Derksen oppert nieuwe tafelbezetting bij Veronica Inside

Vrijdag, 17 juli 2020 om

Na René van der Gijp heeft nu ook Johan Derksen herhaald dat een terugkeer van Veronica Inside in de bekende vorm uitgesloten is. In gesprek met mediaverslaggever Dennis Jansen van het Algemeen Dagblad heeft de analist aangegeven dat een nieuw seizoen in het bestaande format er niet gaat komen. Derksen oppert bijvoorbeeld een nieuwe tafelbezetting bij het tv-programma.

In de Media Podcast van de krant begint tv-recensent Angela de Jong met de constatering dat het programma ongeloofwaardig zou zijn als Wilfred Genee bij Veronica Inside weer om de tafel gaat zitten met Van der Gijp en Derksen. "De enige oplossing is denk ik met zijn tweeën verder, Gijp en Derksen. En kijken of er met een andere presentator een zelfde soort programma gecreëerd kan worden."

Racismedebat houdt aan: 'Hypocriet is dat zij straks als eerste in Qatar zitten'

"Of andersom", haakt Jansen in. "Ik had Johan Derksen vandaag toevallig aan de telefoon en hij zei juist het omgekeerde. Dat Wilfred dan met twee anderen aan tafel zou zitten... Met Hélène Hendriks of... Dat zij (Derksen en Van der Gijp, red.) niet meer doorgaan", aldus de journalist, die aangeeft dat de toon van Derksen de afgelopen tijd wel minder hard is geworden.

"Hij klonk wel anders dan twee weken geleden vond ik, maar hij gaat er nog steeds vanuit dat het niet meer doorgaat. Hij heeft ook benadrukt: ze willen niet door. Marco Louwerens (directeur bij Talpa, red.) heeft hem nog gebeld, die gaat binnenkort een rondje maken langs de drie. Johan Derksen zei dat John de Mol (baas van Talpa, red.) zelf geen actie onderneemt, dat zal via Marco Louwerens gaan."

Racismedebat duurt voort: 'Hypocriet is dat zij straks als eerste in Qatar zitten'
Meer video's

Poll

Verwacht jij dat Veronica Inside na de zomer doorgaat met dezelfde heren aan tafel?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

94 reacties (laatste reactie door arepa)

Laat ze lekker stoppen..zijn we van die gezeik ook af.

Als ze zelf zoveel willen beslissen, start dan gelijk zelf een voetbalprogramma ipv zeiken bij Talpa iedere keer.

16 juli 2020 om 14:47

Wat blaat jij nou weer. Het is HUN progamma, Talpa (John de Mol) is HUN baas en Veronica de zender die HUN progamma uitzend. Ze zijn zelf de baas, maar moeten wel intern communiceren na hun leiding, wie hun salaris verzorgd hoe het aan tafel gaat. Als Derksen en Gijp vinden dat Genee door moet gaan, dan zal dat waarschijnlijk gebeuren met andere gezichten, die Genee gaat regelen mag je aannemen. Of Gijp en Derksen opperren dat ze een contract hebben, samenspannen en Genee eruit werken. Lees jezelf eerst is in voor je zomaar iets uitkraamt. Niet de 1e keer.

16 juli 2020 om 15:13

Technisch gezien is het het programma van Talpa. Als John de mol bepaalt dat zij met z’n 3e verder moeten moeten ze dat. Dat is contractueel vastgelegd, die John is niet rijk geworden omdat het een domme man is. Johan moet zich even beseffen dat hij minder onafhankelijk is dan hij denkt te zijn. Het zou pas een echt onafhankelijk programma zijn wanneer ze een streamingdienst optuigen en daar hun programma op maken. Dan kan je zeggen wat je wil en stoppen wanneer je wilt. Maar dat hebben ze niet, ze voeren in opdracht van de mol een act op op de zender van de mol. Dan ben je niet onafhankelijk mijns inziens

Als het ze het alleen over voetbal zouden hebben zou het veel leuker zijn om naar te kijken. Echter vooral Derksen gebruikt/misbruikt een voetbalpraatprogramma om zijn standpunten en mening over sociale problemen, maatschappelijke discussies en politiek te verkondigen op een provocatieve manier. Daarbij heeft Derksen ook altijd een zondebok nodig gehad om zijn frustraties en gal op te spuwen en nu is dat Genee. Derksen is maar een naar mannetje.

16 juli 2020 om 13:01

Zou het voor jou leuker zijn om te kijken uiteraard, want ruim tegen de miljoen jarenlange vaste kijkers lijken daar toch wel anders over te denken. Derksen 'misbruikt' het ook niet, want VI is al een stuk langer dan vandaag ook bezig met zaken buiten het voetbal, net zoals in een kantine eigenlijk gebeurt. En Derksen spaart inderdaad niemand en ben ik het vaak nog met 'm eens ook.

16 juli 2020 om 13:07

Maar als hij wordt aangevallen of wat dan ook staat hij gelijk te piepen. Hij mag van alles roepen maar niemand mag tegen hem ingaan want dan is meneer op zijn teentjes getrapt.

16 juli 2020 om 13:10

@MGMV Of je het eens of oneens bent net Derksen is bijzaak. Ik zeg niet dat ik het eens of oneens ben met zijn opvattingen buiten het voetbal. Ik zeg dat als je een voetbalpraatprogramma hebt het dan niet leuk is om te kijken naar een mening over bijvoorbeeld politiek wat op eenzelfde niveau wordt besproken als over een slechte pass. Jij mag dat uiteraard leuk vinden en dat is vanzelfsprekend je goed recht. Ik vind het niet leuk, als ik politieke gesprekken wil zien zoek ik een andere medium op.

16 juli 2020 om 13:14

Je hoeft vanzelfsprekend ook niet te kijken. Genoeg andere 'echte' voetbalprogramma's. Dat is meer waar ik naartoe wil. Want er zijn bijvoorbeeld juist erg veel mensen die er wél graag naar kijken.

16 juli 2020 om 13:18

Heb je gelijk in alleen ik vind de mening van vd Gijp over voetbal altijd wel interessant. Als je dan als bonus de mening van Derksen (want hij is de enige met een zeer uitgesproken mening over bv politiek) er dan gratis bij krijgt dan vind ik het jammer dat het voetbal wordt misbruikt voor Derksens mening over niet voetbalgerelateerde zaken.

16 juli 2020 om 13:22

Ruim een miljoen is vrij overdreven. Als zij gemiddeld twee ton kijkers halen doen ze het goed.

16 juli 2020 om 13:24

200 000 haha en dan alle prijzen winnen waarvoor ze genomineerd zijn😜 Er kijken degelijk 9ton tot 1 mil mensen naar elke uitzending.

16 juli 2020 om 13:26

Riciotto inderdaad dat viel me ook wel tegen! Jarenlang de grootste mond, en dan piepen als hij zelf wordt aangepakt. Maar een hele andere bezetting is voor mij geen optie, alleen met hetzelfde trio hoop op een wonder.

16 juli 2020 om 13:45

Dat is niet waar, als ze rond de 7/ 8 ton aan kijkcijfers binnen weten te halen elke uitzending doen ze het ontzettend goed. Af en toe een uitschieter en af en toe een dal. Maar gemiddeld zijn het er echt geen miljoen.

16 juli 2020 om 15:04

@mgmv, als er een miljoen kijken, kijken er nog altijd zo'n 16 miljoen niet. Maar zonder gekheid. Het is een populair programma en ik vond het vroeger altijd leuk om naar te kijken maar tegenwoordig niet meer en dat is al een paar jaar zo. Ik vindt de reactie op de grap vanderksen zwaar overdreven en Genee heeft echt een domme fout begaan maar zoals -Riciotto- al aangeeft, Derksen is wel vlug op zijn teentjes getrapt, helemaal als je het vergelijkt met de verbale diaree die hij denkt allemaal te mogen verspreiden zonder weerwoord. Hij heeft er een handje van om er niet tegen te kunnen als hij zelf word aangevallen.

16 juli 2020 om 15:22

9 ton tot 1 miljoen? Uhmm dus jij denkt dat 1 op de 17 Nederlanders elke vrijdag avond staan te popelen om te luisteren naar wat die ouwe gekke te zeggen hebben? Ik denk het niet hoor. De meeste mensen hebben wel wat beters te doen. Op hun hoogepunt tijdens de Wk's van 2010 en 2014 haalde ze vast nog wel eens de 1 miljoen zo vlak na een wedstrijd van Oranje. Maar tegenwoordig allang niet meer joh. Ze hebben een trouwe achterbaan van een paar ton en gemiddeld zitten ze niet eens op een half miljoen kijkers. En die telivisie prijs die ze wonnen is al weer van bijna 10 jaar geleden. Toen zaten ze met VI Oranje in scheveningen op hun hoogtepunt. Dat was destijds een knallende succes door de finale plek van Oranje op 't WK. Dat leverde ze een hoop nieuwe kijkers op. Met als resultaat een televizier-ring een jaar later. Daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan.

16 juli 2020 om 13:13

Het gaat normaal gezien misschien 5% van de tijd over sociale problemen en maatschappelijke discussies. Laatste tijd vaker natuurlijk vanwege corona. Maar jij volgt natuurlijk het programma niet, maar de ophef... Derksen zit daar vooral voor het geld... Niet om wat jij zegt.

16 juli 2020 om 13:16

@TheBigShow, waar baseer je op dat ik het niet volg en nu een mening heb vanwege de ophef? Ik kijk het programma sinds dat Hans Kraay sr er zat samen met Derksen. Ik denk dat je maar eens moet stoppen met hokjesdenken, mensen die het niet eens zijn met Derksen kunnen ook kijker zijn van het programma vriend.

16 juli 2020 om 13:30

Ik ben je vriend niet maat. Waar ik mij op baseer? Dat heb ik toch geschreven... Dat jij denkt dat Derksen het programma misbruikt om zijn standpunten naar voren te brengen. Dat valt echt wel mee. Overigens heeft hij pas 1000 keer aangegeven daar te zitten voor het geld. Daarnaast vind je Derksen ook een naar mannetje... Het is duidelijk dat je hem totaal niet mag... Waarom zou je dan kijken? Dat programma is 50% Derksen...

16 juli 2020 om 13:34

Hmm, je bent z'n vriend niet, maar wel zijn maat?

16 juli 2020 om 13:45

@TheBigShow maat is ook ok wat mij betreft hoor... is dat programma echt 50% Derksen of lijkt het maar zo omdat hij alle aandacht opeist met zijn niet voetbalgerelateerde geschreeuw? Er zitten vier man aan tafel en omdat ik er één niet mag moet ik maar niet kijken? Zo simpel ben ik niet, ik kan prima kijken naar mensen waar ik het oneens mee ben. En bovendien zolang Derksen het over voetbal heeft vind ik het nog leuk ook. Dus ik bepaal zelf wel of en waarom ik wel of niet kijk, mij overtuigen om niet kijken niet te kijken gaat je niet lukken hombre.

16 juli 2020 om 13:57

Ik ben je hombre niet muchacho. Ik probeer jou helemaal niet te overtuigen om niet te kijken. Waarom zou ik? Het kwam op mij over alsof je een enorme hekel had aan Derksen. Vandaar dat ik het raar vond... Nu zeg je dat je prima kan kijken naar iemand met wie je het oneens bent. Daarvoor was het een naar mannetje dat te pas en te onpas zijn politieke standpunten door je strot duwt. Nogal een verschil. Maar als je daar door heen kan kijken. Chapeau.

16 juli 2020 om 14:12

@TheBigShow, je hebt nu al zoveel aannames gedaan en dingen voor mij ingevuld en toch reageer ik. Waar zie jij staan dat hij het mij de strot induwt? Ik zeg alleen maar dat Derksen voetbal misbruikt om zijn opvattingen over niet voetbal gerelateerde zaken te verkondigen. En wanneer ik het oneens ben met iemand betekend het niet dat ik niet kan kijken, ik kijk om het voetbal, zijn mening over politiek gaat ene oor er in en andere oor er uit, blijft ver van mijn strot. Maar iets begrijpen wat je onbekend is is ook een kunst merk ik aan je. Ondanks ons meningsverschil wens ik je nog een fijne dag verder, makker.

16 juli 2020 om 14:20

Dat is een uitdrukking, dat weet je toch wel neem ik aan? Zij het ietwat gechargeerd gebracht. Bedoel ook niet jouw strot... Dacht dat je dat wel zou snappen. Weer een foutieve aanname van mij... Sorry hoor, maar uit je eerste post blijkt duidelijk dat je een hekel hebt aan Derksen, dan vind ik het raar dat je dat programma kijkt... Dat is alles... Fijne dag maat.

16 juli 2020 om 14:24

@experia91nooit South Park gezien?

16 juli 2020 om 13:50

@byrazzz grotendeels mee eens ... Ze piepen nu wel als kleine meisjes zeg poeh poeh ze krijgen na al het gebral over van alles en iedereen, een tik terug en meteen piept en kraakt alles. Johan, vraagt onrealistische dingen in de zin van de tafelgenoten moeten zijn (onwetende) meningen koste wat het kost maar steunen naar de buitenwereld. Gewoon bij voetbal houden in een kantine setting zoals bij RTL 7 en that's it. Geen gezeik met Joling, politiek, Ellie Lust, andere programma's evalueren enzo ... Gewoon puur voetbal! Hoe moeilijk kan dat zijn? Die 'kijk ons eens lekker rebels en dwars zijn' act was sowieso al zichtbaar. Geforceerd tegendraads zijn en alles op basis van onderbuik 'onderbouwen'. Op zich zonde want over voetbal praten zoals voetballiefhebbers dat doen is een gouden formule. Wat mij betreft stoppen ze met deze opzet van bewust tegen schenen schoppen ...

16 juli 2020 om 14:05

@Savano idd, ik volg het programma al sinds het bestaat en is het een genot om te kijken naar hun analyses en wanneer ze andere inside info bespreken zoals bv destijds met de VI redacteuren. En betreft de ophef die is ontstaan, volgens mij heeft Genee niets verkeerds gedaan of gezegd, hij vroeg alleen maar of Derksen zich kon beseffen of hij een grote groep mensen heeft gekwetst met zijn uitspraak. Derksen had ook als een kerel kunnen zeggen dat ie zich er niet bewust van was en er was niets aan de hand geweest. Alleen blijkbaar was de ego van Derksen dusdanig aangetast door die vraag dat Genee de volgende zondebok van Derksen moest worden. Ik vind dan ook dat vooral Derksen in deze heisa zich gedraagt als een klein kind die zijn zin niet krijgt en maar om zich heen gaan trappen.

16 juli 2020 om 15:19

@byrazzz mee eens ... Men is heel snel om Genee te bashen maar hij heeft prima onderbouwd waarom hij er anders naar is gaan kijken. Zijn Perzische vrouw die als Marokkaans wordt gezien en heftig gediscrimineerd is, gekleurde vrienden van Wilfred en ook de feitelijke vragen die hij Johan voorlegde: 'wij (blanken) kunnen toch niet weten hoe het voor kleurlingen is?' en hoppa meteen is ie een NSB'er en dergelijke. Johan maakt dezelfde fout bij de homo gemeenschap: die moesten ook 'gewoon'uit de kast komen en niet zo moeilijk doen. Hij is zelf geen kleurling noch homo maar weet het wel even beter en boven alles brengt hij zijn mening als feit. Heb jij een afwijkende ben je dus een 'gekkie'. Dit moet bekend klinken zelfs onder de pro-Derksen onder ons. Het ego was inderdaad te groot, hij had die foute associatie van hem tussen Akwasi en ZP simpel kunnen pareren. Maar nee, dat zou betekenen dat hij fout zat natuurlijk nee volhouden dat hij niks fout zei maar ondertussen wel piepen om steun van iedereen. Wel willen uitdelen maar ontvangen ho maar ... Ik zou eerder Johan vervangen dan Genee of Gijp. Deze drie hebben vaker ruzie gehad achter de schermen, vaak door toedoen van Johan dus die hele roep dat Genee weg moet is lulkoek. Hij (Genee) managed namelijk de zaken van die andere twee, onderbroeken lijn en dergelijke dus het zit iets gecompliceerder dan men denkt. Was dat 'grapje'van Johan keihard aangeslagen met iedereen rollend over de vloer van het lachen dan had hij wel alle credits ZELF willen hebben, nu wordt ie een keer terug aangepakt (en terecht) en dan piept ie als een meisje en eist ie onvoorwaardelijke steun. Wees dan ook een vent, ene Boskamp zou zeggen: 'waardeloze gozer'. Genee, Gijp en Boskamp het nieuwe trio. Johans kennis is slechts historisch van belang, sinds ie weg is van VI is ie niet meer op to date. Nee Joop Munsterman en Riemer vd Velde zijn zijn bronnen grotendeels. Tsja ...

16 juli 2020 om 15:38

Idd! En de reden waarom Derksen nog steeds Genee aanvalt is om op die manier de aandacht rond zijn persoon rond de uitspraken en de uitzending te pareren en te camoufleren. Ik denk dat Genee ook veel meer voetbal inside is dan Derksen. Derksen is vooral een one man show binnen dat team. Derksen is ook helemaal niet in staat om conflicten uit te spreken, hij is erg op de man af en bij voorkeur onder de gordel. Maar als ie een zetje terugkrijgt dan is de wereld te klein terwijl hij mensen ook wilt laten geloven dat ie ook makkelijk kan incasseren, wat dikke onzin is. Met de homo's en gekleurde mensen topics is hij ook alleen maar uit geweest op provoceren, niets meer en niets minder. En ze zouden idd zonder Derksen verder moeten voor weer een leuk voetbalinhoudelijke show, maar dan wel liever Kieft dan Boskamp :-p

Derksen en Van der Gijp, die maken de show. Zij trekken kijkers aan, daar gaat het om. Genee met twee anderen is geheid om te mislukken. Een andere presentator met Gijp en Derksen zou nog wel werken denk ik.

16 juli 2020 om 15:21

Dan onderschat je Wilfred hevig, juist hij maakt de show: stuurt onderwerpen, heeft inside information, provoceert hier en daar, die andere twee koppen alleen in welke voorzetten Wilfred geeft. Zonder goede voorzetten geen goals om het maar zo uit te drukken: Genee, Gijp en Boskamp/Hansje om en om en verder gaan. Johan is passé qua input en gedrag.

16 juli 2020 om 17:24

Zoals hieronder vermeld kan Wytse het moeiteloos overnemen van Genee. Doet niet veel onder voor Genee. Voorzetten geven is inderdaad belangrijk om goals te maken maar meestal heb je wel meerdere die een voorzet kunnen geven. Het zijn meestal de afmakers die in de picture staan..

Lekker Wytse v/d Goot aan het hoofd van die tafel gooien en we kunnen weer door.

16 juli 2020 om 13:04

inderdaad, en dan vervangers voor Gijp en Derksen en het eens over voetbal laten gaan en je hebt een goed programma

16 juli 2020 om 13:11

Haha uh, nee? Veronica Inside blijft voor mij (en vele anderen) Gijp en Derksen (en wie er ook bij komt zitten), met anekdotes, kantinepraat, grappen en hun mening over voetbal en ook zaken erbuiten. Niet voor niets heeft dit 'goede programma' al ja-ren-lang een enorme groep vaste kijkers. Pure voetbalprogramma's genoeg op andere kanalen

16 juli 2020 om 13:15

Zijn al genoeg van dat soort programma's VI was gewoon uniek, wat je er verder ook van vindt... Als je Derksen en van der Gijp vervangt krijg je gewoon studio voetbal.

16 juli 2020 om 14:52

@29er alsjeblieft niet! dan krijgen we dalijk nog meer van die slaapverwekkende figuren die alleen maar open deuren intrappen als bij Rondo en Studio Voetbal aan tafel

16 juli 2020 om 15:07

Derksen vervangen door van Hanegem en Gijp door van de Meyde. Krijg je zelfs een vermakelijker programma dan met die 2 eikels met hun omhooggevallen ego's. Derksen en Gijp zijn huilende kleuters geworden.

16 juli 2020 om 15:16

Gijp laten zitten en Derksen vervangen door van Hanegem. Wellicht met Kraaij als presentator en afwisselende gasten als Kieft, Boskamp en van der Meyde. Maar geen Jolink types meer.

16 juli 2020 om 15:17

achja, meningen verschillen. Ik wil geinformeerd worden. Voetbal International is meer een actualiteitenprogramma dan een voetbalprogramma. Als ik dat wil kijk ik wel naar Op1 waar wel mensen zitten met verstand van zaken.als ik over voetbal iets wil weten hoef ik ook niet wekelijks de filmpjes te zien waar Blatter valt, waar Manolev een bal uit een stadion trapt of waar Gijp een annekdote herhaald. Voor vermaak kijk ik wel naar Netflix. Kortom, voor mij is het uberhaupt al een waardeloos programma, ongeacht wie er aan tafel zitten. Het enige goede is dat zij de onderkant van de samenleving, die nooit kranten lezen, journaals kijken of van de acutaliteiten op de hoogte zijn, een beetje kunnen bijbrengen dat er meer is dan voetbal. Dit met als hoogtepunt dat het programma deze groep massaal aan het lezen heeft gekregen met boeken over Van der Gijp, Kieft en Zlatan

17 juli 2020 om 08:41

Kraay is geen presentator en wil dit niet zijn. Lees zijn boek maar.

16 juli 2020 om 15:04

Met Wytse erbij wordt het helemaal niets. Enkel Dennis Schouten kan het doen. Maar die is nog iets te jong.

16 juli 2020 om 15:46

Schouten is de laatste tijd zo ontzettend aan het deugen, die past daar niet meer aan tafel. Dan kunnen ze beter Genee laten zitten.

16 juli 2020 om 17:45

Harry Mens kan natuurlijk ook.

16 juli 2020 om 18:46

Hahahaha.....eigenlijk is Harry de aangewezen persoon

De oplossing is vrij simpel. Op maandag gaan Derksen,Gijp, Boskamp(of andere gast) en een andere presentator zitten. Zo kunnen de eerste 2 zeggen wat ze willen zonder Genee erbij. En op vrijdag gaat Genee met Kraaij, Kieft en Valentijn(of andere gast) zitten. Zo hoeven ze alleen maar 1 presentator erbij aan te trekken en het programma gaat door. Eind goed al goed.

16 juli 2020 om 13:02

Het klinkt dusdanig ernstig dat ze nooit eens los van elkaar hetzelfde programma zouden willen maken. Ook zijn er te weinig vaste gasten om dit goed aan te blijven houden.

16 juli 2020 om 13:09

Volgens mij willen ze dat best wel alleen in een ander format. Nou is dit wel het geval als ze gewoon met andere personen zitten en niet bij elkaar. Alleen op vrijdag zitten ze dan met misschien te weinig vaste gasten. Dan gooi je gewoon als dat een keer gebeurd Aad de Mos of Kees Jansma erbij aan tafel wat kan hun dat schelen.

Het was ook al weer even rustig rondom VI, maar ze zijn er weer hoor. Het is jammer dat ze er zelf zo'n issue van maken, en niet willen denken in oplossingen. Het programma wordt gemaakt door een combinatie van de drie, niet een eenling of tweetal.

16 juli 2020 om 13:02

Het is vooral de media die hier achteraan gaat, he.

VI was toch geen voetbal programma, eerder een soort RTL boulevard alleen bij VI zaten er grijze zure oude mannen aan tafel!

16 juli 2020 om 13:14

wat maakt ze zo zuur dan? omdat ze af en toe vinden dat een speler er weinig van kan? we zitten elke week te kijken naar de Mickey Mouse league, natuurlijk lopen daar spelers rond die er idd niet veel van kunnen en dat zou je dan niet mogen benoemen als analist? hoe vaak zie ik op dit forum niet mensen zeggen dat bv Maguire wat de beste verdediger op de Nederlandse velden zou zijn als hij hier speelde er niks van kan. zijn die ook allemaal zuur dan?

16 juli 2020 om 13:48

Nee ze zijn ook zuur, met name Derksen en Genee, omdat ze vreselijk ouderwets doen. Voetballers die rappen leven opeens niet meer voor hun sport en dat soort dingen. Derksen leeft nog in een ander tijdperk en kan de social media gewoon niet bijbenen. Hij is gerust soms grappig maar hij kan ook ontzettend kinderachtig zijn als er kritiek op hem komt.

16 juli 2020 om 14:45

wanneer heeft hij dat gezegd dan? toen er een rapclip van Memphis voorbij zei hij dat het niks voor hem is maar dat iedereen zijn eigen hobby's mag hebben en dat Memphis dat moet doen als hij dat leuk vind. ik heb Derksen nog nooit het verband tussen rapmuziek en een slechte mentaliteit horen maken

16 juli 2020 om 16:29

@Japie_Krekel Johan kan echt niks fout doen bij jou hé, valt me op dat je echt alles rondom hem met steen en been wilt verdedigen. Nou, ik wel bij Depay en Drenthe en daarnaast ook bij Van der Wiel. Zelfs bij De Zeeuw bij diens kledinglijn Balr. had ie commentaar. Johan is gewoon passé, zijn anekdotes die we onderhands al 50 keer hebben gehoord, verhalen dat in 'zijn tijd' bla bla bla ... Rinus Israel dit Coentje dat. Hij blijft in het verleden hangen met zijn hoofd. Al het hedendaagse is onzin, afwijkende meningen zijn meteen 'gekkies', uit de school klappen dat vd Sar moest schijten tijdens een interview puur om de lachers op zijn hand te krijgen. Constant Riemer en Munstermans loopjongen zijn ... Johan is passé Japie, geloof me nou ... Genee, Gijp, Kieft, Boskamp en Hansie. Daarna als de sodemieter Sneijder proberen te strikken zodat de voetbalwereld in het programma up to date is en blijft. Sneijder heeft dan weer wel leuke van deze eeuwse anekdotes, snap je?

16 juli 2020 om 17:21

@savano Derksen kan bij mij zeker wel dingen fout doen maar dat verhaal over de slechte mentaliteit wat betreft rapmuziek heb ik nooit van hem gehoord. Genee mag van mij juist wegwezen want zijn handelen in die laatste aflevering vond ik echt niet kunnen. opeens was hij het geweten van Nederland terwijl hij al jarenlang zit te lachen om de meest onsmakelijke grappen bij VI en ze ook nog eens uitlokt. Sneijder is van mij meer dan welkom

Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat VI doorgaat zonder Wilfred. Ondanks het akkefietje wat ze hebben gehad vind ik dat de dynamiek met zijn drieën de show zo succesvol maakt. Word wel echt een totaal ander programma zonder Wilfred, band, publiek etc (ervanuitgaand dat dit het geval is zoals Gijp aangaf)

Of we dat nou willen of niet, die show trekt kijkers door de ongezouten mening van Derksen, niet door de glibberige presentatie van Genee. Bovendien is het gelukt om enkele gasten aan tafel te krijgen die de pret verhogen en die ook niet te beroerd zijn hun mening te geven. Ik bedoel dan Kraay, Gijp en Boskamp. Als je Genee verder laat gaan met een paar nieuwe mensen zal er nauwelijks meer gekeken worden denk ik.

16 juli 2020 om 15:19

Denk je dat echt? Waarom zou bijvoorbeeld Kraay de ro lvan presentator niet op zich kunnen nemen? Hij heeft die ervaring al en heeft ook een chemie met de andere mensen die zouden blijven.

Ik vind Wytse de beste commentator van nederland. Ik hoop niet dat een VI afbreuk doet aan zijn ambt of geloofwaardigheid als commentator (hij zal ongetwijfeld niet mals over bepaalde spelers en clubs moeten zijn). Wilfred is gewoon te vervangen. Barbara Barend presenteerde het eens en toen blijven de trouwe kijkers ook. Wilfred was wel beter vond ik, maar is nu inderdaad ongeloofwaardig en durft gewoon niet langer tegen de huidige tendens in te gaan. Dat durven Gijp en Derksen wel, die hebben allicht ook minder te verliezen.

Johan moet niet zo zeiken weet al jaren dat die genee een slang is Maar toch met hem blijven werken dan vraag je er zelf om

Zeg het al sinds de hele rel maar het programma is klaar. Op het moment dat een voetbal programma omgetoverd word naar een platform waar maatschappelijke problemen moeten worden besproken ben je klaar. En ging het ook nog is helemaal mis.gewoon er mee kappen, ze hebben hun oren laten hangen dus VI zoals het was is klaar.

Derksen moet gewoon niet janken hoevaak heeft hij wel geen dingen geroepen aan tafel die niet door de beugel kunne nu is er een keer wat hem niet aanstaat dan wil ie stoppen als ie nu had gezegd van joh ben niet eens wat genee zei maarja we zitten zo lang aan tafel we komen er wel dan echt respect voor hem maar nu vind hij het niet leuk omdat hem de mond gesnoerd is althans tegengas dan piepelt hij 🙈🙈🙈

16 juli 2020 om 14:38

Lucht op hé?

16 juli 2020 om 14:51

Deze open sollicitatie voor de moraalpolitie is geslaagd. Je bent erbij!

16 juli 2020 om 15:23

Vindt dat Beppie gewoon gelijk heeft. Was het niet een aantal jaar terug dat Genee hem ook aanpakte met een kwestie bij Heereveen? Toen stapte die ook gewoon zo op midden in de uitzending. Derksen kan niet incasseren, slechts uitdelen.

16 juli 2020 om 17:47

Genee zat Derksen zijn eigen persoonlijke mening op te dringen. als het uberhaupt zijn persoonlijke mening was want het leek meer of hij net als de sponsors bezweek onder druk van Arie Boomsma en de BLM movement. Derksen had allang antwoord gegeven op Genee maar als die dan 20 keer hetzelfde blijft vragen aan Derksen zou ik er ook een beetje klaar mee zijn. dat Genee het niet eens is met Derksen dat mag natuurlijk en dat mag hij ook aangeven, maar je moet niet iemand een hele uitzending lang woorden gaan zitten opdringen waar hij zelf niet achter staat. als Genee zo nodig zijn eigen mening had willen verkondigen als standpunt van VI in deze zaak had hij Derksen thuis moeten laten en zelf aan tafel moeten gaan zitten om in gesprek te gaan met Boussatta en Harlequin

Ff serieus Johan Derksen is aan het dementeren want Genee Word afgeschilderd als een NSBer terwijl hij bij die Linedancers even kritisch kwam of welke situatie dan ook. Die Genee is altijd neutraal en onafhankelijk en corrigeert En beschermd Johan 10 x per aflevering voor domme of foute uitspraken

We gaan ons toch niet aan laten praten dat het programma VI ongeloofwaardig zou zijn als de drie heren weer samen in VI zouden zitten, omdat ene Angela de Jong dat zegt. Wie is zij dan wel niet. Zij is zelf ongeloofwaardig doordat zij steevast dezelfde mening als Derksen hanteert. Zij durft niet tegen hem in te gaan ook al heeft ze een andere mening. Ongeloofwaardig dus als zij wat zegt. En nu slijmt zij alweer met Derksen mee. Om zelf maar een tv-carriere van de grond te krijgen. Goedkoop is ze ook nog.

16 juli 2020 om 15:49

Gijp heeft het zelf al meerdere keren in een microfoon geroepen, dus echt alleen staat De Jong er niet in.

Ik hoop het van wel. En zo niet dan hiop ik dat Johan Derksen en Gijp met Boskamp verder gaan. Maar het is een beslissing van de 3 heren zelf.

Laat ze lekker ophouden met dat geouwehoer. Zendtijdverspilling. Die gewoon eens een leuk programma, net echte humor in plaats vandat gezeik van zo'n zwartkijkers. Ik ben Lang geleden afgehaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2214 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Maandag 10 augustus
Eljero Elia is bezig de verhuizing vanuit Turkije naar Nederland af te ronden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren