Denzel Dumfries en Jeroen Zoet krijgen ervan langs na wanprestatie van PSV

Donderdag, 7 november 2019 om

PSV leverde donderdagavond een collectieve wanprestatie tegen LASK Linz (4-1 nederlaag), maar na afloop worden twee individuen uitgelicht bij RTL7. Jeroen Zoet en Denzel Dumfries zakten door het ijs, zo luidt de conclusie van de analisten. Bij meerdere doelpunten van LASK ging Zoet niet vrijuit, terwijl Dumfries zijn verdedigende taken volgens Theo Janssen en Jan Boskamp verzaakte.

"Ik vond hem niet heel goed spelen", oordeelt Janssen over Dumfries. "Het is een jongen die heel veel arbeid levert. Bij iedere aanval van PSV stormt hij langs de lijn, maar het duurt even voordat hij terugkomt." In de studio worden beelden getoond van de 2-1, die voortkwam uit een aanval vanaf de linkerflank. "Waar is Dumfries?", vraagt Janssen zich af. Boskamp grapt: "Bij de cornervlag." Volgens Boskamp 'kiest' Dumfries zijn momenten niet, maar opteert hij ervoor om altijd mee aan te vallen.

"Aanvallend wil hij veel bijdragen, maar daardoor ben je verdedigend kwetsbaar", ziet ook Janssen, die vervolgens ook het optreden van Zoet uitlicht. Bij de 2-1 kreeg de keeper zijn hand tegen een inzet van Reinhold Ranftl, maar de ingreep van Zoet was niet doortastend genoeg. Bij de 3-1, een kopbal van João Klauss, kwam de keeper tekort. Janssen merkt dat, als hij naar de afgelopen jaren kijkt, Zoet weinig stappen heeft gezet in zijn ontwikkeling.

"Zoet stond een paar jaar geleden nog in de belangstelling van grote clubs, maar hij speelt een heel moeizaam seizoen. Vorig jaar was het ook al minder. Hij zit in een mindere fase", oordeelt Janssen. Of hij zijn basisplek bij PSV zal behouden, weet Janssen niet. "Mark van Bommel zal ook wel twijfels hebben bij die andere keepers (Robbin Ruiter en Lars Unnerstall, red.)." Volgens Boskamp, die stelt dat Zoet 'twee ballen' wel had moeten hebben, zou Van Bommel met dezelfde logica 'drie of vier spelers' uit de opstelling moeten verwijderen. "Dat is het probleem."Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door treblex)

Wordt het niet eens tijd om Unnerstall eerste keeper te maken? Frappant trouwens dat niet hij maar Ruiter op de bank zat. Waarom is dat?

7 november 2019 om 21:31

Wanneer gaat het Psv publiek weer de naam van van Bommel zingen?? Vorig seizoen deden ze dit in het begin van het seizoen en dit seizoen weer. Ben benieuwd of ze al spelers hebben gezien die beter zijn geworden onder onze Mark? Niet dat een andere trainer het zoveel beter zou doen, maar misschien is die iets minder zelfingenomen waardoor je toch met een ander(beter) gevoel naar Psv kunt kijken.

7 november 2019 om 21:34

Zoet is ook nooit een goede keeper geweest. Krul en Padt schat ik hoger in dan Zoet. Heb swso het vermoeden dat de verdediging van Gronningen of een Utrecht nog wel beter zijn dan die van PSV (enfeyenoord).

7 november 2019 om 23:04

Groningen?? Die stellen al heel weinig voor, een Utrecht ok, maar Groningen is niet eens een subtopper, en dan Padt noemen. Bizot en Onana zijn de beste keepers van de Eredivisie. Padt is nog wel iets minder dan Vermeer en Zoet. Padt heeft een verschrikkelijk jaar achter de rug, het is niet meer de Padt van 3 jaar geleden.

7 november 2019 om 23:24

Je kan zeggen wat je wil, maar een Te Wierik, Memisevic, (chabot), Warmerdam & Zeefuik is helemaal zo slecht nog niet. Te Wierik en Memisevic gaan beide nog eerder met rood van het veld af, dan dat ze zich zo te kijk laten zetten. Lijkt me een lastig duo om tegen te hebben als spits zijnde. Zeefuik is vergelijkbaar met Dumfries, maar oogt wel wat slimmer. Warmerdam vind ik beter dan alle linksbacks bij Psv. Padt en Zoet moeten het beide van hun degelijkheid hebben, al ontbreekt dat bij Zoet momenteel volledig.

7 november 2019 om 23:53

Zelf vind ik Padt veel intelligenter keepen dan Zoet. Maarja qua uitstraling snap ik het. Verder zijn onze linksbacks inderdaad beter dan die van PSV, wacht welke linksbacks heeft PSV?

9 november 2019 om 19:07

Arnhemmer, Padt is veel beter Vermeer man.

7 november 2019 om 21:43

Omdat Van Bommel andere dingen ziet op de training. Roept hij zo vaak, ook als het om Rosario gaat. Blijkbaar gaat het er daar nog veel slechter aan toe, of Van Bommel ziet iets wat er gewoon niet is.

7 november 2019 om 21:44

Unnerstall & Pereiro zou je deze wedstrijd minimaal gelijk mee spelen. Jammer dat Van Bommel zo koppig is en dat is ook zijn nekslag. Hij moet veranderingen brengen de eerstvolgende wedstrijd anders denk ik dat Guus Hiddink maar weer terug moet komen.

7 november 2019 om 21:45

Vind ik ook een beetje vreemd, zelfs van Leer kreeg nog wel wat wedstrijdjes bij Ajax te spelen. Paar noodgedwongen maar toch.. Unnerstall wacht volgens mij nog op zijn debuut?

7 november 2019 om 22:07

Achteraf kan je stellen dat het misschien beter was geweest als hij die kansen niet zo snel had gekregen. Hij faalde en zag er zeer onzeker uit in het doel. Vervolgens bij Nac was het ook onbeholpen. Als hij misschien in de luwte had kunnen groeien bij Ajax dan was hij misschien niet zo snel afgeschreven.

7 november 2019 om 23:29

@ Sparta_Praag Frappant dat MVB nog steeds op de bank zit en JDJ in het pluche. Het lijkt altijd wel of ze bij PSV geen maatregelen durven te nemen. Slechte coach, slechte td. Ruzie met de fans mbt de besloten trainingen. En op verzoek van PSV notabene zelf om uitwedstrijden om 20.00 uur te spelen. Waar is de algemeen directeur? Die is denk ik een boek schrijven over professionaliteit in de topsport.

De goede aanvallers van PSV hebben de eerste wedstrijd veel verbloemd. Nu Bergwijn en Malen er niet zijn heeft de ploeg totaal geen vertrouwen. Nu kan je ook concluderen dat ze heel slecht hebben ingekocht. 25 miljoen uitgegeven aan Doan en Bruma. Als ik PSV was zou ik in de winter vol voor de komst van Strootman gaan. Hem de echte leider maken van dit elftal. Het is natuurlijk schandalig en de grootste vorm van vriendjespolitiek dat affelay aanvoerder is en Rosario tweede aanvoerder. Rosario is alles behalve een leider. Je zal zien dat hij ook weer beter speelt zonder band. Dus de Jong, aankloppen in Frankrijk wat mij betreft!

7 november 2019 om 21:42

Ben het helemaal met je eens. Dat gebeurt er als je scout op basis van wat er in de media geroept word. Doan had veel te weinig bewezen om voor dat geld door de Nederlandse top gekocht te worden.

7 november 2019 om 21:43

De kans dat Strootman komt, acht ik niet groot. Verdiend een vorstelijk salaris bij de nummer 4 in Frankrijk, waar die ook nog eens praktisch altijd in de basis staat. Die zou wel gek zijn om dat in te ruilen voor dit kwakkelende elftal.

7 november 2019 om 22:11

Serieus, Strootman? Ja, wel een leiderstype maar toch niet iemand die het voetbal van PSV op het middenveld zal verbeteren. PSV heeft iemand op die positie nodig die veel drive heeft, ook naar voren. Strootman is koning in balletje breed en achteruit. Als Ajacied zie ik de komst van Strootman overigens graag tegemoet want ik zie met plezier de supporters van PSV zeuren over het stroperige spel.

7 november 2019 om 23:06

Als je bij Marseille in de basis staat,zou je dan geen versterking zijn voor PSV. Je onderschat Strootman een beetje, is veel beter dan die Mexicaan, Rosario, Hendrixx. Dus je gaat er gewoon op vooruit. Is helemaal geen gekke gedachte.

Zoet doet er goed aan om aan te geven dat hij voorlopig geen 1e keeper wil zijn. 13 doelpunten tegen krijgen kan en mag gewoon niet voor PSV begrippen.

7 november 2019 om 21:47

TrebleX, neem aan dat we dit met een korrel zout moeten nemen, maar indien niet: Zou jij je basisplaats opgeven (als keeper) en daardoor niet meer spelen met als gevolg dat je je plek in NL kwijt raakt en misschien wel je toekomst? Ligt natuurlijk ook niet alleen aan hem, al ziet het er niet altijd even goed uit. Voorzichtig uitgedrukt 😉

7 november 2019 om 21:59

Tegenwoordig is elke kans momenteel een doelpunt voor de tegenpartij. Met Zoet in het doel speel je als verdediger ook onzeker. Zie voorbeeld Onana. Met hem in het doel hebben de verdedigers zelfvertrouwen omdat ze weten dat ze bij een misser altijd wel een keeper in het doel staat die de ballen pakt. Dat hebben wij destijds ook gehad met Gomes.

7 november 2019 om 22:09

Dat is toch niet de taak van Zoet om dit te doen. Als coach moet je gewoon eerlijk zijn en hem eruit zetten. Te triest voor woorden dat van Bommel iedere keer aan de vaste 11 spelers vasthoudt. Zolang van Bommel niet ontslagen wordt, zullen spelers als Zoet, Sadilek en Rosario basis staan..

Dumfries heeft helaas in de media grote woorden maar je moet het met je daden op het veld laten zien en daar zakt deze jongen net als meer dan de helft van het psv elftal door het ijs. Crisis is echt compleet bij psv.

7 november 2019 om 22:15

Dumfries deed het echt heel goed in zijn eerste halfjaar bij PSV. Hij kan echt wel ballen, maar hoe hij zo erg afgezakt is is mij echt een raadsel. Een beetje zelfreflectie is wat mij betreft dan ook echt nodig bij deze jongen. Off: mooie profielfoto heb jij zeg, goeie serie 😉

7 november 2019 om 22:34

Dank, vind het stiekem jammer dat de serie over Birmingham gaat ipv Liverpool. Is inderdaad een fantastische serie. Dumfries starte heel goed, maar wilde te snel te geforceerd een leidersrol gaan pakken. Die pak je niet, die zoek je niet geforceerd maar dat hoort een natuurlijk proces te zijn.

7 november 2019 om 22:41

Die zelfreflectie kan je wel vergeten, zeker zolang Van Bommel trainer is. Die had als speler al geen enkele vorm van zelfreflectie. Nu als trainer heeft hij dat ook niet als het gaat om zijn functioneren of het functioneren van zijn ploeg. Als je een trainer hebt die al zoveel moeite heeft met zelfreflectie en daarmee het team ook te weinig op scherp kan zetten, wordt het voor spelers zelf ook moeilijk om in te zien wanneer ze niet voldoende leveren.

Ik zag een stukje van de tweede helft. Hij kreeg een panna, duwt die linksbuiten op kracht weg en geeft de bal een totale mispeer het middenveld in. Laten we het erop houden dat Dumfries niet zo verfijnd is..En dan te bedenken dat hij er ook vaak uberhaupt niet was blijkbaar.

7 november 2019 om 21:57

@afcfokke ben zelf alles behalve een fan van Dumfries maar in tegenstelling tot de rest van het elftal toont hij nog wel een bepaalde inzet ook al is het vaak onbeholpen, als ik een Rosario, een Zoet of Sadilek zie spelen dan heb je het idee alsof ze een potje voetbal op een zomeravond spelen, nul bezieling.

7 november 2019 om 22:05

Snap ik. Maar al met al is dat wel laag inzetten. Uiteindelijk is het een selectieprobleem. Overigens opvallend dat er om 10u nog steeds geen tekst en uitleg van van Bommel is.

7 november 2019 om 22:54

Bij FOX net even zijn reactie gekeken. De verslaggever vroeg hem letterlijk wat hij ging doen om het tij te keren en zijn antwoord was "hetzelfde blijven doen". Never change a losing team?

Zoet had de goal al uit gemoeten zodra hij kenbaar maakte toe te zijn aan een andere omgeving. Sindsdien is het huilen met de pet op. De vervangers zijn er, maar Zoet mag lekker blijven prutsen. De kritiek op Dumfries is terecht, maar hij wil te veel doen nu. Van Bommel is de grip nu totaal kwijt. Volgens mij zijn er veel spelers helemaal klaar met hem. Ben benieuwd naar zijn commentaar......Ondertussen van Bommel gehoord. Dan maar hopen op ontslag. Zelf opstappen zal ie dus niet doen. Wat een lapzwans.

Bijzonder dat zoet al het hele seizoen mag grabbelen. Frustrerend als reserve zeg!

Sinds die tijd dat Zoet in de belangstelling stond van die grote clubs, heeft hij inderdaad niet de nodige stappen gemaakt. Hij is niet beter geworden . Zo zie je maar weer wat een paar blessures kunnen doen en dan blijkt dat de bank het goed genoeg is. Het is voor PSV te hopen dat de ziekenboeg snel leeg loopt. Ook het aankoopbeleid mag wel eens onder de loep genomen worden . Affely de aangewezen aanvoeder zit gewoon op de tribune , wanneer gaat die zijn waarde tonen voor zijn club ?

7 november 2019 om 23:34

Affelay verdient overigens meer dan een miljoen. Tijd om JDJ uit zijn functie te zetten. Elftal niet op tijd klaar voor voorronde CL. Alle tijd besteed aan het kopen van een te dure Bruma. Elftal uit balans en dramatische aankopen.

7 november 2019 om 23:45

Mee eens

8 november 2019 om 00:21

"afellay verdient overigens meer dan een miljoen" Wat is je bron voor deze uitspraak? PSV is echt niet zo achterlijk om Afellay meer dan 1 miljoen te betalen terwijl hij jaren niet gespeeld heeft. Die heeft waarschijnlijk gewoon een prestatiecontract waarmee hij op basis van gespeelde wedstrijden z'n salaris verdient en anders zo goed als niets krijgt.

8 november 2019 om 04:35

Nergens iets gelezen over een prestatie contract. Denk niet dat PSV had verwacht dat zijn inbreng alleen de kleedkamer zou zijn. Als hij een prestatie contract heeft verdiend hij niks. Aanvoerder van PSV verdient echt wel rond de miljoen is toch logisch. Je kan geen aanvoerder zijn met een prestatie contract. Slapen doen wij 's nachts

Je kunt nog beter een plantje in de goal zetten, die groeit tenminste nog in de wedstrijd... Maar even serieus, je kunt me niet wijs maken dat Unnerstall minder is dan Zoet. Alleen al is het maar om zijn uitstraling en korte mouwen. En het feit dat ie hoge ballen pakt. En schoten van afstand. En ballen van dichtbij... Zo'n beetje alles wat er op dit moment aan schort bij Zoet.

Ik zat vanavond voor de 1-1 al een tijdje op Zoet te laten qua houding en uitstraling, dan zie je geen keeper die vertrouwen uitstraalt. Hij lijkt ook overtuiging en daadkracht te missen. Wat Dumfries betreft, die jongen kan perfect functioneren in een team wat draait en iedereen weet wat hij moet doen en dat uitvoert. Je moet van hem niet gaan verwachten dat hij het team op sleeptouw neemt, ook al denkt hij zelf dat hij dat wel kan.

Heel PSv zakte door het ijs.zoet staat het hele seizoen al als een zak hooi te keepen. Hij teert nog steeds op die ene wedstrijd tegen Atletico. En over Dumfries had ik eerder al gezegd dat hij ipv naar zijn ploeggenoten te kijken, eens naar zijn eigen optredens moet kijken. Als een dol paard rent hij mee naar voren om vervolgens te verzaken met zijn verdedigende taken. Maar goed ook over Bruma - Schwaab - Baumgartel - Sadilek - Gutierrez - Rosario kunnen we genoeg schrijven. Het is allemaal armoede troef en het lijkt wel of ze Van Bommel bewust ondermijnen.

Dump is een waterdrager zoals we dat noemden. Een nuttige zolang hij zichzelf (dus) niet zou overschatten

Ben geen PSV fan. Maar dit vind ik wel treurig om te zien. Er zit helemaal niets in dit elftal dat voetbal cochme heeft. Die Zoet, ik heb nooit begrepen wat PSV in hem ziet. Snap ook niet dat hij bij het Nederlands elftal zit. Wat een slungel en slapjanus.Gaat werkelijk als een vaatdoek naar de hoek. En Domphries. Altijd boos kijken. Werpt zich op als aanjager en leider. Deze jongen moet in dienst spelen van en zijn beperkingen kennen. En Mark van Bommel is ook overschat. Wordt steeds stiller. Denk dat PSV gebaad is bij een andere trainer die goed met mensen kan omgaan en de groep vertrouwen geeft een duidelijke speelstijl hanteert.

Ben benieuwd of het credo van Gerbrands nu ook bewaarheid worden: voor topsport gelden geen excuses? Hoe lang krijgt de koppigste en een van de meest zelfingenomen coaches van Nederland nog de tijd voordat hij zijn biezen mag pakken? En laten we - en vooral ook eens wat meer de media - vooral eens inzoomen op het falen van John de Jong! Haalde voor 12,5 miljoen met Baumgartl en Boscagli twee spelers die absoluut niet hun investering waard blijken of worden. In plaats van Viergever te vervangen, haalt hij doodleuk Schwaab opnieuw in huis en godzijdank weerhield Valencia De Jong ervan vijf miljoen voor Lato neer te tellen. Voorin schafte hij voor een bijna recordbedrag Bruma aan, die elke week met de dozen om zijn schoenen lijkt te voetballen. En ook Doan is totaal niet de tien miljoen waard om iets aan PSV toe te voegen. Als TD trok hij ook de niet beschikbare Afellay aan en zette hij op aanbevelen van de scouting waar hij tien jaar hoofd van was zijn handtekening onder de komst van tegenvallende spelers als Thomas en Gutierrez. En afgelopen zomer wilde hij ook de mentaal zwakke Berghuis nog tevergeefs naar Eindhoven halen! Geen enkele geslaagde aankoop, hoe is deze man geschikt voor deze beslissingsbevoegdheid, Toon?

7 november 2019 om 23:57

John de Jong lijdt inserdaad aan de Marin van Geel ziekte : veeeelll te veel geld uitgeven voor spelers die amper boven het maaiveld uitsteken en daarmee ook weinig restwaarde hebben . Echt dramatisch ingekocht . Maar John de Jong zal toch niet alles in zijn eentje beslissen . Daarom behalve afscheid van hem nemen , maar ook kritisch kijken naar het beslissingsproces. Waar was bijvoorbeeld het scoutingapparaat . Die zijn kennelijk met geen enkele bruikbare naam gekomen en zullen toch ook de aankopen bekeken hebben ?

8 november 2019 om 04:44

Gomes1PSV ik heb dit al tijden geleden in mijn comments geroepen. Werd uitgemaakt voor troll en bijna gebant. Toon is een leuke vent die graag boeken schrijft maar zijn tijd beter aan PSV kan besteden, die betalen zijn boterham. JDJ kreeg het voor elkaar om zijn selectie niet tijdig klaar te hebben voor de voorrondes CL en heeft werkelijk geen een goede aankoop gedaan. PSV speelt eigenlijk het gehele seizoen zonder linksback. Toon zie je overal en altijd. Altijd zich opstellen als een of andere wijze man. Maar nu zie je hem niet. PSV heeft nu echt een probleem. Een matige directie, een falend eerste elftal en nog erger geen enkel talent in Jong dat eerste elftal waardig is. Dit jaar geen CL en het zou niemand verbazen als ze volgend seizoen ook de CL missen. Wat gaan je talenten dan doen? Die willen CL spelen. Door het missen van de CL loopt PSV miljoenen mis en de talenten worden niet veel meer waard. Het missen van de CL werd doodleuk afgedaan door we hebben slechts EL begroot dus geen probleem. Om hun eigen falen te verbloemen. En Ajax lacht. Die harken miljoenen binnen en zien hun talenten zich rap ontwikkelen en plezier hebben omdat ze op het hoogste niveau kunnen acteren.

8 november 2019 om 13:04

Als bestuurder heb ik Gerbrands wel hoog zitten. In de commercialisering van PSV en de manier waarop de club zich presenteert naar stakeholders heeft hij een flinke vinger in de pap; de club is gezond en hoe hij het runt vind ik niet verkeerd. Ik vind alleen dat het wel wat strenger mag en met wat meer uitgesproken visie. 'in topsport gelden geen excuses' en 'voetbal staat op 1' zijn mooie kreten voor de buehne. Maar liever zou ik wat meer daadkracht voor en op het veld zien. Waarom kan PSV niet a la Ajax uitspreken dat het aantrekkelijk, aanvallende en initiatiefrijk voetbal wil spelen. En daar naar handelen. Na vijf jaar betonvoetbal onder Cocu zitten we ook met Van Bommel weer aan te gluren tegen een goedkope, gammele achterhoede en twee klojo's in het Van-Marwijk-2010-systeem die geen goal maken! Over excuses gesproken: als er steeds gewezen wordt over het financiele gat tussen Ajax en Psv, snap ik niet dat Ajax er met spelers als Tagliafico en Martinez wel in slaagt om voor weinig centen toppers in huis te halen. En wat doet Psv? Die halen voor 15, 10 en nog een 10 miljoen Bruma, Doan en Baumgartl op! Hebben ze al jaren op de radar is dan het verhaal. Wie is die meesterscout dan? Ray Charles?

Dumfries verdient wel wat krediet . Speelde vandaag , net als vrijwel iedereen , matig. Maar de rest van het seizoen toch wel goed. Zou inderdaad een stuk slimmer zijn momenten moeten kiezen om op te rukken. Zoet moet toch wel door zijn krediet heen zijn. Keeper verander je niet snel , maar dit kan echt niet meer en je ziet ook aan hem dat hij hartstikke onzeker is . En die korte hoeeeekkk!

En dan lopen mensen te zeggen dat Jeroen Zoet niet onder doet voor Jasper Cilessen. Jasper is geen absolute topkeeper, maar Zoet is geen subtopper. Said enough en laat de jokes ook vooral jokes blijven, want alleen al aan de hand van de sv is te zien dat Zoet echt een matige doelman is zodra de verdediging ook niet al te lekker staat te verdedigen.

Ik zag Ruiter voor zijn blessure bij Utrecht goede dingen doen. Ruiter is nu de verplichte vervanger van Zoet voor Psv. Wat PSV mist zijn niet Malen en Bergwijn, maar Sam Lammers. Sam is een uitstekende spits. Mo is wederom niet overtuigend. Met deze ploeg zal PSV dit seizoen niet veel meer prijzen winnen. PSV moet zelfs de 2e plaats afstaan aan AZ en moet vechten om de 3e plaats.

8 november 2019 om 00:09

Unnerstal is er toch ook nog. Volgens mij weer fit?

8 november 2019 om 12:26

Unnerstal zag ik bij VVV goede dingen doen, maar hij krijgt nog steeds niet het vertrouwen van Mark. Het komt bij mij over alsof Unnerstaldoor PSV niet serieus genomen wordt.ruiter had zelfs Zoet een keer vervangen en dat deed hij redelijk (goed) vind ik.

Wat is Zoet matig geworden zeg. Zie tegenwoordig de simpelste ballen binnen vliegen waar ik hem in het verleden altijd wel een degelijke clubkeeper vond. Geen hoogvlieger, maar wel redelijk betrouwbaar. Is vandaag de dag weinig meer van over. Ik zou hem in deze vorm niet eens meenemen als 3e keeper naar het EK en ik ben verder benieuwd hoe lang v.Bommel hem nog het vertrouwen blijft geven. Krediet is niet oneindig lijkt me.

PSV moet gewoon drastisch doorselecteren. Luuk de Jong leuke speler, maar die remde meer af dan dat hij het team beter maakte. Is meer een pinchitter op internationaal niveau. Verder gewoon beleid strakker maken, spelers als Bruma (verdediger) en Rekik had je kunnen halen. Verder had je spelers als Robben bij PSV moeten betrekken. Van Bommel een leuke speler, maar tactisch een aderlating. Gewoon slecht, eentje die ondanks ervaring niet geschikt is voor een club als Psv. Er moet een revolutie komen bij Psv, want zo blijft er straks niets meer over. AZ haalt ze al in, Ajax die pakt als enige door. Verder moet je betere spelers halen. Een Afellay? Die kwam bij Ajax niet eens in de selectie, sterker nog die werd niet eens gekocht. Het moeten speler zijn die potentieel nationals zijn, spelers die groeien. Spelers met vechtersmentateit. Spelers die down to earth zijn en elke dag willen leren. Anders kom je gewoon niet erin.

8 november 2019 om 05:57

Rekik? Die clown die tijdens het behaalde kampioenschap zich als een malloot gedroeg met zijn "rekiki". Kom op, dat is ook een beperkte voetballer. Als je verbetering wilt moet je niet met rekik op de proppen komen, dat is meer achteruitgang. Robben is een Groninger (komt uit Bedum) en die heeft meer met Fc Groningen dan met Psv. Laat momenteel al een huis bouwen in de stad Groningen. Dat PSV moet door selecteren wellicht, al zijn de aankopen van John de Jong beste misperen gebleken. Grootste fout is wel de aanstelling van Mark van Bommel. Van Bommel heeft al aangetoond geen goede trainer te zijn. Het beleid daar moet gewoon anders. Ik zou eerder voormalige Psv'ers erbij halen die ook echt Psv'er in hart en nieren zijn en de club door en door kennen. Gebroeders van de Kerkhof bijvoorbeeld. Die eens als adviseur aanstellen.

8 november 2019 om 06:14

PSV mist gewoon een leider in het elftal. PSV zou Strootman terug moeten halen. Ook mist PSV ervaring in elke linie

8 november 2019 om 12:49

Strootman? Op basis van wat? Zijn leeftijd? Moet psv hem daarom terughalen? Van karakter is Strootman geen leider. Hij is van hetzelfde niveau als al die andere middenvelders daar bij jullie. Maar als jij wil dat hij terugkomt. Graag zelfs dan.

8 november 2019 om 13:53

Alles beter dan die paasei Rosario. Strootman heeft veel ervaring. PSV moet op z'n minst op elke linie een ervaren speler halen.

om een shockeffect te realiseren moet je minimaal deze 2 matige spelers toch een keer op de bank zetten anders wordt het dit seizoen sowieso niks meer want het vertrouwen ebt zo helemaal weg. Noodplan voor mvb anders haalt hij net als mijn kalkoen de kerst niet.

Dat mensen hier Domfries verdedigend nog zo goed vinden. Aub gisteren hebben jullie het bewijs gekregen. Tegen Linsk!!! Dan kan je wel de hele rechterkant naar voren hollen. Maar laat dat dan juist niet zijn sterke kant zijn. Zonder rendement heb je er in principe ook weinig aan om naar voren te gaan. En toch vinden de meeste mensen hem geschikt voor Oranje. Ik wens echt dat Koeman zo snel mogelijk ziet dat Dumfries niet de juiste man is op rechtsachter. Thuis laten zou fantastisch zijn in mijn ogen. Maar als hij toch mee naar het EK gaat, alsjeblieft geen basisplaats. Laten we der maar van maken 'iedereen behalve hij'.

Ben get niet eens met de kritiek op Dumfries. Penalty komt voort uit actie van hem. Verder niet slecht gespeeld, werd 1 keer volkomen onterecht afgevlagd in veelbelovende aanval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

116 fans
Keeper, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 11 0 1 0
2018/2019 PSV 34 0 1 0
2017/2018 PSV 32 0 1 0
2016/2017 PSV 31 0 1 0
2015/2016 PSV 34 0 1 0

In de wandelgangen

Donderdag 21 november
Naast Real Madrid heeft ook Barcelona Raheem Sterling op de korrel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren