Driessen geschokt: ‘Ongelooflijk, een Duitser die het na 80 minuten opgeeft’

Maandag, 1 februari 2021 om 08:58Dominic Mostert • Laatste update: 09:07

Roger Schmidt had in de slotfase van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV (3-1) geen vertrouwen meer in een goed resultaat voor zijn ploeg, zo denkt Valentijn Driessen. De trainer van PSV besloot om linksback Philipp Max twaalf minuten voor tijd te vervangen door Yorbe Vertessen en die wissel was volgens Driessen tekenend voor het gebrek aan strijdkracht bij PSV. In de ogen van Driessen was Max de beste speler aan Eindhovense zijde.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben je het eens met Valentijn Driessen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door falonso)

Pijlen zijn nu op Schmidt gericht. Valentijntje weet dat hij totaal niet meer serieus te nemen is als hij door zou gaan met bashen van Eth.

31 januari 2021 om 23:15

Valentijn heeft zijn pijlen al langer op Schmidt gericht hoor. Al kun je stellen dat het nu vrij terecht is.

31 januari 2021 om 23:17

Pijlen zijn al een tijdje op Schmidt gericht.

31 januari 2021 om 23:26

Het ergste is dat deze man chef voetbal is van de grootste krant van Nederland.. Telegraaf is iig wel consequent met het aanstellen van totaal niet objectieve "journalisten" voor hun rubrieken!

31 januari 2021 om 23:34

@bramthijs hier is toch weinig niet objectiefs aan? hij kan moeilijk zeggen dat Schmidt het geweldig doet dit seizoen

31 januari 2021 om 23:51

Dus jij vind het objectief dat hij altijd op dezelfde personen pist en hier maar over door blijft gaan? Ook al is het nu terecht vaak genoeg is het maar schreeuwen om aandacht te generen. Dat vind ik niet objectief.

31 januari 2021 om 23:59

@Bram, als je het over voetbal hebt en De Telegraaf ben ik het met je eens. Maar op andere gebieden heeft die krant een paar uitstekende journalisten in dienst.

1 februari 2021 om 00:03

@bramthijs ik ben het idd niet altijd met Driessen eens maar in dit geval vind ik wel dat hij gelijk heeft. PSV heeft voor Eredivisiebegrippen geweldig materiaal maar het is niet terug te zien in de resultaten en in het spel dit seizoen en Schmidt is daar als hoofdcoach voor eindverantwoordelijk

1 februari 2021 om 00:10

Kyle, ook dat ben ik met je eens. Ik vind Saskia Belleman een verademing maar bijvoorbeeld een Jvdh kun je toch ook vaak niet objectief noemen en zo lopen er wel meer rond. Ik weet dat ze juist scoren met het sensatie gehalte maar ik erger me daar regelmatig kapot aan.

1 februari 2021 om 00:11

@Japie ik zeg nu toch ook dat het terecht is. Maar het is gewoon te vaak en te veel.

1 februari 2021 om 00:15

@bramthijs dat zou idd kunnen maar ik weet niet wat zijn eerdere kritiek op Schmidt was. ik kan het me wel voorstellen dat hij kritisch was op het moment dat Schmidt de Knvb en twee scheidsrechters van van alles beschuldigde want dat was niet netjes

1 februari 2021 om 04:55

Dat hij Max eraf haalt, valt wat voor te zeggen aangezien hij een van de betere was. Maar om dit nou aan te grijpen om te schrijven dat Schmidt opgaf tijdens de wedstrijd is toch grote onzin? Hij haalt een man eruit die 80min lang het hele veld op en neer gerend heeft, en brengt ook nog eens een aanvaller binnen de lijnen. Of het een slimme zet was kunnen we allemaal iets over roepen na de wedstrijd, maar op zich kan ik er wel begrip voor hebben.

1 februari 2021 om 09:19

@Japie, PSV heeft zeker goed materiaal, maar niet zo goed als Ajax. Met de vele blessures en Coronagevallen staan ze dan toch nog 2e en doen nog mee in de beker en Europees. Het spel mag zeker nog stuk beter, maar moeten nu niet gaan doen dat alles misgaat in Eindhoven.

1 februari 2021 om 12:11

@Bram, Saskia Belleman is inderdaad een goed voorbeeld. Maar Nausicaa Marbe en Mick van Wely zijn ook goed in hun vak.

1 februari 2021 om 12:14

@Neutraal, niet zo heel lang geleden las ik hier nog dat PSV een beter elftal had dan Ajax: de aanval + middenveld zou beter zijn met spelers als Malen, Götze, Madueke, Sangare en de verdediging zou stabieler zijn dan die van Ajax.

1 februari 2021 om 17:53

@kyle66

Dat mogen mensen toch vinden?

31 januari 2021 om 23:31

Dat was ook mijn eerste gedachte idd. Sneu dat je zo je geld moet verdienen

1 februari 2021 om 08:22

kwestie van tijd...

Deze man is zo zielig. Hij kiest een persoon en gaat vervolgens iedere keer op zoek naar 'argumenten' om die persoon te bekritiseren. Schmidt is volgens mij al een paar keer het 'slachtoffer'. Wat is Driessen toch een misselijkmakend, kansloos figuur.

31 januari 2021 om 23:26

Ik vind het ook een vervelende journalist, al hoort dat een beetje bij zijn werk. Wel vind ik dat Schmidt nog niet echt overtuigt. Hij zit er toch al een half seizoen en het spel vind ik nou niet echt top.. Dit terwijl ook psv aardig heeft geïnvesteerd afgelopen zomer. Daarbij is Schmidt ook bloed irritant, in dat opzicht zouden Valentijn en hij wel een leuk clubje kunnen starten.

1 februari 2021 om 07:20

Denk dat, dat het vooral is. Schmidt wordt gepresenteerd als een soort verlosser door die 2 wedstrijden tegen Ajax met Salzburg. Los van dat, dat gewoon een goede ploeg was, is hij vervolgens in Duitsland keihard nat gegaan en bleek het helemaal geen wonderdokter te zijn. Vervolgens met veel poeha en bombarie aangesteld bij PSV en het lijkt echt nergens op. Speler kunnen max 30 minuten goed voetbal leveren, ingrepen die niet na volgbaar zijn en alles wat Schmidt verteld klopt niet. Dat wisselen was zogenaamd voor super januari, vervolgens is PSV degene die het aller slechts presteert met 0 overwinningen op de topploegen. Aan het begin een sneer uitdelen richting Ajax omdat de opmerkingen van EtH je niet bevallen om deze vervolgens als een boemerang terug te krijgen doordat je verliest van Feyenoord en AZ met behoorlijke cijfers ook nog. Gedoe met Nijhuis is topclub onwaardig en aan de bal kan PSV vrij weinig opbouwend. Eigenlijk exact hetzelfde als Salzburg. Die vlogen er de ronde na Ajax namelijk kansloos uit omdat ze moesten opbouwen en weggecounterd werden.

1 februari 2021 om 09:20

Wie heeft Schmidt gepresenteerd als wonderdokter?

1 februari 2021 om 12:16

@bootsjungen, lees de vele reacties van de PSV-supporters eens terug toen Schmidt werd aangesteld.

1 februari 2021 om 10:24

Maar ga eens inhoudelijk in op het artikel ipv dat standaard gejank om Driessen. Wat hij aankaart is toch ook zo? Waarom zou je Max wisselen (tenzij hij een blessure heeft wat niet zo leek). Hij is de enige die met zijn trap nog voor gevaar kon gaan zorgen.

1 februari 2021 om 18:11

@JK-Ajax

Klopt ook, ik ben een van de grootste critici van het wisselbeleid van Schmidt.

Alleen weten wij allebei dat types zoals Kyle66 en Japiekrekel hier niet zijn om 'kritiek' te leveren maar om te trollen.

3 februari 2021 om 19:34

@JK-Ajax
Ik vind het de grootst mogelijke onzin om te stellen dat je opgeeft door één wissel.. als Ajax Tadic eraf zou halen en Ekkelenkamp in zou brengen bij een achterstand, zou het toch ook niet betekenen dat Ten Hag opgeeft? Ik zou het wel een hele rare wissel vinden en er niet blij mee zijn, maar ik zou niet zeggen dat Ten Hag het dan opgeeft. En wat voegt "dit is de eerste Duitser die niet tot het gaatje gaat" nou toe aan het punt dat Driessen probeert te maken? Als Max de enige is die nog voor gevaar kan zorgen bij Psv, dan hebben ze het slecht voor elkaar. Ze hebben ook gewoon spelers als Malen die voor het verschil kunnen zorgen. Of Zahavi, zoals in de Arena. Je kunt wel zeggen dat het standaard gejank is, voorlopig is jouw reactie niets meer dan ergens tegenin gaan om het tegenin gaan.

Kan niet zeggen dat Driessen hier ongelijk heeft maar pffft wat word ik alsnog moe van deze man. Als PSV met 10-0 had gewonnen had Driessen nogsteeds een negatief woordje klaar voor Schmidt. Derksen gaan we morgenavond ook weer vol op dreef horen, om moe van te worden deze zogenaamde analisten. Denk echt dat heel dit forum wel klaar is met deze trieste vent.

31 januari 2021 om 23:35

Driessen had zelfs serieus negatieve woorden over voor Ten Hag na een 0-13 zege in Venlo haha.

1 februari 2021 om 09:13

Waarom gaat het nou weer over Driessen? Hij heeft toch gewoon 100% gelijk hier? Belachelijke wissel, wederom!

1 februari 2021 om 12:43

Omdat Driessen wederom bewijst met het verkeerde doel journalistiek te bedrijven. In plaats van onderzoek te doen en uitspraken te doen op basis van feiten, verschijnen continu uit de lucht gegrepen geruchten. Dat zou geen probleem zijn wanneer de beste man deze onzin binnen zijn eigen cirkel zou verkondigen. Echter verschijnt hij regelmatig op tv en schrijft hij een column voor de grootste krant van Nederland. Het enige wat hiermee gecreëerd word is onnodige onrust bij de betreffende clubs, wat door artikels als deze weer wordt versterkt.

1 februari 2021 om 13:25

Het leuke aan een column is is dat een journalist hierin mag schrijven wat hij wil. Daarom heet het een column. Valentijn mag hier dus gewoon zijn eigen, eventueel ongefundeerde, mening geven en dat hoeft zeker niet binnen zijn eigen cirkel te blijven.

Valentijn is een beetje teveel in zichzelf gaan geloven zoals Wim Kieft dat altijd mooi zegt.

1 februari 2021 om 05:06

Niet persé, als de werkgever zegt dat heibel moet schoppen, want ophef scoort. Dan is Driessen een ordinaire troll met een bepaalde voetbalkennis en idem netwerk. Geloofwaardigheid dat maakt niet veel uit, want ook de reageerders hier prikken al door de berichten heen. Ophef maken is genoeg om geld te genereren

1 februari 2021 om 09:37

Helaas genereert het veel aandacht als je van dit soort extreme uitspraken doet. Is jammer want dat maakt het aantrekkelijk om iemand de ene week op te hemelen en de volgende week af te maken. On topic, hij heeft ergens een punt. Ik zat deze match met een Feyenoorder te kijken die ook de hele 2e helft nog sceptisch was, want ja 'het is wel Feyenoord'. Maar zodra Max eraf ging, 'was de buit wel binnen'. Ik vond hem overigens ook absoluut de beste man aan PSV zijde.

1 februari 2021 om 10:25

Valentijn spreekt in dit geval gewoon de waarheid over het slechte wisselbeleid in een mega belangrijke wedstrijd. Wellicht kan je inhoudelijk er op in gaan ipv het standaard riedeltje over hem.

iedereen denkt tegenwoordig dat elke trainer die heel ingewikkeld over voetbal kan praten en allemaal zweverig jargon en wiskundige voetbaltermen uitspreekt geniaal is maar in de praktijk blijkt dat vaak niet zo te zijn. Schmidt was daarom al neergezet als een of andere voetbalprofessor van een hogere orde maar uiteindelijk bepalen de resultaten op het veld wat je werkelijke kwaliteit is. dan zal PSV wel weer in een "proces" zitten maar dat zitten ze nu geloof ik al 8 maanden. zo een Letsch had het bij Vitesse met een hele rits aan spelers en een nieuw systeem toch een heel stuk sneller op de rit

31 januari 2021 om 23:35

'schmidt was daarom al neergezet als een of andere voetbalprofessor van een hogere orde maar uiteindelijk bepalen de resultaten op het veld wat je werkelijke kwaliteit is. ' Serieus, WIE heeft hem zo neergezet? Die obsessie die jij met Schmidt hebt begint droevige vormen aan te nemen.

31 januari 2021 om 23:37

Japie construeert vooral zelf het beeld dat mensen hem zo neer hebben gezet. Ik hier op de site niemand zo over hem horen praten.

31 januari 2021 om 23:40

toen hij werd aangesteld hoorde ik op dit forum toch enorm veel PSV supporters praten over een topcoach en tactisch meesterbrein die het saaie voetbal van zijn voorgangers bij PSV wel even zou doen vergeten

31 januari 2021 om 23:43

@japie

Dus omdat een paar Fans hier op VZ (mensen die niet objectief zijn!) dat zeggen is dat een feit? Echt dat ik hier nog op in ga..

1 februari 2021 om 00:00

volgens TD De Jong bij zijn aanstelling was Schmidt een breed geschoolde man die een nieuwe voetbalcultuur zou implementeren van hoge pressie in het veld en aanvallend spel maar dat heb ik iig nog niet waar kunnen nemen

1 februari 2021 om 09:20

Wat moet de TD dan zeggen?

1 februari 2021 om 09:46

Japie heeft hier wel een punt, want ook ik kreeg de indruk dat Schmidt de coach was die PSV het pressievoetbal met hoge intensiteit zou bijbrengen. Er werd hier toen openlijk getwijfeld of de spelers van PSV dat wel aankonden. En al heb ik weinig sympathie voor Driessen, ook hij heeft hier een punt, want je zag aan deze wissel en ook de gelaten houding van Schmidt dat hij er niet meer in geloofde.

1 februari 2021 om 10:44

Waar Japie misschien chargeert kan Bootsjongen niet tegen terechte kritiek op psv. Het is wel degelijk zo dat Schmidt neergezet werd als een geweldige trainer waarvan we blij moesten zijn dat hij binnengehaald kon worden (boven clubs als Milaan en PL clubs, aldus Gerbrands) en dat we heel blij moesten zijn dat een dergelijke trainer de potentie van psv zag en toch in deze competitie wilde werken.

1 februari 2021 om 12:17

@bootsjungen, het waren wel meer dan "een paar fans".

1 februari 2021 om 12:21

@bootsjungen dat weet ik niet wat hij moet zeggen maar ga dan niet zeggen dat ik die uitspraken allemaal zit te verzinnen

1 februari 2021 om 18:00

@kyle66

Dus, PSV supporters reageren enthousiast in een topic over PSV over de nieuwe trainer van PSV en dan gaan jullie daar heel kinderachtig conclusies uit trekken?

Doe je nou of achterlijk bent of ben je het het ook echt?

In eerste instantie vond ik het nog wel leuk dat hij uitgesproken was, maar inmiddels kots ik deze man echt uit. Zo'n betweterige wijsneus, en er dan zo vaak naast zitten. Dat hij bij VI vertelde dat hij nooit iets romantisch met zijn vrouw doet, zegt eigenlijk alles over hem en wat hij uit wil stralen. 'Ik ben Valentijn, ik ben no-nonsense en vind alles onzin. Ik ben een echte vent, van de oude stempel. Ik ben een echte realist, iemand die gewoon zegt hoe het is en alles durft uit te spreken.' Hij probeert altijd te scoren bij onderwerpen waar hij de man uit kan hangen die alles even met beide beentjes op de grond zet. Zo ook met Schmidt

Volledig eens met Driessen. Het was een bizarre wissel, enige man die nog voor wat gevaar van de zijkanten kon zorgen bij PSV. Zo heeft hij wel vaker vreemde wissels gehad in afgelopen wedstrijden. Schmidt zou PSV wel ff klaarstomen voor januari. Dat is hem goed gelukt hoor, kampioenschap is eigenlijk niet meer haalbaar en dat al in eind januari.

Ik heb letterlijk heel het seizoen geen wedstrijd van PSV gezien. Des te verrassender dat zelfs deze Valentijn Driessen, wiens beroep het is om altijd bezig te zijn met voetbal en dergelijke, nog niet op de hoogte is van het wisselbeleid van Schmidt. Of o nee, dat wist hij natuurlijk allang maar zijn hetze duurt voort. Overigens ben ik het wel volledig met Driessen eens dat Max hun gevaarlijkste en tevens waardevolste speler is. (ja, een bewering waar u best boos om kunt worden, zoals benoemd heb ik immers nog nooit een wedstrijd PSV gezien dit seizoen.)

1 februari 2021 om 10:50

Je zegt eigenlijk dat je niks gezien hebt, maar dat Valentijn doet alsof hij weet hoe Schmidt heeft gewisseld, terwijl dat niet zo is? Om vervolgens na de sneer richting Valentijn te zeggen dat je het met hem eens bent? Hoe kun jij dat beoordelen als je niks hebt gezien? Je snapt zelf hopelijk dat dit een heel raar verhaal is😅? PSV heeft geen moment in de wedstrijd gezeten omdat Feyenoord gewoon goed stond en Schmidt inderdaad niets kon doen of heeft gedaan om dat te draaien. Complimenten aan Feyenoord!

Dit soort kritiek kan ik weinig mee. Journalisten zijn niet de hele week op de training, dus hebben geen idee wat er speelt. Een speler continu op de verkeerde plek zetten, kun je kritiek op leveren, maar qua fitheid heeft Driessen geen idee. Van Schmidt wordt op dit moment elke beslissing in twijfel getrokken, maar hij presteert prima. Overwinteren in Europa, nog in de beker en in de competitie sta je op de plek die iedereen aan het begin van het seizoen wel had verwacht. Mensen, met Japie Krekel voorop, willen nog wel eens vergeten dat Ajax alleen in de aanval al 50+ miljoen op het veld heeft staan. Begrijp me niet verkeerd. Zelf verdiend, dus niks mis mee, maar wel een verschil. Ajax wint dit seizoen wedstrijden gemakkelijker en zelfs als ze moeite hebben, winnen ze nog steeds. Dan ben je gewoon beter.

1 februari 2021 om 03:40

@boris19 en Vitesse is financieel nog veel verder verwijderd van PSV als PSV van Ajax, maar toch staat Vitesse maar 1 punt achter op Psv, waar PSV 7 punten achter staat op Ajax. ik vind het dus nog steeds gewoon enorm slecht wat PSV onder Schmidt presteert

1 februari 2021 om 09:25

@japie. Vitesse heeft tot nu toe een topjaar. Psv heeft tot nu toe geen topjaar. Maar er zit een groot verschil tussen een topjaar en enorm slecht zijn. Bij jou is het altijd zwart of wit en dat is nogal vermoeiend.

1 februari 2021 om 09:46

Japie, het is ook allemaal een beetje waan van de dag. Je kan ook zeggen dat Vitesse 8 punten achter staat op Ajax, maar het heeft Ajax ook wel erg meegezeten in januari. Als die 1-2 van Promes tegen PSV wordt afgekeurd na die schwalbe van Gravenbergh, dan is de kans behoorlijk dat PSV had gewonnen. Tegen Feyenoord kreeg Ajax 2 of 3 punten teveel (als Feyenoord in die wedstrijd net zo effectief was geweest als gisteren tegen Psv, dan had het ruim gewonnen in Amsterdam), en tegen Willem II krijgt Ajax de overwinning cadeau doordat een overduidelijke overtreding van Haller niet wordt afgefloten. Dat zijn zo 6 punten die het voordeel van Ajax uitvallen, die nu maken dat de verschillen met o.a. Vitesse en PSV zo groot zijn geworden. Is Ajax dan zo slecht omdat het ook zomaar slechts 2 punten op Vitesse had kunnen voorstaan?

1 februari 2021 om 10:26

Als als als. Als Zahavi zijn normale vorm had gepakt scoorde hij niet twee keer tegen Ajax en was het gat nog groter.

1 februari 2021 om 12:28

@johan78 als telt niet in het voetbal imo. Uiteindelijk wint Ajax die wedstrijden gewoon en je staat niet op puur geluk 7 punten voor. geluk dwing je vaak ook af. Ik vind echt dat Schmidt het niet goed doet met dit materiaal en ik denk dat als hij Van Bommel had geheten dat de meningen over die 7 punten achterstand heel anders waren geweest. Van Bommel maakte het in zijn debuutseizoen als coach Ajax een stuk moeilijker met veel minder materiaal en kreeg toen al stortbakken van kritiek over zich heen maar alles wat Schmidt niet goed doet daar hebben de PSV supporters een excuus voor. Is het niet vervelend gedrag in de media dan zijn het wel de magere resultaten die recht worden gepraat

1 februari 2021 om 20:29

@johan78 Als dit, als dat. Leuk al die complot theorieën. Als jullie niet zo vaak in de 90e minuut of later hadden gescoord, had Fortuna Sittard zelfs hoger gestaan... Maar goed, ik besef ook dat wedstrijden duren totdat het laatste fluitje gaat. En tijdens wedstrijden zit het weleens mee en zit het ook tegen. Dat heeft elke club. Feit is dat Ajax bovenaan staat en dat is ook het meest terech. De meest stabiele club, de meest gemaakte goals en de minste tegengoals. Maar feitelijk hebben we niets, leuk die tussenstand, het gaat om waar je staat aan het einde van de competitie.

1 februari 2021 om 07:27

@Boris, oké Ajax heeft flink meer centen. Liep Schmidt ook al zo trots over te sneren. Wat is het excuus voor het puntenverlies tegen Vitesse, AZ en Feyenoord. Daar zat zelfs een jantje bij........

1 februari 2021 om 09:21

Ja en Ajax verliest thuis van Twente, wat is je punt?

1 februari 2021 om 09:30

@ninjakai Tegen Vitesse was een gelijkopgaande strijd, waarbij Vitesse uiteindelijk aan het langste eind trok. Tegen AZ heb je veel de bal, maar mis je alle creativiteit en creer je veel te weinig. AZ wordt in het zadel geholpen door de Mvogo. Dan is PSV 10min de kluts kwijt en maakt Koopmeiners een ongelofelijk goal. PSV heeft vrijwel heel de 2de helft de bal, maar creert bar weinig. Tegen Feyenoord creeren ze wel veel kansen, maar gaan ze er niet in, terwijl je achterin te veel kansen weggeeft in de counter. Gisteren mis je je vier creatieve spelers. Ihatarren terug van ziekte en kon blijkbaar niet heel de wedstrijd mee doen. Persoonlijk was ik verbaasd dat psv toch nog zoveel kansen wist te creeren.

1 februari 2021 om 10:44

Als het criterium om kritiek te uiten moet worden dat je de hele week op het trainingsveld erbij moet zijn geweest, mag dus niemand in Nederland meer wat zeggen behalve een groepje van hooguit 50 mensen? Wat een flauwekul. Je kijkt ergens naar of je leest/luistert iets en daarop mag je een mening baseren. Sommige mensen gaan nog wat verder zoeken nog wat verder en dat staat ze vrij,maar meer dan wat ik hierboven aan heb gegeven is niet nodig om een mening te geven hoor.

1 februari 2021 om 11:02

Ik reageerde totaal niet op jou, maar op kritiek dat Max werd gewisseld.

1 februari 2021 om 12:20

@Boris, ik heb meerdere supporters hier op VZ zien stellen dat Malen zeker 50 miljoen op gaat leveren...

1 februari 2021 om 17:37

Maar dat heeft ie niet gekost en daar doel ik op.

Schmidt is niet wat iedereen gehoopt had. Duidelijk verhaal toch ?

Het was een opvallende wissel en Psv werd er niet beter van. Het wisselen/rouleren van Schmidt blijft een dingetje dit seizoen. Maar prima zo, was blij met de mooie overwinning van Feyenoord!

1 februari 2021 om 09:41

Nou, we zijn allemaal blij voor je Bogarde. Jammer dat je het niet op een parkeerdek in Duivendrecht kon vieren, maar gewoon thuis op de bank. Hoewel, de bank is uiteindelijk toch wel vertrouwd terrein voor iemand met jouw nickname.

1 februari 2021 om 12:23

Wat een zure reactie! Ik was trouwens ook blij met de overwinning van Feyenoord. Hoe moest ik het dan vieren op basis van mijn naam? On topic: Schmidt had het er steeds over dat hij zoveel wisselt om de spelers fit te houden. Ik zie bij andere clubs spelers die elke wedstrijd spelen en dat gewoon doen. Dus in dit geval begrijp ik de kritiek wel.

1 februari 2021 om 18:01

@kyle

Loop toch niet zo dom te trollen, met je 'schmidt was toch zo'n goede trainer' reacties om reacties uit te lokken.

1 februari 2021 om 20:22

Ik hoop dat we in april of mei op het parkeerdek de titel kunnen vieren. Zeker in deze tijd. Totaal off topic dat je m'n nickname erbij haalt. Die van jou heeft betrekking op de oersaaie en altijd voorspelbare Johan Vogel zeker ?

Oke ik zal wel het bloed op de hals halen met deze statement maar hij zegt hier nieks wat niet waar is. Schmidt onder geschikt voor psv en dat mag gezegd worden. Blunderen op het veld word ook altijd bestraft door media fans en coaches dus dan mag hij ook de volledige lading krijgen.... zeker als je je beste speler er af haalt en een jong ding voor de ratten gooit op moment supreme

Max krijgt vaak krediet als hij goed speelt en hij speelt meestal goed en is vaak belangrijk. Dus dat is terecht. Tegen Feyenoord was Max in de tweede helft vaker ondermaats dan we van hem gewend zijn, dan mag dat ook kritiek naar uit gaan. Over Rosario, Dumfries, Mvogo en Schmidt wil ik het eigenlijk niet eens meer hebben.

De pijlen gaan van Ten Hag naar Schmidt? Is 7 punten voorsprong te veel om nog langer de trainer van Ajax te bekritiseren?
Als je ooit populair wilt worden in de journalistiek, is Driessen een ideale blauwdruk: Kies een slachtoffer uit, bekritiseer hem om elk onderdeel dat je kunt bedenken. In hoeverre het correct is en het gebruik van argumenten is ondergeschikt. En voila, klaar is Kees!

zolang je rosario op blijft stellen en je nooit een vaste opstelling maakt krijg je nooit voetbal en automatismen in je team , ik had veel verwacht van deze man met zo,n voetbal verleden als coach maar zie tot op heden nog steeds zijn hand niet terug in het spel, sterker nog........ik zie het alleen maar aftakelen ipv opbouwen

De nadruk op het Duitse element bij PSV is wel iets waar Telegraaf het exclusieve patent op neemt dit seizoen (misselijkmakend genoeg grapten de heren in hun podcast al eens dat voll gas fussball wel erg onheilspellend klonk) en ook het expres verkeerd uitspreken van de naam van de trainer maakt duidelijk dat Telegraaf zijn gifpijlen niet alleen meer op Erik ten Hag richt. Toch moet ik de conclusie van Driessen - hoe populistisch geformuleerd ook - wel gelijk geven: met stomme verbazing zag ik dat hij met de wissel van Max de kans op een aansluitingstreffer op nul bracht. Als je met Mauro en Thomas al twee tienen opstelt die bij gebrek aan creativiteit al niet voor de aanvoer richting spits kunnen zorgen en je rechtsback haalt de hele wedstrijd de achterlijn niet, waarom haal je dan in hemelsnaam de enige man eraf die wel met een goede voorzet kan komen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8577
2.PSV7139
3.AZ6829
4.Vitesse6116
5.Feyenoord5625
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller3219
E. ZahaviAanvaller2411
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller142
J. PiroeAanvaller101
Y. MvogoKeeper320
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

1 fan
Verdediger, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 30 5 2 0
2020/2021 FC Augsburg 0 0 0 0
2019/2020 FC Augsburg 31 8 5 0
2018/2019 FC Augsburg 30 4 1 0
2017/2018 FC Augsburg 33 2 5 0
Laatste voetbalnieuws

Owen Wijndal: ‘Ik ben de beste linksback van Nederland’

Owen Wijndal is van mening dat hij de beste linksback van Nederland is. In een interview met Voetbal International steekt de reserve-aanvoerder van AZ die mening niet onder stoelen of banken....Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren