Hard oordeel over Van de Beek: ‘We hadden hem niet nodig, dat is de waarheid’

Zaterdag, 24 oktober 2020 om

Donny van de Beek bleef zaterdagavond tijdens de thuiswedstrijd van Manchester United tegen Chelsea negentig minuten op de reservebank. De 23-jarige middenvelder blijft daardoor na 5 duels op slechts 59 speelminuten staan in de Premier League. Patrice Evra vraagt zich na afloop van het treffen van the Red Devils met Chelsea hardop af waarom Manchester United Van de Beek heeft aangetrokken.

Van de Beek speelde voorlopig zeven wedstrijden voor Manchester United, waarvan twee als basisspeler in de EFL Cup. Verder moest de middenvelder het voorlopig stellen met invalbeurten in de Premier League en Champions League en zaterdagmiddag bleef hij Chelsea voor het eerst tijdens zijn Engelse dienstverband negentig minuten op de reservebank. “Waarom hebben we Van de Beek gekocht? Ik heb niks tegen hem. Hij zit alleen maar te kijken vanaf de tribune. We hadden hem niet nodig, dat is de waarheid”, stelt Evra, die als analist voor Sky Sports naar het duel tussen Manchester United en Chelsea (0-0) keek.

Het gezicht van Donny van de Beek als hij beseft dat hij niet meer gaat invallen tegen Chelsea Football Club ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 24 oktober 2020

Ook Gary Neville begrijpt niet wat de bedoeling van manager Ole Gunnar Solskjaer met Van de Beek precies is. “Het is een mysterie waarom hij hem zo gebruikt, nadat hij voor 45 miljoen euro werd binnengehaald. Hoe meer je hem niet in de basis ziet spelen, hoe meer je hem ziet denken: wat doe ik hier?”, stelt de oud-verdediger van Manchester United bij Sky Sports. Op social media plaatsen fans tevens de nodige vraagtekens bij het feit dat Van de Beek negentig minuten op de reservebank moest blijven.

Solskjaer wordt na afloop door Sky Sports gevraagd naar de situatie van Van de Beek. “Maak je geen zorgen, hij zal aan zijn wedstrijden komen. Het is makkelijk om te zeggen wie er moet spelen, maar het is een stuk moeilijker om te zeggen wie er dan niet moeten spelen”, geeft de manager van Manchester United te kennen. In de wedstrijd tegen Chelsea, waar Hakim Ziyech overigens kort voor tijd als invaller binnen de lijnen kwam, bestond zijn middenveld uit Scott McTominay, Fred en Bruno Fernandes. Ook Paul Pogba begon op de reservebank, maar hij kwam wel als invaller in het veld.


Poll

Moet Donny van de Beek een basisplaats krijgen bij Manchester United?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door mayarood)

Tja, denk dat niemand het echt begreep. Hij was in principe niet nodig en zeker voor zo'n bedrag is het dan bijzonder. Voor Donny zelf is het natuurlijk erg balen, maar hij zit er net 2 maanden. Even de tijd geven. Valt ook niet mee bij dit United, loopt ook niet bepaald.

25 oktober 2020 om 00:04

Hoezo niet nodig? Je hebt voor de breedte nu een speler die je op twee posities kunt inzetten en daar is hij dus voor gehaald. Ze kunnen moeilijk zonder spelers op de bank aan een seizoen beginnen. Het bedrag is ook niet zo gek hoog voor een bankspeler bij een club die bij de top wil horen. als je kijkt naar de bedragen die vanmiddag op de bank zaten bij Barca, real, Bayern en City is 45 miljoen nog een schijntje.

25 oktober 2020 om 01:17

Ik vind dat je voor de van der beek miljoenen(ben zelf een donny fan). Beter in de defensie kon investeren. De aanval staat met martial, rashford en greenwood. Een middenvelders genoeg met popband, Bruno, matic, mctominay, en?. Kon je beter maguire of lindelof vervangen.

25 oktober 2020 om 02:05

Volgens mij ziet iedereen dat, daarom is het soms ook niet te begrijpen waarom clubs bepaalde keuzes maken. Hetzelfde gebeurt bij Barca, hoe krijgen ze het voor elkaar dat zulke prachtige clubs om zeep worden geholpen? Ik begrijp daar erg weinig van en het lijkt me soms wel dat ik en niet alleen ik, het op transferbeleid zoveel beter zouden doen. De logica ontbreekt soms volledig, maar daarnaast vind ik dat we een speler niet na een paar wedstrijden mogen afschrijven. Een speler heeft vaak sowieso een jaar nodig om te acclimatiseren. Als van de Beek hard blijft werken en z’n doelpunten maakt wanneer hij de kans krijgt komt hij er wel. Aan het einde van het seizoen kunnen we een balans opmaken waar Donny staat. Is het hosana of een totale miskoop, de voetballerij zal het in ieder geval overdrijven.

25 oktober 2020 om 08:16

Rashford en Greenwood zijn goede spelers. Martial vind ik geen topspeler. Hij doet altijd hetzelfde. Vanaf links naar binnen komen en dan proberen te schieten. Heel voorspelbaar allemaal.

25 oktober 2020 om 04:11

Van de Beek is nog jong, het is geen probleem om dit jaar naar de basis toe te groeien. Ik zou me drukker maken over Ziyech, die zit nu in de piek van zijn carrière en moet zsm een basisplaats zien te bemachtigen.

25 oktober 2020 om 12:22

Ziyech komt er wel. Zodra hij weer helemaal fit is zie ik hem wekelijks schitteren

Van de beek verzaakt niet in de minuten die hij speelt, maar is gewoon niet wat united nodig had. Waarom koop je hem als je hem toch niet gaat gebruiken. Koop dan een speler die iets toevoegt ivm de spelers die je nu hebt. Doet me denken aan klaassen en sigurdsson.

25 oktober 2020 om 00:00

Dat beleid zie je tegenwoordig bij meer clubs: kopen om het kopen zonder te kijken of de speler past. Twijfel ook of Pjanic nog veel gaat spelen bij Barcelona bijv.

25 oktober 2020 om 00:47

Denk ook echt dat dit soort spelers, worden gekocht op basis van highlights en de CL wedstrijden. Je gaat me niet vertellen dat iemand bij Man U naar Ajax - Pec, Ajax - Excelsior etc heeft zitten kijken om Donny te scouten.

25 oktober 2020 om 01:39

Ik denk van wel. Die teams hebben mensen genoeg om die wedstrijden te zien, Het sentiment rond CL wedstrijden overheersen natuurlijk (deels terecht). Gericht aankopen en gebruiken blijkt dan weer lastig.

25 oktober 2020 om 02:20

Tuurlijk wel waarom denk je dan dat Reis naar Barça gaat

25 oktober 2020 om 08:18

Pjanic is nog fysiek herstellend van Covid. Hij zal naast Frenkie starten uiteindelijk.

25 oktober 2020 om 07:45

Hoezo niet wat United nodig had? Vorig seizoen hadden ze Pereira en Lingard als back up voor Fernandes. Nu vd Beek en dat is gewoon een upgrade.

25 oktober 2020 om 11:53

Wel een dure upgrade dan, zoveel geld voor een back up.

Terwijl je lievelingsclub een record vestigt, in je eentje in droevige omstandigheden op de bank. Sommige transfers pakken niet lekker uit. Eeuwig zonde voor Donny

24 oktober 2020 om 23:49

Droevige omstandigheden vind ik wat overdreven, zeker als je bedenkt wat hij aan het einde van de maand krijgt uitgekeerd.

25 oktober 2020 om 02:43

Exact, niks droevigs aan. Ook wel weer typisch om iemand (Donny) al zo snel af te schrijven. Kennen we Senesi nog? De eerste paar weken al clown bestempeld en nu een van de beste verdedigers uit de eredivisie die voor een miljoenentransfer staat.

25 oktober 2020 om 04:58

Alsof hij liever in De Koel in Venlo had gespeeld nu. Lijkt me niet...

Aldus Evra. Vriendje van Pogba die nu ook moet banken. Overigens denken de Man.United fans er anders over en hopen dat Donny snel in de basis komt.

25 oktober 2020 om 00:03

Volgens mij is dit vooral richting de leiding van United gericht. Evra vindt Van de Beek een goede speler, maar stelt simpelweg dat OGS hem OF moet opstellen samen met Pogba en Bruno, OF hem niet had moeten kopen. En vandaag onderstreept dat nog veel meer. McTominay en Fred krijgen controlerend de voorkeur, waardoor je ook nog Pogba voor je moet dulden. Als OGS Van de Beek alleen als 10 ziet, slaat het nergens op om hem voor 45 miljoen te kopen als je ergens anders in je team harder aankopen nodig hebt. Dat is wat Evra keer op keer aangeeft en wat ook onder deze uitspraak hangt.

25 oktober 2020 om 06:33

De united fans willen donny erin? Hahaha volgens mij zijn het juist de ajax fans die hem erin willen. Elk ander persoon op de wereld kan inzien dat donny nooit het niveau united gaat halen en dat hij niks meer is dan een klaassen 2. Was allemaal te verwachten dit en mensen doen net of de wereld vergaat... dit is de schuld van jullie allemaal die hem na elke scheet ophemelen als de voetballer die beter is dan zidane de bruyne en modric.

25 oktober 2020 om 07:15

Best veel United fans willen hem erin. Kijk maar op Redcafe (United forum).

Ook gewoon dom van de management en vooral Van de Beek zelf om naar United toe te gaan. Ja voor het geld is het zeker mooi alleen niet voor het sportieve. Je weet van tevoren al dat Bruno Fernandes en Pogba op je plek spelen. En ook Fred er is bij. Vooral Fernandes zijn plek is waar Donny eigenlijk hoort te spelen. Tja dat gaat gewoon lastig worden. Omdat Fernandes altijd gaat spelen. Die speelt hij er niet zomaar uit.

Het punt is wel dat een Donny in Engeland helemaal niet zo speciaal is. In de eredivisie is hij natuurlijk wel speciaal. Vandaar dat de hype die wij creã£â«ren soms niet strookt met de werkelijkheid. Verder vind ik juist wel dat Manu Donny kan gebruiken met zn loopvermogen en energie. Alleen speelt Manu blijkbaar het voetbal er niet voor en de rest, buiten de kleine clubs in engeland willen hem vast ook niet, want er zijn wel meerdere Donny's in Engeland. Benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Zie hem nog wel in de basis komen ooit, maar we moeten geen fernandes,ibra etc dingen verwachten die echt hun stempel drukken in een team/competitie. Donny heeft echt maar paar hele goede kwaliteiten, en is voor Donny dus erg belangrijk om zn clubs erop uit te kiezen. komt vast wel goed,maar we hoeven geen wonderen van Donny te verwachten. het is ook een stap; van de erevisie naar Bpl, van Ajax naar Manu met redelijk aantal geariveerde sterren.

24 oktober 2020 om 23:52

Tuurlijk is donny specialer in de eredivisie dan de premier league. Dat hij zeker iets kan toevoegen heeft hij in de cl o.a. wel laten zien. Moet je hem wel gebruiken en ook goed.

24 oktober 2020 om 23:59

ja dat heb ik er ook even bij gezegd en wat ook beetje probeerde te zeggen is dat Donny echt zn clubs zal moeten uitzoeken. het is geen Suarez of Modric die in elke soort opstelling en tactiek kan uitblinken.

25 oktober 2020 om 00:00

Was Fernandes vandaag zo speciaal dan? Donny had allang kunnen invallen.

25 oktober 2020 om 00:27

@mvbfan, nee, maar je kan ook niet Altijd speciaal zijn. Fernandes komt net uit een lange periode dat hij Elke wedstrijd beslisde of beslissende was met zn spel. Elke wedstrijd speciaal zijn dat lukt zelfs messi niet. Zulke wedstrijden waarin het niet loopt zitten er tussen. En Fernandes kan hij niet vervangen want hij komt te kort op 10. Hij moet op de plek van Pogba of Fred staan

25 oktober 2020 om 00:43

Ja maar wedstrijden die niet lopen komen de laatste maanden vaker voor bij dit United dan wedstrijden die wel lopen. Het is maar een zielige bedoeling de laatste tijd in Manchester. Verder eens met de rest maar gezien de prestaties verwacht ik wel dat Donny zijn kansen nog gaat krijgen.

25 oktober 2020 om 00:16

Ik moet ook zeggen dat ik pertinent tegen al die super kritische mensen in ging gezien ik had verwacht dat hij vrij snel vrij veel zou spelen maar dit valt toch wel tegen. Ik denk niet zozeer dat hij het niet aankan maar hij krijgt gewoon de kans niet echt. Jij hebt nu een goed genuanceerde reactie over Donny Maurootje. Dat mag dan ook gezegd worden. Ik hoop dat hij zich snel mag bewijzen want als hij er in komt, lijkt het spel vaak wel wat dynamischer te worden.

25 oktober 2020 om 02:16

Donny was ook niet in de eredivisie heel speciaal. De marketing van Ajax heeft gewoon goed zijn werk gedaan. Beperkte voetballer m.i. en dat hij op de bank bij ManU mag zitten is het maximale uit zijn carriere halen.

25 oktober 2020 om 03:34

Noem de Donny’s van de PL dan eens op, ben ik wel benieuwd naar?Het probleem op dit moment ligt niet bij Donny in mijn optiek maar bij OGS. Hij weet niet hoe hij wil spelen. Vorig seizoen (na de lockdown) speelde Fernandes, Pogba en Matic alles, Fred speelde het hele seizoen amper. Nu het met dit trio in het begin van het seizoen slecht ging stelt hij Scott, Fred en Mata ineens op. Dat pakt 1 wedstrijd zeer goed uit en ineens voetballen die elke week, zonder de rest van de wedstrijden echt te laten zien dat dit de perfecte oplossing is. Als die dadelijk één wedstrijd een flater slaan wordt dat middenveld weer omgegooid ben ik van overtuigd. Op dit moment de enige zekere basis spelers bij MU zijn Rashford, Fernandes en Wan-Bissaka. En Martial verwacht ik na zijn schorsing ook wel terug in de basis is het niet spits dan zal hij wel op de vleugel komen.

Weer iemand die snel zijn mening klaar heeft liggen. Laten we tenminste tot aan de winter wachten en dan de balans opmaken. Er zijn nog maar 6 a7 wedstrijden gespeeld in de PL. Je kan niet nu al iemand als miskoop bestempelen.

25 oktober 2020 om 00:06

Sorry hoor maar dit zag je toch aankomen? Donny heeft het gewoon laten zien in het seizoen toen Ajax in de halve finale van de UCL zat. Maar daarna was het niets meer en niks speciaals. Vorig seizoen vond ik hem juist heel regelmatig en dan moet ie gaan concurreren met Bruno Pogba en Mata. Dat gaat hem niet worden hoor.. die speelt volgend jaar een paar niveaus lager

25 oktober 2020 om 00:35

Wat een gelul. MU speelt alles behalve goed momenteel en er gaan 100% kansen komen voor van de Beek.

25 oktober 2020 om 00:39

Lekker pessimistisch weer. Mata is ook niet zo goed. Die speelt meer matig dan goed. En pogba is vaak geblesseerd. Dus dat zou betekenen dat vd beek wellicht zijn kans kan pakken mocht er iemand geblesseerd zijn. Hij is nog maar 23 er zit zeker 2 a 3 jaar rek in die jongen. Geef iemand eens een kans. Na de winterstop of het eerste jaar kan je hem voorzichtig afschrijven mocht hij weinig spelen en amper zijn steentje bijdragen.

25 oktober 2020 om 00:59

Mata is idd niet meer de Mata van vroeger maar heeft ervaring en kan nog zijn ding doen. Het feit dat Ole hen de mogelijkheden wel geeft maar Donny niet is toch ook genoeg?

Het is altijd gemakkelijk om te roepen dat anderen in de basis moeten staan. dat zie en lees je bij alle clubs. Maar dezelfde mensen die dit roepen hebben gefaald toen zij het voor het zeggen hadden. Bovendien leest en luistert niemand naar hen als ze het met de trainer eens zijn. Je draagt geen verantwoordelijkheid en kan dus gemakkelijk van alles roepen.

Pogba en van de beek moeten gewoon beide basis spelen. Klaar

25 oktober 2020 om 00:24

En wie gaat er verdedigen op dat middenveld?

Nieuwe taktiek van Overmars: heel duur verkopen en dan voor de helft terughalen

25 oktober 2020 om 11:14

Helemaal niet gek gedacht. Hij zal er toch wel iets beter van worden. Het is net zoals mijn dochter die in haar vak 2-3 jaar elders moet werken om meer ervaring op te doen van haar baas, waarna ze weer terug mag komen voor een vaste aanstelling.... Bij Blind en Klaassen werkt het.

Martial, Cavani, Bruno hangend erachter vanaf rechts. VdBeek, Pogba erachter en Fred Cdm en je hebt gewoon een top formatie. Echt wat wil je nog meer!

25 oktober 2020 om 07:49

Fernandes speelt gewoon op 10 en gaat niet op een andere positie spelen omdat vd Beek dan in de basis kan.

25 oktober 2020 om 08:59

Dus je wilt Rashford (je beste aanvaller) laten banken en Fernandes (je beste speler) van zijn beste positie halen, zodat Van de Beek kan spelen? Ik zou even naar de dokter gaan en me laten nakijken.

25 oktober 2020 om 15:55

Haha wow bedoelde Rashford ipv Martial. En Bruno achter die 2 aanvallers, iets vanaf rechts. Daar speelde hij bij Sporting ook vaak. Een Cam maar iets rechts. Dan 2 CM's met vdBeek en Pogba.

25 oktober 2020 om 16:00

Pogba controlerend, vdBeek die in gaten springt die Rash en Cava creeeren en tussen de linies speelt. Cdm Fred of Matic voor de defensie.

Nou Ole, dat antwoord is heel makkelijk: Scott McTominay moet sowieso niet spelen in zo'n topwedstrijd.

Dit is denk ik niet richting van de Beek als speler en persoon zelf maar meer richting het bestuur. Met het geld dat ze geinvesteerd hebben in van de Beek hadden ze beter kunnen investeren in posities waar ze wel spelers nodig hebben. Zoals een centrale verdediger (liefst twee), verdedigend middenvelder en een rechter vleugelspeler.

Als je dit zo ziet doet het toch pijn. Vd beek die gewoon met leuke praatjes naar United is gelokt maar vervolgens lekker vanaf dag 1 al op het 2e plan komt te staan en Ziyech die af en toe een paar minuten krijgt. Dat soort speler zouden bij Ajax gewoon nog basis staan en nu zie je dat ze gewoon voor de breedte gehaald zijn door een andere club.

25 oktober 2020 om 06:06

Ziyech komt natuurlijk net terug van een blessure. Die zie ik wel een basisplaats krijgen.

Sorry maar ben ik de enigste die Donny niet zo geweldig vindt?

25 oktober 2020 om 01:22

Ik ben al jaren aan het nadenken waarin Donny nu uitblinkt. Hij is goed in driehoekjes, 1-2tjes en heeft een neusje voor goed positie zoeken maar verder is het toch echt geen hele speciale speler. Bij een dominant team kan hij zijn waarde hebben maar bij dit United zal hij nooit kunnen uitblinken.

Ze staan 15de. Mocht het nog een maand zo doorgaan zie ik Sol nog voor de kerst zijn ontslag krijgen. Misschien dat dony met een andere trainer meer minuten krijgt. Dit zijn de wedstrijden die je graag wil spelen en belangrijk wil zijn voor je team.

Dat is het nadeel van het moderne voetbal. Topclubs kopen prachtige spelers om het kopen en deze zitten dan te vaak op de bank. Maar Donny krijgt zijn kansen nog wel, want hij lijkt me niet minder dan het huidige middenveld. Hij is zelfs een van de beste denk ik als die zijn kans krijgt.

25 oktober 2020 om 01:22

Ja als Bruno Fernandes geblesseerd, geschorst of rust krijgt dan speelt Van de Beek alleen. Zo te zien ziet OGS hem alleen als 10. Fred, Mctominay, Matic en Pogba zijn voor die posities erachter.

25 oktober 2020 om 01:27

Ja, vrees ik ook, beetje jammer. Denk dat die ook prima wat minder diep kan spelen, behalve verdedigende middenvelder.

De wedstrijd van vandaag laat zien dat ManU vd Beek juist wel nodig heeft. Ze willen toch meedoen om het kampioenschap of niet?

25 oktober 2020 om 09:03

En je denkt dat Van de Beek het verschil is tussen meedoen om het kampioenschap en 15de staan? De toegevoegde waar die die jongen heeft is dat die een goede wisselspeler is voor zowel de 8 als 10 positie. Het is een druk seizoen en aan 30 wedstrijden (veelal als wissel) zal die wel komen.

Geen trainer in deze wereld gaat Pogba of Bruno banken voor vd Beek zelfs als een NLse trainer daar zat. Die jongen komt te kort voor die positie. Het is altijd lopen en ruimte inlopen en wachten verder totaal geen creativiteit of initiatief van een speler dat op 10 speelt. Als je Donny vergelijkt met andere spelers dir op die positie spelen bij topclubs dan kom je er snel achter dat hij gewoon te komt. Je kan vd Beek nooit betrappen met een mooi steekballetje geven of een mooie actie maken of crossbal. Het is altijd 1 of 2 keer aanraken en weer weg net een spits. Weer blij dat hij niet naar Real is gegaan anders had die nooit bij de selectie gezeten want hij is beter dan niemand bij Real.

We zijn pas een paar weken bezig en Donny (of zijn transfer) wordt nu al door zoveel mensen afgeschreven. Hij gaat zich dit jaar nog in de basis knokken en aan het einde van het jaar ziet iedereen hem als topmiddenvelder in de PL.

Dit wist je toch van tevoren. Niemand kon bedenken op welke plaats hij dan zou moeten spelen. Ik begrijp het management van Van de Beek ook niet. Hij had beter naar een subtopper kunnen gaan om aan het niveau te wennen, het Wijnaldum-traject.

In oranje zien we toch hetzelfde. Voegt niks toe aan het middenveld dat we nu hebben staan bij het Nederlands elftal. Hij heeft nu misschien wel de mazzel dat Frank de Boer graag Ajax spelers ziet.

Misschien valt ie op de training tegen en vinden ze hem niet goed genoeg. Ik vind dat niet heel verwonderlijk. Ik zie niet wat hij zou toevoegen aan dit elftal. Hij brengt voetballend weinig en in een weinig creatief team als United kan ie dan wel steeds goed vrijlopen, maar daar heb je dan weinig aan.

Snap nog steeds niet dat er mensen verbaasd zijn dat hij daar bankt. Vd Beek is gewoon een Siem de Jong 3.0 (Klaassen 2.0), topspeler voor Ajax. Maar in andere elftallen zwaar middelmatig. Zulke spelers komen alleen bij Ajax op hun goede niveau, omdat er helemaal inzit en ze verder te veel beperkt zijn.

25 oktober 2020 om 10:19

Klaassen heeft me wel verrast, hij kan prima op 6, uit Duitsland meegenomen. Op 10 is hij wel beperkt. Op 6 vult hij uitstekend aan!Voordat hij terug ging naar Ajax dacht ik zo van niet weer op 10... Op 6 heeft hij mij verbaast.

Maar goed dat Vd Beek geen speler was van die andere profclub uit Noord Holland, want dan stond iedereen alweer klaar met de dooddoenende ellendelange mening. Ben wel benieuwd hoe het hem vergaat over een jaar evenals Ziyech die zware concurrentie heeft voor zijn positie. Beide gingen weg als de beste VAN....en nu zijn ze slechts 1 van DE.

De enige die vd Beek kan is binnenkant rechts, ruimte zoeken en lopen. Dat is het. Bij het topvoetbal heb je meer nodig dan dit alleen zoals meer doen met de bal, verdedigende vermogen en niet de uitstraling zo van "geef hier de bal!". Het mooie van Bruno is dat hij een hardwerkende speler is en volwassen speler is die niet gek maakt. Hij kan veel meer dan alleen ruimte zoeken en lopende speler.Bruno is totaal niet afhankelijk van zijn medespelers en bij vd Beek wel.

Ik vind veel Engelse clubs voetballend werkelijk zo enorm dramatisch, dat ik me erover verbaas hoe vaak ze er in Europese uitwedstrijden mee wegkomen. Man United ook weer bij PSG en Liverpool bij Ajax. Spurs en Chelsea de laatste jaren tegen Ajax. Alleen maar bevliegingen lijkt het wel.

Man utd is niet geweldig, maar op de plek van Vd Beek staat de enige voetballer die je er niet uit speelt. Fernandes speelt gewoon altijd. Wat dat betreft een domme clubkeuze van Vd Beek helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

75 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester United 7 1 0 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
Laatste voetbalnieuws

Van de Beek toont flinke schade op Instagram: ‘Welkom in de Premier League’

Voetballers zijn anno 2020 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 30 november
Sadio Mané is wederom op de radar van Barcelona verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren