Feyenoord gaat hoofdprijs overhouden aan verkoop Jeremiah St. Juste

Dinsdag, 6 augustus 2019 om

Feyenoord gaat de hoofdprijs overhouden aan de verkoop van Jeremiah St. Juste aan FSV Mainz 05, zo weet Voetbal International dinsdagavond te melden. De rechterverdediger is hard op weg naar de Duitse club en zal Feyenoord naar verluidt minimaal negen miljoen euro opleveren. De transfersom kan met bonussen oplopen tot twaalf miljoen euro. St. Juste ligt nog tot medio 2021 vast in De Kuip.

Weinig zit een vertrek van de 22-jarige St. Juste bij Feyenoord nog in de weg. De rechtsback zou al in Mainz verblijven en heeft vorige week al een persoonlijk akkoord bereikt met de club van onder anderen voormalig ploeggenoot Jean-Paul Boëtius. In Mainz ligt voor St. Juste een contract voor vier seizoenen klaar, zo klinkt het.

Volgens Voetbal International zal Feyenoord de transfersom die het gaat toucheren voor St. Juste deels gaan herinvesteren. De Rotterdamse club is op zoek naar een nieuwe rechtsback; Rick Karsdorp zou de voornaamste kandidaat zijn. De ex-speler van Feyenoord zit op een dood spoor bij AS Roma en wil verhuurd worden.Gerelateerd

Meer sportnieuws

126 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Vind ik niet echt "de hoofdprijs" eerlijk gezegd. Voor een basisspeler van Feyenoord, die voor een kleine 5 miljoen is gehaald en nog 2 jaar contract.

6 augustus 2019 om 21:55

Vaak geblesseerd en niet onmisbaar (mits je een adequate vervanger haalt). Prima bedrag!

6 augustus 2019 om 21:56

Niet onmisbaar nee. De achterhoede staat als een huis. Een vervanger voor minder geld en je hebt een geweldige deal.

6 augustus 2019 om 21:58

Wat koop je tegenwoordig terug voor 9 mio?

6 augustus 2019 om 22:03

Waarschijnlijk Kenny Tete of Daryl Janmaat.

6 augustus 2019 om 22:03

Martinez, Angelino, Tagliafico, Dumfries waren backs van allemaal minder dan 9 miljoen en zijn minstens zo goed als st juste of zelfs stukken beter. Om maar iets te noemen.

6 augustus 2019 om 22:04

Tete huren en Senesi aantrekken en je houdt zelfs geld over.

6 augustus 2019 om 22:06

@repuiztav, Jerry St. Juste is inderdaad wat vaker dan gemiddeld geblesseerd. In dat kader vind ik de verkoop van St Juste niet verkeerd, en de prijsindicatie tevredenstellend.

6 augustus 2019 om 22:08

St. Juste is één van de zwaktes in de huidige verdediging. Rent als een dolle naar voren, om vervolgens zijn verdedigende taak niet uit te voeren. Hij is snel, maar daar is ook alles mee gezegd.

7 augustus 2019 om 10:07

9 miljoen vast is toch gewoon de hoofdprijs voor een gemiddelde speler als St Juste. Laten we niet doen alsof hij ineens een geweldige speler is

6 augustus 2019 om 21:56

Zo bijzonder is ie nou ook weer niet. 9m voor een 2-jarig contract van deze aardige, maar niet buitengewone speler is niet slecht.

6 augustus 2019 om 21:57

Niet slecht of prima bedrag is heel iets anders dan "de hoofdprijs", wat mij betreft ,

6 augustus 2019 om 22:09

Gewoon een prima transfer. St Juste is geen geweldenaar en heel erg blessuregevoelig. Van Geel had hem afgelopen winter al moeten verkopen aan Zenit.

6 augustus 2019 om 22:19

Klopt, maar qua niveau en potentie wel een aderlating voor Feyenoord. In mijn ogen toch een van de weinige spelers daar die een bedrag boven de 10 miljoen waard is...

6 augustus 2019 om 22:24

Zeker maar wel op zijn eigen positie. Bij ons werd die alleen maar als rechtsback gebruikt, waar die positioneel niet sterk is.

6 augustus 2019 om 22:31

Klopt, maar zelfs op die positie is hij duidelijk een toevoeging voor Feyenoord. Ik verwacht nu zeker Karsdorp terug, maar als dat niet doorgaat... Feyenoord zit dan denk wel met een probleem...

6 augustus 2019 om 22:56

Ook met Karsdorp zit Feijenoord met een financieel probleem. Zorg nou toch gewoon voor restwaarde..

7 augustus 2019 om 07:27

Gaat om voetbal niet geld! Zei je dat ook over Tadic? Ervaring is ook nodig! Dit komend jaar zat jeugd weer eens

6 augustus 2019 om 22:39

Je mag je handen hiermee dicht knijpen. Wat ik snap niet dat Mainz dit überhaupt wil betalen.

6 augustus 2019 om 22:42

Niet? 22 jarige redelijke speler, maar meer ook niet. 2 jarig contract is nou ook niet bepaald lang, geregeld geblesseeerd ook nog.

Moeten ze dan wel snel investeren in de verdediging, anders snap ik hier geen drol van. De verdediging van Feyenoord is al niveau middenmoot Eredivisie, en dan ga je ook nog je beste speler uit die linie verkopen. Tja.

6 augustus 2019 om 22:06

Ze hebben straks niks over voor de wedstrijd tegen ons. Als we spelen zoals zondag zie ik ons feyenoord gewoon pakken straks.

Haha wordt snel verdedigers halen voor fey

Hoofdprijs in de winter werd er nog 12 geboden dus zo hoofdprijs is het niet.

6 augustus 2019 om 22:03

Toen zat v Geel er nog.

6 augustus 2019 om 22:03

Erfenisje van van Geel..

6 augustus 2019 om 22:20

@kokcu1908

volgens Van Geel die zijn falende aankoopbeleid in een TV programma zat te beschermen. of dat bod er echt ooit is geweest daar heb ik grote vraagtekens bij

6 augustus 2019 om 22:28

Zeur niet Japie, er wordt keurig winst gemaakt op StJuste en vGeel is er niet om het binnenkomende bedrag te verkwanselen toch?

6 augustus 2019 om 22:37

@ijsmuts

ik zeur niet over die 9 miljoen voor St.juste, ik hoop dat dit een van de vele miskopen is van 2 jaar geleden die nog met wat schadebeperking of een bescheiden winst kunnen worden verkocht.

ik geloofde alleen dat hele verhaal van Van Geel niet. toen er kritiek kwam daar aan tafel dat hij geen waarde op het veld had weten te krijgen kwam hij uit het niks opeens met die 12 miljoen die volgens hem op St.juste had geboden en die hij had geweigerd. het kwam niet echt betrouwbaar op mij over iig dat verhaal

6 augustus 2019 om 23:22

Als stjuste een half jaar na dat ‘onbetrouwbare’ beticht voor exact datzelfde bedrag wordt verkocht, dan zou je juist (achteraf) denken dat het zo gek nog niet was toch? Ligt er maar aan of je door een gekleurde bril kijkt of niet.

Wat is dit nou? Vorig seizoen nog bijna weggekocht door Zenit voor veel meer en nu dit?

Oke prijs die we denk ik nu niet kunnen laten lopen, in het geval dat deze toch wat druistige verdediger weer een half seizoen geblesseerd is en daarna onderperformed en nog een 1 jarig contract heeft of uit zn contract loopt, dan word je er ook niet vrolijk van. Nu moet er wel echt een goede verdediger bij nog!

6 augustus 2019 om 21:57

3 verdedigers maar liefst.

6 augustus 2019 om 22:04

Ja 2 wel bij voorkeur inderdaad, een rechtsback en een linksbenige centrale verdediger het liefst. We zullen denk ik niet verwend worden.

Ik zie Wesley Hoedt wel graag komen maar dat zal vermoedelijk alleen om huur kunnen gaan en nog prijzig ook, gezien zijn transfersom en bijbehorend salaris... Als het dan om Nederlanders gaat wordt het alweer snel minder: Riedewald, Bruma... Rechtsback liggen de huurders denk ik sowieso op pole position.

6 augustus 2019 om 22:24

Wesley Hoedt zou prima zijn net als Riedewald, Bruma speelde echt maar dan ook echt heel slecht op huurbasis bij Schalke. Kunnen we anders niet Van Drongelen kopen ofzo? Weet niet hoe hij zich ontwikkeld heeft maar is nog wel erg jong.

6 augustus 2019 om 22:32

Ik denk dat meer mensen van Drongelen wel zouden willen zien komen, volgens mij is die een gewaardeerd basisklant bij HSV, die zullen ze niet laten gaan denk ik.

6 augustus 2019 om 22:39

Ja ik heb echt geen idee. Zou zomaar kunnen hoor maar St.Juste is ook een gewaardeerd basisklant bij Feyenoord word ook zo verkocht wat niet handig is dus het kan allemaal.

Ik wens de Feyenoord fans heel veel succes en sterkte komend seizoen. Dit gaat een klassering buiten de top 3 worden, stel je voor een Berghuis raakt nog geblesseerd dan blijft er letterlijk niets over.

Nou wat een hoofdprijs zeg.

De enige verdediger met enige potentie en een acceptabel niveau verlaat Feyenoord.

Ben benieuwd wat er voor terugkomt, want wat er nou overblijft voor de achterste linie is regelrechte armoede.

6 augustus 2019 om 22:02

Nou Haps heeft ook een acceptabel niveau maar is net zo vaak geblesseerd als St.Juste. Er word gesproken dat er een verdediger van Trabzonspor gehuurd word die op CV en RA kan spelen.

6 augustus 2019 om 22:06

Huur? Huur kan prima zijn, maar dan met name omdat je zelf blessures hebt binnen de club of er jong talent aankomt. Is dat het geval? Daarbij is de vraag of een verhuurde speler van Trabzonpor veel toevoegt. In andere landen zoals Italië worden ook goede spelers (belangrijke) basisspelers weleens verhuurd, maar in NL is het toch vaak spelers die buiten de boot vallen die verhuurd worden

6 augustus 2019 om 22:22

Klopt. Ik las het net op FB dat hij op huurbasis speelde bij Lille en maar 7 potjes gespeeld heeft. Is al 25 jaar en dan wil je hem huren.. zou een slechte deal zijn.

6 augustus 2019 om 22:28

Voor de liefhebbers stond op Fr-fans: Volgens de Turkse journalist Haluk Ayyıldız gaat Feyenoord Edgar Ié huren van Trabzonspor. De 25-jarige verdediger uit Guinee-Bissau was vorig seizoen verhuurd aan FC Nantes. Ayyıldız heeft de Portugese nationaliteit en zit bij Wasserman, het bedrijf van zaakwaarnemer Rob Janssen

6 augustus 2019 om 22:37

Oh oeps kopiëren ging via de telefoon niet helemaal goed.. Ié heeft de Portugese nationaliteit. En was verhuurd aan Nantes maar speelde ook op huurbasis bij Lille.

Nou nou wat een hoofdprijs. Is overigens wel teveel geld voor deze speler maar om het een hoofdprijs te noemen en dan 9m is wel matig.

Logisch dat ze hem voor dat bedrag weg doen.

De hoofdprijs? Feyenoord heeft de loterij gewonnen. 9millie nou schrijf die maar bij.

9 miljoen is wel een aardige zak geld. Hopen dat we nu wel een keer wat goeds ervoor terug kopen, naar zie het somber in met Sjaak.

9 miljoen een hoofdprijs noemen!? Was op Berghuis en Kokcu na enige speler met talent. Schamel bedragje. Feyenoord is wanhopig op zoek naar geld. Nu op zoek naar twee goede cv's mag ik hopen

Hebben we in ieder geval weer 2 miljoen terug om het salaris van Berghuis te betalen.

Kansloos 9 mil en of 12 mil is een lachertje

Hebben we in ieder geval weer 2 miljoen terug om het salaris van Berghuis te betalen.

Hebben we in ieder geval weer 2 miljoen terug om het salaris van Berghuis te betalen.

Snap dit deels, maar kom op straks ga je weer met nieuwkoop, van beek en scharie spelen. Dat is bijna pec zwolle onwaardig.

6 augustus 2019 om 21:59

Er komt uiteraard een vervanger...

6 augustus 2019 om 22:46

Mag dan toch hopen op minimaal Kardorp of Janmaat... Met minder mag je niet aan komen zetten als Feyenoord zijnde...

6 augustus 2019 om 22:05

Jij denkt dat er geen vervanger komt? Ze wachten op deze transfer om 2 a 3 versterkingen te kunnen halen (volgens insiders)

6 augustus 2019 om 22:31

Geen idee, maar wie haal je er voor terug? Een Kristensen kost al 6 miljoen.

Verwacht nu wel dat er een rechtsback en cv worden aangetrokken

Als ze hem verkopen voor donderdag zijn ze helemaal visieloos in rotterdam. Dan kun je net zofoed opgeven tegen tblisi. Doen ze het niet en verkopen ze hem, moeten er 2 cv's en een rechtsback gehaald worden deze transferperiode. Mij benieuwen hoe ze dat gaan oplossen.

9 miljoen is tegenwoordig niet zoveel meer, maar alles is mooi meegenomen bij Feyenoord op dit moment. Dit is wel snel gegaan trouwens. Ik had er helemaal geen geruchten over gehoord. Toch ook wel weer jammer voor Feyenoord, want deze jongen kon ook in het centrum spelen. En daar hebben ze al niet de beste verdedigers staan.

Het is inderdaad een alleszins mooie transfersom die we overhouden aan St Juste, die toch soms een lankmoedige instelling aan de dag legt en daarmee kwetsbaar is.

De vraag is wat ga je er voor terug halen, omdat de tweede keus geblesseerd is en eigenlijk niet goed genoeg is gebleken. Ik hoor al weer geluiden over het huren van een verdediger, waarvan ik mij afvraag of dat wat voor Feyenoord is.

Gemengde gevoelens derhalve.

6 augustus 2019 om 22:20

Het huren van een speler zonder optie tot koop, is denk ik geen vooruitgang voor Feyenoord. Misschien Janmaat voor 5 miljoen proberen te halen, zo'n speler heeft misschien geen restwaarde, maar hij zou in 1 keer de beste verdediger bij Feyenoord zijn. En 1v/d beste Rechtbacks van de ED! Kortom, Janmaat zou mijn inziens de broodnodige directe kwaliteit in de verdediging kunnen brengen.

6 augustus 2019 om 22:28

5 mln gaat Feyenoord never nooit 5 miljoen uitgeven aan Janmaat.
En terecht.

6 augustus 2019 om 22:35

Denk je dat hij volgend jaar transfervrij komt, of zie jij hem liever helemaal niet komen?

6 augustus 2019 om 22:56

Eerder transfervrij.

IK weet eerlijk gezegd niet wat er in de jeugd zit op RB wat hij eventueel in de weg zit.

6 augustus 2019 om 22:20

Edgar le schijnt in Turkije gemeld te worden. Wordt gehuurd van Trabzonspor. Kan cv en rb.

6 augustus 2019 om 22:28

Bedoel ik, ja

6 augustus 2019 om 22:34

Dacht ik al. Beetje nietszeggende naam. Dus snap je twijfel.

6 augustus 2019 om 22:31

Stel nou dat je een tete voor een jaar kan huren en dan volgend jaar Janmaat gratis binnen kan hengelen? Daar kun je nog een paar jaar mee vooruit (letterlijk en figuurlijk).

6 augustus 2019 om 22:36

Dat zou financieel gezien wel top zijn!

Negen vind ik normaal, als het echt twaalf wordt is het wel veel. Wie wil er nou meer betalen voor zo'n wilde back die ook nog eens blessuregevoelig is?

Hoofdprijs? Is iemand vergeten het woordje "tien" te schrijven? Laatste dagen niks anders gehoord dan hoe belangrijk hij is om onze povere defensie overeind te houden en nu verkopen we hem voor 4 miljoen winst. Mag dan ook echt hopen dat ze 2 verdedigers klaar hebben staan om te kopen voor 4,5 miljoen per stuk.

Dit meen je niet, ST Juste is voor mij de beste verdediger van Feyenoord en als ik een clickbait krijg dat Feyenoord hem voor de hoofdprijs wegdoet en ik zie 9 miljoen vind ik dat toch zwaar tegenvallen. Toch na berghuis de beste speler van Feyenoord, ik zou hem liever houden en ik zou alleen naar Mainz gaat als ik financieel meer over zou houden, had hij beter nog een seizoen bij Feyenoord kunnen ballen en wachten op iets beters of minimaal een team dat gelijk is aan mainz. Zonde!

6 augustus 2019 om 22:39

Inderdaad. Na de geruchten zat men richting 15 miljoen te denken (immers was 12 mln al eerder afgewezen). Als je dan leest ‘hoofdprijs’ denk je aan een bedrag hoger dan 15 mln. Dan denk je richting 20 mln (incl bonussen). Bij 9 mln verwacht je een kop als ‘feyenoord hapt toe bij eerste de beste bod’

Dit bied dan toch perspectief voor Feyenoord lijkt me. Als Feyenoord goed omgaat met het geld zou er toch nog best een aardige selectie kunnen staan. Ik vind dat Feyenoord als Jörgensen fit is een prima aanval heeft en met Fer en die Turkse jongen ook al een aardig middenveld. Daar kan je dan Ayoub, Toornstra of Burger bij zetten. De verdediging heeft echter wel een flinke verversing nodig. Er moeten 2 centrale verdedigers bij en een rechtsback. Als dan van der Heijden wegdoet en een van de centrale verdedigers of een rechtsback huurt is er nog genoeg geld over om de andere 2 te vervangen.

En Van der Heijden mocht niet weg???

6 augustus 2019 om 22:26

Het eerste waar ik aan dacht inderdaad haha

6 augustus 2019 om 22:40

De interesse in st juste zal er dan al zijn geweest en feyenoord zal dat vertrek hebben ingecalculeerd.

Nu moet Feyenoord snel schakelen en 3 verdedigers kopen. Een nieuw centrum en een rechtsback zijn zeer gewenst, hopen dat Troost al een lijstje of iets dergelijks klaar heeft staan.

Het is trouwens wel een zeer pikant moment om St. Juste te laten gaan, want je moet nu tegen Tblisi centraal met Scharie en Geertruida spelen. Wie is er uberhaupt geschikt om rechtsback bij Feyenoord te spelen nu?

6 augustus 2019 om 22:09

Nieuwkoop maar daar ben ik niet kapot van, zou op zich wel mogelijk moeten zijn om met een beperkte opdracht het veld in te sturen trouwens

Edit oja Nieuwkoop is natuurlijk weer geblesseerd. Dan moet Geertruida rechtsback of je moet Tapia daar neerzetten.

6 augustus 2019 om 22:12

Is Nieuwkoop weer fit dan? Ik dacht namelijk dat hij nog geblesseerd was, vandaar dat ik dit verkoopmoment van Feyenoord zo raar vind.

Edit; Misschien Fer maar centraal, Kelly op 6 en dan Geertruida rechtsback?

9 miljoen min 2 miljoen voor berghuis. Dan nog belasting en dergelijke wat eraf gaat en Feyenoord kan met zo'n 5 miljoen op zak op zoek naar een betere vervanger. Nou succes! Kunnen ze Janmaat daarvan halen?

6 augustus 2019 om 22:06

Helemaal mee eens, ik denk dat St Juste zelf wou gaan. Ik kan me namelijk niet indenken om nu 1 van je sterkhouders te verkopen in een periode dat het helemaal kut gaat met Feyenoord.

6 augustus 2019 om 22:08

Hoe kom jij nou erop dat de salaris van berghuis hiervan betaald wordt, domme rekensom van je.

6 augustus 2019 om 22:13

Bij Feyenoord weet je het maar nooit. Die voeren zo vreemd beleid. Straks betalen ze van die 9 miljoen van St.Juste gewoon 2 miljoen uit aan Berghuis.

6 augustus 2019 om 22:10

Als je werkelijk denkt dat salaris van transferbudget afgaat, heb je er geen kaas van gegeten.

Met Edgar Ié als beoogde "huur" vervanger.. Is er nog geld over voor een Cv en spits Jammer een half jaar geleden wilde zenith nog 12 miljoen betalen.... Netto 3 miljoen weggespoeld dus

Pfff de hoofdprijs dat noem ik gewoon een leuk bedrag meer niet. Maar ja ik hoop dat er wat meer verandering kom het bestuur want der is al genoeg geld weg gegooid. Een jaar lang loon betalen voor Clasie terwijl je Ayoub transfer over neem als hij goed voetbal pak je ook miss weer 15 miljoen voor een verkoop. Maar nee hoor je laat Ayoub lekker op de bank en laat Clasie door spelen die geen pepernoot raak. Dan heb je gister VI over Vente dat hij het niveau FC Dordrecht is nou ik heb afgelopen zaterdag op de opendag daar sta een spits geloof me. Dat Vente zelfs de bank bij FC Dordrecht warm hou.

6 augustus 2019 om 22:06

(Transfervrij)

Hoofdprijs? Het is je beste verdediger met een langlopend contract. Seizoen is al begonnen. Of ze moeten al een vervanger binnen hebben achter de schermen maar Feyenoord kennende doen ze maar wat.

6 augustus 2019 om 22:16

Niks nieuws zo gaat het al jaren.

En dit bedoelde ik gisteren met het verschil tussen Feyenoord en AZ.... Az heeft qua hoofdprijs vangen een hogere lat dan Feyenoord en dat gaan we op den duur wel terugzien op de ranglijst... Feyenoord moet alle veel uit de kast gaan halen om niet achterop te gaan raken. Benieuwd hoe ze dit geld gaan besteden...

6 augustus 2019 om 22:31

@psvchamps

het beleid van AZ kan je momenteel niet eens met dat van Feyenoord vergelijken. AZ heeft de afgelopen 3 jaar 76 miljoen aan uitgaande transfers binnen gehaald. hoeveel hebben de uitgaande transfers bij Feyenoord opgeleverd in die drie jaar?

6 augustus 2019 om 23:05

Verkopen is toch onderdeel van het beleid?

6 augustus 2019 om 23:09

@woezel

dat bedoel ik ook en op dat gebied loopt AZ momenteel mijlen voor op Feyenoord. AZ haalt kapitaal binnen, Feyenoord niet

mooi dat we op deze imo miskoop nog 4 miljoen winst weten te beuren. op wat voor basis je dan Karsdorp gaat halen die al 2 jaar niet fit is geweest is me echt een raadsel al staat het ook wel weer symbool voor het beleid van Feyenoord

6 augustus 2019 om 22:33

Hoezo is Karsdorp al 2 jaar niet fit? Heeft vorig seizoen 12 wedstrijden gespeeld dus zal nu blessure vrij zijn. Hooguit geen wedstrijdritme. Ik zou enkel voor Karsdorp gaan als het om huur met optie tot koop gaat. Is hij vaak geblesseerd in het eerste jaar, stuur je hem terug, zo niet kan je nadenken over overname. Kerel is 24 jaar en heeft nog restwaarde.

6 augustus 2019 om 22:38

@dariusss

maar je huurt hem van AS Roma dus wat is de restwaarde voor Feyenoord?

6 augustus 2019 om 22:47

Je moet er optie tot koop in bedingen met een vast bedrag, 5 miljoen?! Ofzo.

6 augustus 2019 om 23:11

@dariusss

ik weet niet of AS Roma dat gaat doen. ik weet het niet zeker maar hadden die niet iets van 16 miljoen voor hem betaald?

6 augustus 2019 om 23:24

Ja klopt, maar als ze dat niet willen dan moet Feyenoord het niet doen.

Redelijk bedrag voor St Juste en zeker niet de hoofdprijs wat men zegt maar je moet doorselecteren om niet te lang met dezelfde selectie te blijven spelen.

Persoonlijk pleit ik voor de volgende verdedigers waar een 'krasje' op zit maar met genoeg potentie: Tete, Hoedt, Riedewald als aanvulling. Links Haps. Talenten als Hendriks, Geertruida en evt Hall kunnen zich dan rustig in de luwte ontwikkelen.

6 augustus 2019 om 22:46

Opzich goede spelers voor feyenoord, maar ik verwacht dat je riedewald, tete en hoedt elk niet onder de 10 mln gaat krijgen. Wss kosten deze drie samen wel meer dan 50 mln...

6 augustus 2019 om 23:35

Ja ze zullen idd best wat kosten maar valt nog wel mee denk ik. Tete is bekend dat die mogelijk onderweg is. Hoedt (13 premier league) en Riedewald (4) waren geen onbetwiste basisspelers dus probeer het zou ik zeggen en al dan niet via een jaar huur.

6 augustus 2019 om 23:48

@gerben1978

weer allemaal oud Eredivisiespelers die je niet echt beter gaan maken. kunnen we niet een keer gaan kijken in het buitenland naar nieuw talent?

St Juste is een leuke, talentvolle verdediger, maar geen topper. Helaas niet goed genoeg als rechtsback in mijn optiek, en eigenlijk te klein voor centraal achterin. Hij is op momenten heel goed en brengt snelheid in het spel. Maar vaak zie ik hem echt heel rare beslissingen maken, waardoor ik me afvraag of hij dit wel uit zijn spel gaat krijgen. Doorschakelen naar Janmaat, als vervanging, daarnaast uiteraard een centrale verdediger en een spits erbij zoeken. Voor mijn part kijken we weer op de transfervrije markt. Of we wachten nog gezellig tot eind augustus waar er nog wel spelers beschikbaar zullen komen voor een transfer of evt huur. Normaal ben ik niet zo een voorstander van het huren van spelers, mits het uiteraard een kwaliteitsinjectie is.

6 augustus 2019 om 23:39

Mee eens en voor een bedrag rond de 10 is het op zich een aardige transfer. Janmaat zou ik ook zeker toejuigen want blijft een goede speler. Wij moeten er echter wel voor waken dat onze selectie niet te oud wordt en anders idd maar een jaartje een speler huren als overbrugging.

Prima prijs voor hem lijkt me, alleen wat nu.. neem aan dat ze dit doen zodat ze een vervanger kunnen halen plus nog een cv, maar hoe ga je dit donderdag oplossen dan?

9mil hoofdprijs noemen wat een schande. Onbegrijpelijk dat feyenoord met zo'n lage prijs, voor de beste verdediger, akkoord gaat. Verkoop dan eerst jan arie & botteghin, die kennen toch niet meer lopen.

6 augustus 2019 om 22:34

Probleem is dat heel de wereld dat kan zien haha

Een voltreffer voor Feyenoord. En de transfersom kan direct geïnvesteerd worden in een betere back - St. Juste is eigenlijk CV - en een verdediger voor het centrum. Krijgt Heerenveen ook nog een percentage van de transfersom?

9 miljoen is geen hoofdprijs. Da’s een fooi. Vergelijk het maar eens met de prijzen waarvoor Ajax spelers momenteel vertrekken. Die zijn nog redelijk marktconform, maar dit is echt een lachertje. Vraag me af of Feijenoord voor dat bedrag een gelijkwaardige of betere vervanger kan krijgen.

Mooi zo! Hiermee Karsdorp te huren en een capabele centrale verdediger halen. Vermeer, Karsdorp, Botteghin, aankoop, Haps, Fer, Kokcu, Toornstra, Berghuis, Jorgensen en Narsingh lijkt me een capable basiself. En dan heb je met Bijlow, Tapia, Malacia, Ayoub, Kelly, Sinisterra en Larsson een goeie bank wat al met al een goeie selectie is voor dit seizoen. Hiermee als 3e eindigen en het creëren van een eigen identiteit die past bij Feyenoord op de lange termijn, waarbij Feyenoord steeds verder groeit op bestuurlijk vlak, financieel, commercieel, op het veld en al het andere wat nodig is om de aansluiting weer te vinden met Ajax, PSV en op de nog langere termijn, de Europese subtop

Gewoon een prima deal dit. Geeft wat ruimte in het budget, ben benieuwd wat er de komende dagen gaat gebeuren.

En de zoveelste flater van Troost. Ongelofelijk. Je beste verdediger verkopen voor een paar miljoen meer dan waarvoor hij gekocht is. In deze markt.....prutsers.

Karsdorp halen,die is of geblesseerd of na 1 wedstrijd weer geblesseerd"feyenoord is toch geen Pieterburen "

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie

17 fans
Verdediger, 22 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren