Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse shopt in Serie A en wil FC Utrecht aftroeven in strijd om Feyenoorder’

Laatste update:

Vitesse gaat zich versterken met spits Joel Voelkerling Persson, zo meldt de Gelderlander. De twintigjarige Zweed ontbrak dit weekend in de wedstrijdselectie van Lecce, omdat hij in Arnhem is vanwege zijn medische keuring bij de club van trainer Phillip Cocu. Voelkerling Persson, die in Italië tot medio 2027 vastligt, moet op huurbasis overkomen van de Serie A-club. Daarnaast hoopt Vitesse in de laatste dagen van de transferperiode FC Utrecht af te troeven in de strijd om Feyenoord-verdediger Ramon Hendriks.

Voelkerling Persson speelde jaren in de jeugdopleiding van AS Roma, alvorens hij vorige zomer transfervrij de overstap maakte naar Lecce. De Zweedse jeugdinternational slaagde er bij zijn nieuwe werkgever nog niet in om indruk te maken, waardoor hij op huurbasis vlieguren moet maken bij Vitesse. In Arnhem moet Voelkerling Persson concurreren met Samid Hamulic, die wordt gehuurd van het Franse Toulouse. Ook spitsen Amine Boutrah, Thomas Buitink en Simon van Duivenbooden maken deel uit van de selectie van Cocu.

Bij Lecce zat Voelkerling Persson tijdens de eerste speelronde nog op de bank, maar zondagavond was hij al niet meer aanwezig toen de promovendus met 2-2 gelijkspeelde op bezoek bij Fiorentina. Via de clubwebsite bevestigde Lecce vervolgens dat Voelkerling Persson op weg is naar Nederland. Namens zijn huidige werkgever staat de teller momenteel op negen officiële duels, waarin de spits geen enkele bijdrage aan doelpunten kon leveren. In Arnhem moet Voelkerling Persson de zoekende Cocu van meer aanvallende smaken voorzien.

Hendriks
Vitesse is ook concreet voor Ramon Hendriks, zo meldde 1908.nl zondagavond. De linksbenige verdediger moet op huurbasis overkomen van Feyenoord. Utrecht hoopt Hendriks ook nog te strikken, zo bevestigde technisch directeur Jordy Zuidam eerder al aan Voetbal International. De 22-jarige verdediger zat zondag tegen Almere City (6-1 winst) gewoon nog op de bank bij Feyenoord. In De Kuip ligt de Nederlandse jeugdinternational nog tot medio 2025 vast. Hendriks speelde tot dusver elf officiële duels in de hoofdmacht van de regerend landskampioen. Zware knieblessures en stevige concurrentie van sterkhouders als Marcos Senesi en Dávid Hancko zaten een echte doorbraak nog in de weg.

Moet Feyenoord opnieuw kiezen voor een verhuur van Hendriks?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hendriks laten ze echt niet meer gaan hoor, is gewoon de tweede keus achter Hancko.

28 augustus 2023 om 10:09

Bij een blessure of schorsing van Hancko zal er eerder worden gekozen voor Geertruida of Beelen op LCV. Op linksback heb je Lopez achter Hartman. In dat opzicht is Hendriks wel overbodig.

28 augustus 2023 om 10:29

Beelen zag er tegen Sparta wel extreem kwetsbaar uit als CV, die moet nog stappen maken wat mij betreft. Tevens ben je dan zo goed als door je defensieve wissels heen en heb je alleen jeugdspelers over.

28 augustus 2023 om 10:42

Dan zit je wel heel krap achterin hoor als je Hendriks laat gaan.

28 augustus 2023 om 10:55

@fiorenoord
Extreem kwetsbaar viel wat mij betreft wel mee, maar moet nog wel even wennen aan het niveau. Tegen Fortuna deed ie t wel weer prima. Gewoon een jonge, talentvolle speler. Maar hij zal behoorlijk wat indruk maken als Slot m nu al brengt.

28 augustus 2023 om 11:07

Valt toch wel mee? Met Nieuwkoop, Geertruida, Kasanwirjo, Beelen, Trauner, Hancko, Hartman en Lopez heb je dan 8 verdedigers voor 4 posities en is in principe elke positie dubbel bezet, weliswaar inderdaad maar 1 linksbenige CV, maar dat hoeft geen probleem te zijn.

28 augustus 2023 om 13:19

Kasanwirjo wordt toch niet als legitieme optie gezien door Slot? Die lijkt me heel nadrukkelijk op de nominatie te staan om te vertrekken.

28 augustus 2023 om 15:21

Moet hendriks wel een kans krijgen om in te vallen als LCV of LB. Hancko pakt zeer weinig kaarten en is zeer fit dus dan zou er heel weinig speelmimuten voor hendriks zijn. Is toch een jongen met veel potentie maar het is er helaas niet uitgekomen. Doet me gek genoeg veel aan schenkeveld denken die mede door blessures niet kon door breken.

In de minuten die hij in de voorbereiding kreeg vond ik Ramon een stabiele indruk maken en zo heel ruim zitten we ook niet in de verdedigers. Als Hancko tegen een blessure aanloopt ben je wel genoodzaakt om en RCV als LCV op te stellen. Nu zou dat misschien sowieso gebeuren als Hendriks echt 3e/4e keus is, maar toch heb ik het gevoel dat we hem nog wel kunnen gebruiken cq nodig hebben.

Edit: Enige reden die ik zou kunnen bedenken is dat Milan Hokke zich zo goed ontwikkelt dat ze hem nog als potentiele vervanger van Hancko zien. In ieder geval wel een jongen met potentie

28 augustus 2023 om 10:14

Heb me zaterdag bij u21 wel behoorlijk gestoord aan Hokke. Hij steekt er qua talent wel redelijk bovenuit, maar maakte in de counter constant de verkeerde keuzes.

28 augustus 2023 om 10:26

Lijkt mij ook niet dat hij er al klaar voor is en hij traint toch ook niet meer mee met de selectie?

28 augustus 2023 om 10:55

Volgens mij trainen momenteel alleen Sauer, Milambo, Zechiel en Berger vast mee met de selectie.

28 augustus 2023 om 16:04

Als Hokke die inderdaad wel talent heeft, Hancko moet gaan opvolgen moet ie nu al in de KKD zijn minuten gaan maken.. niet bij onder 21...

Hendriks zou ik een mooie aanwinst vinden, kunnen we goed gebruiken. Package deal maken met Dilrosun of Jahanbakhs.

28 augustus 2023 om 12:51

De hele reden dat Feyenoord naar verluidt van Dilrosun en Jahanbakhsh af wil, is omdat ze veel te duur zijn voor wat ze toevoegen. Het lijkt me niet dat het voor Vitesse dan ineens goed op te hoesten is.

Voor hendriks zou die een goed stap zijn. Jaartje op een hoger niveau spelen is hij echt aan toe. Vorig seizoen werd dit hem niet door een vervelende blessure. Feyenoord red het zelf wel zonder hem want Beelen kan op lcv en kasanwirjo desnoods ook.

maar weer voor utrecht kiezen, en nu bewijzen dat ie het kan zonder geblesseerd te raken.
zou wel netjes van hem zijn om gewoon weer naar utrecht te komen.

Weer zo'n nietszeggende spits. We hebben al tig keer een spits gehuurd, maar zelden één die ook doel treft.

Hendriks is zeker een meer dan welkome versterking. En hopelijk blijft het daar niet bij. Een felle rechtsback is ook meer dan welkom!

29 augustus 2023 om 23:00

Lecce zal deze jongen toch niet voor niks hebben gescout. Heeft een paar invalbeurten gehad. Misschien invalbeurten van 5 minuten, wie zal het zeggen. Hij zal best kwaliteiten hebben, anders had Lecce hem niet aangetrokken, lijkt me. Tegen Nederlandse verdedigers is het toch makkelijker voetballen dan tegen de Italiaanse mandekkers.

Dat zou de miljoenste nieuwe speler voor ons worden. Nee.. laat maar lekker varen zou ik zeggen! Weer een zoveelste jonge jongen die werkelijk nog niks heeft laten zien en het allemaal eerst maar moet bewijzen. Loos eerder nog wat spelers en ga fatsoenlijk aan een degelijk basiselftal werken als Utrecht zijnde. We weten immers allemaal hoe de stand van zaken is betreffende de stand op de ranglijst!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren