Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eintracht Frankfurt neemt zeer merkwaardig besluit over ex-PSV'er

Laatste update:

Philipp Max speelt dit seizoen niet mee in de Conference League-campagne van Eintracht Frankfurt. Dat vertelt assistent-trainer Stefan Buck in gesprek met BILD. Dat besluit is opvallend te noemen, daar de ex-PSV'er dit seizoen tot nog toe in elk duel tot de basiself behoorde.

"De recente optredens van Max zijn niet wat we er van hadden gehoopt", legt Buck uit. De assistent-trainer heeft ondanks de opmerkelijke beslissing nog genoeg vertrouwen in de vleugelverdediger. "We zijn blij dat Philipp bij ons is. We hebben nog zoveel wedstrijden in de competitie en in de beker", laat de Duitse assistent-trainer zich optekenen.

De linksback speelde eerder, vanaf het seizoen 2020, in het Philips Stadion. In de winterperiode van dit jaar huurde Frankfurt de Duitser van PSV. In het restant van dat Bundesliga-seizoen kwam hij tien keer in actie, waarvan acht keer als basisspeler. In de zomer nam de Duitse club Max over, waar ook dit seizoen de 29-jarige verdediger een vaste waarde in de ploeg van trainer Dino Toppmöller lijkt.

Toch heeft de technische staf vanwege vormgebrek dus geen plekje ingeruimd in de selectie voor hem. In de Conference League neemt Frankfurt het op tegen Aberdeen, HJK Helsinki en PAOK. De Duitse club, die in de zomer met de verkoop van Randal Kolo Muani een recordtransfer bewerkstelligde, bevindt zich na drie wedstrijden op een tiende plek in de Bundesliga. Het wist door twee gelijke spelen tegen 1. FC Köln en 1. FSV Mainz en een overwinning op Darmstadt vijf punten binnen te slepen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is toch een talent, elke week bagger spelen en toch elke keer in de basis staan.

8 september 2023 om 20:44

Ben blij dat hij is vertrokken. Had echt een goede start bij ons, maar werd daarna als snel drama. PvA en Mauro zijn allebei beter.

8 september 2023 om 21:19

Kan hij zelf weinig aan doen denk ik. Na zijn Corona besmetting nooit meer op niveau gekomen. Wel erg jammer, zijn spel deed mij lijken op de 17 jarige Jethro

klinkt als een onlogische keuze als hij normaal basis staat. Wie gaan ze dan daar neer zetten vraag ik mij even hardop af.

Waarschijnlijk willen ze gewoon rouleren. Want de Conference League poule kan je ook wel met een B team doorkomen.

9 september 2023 om 01:18

Dit is wat tottenham ook ooit dacht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren