‘Hans Hateboer bereikt persoonlijk akkoord over absolute droomtransfer’

Maandag, 17 augustus 2020 om 07:55Dominic Mostert • Laatste update: 08:13

Hans Hateboer ruilt Atalanta mogelijk in voor Juventus. Zondagavond meldt Calciomercato dat de verdediger van Atalanta een principeakkoord heeft bereikt met de kampioen van de Serie A, maar dat beide clubs nog geen overeenstemming hebben bereikt over een transfersom. Volgens de berichtgeving mikt Atalanta op een bedrag van 25 miljoen euro voor Hateboer.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Hans Hateboer een goede aanwinst voor Juventus?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

91 reacties (laatste reactie door oilslick)

Prachtig en gister zei ene s070 dit is zijn plafond , nou mooi niet wat een droom transfer

16 augustus 2020 om 20:54

Je kan niet zeggen dat Atalanta niet zijn plafond is want als hij slaag bij Juventus kun je dat oordelen. Mis flopt hij en dan klaar kom hij niveau niet aan.

16 augustus 2020 om 20:59

Als hij daar naar toe gaat flopt of niet , maakt niks uit . als je zo'n transfer kan pakken dan ben je gewoon goed bezig . wat een carrière !

16 augustus 2020 om 21:07

Komt bij dat hij niet gaat floppen. Hebben jullie de backs van Juventus aan het werk gezien? Die posities zijn imo de grootste oorzaak van het matige voetbal van Juventus dit seizoen. Vooral die Danilo kan voetballend echt niet meekomen. Voetballende backs zijn cruciaal in de moderne voetballerij.

16 augustus 2020 om 21:30

Zeker niet de grootste oorzaak van het matige voetbal. Dat is verreweg het middenveld. Ook voorin waren Dybala en Ronaldo de enige 2 consistente aanvallers. Costa was wisselvallig en vaak geblesseerd, Bernardeschi was een drama. Cuadrado heeft erg goede periodes gehad, maar komt te kort. Toch is Cuadrado verkozen tot beste rechtsback in de Serie A en niet Hateboer, zowel bij Opta als bij whoscored en vele andere sites. Mag toch echt hopen dat dit niet waar is. Hateboer is een prima speler, maar kan enkel in een 3-mansverdediging uit de voet en zelfs dan is het geen echte topper. Juve gaat er niet veel mee op vooruit met hem. Het is ook nog helemaal niet duidelijk hoe Pirlo wil gaan spelen (3-mans of 4-mansverdediging). Pirlo speelt namelijk het liefst 4-3-3, maar nu gaan er verhalen dat hij in 2 systemen zou kunnen spelen. Gelukkig zijn er nog geen betrouwbare bronnen die hier melding van maken.

16 augustus 2020 om 21:40

Hij wilt wss in 3-mans verdeding man

16 augustus 2020 om 21:54

Zelf wilt Pirlo 4-3-3 spelen. Er zijn geruchten dat hij misschien gaat rouleren met een 3-mansverdediging, maar dat is verre van een zekerheid. Zeker als rechtermiddenvelder in een 3-mansverdediging vind ik Hateboer al helemaal niet beter dan Cuadrado.

16 augustus 2020 om 22:25

@marc Juventus - Tja, sommigen zeggen dat Hateboer in de team of the season zit of als een goeie runner-up achter Cuadrado (insider, 90 Min, Football-insider, Onefootball, etc.). Ik heb genoeg wedstrijden/samenvattingen van de Serie A gezien en heb Atalanta met volle interesse gevolgd, maar eerlijk is eerlijk, vorig seizoen was die wel beter dan dit seizoen. Vorige seizoen zat die op een 7,5/8 op zowel aanvallend als verdedigend opzicht, dit seizoen misschien een 6,5. Ik vond hem dit seizoen redelijk behoudend spelen ook in de Serie A, want het jaar daarvoor was hij aanvallend meer dreigender. Persoonlijk vind ik Hateboer ook geen basisspeler voor het niveau wat Juventus na moet streven, maar hij kan verrassen, want hij werkt kei, maar ook keihard om steeds beter te worden. De opmerking die ik nu maak heeft niks te maken met dat ik fan van de FC ben, maar ik vind dat we hier in Nederland wel Hateboer snel veroordelen. Mede omdat ik het gevoel heb dat mensen geen respect hebben dat hij niet via Ajax, Psv, en/of Feyenoord is doorgegroeid. Zonder ook maar een wedstrijd van Atalanta te bekijken in de competitie, heeft men hun zegje al klaar (zelfde als De Roon en Gosens). Echt belachelijk. Allemaal papegaaien. Precies hetzelfde als Van Dijk. Alleen nadat hij zich manifesteerde bij Liverpool, begonnen mensen hem te respecteren, terwijl hij jaar in, jaar uit presteerde. Bij Southampton waren Engelse pundits al lovend. Ik vind het soms echt kort door de bocht hoe mensen hier op de forum reageren. Kijk gewoon de wedstrijden in de competitie, en heb dan je mening klaar.

16 augustus 2020 om 23:07

Ik kan me wel vinden in je mening, maar ik denk toch dat Juve grotere problemen heeft dan de rechtsback (ook al is dat ook gewoon een zwakke plek). Hateboer kan best verrassen, maar hij is geen echte topper en past ook zo goed bij het spel van Gasperini. Bij Juve speel je in een heel ander systeem en komen zijn individuele kwaliteiten meer aan het licht. Ik hoop dat Juve eerst het middenveld goed heeft staan, maar mocht dit kloppen en het gerucht over Milik ook, vrees ik dat Juve het allemaal in 1 zomer wil oplossen met spelers die net te kort komen om echt een gooi naar de CL te doen. Die druk is namelijk nog steeds hoog, zeker zolang Ronaldo nog bij Juve speelt. Ik vind Hateboer echt een goede speler, maar geen echte wereldtop.

16 augustus 2020 om 23:18

maar dat is niet waarop ik doel. Je probeert je gram te halen en krijgt onbegrijpelijk duimpjes omhoog. Hoe kan je zeggen dat iemand met de Uitspraak: Atalanta is zijn plafond nual aanpakken. Dat moeten we nog zien.

16 augustus 2020 om 23:24

@marc Juventus - Naja, heb Juve ook best intentief gevolgd, en aanvallend is Guardado wel goed, maar verdedigend mist die wel de felheid en verdedigende vermogen om bij te benen. Cancelo vond ik echt beter, maar ja, als je na 1 seizoen hem kan doorverkopen voor 65 miljoen, dan zal ik het ook doen. Ikzelf zal voor Azpi, Pereira of Mukiele gaan. Denk dat dat wel betaalbare verdedigers zijn voor Juventus en ervoor zorgt dat ze achterin stabiel zijn. Maar als Pirlo echt daadwerkelijk met 3 man achterin spelen en 2 vleugelbacks/middenvelders, dan kan Hateboer wel. Ikzelf vind Juventus ook geen club voor hem, want het is toch absolute top van de wereld, maar who knows hoe hij zich ontwikkeld. Hij is nog maar 26 en zijn beste jaren zouden nu moeten komen. Maar idd, middenveld heeft meer aandacht op dit moment, waarbij een creatieve man moet komen. Tonali en Zaniolo worden vaak in verband gebracht, wat ik goeie opties vind, maar ik denk dat Luis Alberto een succes zal worden. En anders de Arrascaeta van Flamengo als goedkopere optie, wat ook een spelmaker is. Je hebt teveel box-to-box middenvelders bij Juventus, zonder spelverdelende/spelmakende kwaliteiten. Arthur komt gelukkig en Pjanic had dat, maar er moet echt meer komen. Dan kan Dybala samen met Ronaldo in de spits.

17 augustus 2020 om 13:06

Cuadrado natuurlijk en niet oud-PSV’er Guardado😉. On topic: Hateboer komt tekort voor een viermansverdediging maar bij een 3 mans verdediging zie ik hem zeker verrassen. Is een harde werker, en zowel verdedigend als aanvallend niet slecht.

16 augustus 2020 om 21:00

Waar voetballers niks uit hun carriere haalde, haalt hateboer het tienvoudige eruit van wat erin zat. Niet normaal dit

16 augustus 2020 om 21:31

Hij riep nog dat Hateboer zijn volgende stap waarschijnlijk een degradatiekandidaat zou zijn. Van basisplaats bij een subtopclub naar een degradatiekandidaat. Wat een logica heeft die man.

16 augustus 2020 om 21:41

Je kunt toch nooit weten of atalanta zijn plafond was of niet? Hij heeft nog niet eens voor juve gespeeld. Misschien bakt hij er wel helemaal niks van, is het dan nog niet zijn plafond geweest?

16 augustus 2020 om 21:51

Totaal niet geschikt voor Juventus, hij gaat het team niet beter maken en ik sta nog steeds achter me woorden. We gaan het zien richard.

17 augustus 2020 om 10:54

Zo vreemd is dat toch niet? Dat hij misschien de stap maakt, wil natuurlijk niet zeggen dat hij ook het vereiste niveau heeft. Juventus is wel even hele andere koek dan Atalanta waar je bij lange na niet zo onder een vergrootglas ligt. Bij Atalanta mag een Hateboer wel twee slechte wedstrijden spelen. Dan staat hij de week erna gewoon nog in de basis en niemand die doorheeft dat er twee mindere wedstrijden tussen zaten. Bij Juventus eindig je dan op de bank en staat jouw naam in de kranten met zo'n mooie oneliner. Verder betwijfel ik of Juventus hem uberhaupt voor de basis koopt. Ik acht de kans groot dat hij gewoon voor de breedte word gehaald.

En onder het vorige bericht wist iedereen het nog zo goed, Hans Hateboer kon absoluut niet hoger dan Atalanta. Het is nog niet rond maar dit sprookje is hem van harte gegund.

16 augustus 2020 om 20:54

Hij is zeker niet slecht, maar een Gosens is toch een stuk belangrijker dit seizoen. Of Hateboer nu echt een aanwinst is voor Juventus is toch nog maar de vraag.

16 augustus 2020 om 21:02

Uuhhh het is nog niet rond. En al is het rond, laat hij maar eerst wat presteren daar voor we gaan lopen schreeuwen dat hij het niveau aankan. Niet te voorbarig gaan doen.

16 augustus 2020 om 21:02

Hans Hateboer is niet het niveau wat Juventus na moet streven. Cuadrado is op de rechterflank een veel betere voetballer. 25 miljoen kunnen we beter investeren op het middenveld of aan een wingback van een hoger kaliber.

16 augustus 2020 om 21:10

Helemaal mee eens. Als dit klopt, voelt het echt een beetje als paniekvoetbal.

16 augustus 2020 om 22:30

@Bianconeri_ Cuardardo is een rechtsbuiten die heeft niks te zoeken op Rechtsback en staat daar alleen maar vanwege wanbeleid.

17 augustus 2020 om 08:37

Onzin. Hij speelde bij Fiorentina/Udinese jaren als rechter wingback.

17 augustus 2020 om 10:56

Ik gun t hem. Echter als je ziet tegen PSG dat die 2-1 valt omdat hij naar voren is gegaan denk ik dat bij Juve hem dit kop gaat kosten. Bij Juve staat de druk er elke pot er op.

17 augustus 2020 om 10:57

Vind je Hateboer echt zo geweldig dan? Bij Atalanta was alles hosanna en daar mag je. Bij Juventus lig je onder een vergrootglas en Hateboer heeft vooralsnog geen clubs gehad waar dat het geval was. Ik acht de kans dan ook groot dat Juventus 'm eventueel haalt voor de breedte. Bovendien hoop ik dan voor hem dat Juventus in een dergelijk systeem als dat van Atalanta speelt, want in een 4-mans-verdediging vind ik hem behoorlijk kwetsbaar.

17 augustus 2020 om 12:13

Ik vind hem niet geweldig, wel gewoon degelijk. M'n punt is dat iedereen het hier altijd zo goed weet maar vaker wel dan niet wordt ingehaald door de werkelijkheid. 'goed' zijn is relatief, gecontracteerd worden door een topclub is dat niet. Hateboer gaat daar misschien vol voor z'n kans en als dat niet lukt of hij zit er voor de breedte dan heeft ie zoveel mogelijk uit het vat gehaald.

17 augustus 2020 om 12:25

Mensen geven nou eenmaal hun mening. Soms blijkt die mening goed, soms slecht. Mensen hebben natuurlijk geen glazen bol.

Hans hateboer bij Juventus. Indien je dit 5 jaar terug zei werd je waarschijnlijk voor gek uitgemaakt.

16 augustus 2020 om 21:01

Enkeltje parnassia

16 augustus 2020 om 21:20

Er was gister nog iemand die letterlijk zei :: "hij doet het prima bij Atalanta en hij denkt gelijk dat hij goed genoeg is voor Juventus" hahaaha

16 augustus 2020 om 21:47

Het enige wat veranderd is, is dat ik nu Juventus voor gek zou verklaren. Hij is een aardige voetballer, maar totaal niet van het niveau dat Juventus na zou moeten streven.

17 augustus 2020 om 08:32

Als je dat vandaag zegt, maak ik je nog steeds voor gek uit. Prima voetballer, maar Juve zou een hoger niveau na moeten streven. Bij Atalanta valt alles op z’n plaats voor Hateboer, maar hij heeft echt niet het niveau voor Europese top.

Hans Hateboer een waarde van 25 mil en naar Juve niet gedacht vond het altijd een aardig backje en dit speelde hij zo goed maar dit zag ik miet aankomen. Dacht eerlijkk gezegd naar Engeland of Duitsland. Leuk voor die jongen nette beschaafde gozer. Juventus heeft niet echt een RB Danilo is evengoed.

Wow, had ik niet verwacht. Ik dacht na zijn wens voor vertrek, zou Juventus misschien kunnen? Zo zie je maar, fijn voor hem om toch dat stapje hoger te wagen. De andere twee, Zapata en Gosens zijn ook welkom. Beide doen het goed bij Atalanta! Ik heb wel de voorkeur voor Gosens of Zapata. Benieuwd wat er de komende uren gaat gebeuren...

16 augustus 2020 om 21:56

Juve mist wel een spits als Zapata. Handenbinder, sterk in de duels en kan zowel met zn neus en de rug naar de goal spelen. Maar het grootste probleem van Juve is toch wel het middenveld. Veel en veel te statisch, geen vleugje creativiteit.

Dit zou toch een geweldige transfer zijn voor Hans. Voor enkele tonnen een transfer maken richting Bergamo en dan nu voor vele miljoenen richting de absolute Top in Italië. Wie had dat ooit gedacht toen deze jongen debuut maakte bij de FC. Het is hem van harte gegund. Jammer dat de FC hier niet van kan mee profiteren.

16 augustus 2020 om 21:32

Ja Groningen verdient wel wat qua opleidingsvergoeding, maar dat er een doorverkooppercentage is meegenomen, dat is niet bekend. Het is wel een deal dat was gesloten met Nijland, en Nijland kennende heeft die wel altijd een doorverkooppercentage bedongen tijdens de verkoop. Zal niet veel zijn, maar ja, still something voor de FC.

17 augustus 2020 om 08:32

Hij is naar ik meen voor een prikkie (€300,000) naar Atalanta gegaan.. Als er dan ook nog ggeen flink doorverkooppercentage tussen zit dan vind ik dat een enorme blunder van dhr. Nijland.

17 augustus 2020 om 10:18

Ja hij was voor 300k weggegaan, maar door bonussen was dit opgelopen naar 1,04 miljoen. Maar Groningen had weinig keus, want hij wilde zijn contract niet verlengen, dus hij had nog maar een halfjaar contract bij de FC. Dus nog wel dergelijk een kleine vergoeding wat Groningen heeft gekregen.

17 augustus 2020 om 11:47

@pepi68: Wat een onzin! Het is de trainer en zijn systeem van Atalanta en het succes van Atalanta die Hateboer waardevol maakte. Nu insinueer jij dat Hateboer ongeacht de coach en het team voorbestemd was voor top. Ik waag dat erg te betwijfelen. Nog meer als bij een Coutinho, Frenkie De Jong,james Rodriguez, Dembele en een Griezmann vraag ik mij af of succes binnen een nog onbekend systeem vaststaat, met een beginnende coach.wat een opportunistische onzin. 300.000 was destijds gewoon een goede deal.

Wens hem het beste, maar hij is verdedigend niet de allerbeste. Hij is meer een middenvelder dan een echte verdedigende back. En aangezien Juventus (onder Sarri) speelde met 4 verdedigers waarvan 2 echt verdedigende backs weet ik het niet. Voor het Nederlands elftal is dit wel handig als ze blijven spelen met 4 verdedigers. Nu Koeman bijna zeker de nieuwe trainer van Barca wordt lijkt Peter Bosz mij zijn opvolger en ik denk dat Bosz liever met 3 centrale verdedigers speelt en 2 aanvallende backs en dan is het handiger dat Hateboer bij Atalanta lekker als aanvallende vleugel verdediger gaat spelen. Maar ja Pirlo kan ook 352 gaan spelen.

16 augustus 2020 om 21:01

Hoe beter de club waar je speelt, hoe minder je over het algemeen hoeft te verdedigen als back.

16 augustus 2020 om 21:57

Ik gok dat Pirlo weer terug gaat naar 352. Anders zou dit wel een aparte aankoop zijn.

Slechter dan Danilo kan niet dus dat is mooi voor hem

16 augustus 2020 om 20:57

Maar is hij beter dan Cuadrado?

16 augustus 2020 om 21:02

Moeilijk te zeggen Lierse, Cuadrado is aanvallend wel goed maar verdedigend laat hij teveel steken vallen. Sarri gebruikte hem ook als (wing)back, maar ik zie hem liever als aanvaller op rechts. Wel de beste back die we hebben op rechts, want De Sciglio of Danilo zijn beide echt drama.

16 augustus 2020 om 21:08

Als wingback voldoet Cuadrado echt nog wel, dan kan Juve beter dat geld uitgeven aan posities waar meer noodzaak is.

16 augustus 2020 om 22:31

Cuardado is een AMR

16 augustus 2020 om 21:00

Haha, wat een referentie. Zelfs de bakker om de hoek kan beter dan die Danilo. Hateboer is echt wel een stukje beter, niet top maar echt niet het niveau van Danilo. Ik opteer liever voor Gosens om binnen te halen. Het niveau moet beter kunnen dan Hateboer voor Juve.

Haha al die mensen die gisteren riepen dat hij dankbaar moest zijn met een club als atalanta en dat dat echt zijn niveau was. Mooi Hans het is je gegund. Ook dankzij jou bijdrage draait atalanta als een gti motor. Mooie transfer mocht het doorgaan.

Dit gaat echt een succes worden als er 352 gespeeld gaat worden. Hateboer is perfect voor de Serie A met zijn kwaliteiten een hele goede rechterkant speler in dat systeem. Deze jongen is voor mij net als Weghorst; nooit gedacht dat ze het zouden redden maar beiden doen het erg goed!

Juventus kiest ze er wel uit, absoluut niks tegen Hateboer maar daar gaat Juve toch niet beter door voetballen?!

Alles beter dan Danilo en cuadrado is in principe een middenvelder en geen back dus een prima transfer van Juventus

16 augustus 2020 om 21:37

Volgens Wim Masker geen doorverkooppercentage, dus alleen de opleidingsvergoeding. Alsnog mooi natuurlijk.

17 augustus 2020 om 20:24

Dat was het volgens mij ja: hij had nog maar een half jaar en wilde niet verlengen. Dan heb je als club gewoon geen onderhandelings positie, anders had Atalanta 'm een half jaar later gratis opgehaald. En we hadden toen de pech dat zij als enige interesse hadden, dus een 'bidding war' konden we er ook niet van maken. Viel me toen ook al tegen dat hij als kind van de club niet wilde bijtekenen om de club een betere transfersom op te leveren, verkopen zouden we hem immers toch wel. Maargoed dat is misschien ook teveel gevraagd in het moderne voetbal

Nou dit is toch wel een geval apart. Dit had echt niemand 4 a 5 seizoenen geleden gedacht. Blijf me verbazen over de belangstelling voor hem. Misschien perfect geknipt voor de Serie A.

Denk dat dit niets word eigenlijk, past denk ik veel beter bij Inter/Dortmund ofso.. Juve krijgt zo echt een raar team met Hateboer en Milik. Dat zijn niet de versterkingen die je moet willen als club zijnde.

Perin lijkt me een rare om naar Atalanta te gaan. Met Gollini, Sportiello en Berisha onder contract lijkt me dat wat overbodig. Juve heeft verder niet veel te bieden qua spelers voor Atalanta of ze moeten de fee van Muratore terugstorten pellegrini is te duur denk ik om te betrekken bij een deal, maar dat zou wel een goeie zijn. Gosens ruilen voor hem+15m oid. Romero zou ook nog kunnen aangezien er best een CB bij kan. Huur met optie tot koop voor als Caldara weer teruggaat naar Milan na komend seizoen.

16 augustus 2020 om 22:46

Nee he, toen hij van Groningen naar Atalanta ging dachten velen ook dat hij zou mislukken. Juve heeft een nieuwe trainer en die heeft wel goed gekeken hoor. Wat moesten Hateboer ,goosens en De Roon daar zoeken.

17 augustus 2020 om 11:41

@fcoldambt: Maar dat is ook de denkfout die velen maken. Deze spelerswaren ook bij veel teams logischerwijs mislukt. Zoals De Roon al meerdere malen heeft aangegeven is bij Atlanta Gasparini de belangrijkste speler. Zij zijn enorm goed in staat om te weten welke spelers exact passen binnen het profiel dat Gasparini nodig heeft binnen zijn spel. De vraag is vooral of deze spelers dezelfde waarde hebben in een ander systeem. Ik vraag me dit bij een Hateboer en een Goosens nog veel meer af dan een De Roon.bij een Juventus waar het nog onduidelijk is wat voor coach Pirlo is versus goed functioneren in het strak geregiseerde spel van Gaspirini is wel echt een enorme gok.

zou niet weten wat Juventus hier mee moet. Dacht dat Di Lorenzo op te halne was voor 15 mil bij napoli. mischien neit zo aanvallend maar dan kun je afwisselen met Cuadrado. Natuurlijk wel veel goedkoper en natuurlijk een italiaan.

Geweldig voor Hans Hateboer. Geniet ervan! En veel succes! En ja misschien redt ie het niet. Maar geef hem eens ongelijk, Juventus is beste club van Italië. En laten we eerlijk wezen Hans was klaar sportief bij Atalanta. Ze hebben op mini haartje na de halve finale van CL niet gehaald. En Atalanta heeft toch nog Castagne die nu weer op rechts kan spelen ipv links. En laten wel wezen Cuardado is een aanvaller, zkr geen rechtsback.

Prachtig gek. Iedereen lacht ‘m uit, maar als het waar is, dan is dit briljant. Laat maar zien waar werklust en ijver toe kan leiden Hans! BAMMM! En o ja, het is ook nog eens verdiend. Sterk seizoen gespeeld bij Atalanta!

Wauw wat een transfer zou dat zijn zeg voor hem. Hij gaf dus al een voorzet en zo te zien gaat het er van komen. Hateboer, wie zou dat ooit zeggen, spelen bij Juve.

Ik heb Hateboer altijd wel een aardige speler gevonden, waarvan het voor mij wel duidelijk was dat Groningen niet zijn top was, echter dat hij ooit naar clubs als Juventus zou kunnen had ik dan weer niet verwacht.maar wel mooi voor hem, ik hoop ook echt voor hem dat als de transfer doorgaat hij het daar goed gaat doen. Al denk ik eigenlijk dat dit net een stapje te hoog is voor hem, al hoop ik dat hij mij postief verrast en daar een vaste basis klant gaat worden.

Wow, dat zou wat zijn zeg! HH bij Juve. Ze hebben daar ook 7 seizoenen met Lichtsteiner succesvol gedraaid. Dat was ook een type zoals Hateboer, sterk, veel rennen en stabiel. Je weet het nooit maar het zou wel het ultieme voetbalsprookje zijn zeg.

17 augustus 2020 om 12:58

Ik vond Lichtsteiner bij Lazio en Juve op zijn top geen type harde werker hoor. De beste man had wel dergelijk techniek. Aanvallend was hij best sterk en hij had goeie voorzetten in huis.

Fantastisch voor Hansie, en misschien heb je soms ook van die werkpaarden nodig om de luxe paardjes hun ding te laten doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1068 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Napoli7343
3.Atalanta7242
4.AC Milan7224
5.Juventus6933
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. RabiotMiddenvelder312
Cristiano RonaldoAanvaller3127
MorataAanvaller309
F. ChiesaAanvaller277
F. BernardeschiAanvaller260
W. SzczęsnyKeeper280
L. BonucciVerdediger242
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

10 fans
Verdediger, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Atalanta 20 2 3 0
2019/2020 Atalanta 32 0 10 0
2018/2019 Atalanta 35 5 5 0
2017/2018 Atalanta 33 0 3 0
2016/2017 Atalanta 6 0 2 0
Laatste voetbalnieuws

De Boer over rechtsbackpositie: ‘Hem kun je rustig tegen een topspeler zetten’

Frank de Boer staat zondagmorgen bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN uitgebreid stil bij zijn keuzes op de rechtsbackpositie. De bondscoach experimenteerde tot op heden met verschillende spelers, onder wie Kenny Tete,...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 12 mei
Het gedegradeerde Sheffield United verlaagt de vraagprijs voor Sander Berge drastisch van 45 miljoen euro naar 14 miljoen euro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren