenten die we hebben. Bovendien zijn andere landen ook bezig met hun nieuwe talenten en zijn vaak ook al verder omdat die spelers in de (eigen) grote competities spelen tegen betere clubs dan het gros van onze voorselectie. Voor Belgie is dit hun laatste kans om iets te winnen met de lichting die ze nu hebben. Samen met Frankrijk zijn zij favoriet. Ik ben ook onder de indruk van Engeland en Portugal, dit zijn de gevaarlijkste outsiders. Italie en Duitsland zijn niet in vorm maar iedereen die al jaren voetbal volgt weet dat deze landen in het toernooi groeien. Misschien dat ik nog 1 of meerdere landen vergeten ben maar ik denk dat dit de verhoudingen wel zo een beetje aan geven. Nederland en zijn spelers kunnen ver komen maar ik zie dit meer als een ervaring voor de spelers om ze klaar te stomen voor Qatar. De meeste spelers hebben dan de ideale leeftijd en ervaring, meer spelers zijn door gebroken of afgevallen maar dat we dan zeker kunnen gaan spelen om de cup die we nog niet hebben en wereldkampioen worden is zeker mogelijk.

14 mei 2021 om 15:06

@master D: Wat mij irriteert is eigenlijk precies wat je in je laatste zin zegt. Fdb had paar maanden geleden precies dezelfde opties als nu, maar hield zich stug aan het oude patroon. Daardoor loop je gewoon vertraging op in het smeden van een team door de betere opties nu pas te selecteren. Zulke dingen moet je niet precies voor de aanvang van een toernooi doen.

14 mei 2021 om 15:10

Je hebt gelijk over Babel, was dan begonnen zonder hem tijdens de aanstelling van Frank. Dan wist hij waar hij aan toe was, hoefde hij niet meer te hopen.

In het zicht van de haven gestrand, iedereen dacht dat Babel mee zou gaan, de Boer zelf heeft het ergens in een of meer interviews zelf doen laten door schemeren dat hij Babel eigenlijk mee zou nemen.

De laatste wedstrijd mocht hij nog invallen, dus dit vind ik allemaal niet netjes.

Maar goed, voor de selectie van het Nederlands Elftal is het een grote opluchting maar heb toch wel met Ryan te doen persoonlijk gezien.

14 mei 2021 om 20:20

Het verschil met nu is dat er wat jongens zijn blijven presteren, waaronder Gakpo en El Ghazi. Weghorst is ook door blijven gaan met waar hij al mee bezig was. Ik snap heel goed dat hij het nog een tijdje met Babel geprobeerd heeft omdat de andere spelers ook alles behalve een zekerheidje zijn/waren. En Babel heeft echt wel zijn waarde gehad. Als Babel realistisch is, zat dit er natuurlijk aan te komen. De vraag was alleen wanneer.

15 mei 2021 om 09:48

Babel heeft echt de pech dat het EK een jaar is uitgesteld, dat is in zijn nadeel en in het voordeel van sommige jonge jongens

14 mei 2021 om 14:03

de andere internationals zullen wel balen. wie moet nu de bitterballen frituren?

14 mei 2021 om 15:03

Hij gaat mee als assistent van Hanni Hanna, als kok en psycholoog.

Vond hij het dan niet ongepast om hem al die tijd wel op te roepen? (Met een knipoog geschreven natuurlijk)

14 mei 2021 om 13:43

Koeman riep hem ook altijd op. Dan snap ik wel dat je het in eerste instantie eerst even wilt aankijken met die vaste groep, voordat je zelf de bezem er doorheen haalt. Zeker na een succesvolle periode onder koeman.

Zou De Boer bezweken zijn onder de druk? Goede keuze daar niet van, maar het is niet zo alsof Babel pas begonnen is met slecht spelen. Volgens mij doet hij dat al de afgelopen 2 jaar. En dan ineens deze uitspraak. Mooie ontwikkelingen in ieder geval!!

14 mei 2021 om 13:38

Afgelopen maart was volgens mij de eerste interlandperiode sinds november en pas de 2de (?) van De Boer. Aangezien Koeman pas sinds dit seizoen bii Barcelona zat en de eerste interlandperiode nog werd gedaan door een interim. Kan natuurlijk zijn dat Babel in november het prima deed, maar in maart tegen viel. Als je dan kijkt naar de ontwikkeling van andere buitenspelers dit seizoen dan is het natuurlijk een logische keuze.

14 mei 2021 om 14:11

Ik vind het geen logische keuze en eigenlijk vind ik het een gigantische naaistreek van de Boer om hem nu af te laten vallen. Dat had je dan in maart ook wel kunnen doen. Toen was hij gelet op de ontwikkeling van andere buitenspelers ook al heel logisch om andere spelers te selecteren. El Ghazi was ook toen al prima bezig en je had toen ook al een Lang of Gakpo erbij kunnen nemen. Toen deed Frank het niet. Toen werd slecht spel wel beloond met een plek in de selectie die ook nog eens 3 plaatsen minder had. Nu speelt Babel de laatste weken weer wat beter, zijn de collega buitenspelers niet beter gaan presteren, zijn er 3 extra plaatsen in de selectie beschikbaar en val je plotseling buiten de boot. Ik vind dat echt een slecht staaltje spelersmanagement. Ondertussen mogen de Bergwijns, Luuk de Jongs en van de Beeks van deze wereld die het gepresteerd hebben om dit seizoen en zeker de laatste maanden nog minder knikkers dan Babel te raken wel mee. Ook in dat licht vind ik het vanuit menselijk perspectief geen logische keuze om hem nu af te laten vallen. Dat had je eerder moeten doen. De Boer heeft de lat voor Babel heel laag gelegd en nu Babel zelfs iets hoger dan die lage lat springt, terwijl andere spelers dat niet halen, neem je hem niet mee.

14 mei 2021 om 14:13

Dat vind ik toch wel onzin. Iedereen zat al een hele tijd over Babel te zeuren en hij had toen inderdaad niet geselecteerd moeten worden. Dit vind ik toch wel erg lullig voor Babel dat die er dan nu niet bij zit.

Ik vind Babel ook niet goed genoeg maar om nou een paar weken voor het ek er ineens allemaal andere spelers bij te halen vind ik heel apart.

16 mei 2021 om 12:39

@zytto34 ik neem aan dat De Boer Babel wel heeft zien spelen de afgelopen 2 jaar. Geen idee op basis waarvan je hem anders zou selecteren, want hij is alleen maar slechter gaan spelen.

Hier klinkt in de woorden van De Boer toch wel door dat hij hem vooral om een persoonlijke band erbij heeft gehouden al die tijd. Wellicht toch wel een zwakte geweest in zijn selectie beleid, de vorm vroeg namelijk natuurlijk al veel eerder om om Babel te passeren.

14 mei 2021 om 13:53

Probleem is dat veel alternatieven (Promes, Bergwijn, Berghuis) nou niet bepaald een betere indruk hebben achtergelaten de laatste twee jaar. Het is allemaal lood om oud ijzer.

14 mei 2021 om 13:55

De laatste 2 jaar nog wel… bedoel je in Oranje? Of in hun competities?

14 mei 2021 om 13:58

Berghuis heeft zich de laatste 2 jaar bij Feyenoord wel degelijk laten zien. Bij oranje krijgt hij pas kort geleden echt de kans en laat zich daar ook prima zien.

14 mei 2021 om 22:07

Iets met korte lontjes en risico nemen misschien? Vind het nog steeds riskant om hem mee te nemen. Je weet maar nooit wanneer er een draadje losschiet bij hem. Zien jullie het aankomen of ook voor jullie telkens weer een verassing?

Ben het er helemaal mee eens, het enige dat hem te verwijten valt is dat hij er nog zo vaak bij heeft gezeten haha. Ik heb er plots een stuk meer vertrouwen in. En zin ook!

Heeft Frank dan toch geluisterd naar de publieke opinie. Eindelijk is hij dan toch tot het inzicht gekomen. Gelukkig op tijd.

Voor het eerst dat ik het bijna volledig eens ben met Frank. Aangezien ik het meeste verstand van voetbal heb van heel Nederland is dat goed nieuws!

14 mei 2021 om 13:19

Hey Louis, ook op VZ beland zie ik?

14 mei 2021 om 17:10

Als je echt verstand van voetbal had gehad, dan was je niet voor AZ Ben het overigens in grote lijnen ook wel eens met F. de Boer. Ook met het thuis laten van Stengs heeft hij toch ballen getoond.

14 mei 2021 om 20:29

Vind het niks te maken hebben met ballen tonen. Stengs heeft kansen gekregen, ook in slechte tijden. Als hij die kansen niet grijpt, is dit het gevolg. Neem aan dat hij dat zelf ook begrijpt. Sterk van Frank dat hij bepaalde jongens niet direct laat vallen en het nog even aan gekeken heeft.

Was die welkoms video van Frank toch waar 😜.

Terecht hoor dat hij die keuze maakt. Echter als je selectie al 'een beetje vaststaat' waarom dan nog zo veel andere spelers uitnodigen om wel die trainingen af te werken en wel 34 spelers in je voorselectie op te nemen?

14 mei 2021 om 13:41

Precies, dit vroeg ik mij ook af. Is het een verplichting om eerst een voorselectie bekend te maken alvorens een definiteve selectie te bevestigen?

14 mei 2021 om 13:49

Denk vooral om de jongens aan het werk te zien die er niet of er een tijd niet bij hebben gezeten. En denk dat hij bedoelt dat hij van Babel al weet dat hij toch de schifting niet zou overleven dus dat het voor hem wat onnodig is om mee te trainen.

14 mei 2021 om 15:11

@wwelover: Ik snap alleen even niet hoe Babel bij voorbaat de schifting niet zou overleven als hij dat hiervoor wel deed. Ironische is juist dat hij nu meer speelt, dan hij dat paar maanden geleden deed.

Onder het mom 'beter laat dan nooit': ik ben blij dat Babel zich eindelijk niet meer hoeft te melden. Heeft al een tijd het niveau niet meer en vrijwel al zijn concurrenten hebben dit jaar meer laten zien dan hij.

Goed gedaan bondscoach. Eigenlijk had je Bergwijn en Promes ook alvast kunnen bellen...

Wij zagen het al sinds Frank bondscoach werd, maar hij had druk van de media en een hele oefencampagne nodig. Waardeloos dit, maar goed, gelukkig geen Babel.

Ik vermoed bezweken onder de publieke druk. Eigenlijk jammer dat het zo gaat. Maar wel logisch. Er zijn gewoon veel spelers de meegaan en hooguit een paar minuten speeltijd krijgen. Daar had Babel er 1 van geweest. Maar De Boer zal geen zin hebben gehad om daar steeds vragen over te krijgen.

14 mei 2021 om 13:40

Alleen heeft weinig mensen het over el Ghazi gehad wat overigens geen slechte keus is. Doet het goed bij Aston villa heeft toch 9 goals gemaakt ook al speel hij niet altijd. Niet slecht voor een buitenspeler en had waren vaak nog belangrijke goals ook.

Ik zou Babel ook niet meer meenemen, hij is nu al 34, maar ik vind het collectieve geheugenverlies waar Nederland aan lijdt vrij schrijnend en respectloos. Toen Koeman Oranje overnam en Oranje weer begon te winnen, was Babel een zeer belangrijke schakel in de aanval met een aantal belangrijke goals en (voor)assissts. Dit is niet zo heel lang geleden. Wij hebben in Nederland al ruim 5 jaar geen echte topaanvallers meer, zoals van Persie, Robben, Bergkamp, van Nistelrooij, Overmars en Kluivert, wij moeten het tegenwoordig nu eenmaal doen met spelers die mislukt zijn in de Premier League, zoals Babel, Bergwijn, Berghuis en Memphis. Het is was het is, en daarom is het niet heel vreemd dat Babel 69!!! caps heeft. Hij verdient meer respect dan dat hij krijgt,

14 mei 2021 om 13:35

Hou toch op man, depay heeft Nederland eigenhandig naar het ek geschoten. Oké, hij is geen van Nistelrooy maar jij doet alsof Depay een koekenbakker is. Depay is aanvallend je beste speler en ook de enige die wedstrijden voor je kan beslissen.

14 mei 2021 om 13:38

Dank je, iets wat ik ook wilde zeggen. Want zodra een aanvaller begint te draaien, moet Babel eruit...terwijl hij onder Koeman en ook Promes het prima hebben gedaan. Maar maakt niet uit, ben wel tevreden met de selectie ook was Babel er wel bij...

14 mei 2021 om 20:58

@DonCoXxXIk wilde jouw reactie een compliment geven, maar die optie is er niet, en toen ik op zoek ging naar meer, heb ik jouw reactie per ongeluk als spam opgegeven. Hopelijk blijft jouw reactie staan. Persoonlijk vind ik Depay echt gegroeid en een topaanvaller. Maar waarom ik Babel wel had meegenomen is omdat de chemie tussen Babel en Depay heel goed is. De cijfers van Depay afgelopen 2 jaar zijn voor een groot deel te danken aan het harde werken van Babel voor Depay. Promes en Babel waren bereid zich voor hem te offeren en hadden continu oog voor de rol van Depay. Je moet het je spits makkelijker maken om te voetballen. Hem omringen met vleugelspelers die vooral hun eigen spel spelen, maakt dat Depay niet in zijn spel komt. Persoonlijk maak ik mij zorgen om deze selectieronde. Qua chemie zit deze groep heel anders in elkaar dan de afgelopen 2 jaar. De groep moet naar een nieuw hierarchie zoeken, en de eenheid waarnaar toegewerkt is lijkt plots anders te worden. Kan goed uitpakken, als spelers voor elkaar gaan offeren en mits er goed peoplemamagement is. Persoonlijk vind ik het zorgelijk en denk ik dat zo een besluit na het EK genomen moest worden. Ik ben van mening dat de media hierin teveel haar stempel heeft gedrukt ten koste van Babel (en misschien het teambelang). Spijtig dat De Boer onder die druk bezwijkt. Ik denk dat hij geen zin had in dat gezeur. Persoonlijk heb ik niet veel vertrouwen in het peoplemanagement van F. de Boer.

Nou het EK is gewonnen hoor! Iedereen heeft zijn zin, een wisselspeler maakt plaats voor een andere wisselspeler.

Balen voor Babel dat het EK vorig jaar niet doorging. Tevens denk ik dat Nederland toen meer kans maakte, omdat veel spelers toen goed presteerde.

Het is überhaupt al heel erg fijn voor die non-discussies hier op VZ waarin altijd dezelfde lieden met dezelfde schoonzoon en Ajacied-argumenten kwamen. De Boer blijkt veel meer naar de recente prestaties en vorm te kijken dan al die zwartkijkers hier beweren. Ik vind dit echt een uitstekende voorselectie. Van mij had Rensch nog in plaats van Karsdorp gemogen, maar dat is mijn persoonlijke voorkeur met Ajaxbril. Ik vind Rensch gewoon een betere voetballer, maar Karsdorp doet het verdienstelijk.

Koeman zei vast te houden aan dezelfde groep tot na de Nations League, wanneer er een nieuwe cyclus richting EK zou aandienen. Het is heel jammer dat we die nieuwe cyclus ingingen met Lodeweges, die als ad interim geheel terecht geen wijzigingen doorvoerde in de selectie. Daarna wil ik ook nog wel snappen dat De Boer vasthoudt aan de oude groep om te zien wat voor vlees hij in de kuip heeft de eerste wedstrijden. Zijn eerste wedstrijd was geloof ik ook al vlak na zijn aanstelling.

Na de Nations League finale was het perfecte moment om mannen als Babel en Strootman te bedanken voor bewezen diensten. En om door te selecteren richting de sterkste EK groep. Maar met het vertrek van Koeman liep het, enigszins verklaarbaar dus, anders. De Boer heeft wel veel te lang aan Babel vastgehouden. Waardoor het nu, vlak voor het EK, extra lullig is dat hij afvalt.

Desalniettemin, Babel, bedankt voor bewezen diensten. Zonder jou hadden we toch een finale minder gespeeld! Je hebt het nog één keer laten zien, en niet tegen de minste tegenstanders. Wat je na die Nations League finale nog allemaal voor Oranje hebt laten zien zullen we uit respect collectief vergeten.

Dat Babel niet geselecteerd wordt is niet meer dan logisch gezien zijn prestaties en voetbal minuten in het laatste jaar. Vraag mij dan ook echt af wat een Luuk de Jong en Donny van de Beek in de selectie doen. Ook niets gepresteerd en gespeeld in de laatste maanden. Geef mij dan oa maar Weghorst. Een speler die ze er wekelijks in een topcompetitie erin schiet. Wat verder opvalt in de voorselectie is dat we duidelijk kunnen zien dat een trainer met een Ajax verleden hebben.

14 mei 2021 om 15:11

Mwah valt toch opsig wel mee?

Timber - van de Beek - Tete

Zijn de enige spelers waar dat ik twijfel over heb.
Voor de rest van de selectie, Huidig/oud Ajax spelers, wie zou jij dan er uit willen hebben en wie zou je hiervoor terug willen hebben?

Iedereen doet nu heel enthousiast, maar wie levert nu de toernooiervaring? Met 26 spelers had je best ruimte voor een speler die minder in actie komt, maar wel het klappen van de zweep kent. Hier gaat de Boer spijt van krijgen, laat zijn oren hangen naar de media.

Scoort Babel eindelijk voor het eerst sinds tijden 2 wedstrijden achter elkaar. En opeens laat De Boer hem wel thuis.. Vreemd Frankie! Haha

De reden die hij geeft voor de absentie van Babel is wel frappant. Hij zegt in feite dat bij Ajax, PSV en Feyenoord, en in de Turkse en Russische competitie de competitie bijna over is en er dus 2,5 weken tussen het einde van de competitie en het trainingskamp zitten en hem daarom niet wil 'foppen' met een selectie waar hij in feite al zeker van is.

1. Deze competities lopen allemaal dit weekend af, 16 Mei dus, en dus maar een week voor het trainingskamp
2.hij zegt dat Feyenoord al klaar is dit weekend maar die spelen waarschijnlijk nog de play off finale een dag voor het trainingskamp begint...??
3.hij zegt in feite dus ook dat anderen uit die competities dan wel in de uiteindelijke selectie zitten: Promes, Vilhena, alle Psvers, Ajacieden en Feyenoorders (en dat is er maar eentje natuurlijk)

Volgens mijn klopt er weinig van wat hij zegt en is het een goedkoop smoesje. Hij heeft de mazzel dat er nooit iemand naar hem luistert omdat er geen touw aan vast te knopen is en iedereen het dus maar voor zoete koek slikt. Ben het wel eens dat Babel niet meegaat, maar een vreemd verhaal blijft het wel. De jongen die er altijd bij moest zijn voor de kleedkamer, zelfs met een veel kleinere selectie moet nu thuisblijven??

14 mei 2021 om 15:12

Dit is natuurlijk de media versie. Hij gaat natuurlijk niet direct zeggen dat Babel niet goed genoeg is.

Gewoon logische keuzes, en ook nog meer te begrijpen wanneer je zijn uitspraak over meerdere systemen terugkoppelt naar zijn selectie. In een 3-4-1-2-systeem, waarmee ik hoop dat we beginnen, lijkt Babel mij qua profiel 3e keus achter Memphis en Malen als centrale aanvaller/hangende negen. Want aangezien hij geen targetman en/of pinchhitter kan zijn die iets anders toevoegt, concurreert hij eigenlijk niet met de echte spitsen als Weghorst en Luuk de Jong die deze specifieke kwaliteiten wél toevoegen en zodoende bruikbaarder worden voor de verschillende systemen die De Boer wil kunnen spelen tijdens het toernooi. Daarnaast, als we wel soms willen terugvallen op 4-3-3 of 4-4-2, zijn er ook weer betere buitenspelers met een Bergwijn, Gakpo, Berghuis en/of El Ghazi. Persoonlijk had ik echter wel graag Bijlow, Botman en Lang bij de voorlopige- dan wel definitieve selectie gezien, want denk dat vooral die 3 in de toekomst een grotere rol van betekenis zullen spelen voor Oranje, en dan deze ervaring goed kunnen gebruiken.

Daarom zouden mijn 26 zijn:
Keepers: Cillessen, Bijlow, Bizot.
Rcv: De Ligt, De Vrij, Timber.
Lcv: Blind, Aké, Botman.
Rvv: Karsdorp, Dumfries.
CM: F, De Jong, Wijnaldum, Gravenberch, De Roon.
Lvv: Wijndal, Van Aanholt.
AM: Klaassen, Van de Beek.
CA: Memphis, Malen.
SP: L. De Jong, Weghorst.
Wingers: Berghuis, Bergwijn, Lang.

Dit is echt belachelijk! Sorry mensen ik ga het opnemen voor Babel.

Babel hoort gewoon in de kleedkamer punt. Hij is belangrijk in de EK Kwalificaties geweest kan goed opschieten met onze sterspelers. Is geen moeilijke jongen als reserve. Heeft de snelheid. Babel heeft in ieder geval meer bewezen dan L. De Jong of Weghorst in Oranje. Tuurlijk Weghorst doet het goed. Maar het is belachelijk om beide na Oranje te laten komen maak gewoon een keus. Weghorst heeft helemaal niks voor Oranje betekent. Ik vind dat Babel als stront zo bij het vuil wordt gezet. We hebben hem gebruikt voor zn diensten en nu krijg hij schop onder zn kont. We lopen wel massaal ihattaren in Oranje te roepen die ook niks presteert maar lopen Babel helemaal af te maken terwijl hij momentjes van waarde heeft betekent. Dat is heel veel t.o.v de rest B spelers in Oranje. Kijk de Basis spelers staan buitenkijf. Maar ik vind dit pyschologisch niet verantwoord om te doen als coach. Babel is vanaf dag 1 kwalificatie met deze jongens opgetrokken kent de gewoonte. Heeft gewoon ervaring. Mensen onderschatten dit. Je gaat toch niet twee dezelfde types spitsen erbij halen. Frank de Boer is gewoon middelmatig coach en beheerst het vak niet van psychologie en mensenkennis. Kijk naar robben die geeft aan naar EK te willen. Prikkel hem dan als bondscoaches zeg prikkelbare dingen net zoals LVG met Sneijder. Mensen je mag op mijn kritiek hebben of clown vinden maar ik vind Babel uitstekende werkgevers voor op de bank en kan wel degelijk een goaltje maken!

Maarja dan kan hij dit zelfde gesprek ook met vd Beek voeren lijkt mij..

Gelukkig...nu hoeven we dat wekelijkse gezeur bij Verónica inside niet meer aan te horen wat Babel aangaat. Maar goed dat ik geen trainer ben of een hoge ome bij de uefa/fifa. Want ik zou dan graag zien dat men alleen spelers mag opstellen die ook daadwerkelijk in het land spelen. Kies je voor het grote geld en ga je naar 't buitenland...ga je gang maar je wordt dan niet opgeroepen voor het nationale elftal.

Mijn 26 man zou zijn
Keepers: Cillessen, Krul, Pasveer ( Personality en goede kleedkamers gozert!)
RB: Dumfries, Karsdorp
LB : Blind, Van Aanholt
CV: De Vrij, De Ligt, Timber, Botman
CM: F. De Jong , Wijndaldum , Riedewald (type de roon), Gravenberch
AM: Klaassen, Noa Lang, Koopmeiners
CA: Memphis, Malen,
SP: Babel, Weghorst
LW: El Ghazi, Bergwijn,
RW: Gakpo, Robben (eventueel anders in de stafmeenemen ander kerk meenemen) , Gyrano Kerk,

Keuze: Ik laat Berghuis thuis. Is erg goede speler maar op een toernooi kan ik geen heethoofden of ongeleide projectielen kwijt dat we met 10 man komen te staan.

Ik heb nooit begrepen dat hij bij oranje zat. Ook niet in zijn Ajax tijd.
Een hele beperkte voetballer. Altijd al geweest! Wat ze ooit in hem hebben gezien? Nooit begrepen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2222 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. de LigtVerdediger00
M. BizotKeeper00
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger00
D. BlindVerdediger00
S. de VrijVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

1237 fans
Coach, 51 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren