Barcelona en Juve werken aan ruildeal: ‘Beide spelers moeten overtuigd worden’

Dinsdag, 23 juni 2020 om 11:44Robin Bruggeman

Technisch directeur Fabio Paratici van Juventus heeft bevestigd dat hij al geruime tijd in gesprek is met Barcelona over een ruildeal, die het mogelijk moet maken om Miralem Pjanic en Arthur van club te laten wisselen. Geruchten over een dergelijke constructie gaan al langer in de Italiaanse en Spaanse pers en Paratici laat weten dat er inderdaad sprake is van onderhandelingen.

“We hebben meerdere malen met Barcelona gesproken, maar op dit moment is het ook zo dat alle clubs belangrijke wedstrijden moeten spelen. We geven er dan ook de voorkeur aan om deze periode te omzeilen”, vertelde de technisch directeur maandagavond rondom de Serie A-wedstrijd van la Vecchia Signora tegen Bologna, die uiteindelijk met 0-2 gewonnen werd.

De twee clubs zouden de deal volgens diverse media nog voor 30 juni rond willen maken om hem zo mee te kunnen nemen in het huidige boekjaar. Paratici houdt wat deze datum betreft echter een slag om de arm: “Het gaat niet om 30 juni, om ervoor of erna, maar om het bereiken van een overeenkomst tussen de verschillende partijen en de beide spelers die overtuigd moeten worden. Het is daarom geen kwestie van datums.”

Sport weet toe te voegen dat Pjanic inmiddels persoonlijk rond is met Barcelona over een vierjarig contract. De Bosnische middenvelder stond ook in de belangstelling van Chelsea en Paris Saint-Germain, maar geeft de voorkeur aan een verhuizing naar Spanje. Arthur liet op zijn beurt onlangs nog publiekelijk weten bij Barcelona te willen blijven. De Braziliaan zou inmiddels echter warmer beginnen te lopen voor een dienstverband in Turijn, al is het nog niet duidelijk of hij daadwerkelijk mee wil werken aan een ruildeal.


Poll

Welke club gaat er wat jou betreft het meest op vooruit als deze deal rondkomt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door d-bergkamp)

Man man man als dit doorgaat begin je wel echt klaar te worden met Barca, wat een schande is dit bestuur.

23 juni 2020 om 12:10

Kom lekker naar Milan, het bestuur is niet veel beter, maar wel een mooiere club

23 juni 2020 om 12:24

Dan heb jij een hoge grens denk ik, als je dan pas begint klaar te worden met Barca. Ik snap dat je fan bent en niet de club zomaar wilt opgeven, maar ik als buitenstaander ben er al een tijdje klaar mee, terwijl ik Barca toch een redelijk aantal jaren heb geromantiseerd

23 juni 2020 om 13:43

Dit is een bericht die je niet te nauw moet nemen. Met alle respect is Barca vrijwel altijd een goed inkopende club geweest ondanks de spannende verhalen van de afgelopen periode. Geloof je echt dat Barca een 23 jarige Arthur gaat ruilen voor een Pjanic die al de 30 is gepasseerd? Barca is al een tijdje bezig met verjongen en dit past gewoon niet in die strategie. Sommigen zullen dan Coutinho en Dembele aanhalen maar daar toe werd Barca min of meer verplicht want ze moesten zich versterken en elke club wist dat Barca die 222 mio in kas had. Vraag je het mij dan moet Barca ten aller tijde Arthur behouden. Willen ze ok welke reden dan ook van hem af en Juventus hem echt graag wilt hebben dan is Mathijs de Ligt de enige speler die Barca direct zou versterken.

23 juni 2020 om 14:08

Hoezo niet nauw nemen? Alle betrouwbare media bevestigen deze verhalen en de technisch directeur van Juve geeft nu aan dat er serieuze gesprekken zijn. Het enige waar deze deal van af hangt is de wil van Arthur. Als de technisch directeur van Juve dat zegt kan je dit toch moeilijk niet serieus nemen?

23 juni 2020 om 14:19

Die Ronaldo schijnt er ook wel wat van te kunnen en die zou ik nog altijd een keer graag met messi in 1 team zien.

23 juni 2020 om 15:48

@marc Juventus, en als afgelopen week de Jong geblesseerd is en hij mag nog niet op draven ziet Arthur ook vanzelf wel dat Barcelona moeilijk word voor hem. Zelfs als wissel komt hij niet in aanmerking dan is het wel over en sluiten.

23 juni 2020 om 14:08

Puur wanbeleid maar kan je meer verwachten van een bestuur dat erin slaagt om voor meer dan 300 miljoen euro miskopen te doen? Wacht maar eens als Messi stopt... binnen 3-4 seizoenen spreken we over Barcelona zoals we nu over AC Milan en Arsenal praten.

23 juni 2020 om 15:24

Dat zou wel verklaren waarom hij zo vaak op de bank wordt gezet. Misschien proberen ze hem wat buiten te werken (waar ik ook niets van snap), en de laatste geruchten spreken toch van dat hij wel bereid is te luisteren nu.

Als dit doorgaat, lever ik direct mijn clublidmaatschap in. Wat een onzin. Arthur zou de komende 5 jaar met Frenkie de as van het middenveld van Barca vorm kunnen geven, Pjanic is al op zijn retour en wordt letterlijk nooit meer beter. Er is diepgang op het middenveld nodig en ook dat brengt hij niet. Pjanic heeft niets te zoeken in het Camp Nou en als je Arthur naar de uitgang duwt, vind ik dat enorm oneerbiedig en een slecht signaal. Bah, wat een zooitje.

23 juni 2020 om 12:27

Als Barcelona überhaupt aan een ruildeal wilt werken met Arthur moet men kijken naar Bayern en Thiago terughalen.. toch niet Pjanic kom op. Dat is letterlijk 5 keer niks.

23 juni 2020 om 12:50

Exact. Ben het er honderd procent mee eens. Daarnaast zit Thiago meer dan vaak op de bank tegenwoordig en zou hij Barcelona de injectie geven die het nodig heeft. Het is toch ook van de gekken, een transfer willen organiseren waarvoor 'beide spelers voor moeten worden overtuigd'. Zo werkt het toch niet..

23 juni 2020 om 12:58

Sterker nog, Juventus kan beter thiago proberen te halen en pjanic aan een andere club verkopen. Barcelona kan dan ook gewoon Arthur behouden welke een belangrijke speler is voor de toekomst van de club

23 juni 2020 om 13:39

@FCB_Catalunya Thiago meer dan vaak op de bank tegenwoordig? Thiago is de belangrijkste middenvelder voor Hansi Flick. Hij gaat Thiago echt niet weg laten gaan hoor.. Pfoee

23 juni 2020 om 13:49

Wat een onzin. Kimmich en Goretzka staan op het middenveld en Thiago blijft gewoon op het bankje zitten

23 juni 2020 om 13:55

Weet niet waar je dat vandaan haalt sander1410. Thiago is gewoon vaste basisspeler. Is alleen een tijdje geblesseerd geweest vandaar dat die niet speelde. Flick heeft ook al aangegeven dat hij Thiago niet kwijt wil.

24 juni 2020 om 08:45

Jaja en waar moet die spelen dan? Kimmich is wereldtop op cvm en Goretzka gaat er ook niet uit.

23 juni 2020 om 13:05

Ik moet eerlijk zeggen dat ik Arthur niet echt beter vind zijn geworden sinds zijn komst.

23 juni 2020 om 19:35

Hoeveel kansen heeft hij nu echt in de basis gekregen ?

23 juni 2020 om 23:43

Eerste seizoen stond hij direct in de basis. Daarna was het vooral feesten en geblesseerd zijn. Hoeveel kansen moet hij krijgen? Als ik nu Puig zie spelen dan denk ik ja....

23 juni 2020 om 13:07

Groot gelijk, Arthur heeft enorm veel potentie om de komende jaren het middenveld vorm te geven, Pjanic voegt niks toe wat er niet al is. Als je dan al zo'n speler wilt wegdoen, zorg dan dat er iemand voor in de plaats komt die kwaliteiten toevoegt die momenteel ontbreken, zoals diepgang inderdaad. Pjanic is alleen maar weer meer van hetzelfde, en gaat enkel de ontwikkeling van spelers als Puig in de weg staan.

Ik snap niet hoe zo'n club zo'n vertroebelde visie kan hebben

Oh jongens! Wat word ik toch blij als dit daadwerkelijk doorgaat. Dan is Paratici toch echt een genie! Hopelijk krijgen we Aouar er ook nog bij. Verkopen we Matuidi (hoewel hij zeker nog van waarde kan zijn), Khedira en Pjanic. Ramsey en Rabiot kunnen we behouden (of je verkoopt 1 van de 2). Koop je nog een goede spits en nieuwe backs en je kan volgend jaar zeker meedoen om de CL.

23 juni 2020 om 12:15

2 nieuwe backs, 2 zeer goede en dure middenvelders en een goede spits? Zo dat wordt een druk zomertje voor Juve? Leveren de spelers dit seizoen niet een flink deel van hun salaris in? Kan je dan toch niet maken kerel. Tenzij Juve van plan is de ingehouden lonen in juli met terugwerkende kracht uit te betalen om zo het verlies in het huidige boekjaar te beperken. Zo niet zou ik het een beetje schandalig vinden eerlijk gezegd

23 juni 2020 om 12:23

Maar je verkoopt ook een hoop spelers he. Ikzelf zou de volgende spelers sowieso verkopen: Khedira, Pjanic, De Sciglio en Douglas Costa. De spelers die misschien weg moeten/kunnen: zijn Matuidi, Bernardeschi, Rabiot, Ramsey en Chiellini. Maar dat hoeft niet per se. Ze kunnen nog van meerwaarde zijn. Maar al die verkopen leveren zeker wat geld op. Juve hoeft ook niet per se de duurste spelers te kopen. Ze moeten niet al hun geld aan 1 speler uitgeven.

23 juni 2020 om 12:47

Nou ik ben benieuwd. Je benoemd 5 spelers die nodig zouden zijn. Met de uitgaande spelers die jij opsomt zie ik niet in hoe je genoeg geld bijeen sprokkelt om 5 spelers aan te trekken. tenzij die 5 spelers van dezelfde relatief lage kwaliteit zijn als de spelers die vertrekken en ben je als team terug bij af. Ik kan natuurlijk verkeerd zitten, zoals ik zei ik ben benieuwd. Niet alleen naar Juve, de transfermarkt in zijn geheel. Kijken hoe inventief en creatief clubs gaan zijn nu iedereen in het rood zit of ertegenaan hinkt

23 juni 2020 om 12:49

Chiellini? De speler die na Buffon het meeste Juventus ademt. Het is afwachten hoe die terugkomt, maar hij zal hoe dan ook nog zijn waarde voor het team hebben. Daarnaast zal zijn transferwaarde niet heel veel zijn. Zie geen reden om hem tr laten vertrekken tenzij hij zelf wilt.

23 juni 2020 om 12:49

Chiellini? De speler die na Buffon het meeste Juventus ademt. Het is afwachten hoe die terugkomt, maar hij zal hoe dan ook nog zijn waarde voor het team hebben. Daarnaast zal zijn transferwaarde niet heel veel zijn. Zie geen reden om hem tr laten vertrekken tenzij hij zelf wilt.

23 juni 2020 om 12:49

Chiellini? De speler die na Buffon het meeste Juventus ademt. Het is afwachten hoe die terugkomt, maar hij zal hoe dan ook nog zijn waarde voor het team hebben. Daarnaast zal zijn transferwaarde niet heel veel zijn. Zie geen reden om hem tr laten vertrekken tenzij hij zelf wilt.

23 juni 2020 om 13:43

Ramsey speelt niets klaar bij Juve, kost ons desondanks een fortuin ookal was die transfervrij. Ik denk bovendien dat Juve nog genoeg te betalen heeft door Ronaldo aan te trekken en erna nog De Ligt. Valt ook veel aan te verdienen natuurlijk anderzijds. Er zal wel een saldo vrijkomen na een aantal te verkopen maar niet genoeg vrees ik. Bovendien heb je een Khedira en Higuain in de ploeg die absoluut niet weg willen en ook belachelijk veel verdienen. Dat ze maar eens beginnen met deze deal rond te krijgen, dat zou niet misstaan aangezien Pjanic toch veel gezakt is imo om nog van dienst te zijn. Aouar is de volgende die ik hoop dat ze kunnen binnenhalen. En ja de backs is wel een probleem, vooral aan de rechterkant. Maar die zijn jammer genoeg zeldzaam. Chiellini en Buffon zou ik afblijven, het was al een schande dat ze Del Piero en Marchisio hebben afgedankt. Deze zijn gewoon door en door Juve.

23 juni 2020 om 14:17

Hahaha is dit lachen voor ons als dit lukt. Pjanic speelt al 2j werkelijk niks klaar op het middenveld, echt uitgeblust. Krijgen we Arthur ervoor terug 23j speler die vaak in de basis staat bij Barcelona, topdeal. Dan zoals hierboven wordt gezegd proberen Matuidi naar Lyon te duwen om zo Aouar binnen te halen met korting. Dan moet er enkel nog een spits worden gehaald en je bent klaar (Milik of Jimenez). De backposities zullen voor het seizoen erop zijn, we kunnen Pellegrini alvast terughalen die kan concurreren met die nietsnut Alex Sandro en nog een jaartje Danilo accepteren. Een achterhoede Sandro de ligt bonucci/Chiellini Danilo / middenveld Arthur Bentancur Aouar / voorhoede Dybala Jimenez/Milik Ronaldo. Klinkt goed.

23 juni 2020 om 15:26

Ik volg je in je redenering maar is Danilo niet een grotere nietsnut dan Alex Sandro? Tenminste van wat ik heb gezien snap ik niet hoe Danilo aan zijn palmares komt van clubs.

23 juni 2020 om 16:00

@ Real8madrid,als je Pjanic voor Arthur kan ruilen dan heb je al 1 van de 5 benodigde spelers. Pellegrini is verhuurd dus die kan je terug halen en dan heb je 2 van de 5 benodigde spelers.tegelijkertijd kun je Higuain, Cuadrado, Douglas Costa, Khedira, Rabiot, Ramsey en Rugani nog slijten. Wat een vertrek van 7 spelers inclusief salaris betekent. Die leveren al 50 miljoen aan salaris besparing op. Daarnaast kan je Perin nog verkopen. Daarvan zou je er 3 spelers terug moeten kunnen halen.

Ben ik de enige die de jonge Arthur een prima voetballer vindt met veel potentie.

23 juni 2020 om 14:14

Waarom denk je dat je de enige bent?

23 juni 2020 om 15:26

Zei niemand op de bestuursvergadering van Barcelona.

Serieus? Pjanic komt te kort voor Juventus niveau Lyon max. Barça zou zich sterfelijk belachelijk maken die gast kan bij beetje druk niet eruit voetballen....

23 juni 2020 om 12:23

Barcelona maakt zich al jaren belachelijk met haar transfers. Als dit echt gaat gebeuren doet het enorm veel pijn voor de barca supporters

23 juni 2020 om 15:50

Wat doe je Pjanic te kort zeg. Ja hij is niet de jongste meer,echter hij wordt bij juve op verkeerde positie gezet. Kijk naar zijn tijd bij Roma. Speelde hij keer op keer juve zoek. Daarnaast je hebt het over iemand die uit vrije trappen hogere percentage heeft dan Ronaldo en Messi. Barcelona wou m al toen ie naar Roma ging hebben. Zet pjanic in barca op goede plek kan Frankie nog wat leren door ervaring van Pjanic. Hij is motor van juve. Respectloos.Als je je had ingelezen zou je weten dat Pjanic een van de beste middevelders is van Serie A. Heeft al 1x deel gemaakt van champios league team van het jaar. En wordt niet voor niks pianist van Juve genoemd. In Roma noemden ze hem kleine prins omdat ie kroonprins van Totti was en die verwachtingen waar heeft gemaakt. Wat heeft Arthur tot nu toe bereikt?

Serieus? Pjanic komt te kort voor Juventus niveau Lyon max. Barça zou zich sterfelijk belachelijk maken die gast kan bij beetje druk niet eruit voetballen....

Er is vanuit Barca kant toch werkelijk geen enkel argument waarom dit een goede keuze is? Gewoon letterlijk geen enkele. Als Arthur weg gaat heb je denk ik heel je fansbase tegen je als directie. Daar durf ik mn handen voor in t vuur te steken. Er is tegenwoordig al vrij weinig steun over voor de directie, maar dit zou funest zijn.

23 juni 2020 om 13:06

Arthur en Frenkie zijn dezelfde type spelers en ik vind Arthur na zijn komst nou niet echt veel beter geworden. Denk dat Pjanic een prima speler is die meer de oplossing naar voren zoekt dan de breedte.

23 juni 2020 om 13:16

Ja laten we een jong talent die vaak heeft laten zien veel potentie heeft om het middenveld te domineren in ruilen voor opa middenvelder die over 2 seizoenen klaar is..

23 juni 2020 om 13:25

Hij wordt in augustus 24 dus echt een jong talent is het niet meer. Potentie is leuk maar hij laat alleen niet heel veel zien of vind je dat hij nou enorm veel progressie heeft geboekt?

23 juni 2020 om 13:29

@fcvoetbal23; ik vond Arthur vooral het begin van dit seizoen echt ijzersterk spelen. Zocht veel meer de oplossing naar voren dan vorig jaar. Dus vind hem eigenlijk wel degelijk beter sinds zijn komst. Na de coronaperiode is het nog niet geweldig, maar ik denk dat dat geen maatstaf mag zijn. Frenkie is in mijn ogen ook iets meer de technische middenvelder met meer oog voor ruimte en evt diepgang en Arthur de wat meer controlerende middenvelder die met zijn passes vooruit wat kan betekenen. Ik vind ze niet perse dezelfde type spelers. Wel denk ik dat een middenveld met Frenkie, Busquets en Arthur teveel van hetzelfde is en daar moet iets op gevonden worden door de technische staf.

23 juni 2020 om 13:41

Je hebt daarin wel gelijk dat kan ik niet ontkennen. Hij draait altijd de juiste kant op en ik vind dat hij daarna teveel voor de veilige weg kiest in plaats van naar voren. Ik zou heel graag een middenveld zonder Busi zien. Frenkie, Arthur en een Coutinho/Puig of andere creatieve speler. Alleen is het wel zaak dat hij nu echt stappen gaat nemen.

Man man dit bestuur van Barca is volledig de weg kwijt.
Hoe kan je nu Arthur ruilen met Pjanic.
Pjanic is al 30 en is ook minder goed als speler.
Arthur is een 2de Xavi, maar dit bestuur kent gewoon niks van voetbal.
Met Arthur en De Jong kan je zowel Xavi en Busquets redelijk goed vervangen.
Maar ae spelen ni liever met Rakitic en Vidal, dat beiden spelers zijn voor meer fysieke ploegen.
En het ergste van al is, Juve schat Pjanic op 70miljoen, en Arthur wordt dan maar op 10miljoen meer geschat.
Pjanic is niet meer dan 30miljoen waard, hij is al 30, en speelt een heel zwak seizoen bij Juve.
Pjanic zal bij Barca ook een hoge loon krijgen, dan heb je weeral een speler zoals Vidal en Rakitic die je niet meer weg krijgt vanwege te hoge loon.
Ik hoop echt dat Arthur gewoon weigert, volgend jaar zijn het verkiezingen, dan wordt Xavi waarschijnlijk trainer.

Het bestuur van Barcelona is toch om je dood om te lachen... De oude Pjanic halen om Arthur, een groot talent, de andere weg te laten belopen. Het beleid van Barcelona was sowieso al triest.. maar dit zou echt alles slaan.

Zijn er mensen in het bestuur van Barcelona die de club bewust willen tegen werken of zo? Een speler met veel potentie inruilen voor een speler die al aan zijn top zit. En zijn top is geen wereldtop. Belachelijk als Barcelona dit doorzet.

23 juni 2020 om 12:29

Zo lijkt het wel inderdaad, alsof er iemand met opzet de club zwakker wil maken..

Dit is toch genieten hoor als Madridista. Wat een gedoe toch daar in Barcelona, zijn ze daar serieus de weg kwijt? Ik heb echt medelijden met Messi. Misschien wel de beste speler aller-tijden maakt deel uit van deze misselijkmakend, amateuristisch bestuur. Belachelijk gewoon.. maar goed, ik blijf genieten. Het zal pas instorten wanneer Messi stopt/weggaat.

23 juni 2020 om 12:29

Het maakt me wel blij dat Real nooit een Valverde/Ödegaard/Vinicius/Rodrygo zou ruilen voor een 29 jarige speler die totaal niet bij het team past :D

Als Juve erin slaagt deze deal rond te krijgen, dan is dat een waanzinnige vooruitgang voor Juve. Die lachen zich denk ik kapot in de bestuurskamer dat Barça uberhaupt openstaat om hierover te praten. Arthur is jonger en kan dus nog groeien, en is in potentie ook beter dan Pjanic. Bovendien denk ik dat Barça een type Pjanic helemaal niet nodig heeft

Als het bestuur van Real Madrid een Valverde of Ödegaard zou ruilen voor een Pjanic zou ik écht écht pissig worden. Arthur is echt een goeie speler met erg veel potentie en ik persoonlijk zou m graag in het Real Madrid team willen hebben. Wat Barca's bestuur doet is echt onbegrijpelijk en ik begrijp dat sommige Barca fans woedend zullen zijn indien deze deal door gaat.


Wanneer Arthur dat Juve shirt aan heeft stuur ik een bos bloemen naar het Camp Nou

23 juni 2020 om 13:17

Als Barça dit doet dan ben ik echt wel klaar mee. Tijdje geen Barça meer kijken tot het bestuur weg is. Man man man schaam me echt. Totaal geen liefde voor de club die gasten

Nog een verdedigende middenvelder erbij?😬

23 juni 2020 om 15:58

nee.zo wordt ie gebruikt bij juve. Lees je in en zul je zien dat Pjanic een valse 10 is

Hahaha zijn ze gek geworden daar in Barcelona. Wie verzint het om Arthur te willen ruilen met Pjanic. Pjanic is al 30 jaar en gaat echt niet beter worden. Maar goed ze gebruiken zelf Arthur ook te weinig. Liever een Rakitic of Vidal.

23 juni 2020 om 13:18

Zie ons al weer lekker met pjanic en Vidal spelen.. of Rakitic en Pjanic. Dan wil je toch helemaal niet beter worde als club lijkt mij

Arme Arthur, hij kan er ook niets aan doen he. Volgens mij heeft die gast al 10 keer officieel bedankt voor het aanbod van Juventus. Toch blijven die geruchten wat betreft Arthur alleen maar aan houden. Dat Juve moet gewoon accepteren dat hij niet weg wilt en moeten lekker verder kijken. Arthur moet lekker blijven waar hij is, volgend jaar zijn Bartomeu en co to weg.

Het bestuur van Barcelona is écht de weg kwijt. Arthur is een geweldige voetballer, die de komende jaren met Frenkie samen de lijnen op het middenveld kan zetten. Die ga je toch niet ruilen voor een uitgebluste Pjanic met 0 restwaarde?de enige speler van Juve die Barcelona eventueel zou mogen halen, is De Ligt als opvolger van Piqué. En ja, dat is onwaarschijnlijk. Voor de rest heeft Barcelona niks te zoeken in Turijn

Als Barça hiermee akkoord gaat dan is et tijd om me minder bezig te houden met de club tot er andere mensen komen.. man wat schaam ik me dood voor het bestuur

Het zou jammer zijn. Nog jong en samen met Frenkie toch de toekomst voor het nieuwe Barca he. Waarom zou Barca dat willen inruilen voor een 30-jarige speler? Pjanic is voor mij welkom, maar niet ten koste van Arthur.

Tsja je wordt er de laatste tijd niet echt vrolijk van als barca fan als je zulke berichten hoort.elk club weet dat barca een clowneske bestuur heeft.ze weten heel goed dat dit het laaste jaar is van dit belacheijke bestuur,en dit de beste mogelijkheid biedt om goede spelers voor weinig geld op te halen bij barca.dit soort geflirt met kwalitatief goede barca spelers was nooit mogelijk geweest onder laporta.onder het vorige bestuur lachtten de fans elk gerucht weg,maar onder de clown bartomeu is het billen knijpen en bidden dat er niets gebeurd.het is nu alleen maar hopen op damage control tot de verkiezingen in 2021.

Ik merk op dat sommigen proberen om deze belachelijke deal te rationaliseren, omdat Barca het aan diepgang zou ontbreken op het middenveld. Echter, Pjanic komt niet eens in de buurt van wat je een middenvelder met diepgang zou kunnen noemen. Bovendien, met spelers als Puig, Vidal en Alena heeft Barca wel degelijk middenvelders met diepgang. Het gaat er puur om dat de juiste drie spelers dan wel op het middenveld moeten spelen. Voor mij zijn dit Frenkie of Busquets, Arthur en Alena of Puig of Vidal

23 juni 2020 om 14:23

Geloof het van iemand die elke match van Juve kijkt, Pjanic is al 2j dramatisch. Tikje terug en het niet kunnen belopen, daar blinkt hij in uit.

23 juni 2020 om 14:36

Ik heb Pjanic nooit wat gevonden erg overschat, en zet je beetje druk p hem raakt hij in paniek en de bal kwijt. En totaal gene loopvermogen zo statisch als wat. Ziet Sarri het wel goed, ondanks dat Ronaldo erom boos is.

23 juni 2020 om 16:01

dat komt omdat juve em niet gebruikt als Roma. Als Juve m zo zou gebruiken en aanvallend voetbal zou spelen zoals Roma in zijn tijd zou spelen dan haal je rendament uit pjanic

Belachelijk, als deze deal doorgaat, Messi met pensioen gaat, is dit Barcelona gewoon Arsenal 2.0! Het doet me pijn om dat zelf te moeten zeggen als geboren Barca fan.

En Ik maar denken het betreft Vidal voor Pjanic al die tijd loooool. Serieus Messi moet geen contractverlenging aanvragen, maar daar zsm vertrekken want de hele club stort langzaam in elkaar.

Terwijl de concurrent in Spanje perfecte jonge spelers aantrekt ieder transfermarkt lopen wij achter 28+ers aan als of we niet voldoende bejaarden in het team hebben. Dit barca leunt al 5 jaar lang op de core van het team en denken het wel allemaal overeind te houden. Jesus wat mis ik een beleid als die van Bayern en Juve.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1067 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan4822
3.Napoli4624
4.Atalanta4218
5.Juventus4113
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
MorataAanvaller215
Kaio JorgeAanvaller90
F. IsraelKeeper00
M. PerinKeeper30
C. PinsoglioKeeper00
M. RainaKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

82 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Chelsea heeft de kans om Layvin Kurzawa te contracteren laten schieten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren