De Boer ziet ‘ongelooflijke’ situatie bij Ajax: ‘Zoveel winst maak je niet snel’

Donderdag, 13 augustus 2020 om

Ajax kan volgens The Sun een bod van Arsenal van omgerekend 27,8 miljoen euro verwachten op Quincy Promes, zo werd eerder deze week naar buiten gebracht. "Quincy zou meteen op het vliegtuig stappen", liet een bron dichtbij de vleugelaanvaller weten aan de Britse krant. Het gerucht over een mogelijke overstap richting de Premier League zorgt voor verbazing bij Ronald de Boer, die echter ook niet uitsluit dat Promes zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld.

"Hij is net weer in Amsterdam en heeft een goed seizoen gedraaid", verklaart oud-speler De Boer in zijn rol van analist in de studio van FOX Sports. "Dat Arsenal voor Promes komt, vind ik wel opmerkelijk. Of Ajax het moet willen? Voor een megabedrag waarschijnlijk wel." Promes, die net zijn eerste seizoen bij Ajax achter de rug heeft, beschikt in de Johan Cruijff ArenA over een doorlopend contract tot de zomer van 2024.

‘Ajax kan Engels megabod verwachten voor Quincy Promes’

Er lonkt een miljoenenbod vanuit de Premier League op Ajax-aanvaller Quincy Promes.Lees artikel

"Maar misschien wil Promes helemaal niet", houdt De Boer een slag om de arm. "Hij is net lekker weer op z'n plek en is gek van Amsterdam. Ik begrijp heel goed als hij lekker bij Ajax zou blijven." De oud-middenvelder snapt evenwel heel goed dat directeur voetbalzaken Marc Overmars een miljoenenbod van Arsenal wellicht niet kan weigeren. "Hij heeft 15 miljoen gekost. Als je 35 miljoen kan pakken, zal Ajax denken: nou, Quincy...Het zou kunnen. Het is ongelooflijk, zoveel winst maak je niet snel."

De Boer verwijst naar de 15,7 miljoen euro die Ajax medio 2019 overmaakte naar Sevilla voor de komst van Promes. De 28-jarige buitenspeler speelde eerder in het buitenland voor Spartak Moskou. Promes is momenteel met Ajax in voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen. Sparta Rotterdam is op 13 september de eerste tegenstander van de ploeg van trainer Erik ten Hag.


Poll

Denk jij dat Quincy Promes goed genoeg is voor Arsenal?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door glennn)

voor dat geld zou je wel een goede voetballende controleur kunnen halen. met Neres en Anthony zijn de flanken prima bezet waarschijnlijk

13 augustus 2020 om 12:53

Dat wel, maar vorig jaar heeft wel laten zien dat je ook back up moet hebben. Sowieso fijn dat promes op meerdere posities kan spelen.

13 augustus 2020 om 13:31

Inderdaad. Neres is net een jaar geblesseerd geweest. Ik zou het wel fijn vinden als er wat kwaliteit beschikbaar blijft voorin.

13 augustus 2020 om 12:53

Neres is verre van wedstrijd fit na maanden blessure leed en anthony is net in nederland en zal ook moeten aanpassen weer. Zonder die twee kom je bij lang en labyad uit. En ajax heeft et geld van promes niet nodig om aankopen te doen.

13 augustus 2020 om 12:59

ok, maar ik zou nog wel sowieso nog kijken voor een extra middenvelder dan als die financiele mogelijkheid er is. Martinez is een goede speler maar hij brengt niet echt voetbal in je middenveld en Alvarez is sowieso geen oplossing gebleken op het middenveld. Gravenberch schijnt dan een groot talent te zijn maar is die al klaar voor het niveau van de CL op zijn leeftijd?

13 augustus 2020 om 13:08

Gravenberch is ook niet echt een 6 of een spelverdelende middenvelder. Eigenlijk heeft ajax een Eiting nodig met een extra versnelling.

13 augustus 2020 om 13:33

@london Calling inderdaad. Schone en Frenkie brachten echt superveel voetbal op het middenveld van Ajax. dat vond ik afgelopen seizoen toch een stuk minder en in die linie ging het vaak moeizaam. Ziyech camoufleerde dat nog enigszins met zijn creativiteit maar die is nu weg

13 augustus 2020 om 14:08

Je hebt Anthony nog niet eens zien spelen en nu al overtuigd?

13 augustus 2020 om 14:14

@skeuomorf dat niet perse maar ik ben zelf ook geen groot fan van Promes. hij wist de passes van Ziyech goed af te ronden dus het is zeker een goede afmaker maar voetballend vind ik hem te weinig brengen voor een buitenspeler. het is niet echt iemand die dingen creeert uit individuele acties of die een paar verdedigers het bos in stuurt

13 augustus 2020 om 15:00

Zijn scorend vermogen is toch wel heel belangrijk voor Ajax hoor. Met alleen maar pingelaars en eindeloos rondtikken ga je het ook niet redden. Vind het juist wel lekker dat we iemand hebben, die zeer effectief is voor de goal.

13 augustus 2020 om 16:04

Mooi verhaal. Als hij geen scorend vermogen had maar juist eindloos aan het pingelen was hadden we het weer daarover 🤣

13 augustus 2020 om 16:43

@japie_krekel Het maakt niet zo veel uit waar die voetbal intelligentie en dat creatieve staat, maar na het vertrek van Ziyech, de Jong en Schone zit het vooral- alleen bij Blind. De rest zijn zeker geen slechte voetballers, maar zijn niet spelers die makkelijk het spel verplaatsen en ruimtes vinden. wat dat betreft begreep de (kansloze) belangstelling voor Hojbjerg wel, dat zou wel een voetballende controleur zijn. Ik heb nu het idee dat als je Blind maar af gaat jagen Ajax moeilijk aan het voetballen komt.

13 augustus 2020 om 17:02

@london calling. Ja vooral doen Blind afjagen, lange bal op Tadic die dat soort duels 9 van de 10 keer wint en alle snelheid erover heen laten denderen. Dat is echt niet de manier. Inzakken, Ajax het spel laten maken en zelf counteren is echt de betere optie. Helemaal als je veronderstelt dat ze veel creativiteit kwijt zijn

14 augustus 2020 om 10:08

Counteren is wel gevaarlijk bij ajax. Geef je geen ongelijk. Maar Ajax afjagen is wel dergelijk DE tacktiek om Ajax te verslaan. Ajax niet de ruimte geven om te combineren en fysiek dr inbeuken zijn hoe Utrecht en Feyenoord vaak succesvol zijn tegen Ajax. Getaffe vorig seizoen eveneens. En verder geleden Salzburg.

13 augustus 2020 om 13:03

Alleen is Neres blessuregevoelig gebleken en zit er niet veel achter. Tenzij Kudus ook de kwaliteiten heeft om op die positie als vervanger te fungeren, maar dat kan ik niet inschatten. Edit: Ik vind jouw suggestie om op de controleurspositie te focussen overigens wel een goede! Dat was harder nodig dan het aantrekken van AVM kudus imo.

14 augustus 2020 om 10:11

Is niet perse waar wat ik zeg maar volgens mij is marin ook voor de “6” gehaald en te licht bevonden, maar dat terzijde. Zou me niets verbazen als ze die kudus ook daar gaan proberen. Je hoort nu al geluiden dat hij in de as moet... de posities voor de 6 zijn wel goed bezet..

13 augustus 2020 om 14:05

@japie, met Neres en Anthony zijn de flanken helemaal niet prima bezet. Twee goede spelers is veel te weinig, en Lang en Labyad hebben vorig jaar toen iedereen geblesseerd was niet gebracht wat ze moesten brengen. Bovendien speelt Promes nu op de centrale 10, en niet op de flank. Daar hebben we bijna geen andere opties, zeker niet als Donny op een van de dubbele 6 blijft staan zoals vorig jaar.

13 augustus 2020 om 17:31

Ik zou het niet doen. Neres is nog niet eens fit na maanden blessureleed. Anthony is pas net in Nederland. Van hem mag je niet verwachten dat hij er direct een heel seizoen staat. Lang is (nog) geen Cl niveau vind ik. Dus Promes afgelopen seizoen betrokken bij volgens mij 21 goals verkopen zou ik onverstandig vinden. Ook al kan je na één seizoen 20 miljoen verdienen had ik het alsnog niet gedaan als Ajax zijnde.

Als je zoveel winst kan maken na een seizoen is het ook wel moeilijk om zo een megabedrag te weigeren. Ben benieuwd of Ajax dan nog iemand haalt mocht deze transfer echt doorgaan.

13 augustus 2020 om 13:31

Lijkt me wel. Vorig jaar waren ook Babel en Danilo er nog voor de vleugels en zelfs toen zaten ze op een bepaald moment nog krap, gewoon belangrijk om dat goed bezet te hebben. Neres is bovendien nog voorlopig niet volledig inzetbaar en Antony moet niet meteen er elke wedstrijd hoeven te staan. Hoop heel erg dat als dit doorgaat, wat van mij zeker niet hoeft, Ajax Kostic ophaalt bij Frankfurt. Normaal waarschijnlijk te duur maar met zo'n bod op Promes kan je daar nu wel aan beginnen opzich. Kan op 10, op de vleugel, is creatief en wordt een gouden match met Tadic denk ik.

13 augustus 2020 om 13:32

Waarom is dat moeilijk? Ajax heeft geld zat. Er is juist behoefte aan titels en succes.

13 augustus 2020 om 14:03

Dat is niet moeilijk, want Ajax is al gezond zonder dat ze Promes verkopen. Niet vergeten dat 50 miljoen voor Neres ook gewoon werd geweigerd vorig jaar. Als ze echt willen, na een aantal succesvolle jaren voor de club, zoals Onana en Nico, dan kan het, maar het is geen noodzaak voor Ajax. Promes zit er pas een jaar, die hoeven we helemaal niet te verkopen, is veel te belangrijk. En er is alweer 50 miljoen verdiend deze zomer hoor.

13 augustus 2020 om 14:34

Het is in mijn ogen moeilijk, omdat je hierna waarschijnlijk dit bedrag niet meer voor hem gaat kunnen krijgen. Je noemt Neres waar een megabedrag voor werd geweigerd, maar die was toen een stuk jonger. Voor Neres kan dus nog steeds een dikke transfersom gevraagd worden, terwijl dat bij Promes minder het geval is.

13 augustus 2020 om 14:49

Geen zorgen Promes gaat echt niet weg

Ik zie Quincy wel gaan. Zijn maatje Ziyech zit ook in London. Wel is het zo dat Arsenal 80 miljoen heeft betaald voor Pepe vorig jaar. Als er iemand overbetaald aan transfers is het Arsenal wel. Ik zou als Ajax zijnde iets hoger in de boom gaan zitten.

13 augustus 2020 om 12:55

Overbetaald? Ze hebben voor één speler nu pas echt overbetaald.spelers als Lacazette, Aubameyang en Ozil zijn ''relatief'' goedkoop binnengehaald. Sanchez ook destijds...er zit altijd wel eens een mispeer tussen. Al zie ik Pépé niet als mispeer. Heeft een prima debuutseizoen gehad. Nieuwe league, andere taal, meer tempo, een manager die er niks van snapte (emery), een tijdelijke manager (ljungberg) en nu dan Arteta. Arteta ziet het wel zitten in hem. Hij moet defensief nog wat meer arbeid verrichten, maar ik denk dat volgend seizoen een goed seizoen gaat worden voor Nicolas.heeft een bewogen seizoen met 3 managers gehad in een hele nieuwe, zwaardere, competitie.42 potten, 8 doelpunten en 10 assist. 2717 minuten gespeeld. Toch nog best aardig. Al verwacht iedereen natuurlijk meer van zo'n dure aankoop...

13 augustus 2020 om 13:27

53 miljoen voor Lacazette is ook zwaar overbetaald, de beste man is in alles geen topspits.

13 augustus 2020 om 13:57

Dat was toen gewoon een prima prijs. Aangezien jij als beroep hebt om Arsenal en lacazette af te zeiken, had ik ook niks anders verwacht. Weinig mensen die dat toen geen goede aankoop vonden. Als je voor spelers als Morata al 70 betaald. Lacazette is geen absolute top maar wel gewoon een hele goede speler. Seizoen 18/19 de beste speler van Arsenal.. Juventus en Atletico hebben nu ook gewoon interesse.

14 augustus 2020 om 10:14

Lacazette has 2/3 top seizoenen als Scorende mee voetballende spits van Lyon gehad en was toe aan een stap hoger op te proberen. Dat het er mss niet helemaal uit is gekomen betekent niet dat hij een slechte aankoop was.

13 augustus 2020 om 13:23

Arsenal en overbetalen? Arsenal deed het juist als enige topclub met weinig aankopen, dat dat ze heeft genekt dat klopt maar dat is een andere discussie. Arsenal, United en Liverpool zijn de enige traditionele topclubs die kunnen zeggen dat ze zelfvoorzienend zijn en altijd zijn geweest..

Tja 28.4 milj. waarvan je 22.4 netto over houdt. Wins van nog geen 10 miljoen. Daar gaat Ajax het echt niet voor doen.

13 augustus 2020 om 13:22

Inderdaad. In het stuk staat bij een bod van 35 miljoen, maar het bod dat werkelijk naar voren is gekomen ligt 7 a 8 miljoen lager.

13 augustus 2020 om 14:33

Ik moest juist aan Sanchez denken, voor 5 gehaald en een jaar later voor 40 verkocht. Dat is winst maken, niet die 10 miljoen die ze mogelijk pakken op Promes.

14 augustus 2020 om 10:16

Aan de andere kant: over een jaar of 2 gaat promes niets opleveren.. gezien zijn leeftijd.

15 augustus 2020 om 04:20

Hoe kom je bij dat getal @afca?

Onzin. Arsenal gaat Promes niet halen.promes is een links/rechtsbuiten. Daar spelen op dit moment al betere spelers bij Arsenal.zowel Auba als Pepe zijn beter. Verder hebben ze met Martinelli & Saka twee talenten die ook goed zijn. Waarvan ik verwacht dat ze binnen afzienbare tijd ook beter zijn dan Promes.hij doet het goed bij Ajax, maar dat is ook zijn plafond denk ik. Sevilla speelde hij ook maar een beperkte rol als wingback...zie hem niet naar Arsenal gaan. Al helemaal niet voor dat bedrag.arsenal heeft allereerst nog een CV nodig (ter vervanging van Sokratis en/of Holding) en een verdedigende middenvelder en/of een creatieve middenvelder.

13 augustus 2020 om 13:30

Je noemt vier buitenspelers op waarvan er een een spits is en de andere twee nog erg jong zijn en niet beter zijn dan Promes. Dat is behoorlijk weinig keuze en Promes zou een prima versterking zijn. Kan op alle plekken voorin uit de voeten.

13 augustus 2020 om 14:01

Auba is in het systeem van Arteta gewoon een linksbuiten. Promes een prima versterking? Vertel mij dan waarom hij goed genoeg zou zijn voor in de PL? Heeft het goed gedaan in Rusland, was niet best bij Sevilla, bij oranje is het erg wisselvallig en bij Ajax is het goed op basis van de statistieken maar voetballend is het niet best.

14 augustus 2020 om 09:27

Martinelli speelde het grootste gedeelte op de linksbuiten positie. Die is echt niet minder dan Promes. Heel snel, doelgericht en goede dribbel. Promes komt 9 van de 10 keer zijn man niet eens voorbij met een actie.saka speelt nu al een heel seizoen BPL met Arsenal. Is multi inzetbaar, maar speelt gewoon goed. Is misschien nog niet beter, maar dat gaat niet lang meer duren. Krijgt ook rugnummer 7 volgend seizoen (opv 77). Zegt ook al iets.auba is een linksbuiten in het systeem van Arteta op dit moment. Speelt 99% van de tijd op die positie. Hoef jou niet uit te leggen dat hij veel beter is dan Promes.pépé is een rechtsbuiten. Degelijk eerste seizoen gehad, wat wel een turbulent seizoen was voor hem (3 trainers, nieuwe league & intensiteit).al met al denk ik dat dit een onzinbericht is. Zie niet in wat Promes zou toevoegen aan Arsenal. Enige wat ik nog

Voor 35 miljoen laten gaan, mits Promes zelf ook wil. Voor 27 miljoen zou ik hem toch liever houden, voor een talent van vergelijkbaar niveau ben je ook al snel 25 miljoen kwijt tegenwoordig.

13 augustus 2020 om 13:07

+je houdt geen 27 miljoen over maar veel minder.

13 augustus 2020 om 18:09

Want?

Als the Sun het zegt zal het wel zo zijn. Vind het een flink bedrag voor een 'alles of niets' speler die het bij Ajax prima doet.

13 augustus 2020 om 13:20

De reputatie van de Sun is nog slechter dan Telegraaf / Valentijn ...

13 augustus 2020 om 13:27

Het was ook cynisch bedoeld. Ik had het misschien beter tussen aanhalingstekens kunnen zetten. Maar je hebt gelijk.

13 augustus 2020 om 13:28

Hun derde pagina was natuurlijk wel beter

13 augustus 2020 om 14:35

Stonden altijd goede punten op die derde pagina. Als je Promes kan wegdoen voor 35 zoals de boer zegt zou ik dat zeker doen.

Hopelijk blijft Quincy nog in Amsterdam. Zou jammer zijn als ie al na 1 seizoen vertrekt. Niet alleen in real life, maar ook in Fifa ( ). Kan me wel voorstellen dat Arsenal een super aantrekkelijke club is voor Promes.

Leuke speler maar niet essentieel voor Ajax. Is vrij slordig in passing en afronding maar brengt natuurlijk wel de ervaring en Amsterdam in zich mee. Het bedrag moet wel goed zijn want je moet niet alleen een vervanger halen, maar ook nog een goede. Voor de flanken hebben we nu als serieuze opties Antony, Neres, Tadic en Promes, die dubbele bezetting hebben we el nodig. Lang heeft een moeilijk karakter en is niet goed genoeg, anderen zijn te jong, nog niet goed genoeg en onervaren.

13 augustus 2020 om 13:23

Promes is geen wereld top, maar hij was wel bij 21 goals in 28 wedstrijden betrokken voor Ajax, dat haal je niet zo maar terug. Daarnaast moet Neres eerst nog terug komen van zijn blessure en is Antony ook voorlopig nog een vraagteken. Het kan zijn dat die er direct staat, maar het kan ook maar zo zijn dat hij net als Neres eerst een paar maanden nodig heeft.

13 augustus 2020 om 14:10

@london Calling - Maar bij hoeveel van die goals was hij afhankelijk van de vertrokken Hakim Ziyech? Promes is leuk als je 'm de diepte in kunt sturen, maar verder heb je niet veel aan hem op een hoger niveau (zoals bijvoorbeeld de Champions League of interlandvoetbal). Ik vraag me af of hij nog rendeert nu Ziyech 'm geen panklare ballen meer kan geven. In Oranje rendeert hij ook niet tot nauwelijks en maakt hij over het algemeen niet meer indruk dan jongens die net komen kijken daar.

13 augustus 2020 om 16:51

@sirius, ik meen van zijn goals een stuk of 5. Met daarbij de aantekening dat hier wel een paar van zijn belangrijkste goals bijzaten zoals die tegen chelsea en Lille.best een aardig aantal dus, maar ook zonder Ziyech zijn dat nog best aardige stats.ik ben het direct met je eens over Oranje, en had ook mijn vraagtekens toen hij kwam. Zoals ik zelf al aangaf, hij is zeker geen wereld top, maar met of zonder Ziyech ga je ook niet zo maar een speler vinden die bij Ajax 2 op 3 loopt en in 5 CL wedstrijden bij 5 goals betrokken was.

13 augustus 2020 om 20:25

@sirius In de CL heb je niet veel aan hem? Lille uit, Valencia uit, Chelsea uit... PSV uit openingstreffer en thuis beslissend... Die potjes zijn toch best van n hoger nivo...?

13 augustus 2020 om 14:00

Echt onzin dat hij niet essentieel is voor Ajax, hij was vorig jaar met name Europees een van de belangrijkste spelers met zijn goals. Tadic gaat gewoon weer in de spits spelen, dus hij is geen optie voor de flank, we gaan we echt nog niet met Traoré in de basis spelen. Verder heb je niet alleen de flanken, maar ook de centrale 10, als Donny op een van de dubbele 6 blijft, zoals vorig seizoen, dan is Promes zo’n beetje de enige optie op de centrale 10. Hij is cruciaal voor Ajax en had vorig seizoen, in zijn eerste jaar meteen, een geweldig rendement.

13 augustus 2020 om 14:12

Maar wie gaat 'm die ballen nu geven dan nu Ziyech vertrokken is? Aan de bal is Promes geen bijzondere aanvaller. Hij moet het vooral van z'n schot en diepgang hebben.

13 augustus 2020 om 14:18

Dat werd allemaal een beetje overdreven omdat er een paar keer achter elkaar een identieke pass van Ziyech op Promes was. Tadic heeft in de afgelopen twee jaar meer assists gegeven dan Ziyech bij Ajax, dus Ziyech was niet eens de belangrijkste aangever. Verder kunnen andere spelers als Neres, Anthony en vd Beek ook heus wel een pass geven, ik maak me daar weinig zorgen om.

13 augustus 2020 om 14:23

En vergelijk vorig seizoen dan eens met het seizoen ervoor. Tadic was MVP op links, topscorer in de eredivisie en maakte 6 doelpunten in de CL waarvan een paar inderdaad als spits. Maar voor mijn gevoel heeft Promes nooit het niveau op links gehaald dat Tadic wel haalde het seizoen ervoor. En ik zou er dus voor kiezen om Tadic weer op links te zetten en niet in de spits waar hij duidelijk niet goed genoeg rendeert voor Ajax.promes is voor mij een nummer 2 op links achter Tadic, maar kan misschien wel terecht op rechtsbuiten of achter de spits, maar iets te klungelig voor mij. Zie liever Antony of Brobbey in de spits. Als van de Beek blijft moet hij op 10 want kan veel beter meeverdedigen dan Promes en is effectiever in het scoren. Op 6 en 8 heb je genoeg middenveld opties met Marin, Gravenberch, Alvarez, Martinez en Ekkelenkamp, die een goede indruk maakt.

14 augustus 2020 om 01:51

Ik snap dat het er soms wat rommelig uitziet bij Promes maar zijn debuutjaar was gewoon heel erg goed als je naar de cijfers kijkt. Clubtopscorer he, 12 goals in 20 wedstrijden in de competitie, en ook in Europa productief: 5 wedstrijden Champions League, 4 goals. Die gaat echt niet banken hoor komend seizoen, is gewoon een van de sterkhouders.

Ik weet niet met welke gedachte ze Promes gehaald hebben. Je hoeft niet op elke speler (veel) winst te maken natuurlijk maar hij wordt 29, meer dan de 35m die de Boer noemt ga je waarschijnlijk nooit voor hem krijgen. Alleen vertrekken er waarschijnlijk nog de nodige spelers. Het zou wel leuk zijn wanneer er nog iets van de basis van vorig jaar over blijft.

Mensen lijken te vergeten dat het komt van De Sun en dat Arsenal al aan 500 spelers is gelinkt. Geen een betrouwbare bron heeft dit gemeld. Het is zelfs niet eens meerdere keren gemeld. Arsenal gaat nu echt geen 30m neerleggen voor een aanvaller en anders zou dat ook zeker niet voor Promes zijn. Verdediging en middenveld hebben prioriteit en Willian is al vastgelegd. Daarnaast gaat Auba ook verlengen. Onzin bericht dus..

Eerst zien of deze interesse serieus is en of er wel zo'n genereus bod gaat komen. Dit zijn natuurlijk wel vette roddels van de Sun. Maar anderzijds zie ik Promes wel plotsklaps vertrekken naar een club als Arsenal. En vanuit dat oogpunt kom je weer op de roddels van Jahanbaksh uit.... Transferblabla duurt nog wel even !

Ik vind Promes veel te belangrijk om te verkopen. Ajax heeft hem voor een mooi bedrag gekocht inderdaad, maar hij zit er pas een jaar, dus als hij zelf niet per se wil, dan zou ik hem lekker houden, ook bij een bod van 35 miljoen. Ajax heeft al voor 50 miljoen verkocht deze zomer en je weet dat er nog drie basisspelers zijn (Onana, Nico, Donny) waarvan het onzeker is dat ze blijven. Promes is met zijn goals veel te belangrijk, en is samen met Donny een van de weinige spelers voor de centrale 10 positie.

Voor Arsenal zou het een prima aankoop zijn. Met Pepe op rechts en Promes op links kan Aubameyang weer in de spits en daar zie ik hem toch het liefst spelen. En voor 35 miljoen zou ik het als Ajax zijnde ook doen. Je raakt wat kwaliteit kwijt weliswaar, maar Promes is niet onvervangbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Ajax64
3.PSV63
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper20
E. ÁlvarezVerdediger20
D. BlindVerdediger20
S. DestVerdediger20
N. MazraouiVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

87 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 2 0 0 0
2019/2020 Ajax 20 12 3 0
2018/2019 Sevilla 33 2 2 0
2018/2019 Spartak Moskou 5 1 1 0
2017/2018 Spartak Moskou 26 15 5 0
Laatste voetbalnieuws

Erik ten Hag hint naar extreem aanvallend middenveld Ajax

Mohammed Kudus debuteerde zondag officieel voor Ajax in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (3-0 zege) en deed dat met verve. De van FC Nordsjaelland overgekomen Ghanees maakte op het middenveld een...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 19 september
Manchester United schakelt door na het mislopen van Sergio Reguilón. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren