Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sven Mislintat is overtuigd: ex-Feyenoorder moet Jurriën Timber opvolgen’

Laatste update:

Jeremiah St. Juste staat in de concrete belangstelling van Ajax, zo weet 1908.nl dinsdagavond te melden. Bij de Amsterdammers wordt de centrale verdediger van Sporting Portugal gezien als de opvolger van Jurriën Timber, die op het punt staat om naar Arsenal te verkassen. St. Juste staat bij Sporting nog tot medio 2026 onder contract.

Technisch directeur Sven Mislintat heeft de pijlsnelle Nederlander hoog zitten en heeft inmiddels contact gezocht met Sporting en de speler zelf. St. Juste staat in het Estádio José Alvalade nog drie jaar onder contract, waardoor de Amsterdammers vermoedelijk met een forse transfersom over de brug moeten komen. Hoe de speler zelf over een transfer naar de Johan Cruijff ArenA denkt, is vooralsnog onduidelijk.

Aan wat voor transfersom de Portugezen denken, is ook nog niet duidelijk.Transfermarkt schat de waarde van de 26-jarige Groninger in op dertien miljoen euro, maar dat bedrag zal vermoedelijk niet voldoende zijn om Sporting te overtuigen. De transfer van Timber naar Arsenal zal naar alle waarschijnlijkheid spoedig beklonken worden. De verdediger is reeds persoonlijk akkoord met the Gunners, terwijl een deal tussen de clubs waarschijnlijk ook niet lang meer op zich zal laten wachten.

St. Juste begon zijn loopbaan in de jeugdopleiding van sc Heerenveen. In 2015 maakte hij de overstap naar het eerste van de Friezen, waarna Feyenoord overtuigd raakte. De Rotterdammers telden in de zomer van 2017 4,8 miljoen euro neer. Na twee jaar in De Kuip te hebben gevoetbald trok hij naar 1. FSV Mainz 05, waar hij al snel niet meer uit het elftal was weg te denken. In de zomer van 2022 nam Sporting de verdediger voor tien miljoen euro over. Nu een sterk seizoen in Portugal lonkt nu de andermaal de stap naar een Nederlandse topclub.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima verdediger, maar was bij Feyenoord veel te vaak geblesseerd. Daardoor kun je er nooit echt op bouwen. Weet niet of dat nu anders is, anders heb je er niet zo gek veel aan

4 juli 2023 om 21:48

Blessures vielen best mee volgens mij, maar werd altijd op rb gezet.

4 juli 2023 om 21:55

Blessures vallen echt niet mee. Afgelopen seizoen bij Sporting 19 wedstrijden gemist wegens blessures.

4 juli 2023 om 21:57

Heeft in totaal 26 wedstrijden gemist door blessures bij Feyenoord in 2 seizoenen. Daar kan je zoals Aad zegt niet echt op bouwen.

4 juli 2023 om 21:57

Van De Ligt naar Timber en Martinez naar St Juste. De club heeft wel een jas uitgedaan.

Andersom is dit voor St Juste natuurlijk ook geen stap omhoog. Als deze transfer doorgang vindt, zullen de Portugezen ook wel niet helemaal overtuigd zijn.

4 juli 2023 om 21:59

Laatste seizoen bij Mainz ook tig wedstrijden (edit: 23 maarliefst) gemist vanwege blessure. Deze gast is echt wel blessuregevoelig hoor.

4 juli 2023 om 22:01

Op kwaliteit doet St Juste niet veel onder voor Timber hoor. Sneller, kan beter koppen en beter in de omschakeling (Let op, Timber heeft natuurlijk meer talent) Werd in de Bundesliga geprezen en ook in Portugal waren ze, los van zijn blessures, erg blij met hem

4 juli 2023 om 22:17

@ajax1812, eens. Als je het blessurelijstje op transfermarkt wil printen moet je waarschijnlijk papier bijvullen. Ik zou hier geen groot bedrag aan uitgeven. Als je 15m oid moet betalen, gooi er dan nog 5m bij en ga voor Sutalo.

Vitik van Sparta Praag zou ik ook een fijne optie vinden; helemaal top als ze beiden gehaald worden. Als zowel Bassey, Alvarez en Timber vertrekken zie ik toch graag 2 Cv's komen. En gezien we met Kaplan en Hato al 2 linkspoten hebben, liefst twee rechtspoten.

4 juli 2023 om 22:21

Stjuste en dan mio's gaan betalen dan kom je op bedragen uit van rond 20 a 25 Mio ben ik bang dat zou ik niet doen is hij bij lange na niet waard en kun of had je ook Vd. Ven (had je wel eerder moeten handelen) Geertruida kunnen halen en je had ook kunnen gaan voor een stuk goedkoper door Mees Hilgers bijvoorbeeld te halen of Beelen van PEC die schijnt ook erg goed te zijn voor lange termijn. Je kunt ook nog Van Hecke of VD Berg van Liverpool proberen. Opties genoeg maar dan kom je uit bij St Juste... sorry hoor, wellicht als rechtsback maar dan niet meer dan 8 Mio betalen en dat gaat niet lukken

4 juli 2023 om 22:30

Doet niet veel onder voor Timber? Is 4 jaar ouder dan Timber maar is 4 jaar minder ver in alles. Lijkt me niet het niveau dat Ajax moet nastreven.

4 juli 2023 om 22:43

@myvision,
Nee hoor, Timber zijn snelheid, omschakeling en (kop)duelkracht zijn vele malen minder dan van St Juste, aan de bal is Timber enorm goed, maar is St Juste heel behoorlijk.
Timber heeft meer potentie, dat zeker, maar St Juste is qua niveau beter dan de Timber van afgelopen seizoen en doet niet onder voor de Timber van een jaar ervoor, met name als je naar de verdedigende kwaliteiten kijkt, die door Martinez werden gemaskeerd

4 juli 2023 om 22:53

@FR010, dat is wmb wel overdreven. Ik vind st Juste ook goede speler, supersnel, kopsterk en prima aan de bal.

Timber had een minder seizoen, maar werd daarvoor als een van de grootste verdedigende talenten gezien van Europa. Maakte indruk in de CL met rust aan de bal, niet onder druk te krijgen, duels winnen, etc.

St Juste is prima speler, als die niet zoveel geblesseerd was speelde die bij een betere club, maar Timber is toch wel wat klassen hoger.

4 juli 2023 om 23:02

Nogmaals, Timber is zeker een groter talent, maar zojuist voor de gein beide spelers eens vergeleken op Sofascore en als je dan naar die grafiek kijkt die op elkaar wordt gelegd komt deze bizar veel overheen. Ligt er vrijwel precies op.

4 juli 2023 om 23:40

Hoezo verkondig je dit allemaal als feiten? Waar zijn de statistieken? Ik las laatst hier dat ondanks dit erbarmelijke seizoen Timber juist nog de beste cijfers kan overleggen van Cv's in de Eredivisie. Daarbij heb ik St Juste nog nooit een pot zien spelen als ik Timber wel heb zien doen. Niets alleen potentie, ik vind Timber in alles veel beter dan St Juste. Daarbij komt St Juste niet terug van een lekkere Engelse middenmoot maar van een club die we anderhalf jaar geleden, met Timber, totaal de vernieling in hebben gespeeld. Nogmaals, niet het niveau dat Ajax moet nastreven.

4 juli 2023 om 23:50

@myvision: er is maar 1 verdediger in de eredivisie die statistisch gezien met kop en schouders boven de rest uit stak en dat is hancko. Alleen op gebied van passnauwkeurigheid doet timber het wat beter maar dat is logisch aangezien Hancko vaker de lange bal speelt.
Het argument dat Sporting 2 jaar geleden eens een keer is weggespeeld door een Ajax dat niet meer bestaat vind ik wel heel slap. Alsof een Timber dus per definitie niets toe kan voegen aan Napoli?

5 juli 2023 om 04:14

@myvision,
Dus jij vindt Timber goed in de omschakeling? En jij vindt Timber sneller en een betere kopper dan St Juste? Dan heb je St Juste inderdaad nog nooit zien spelen.

5 juli 2023 om 06:08

Dus omdat een club een andere club heeft verslagen stelt het hele team opeens niets meer voor? Dan is dat dus ook het geval bij Ajax na de 1-6

4 juli 2023 om 21:57

Bij sporting wel enorm veel geblesseerd en dat lijkt me belangrijker

5 juli 2023 om 11:31

Niet alleen bij Sporting. Is gedurende zijn hele carriere heel veel geblesseerd geweest.

Heeft zich prima ontwikkelt volgens mij,maar ben bang dat hij behoorlijk veel moet kosten.

4 juli 2023 om 21:53

Precies, ik weet niet wat sporting voor hem wilt hebben. Zou als Ajax zijnde echt geen 15 miljoen voor St. Juste betalen, max 10 milj.

23 milj voor Bassey and 35 voor Bergwijn waren al gek genoeg vorig jaar.

4 juli 2023 om 22:44

Hier heb je echt wel een goede CV aan hoor. Snel. Sterk. Positioneel sterk. Dit is een soort Timber. Niet minder momenteel, maar wel minder potentie natuurlijk.

5 juli 2023 om 11:33

We hebben niks aan een speler die per seizoen gemiddeld 10 wedstrijden geblesseerd is.ben daarnaast ook niet onder de indruk van zijn (voetballende) kwaliteiten.

Alsjeblieft, dat was echt een drama bij Feyenoord. Wie heeft er zicht op de laatste paar jaar? Kunnen we niet uit een beter vaatje tappen?

4 juli 2023 om 21:51

Haha nou nee....hij was absoluut geen drama bij Feyenoord

5 juli 2023 om 00:14

Hij was wel drama bij Feyenoord. Ontzettend matige speler destijds en enorm blessure gevoelig

5 juli 2023 om 06:40

Ja en Hoelang is dat geleden?

5 juli 2023 om 06:49

Matig? Speelde helaas niet op zijn beste positie, maar nog steeds deed hij het dan zeer verdienstelijk

5 juli 2023 om 09:15

@bobiku29: met de manier van discussieren van Vatros moet ik helaas concluderen dat wij dan beiden geen verstand van voetballen hebben. Ook ik vond Stjuste namelijk een prima speler, ook destijds.

4 juli 2023 om 21:52

Wie er zicht heeft op de laatste paar jaar? Staat letterlijk in de tekst.. bij Maïnz niet meer weg te denken en bij Sporting een sterk seizoen..

4 juli 2023 om 22:09

Met alle respect: Mainz... en bij Sporting heeft hij het afgelopen "sterke seizoen" 7 wedstrijden in de basis gestaan in de competitie.

5 juli 2023 om 01:37

Mainz doet in NL gewoon mee in voor een top-3 klassering. Of denk jij dat clubs als AZ en Twente zoveel beter zijn?

5 juli 2023 om 11:35

Nou geef je Mainz veel te veel krediet. Nummer 9 van de BL. Thuiswedstrijden over het algemeen sterk, maar zeker niet beter dan een AZ of Twente.

5 juli 2023 om 12:41

Maar zeker ook niet minder dat kan ik je wel vertellen.

4 juli 2023 om 21:53

Zo slecht was hij toch niet bij Feyenoord? Daarnaast speelde hij rechtsback terwijl hij een cv is.

4 juli 2023 om 22:40

Maar dat Feyenoord was toen toch helemaal niet best?

4 juli 2023 om 23:44

@myvision: want het verandert iets aan het nivo van St Juste destijds als de rest van het elftal toen minder was? We hebben het er niet over dat Feyenoord toen goed was...we zeggen dat St Juste toen ook gewoon al heel goed voetbalde

5 juli 2023 om 00:39

Wonnen wel met 6-2 van Ajax....

4 juli 2023 om 21:55

Mensen roepen en liken hier altijd maar wat he. Bij Feyenoord was hij al goed. Werd helaas als rechtsback gebruikt, terwijl de trage Botteghin mocht blijven aankloten. Daarbij heeft hij zich enorm ontwikkeld

4 juli 2023 om 22:27

Speelt hij Sporting ook niet rechtsback dan? Misschien haalt Ajax hem wel voor de rechtsback positie.

4 juli 2023 om 22:34

Hij was bij Feyenoord al goed maar dat was een minder goed Feyenoord. Ajax moet echt een klasse of 3 hoger nastreven. St Juste is al 26, komt niet van een niveau dat voor Ajax hoger zou moeten zijn en is in niets een Ajaxspeler. Nee bedankt.

5 juli 2023 om 06:53

Myvision, St. Juste heeft een redelijk vergelijkbaar profiel met Timber. Timber gaat een stuk beter worden, maar 'in niets een Ajaxspeler' slaat nergens op. Hij is zeer comfortabel aan de bal, kan hoog verdedigen en is defensief sterk. Wat moet hij nog meer kunnen? Als je denkt dat je drie klasses beter kunt krijgen dan een zeer gewaardeerde kracht van Sporting, dan heb je een bord voor je kop. Ben benieuwd wat voor namen je zelf in gedachten hebt

4 juli 2023 om 21:59

Kijk eens op YouTube. Hij kan het echt wel

4 juli 2023 om 22:02

Ik kan het op YouTube ook best wel goed... Zegt geen reet

4 juli 2023 om 22:22

ja als je een Youtube filmpje voldoende vind..... pffhh

5 juli 2023 om 00:05

Nou, ik weet niet wat voor bril jij draagt? Bij Feyenoord dikke prima, blessure. Maar in Portugal echt een dikke prima.

5 juli 2023 om 01:40

Wat lul jij dan. Echt een underrated verdediger die snel is, sterk is en goed kan opbouwen. In mijn optiek beter dan die overschatte VD Ven die nu door iedereen opeens geprezen wordt.

5 juli 2023 om 04:58

Hoeveel wedstrijden per seizoen is hij zo snel sterk en goed in de opbouw? En hoeveel wedstrijden per seizoen is hij dat niet omdat hij niet speelt?

Tuurlijk St. Juste is geen slechte speler en zit in z’n prime (al vraag ik mij af of hij überhaupt het niveau heeft wat Ajax moet nastreven), het is wel iemand die waarschijnlijk geen geld oplevert! Juist goede spelers van een jaar of 22 zou Ajax moeten halen, zodat deze kunnen worden doorverkocht. Ik ben bang dat ook dit weer een geval “zie je nou wel; mist het niveau” wordt…

5 juli 2023 om 00:32

Niet mee eens je moet juist een goede balans hebben en het liefste de ervaring in de as. Je hebt een hele hoop jonge jongens met restwaarde: Hato, Kaplan Vos, Taylor, Tahirovic Concenciao etc. Met jongens als Boomen, Klaassen, Berghuis en Tadic is het middenveld en de aanval voorzien van ervaring, maar dit ontbreekt in het centrum. Ik zou juist voor een redelijke ervaren cv gaan met snelheid en koopkracht. St juste voldoet aan al deze eigenschappen dus ben vrij positief. Het feit dat hij wel eens afwezig is bied tegelijkertijd perspectief voor Aertsen om de stap naar het eerste te maken.

Ik raak steeds minder onder de indruk van Mislintat.

4 juli 2023 om 21:54

Het zijn geruchten..... Geef het eerst een kans en zien of een aankoop uitpakt, als een gerucht werkelijkheid wordt, voor we gaan piepen

4 juli 2023 om 22:08

Feyenoord DNA ...

4 juli 2023 om 22:21

Inderdaad. De aankopen worden conference league waardig.

4 juli 2023 om 22:27

Ik steeds meer onder de indruk van Mislintat. De kans is immens dat niet een speler uit het geruchtencircuit wordt aangetrokken. Tot nu toe zijn de aankopen van mislintat allemaal verassingen die niet eerder genoemd zijn.

4 juli 2023 om 22:38

Sorry hoor, verassingen zeker, maar of ze Ajax nu beter maken? Ik zat vorig jaar met verbazing naar jullie club te kijken, het verval was groot na het vertrek van Overmars en ten Hag, maar als je dan nu ziet... er is helemaal niets meer over van het Ajax wat tegen de Europese top aanklopte. Van trainer tot spelers is het niet dat je zegt wauw, de aanstormende talenten worden elders gestald en er is schijnbaar geen geld meer voor echte toppers. Echt verbazingwekkend.

4 juli 2023 om 23:47

Ik ben wel blij met de middenvelders. Nu nog een rechtsbuiten, een spits en een extra CV.

5 juli 2023 om 00:38

Het verhuren is juist een goede ontwikkeling. Kijk naar Salahedine, Botman en Noa Lang, maar ook Sambo bij PSV! Ze krijgen de kans om elders te laten zien of ze klaar zijn voor de stap. Sommige spelers hebben een langere aanloop nodig en er moet ook plek voor je zijn..

Overigens wel met je eens dat er een mega transformatie plaats vind en Ajax en door de vele mutaties niet beter op is geworden. Wat overigens logisch is!

5 juli 2023 om 06:21

Branco van de Boomen is inderdaad niet zo'n bijzondere aankoop op het eerste oog, maar wie weet verrast hij. Die speler van Roma is een vraagteken maar klinkt wel interessant. Verder is het veel te vroeg om te oordelen.

Edit: @ Romarky is dit.

4 juli 2023 om 22:31

Wanneer zou je wel onder de indruk zijn dan? Imo kan je hem pas beoordelen in okt/nov als je de waarde en balans in selectie kunt gaan beoordelen.

En daarbij, ervaring met Mislintat leert dat als er een gerucht is en Ajax niet binnen 24h met de bevestiging komt, dat er niets van klopt.

5 juli 2023 om 08:10

Dan ga je er wel direct uit dat het waar is. Ook vrij naïef oigatinha

Dit zou wel een verrassende zet van Mislintat zijn. Maar of dit de verdediger die je echt verder helpt vraag ik mij af.

Ajax heeft ook Kaplan nog...

4 juli 2023 om 21:51

Die moet eerst maar eens zorgen dat hij niet geblesseerd is en daarnaast weten we ook nog niet eens wat zijn niveau is

4 juli 2023 om 22:01

Nou dat geldt voor zowel Kaplan als St. Juste dan. Laatsgenoemde heeft afgelopen twee seizoenen ook tientallen duels (zo'n 40 (!) zelfs) gemist vanwege verschillende blessures namelijk. Wel een vrij prima verdedigers overigens maar zou er echt niet dik door de 10 miljoen voor neerleggen (en dat is wel een bedrag wat Sporting CP verlangt waarschijnlijk).

4 juli 2023 om 22:00

Dat is een linkspoot, die moet zich dus vooral focussen op de linker centrale positie. Ajax speelt namelijk altijd met een linkspoot en een rechtspoot centraal

4 juli 2023 om 22:36

Kaplan is wel een linkspoot, maar heeft in Turkije altijd rechts centraal gespeeld. Zo zal ie ook gescout zijn. (Al zal ie ook best libks kunnen slelen uiteraard)

5 juli 2023 om 06:24

Ik wist dit al maar snap alleen niet waarom. Was de speler die op links stond bij Trabzonspor dan ook linksbenig of zo?

5 juli 2023 om 07:35

Altijd ? De volledige 879 minuten ? Kaplan zal een groot talent zijn maar heeft nog totaal geen ervaring en wat ik begreep werd er gezegd dat hij ook rechts achterin kan spelen. Dat klinkt als zijnde hij speelt links achterin maar rechts is ook geen probleem.

"dé opvolger" van Timber lijkt me niet, St Juste is te vaak geblesseerd daarvoor. Als een van de 2 Rcv's die eigenlijk nog noodzakelijk zijn lijkt het me geen verkeerde keus, mits het transferbedrag niet te hoog ligt. St Juste heeft zich in het buitenland best aardig ontwikkeld, is erg snel en stond eerder volgens mij ook in belangstelling van hoger aangeschreven clubs. Zou geen slechte keuze maar zitten veel haken en ogen aan

4 juli 2023 om 22:21

Zal denk ik wel ergens rond de 10 miljoen liggen, verwacht niet dat Sporting hem met verlies wil verkopen en 10 miljoen was zijn aankoopbedrag. Verder lijkt het mij een prima speler, maar ook niet echt een topper. Verwacht persoonlijk dat er echt meer nodig is wil Ajax weer dichter tegen het niveau aankomen van ten Hag. De aankopen tot dusver vind ik niet echt overtuigend.

Ik zie het niveau toch wel echt verder en verder dalen bij Ajax. De vijver waar ze nu in vissen is eigenlijk dezelfde als PSV en Feijenoord (ok niet qua prijs a 13 miljoen maar wel qua kwaliteit die je ervoor krijgt). Hoe anders was dat nog geen jaar geleden.

Offtopic: ben ik de enige waarbij de VZapp continue vastloopt de laatste dagen of is dit ook bij anderen zo?

Zeker prima speler! Heeft zich echt groots ontwikkeld sinds zijn tijd in het buitenland bij Mainz en nu Sporting. Echt volwassen kerel geworden.

Maar ik persoonlijk zou die transfersom die timber gaat opleveren, liever uitgeven aan 2 vervangers namelijk:

Josip Sutalo & Konstantin Mavropanos.
Dat zijn echt goede voetballers, verdedigers, opbouwende spelers en echte strijders!

4 juli 2023 om 22:19

Ja doe maar 1 van die 2 dus. Om nou 2 dure Rcv's te kopen terwijl je nog Bassey, Kaplan en Hato hebt die LCV kunnen staan lijkt me wat teveel van het goede.

4 juli 2023 om 22:24

Ja snap ik, maar wanneer timber weg is, heb je niemand op die positie. Dus je moet er wel 2 halen. Dus het liefst die 2. Die kunnen elkaar afwisselen en dan st juste als rechtsback

4 juli 2023 om 22:59

Hoezo moet je dan 2 Rcv's halen? Die kosten beide 20 miljoen plus. Dan ga je er toch niet 1 op de bank neerzetten? Gewoon 1 goede RCV halen als vervanger van Timber. En dan of Bassey op LCV het vertrouwen geven, of verkopen en vervanger halen. Kaplan weten we nog te weinig van en is maar afwachten hoe die herstelt van zijn zware blessure.

5 juli 2023 om 00:50

Maar dan heb je maar 1 RCV. Wat als die geblesseerd raakt??

5 juli 2023 om 00:52

En voor lcv heb je al hato en kaplan (mocht hij niet blessuregevoelig zijn). Dusja het gaat nu om de rcv. Timber was de enige officiele speler op die positie. Dus je hebt er sowieso 2 nodig. Dubbele bezetting

5 juli 2023 om 01:53

Ik zeg niet dat ze geen back-up RCV moeten halen. Maar niet 1 van 20 miljoen!

5 juli 2023 om 02:17

Jaa oke, ik snap het. Wie zie jij als goede vervanger van timber dan? En die niet al teveel geld moet kosten

Tja, als de plekken 3 t/m 6 het doel zijn, zou je St. Juste deel van de selectie laten zijn. Maar dan neem je wel definitief afstand van kans op de eerste twee plekken. Het zij zo....

4 juli 2023 om 21:59

St juste zat tegen het NL elftal aan. Prima speler, ook voor de Nederlandse top. Blessures is het enige wat gevaarlijk is.

4 juli 2023 om 22:05

Lekker bezig die data Duitser. Ik zou Leslie de Sa ook nog graag zien en liefst Jurgen Colin er ook nog bij, dan is de selectie rond. Laat het nu maar compleet mis gaan

4 juli 2023 om 22:09

Haha het zit niet mee he, Hans.
We zitten inmiddels een beetje in een paralel universum. Ajax gaat voortaan achter oud Feyenoorders aan. Het moet niet gekker worden

4 juli 2023 om 22:15

Oud Feyenoorders heb ik persoonlijk helemaal geen probleem mee.
Maar deze jongen is niveau Heerenveen en zelfs dan nog schat ik hem te hoog in.
En dan verhogen ze by the way de Scc's met 6.5% en dan krijg je dit.......

4 juli 2023 om 22:20

Nee, maar normaal kwam Feyenoord juist met oud Ajacieden aanzetten. Alles lijkt om te keren. Benieuwd of wij nu ook ongeveer 30 jaar succes krijgen .
Overigens niet mee eens dat St Justr matig is. Hele goede snelle verdediger, jammer van zijn blessuregevoeligheid.

4 juli 2023 om 22:24

Die data Duitser kijkt kennelijk niet naar de blessure data. Wederom neemt hij een groot risico, net als bij de trainer die nog nooit een topclub heeft getraind en geen ervaring heeft met Europees voetbal. Het kan allemaal goed uitpakken maar casino Sven houdt wel van een gokje volgens mij.

4 juli 2023 om 22:29

Tja hield volgens mij met name de bank warm in Portugal. Bij Feyenoord vond ik hem nou ook niet uitblinken toch?

4 juli 2023 om 23:47

Nee hoor...was standaard basis in Portugal wanneer hij fit was. Alleen is ie dat zelden. Zou meteen de beste verdediger bij Ajax zijn,maar je hebt er weinig aan als ie altijd in de lappenmand zit

5 juli 2023 om 05:55

Helemaal niet! Ik ben fan van Sporting en hij staat dit seizoen normaal gesproken geen basis, maar door blessures en schorsingen uiteindelijk toch zijn wedstrijden gespeeld! Maar als je ziet wat een gatenkaas het was afgelopen seizoen dan wens ik Ajax veel succes met hem! En hij is ook nog eens heel erg blessure gevoelig! Miste daardoor de eerste maanden veel wedstrijden

Als dit als directe vervanger wordt gezien van Timber ben ik bang dat onze nieuwe TD de lat niet hoog genoeg legt. Als dit als vervanger van Sanchez is, prima. Extra optie erbij die zowel als rechtsback als rechts centraal uit de voeten kan, Nederlands en prima niveau. Maar nogmaals, als directe vervanger van Timber te min in niveau nu, geen potentie om zich sterk te ontwikkelen, te blessuregevoelig... Onze TD moet echt uit een ander vaatje gaan tappen, want hier gaan we de oorlog niet mee winnen.

Jezus mina wat een niveau staat die kwalitatief uitermate teleurstellende Data Duitser voor. Die verlaat al voor de kerst met de staart tussen de benen de JC Arena
Moest er helemaal uit Duitsland een TD komen om St Juste te scouten?

4 juli 2023 om 22:16

Kwalitatief gezien is het toch gewoon een goede speler? Heeft het in Duitsland en Portugal erg goed gedaan. Bij Feyenoord eveneens alleen werd hij daar veelal misbruikt als rechtsback. Als minpunten zou je de blessuregevoeligheid en de prijs kunnen noemen.

St. Juste is helemaal geen slechte optie. Bij Feyenoord verkeerd gebruikt als RB, daar leek hij te zijn gefaald maar zo zie ik dat niet. Hij is verkeerd gebruikt en op CV is het gewoon een prima optie. Ook bij Sporting toch aardig goed gedaan. Timber heeft misschien meer potentie maar hoe Timber afgelopen seizoen speelde, is St. Juste een hele vooruitgang. En niet minder dan Timber in zijn ''top'' seizoen bij Ajax.
Ik zie het wel zitten in St. Juste, maar denk dat er nog wel betere opties beschikbaar zijn voor Ajax. Wellicht komt er nog een verdediger bij want er is op RCV vrijwel niets beschikbaar.

De titel had ook kunnen zijn: Oud-Feyenoorder moet Oud-Feyenoorder opvolgen bij Ajax😜.

St Juste komt m.i. tekort voor Ajax. Vond hem destijds bij Feyenoord ook niet fantastisch en was verbaasd dat we er nog een goed bedrag voor kregen.

Is hij ook niet flink wat geblesseerd geweest?

4 juli 2023 om 22:21

Omdat Gio hem misbruikte op rb

Ik snap de keuzes niet van Ajax. Drie jaar geleden riep ik: Ajax het nieuwe Bayern van Nederland. Het Nederlandse voetbal is failliet omdat de andere clubs niet mee kunnen. Alles is binnen 12 maanden anders. Van de selectie ben ik niet onder de indruk. Nu ook weer de interesse in S’ Juste. Dit zijn toch niet de aankopen die Ajax naar de Europese subtop moeten brengen? Buiten Amsterdam is iedereen blij met de ontwikkelingen Ajax. Maar het is toch bizar na de buikschuivers van Overmars en vd Sar in Madrid.

4 juli 2023 om 22:35

Van het Bayern naar Bochum van Nederland

4 juli 2023 om 22:36

Vooral niet onder de indruk blijven. Ajax kijkt eindelijk niet meer naar namen, maar profielen. Met veel bombarie Bergwijn, Bassey en Wijndal aantrekken heeft helemaal niets opgeleverd. De nu aangetrokken spelers hebben specifieke kwaliteiten en een bepaald profiel wat Ajax afgelopen seizoen flink heeft gemist. De gemiddelde fan denkt in namen, dan is het vooralsnog totaal niet indrukwekkend. Als je echter gaat denken in kwaliteiten en profielen dan is het haast eng wat Mislintat aan het doen is. Of het goed genoeg is en samensmelt tot een geheel is afwachten. Ben heel benieuwd wat er bij komt zodra er wat uitgaande transfers hebben plaats gevonden.

4 juli 2023 om 22:39

Haast eng? En dan vervolgens aankomen met het is afwachten of het samensmelt tot een geheel. Je kan onmogelijk zeggen dat er in het verleden geen betere aankopen werden gedaan en ook de trainer was nou niet de meest voor de hand liggende keuze.

4 juli 2023 om 22:41

@ninjakal
Zo geweldig deed Juste het niet bij Feyenoord en kreeg in Portugal een houten reet van het bank zitten. Moet je daar blij van worden?

4 juli 2023 om 23:42

Dat riepen ze nog geen jaar geleden.

goede speler, heeft zich flink ontwikkelt laatste jaren.
zou zeker niet minder zijn dan timber (in huidige vorm), een upgrade zelfs.

Lastig. Aan de ene kant blij dat ook naar Nederlandse spelers wordt gekeken. Dat deed Overmars ook, één van de redenen dat hij heel graag Bergwijn wilde. St Juste heeft lengte en snelheid. Maar zoals ik me hem herinner ook net niet. Misschien is hij gegroeid in het buitenland. Wel een speler met enige ervaring die daarmee ook zn transfersom niet terug zal verdienen (of liever nog: waar we aan verdienen).

Hahaha.
Nouja, ken m van Heerenveen en dat wordt nog wat zullen we maar zeggen. Geen echte verdediger imo

Wat moeten we hier nu weer van vinden? Blessuregevoelige verdediger met weinig restwaarde voor een stevige prijs. Onze Duitse TD houdt wel van een gokje (steijn is ook een groot risico) maar of het goed uitpakt? Kans is aanwezig dat Sven met Weihnachten weer in Die Heimat is.

Met zulke aankopen, eerst die van den Boomen en nu St Just zie ik Ajax niet meedoen om het kampioenschap. Die zal waarschijnlijk gaan tussen Feyenoord en PSV.

Onbegrijpelijk en absurd wat daar in Amsterdam gebeurt

4 juli 2023 om 22:38

Tja, eigenlijk ongehoord. Je haalt een scout uit Duitsland en dan denk je, die kijkt verder dan zijn neus lang is. En dan krijg je Boomen en dit.....pffffffffffffff

4 juli 2023 om 22:41

Jaa onwerkelijke transfers. Hij lijkt geen grote namen binnen te krijgen die duitser. Duurt ook allemaal veeels te lang die transfers. Hoelang zijn ze bijvoorbeeld al bezig met spits zoeken en rechtsbuiten & met die spertsyan.

4 juli 2023 om 22:44

Tja, een na laatste daad van Sar was deze joker aanstellen. Daar had hij veertien maanden voor nodig. En wij zitten nu wellicht voor jaren aan deze data Duitser vast

4 juli 2023 om 22:44

Jaa idd onbegrijpelijk Raubaht, maar het duurt ook allemaal veels te lang al die transfers. Waar is nieuwe rechtsback, opvolgers timber, extra rechtsbuiten, nieuwe spits, spertsyan?

4 juli 2023 om 23:16

Oh ja want de aankopen van PSV en Feyenoord zijn van grotere klasse? De wind draait wel heel gemakkelijk in het voetbal
Begin vorig jaar werd er nog gesproken over het Bayern van Nederland. Verschrikkelijke jankers dat het niet eerlijk is. En nu na dit jaar is het zogenaamde verval niet meer te stoppen. Feyenoord en PSV gaan strijden om de titel en Ajax komt er niet meer aan. Geloof je dat echt zelf?

Ik zie vooral mensen flink in de negativiteit hangen. En het zijn vooral supporters van andere clubs die dit zogenaamde verval van Ajax aan willen praten. De supporters die nu hardst lopen te klagen, zijn straks de supporters die weer vooraan staan als het wel weer hosanna is.

Waarom zou hij van Sporting naar Ajax gaan? Prachtige club, goede supporters, geweldige stad en lekker weer. Als je ambitie hebt, ga je nie.

Is het waarschijnlijk hoge bedrag niet waard, wel een aardige speler maar een speler die elk jaar 20+ wedstrijden mist heb je niets aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren