Woensdag, 28 April 2021

Arsenal wil 140 miljoen ophalen met grote uitverkoop

Jude Bellingham heeft zich in de kijker gespeeld bij Chelsea, maar Borussia Dortmund wil hem niet laten gaan. De Duitse topclub wil hem belonen met een nieuw contract, waarbij zijn salaris wordt verdubbeld naar 100.000 euro per week. (The Sun)
Tottenham Hotspur wil zich komende zomer met een beperkt budget op meerdere posities versterken. Fulham-verdediger Joachim Andersen en Celtic-middenvelder Ismaila Soro zijn in beeld bij de Premier League-club. (Diverse Engelse media)
/
Arsenal wil met de verkoop van zes spelers omgerekend bijna 140 miljoen euro ophalen. Alexandre Lacazette, Héctor Bellerín, Eddie Nketiah, Matteo Guendouzi, Ainsley Maitland-Niles en Lucas Torreira mogen vertrekken. (Football London)
Liverpool gaat komende zomer aankloppen bij Borussia Dortmund als Mohamed Salah Anfield verlaat. Jürgen Klopp is groot bewonderaar van Jadon Sancho en ziet in hem een vervanger van de Egyptische buitenspeler. (BILD)
Thorgan Hazard ruilt Borussia Dortmund komende zomer mogelijk in voor de Premier League. Leicester City heeft interesse in de Belgische buitenspeler, wiens waarde wordt geschat op ruim dertig miljoen euro. (Diverse Engelse media)
Everton wil graag langer door met James Rodriguez en werkt achter de schermen aan een nieuw contract. De Premier League-club wil het tot medio 2022 lopende contract van de Colombiaanse middenvelder graag verlengen. (Marca)
50 reacties (laatste reactie door fretdefresser)

Laca behouden, Guendouzi twijfel. De rest mag idd weg en denk dat er nog wel 2 a 3 namen weg mogen. Als je 150mln kunt ophalen is dat top.

28 april 2021 om 09:27

Arteta wil guendouzi niet, laca is de enige die wat geld op kan leveren? Denk je echt dat je zoveel kan krijgen. Lijkt me erg optimistisch..

28 april 2021 om 09:30

Waarom wil Arteta Guendouzi niet?

28 april 2021 om 10:02

Ik zou Guendouzi aanbieden aan Brighton in ruil voor Bissouma. Maar kans is klein dat Brighton Guendouzi zou willen. Want het was tegen hen dat hij zijn kansen voor Arsenal verspeelde.

Waar moet die overige 80m vandaan komen dan? Ik zou overigens twijfelen over Guendouzi (nog een kans geven in pre-season) en Laca, maar niet de fout maken hem een verlenging van 3 jaar te geven of het moet tegen een fors lager salaris zijn.

28 april 2021 om 09:50

Beetje lastige situatie inderdaad Samcro. Guendouzi zijn mentaliteit is wel echt waardeloos, dus is het wel zo verstandig om hem nog een kans te geven? En Laca, tja.. Ik vind het maar een waardeloze situatie eigenlijk. Hij is niet goed genoeg, maar we hebben ook geen geld voor een nieuwe spits eigenlijk. Maar hij verdient veel te veel geld en zal met een verlenging alleen maar omhoog willen. Plus, je zit dan weer vast aan een oudere speler die mogelijk snel aftakelt.

Ik zou ze dus gewoon verkopen om eerlijk te zijn. Laca heeft geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Guendouzi blijft een heethoofd. En de anderen in dit lijstje zijn simpelweg niet goed genoeg. We moeten de selectie flink op de schop gooien, dus daar zal toch geld voor nodig zijn. Die route van elk jaar 1, maximaal 2, goede aankopen werkt niet voor ons. Dat is de afgelopen jaren wel gebleken. We blijven achter dan.

28 april 2021 om 10:02

Jackie, wie weet dat bij Guendouzi de knop ook om kan. Ik schrijf hem nog niet af, maar als hij voor een mooie som verkocht kan worden hoor je mij ook niet klagen. Als we Laca en Nketiah verkopen moeten we hopen dat Auba gewoon een minder seizoen heeft want op Martinelli en Flo kunnen we ook nog niet alle hoop vestigen. Mocht Laca meer willen verdienen moet je idd afscheid nemen, want voor mijn part blijft hij alleen met een verlaging.

We moeten idd de bezem verder er doorheen halen, laten we hopen dat dit keer de boodschap bij KSE wel aangekomen is en het niet hetzelfde riedeltje is als 10 jaar geleden. Ik ben wel positief over de verlengingen van Saka, Martinelli en Flo. Nu nog ESR bij laten tekenen. Ook ben ik positief over wat Per allemaal aan het doen is, hopelijk plukken we daar ook de vruchten van binnen 2 jaar.

28 april 2021 om 10:40

Als dat kan dan is het inderdaad wel een waardevolle toevoeging Samcro. Maar ik heb sterke twijfels daarbij helaas. Ook nu bij Hertha heb ik al weer meerdere ''verhalen'' gehoord over zijn verrotte mentaliteit. Dat geeft mij niet bijster veel hoop. Vandaar.

Ja klopt, het is wel heel erg afhankelijk allemaal. In principe als Auba weer zichzelf zou zijn, dan is het geen probleem om 1 seizoen te overbruggen met alleen Flo en Martinelli als back-ups. Maar dat is wel een grote als helaas.. Het enige wat in het voordeel zou spreken, zou zijn als Pépé nog een stapje omhoog zou doen en Saka ook meer de goal zou vinden. Dan heb je het meer verdeeld onder de spelers.

Tja, ik ben nooit positief over Kse. Elke keer verhaaltjes ophangen, maar nooit doorpakken. We missen elke keer de aansluiting vanwege half werk. Met name het halen van middelmatige spelers voor hoge salarissen stoort mij. Dat werkt nu namelijk al jaren door als een groot probleem. Daar is iets verbetering in zichtbaar, maar dan zitten er alsnog aankopen als Willian tussen.. Dan heb ik als fan liever dat ze niemand halen in zo'n geval.

De jeugdafdeling ben ik inderdaad ook positief over! Dat is ook onze toekomst c.q. redding. Wat dat betreft is de verlenging van Balogun ook wel echt mooi. En er zit nog meer talent aan te komen. Ik ben ook positief over Per! Als speler was hij al onze laatste echte captain en ook toen al waren zijn opvattingen over voetbal en mentaliteit precies wat wij als club nodig hebben. Dat hij dat in de jeugd al probeert over te brengen vind ik echt een toevoeging!

28 april 2021 om 15:22

Voor Lacazette minstens 30 miljoen , Guendouzi met beetje geluk 15 miljoen, Nketiah en Maitland zie ik nog wel voor 20 miljoen ieder vertrekken (engels...), Bellerin minstens 25 miljoen, Atletico heeft aankoopoptie in contract voor Torreira. Hoewel het er niet naar uitziet dat ze die lichten, zie ik ze het toch doen, Bij Atletico houden ze wel van dit soort type spelers. Hoeveel bedraagt afkoopsom? +-20 miljoen? Dan kom je in wel aardig in de buurt.

Prima om deze spelers te verkopen. Wat mij betreft mag Willian ook op het lijstje. En wat is nu het plan met Reiss? Als je hem toch nooit gebruikt, verkoop of verhuur hem dan. Ikzelf heb nog wel vertrouwen in hem trouwens.

Arteta en consorten moeten eens gericht gaan inkopen. Wat wil hij volgend seizoen? Terug naar 3-4-2-1? Kan een mooie optie zijn met Tierney hangend links en Saka rechts. Dan heb je voorin ruimte voor 'zwervende' spelers als Pepe, Aubu, Esr, Martinelli en een aankoop (extra spits en type Odegaard). En vooral vol investeren in achterhoede. Hoe Arteta het nu aanvliegt heb ik nul vertrouwen in 4-3-3.

28 april 2021 om 17:10

Dan zul je wel meer CV's moeten kopen die ook echt goed zijn.. Persoonlijk ben ik absoluut geen fan van 3 achterin. We hebben daarin nauwelijks goede potten gespeeld en hebben dan extreem veel moeite met kansen creëeren. Saka dan op rechts benut je hem niet echt top vind ik. Dan moet hij alleen maar rennen en ook veel verdedigen. In mijn optiek kun je gewoon 433-4231 spelen, mits je spelers vervangt. Het is geen rocket science namelijk. Helemaal omdat er nauwelijks top ploegen zijn die jaren achter elkaar consistent goed spelen met een 3421 achtige opstelling. Alleen Juventus heeft dat gedaan.

140 miljoen, keep on dreaming.. Alhoewel als je een speler als Iwobi voor 30 miljoen kan slijten..

28 april 2021 om 10:14

Idd, en als Liverpool Brewster voor zoveel kon verkopen... Dan zijn Nketiah e.a. meer waard

28 april 2021 om 10:14

140 miljoen van deze 6 spelers is minder dan 25 miljoen per persoon. Dat is echt wel haalbaar hoor. De Engelse spelers zullen wel rond de 30 miljoen verkocht worden en de andere met gemak rond de 20. 140 moet echt haalbaar zijn.

28 april 2021 om 10:14

40 zelfs. Zo onrealistisch vind ik 140 niet, wellicht dat het idd wat lager zal liggen door de zwakke onderhandelingspositie van Arsenal maar in principe is dit zevental dat zeker waard. Torreira is jong en een potentiële topmiddenvelder, maitland Niles is redelijk maar wel Engels, Lacaeette is een goede spits en Guendouzi is toch ook wel een talent.

28 april 2021 om 10:33

Laca: 20m, Guendouzi: 25m, Torreira: 15/20m, Bellerin: 25m, Nketiah: 20m.. dan zit je al op 100-110m..

28 april 2021 om 10:43

@tilburg013. Enige die ik lastig vind in dat rijtje is Nketiah, qua prijs. Ja hij is Engels, maar ook echt niets bijzonders. Je bent dan echt afhankelijk van een club die net zo gek is als Sheffield voor wat ze hebben neergelegd voor Brewster. Dat is wel een beetje geluk hebben. Maar dat kun je misschien compenseren met een hogere prijs voor Torreira, aangezien hij wel echt kwaliteit heeft.

Plus Maitland-Niles staat nog niet in jouw rijtje. Die acht ik zeer interessant voor de clubs van plek 10 (buiten ons dus ) t/m 20. Voor hem kun je dan ook wel 20-25 miljoen krijgen gok ik.

28 april 2021 om 11:12

Ik had een reactie erbij gezet met Niles minimaal 20m maar VZ hapert soms bij mij en verstuurt niet altijd de reactie. Nketiah is niet geweldig maar Engelsen kijken ook veel naar interlands en Nketiah is zowat de beste spits in de geschiedenis van de Engelse jeugdelftallen. Ik zeg niet dat hij de beste speler is haha maar hij loopt zowat overal 1 op 1.. topscorer aller tijden van Jong engeland en toch al aardig wat goals gemaakt op het hoogste niveau. En nog jong dus genoeg potentie. Denk dat hij wel minimaal 20 opbrengt binnen Engeland. Op transfermarkt wordt zijn waarde ook op 18m geschat.

28 april 2021 om 11:30

Nketiah wordt zo enorm onderschat op VZ hier. Hij is topscorer van Jong Engeland, heeft al aardig wat wedstrijden in de Premier League gespeeld en daar weten te scoren. Hij gaat echt wel 20-30 miljoen opleveren want hij is bijv beter dan een Solanke of Brewster en die gingen voor 20 en 25 miljoen. AMN 25-30 miljoen lijkt mij ook een goed bedrag, Engels international met tientallen wedstrijden in de PL en een speler die op veel posities kan spelen. Torreira 15-20 mil. Guendouzi zou ik eigenlijk nog een nieuwe kans geven want hij kan het echt wel.

28 april 2021 om 14:51

@tilburg013.

Ah ja ik ken het probleem . Heb ik zelf ook vaak last van.

Maar inderdaad, die punten helpen wel in ons voordeel mee. Ik hoop in ieder geval dat er een club gek genoeg is om dat te betalen! Zou mooi meegenomen zijn. Wat dat betreft vond ik dat we toen met Iwobi en Ox (hoewel ik fan van Ox was) goed gehandeld hebben, want dat waren prima inkomsten. Zoiets zou je ook vaker moeten doen in mijn optiek.

28 april 2021 om 14:56

@arsenalfanehv.

Ik zou niet zeggen dat hij onderschat wordt.. Kwalitatief is het gewoon niet heel bijzonder. In ieder geval wat hij bij ons heeft laten zien. Hij is niet uitzonderlijk in wat hij kan. Het is een poacher, zonder super goede afwerking. Een beetje zoals Welbeck dus eigenlijk. Dat betekent inderdaad niet dat hij niks gaat opleveren, maar hij is absoluut niet onderschat. Ik hoop in ieder geval dat er een club in hem wil investeren.

AMN zou in mijn optiek meer waard moeten zijn dan Nketiah, als je puur naar kwaliteit en ervaring kijkt. Met Torreira hebben we wel een beetje de pech dat zijn verhuurperiode bij Atletico niet je-van-het is. Dat doet zijn waarde wel dalen. Guendouzi zou ik persoonlijk geen nieuwe kans geven, vanwege zijn mentaliteit. Ons probleem is al jarenlang mentaliteit en Guendouzi heeft het nou eenmaal niet. Zelfoverschatting en heeft problemen met autoriteit. Dat werkt gewoon niet.

Alleen als je aan andere Engelse clubs verkoopt misschien maar de rest van Europa betaalt geen hoofdprijzen voor middelmaat.

28 april 2021 om 10:20

Engelse clubs gaan echt wel aankloppen met een zak geld voor een Maitland Niles en een Nketiah hoor. Op een of andere manier betalen ze altijd veel te veel voor middelmatige Engelse spelers.

28 april 2021 om 10:35

Inderdaad, Niles is tot recent gewoon Engels international en Nketiah is topscorer aller tijden van Jong Engeland.. die gaan allebei minimaal voor 20m weg..

En dit Arsenal wil mee doen met een superleague? Met welke selectie, jong-arsenal? De genoemde spelers mogen zeker weg, maken Arsenal niet beter. Maar er blijft ook vrij weinig over van de selectie. En als ze dan weer transfers als die van Pepe gaan doen haal je hooguit 2 goede spelers terug (en met hetzelfde rendement als Pepe heb je er nog steeds niks aan).

28 april 2021 om 10:23

Met een opstelling als dit? Is gewoon puinruimen wat ze nu gaan doen. De spelers die nu een basisplek hebben blijven gewoon, voor die 140 miljoen kunnen ze dan twee absolute versterkingen halen in plaats van weer matige spelers.

Leno
Cedric
Holding
Gabriel
Tierney
Partey
Xhaka
Pepe
Smith Rowe
Saka
Aubameyang
28 april 2021 om 10:29

Wij hebben wel behoefte aan meer dan 2 absolute versterkingen, maar het zou idd wel een begin zijn. Helaas is het dan maar de vraag of er ook weer doorgepakt gaat worden...

28 april 2021 om 10:32

In principe kun je al een back up keeper en back up linksback halen zonder geld uit te geven. Die zijn transfervrij op te halen. Dan heb je dus 140 miljoen voor een rechtsback, middenvelder en odegaard. Dan kun je bijv willock ook nog verkopen voor 25-30 miljoen. Dat moet te doen zijn lijkt mij.

28 april 2021 om 10:44

Met Willock's recente prestaties zou ik nog even wachten met verkopen. Zijn profiel hebben wij helemaal niet meer in de selectie sinds Ramsey weg is.

28 april 2021 om 10:48

Keeper en linksback kun je goed afhandelen inderdaad. Dan moet je in mijn optiek wel voor de juiste namen gaan. Ryan is prima in mijn optiek. Maar de linksback moet wel echt Bertrand worden. Van Aanholt is ook transfervrij, maar past niet in een back four en is verdedigend echt zwak.

140 voor die drie plekken is goed, maar eigenlijk hebben we meer nodig. Zeker als er zoveel spelers vertrekken. Twee middenvelders bijvoorbeeld. Een 10 is ook nodig inderdaad. Rechtsback (gokje wagen voor Max Aarons?), maar ook een centrale verdediger is geen overbodige luxe in mijn optiek. Plus als je een spits kunt vinden, is dat misschien ook geen overbodige luxe als je Laca laat gaan.

Dit alles is alleen helaas afhankelijk van verkopen en heel erg afhankelijk van het bestuur. Ik acht de kans dan ook zeer klein dat het een 'goede' transferzomer wordt.

28 april 2021 om 10:50

@samcro.

Is een lastige vind ik persoonlijk. Wat Willock nu bij Newcastle doet namelijk, is niet heel veel anders dan wat hij bij ons deed. Wat ik bij ons al bij hem mistte, mis ik nu nog steeds bij hem bij Newcastle. Die goals dmv runs in de 16 is een kwaliteit van hem en dat liet hij bij ons ook al zien. Maar voor een plek op het middenveld, moet hij over meer beschikken. Hij moet verdedigend beter worden, beter in de passing en beter in positionering. Al die zaken mis ik nog steeds bij hem bij Newcastle. En de hoeveelheid minuten die hij maakt daar is ook niet super bijzonder.

Dus als je een mooie prijs voor hem kunt krijgen, zou ik het zeker overwegen.

28 april 2021 om 12:38

@marton, Ja je kan wel begrijpen waarom men met het voorstel is gekomen dat de 'founding clubs' altijd gegarandeerd zijn van een plekje. Toen Florentino Perez en Agnelli hun rondje langs de clubs zijn gaan maken om te peilen wie er mee wil doen, heeft Arsenal (en ik stel me voor ook Tottenham met name) natuurlijk gezegd: 'ok jongens wij doen mee, als wij ons niet hoeven te kwalificeren'. Dat snap ik wel, want de laatste jaren is Arsenal eerder bezig om zich te kwalificeren voor de Championship dan voor de Champions League. Dit was natuurlijk een goedkope uitweg voor ze.

28 april 2021 om 12:49

Bla bla bla...allemaal aannames, maar de club heeft in het statement aangegeven dat ze snel moesten handelen omdat ze kort voor de bekendmaking benaderd werden en dus niet genoeg tijd hadden om alles goed te analyseren. Omdat zij liever geen SL zonder Arsenal wilden hebben ze besloten om deel te nemen. Dat was achteraf gezien geen goede keuze en hier hebben ze excuses voor gemaakt. Maar hou vooral je eigen versie in stand

28 april 2021 om 14:59

De waarheid zal denk ik ergens in het midden liggen Samcro. Ik vond het statement namelijk vanuit ons ook wel erg zwak. Zeker omdat het bij monde van de club werd gedaan en niet vanuit de Kroenke's zelf, terwijl het toch echt uit hun koker kwam. Dus ik neem dat ''ja we hadden weinig tijd'' excuus ook met een korreltje zout. Persoonlijk denk ik dat alle deelnemers gewoon dollartekens in hun ogen kregen en zich daardoor hebben laten leiden. Niets meer, niets minder .

Hoe die ''niet kunnen degraderen'' clausule erin is gekomen, is puur giswerk. Daar brand ik mij niet aan.

28 april 2021 om 15:05

Mwa...ik heb zoals volgens mij alle fans een gruwelijke hekel aan KSE maar wil wel een lans breken dat Josh de enige van de dirty dozen is die met fans in gesprek is gegaan. Het is een stervende gloeilamp, maar toch een lichtpuntje. En idd, er had gewoon Stan Kroenke and Josh Kroenke onder die statement moeten staan, zij zijn namelijk de board en niemand anders.

Dat niet kunnen degraderen is er imo enkel in gezet zodat ze verzekerd waren van de inkomsten elk seizoen. Geld is sws de grootste (en enige?) drijfveer geweest voor dat hele plan. Gelukkig hebben de Engelse ploegen daar genoeg van en hoefden ze dus niet zo nodig ervoor te vechten...in combinatie met dreigementen vanuit de politiek richting de eigenaars, dat hun privileges in Engeland aangepakt zouden worden.

29 april 2021 om 18:31

joh, ik vind het hartstikke leuk dat er nog steeds mensen fan zijn van de club Arsenal blijkbaar, maar als jij alles wat de PR-dame daar publiceert als zoete koek slikt, tja... dan heb ik daar verder niet zoveel meer over te zeggen. Misschien dat nog even ter overweging: denk jij dat Real, Juventus, of andere clubs die zich al tien jaar of meer elk jaar voor de CL kwalificeren, dat die zich druk maakten om kwalificatie voor die Super League via de nationale competities? Of denk je dat het ietsje meer voor de hand ligt dat de clubs die zich vaker niet kwalificeren daar misschien mee zijn gekomen? En als je dan even kijkt, wat de clubs zijn die zich niet altijd voor de CL kwalificeren, kom je jouw clubje daar dan ook tegen, of niet? Zo ingewikkeld is het allemaal niet hoor.

Ik zou Laca houden en Guendouzi zou ik ook nog een kans geven, misschien Maitland-Niles ook nog wel. Al is dat natuurlijk altijd afhankelijk van welke prijzen worden geboden.

Willock mag van mij ook weg. Hoorde dat Newcastle hem wel definitief over wilde nemen. Hij heeft nu al 3 belangrijke doelpunten gemaakt vgm.

Laca vond ik fenomenaal bij Lyon, maar bij Arsenal ik weet het niet. Maakt zijn doelpunten wel, maar ontstijgt het team niet bepaald en was toch een heel grote aankoop destijds. Denk wel dat hij nog wat kan opleveren, zeker als ze hem binnen de competitie verkopen. Zie een pakweg Newcastle of West Ham ofzo wel een flink bedrag voor hem uittrekken.

Ja Arsenal kan de halve selectie wel wegdoen, maar de vraag is natuurlijk wie ze gaan halen. Het wordt steeds lastiger om toppers te halen voor Arsenal. Een paar jaar terug kon je nog denken: 'nou, met een paar goede investeringen spelen ze zo weer Champions League', maar inmiddels ziet iedereen wel dat ze echt structureel tot de Engelse middenmoot behoren. Voor spelers is het dan wel een stuk minder interessant. Ze moeten verder natuurlijk beginnen met een nieuwe trainer. Arteta heeft een mooie kans gehad, zeker voor een onervaren trainer, maar is nu wel duidelijk dat het een gokje was dat verloren is.

28 april 2021 om 13:39

Structureel tot de Engelse middenmoot behoren terwijl ze 1 keer rond de bovenkant van de middenmoot zitten. Goeie beredenering zeg. Toen Chelsea 14de werd waren ze ook meteen middenmoot?

28 april 2021 om 13:54

Waan van de dag regeert hier op vz, dat weet je wel toch? Aan Arsenal om volgend seizoen te laten zien dat de weg omhoog ingezet is.

29 april 2021 om 18:35

Ze zijn toch vorig jaar 8e geworden? Dit jaar zullen ze wel rond de 10e plaats eindigen. Dat is geen incident meer hoor. Champions League heb ik ze al jaren niet in gezien. Ik verwacht ook niet dat het daar binnen afzienbare tijd beter gaat, als je kijkt naar de selectie en de beslissingen die worden gemaakt, bijvoorbeeld wat trainers betreft. Ik verwacht niet dat ze volgend jaar wel bij de top 6 zitten, jij? Dan lijkt het me wel gerechtvaardigd om het over structurele middenmoot te hebben hoor.

Chelsea 14e? Dat kan ik me niet herinneren, welk jaar was dat dan? En Chelsea zit meestal gewoon bij de top 4, zijn in de afgelopen 10 jaar denk ik ook twee a drie keer kampioen geworden. Dat vind ik toch wel een ander verhaal hoor.

Is Torreira zo hard achteruit gegaan dat hij nu verkocht mag worden?

28 april 2021 om 13:53

Het blijft speculatie, maar het zegt wel wat dat hij weinig speelt bij Atletico - komt natuurlijk omdat daar betere spelers voor zijn positie rondlopen en hetzelfde geldt bij Arsenal.

28 april 2021 om 14:07

Concurrentie met Saul, Koke, Kondogbia, Herrera, Vitolo en eventueel Lorente is natuurlijk wel andere koek dan Partey, Xhaka, Ceballos en Elneny.

28 april 2021 om 14:14

Verandert niets aan het punt dat hij niet eerste keus is bij Arsenal op zijn positie.

28 april 2021 om 15:04

Bij ons is het in mijn optiek ook wel meer afhankelijk van hoe je speelt Samcro. Als je Partey als box-to-box ziet, dan is Torreira een betere partner dan Xhaka (als het je gaat om het verdedigende aspect). Torreira is verdedigend namelijk beter dan Xhaka. Als je Partey als de meer verdedigende middenvelder ziet, dan is Torreira inderdaad geen 1e keus.

Persoonlijk had ik Torreira een betere back-up gevonden dan Elneny, maar goed. Hij schijnt zelf weg te willen, dus daar moeten we dan gewoon aan mee werken als club in mijn optiek. Het is alleen een beetje een penibele situatie, want van de huidige selectie aan centrale middenvelders zou ik alleen Partey en Xhaka houden. Dus dan moet je er minimaal 2 kopen.

Er mag wel heel wat meer weg. Aan pepe heb je ook weinig, ceballos mag terug naar real, cedric en chambers niet goed genoeg eveneeens luiz en mari, elneny moet weg, auba ook niet meer wat het was.. fuck waar moeten we beginnen??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren