PSV wil doorselecteren en staat vertrek van ‘clubman’ niet in de weg

Vrijdag, 11 september 2020 om

PSV is vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen nog lang niet klaar op de transfermarkt. Trainer Roger Schmidt zag zijn selectie versterkt worden met doelman Yvon Mvogo en linksback Philipp Max, maar volgens het Eindhovens Dagblad zal het daar niet bij blijven. Technisch manager John de Jong wil een paar spelers doorselecteren en daarbij valt de naam van Jorrit Hendrix.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Op welke plaatst eindigt PSV dit seizoen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door j3ro3ntj33__)

Ik vind het jammer als Zoet Lammers en Hendrikx vertrekken en worden ingeruild voor spelers die de (passant) Schmidt haalt. Dumfries ook nog weg? IHattaren op de bank? Ik verheug me nog niet echt op deze trainer.

11 september 2020 om 08:42

Het ligt toch niet alleen aan Schimdt dat er doorgeselecteerd wordt ? Daarnaast zijn het vaak ook de spelers zelf die weg willen (zoals bij lammers).

11 september 2020 om 08:45

Ihattaren moet vooral bereid zijn een schepje er bovenop te doen qua arbeid. Op trainingen en in wedstrijden. Daar wordt hij alleen maar beter door. De aangeboren techniek en het talent zijn er, maar alleen daarmee red je het niet in de top. Als die knop om kan, en dat is bij jonge spelers nog wel eens moeilijk, dan komt hij hier sterker uit en dan zal zo'n Schmidt hem echt niet links laten liggen. Van Zoet, Lammers en Hendrikx kun je verder zeggen dat het leuke clubspelers zijn, maar dat als je ambities hebt die jongens ook wel een tikkeltje te licht zijn bevonden. Wat dat betreft moet Schmidt juist de tijd krijgen. Als dat gebeurt levert dat denk ik wat moois op voor de lange termijn.

11 september 2020 om 08:45

Sinds wanneer is besloten dat Ihattaren op de bank zit dan? Dumfries zal wel blijven denk ik, ook door de bevalling van zn vrouw.

11 september 2020 om 08:46

Mvogo of Unnerstal t.o.v. Zoet lijkt me ten allen tijde een verbetering. Lammers wordt door zijn zaakwaarnemer gek gemaakt en moet je lekker laten gaan en Hendrix ga ik niet eens op in, want die vind ik al jaren door de mand vallen. Ihattaren gaat straks ''gewoon'' spelen, let maar op.

11 september 2020 om 08:55

Ihattaren lijkt hij het echt in zien zitten, dus die begrijp ik niet echt. Verder zijn Zoet en Hendrix natuurlijk clubmensen, maar geen spelers om weer echt kampioen te kunnen worden. Dat ze spelers als Max halen, dat is fantastisch. Daarmee kom je verder. Doorselecteren. Gewogen en te zwak bevonden. Schmidt is mogelijk slechts een passant, maar wel een passant die het beste wil met Psv. Dit lijkt mij juist een hele goede ontwikkeling. Obispo, Gakpo en Rosario hou je nog als echte clubmensen. Viergever, Ihattaren, Dumfries en Malen zijn sterkspelende Nederlanders. PSV gooit echt niet hun hele identiteit weg hier ofzo, als dat jouw angst is.

11 september 2020 om 10:31

Ik vind het bijzonder dat men Max en Mvogo geweldig vindt zonder een minuut te hebben gezien. Overigens sprak ik alleen maar uit dat ik het jammer vindt, er zit verder geen beleidsmatig oordeel achter. Ik beoordeel voetbalclubs meer op gevoel dan op prestatie. Maar dat is ook makkelijker als neutrale supporter. Uiteraard wens ik de PSV’ers veel plezier met hun nieuwe helden!

11 september 2020 om 10:59

Ik ben geen PSV-er én ik ben geen uitgesproken fan van Mvogo. Ik denk dat Unnerstal de beste keeper gaat zijn in de Eredivisie (dan ga ik er vanuit dat Onana vertrekt natuurlijk) en vind zijn huur niet logisch. Dus dat vind ik onnodig. ik heb Max in een oefenpot voor PSV gezien waar hij al fantastisch speelde. Maar belangrijker: Ik heb hem ook bij Augsburg gezien. Dit is echt wel een hele goede aankoop hoor!

11 september 2020 om 12:10

Ik ben ook benieuwd naar die Max hoor Lanjouwer. De verhalen zijn bijzonder goed. Maar zoals ik eerder betoogde: eerst even zien waarom hij naar NL is gekomen en nog altijd bij Augsburh zat. Dat blijf ik toch bijzonder vinden, hoewel alle recensies idd top zijn

11 september 2020 om 09:16

Ach voor zowel Zoet als Hendrikx is het de hoogste tijd. Die waren aan een nieuwe stap toe en dat zou ook voor PSV zelf alleen maar goed zijn, mits je er iets beter voor terug weet te halen natuurlijk. En Schmidt is net als elke andere trainer een soort van passant natuurlijk. Maar zijn aanstelling zal wel een goede frisse wint met zich meebrengen. Dat is meer dan nodig. Nu moet er alleen ook op hoger niveau JdJ etc een omslag worden gemaakt qua beleid. We gaan zien... Denk niet dat we dit seizoen heel veel kunnen verwachten.

11 september 2020 om 09:29

Dat ze er iets beters voor terug willen halen lijkt me niet extreem moeilijk. Probleem is alleen dat hoe langer PSV wacht, des te duurder de spelers worden. Maar goed, niemand zag de transfer van Max aankomen dus misschien gaat dat wel weer gebeuren, ze zullen vast ergens mee bezig zijn.

11 september 2020 om 13:21

Dat laatste. PSV is al maanden bezig. Met diverse spelers. Realiteit is echter dat je soms vist in een vijver waar meer vissers rondlopen. Sommige spelers willen daarnaast eerst wachten, of bijvoorbeeld een club uit een grote competitie langs komt. Er spelen vele factoren mee. En jij zegt wel dat spelers steeds duurder worden, maar ik denk dat het omgekeerde ook waar is. Nu vragen clubs nog bedrag X maar zodra het einde van de transferwindow naderbij komt, en ze de speler graag willen lozen, gaat die prijs ook dalen. Ik denk trouwens ook dat PSV de ontwikkelingen rond Van Ginkel in de gaten houdt. Als die straks tegen het einde nog geen club heeft gevonden, acht ik een nieuwe huurperiode waarschijnlijk. Is wel dé middenvelder die nodig is. Al zou het nog beter zijn als er weer eens een type Guardado wordt gehaald. Een middenvelder die de lijntjes uit kan zetten maar die ook robuust is in de duels.

11 september 2020 om 13:58

Ihataran moet zich nu doorontwikkeling dus wat dat betreft is het niet verkeerd als hij op de bank beland. Ik vond dat hij vorig seizoen de hemel werd ingeprezen terwijl hij niet altijd een constant niveau haalde. Dumfries was de enige PSV spelerop wie niks viel aan te merken. Het is hopen dat de spelers onder schmid boven zichzelf kunnen uitstijgen anders wordt het wederom een rampseizoen. Want van de aankopen, op Max na, wordt je ook niet warm van

Ik heb liever dat Sadilek verkocht gaat worden, net als Piroe, Romero, Viergever (kan nuttig zijn, maar maakt elftal niet beter), Obispo en Guti. Tijd om eens flink de bezem door de selectie te halen.

11 september 2020 om 08:50

Hou Piroe maar lekker, anders heb je bij een vertrek van Lammers maar 2 spitsen voor 2 posities. Romero ook trouwens.

11 september 2020 om 09:11

Tja dan behoud je hem dus puur op kwantiteit. Dan heb ik liever dat ze Ledezma doorschuiven.

11 september 2020 om 10:04

Dat is geen spits.

11 september 2020 om 10:14

Ledezma speelt op dezelfde posities als Ihattaren en Mauro. Gekke linkse vergelijking. Spitsen vanuit de jeugd die je kan doorschuiven zijn Vertessen en Daniels. Twee jongens van wie iedereen momenteel twijfelt of ze het gaan halen. Romero moet je nog niet weg doen, die heeft nog een seizoen om zn waarde te laten zien volgende de directie en brengt heel wat anders dan Malen en Madueke. Een 4e spits speelt vrijwel nooit dus daar kan je Piroe, die het overigens niet slecht doet in de voorbereiding, prima bij houden. Gakpo zou eventueel ook nog in de spits kunnen mocht het nodig zijn

11 september 2020 om 13:22

Romero moet je zeker niet wegdoen. Die moet dit seizoen zijn kansen krijgen en zich kunnen laten zien. Jammer dat hij, alweer, geblesseerd is. Dat was in zijn eerste periode ook al steeds een probleem.

11 september 2020 om 08:58

Naast dat ik jou sowieso vaak negatief dingen zie belichten, begrijp ik deze ook niet echt. Waarom Romero al afschrijven? Waarom Guti en Obispo al afschrijven? Dit zijn spelers waar nog rek in zit. Obispo deed het prima bij Vitesse, is sterk, snel, eigen jeugd. Guti waren de verwachtingen torenhoog van, maar ergens denk ik nog steeds wel dat het erin zit. En Romero deed het bij zijn uitleenbeurt ook weer prima, geef hem ook eens de kans.

11 september 2020 om 09:05

Ik zie het meer in Teze zitten dan Obispo, al schrijf ik Obispo nog niet af.

11 september 2020 om 09:10

Romero heeft in de voorbereiding helemaal niks laten zien. En is nu alweer voor de zoveelste keer niet fit genoeg. Guti vind ik te kort komen op het middenveld. Obispo kun je eventueel nog wel jaartje houden, hopen dat die nog aanhaakt. Maar die komt waarschijnlijk ook gewoon te kort. Dit wordt zijn vierde seizoen bij de selectie, maar weet tot op heden niet te overtuigen, en heeft nog maar een jaar contract.

11 september 2020 om 09:27

@tvl: Ik was Teze helemaal vergeten. Speelde een goede voorbereiding. Ik vond hem bij Jong Oranje wel erg zwak btw, maar dat is 1 wedstrijd maar natuurlijk. Ja, en dan komt Madueke er ook nog eens aan. Ik vind PSV echt wel een aardige selectie hebben. Ik schrijf Obispo inderdaad ook zeker nog niet af. Ik zou hem zelfs eerder gebruiken dan een Viergever, wat ik echt een subtopverdediger vind eigenlijk

11 september 2020 om 13:23

Teze staat er intern nu al beter op dat Obispo. Stemmen gaan op om Teze ook als CV te gaan gebruiken, en niet alleen als rechtsback. Maar Obispo is echt een twijfelaar inderdaad. De Perr Shuurs van Psv!

11 september 2020 om 08:59

Het is al veel te laat om nu nog de bezem door de selectie te halen. Er zal een incidenteel geval vertrekken en/of gehaald worden, maar verder zal psv het met deze selectie gaan doen.

11 september 2020 om 09:11

@justin helemaal mee eens. kennelijk leren ze niks in Eindhoven. dat er wat rek in spelers zit geldt voor elke selectie van elke club. Bij de ene komt het er wel uit en bij een ander niet. Daar maak je het verschil niet mee. De kwaliteit is gewoon te matig, dat was vorig jaar al duidelijk. Ze hebben op hun best een goede linksback laten gaan en vervangen door een wellicht goede linksback. Grootste verschil zal de trainer moeten zijn maar die staat naast het veld. PSV zal in Nederland wel weer meehobbelen bovenin maar als je selecties van een aantal jaar geleden erbij pakt dan is de huidige groep gewoon van een heel bedenkelijk niveau. Natuurlijk zijn er altijd supporters die hoop hebben en het is een leuk idee dat bewezen middelmatige spelers ineens van toegevoegde waarde zijn maar dat is heel uitzonderlijk. De leiding zou dit moeten zien en niet met het oog op dit seizoen maar met het oog op de toekomst nu al de bezem erdoor hebben moeten halen. Ik vrees dat het komende jaren helemaal niks wordt met dit beleid.

11 september 2020 om 09:20

Uitstekende analyse. PSV is afgegleden naar een plek 4. Toon en JDJ die fout op fout stapelen. Weer een matige selectie en weer geen CL.

11 september 2020 om 09:32

Klopt Wouter, maar Ajax is natuurlijk ook de enige club in Nederland! On: PSV heeft een erg leuke selectie en ik denk dat PSV weer mee gaat doen. Centraal achterin is erg pover, hoewel ik Baumgartl nog verre van af heb geschreven. Daarnaast mag er wel 1 bij. Middenveld met Rosario, Ihattaren en Thomas/guti/aankoop is natuurlijk prima. De voorhoede is helemaal goed. Je hebt al de beste spits in de Eredivisie en daarnaast Madueke en Gakpo. Echt helemaal prima. Het enige nadeel is dat de selectie niet heel breed is. De basis vind ik erg prima, maar wat daarachter zit niet

11 september 2020 om 09:39

PSV heeft geen leuke ploeg. In het verleden wel. Dumfries, Malen, Madueke en Mo zijn erg goed. De rest middelmatig, slecht of continue geblesseerd. Geen kampioens waardig team wat mij betreft.

11 september 2020 om 09:42

Smaken verschillen. Ik vind PSV juist het team (met AZ weliswaar) met de meest attractieve spelers. Ik denk ook dat de top 3 een hele leuke strijd kan gaan worden. Ajax is de zakelijke van de drie, maar ik vind hen niet uitgesproken beter. PSV als vierde vind ik dus vreemd, want ik heb Feyenoord hier wel iets onder zitten. But we shall see!

11 september 2020 om 13:30

Het was echt nog maar twee jaar geleden dat er een duidelijke consensus was in Nederland. Ajax was de club van de 20e eeuw in Nederland, maar sinds de eeuwwisseling is PSV echt dé maat der dingen! Twee jaar geleden nog maar, echt waar! En nu deze verhalen, alsof PSV op instorten, maar toch op zijn minst op imploderen, staat. Ach, over twee jaar kan PSV weer de maat der dingen zijn. Zo eenvoudig gaat dat in Nederland. Nu worden een paar namen genoemd en wordt al snel de conclusie getrokken dat het een selectie met prutsers is, die lastig zal moeten strijden met Vitesse en Utrecht om plek 4-8, maar dat zijn teksten die ik medio 2017 ook hoorde, toen de toenmalige zeer matige selecte van PSV eventjes werd doorgenomen. Toch bleek dat PSV onder Cocu ongenaak en nagenoeg onverslaanbaar. Wel met extreem slecht voetbal en nog veel meer geluk. Maar, zonder geluk vaart geen enkel team wel. En hoe men het ook deed, PSV werd gewoon kampioen! Zoals al zó vaak dit decennium. Dus leuk hoor, al die negatieve verhalen. Maar vooralsnog staan we straks allemaal weer gelijk, beginnen we weer met 0-0 en dan zien we wel wat er gebeurd. En ik zeg het nog maar vast even, de selectie van PSV op dit moment i een stuk beter dan waar Cocu medio 2017 over mocht beschikken. En er komen nog spelers bij. Dus wacht maar rustig af allemaal en terwijl jullie al vast conclusies trekken, trek ik ze wel over een paar maanden en, uiteindelijk, in mei 2021 (nieuwe lockdowns uitgezonderd).

11 september 2020 om 11:12

Je kunt toch niet een paar dagen voor de competitiestart nog eens de bezem door je selectie halen. Zeker als je basisspelers als Viergever weg wilt doen. Als ik de door jou genoemde namen zie, dan kan ik ermee inkomen dat die op den duur doorgeselecteerd moeten worden. Maar dat hoeft niet nu. Er zijn al heel wat mutaties geweest deze zomer, komen waarschijnlijk nog een paar aankopen bij. Dan is het voorlopig even genoeg. In de winter kunnen we weer verder kijken, wanneer bijv. blijkt dat een Romero, Sadilek of Guti helemaal niet gebruikt blijkt te worden.

11 september 2020 om 13:17

Viergever was afgelopen seizoen het enige pluspuntje in de centrale verdediging van psv. Was de enige speler die wel eens geweldige ingrepen had.

11 september 2020 om 13:32

Viergever mag dan boven zichzelf uit stijgen, soms, want naast die paar ingrepen staat gewoon dat het een matige speler is die al te weinig niveau had voor AZ als CV, laat staan PSV en Ajax. Viergever in de basis staat gewoon gelijk aan het aanvaarden van het feit dat PSV niet meer voor de titel gaat. Dat Viergever trouwens een 'pluspunt' zou zijn geweest, dat bestrijd ik. Viergever is namelijk, bijna altijd, negatief betrokken bij nagenoeg iedere tegengoal!

11 september 2020 om 14:58

Constant Kante, noem eens wat voorbeelden. En welke centrale verdedigers heeft psv momenteel die sterker zijn dan hem?

Het zal weer een lang en moeizaam seizoen gaan worden voor Psv. De trainer heeft inderdaad niet de juiste spelers voor het type voetbal wat hij voor ogen heeft. En gezien de actie van de jong op de transfermarkt komen die er ook niet. Hij wacht weer veel te lang en komt straks weer met een paar paniek aankopen waar niemand iets aan heeft. PSV heeft natuurlijk niet zoveel geld dat ze kunnen doen wat ze willen, maar echt arm zijn ze ook weer niet.

Hendrikx is echt niet van het niveau wat PSV zou moeten willen zijn, vraag me al jaren af wat hij er doet. Dus om hem nou gelijk een club man te noemen? Omdat niemand ooit interesse toonde en hij dus maar weer bleef...

FC Utrecht zou Hendrix eigenlijk moeten halen. Kunnen ze met Maher, Ramselaar en Hendrix een PSV middenveld opstellen. Hopelijk dan vooral tegen PSV zeer gemotiveerd zijn

11 september 2020 om 09:56

Haha, dat zou wel mooi zijn. Jammer dat ze Zoet dan ook niet definitief over hebben genomen. En naar verluid is Lammers ook op zoek naar een nieuwe club! ;-)

11 september 2020 om 13:17

Is ook oprecht een goed middenveld voor Utrecht

11 september 2020 om 13:33

Volgens mij zit Ramselaar, net als bij Psv, bij Utrecht ook gewoon op de bank trouwens.

Wordt tijd om afscheid te nemen van hem inderdaad. Natuurlijk een echte clubman, maar hij heeft het niveau gewoon niet.

Echte Psv'er, maar heeft niet het niveau wat PSV moet nastreven. Bij een goed bod van een buitenlandse club zou ik hem laten gaan. Zie graag een nieuwe CM komen die naast Rosario (uitstekende voorbereiding gespeeld) komt te staan.

11 september 2020 om 10:13

Pfoe, wat zou die Midsjo een geweldige aanwinst zijn voor naast Rosario. Dan is het middenveld mijn inziens echt compleet!

11 september 2020 om 10:20

Dat zou een prima aanwinst zijn ja, zeer complementair aan Rosario ook. AZ zal echter een flink bedrag vragen voor hem. Verwacht een speler uit de koker van Schmidt, eerst waren er geruchten over Kevin Kampl van Leipzig.

11 september 2020 om 10:43

Als je Kevin Kampl weet te strikken heb je in één klap de beste middenvelder van de ED in je selectie. Dat zou toch wel een stunt zijn hoor. Verder denk ik dat AZ niet aan PSV verkoopt. Althans, dat doen ze ook niet aan Ajax. Dus dan waarschijnlijk ook niet aan PSV/Feyenoord.

11 september 2020 om 13:35

Als PSV het juiste bedrag biedt, dan zal AZ hem echt wel verkopen. Mitsdjo wil zelf toch ook een keer een stap omhoog maken? Punt is alleen dat AZ bedragen vraagt die PSV momenteel niet kan en wil betalen. Geldt ook voor Ajax. Die gaan echt geen 25 miljoen neerleggen voor een Stengs. Zou domme actie van Ajax zijn.

Hij is qua salaris vast niet meer haalbaar, maar wat zou het lekker zijn om Davey Pröpper terug te hebben op het middenveld! Het gaat allemaal niet heel snel, maar wel zuiver en met creativiteit.

11 september 2020 om 10:55

Gewoon Van Ginkel proberen te huren als extra optie, kijken hoe fit die is. Daarnaast hierboven al genoemd; Midsjo! die zou hartstikke goed zijn voor jullie denk ik, weet alleen niet of die een overstap binnen Nederland nog ziet zitten.

11 september 2020 om 11:10

Heeft al bijna 2,5 jaar geen wedstrijd meer gespeeld. Of hij fit is, is de vraag. Wedstrijdfit is hij per definitie niet. Ik zie meer in Midsjo inderdaad dan in een Van Ginkel.

11 september 2020 om 11:33

Ik bedoelde eigenlijk allebei. Van Ginkel als gokje en Midsjo als zekerheid. Mocht het werken met een optie tot koop voor Van Ginkel, wie weet. Vond hem bij PSV goed altijd.

11 september 2020 om 11:56

Lijkt me een beetje te veel van het goede. Deed het in het verleden inderdaad altijd goed, en ik gok ook dat veel PSV-fans hem graag zien komen. Maar lijkt me overbodig als je al Midsjo zou halen. Zo rijk is PSV nou ook weer niet, dat je er voor de zekerheid maar twee i.p.v. één haalt.

11 september 2020 om 12:12

Met Rosario/guti/hendrix als opties heb je weinig keus lijkt me. Dat is in mijn ogen het minste middenveld van de top 4, en niet zo een beetje ook (ihataran niet meegerekend, ander soort middenvelder)

11 september 2020 om 12:20

Maar Pröpper is geen gokje, toch vooral een zekerheidje. Of hij snel genoeg is voor Schmidt is een tweede, maar wat een genot om Pröpper te zien spelen.

11 september 2020 om 12:30

Dat snap ik, propper zou ik ook een goede keuze vinden alleen zal hij enorm duur zijn denk ik. Ajax haakte ook af door de vraagprijs van toendertijd 20 miljoen. Zou zeker een aanwinst zijn voor PSV (en elke andere ED club).

11 september 2020 om 13:27

Rosario doet het verrassend goed in de voorbereiding. Ik vermoed dat hij wel eens zijn mannetje kan gaan staan dit seizoen. De rest daarnaast is niet veel soeps, vandaar dat je wel één basisversterking wilt (bijv. Midsjo dus). Hendrix en Guti zijn niet geweldig, maar wel goed genoeg om back-up te zijn vermoed ik. Verder heb je ook Thomas en Sadilek nog. Dan heb je 6 spelers voor 2 posities, dat zou voldoende moeten zijn. Ihattaren reken ik ook niet mee, ik vermoed dat hij in aanmerking komt voor de buitenste plekken, Mauro idem dito.

11 september 2020 om 13:40

Aan oefenduels hecht ik nul waarde. Dat een speler het tegen UNA en Union Berlin leuk doet, in de voorbereiding, zegt mij echt niks. Bovendien, als je Rosario wilt laten bloeien, dan moet je daar iemand anders naast zetten dan Hendrix. Die twee samen, dat werkt gewoon niet. Zijn te homogeen. Rosario met Midtsjo of met Van Ginkel zou zeker wel kunnen werken. Overigens zijn Thomas en Sadilek ook elders inzetbaar, net als Mauro en Ihattaren. Dus dat vind ik geen argument om Van Ginkel te huren én dan ook nog een Mitdsjo te kopen. Sowieso, ik blijf het zeggen, kwalitatief betere spelers laat je niet gaan omdat je 'toch ook al speler x/y/z hebt' terwijl die gewoon veel minder zijn. Een dergelijke instelling past uitstekend bij Utrecht, Vitesse en Groningen. Niet bij PSV natuurlijk. PSV is een topclub, geen subtopper die kan bogen op middelmaat.

Met Hendrix ga je als PSV ook nooit naar een hoger plan. Vind dat zo'n ongelooflijk saaie 13 in een dozijn speler die nooit iets doet wat je terug wil kijken. Nuttig zeggen ze dan, tja... Genoeg nuttige spelers die het bekijken wat meer waard zijn.

11 september 2020 om 14:26

Dus jij snapt het wel dat PSV hem wil doorselecteren neem ik aan? Hendrix was en is gewoon een prima spelers, zolang je voldoende creatieve geesten rond hem hebt staan. Op een middenveld met Propper en Guardado heeft hij echt wel zijn waarde. Maar als hij naast een Rosario staat en geacht wordt het spel mede te maken, dan valt hij door de mand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2432
2.Vitesse2212
3.Feyenoord2112
4.PSV2014
5.FC Twente1812
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller94
D. MalenAanvaller95
E. ZahaviAanvaller51
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper90
V. MüllerKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

116 fans
Keeper, 29 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 24 november
Yusuf Yazici staat wellicht voor een avontuur in de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren