Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lisandro Magallán vindt luttele uren na vertrek bij Ajax al een nieuwe club

Laatste update:

Lisandro Magallán keert terug in LaLiga. De Argentijnse verdediger, wiens contract donderdag in onderlinge overeenstemming met Ajax werd beëindigd, maakt het seizoen af bij hekkensluiter Elche. Eerder speelde Magallán al voor Deportivo Alavés en kwam hij in achttien wedstrijden in actie op het hoogste niveau in Spanje.

Elche is blij dat het Magallán heeft kunnen vastleggen, want de nummer twintig van LaLiga kreeg dit seizoen al 33 tegendoelpunten in vijftien wedstrijden. Daarmee is de defensie van trainer Pablo Machín de vaakst gepasseerde achterhoede van de competitie. Magallán is aangetrokken om daar wat aan te gaan veranderen. De 29-jarige verdediger ligt nu tot het einde van het seizoen vast in Estadio Manuel Martínez Valero en zal hopen dat hij zijn ploeg voor degradatie kan behoeden. Dan ligt een langer verblijf immers voor de hand.

Voor Ajax betekende het definitieve vertrek van Magallán het einde van een uiterst pijnlijk dienstverband. De rechtsbenige verdediger werd in de winter van 2019 voor maar liefst negen miljoen euro overgenomen van Boca Juniors en tekende destijds een zeer lucratief contract. Uiteindelijk kwam Magallán slechts 192 officiële speelminuten in actie voor Ajax, verdeeld over negen optredens. Omgerekend kostte de transfersom van de Argentijn de club zo’n 46.000 euro per gespeelde minuut. Tussendoor speelde hij op huurbasis voor Deportivo Alavés, RSC Anderlecht en Crotone.

Het pijnlijkste optreden van Magallán was onder Erik ten Hag in De Kuip, toen Ajax met 6-2 onderuit ging tegen aartsrivaal Feyenoord. De achterhoedespeler werd na een uur gewisseld nadat hij volledig werd weggespeeld door de 36-jarige Robin van Persie, die tweemaal wist te scoren. Ook viel hij één minuut in tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-3), toen Ajax een finaleplaats in de allerlaatste seconde uit handen gaf. Magallán kon de beslissende goal van Lucas Moura toen net niet voorkomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima zo, goede oplossing voor beide partijen.

Ik vraag me bij dit soort deals dan toch altijd een beetje af of een club, ajax dus in dit geval, de speler niet gewoon voor 100.000 had kunnen verkopen aan elche. Nu heb je helemaal niks natuurlijk.

5 januari 2023 om 19:40

100.000 is voor Ajax een stuiver.

5 januari 2023 om 20:15

ik denk dat de meerwarde eerder is dat de speler bereid is zonder (teveel) financiele compensatie het contract te ontbinden, en dat de kostenbesparing van geen salarisdoorbetaling de 100k wel overstijgt.

6 januari 2023 om 00:36

Ontslagvergoeding weggescholden denk ik.. dus dat zal meestal een paar ton zijn wat ze nu besparen. Verstandige keuze dus.

De vrouwelijke supporters van Ajax liggen nu huilend op de grond. De knapste ( ja ik heb het echt gehoord ) voetballer van Ajax is nu definitief weg. Beste oplossing voor beide. Respect voor zn professionele houding de afgelopen jaren. Nooit een woord gehoord en altijd lachend op de bank.....

5 januari 2023 om 21:26

Ik heb zo’n vermoeden dat jij samen met die vrouwelijke supporters op de grond ligt huilend.. Reden daar gelaten…

Eindelijk dat hij vertrekt, kwam gewoon tekort.

Dat komt omdat deze deal voor zijn ontbinding al rond was.

Gaat de goede kant op. Ze blijven de spelers maar weggeven. 5 dure jongens in 1 jaar met aantekening dat ze er 1 terug hebben gekocht voor 18 miljoen. Nog even en de portemonnee is leeg. Derde worden is fataal

5 januari 2023 om 21:01

Bij het ontbinden van contracten is ook een financieel voordeel; die belachelijk hoge salarissen en bonussen die kunnen worden geschrapt. Ajax weet heel goed wie ze wel of niet kunnen laten gaan, maak je daar maar vooral niet druk om.

5 januari 2023 om 23:30

Ik wacht anders nog steeds op dat ze Schreuder laten gaan...

5 januari 2023 om 22:28

Ik heb nog vertrouwen in Brobey

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren