Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse leegloop bij Atalanta? ‘Interesse voor Koopmeiners én collega’

Laatste update:

Juventus wil Teun Koopmeiners na dit seizoen overnemen van Atalanta. Met dat nieuws pakken de Italiaanse media uit. De Oude Dame heeft liefst 40 miljoen euro over voor de diensten van de 25-jarige middenvelder uit Castricum. Mitchel Bakker zou al deze winter kunnen vertrekken uit Bergamo: AS Roma wil de 23-jarige vleugelverdediger uit Purmerend op huurbasis overnemen.

Onder meer Sky Sport Italia en transfermarktexpert Gianluca Di Marzio schrijven over Koopmeiners, die nog tot medio 2027 vastligt in Stadio Atleti Azzurri d'Italia. Juve zou bereid zijn om in de zomer van 2024 zo’n 40 miljoen euro over te maken naar Atalanta.

Dat bedrag kan middels bonussen in de toekomst nog oplopen. Koopmeiners zelf ziet het wel zitten om een transfer naar Juventus te maken. De twintigvoudig international van Oranje heeft het naar zijn zin in de Serie A en ziet de grootmacht uit Turijn als een stap omhoog.

Juventus wil Koopmeiners deze week overtuigen om te wachten op een zomerse transfer. Tevens ziet Atalanta de middenvelder liever niet tussentijds vertrekken. Koopmeiners speelt sinds 2021 voor de nummer vijf van de Serie A, die hem destijds voor 14 miljoen euro overnam van AZ. In 104 officiële duels was de linkspoot goed voor 21 doelpunten en 12 assists.

Bakker
Jeugdinternational Bakker vertrekt mogelijk deze winter al bij Atalanta. De linksback komt onder trainer Gian Piero Gasperini nauwelijks aan de bak in Bergamo en Roma wil een uitweg bieden. I Giallorossi willen het jeugdproduct van Ajax huren, zo meldt transferjournalist Nicolò Schira dinsdagavond. Eerder sloeg Bakker een huurvoorstel van AC Monza af. De linkspoot beschikt bij Atalanta over een contract tot medio 2027.

Aflopende contracten
Tot slot lijken ook Hans Hateboer (30) en Marten de Roon (32) hun laatste maanden als speler van Atalanta in te gaan. De contracten van de Nederlanders lopen eind juni af. De Roon werd in de voorbije maanden gelinkt aan Ajax, maar de Amsterdamse club is met de komst van Jordan Henderson al voorzien van een ervaren controleur. De Roon, nog steeds basisspeler bij Atalanta, staat inmiddels op 325 officiële wedstrijden namens zijn club.

Hateboer, die dit seizoen veelvuldig kampt met blessureleed, werd juist weer genoemd als goedkope optie voor Juventus. De rechtervleugelverdediger speelde in de afgelopen jaren liefst 226 officiële wedstrijden voor Atalanta. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt getaxeerd op 4 miljoen euro, terwijl De Roon nog altijd 8 miljoen euro waard zou zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Feyenoord zijnde zou ik de Roon gelijk gratis ophalen. Deze zomer gaat er heel wat weg en dan heb je iig ervaring in huis.

24 januari 2024 om 10:23

En een jongen van Varkenoord. Maar dan moet wel een Wieffer vertrekken en een plan getrokken worden met Van den Belt, Zerrouki en Zechiel. Ook al denk ik dat De Roon niet veel heisa gaat maken wanneer die geen basisspeler is.

24 januari 2024 om 10:57

Juist niet halen want je heb al 3 spelers, zerrouki komt ipv wieffer wat gewoon al een internationel is zechiel moet langzaam door komen. Van der belt vind ik eer voor timber de plek.

24 januari 2024 om 11:14

Ik denk dat je Zechiel wel een seizoen moet verhuren aan een Eredivisie club zodat hij vlieguren kan maken op het hoogste niveau. Wieffer wordt voornamelijk nog links en rechts getrokken vanuit Italie en Spnaje. Ook al denk ik dat Spanje gesudderd is omdat Atleti dus Vermeeren gaat halen. Dan heb je alleen Zerrouki nog over. Ben ermee eens dat Van den Belt de speler is achter Timber. Dan lijkt mij een De Roon wel een speler die van kracht kan zijn voor het middenveld. Heeft al 259 wedstrijden in de Serie A gespeeld en 33 wedstrijden in de Premier League. Champions league en Europa league voetbal meegemaakt en in beide competities de knock-out fases bereikt. En daarnaast een prettige en slimme gozert in de omgang volgens mij die de ervaringen kan delen aan een Milambo, Zechiel en de andere jonge middenvelders.

325 wedstrijden voor De Roon, ik zou lekker blijven als ik hem was en 40 mil voor Koopmeiners dan maakt Juve een goede kans gok ik. Gok dat Atalanta niet heel veel meer vraagt dan dat. 40
Mil plus talentvolle speler moet de deal kunnen beklinken

24 januari 2024 om 10:51

Ik denk dat De Roon zelf ook graag zou blijven. Maar als Atalanta je contract niet verlengt heb je niet veel te willen.

Die Koopmeiners is toch een bijzonder geval. Al jaren basis in de subtop Serie A en nu concrete interesse van topclubs voor 40+ miljoen.

En in Oranje consequent elke wedstrijd zwaar ondermaats spelen

24 januari 2024 om 10:54

Dit gebeurd toch al jaar en dag bij Nederland? Spelers die het geweldig doen voor hun club en niet goed voor het land?

24 januari 2024 om 11:11

Toch een soort van Oranje-vrees? Misschien toch de druk van buiten of de druk die een speler zichzelf oplegt en daar dus niet tegen bestand is?! Maar even daarover: Koopmeiners, Seedorf, in iets mindere mate Frenkie de Jong, maar dat komt meer door de andere spelers die anders spelen dan ie gewend is denk ik, misschien Wijnaldum. Wie nog meer? Zie trouwens dat t allemaal middenvelders zijn die ik net noemde. Toeval?!

24 januari 2024 om 12:05

Het zijn altijd de middenvelders en buitenspelers die ontzettend moeten wennen in Oranje (of andere landen). Het zijn tactisch de meest complexe posities waar je waarschijnlijk een andere rol hebt dan bij je team.

Wijnaldum was bij Liverpool een stofzuiger, bij Oranje een soort Guus Til die bij de spits moest komen.

Strootman was een box to box bij Roma en moest de lijnen uitzetten bij Oranje en de opbouw verzorgen.

Koopmeijners is bij Atalanta een aanvallende middenvelder die aanvallers wegsteekt in de omschakeling, bij Oranje moet jij voor verdedigende zekerheid zorgen.

Buitenspelers moeten weten wanneer zij een bal krijgen, tenzij ze dusdanig goed zijn dat het geen reet uitmaakt (robben), en zelfs die had een hele goede connectie met Sneijder omdat ze al jaren samenspeelden.

24 januari 2024 om 15:14

Tsja, ik weet t ook niet. Misschien dat het aan de zwakke aanvallers ligt? Zonder gevaar voorin sta je als middenveld al snel onder druk natuurlijk.

ik weet niet in hoeverre een nederlandse club zich zouden kunnen melden voor hateboer en de roon. een feyenoord,psv,ajax mogen zich waarschijnlijk altijd wel melden bij dit soort spelers,

mij zou het nou top lijken als een club zoals, nec, almere city, vitesse, dit soort kaliber spelers weten te overtuigen om bij hun te spelen, dat zou de eredivisie alleen maar meer kleur geven en het ook sterker maken.

die gasten moeten natuurlijk bizar salaris inleveren, maar goed ik fantaseer maar wat. ik zou hun proberen te overtuigen als ik een clubeigenaar zou zijn van een vitesse,nec,almere,heereveen.

24 januari 2024 om 11:18

Hateboer is op dit moment niet goed genoeg voor een Feyenoord, PSV en Ajax. Die heeft echt teveel ingeleverd na enkele zware blessures die hij heeft gehad. Die kan beter binnen Italie blijven bij een middenmoter die in een vijfmansverdediging speelt, zoals een Monza.

24 januari 2024 om 11:21

of het zou toch mooi zijn als groningen, nec, vitesse, almere, hiermee aan de haal gaan.
ik vind dat nederlandse ploegen vaker en vroeger moet aankloppen bij dit soort spelers. en niet pas als ze 35 zijn.

24 januari 2024 om 11:29

In de KKD zal die denk ik nog niet willen spelen. Nec heeft al wat oudjes. Met vitesse gaat hij degradatie voetbal spelen. En met Almere zitten ze op rechts wel aardig bezet met Floranus, Akujobi en Ritmeester van de Kamp, waarbij de laatste uit eigen jeugd komt. En hij speelt het best in een vijfmansverdediging en dat spelen niet veel clubs in de Eredivisie.

Zou de aankoop van Koopmeiners alleen logisch vinden als rabiot vertrekt. Anders zie ik liever een spelverdeler komen. Zodat locatelli eindelijk op zijn beste positie kan spelen als box to box.

as roma zit ook achter angelino aan, ben benieuwd of ze dan nog voor bakker kiezen.
tenzij as roma gelijk 2 linksbacks gaat halen.. wie weet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren