De Telegraaf: Wegen van Ajax en Lisandro Magallán scheiden

Maandag, 2 september 2019 om

Lisandro Magallán verlaat Ajax, zo meldt De Telegraaf maandagmiddag. De verdediger zal op huurbasis bij Deportivo Alavés aan de slag gaan. Magallán ondertekende een half jaar geleden een contract tot medio 2023 bij de Amsterdammers, maar hij slaagde niet erin om in de plannen van Erik ten Hag voor te komen. De teller blijft voorlopig op zes duels staan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een wijze beslissing van Ajax


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door fr_jc)

Beste voor iedereen. Hopelijk voor Ajax bloeit ie wat op, dan is nog iets waard over een jaar.

2 september 2019 om 15:58

Dat is te hopen ja, maar het blijft toch onbegrijpelijk dat Ajax hier zo belachelijk veel moeite voor heeft gedaan om deze houthakker binnen te halen. Vreemd hoe zo’n scoutingsapparaat dan werkt, want je zou zeggen dat dit toch dezelfde personen zijn als die Tagliafico en Martinez op de radar hebben gekregen bij Ajax..

2 september 2019 om 16:04

Ach daar hoort erbij, vroeger deden ze heel veel moeite voor 1ne Santos, wereldkampioen Brazilië, was ook een flop, 1 van de grootste, Sulejmani ook, niet elke speler is een voltreffer, dat is volgens mij geen hogere wiskunde

2 september 2019 om 16:04

Heel simpel.
Men haalt een x aantal zuid Amerikanen plakt er een Ajax sticker op en verwacht minstens de helft door te kunnen verkopen voor het veelvoudige van de aankoopprijs.

Dat lukt aardig aangezien als je de statistieken van aan en verkoop erbij pakt.

2 september 2019 om 16:30

@Briian. Bij Ajax proberen ze anders naar spelers te kijken. Die bekijken zijn positieve kanten om verder uit te bouwen en zijn negatieve punten om te verbeteren. Magallan moest de verdediger worden en Martinez de voetballer naast hem. Waar Martinez wel slaagt, daar lukt het bij Magallan niet. Desondanks wel finale copa America gespeeld dus het was niet dat hij helemaal niets kon. Nu verhuren aan Spanje en volgend jaar voor 5-6 miljoen verkopen. Dan heeft hij 2-3 miljoen gekost wat een acceptabele gok is.

2 september 2019 om 16:32

@Tinus, Ajax koopt spelers voor de meerwaarde voor Ajax 1 en zijn daar niet bang om door te selecteren als iemand niet voldoet. Dat blijkt hier uit heel erg duidelijk. Of je nu niks of 8 miljoen heb gekost, wanneer je niet goed genoeg bent ga je. Voorlopig zijn met Tagliafico, Neres, Martinez, Alvarez voldoende spelers binnen gehaald die wel goed genoeg zijn.

2 september 2019 om 16:34

@kokkie Santos heeft nog steeds de snelste rode kaart ooit op zijn naam staan was dat niet ergens rond de middellijn?

2 september 2019 om 16:45

@Bergkamp.. Als dat het geval is, was de scouting niet al te best. Want bij Boca was hij ook niet een echte breker zoals Davinson Sanchez bijvoorbeeld. Magallan was meer een soort argentijnse Veltman, die vooral vrij allround was. Daardoor viel hij ook totaal niet op in de libertadores. Als ze een echte breker hadden gehaald, had ik dat nog wel gesnapt. Dat hebben ze nu met Martinez en Alvarez overigens weer niet gedaan. Het gebrek aan zo’n breker gaat Ajax nog opbreken vrees ik, zeker in Europa

2 september 2019 om 16:46

Houthakker? Hij heeft niet eens 90 minuten vol gespeeld. En dan vinden mensen het gek dat Driessen en Derksen zoveel onzin verzinnen.

Voor de rest leuke clickbait titel weer van Voetbalzone. Dit betreft een huurovereenkomst en geen koop. Magallan kan minuten maken en weer zelfvertrouwen opbouwen in het altijd zonnige Spanje waar goed verdedigd wordt. En wie weet krijgt hij ooit de kans weer bij Ajax.

2 september 2019 om 16:49

Ach de eerste wedstrijd van hem tegen Feyenoord kon je al zien dat hij er noet veel van kon , wie hem heeft gescout weet ik niet maar die heeft het niet echt goed gezien , en dan druk ik mij heel voorzichtig uit hoor .

2 september 2019 om 16:49

ik ben het volledig met jou eens Braaiian. We doen vaak alsof voetbalclubs en dus ook ajax echt heel zorgvuldig elke speler scouten waar ze miljoenen voor betalen.
Vaak halen ze na een paar successen uit een land, gewoon nog 3 spelers uit dat land waarvan ze zaakwaarnemers horen zeggen dat ze wat kunnen. Tis vaak nog dommer Fetenoord moet nu ineens ook perse een zuidamerikaan in de verdediging. Ik vfraag me af hoe vaak stam m heft zien spelen.
Cassiera, Orejuele, Magallan, je kan niet blijven ontkennen dat ze blind gekocht lijken te zijn.
Velen zullen zeggen dat Taglaifico, Neres en Sanchez dit goed maken ,maar daar ben ik niet mee eens.
Bij europese successen vang je het wel op met transfersommen, maar 2 jaar minder succes en kelderende transfersommen en je zit in de issues. Zeker met dikke salarissen van Zuidamerikanen.
Ik hou mn hart nu bijv vast bij Martinez en Edson Alvcarez. Lijken te kunnen voetballen, maar zeker edson lijkt in balbezit geoon geen ajax voetballer, zeker niet op het middnveld.
Las je die zometeen kan afschrijven zoals we nu bij Magallan al kunnen doen na een halfjaar (!?) dan kun je het koopbeleid van Overmars niet positief blijven verdedigen.

2 september 2019 om 17:06

D-Bergkamp

" Bij Ajax proberen ze anders naar spelers te kijken. Die bekijken zijn positieve kanten om verder uit te bouwen en zijn negatieve punten om te verbeteren. Magallan moest de verdediger worden en Martinez de voetballer naast hem. Waar Martinez wel slaagt, daar lukt het bij Magallan niet. "

Klopt niet. Martinez is oorspronkelijk gehaald als opvolger van Tagliafico. Op die positie heeft hij ondanks de vele afwezigen ook vrijwel de hele voorbereiding gespeeld. Pas na de voorbereiding is hij op de positie van Daley Blind terecht gekomen omdat Ten Hag nog zoekende was. Het zou zomaar kunnen dat hij uiteindelijk op het middenveld blijft, aangezien hij het daar zeer verdienstelijk doet en Blind inmiddels zijn positie links achterin weer heeft ingenomen. Dest bleek achteraf ook prima op LB uit de voeten te kunnen, terwijl met Familia Castillo nog een extra optie voor die positie is binnen gehaald. De opvolging van Tagliafico is dus sowieso geregeld, ongeacht waar Martinez uiteindelijk komt te spelen.

Magellan heeft duidelijk moeite met het Europese voetbal, dat heel anders wordt beleefd dan het Argentijnse. Bij Ajax gaat hij niet aan spelen toekomen, wellicht in Spanje wel. Hij staat na dit jaar nog 3 jaar onder contract dus kan Ajax het gokje moeiteloos maken, terwijl de club ook een jaar van zijn salaris is verlost. Daarna kan je, afhankelijk van hoe hij zich in Spanje profileert, besluiten of hij nog een toekomst bij Ajax heeft of hem verkopen.

Was te verwachten. Niet goed aan de bal, en niet in staat om in een team te spelen wat ver van de goal verdedigd. Ik vraag me af obv welke kwaliteiten deze speler exact gehaald is.

2 september 2019 om 15:57

Kan goed verdedigen, een echte sloper. Maar dan wel in de kont van je eigen strafschopgebied.

2 september 2019 om 16:00

Dat goede verdedigen heb ik maar sporadisch gezien hoor, als de aanvaller ook maar een beetje technisch en handig is ligt onze grote vriend Magallan al op de grond te spartelen. Hoop dat 'ie nog een beetje opbloeit bij Alaves en er een club zo gek is 7M+ te betalen voor hem, maar bij Ajax is het wel klaar.

2 september 2019 om 16:41

Dat je dat sporadisch hebt gezien komt ook grotendeels omdat hij maar sporadisch de kans heeft gehad om te spelen. In totaal heeft hij ook maar iets van 160 minuten gemaakt in het eerste.

Ik wil overigens niet zeggen dat hij onterecht geen kansen heeft gehad, want ik vertrouw in Ten Hag zijn oordeel. Wel betekend dit dat ik zelf moeilijk een oordeel kan geven, want hij heeft zoals gezegd net iets meer dan 1,5 wedstrijd mogen spelen.

2 september 2019 om 16:04

Ik heb het idee dat zijn komst iets te maken heeft met zijn management, Essel Sports, van Soren Lerby. Gek genoeg heeft dat bedrijf veel spelers onder contract met een verleden bij Ajax, waarvan het onverklaarbaar is waarom Ajax deze gehaald heeft. Meest recente voorbeelden zijn deze Magallan, Cassiera en Orajuela. Iets geslaagder waren zijn klanten Fischer en Klaassen. Ik heb zo het idee dat Lerby een aardige vinger in de pap heeft bij ajax waardoor deze spelers komen.

Of het is gewoon toeval natuurlijk.

2 september 2019 om 16:34

@Vesta, Als club zijnde probeer je met elke enigzins grotere makelaar goede banden te onderhouden. Tenslotte wil je dat hij ook belt als hij wel een pareltje heeft. Dus moet je soms ook accepteren dat er een gokje tussen kan zitten. Søren Lerby is natuurlijk wel een gerenommeerde naam. Die komt echt nog wel met wat leuks.

2 september 2019 om 16:34

@vesta

Ik snap je redenatie, maar ik verwacht dat het niet helemaal juist is. Wat meestal gebeurt is dat buitenlandse zaakwaarnemers contact zoeken met een 'lokale' zaakwaarnemer om te helpen/ondersteunen met de deal, al dan niet op verzoek van de kopende club. Wat ik dus aannemelijker vind is dat Lerby zijn kantoor goede connecties heeft met Ajax en/of Zuid Amerikaanse zaakwaarnemers en zodoende ze (bijna) allemaal bij hem uitkomen.

2 september 2019 om 16:34

@vesta

Ik snap je redenatie, maar ik verwacht dat het niet helemaal juist is. Wat meestal gebeurt is dat buitenlandse zaakwaarnemers contact zoeken met een 'lokale' zaakwaarnemer om te helpen/ondersteunen met de deal, al dan niet op verzoek van de kopende club. Wat ik dus aannemelijker vind is dat Lerby zijn kantoor goede connecties heeft met Ajax en/of Zuid Amerikaanse zaakwaarnemers en zodoende ze (bijna) allemaal bij hem uitkomen.

2 september 2019 om 16:44

Toch is het wel opvallend dat van de 16 spelers er 8 een heden of verleden bij Ajax hebben, waarvan alleen Klaassen (nota bene uit eigen jeugd) en Martinez echt een succes zijn. Nu is Martinez van het hele rijtje de laatste die binnen is gekomen.

Edit: lees net dat Davinson Sanchez ook uit de koker van Essel Sports komt. Dat verklaart bovenstaande natuurlijk.

2 september 2019 om 17:17

@vesta

" Ik heb het idee dat zijn komst iets te maken heeft met zijn management, Essel Sports, van Soren Lerby. Gek genoeg heeft dat bedrijf veel spelers onder contract met een verleden bij Ajax, waarvan het onverklaarbaar is waarom Ajax deze gehaald heeft."

Magellan is langdurig gescout. En de scouting van Ajax staat niet onder contract bij Essel Sports. Het ligt dan ook veel meer voor de hand dat de speler Lerby heeft benaderd nadat hij door Ajax gescout werd omdat die de nodige ingangen heeft bij Ajax. Het kan ook zo zijn dat Lerby Ajax getipt heeft over zijn cliënten, maar dan nog is het de beslissing van Overmars en de scouting of de spelers ook daadwerkelijk worden gecontracteerd.

Da's snel... Ajacieden?

2 september 2019 om 16:01

Tja bij Ajax zou hij helemaal niet aan spelen toe komen omdat hij ook te oud is voor jong. Er was nog even de verwachting dat Veltman zou vertrekken maar ook die blijft. Met Alvarez, Schuurs en Veltman drie RCV spelers beschikbaar. Terwijl met Blind, Martinez er twee LCV beschikbaar zijn.

2 september 2019 om 16:22

Dank voor de toelichting en is begrijpelijk. Al blijf ik het toch als redelijk snel vinden.

2 september 2019 om 16:24

Het is ook erg snel, maar gezien de plannen die er lagen qua vertrek Veltman en Blind op het middenveld zouden er drie mogelijke CVs overblijven en zou Magallan nummer vier zijn. Nu is hij nummer 6 zonder mogelijkheid tot spelen in Jong. Dan is verhuren de beste optie

2 september 2019 om 16:47

Is en was al geheel duidelijk na je eerste reactie maar is nu nog duidelijker. Dan kan hij inderdaad beter ergens anders aan spelen toekomen dan de bank warm houden en enkel en alleen meetrainen, wat dan heel slecht voor zijn persoonlijke ontwikkeling zou zijn. nogmaals dank.

2 september 2019 om 16:02

Inderdaad, veel sneller is bijna niet mogelijk tenzij het gaat om contractontbinding.

2 september 2019 om 16:24

Dan zal hij volgend seizoen wel verkocht worden neem ik aan en gezien D-Berkamp zn antwoord zga zeker.

2 september 2019 om 16:39

Dat is heel aannemelijk, persoonlijk ga ik daar ook vanuit dat we hem niet in Ajax 1 meer gaan zien. Maar zo lopen er nog wel wat Ajacieden rond die recent verhuurd zijn of die op de nominatie staan om verhuurd te gaan worden.

2 september 2019 om 18:03

Ze hebben inmiddels een stortvloed aan spelers rondlopen bij Ajax waar niks mee gedaan word of kan worden inderdaad. In de winterse transfer ronde kunnen er zeker wel enkele afscheid gaan nemen, zij het verkoop of verhuur.

2 september 2019 om 19:37

Het is ook een beetje gevolg van het huidige beleid. De focus ligt op het nu aanhakken bij de Europese subtop en dat betekend dat vereiste niveau omhoog gaat en dat het geduld omlaag gaat.

Ik moet zeggen dat Ajax deze zomer wel flink heeft doorgeselecteerd. Er zijn 20 contractspelers vertrokken en er worden nog eens 5 spelers verhuurd. Orejuela gaat waarschijnlijk in december defintief vertrekken en ook Sierhuis zal denk ik definitief vertrekken in de loop van aankomend seizoen. Johnsen en Magallan verwacht ik beide ook niet meer in Ajax 1. Van Botman verwacht ik het ook niet, maar wie weet dat hij bij Heerenveen weet te verassen.

Spelers waarmee Ajax nog ''zit'' zijn Van Leer, Labyad en Siem de Jong. Of Bandé nog goed gaat terugkomen van die horror blessure moeten we ook aankomend jaar nog maar eens gaan zien. Maar ik denk dat je het dan wel zo'n beetje gehad hebt.

2 september 2019 om 19:56

Ja, ik begrijp dat het bij het huidige beleid hoort. Die focus op kan ook zomaar eens slecht uit gaan pakken gezien wat Ajax allemaal koopt en gekocht heeft en dat allemaal om de aansluiting te vinden of te houden. Daarbij neem ik meteen even mee dat er bij jong ook nog een aantal spelers rondlopen die nog gebracht moeten gaan worden, gaat dit nog gebeuren gezien het huidige beleid, ik zet er toch enkele vraagtekens bij.

Daarnaast (ik ben geheel buitenstaander) constateer ik dat er, aangezien er zoveel aankopen gedaan worden, juist omdat ze bij de eu subtop aansluiting willen vinden, dat in de nabije toekomst de jeugd minder zal gaan doorstromen, of ze zullen zoveel talent (unuvar) moeten hebben dat ze onbetwist een basisplaats hebben in het grote Ajax. (kan zijn dat ik er compleet naast zit maar is een constatering nu er veel geld voorhanden is en er redelijk veel gehaald word?)

Bandã©, die zie ik helaas (voor hem) inmiddels niet aanhaken, die had ik een aantal keer zien spelen in bels en vond het al geen Ajax aankoop. (mening)

Ik dacht dat Labyad in deze window al weg ging / was? (schijnbaar verkeerd gelezen / begrepen)

Siem de Jong, @inkemontana schreef eerder deze morgen dat met een de Jong in je elftal je kampioen ging worden, niet verkopen dus

2 september 2019 om 20:10

@fr_jc

Ik weet niet of er een alternatief is. Er liggen plannen om de CL te hervormen (lees verder te vernielen) waardoor het een vrijwel gesloten toernooi gaat worden. Als dat gebeurd dan moet je aan de goede kant van de streep zitten. Heel veel keuzes heb je niet op dat gebied. Wat heb je aan de miljoenen oppotten om vervolgens een kloof te overbruggen die niet te overbruggen valt? Als het niks gaat opleveren dan hebben we een poging gedaan en zijn we voldoende sterk om de positie van daarvoor in te nemen. Dam zullen we ons moeten schikken in een rol als Europese middenmotor.

Het talentenbeleid is natuurlijk een achilleshiel. Doordat het niveau van het eerste omhoog gaat wordt de stap om door te breken steeds groter. Het zal betekenen dat Ajax meer talenten moet verhuren en ze soms voortijdig talent moet laten gaan om ze daarna elders te zien opbloeien.

2 september 2019 om 20:50

@adzevedo

Geheel eens, of er alternatieven zijn heb ook ik geen idee van. Die nieuwe super league word een ramp voor het voetbal an zich. Daarbij wel meteen gezegd hebbend dat ook als Ajax zich zal blijven versterken dat ze in die 1e poule zullen moeten blijven. Dat word heel moeilijk, gezien welke ploegen er daar in komen te staan. Gelukkig zijn er clubs die zich er tegen verzetten, vooral de PL clubs en Bayern staan er haaks tegenover. aar ja, zodra het financieel zo aantrekkelijk word dat ze niet meer kunnen weigeren....

Ook eens, maar als op een gegeven moment de achilleshiel niet het niveau kan blijven leveren dat aankopen zullen brengen, dat is wat ik zou betreuren, zelfs als Feyenoorder want op dat moment word de jeugd, de kracht van Ajax. de filosofie de nek omgedraaid. Laten we hopen dat dat nooit zal gaan gebeuren.

2 september 2019 om 16:09

Gezien de tijd en moeite die Ajax erin had gestoken om hem te halen, het feit dat hij met Boca in de finale van de Copa Libertadores speelde, had ik gedacht dat hij wel wat zou kunnen. Heeft niet veel minuten gekregen, maar in de minuten dat hij speelde (waaronder Feyenoord uit en Spurs thuis) liet hij behoorlijke steken vallen. Ook in de voorbereiding van dit seizoen tegen amateurclubs bleef hij maar knoeien achterin.

Beste voor iedereen dit.

2 september 2019 om 16:51

Klopt.. maar Tapia heeft bijvoorbeeld ook de Copa America finale gespeeld, dus het zegt ook niet alles. Daarnaast vond ik hem in de verdediging nou niet eens echt de sterkste. Sanchez maakte in de Copa winst van Nacional bv meer indruk

2 september 2019 om 16:13

Ja idd snel. Maar vindt t wel een menselijke oplossing. Sowieso gaat dat vrij goed bij Ajax sinds overmars er ziet (zie transfer Vermeer bijv). Het is niet zo dat Ajax hem dan maar per se houdt om een 4e back up te hebben.

Wellicht kan hij daar laten zien of hij nog van toegevoegde waarde kan gaan zijn voor Ajax. Uiteindelijk vind ik dit wel de beste oplossing want in Jong Ajax zal hij niet mogen spelen in voor het eerste is hij verdediger nummer 9 of 10?

Oké eerlijk is eerlijk. Overmars krijgt credits maar heeft er soms ook gewoon miskopen tussen zitten. Dit is daar eentje van. Hoop dat die jongen vooral aan spelen toekomt.

2 september 2019 om 16:00

En dan te bedenken dat ze hem per se wilden hebben. Na de mislukte poging alsnog toegeslagen. Zeer opmerkelijk dat hij dan nu alweer wordt verhuurd

2 september 2019 om 16:17

Nog aparter dat ze bij Boca zeer content waren met de verkoop en dat het dan nog zo lang heeft geduurd.

2 september 2019 om 16:37

@filip Natuurlijk heeft hij er soms ook miskopen tussen zitten. Er is nog nooit een TD geweest die er niet eens naast zat. Dat zal ook nooit gebeuren. Het maakt verder ook helemaal niets uit. Al is 1 op de 3 spelers sportief gezien een miskoop. Als je financieel winst blijft maken en die andere 2 vinden wel hun plek, dan doe je het fantastisch.

2 september 2019 om 16:37

Welke Technisch directeur heeft geen miskopen gedaan bij een club dan? Ik denk dat het percentage van spelers die voor de aankoopprijs zijn verkocht of hoger, dat Ajax het gewoon heel goed doet

2 september 2019 om 17:17

Voor de zoveelste keer. Overmars bepaald niet in zn eentje welke spelers er gehaald worden. Dat beslissen ze met een heel team. Waarom wordt overmars overal op aangekeken. Je kan hem aankijken op het financiële gedeelte en hoe hij die spelers binnenhaalt maar welke aankopen hij doet dat beslist overmars niet in zn eentje

Tja niet elke aankoop kan succesvol zijn. Verlies accepteren en gewoon doorgaan met je aankoopbeleid.

2 september 2019 om 15:59

zie het niet als verlies. Ajax denkt wss gewoon dat hij zich nog iets verder moet ontwikkelen. Daarnaast denk ik wel dat hij kwaliteit te kort komt voor ajax. Te langzaam en te weinig inzicht om het te compenseren...

Verbazingwekkend... Wel goed voor hem, minuten maken in Europa en vervolgens terug keren naar Ajax als een betere speler.

Tja, hij is wel flink in rang gedaald, Inmiddels is Schuurs hem voorbij en heel eerlijk, dat is terecht ook. Ik heb hem helaas niks goed zien doen. Ik vind het toch gek, je zou toch zeggen dat je kwaliteiten moet hebben als je bij Boca in de basis staat.

Hopen dat hij het goed doet in Spanje, wellicht om de transfersom er nog uit te halen of om hem alsnog een kans te geven bij Ajax later.

Hoop dat hij weer opbloeit. De dood van zijn vader heeft veel impact op zijn spel gehad en ik hoop dat als hij weer vertrouwen in het voetbal krijgt hij dit ook kan verwerken.

Verhuren is de beste optie. Misschien goed om zich daar verder te ontwikkelen. Kan die daar verder wennen aan europees voetbal maar toch in een Spaanstalig land.

En dan te bedenken dat Martinez er net is en al basis speelt. Moet voor hem toch ook zuur zijn om te zien. Laten we hopen dat de de verhuur periode hem goed doet.

Tja, hopelijk bloeit hij daar op en doet hij het daar goed. Heeft afgelopen half jaar geen hele beste indruk achter gelaten. Dat is erg jammer, want iemand afschrijven op basis van een half jaar (zeker wanneer hij 8 miljoen heeft gekost) is wat je liever niet doet als club.

Ik vraag me af of er ook nog voor Labyad, Van Leer en Siem de Jong wat mogelijk is de laatste uren (of desnoods de komende dagen). Inkomend transfernieuws blijft waarschijnlijk uit, tot mijn grote spijt.

2 september 2019 om 16:05

Verbaasd me eigenlijk wel een beetje dat niemand interesse toont in van Leer. Was toch een behoorlijke keeper. Hij zal het toch niet volledig kwijt zijn?

2 september 2019 om 16:16

Als ik die keeper van RKC dan gisteren weer zo matig zie keepen dan zou je als TD van RKC toch gelijk eens informeren of Van Leer niet is over te nemen. Van Leer heeft bij Roda het echt fantastisch gedaan. Zowel voor een verhuur als voor een vertrek zonder afkoopsom zal Ajax openstaan.

Siem de Jong is waarschijnlijk niet fit momenteel, dus die zal gewoon blijven.van Labyad weet ik de actuele situatie niet, maar die moet toch eigenlijk ook gewoon ergens gaan spelen komend seizoen. Een verhuur lijkt me voor hem het beste.

2 september 2019 om 16:25

@Adzevedo, van Lanyad geloof ik niet dat hij vertrekt. Simpelweg omdat deze niet wilt vertrekken naar mijn idee. Geluk voor hem is dat Ziyech naar de 10 gaat. Pech voor hem is dat Promes gekomen is, Lang zichzelf profileert en Bande weer op de weg terug is. Oftewel de concurrentie word alleen maar groter.

2 september 2019 om 16:42

Dan zal het vraagstuk over een half jaar weer op tafel liggen waarschijnlijk, misschien dan met een andere uitkomst.

Dit kan gebeuren , wat koste hij 8 miljoen ? Als je dan bv leest dat Chelsea een aankoop van 25 miljoen verhuurt. Het kunnen niet allemaal voltreffers zijn . En hij is nog niet afgeschreven , hij kan nog altijd terug komen ...

2 september 2019 om 16:49

Als Veltman een basisplaats kan houden terwijl hij zowat elk kopduel verliest en met zn handen zit te grijpen om een aanvaller af te stoppen dan kan deze gast ook nog wel een kans krijgen. Hoop voor hem dat ie het goed gaat doen daar. Zal hem blijven volgen.

Hopelijk gaat hij het daar goed doen en kan Ajax hem nog voor een acceptabel bedrag verkopen

niemand in Argentinie en zelfs in Nederland snapte de interesse van Ajax in Magallan omdat hij bekend stond als een hele beperkte verdediger. waarom haal je zo een speler dan als Ajax zijnde vraag ik me af? of die scouts moeten hem toevallig een keer hebben bekeken in een wedstrijd waarin hij ver boven zichzelf uitsteeg

2 september 2019 om 17:54

Het meest voor de hand liggende is dat Ajax deze gekocht heeft op basis van zijn verdedigende akwaliteiten, met de veronderstelling dat hij bij Ajax het voetballende gedeelte zou verbeteren. Dan
had je gewoon een prima verdediger gehad. Nu is het allemaal net niet. Al moet ik erbij zeggen dat hij ook nooit een serieuze kans (lees 4/5 wedstrijden basis) heeft gehad bij Ajax.

2 september 2019 om 18:10

@nl_modric

hij heeft inderdaad niet veel kansen gehad maar Ten Hag ziet hem dagelijks aan het werk. misschien heeft die allang gezien dat Magallan niet van het vereiste niveau is of dat hij iig niet past in het spel dat Ten Hag wil spelen met Ajax

van een verdediger van 25 jaar ga je ook denk ik geen betere voetballer maken als je uberhaupt iemand veel beter aan de bal kan maken. zoiets moet toch een beetje in je genen zitten. zo een Skrtel bv was een goede verdediger bij Liverpool vroeger maar aan de bal kon hij weinig. daar kan je dan met hem dagelijks op trainen maar dan denk ik nog dat zo een speler niet beter aan de bal word. dat zit gewoon niet in zijn motoriek ook

Nou er kunnen nog wel een paar miskopen worden verkocht / verhuurd. Daar kan Overmars nog wel eventjes wat harder aan gaan trekken.

wat was hij slecht zeg, totale kapitaalsvernietiging was dit, 1 vd grootste miskopen afgelopen 8 jaar.en dit was niet eens opvallend, al maanden voor de deal was afgerond kwamen er hard gelach over Mallagan vanuit de fans vd oude club. dat zagen op het veld, welke pipo bij ajax dacht het wel ff beter te zien? gelijk ontslaan

2 september 2019 om 16:48

Er staan veel meer in dat rijtje, dus kun je dat de scouting op zijn minst kwalijk nemen. Geen goede kijk op spelers, al zaten er gelukkig ook een paar goede aankopen tussen, maar toch overheerst het gevoel dat je veel meer met je geld kan doen dan tot nu toe gebeurd.

Geweldenaar hij! Nee zonder grappen, blij dat ie weg is. Wel leuk voor Nico dat hij er was. Mede Argentijn. Maar meer dan dat heeft hij niet toegevoegd. Wat dan wel weer leuk is voor voor hem dat hij nog even de CL heeft kunnen meemaken in zijn carrière.

Heeft ook amper de kans gehad moet ik zeggen. Had eigenlijk een paar wedstrijden achter elkaar moeten spelen. Maar ja we gaan het zien. Misschien bloeit ie bij alaves weer helemaal op. Mooie oplossing.

Zelfs bij Boca vonden ze het al raar dat Ajax hem wilde hebben...

Naja soms zit het mee soms tegen. Je kan ook niet alleen maar in de roos schieten.

Dit is overmars en de scouting wel aan te rekenen. Magallan stond bij zijn oude club Boca al niet bekend als een goede verdediger. De fans waren blij van hem verlost te zijn. Dit is toch een vorm van kapitaal vernietiging. Nu zit Ajax goed in de slappe was, maar je kunt geen spelers voor zulke bedragen halen met het idee;baatbhet niet dan schaadt het niet.

2 september 2019 om 18:26

Wat stel je voor? Ontslag?
Soms gebeurt dit helaas, bij elke club lopen mindere goden romd die eerder een belofte leken.
Het kost geld ja, helaas is dat de consequentie

Gewogen en te licht bevonden. Jammer dat dit niet vooraf is gezien, maar dat zit natuurlijk opgesloten in de aankoop van spelers. Niet alles goud wat er blinkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller167
L. TraoréAanvaller20
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper160
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger153
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

0 fans
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 11 december
Liverpool is een van de zes clubs die de ontwikkelingen rond Neymar in de gaten houdt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren