Van der Vaart: ‘Als je gaat zeggen dat dit twintig miljoen euro waard is...’

Maandag, 25 januari 2021 om 09:10Chris Meijer • Laatste update: 10:21

De Telegraaf meldde vorige week dat Marcos Senesi de komende tijd gevolgd wordt ‘vanuit Milaan tot Madrid’ en dat Feyenoord hem voor meer dan achttien miljoen euro denkt te kunnen gaan verkopen. Rafael van der Vaart is in het programma Studio Voetbal van de NOS echter minder positief over de Argentijnse centrumverdediger en denkt dat hij maximaal tien miljoen euro kan opbrengen. “Dan zou ik hem zelf wegbrengen”, geeft de oud-middenvelder te kennen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door eazy-e)

Typisch afschrijven na een mindere wedstrijd, hij is niet de God die ze hem maken in Rotterdam maar zeker een prima verdediger die om en nabij de 20 miljoen kan opleveren. Jong genoeg, en zal nog verder groeien.

25 januari 2021 om 09:24

Het is zeker een prima verdediger en misschien wel de beste momenteel in de competitie, maar voordat je om en nabij de 20 miljoen waard bent als speler in Nederland is het wel belangrijk dat je ook Europees hebt weten te presteren. Haal je volgend jaar de kwart finale van de EL met een sterke Senesi dan kan Feyenoord zomaar 25-30 mln verdienen, maar met de Europese prestaties van dit jaar zou het me verbazen als een club meer dan 15 gaat bieden.

25 januari 2021 om 09:34

Dat lijkt mij onzin. Vorig jaar werd er al om en nabij de 20 miljoen geboden. Een speler als til kostte ook 18 miljoen en heeft niks bereikt? Senesi speelde goed in het Europees seizoen en is de beste in de eredivisie. Het gaat niet om of hij het waard is maar om wat de gek ervoor wil geven.

25 januari 2021 om 09:36

Sterker nog, het gewoon lachwekkend wat v.d Vaart hier doet. Met deze manier van analyseren kan ik van Messi zelfs een modale speler maken.

25 januari 2021 om 09:55

Daarnaast is zijn redenering voor die 10 miljoen (want Argentijn international) ook nog eens scheef aangezien Senesi nog op zijn debuut wacht voor Argentijnse nationale elftal als ik het zo goed lees. Je gaat daar echt wel stuk meer dan die 10 miljoen voor krijgen, zelfs zonder interland.

25 januari 2021 om 10:30

Ik denk nog steeds dat hij inderdaad wel tussen de 15-20 miljoen gaat opbrengen. Maar mijn mening is niet gebaseerd op 1 wedstrijd. In alle wedstrijden tegen de top 5 ploegen (ajax, Vitesse, AZ) was hij bij 1 of meerdere doelpunten rechtstreeks betrokken. Dus dat geeft mijns inziens aan dat hij nog wel wat moet groeien om op een hoger niveau te acteren.

25 januari 2021 om 10:39

Het bedrag zal wel tussen de 15-20 miljoen liggen, maar denk niet dat er in Madrid 1 persoon is die heeft geopperd om alleen al te onderzoeken of dit een speler is die interessant kan zijn voor Real. Gewoon subtop in een van de 5 grote landen, daar is ook niks mis mee.

25 januari 2021 om 11:11

Ajaxcunian. Het was wel een behoorlijke verdedigingsfout van hem waar het doelpunt van AZ uit voortkomt. En het was niet alleen in deze wedstrijd. Hij is echter wel een goede verdediger maar bedragen van 25 miljoen of meer zijn nog lang niet aan de orde. Tagliafico daarentegen is van meer waarde dan Senesi omdat die ook nog aanvallende akties heeft.

25 januari 2021 om 11:19

Tagliafico is een back, en geen CB natuurlijk. Wel de beste back van de Eredivisie als je het mij vraagt, had een dip in vorm maar is zo goed.

10 miljoen is wel weer weinig dan.. Reeel gezien denk ik dat rond de 15 miljoen best mogelijk moet zijn. Maar tegen Ajax werd hij wel te veel opgehemeld. Tegen AZ was hij weer niet ijzersterk en maakte hij ook wat foutjes. Maar ook niet dramatischer maken dan het is. Goede speler, maar geen uitzonderlijke verdediger.

Oei, dit vinden ze niet leuk denk ik in Rotterdam om te horen. Maar zal wel weer als excuus komen dat dit alleen wordt gezegd omdat vd Vaart ex ajacied is. Overigens ben ik zelf van mening dat hij wel iets meer op kan/gaat leveren. eerder rond de 15 tot 18 miljoen maar 25 tot 30 miljoen is wel overdreven.

25 januari 2021 om 09:21

Zal me een worst wezen dat het een ex-Ajacied is, hoor. Genoeg ex-Feyenoorders die de club ook maar vaak zat in het aloude stigma houden. Maar het tekent maar weer het analisten wereldje in Nederland van inkoppers, negatief nieuws en makkelijk scoren.

25 januari 2021 om 09:26

Dat is zeker waar. Ik hoop voor Fey dat ze er dik geld voor vangen en dit ook weer goed investeren. Meer geld bij alle clubs levert een hoger niveau van competitie op i.m.o. Hebben jullie een koopoptie op Spajic?

25 januari 2021 om 09:32

Nee en er is al gezegd dat ze hem ook niet gaan overnemen. Zal wel te duur zijn of hij past niet in Slot zijn spelletje.

Misschien, en ik weet dat ik nu iets heel geks zeg, moeten we niet na elke wedstrijd de transfersom van Senesi gaan roepen in de media. Ik denk dat buitenlandse clubs hun mening ook niet per wedstrijd bijstellen.

25 januari 2021 om 09:33

Om up to date te blijven wel. Anders zal een Real Madrid in het duister tasten.

Als Feyenoord hem voor 10 miljoen laat gaan dan zijn ze echt top club af. Gaat ook nooit gebeuren natuurlijk, alles onder de 20 zou ik dom vinden. Vind Van der Vaart meestal wel sterk, maar hier slaat hij de plank mis.

Heeee, daar gaan we al! 10 miljoen en 'm wegbrengen. Zodra je hier een fout maakt, komen ze je gelijk nog ff natrappen. Ja gister was een bijzonder slechte wedstrijd van Senesi en ja, hij liet zich makkelijk uitkappen bij Gravenberch (en 'm eigenlijk dwong naar z'n zwakke been zodat de andere hoek voor Marsman hoorde te zijn). Maar Senesi is 90% van de tijd wel bijzonder goed, verdedigend stabiel, opbouwend belangrijk en voetballend sterk. En als hij alle onderdelen geweldig beheerste, had hij hier al niet meer gelopen.

25 januari 2021 om 09:24

Alleen wordt hij door geinteresseerde clubs beoordeeld op de topwedstrijden. In de Europa League heel matig geweest met ook een domme rode kaart. Gisteren matig. Tegen Ajax direct betrokken bij de tegengoal. Die bedragen die Henk Timmer maar de wereld in blijft slingeren zijn dan natuurlijk verre van Reeel

25 januari 2021 om 09:25

Gaat van der Vaart hem zelf wegbrengen? Op de fiets? Dat zal wel een elektrische fiets zijn aan de bolle wangen van van der Vaart te zien
Geen Ajacied het dat is Rafael sowieso altijd wat minder enthousiast.

25 januari 2021 om 09:57

ik vind Senesi een goede verdediger maar dit zijn wel de grote wedstrijden en daarin moet je het laten zien. tegen Ajax en AZ was hij direct betrokken bij de tegengoals dus dat waren imo mindere wedstrijden van hem, maar over het algemeen presteert hij prima dus als hij doorgroeit en ook in de grote wedstrijden de grote man wordt achterin, dan denk ik zeker dat we hem wel voor 20 miljoen of nog iets meer kunnen verkopen

25 januari 2021 om 13:11

Gisteren speelde hij niet goed en het belangrijkst....hij is nooit getest tegen goede tegenstanders in Europa

25 januari 2021 om 10:21

Ik denk dat hij best een bedrag rond de 20 op kan leveren. Alleen is Senesi me niet meegevallen in de wedstrijden waar het er echt om ging. Europees een of twee keer niet en pakte daar bovendien een domme rode kaart, tegen Ajax niet, naast dat hij zich simpel liet uitkappen door Gravenberch leed hij ook een paar keer heel simpel balverlies, met name in de eerste helft, en nu tegen AZ ook niet. 90% van de tijd is hij prima. Alleen zijn dit nou net wel de 10% van de wedstrijden waar hij er moet staan om die prijs echt omhoog te krijgen.

25 januari 2021 om 10:30

90% van de tijd bijzonder goed zijn is niet zo heel belangrijk als in de 10% van de tijd je minder goed bent dit leidt tot een tegendoelpunt. Vind het ook wel een prima verdediger overigens. Deels valt hij ook wel op in de Eredivisie omdat er gewoon niet echt veel goede verdedigers rondlopen die echt goed kunnen verdedigen.

Bij de goal van Gravenberg moest Senesi kiezen zijn eigen man loslaten om Gravenberg op te vangen die weer eens vakkundig werd losgelaten door Diemers, ik hoop dat vd Vaart dat met al zijn ervaring toch wel gezien heeft?
Senesi zal geen 30 miljoen opleveren maar voor 10 laat Feyenoord hem zeker niet gaan. Hij behoort in de eredivisie zeker tot de betere linksbenige centrale verdedigers. Real Madrid zal ook niet voor hem komen maar aangezien hij over een Italiaans paspoort beschikt zal de interesse voornamelijk uit Italie komen. De laatste weken is het iets minder maar de rest van het seizoen en van de komst van Advocaat tot de competitie werd stil gelegd was hij heer en meester.
Senesi is talentvol en hij is nog jong dus hij kan alleen nog maar beter worden. Hij moet nog lekker een jaar bij Feyenoord blijven want hij is nog niet uitgeleerd dat is duidelijk.

25 januari 2021 om 10:11

Sowieso vond ik bij goal van Gravenberch keuze van Fer (?) om daar door te dekken bijzonder, kwam passlijn naar Haller helemaal open door te liggen. Staat volledig vrij tussen 4 spelers van Feyenoord in om bal te ontvangen en zelfs aan te nemen voor hij door besluit te passen. Diemers staat eerste instantie bal op Klaassen (meen ik) eruit te halen en komt erna te laat om Gravenberch bij te halen (was man van Fer die druk besloot te gaan zetten zelfs vgm). Uiteindelijk had Gravenberch zelfs kans om in 1x meer te geven op Promes (man van Senesi) die volledig vrij kwam en dan 1 op 1 zou komen maar neemt hem eerst aan waardoor die kans weg is. En Senesi en Gravenberch 1v1 staan, haalt optie tot schot met sterkere rechterbeen van Gravenberch goed eruit maar gaat met rug naar Gravenberch toe die bal willen blokken waardoor hij heel makkelijk uitgekapt kan worden aangezien hij bal nietmeer kan zien. Draait hij zich niet ben ik er zeker van dat hij schot met links van Gravenberch er ook uit had kunnen halen. Vond het meer fout van Fer dan van Diemers persoonlijk. Senesi laat zich te makkelijk uitkappen maar dat kan elke verdediger gebeuren. Die gaat echt wel transferrecord van Kuyt breken, is een prima verdediger.

25 januari 2021 om 10:19

Uiteindelijk is er niets aan de hand als Marsman die bal die zeker niet onhoudbaar was gewoon gepakt had. Nu valt iedereen over het zich laten uitkappen van Senesi heen, wat ik niet echt een fout vond, als Berghuis er gewoon twee inschiet hoor je daar niemand meer over...

Dan is het voor hem.dus belangrijk welke club hij kiest, maar dat geldt voor meerdere voetballers. Ook voor een club die hem wil hebben is het belangrijk te weten of hij in het team past. Dut zegt dus niks over de transfersom . Als er meerdere clubs zijn die het in hem zien zitten dan kan hij zomaar 20mil opleveren .

Vorige week waten ze nog helemaal weg van hem. Wat een topper was het. 50 miljoen hoorde je toen. Analitici worden hoe langer hoe vervelender. Zal de druk wel zijn om altijd iets spraakmakends te moeten zeggen.

10 miljoen of 30 miljoen, de waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Het is een prima verdediger, maar we zien ook dat als de tegenstanders beter worden er toch wat scheurtjes in zijn spel ontstaan en zijn tekortkomingen ook gewoon boven komen. Niks vreemds aan overigens. Hoort er allemaal bij. Ik zie er geen wereldverdediger in die bij Real Madrid terechtkomt. Echter zie ik niet in waarom hij bij subtoppers niet aan de bak zou kunnen komen.

Als hij een niveau hoger wil moet hij meerdere keren tegen ploegen zoals Ajax en AZ. Dit zijn dan toch wel de wedstrijden waar hij het heeft laten liggen. Ik vind het een goede verdediger, maar hij is toch bij lange na geen 20 mil waard?! Iets boven de 10 zou ik inderdaad meer passend vinden. Dit vooral omdat hij links benig is en nog jong.

25 januari 2021 om 09:30

Hij was tegen Ajax met afstand de beste op het veld. Daar waren zowel Feyenoorders als Ajacieden het over eens. Lees de comments maar na. Gisteren was hij matig, maar zeker niet onvoldoende.

25 januari 2021 om 09:35

Uiteindelijk is was het toch door een zwak moment van hem tegen Ajax dat Feyenoord verloor en hier word je gewoon op afgerekend als verdediger. FYI Ik vind hem absoluut een goede verdediger voor de ED, maar vraag me af of een prijs rond de 20 mil een haalbaar bedrag is.

25 januari 2021 om 10:11

Het was een zwak moment van Diemers waardoor Senesi moest uitstappen dit had hij beter kunnen doen misschien maar dat doelpunt was voor 80% de fout van Diemers 15% de fout van Marsman (bal was gewoon houdbaar) en 5% de fout van Senesi die had moeten weten dat Diemers zo'n 5x per wedstrijd staat te dromen en z'n man laat weglopen.

25 januari 2021 om 10:25

Best dat Diemers er ook niet goed bij zat, maar hij liet zich echt wel kinderlijk eenvoudig uitkappen. Hij speelde een prima tweede helft, maar leverde de eerste helf ook gewoon een paar simpele ballen in waar een grote kans uit kwam, of had moeten komen.

25 januari 2021 om 11:44

Geen verdediger speelt foutloos en inderdaad had Senesi zich niet moeten laten uitkappen maar dat hij werd uitgekapt had een oorzaak. Gravenberg werd volledig vrijgelaten door zijn directe tegenstander waardoor Senesi moest schakelen. Marsman had de bal gewoon moeten pakken. Het is niet zo als vele hier beweren dat Senesi volledig alleen schuldig was aan het tegendoelpunt.

25 januari 2021 om 09:47

Hij was niet geweldig gisteren, maar het middenveld werd totaal overlopen waardoor corrigeren ook steeds moeilijker werd. Maar mensen zien vaak alleen de bal en kijken niet naar de gehele situatie

25 januari 2021 om 09:51

Uiteraard is dat niet volledig op zijn conto te schrijven. Hij wordt continu in de steek gelaten maar hij veroorzaakt in principe wel twee penalty's hier. Er wordt er gelukkig maar eentje gegeven maar zulke beelden zien andere clubs ook natuurlijk. Neemt niet weg dat 20 miljoen echt wel realistisch is en een heel mooi bedrag natuurlijk.

25 januari 2021 om 10:14

Het tweede en derde doelpunt worden ingeleid door onnozel balverlies van eerst Haps en daarna Diemers. Beide leden balverlies op het moment dat Feyenoord naar voren gericht was. De 2-1 was een fantastische voorzet die Spajic verkeerd inschatte en bij de derde goal leed verloor Diemers weer eens onbenullig de bal doordat hij weer eens onnodig stond te kappen en te draaien in plaats van de bal naar een medespeler te spelen. Ook bij de derde goal was het eerder Spajic die niet goed stond dan Senesi.

Senesi is gewoon al maandenlang veruit het beste wat Feyenoord op het veld heeft staan. Uiteraard is het geen nieuw wereldwonder, en maakt hij ook wel eens een foutje. Maar als je bedenkt dat Feyenoord een middenveld heeft dat toch regelmatig volledig overlopen wordt, dan denk ik dat het centrum zich vaak nog behoorlijk knap staande weet te houden. Senesi heeft 1 zwak punt, en dat is zijn snelheid, maar over het algemeen weet hij dat gewoon heel goed te compenseren. Hij is super sterk in zijn een-op-een duels. Onderschept enorm veel ballen, en is voetballend over het algemeen ook niet op veel fouten te betrappen. Ik denk dat als je hem in een betere elftal zet dat hij het alleen nog maar beter gaat doen. Helaas voor Feyenoord is het wel de enige speler die ik echt op hoger niveau mee zie doen. Feyenoord zou gek zijn als ze hem voor minder dan 20 miljoen laten gaan. Het is simpelweg de enige speler in de selectie die echt waarde vertegenwoordigd. Ik denk overigens dat er ook genoeg clubs in de grote comeptities zijn die heb de kans willen geven. Senesi gaat op een hoger niveau ook echt wel slagen.

25 januari 2021 om 13:47

Ik denk dat Senesi niet de enige is die waarde heeft in de selectie. Het is wel de enige speler die later richting de top zou KUNNEN gaan, of beter gezegd, iets daaronder. Maar de groei van jongens als Malacia en Geertruida hebben me wel doen inzien, dat had ik vorig jaar zelf nog niet, dat zij ook prima spelers kunnen worden. Als je ziet dat Dest, daar wil ik ze verder niet mee vergelijken, voor een groot bedrag opgehaald werd moeten deze jongens ook wel rond de 10 miljoen waard zijn. Ook Sinisterra, zeker als hij weer opgeroepen gaat worden voor Columbia, vertegenwoordigt ook wel waarde. Maar Senesi is inderdaad wel de enige in mijn ogen die een redelijk zeker aankoop is voor een club in een topcompetitie.

Ik ben gestopt na lezen van “eigenlijk komt hij in alles tekort". Als je dat echt meent als analist, moet je per direct van TV verdwijnen. Ik weet niet meer wie schoot gister, maar na twee bikkelharde ingrepen van Senesi achter elkaar ontstond er een kans(je) in de eerste helft. Alleen dat al maakt hem uniek in Nederland, want een Nederlandse verdediger zal er niet zo in kletsen. Hij is wekenlang, en misschien wel maanden de uitblinker geweest aan Rotterdamse kant, en dan een slechte wedstrijd en hij kan er geen klote meer van. Gister was er nog een artikel dat van der Vaart zich rot ergerde. Nou Rafael, dat doen de meeste voetballiefhebbers ook aan jou met je kortzichtige analyses die totaal niet gegrond zijn.

Een Ajacied die een Feyenoorder de grond in boort. Goh verassend. Dan word er gezegd dat er bij Veronica Inside veel onzin verkondigd word, en terecht. Maar dit programma doet net zo hard mee.

25 januari 2021 om 09:54

Vorige week geilde hij nog op hem dus hou maar op.
Zo snel als men hem oordeelde vs een zeer slecht Ajax zo snel kraken ze hem af. Zo gaat het in NL.

25 januari 2021 om 10:02

In een week tijd alweer van mening veranderd. Doet die goed dan.

Het kan verkeren - na Ajax was het 20-30 miljoen dat hij moet opleveren en nu nog slechts 10. Ik denk dat je prima 20 miljoen kan krijgen maar ook niet heel veel meer dan dat. En dat is nog steeds een fantastisch bedrag. Zolang de ruimtes niet te groot zijn is het best wel een beest. Toch tegen iedere topclub ziet het er nog niet heel denderend uit. Wel veruit de beste speler van Feyenoord die blijft knokken in tegenstelling tot de captain.

Het is een van de beste aankopen van Feyenoord de laatste jaren, prima verdediger maar zeker nog niet foutloos en 20 miljoen waard.

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe goed Senesi kan worden. Zie niet de topper in hem die andere mensen wel in hem zien maar het slaat ook nergens op om hem na een foutje weer volledig af te schrijven. Het zou fijn zijn als de voetbalpers wat minder opportunistisch was. Senesi is gewoon een goede CV die inderdaad ook wel wat beperkingen heeft. 20 miljoen moet opzich wel haalbaar zijn als Feyenoord het goed speelt. Het is ook weer niet zo dat dat een bedrag is waar ze in het buitenland van wakker liggen. Er zijn veel mindere spelers voor veel meer geld gekocht in het verleden. Denk dat hij goed zou passen bij een willekeurige middenmotor in een topcompetitie bijvoorbeeld. Voor echt aanvallend voetbal is hij misschien te langzaam maar puur verdedigend redt hij zich wel.

Meer dan 10 miljoen gaat hij zeker wel opbrengen, ook gezien zijn leeftijd en nationaliteit. Maar het is wel opvallend dat hij in alle wedstrijden tegen top 5 ploegen (ajax, AZ, Vitesse) negatief bij 1 of meerdere doelpunten betrokken was. Hij moet dus eerst nog wel wat doorgroeien vind ik. Als Feyenoord vanuit de organisatie speelt met kleine ruimtes, kan hij prima verdedigen (vooral ook met kopduels). Als er wat meer ruimte ligt, zie je dat hij niet zo goed op zijn benen staat en ook niet al te snel is. Dus clubs die hem willen kopen, zullen wel we vanuit een hechte defensie moeten spelen.

Als we deze denkwijze volgen kan niemand meer een speler voor veel geld verkopen. Of verdubbelt zijn waarde weer als hij volgende week de 0 houdt?

Dat hij tekort komt voor Real daar is denk ik iedereen het wel mee eens. Maar ik denk ook dat weinigen beweren dat hij dat wel is. Maar ik denk dat hij voor veel clubs wel interessant is en dan kijk ik echt niet raar op van 20 miljoen. 20 miljoen is veel geld, maar in deze markt echt niet zo gek. Waarde is sowieso gewoon kwestie van vraag en aanbod. Feyenoord betaalde voor hem al 6,2 miljoen; dan gaan ze hem sowieso toch niet voor 10 miljoen laten gaan wanneer hij daar volop basisspeler is. Dus wanneer clubs hem voor 10 miljoen denken te kunnen kopen, dan denk ik dat ze snel weer afdruipen.

Helemaal mee eens , heb ik al zo vaak gezegd . Hij mist snelheid en zodra hij onder druk komt te staan heel kwetsbaar.

Ik denk dat vd Vaart/v Hooijdonk hier w gelijk hebben. Tuurlijk speelt hij een sterker seizoen als vorig jaar, maar je zag duidelijk zn mankement met snelle wendbare spitsen. Tegen lange balvaste spitsen (zoals een Kramer, Haller, Veerman) komt hij beter tot zn recht omdat hij dan kopduels kunt winnen en fysiek sterk is, maar kleinere wendbare spitsen zijn enorm lastig voor hem..

In Nederland is bijna elke verdediger niet goed genoeg en dat komt met name omdat we van aanvallen houden en de verdediging verwaarlozen. Het is niet voor niets dat onze verdedigers in het buitenland uitgroeien tot toppers. Of dat nou Hateboer, de Vrij, van Dijk is of zelfs mindere goden als Gouweleeuw, Zeegelaar en Karsdorp. Je kunt niet zeggen dat er een club is die meer dan 20 gaat betalen, want die zijn er sowieso niet veel en zeker niet als je ze bij Feyenoord weghaalt die hoe je het went of keert toch minder status heeft op het moment dan Ajax. Maar om nou ineens te zeggen dat hij er niets van kan omdat het middenveld niet goed staat en hij dan verantwoordelijk gehouden wordt voor alle tegengoals omdat hij centraal achterin staat is wel heel naïef.

Verdedigend is Senesi gewoon erg sterk. Ondanks zijn ongelukkige wedstrijd gister heeft hij met 4 onderscheppingen de meeste onderscheppingen van alle spelers. Verder heeft hij met 6/7 het hoogste succesvolle tackels percentage van alle spelers en ook het hoogste aantal succesvolle tackels samen met Midtsjo. Hij veroorzaakte inderdaad een penalty die er twee moesten zijn en bij de eerste goal zag het er ongelukkig uit. Het was dan ook een van zijn minste wedstrijden. Daarbij moet wel gezegd worden dat de organisatie slecht was met name op het middenveld. De bewegelijkheid van AZ werd totaal niet opgevangen door vooral Diemers en Fer waardoor Spajic en Senesi veels te vaak moesten kiezen tussen hun eigen man en een speler die doorbrak.

Ik vind het daarom veels te makkelijk van vd Vaart om hem zo af te schrijven en ik vraag me af wat hij nou daadwerkelijk analyseert. Toen Boadu hem voorbij liep, was Boadu al op snelheid terwijl Senesi in moest stappen. Dat is gewoon erg lastig en het was ook de enige keer dat iemand Senesi voorbij liep, terwijl hij meerdere 1 op 1 situaties gehad heeft. Zijn snelheid compenseert hij normaal dan ook gewoon met zijn uitstekende verdedigende kwaliteiten en agressie. Zijn enige echte minpunt tot nu is het doordekken en de positionering als hij niet 1 op 1 staat. Dit minpunt werd gisteren extra blootgelegd doordat het middenveld van Feyenoord over zich heen liet lopen. Om gelijk te zeggen dat hij weer 10 miljoen minder waard is en op alle vlakken te kort komt is eigenlijk gewoon lachwekkend.

Zo grappig dat mensen een prijskaartje ergens op proberen te plakken terwijl het uiteindelijk gewoon een kwestie van vraag en aanbod is. Daarbij is het nog de vraag hoe de markt zich zal ontwikkelen, mocht Corona nog een jaar of 2 doorgaan zo dan zal er minder geld binnen het voetbal vloeien.

Maar is Corona dit jaar is opgelost en de Spurs, Juventus, Atletico Madrid of misschien zelfs wel Real Madrid melden zich dan ga je er echt wel 20 miljoen voor vangen.

Jeetje die van der Vaart heeft wel moeite met objectief een speler van Feyenoord te beoordelen zeg. Wat een figuur. Als die bij ajax zou spelen zou die waarschijnlijk zeggen dat ie 50 miljoen waard was. Deze man is totaal niet meer serieus te nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4322
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2213
B. LinssenAanvaller206
L. SinisterraAanvaller102
J. BijlowKeeper70
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

3 fans
Verdediger, 23 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Feyenoord 23 2 2 0
2019/2020 Feyenoord 16 1 2 0
2019/2020 San Lorenzo 4 0 1 0
2018/2019 San Lorenzo 23 0 5 0
2017/2018 San Lorenzo 13 1 4 0

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren