Cristiano Ronaldo roemt eigen prestaties: ‘Ik wil al mijn fans bedanken’

Vrijdag, 14 juni 2019 om

Cristiano Ronaldo heeft naar eigen zeggen ‘een onvergetelijk seizoen’ achter de rug. De aanvaller van Juventus en het nationale elftal van Portugal laat vrijdagavond via zijn account op Instagram weten dat hij bijzonder tevreden is over de voorbije voetbaljaargang en datgene wat hij tot dusver in het kalenderjaar heeft gepresteerd.

“Wat een onvergetelijk seizoen!”, begint Ronaldo. “Nieuwe ervaringen, gigantische club, geweldige stad, gebroken records en drie prijzen erbij! Ik wil alle fans van Juventus bedanken voor de prachtige manier waarop ik in Italië ben verwelkomd. Jullie zijn een belangrijk onderdeel van onze overwinningen.”

“Ik wil al mijn fans over heel de wereld bedanken en vooral de mensen in Portugal die ons geholpen hebben om een historische prestatie met Portugal neer te zetten”, doelt Ronaldo op de recente verovering van de Nations League, ten koste van Nederland (1-0). “Jullie hebben altijd een speciale plek in mijn hart.”

Ronaldo geeft aan dat hij ‘geweldige momenten’ en ‘recordbrekende prestaties’ nooit vergeet, om vervolgens al zijn prestaties in 2019 op te sommen. “De winnende goal in de Italiaanse Super Cup, de winst van de Serie A, de titel van Beste Speler en 21 doelpunten. De winst van de Nations League en een hattrick.”

“Eerste voetballer met 100 zeges en 125 goals in de Champions League, eerste voetballer met minimaal tien UEFA-titels, eerste voetballer die op alle landtoernooien (WK, EK, Confederations Cup en Nations League) heeft gescoord en eerste voetballer die in tien opeenvolgende landentoernooien tussen 2004 en 2019 heeft gescoord.” Ronaldo sluit af met de volgende boodschap: “Tot gauw! Samen zullen we vechten voor nieuwe veroveringen. Ik reken op jullie.”Gerelateerd

112 reacties (laatste reactie door origineel)

Ik houd hier niet zo van, niet dat het niet knap is ofzo wat hij heeft gepresteerd, maar naar mijn mening is het sierlijker als je bescheiden blijft als speler.

14 juni 2019 om 21:37

Tja en zo gauw Zlatan zoiets zegt vind iedereen het vaak geweldig.. .

14 juni 2019 om 21:39

Tja, maar dat is ook wel een beetje een uitzondering, dat is meer een typetje geworden.

14 juni 2019 om 21:39

Bij Zlatan weet iedereen dat hij het als grapje bedoelt al zn hele leven. Hij weet zelf natuurlijk ook dat hij geen god is.

14 juni 2019 om 21:46

Bij Zlatan zijn het humoristische opmerkingen met een knipoog. Ronaldo meent alles wat bij zegt over zichzelf. En dat is best een hoop.

14 juni 2019 om 22:22

Snap sowieso niet waarom humoristische opmerkingen überhaupt worden vergeleken met serieuze opmerkingen van Ronaldo. Is toch appels met peren vergelijken dit, en Ronaldo is toch niet zo raar bezig met deze opmerkingen. Hij heeft gewoon een groot aantal volgers en supporters die hij hier aanspreekt en bedankt. Wat een gezeur zeg.

14 juni 2019 om 23:28

Ik vind Zlatan ok een narcistische idioot.
Niks humoristisch aan.

14 juni 2019 om 21:37

Daarnaast is hij wel heel erg opzoek naar die gouden bal hè? Zal het door een andere kanshebber met 5 gouden balletjes komen? Ronaldo wil denk ik voorgoed beter aangeschreven staan. Hij heeft een goed seizoen gehad, maar naar mijn mening niet goed genoeg.

14 juni 2019 om 22:49

Naja, Messi heeft voor zijn doen ook geen topseizoen gehad, met 'maar' 1 landstitel (natuurlijk wel topscorer enzo), maar alsnog, voor zijn doen is 1 prijs niet veel.. Kan natuurlijk nog veranderen als hij nog een prijs pakt met Argentinië.

14 juni 2019 om 22:58

Messi heeft weer een stuk of 300 goals gemaakt dit seizoen. Kan hij er wat aan doen dat Suarez faalde op Anfield? Maar 1 teamprijs gewonnen dus hij kende een matig seizoen, wat een drogargument. De gouden bal is geen extra prijs voor degene met de meeste prijzen...

15 juni 2019 om 00:07

Haha omdat Suarez faalde op Anfield? Messi liet eens te meer zijn team in de steek op een belangrijk moment. Suarez probeerde tenminste nog en viel op. Niet dat dit goedpraat wat Ronaldo doet, want hij heeft inderdaad zeker niet zijn beste seizoen gespeelt. Maar zowel Messi als Ronaldo verdiend dit jaar geen gouden bal.

15 juni 2019 om 00:40

Suarez faalde inderdaad op Anfield! Heb je niet gezien dat hij 3 1 op 1 kansen misste? In beide wedstrijden tegen Liverpool trouwens creëerde Messi zoveel kansen voor zijn teamgenoten, maar voor Suarez als topspits zijnde was gewoon zwaar beneden peil. En Messi verdiend de gouden bal veel meer dan Ronaldo en er valt te discussiëren tussen Messi en Van Dijk. Maar Ronaldo zeker niet

15 juni 2019 om 09:06

Arme Messi toch, zo zielig dat zijn medespelers telkens falen, maybe naar een andere team, oh wacht dat lef heeft ie niet

14 juni 2019 om 21:40

Van Ronaldo hoef je dat niet te verwachten. Ik hou wel van de uitgesproken spelers zoals Depay, Ronaldo, Zlatan enzo, die geven de sport kleur. Verder, het was geen slecht jaar voor Ronaldo, die Champions league is echt een ding van Juventus, geen te gekke cijfers maar wel veel prijzen gepakt dit jaar, mooi voor hem. Nog 2-3 jaar genieten van deze man en dan is het klaar.

14 juni 2019 om 21:42

Ja, maar ik weet niet waarom, ik kan het ook niet zo goed onderbouwen. Maar ik zie het voor Ronaldo niet zo rooskleurig in bij Juventus. Hij speelt niet zo vrij als bij real, en hij is te veel opzoek naar een doelpunt. Ik weet het niet hoor.

14 juni 2019 om 21:47

Nou ik weet niet hoor maar de wedstrijden die ik heb gezien van Juve was hij vaak de bal aan het halen en medespelers zoeken, aan de andere kant, Juve heeft het toch ook gehaald voor de goals?

14 juni 2019 om 23:34

Ronaldo heeft ook juist een vrije rol bij Juve, maar droeg wel de verantwoordelijkheid voor de goals. Juve was dit jaar veel te terughoudend en verdedigend ingesteld. Ronaldo kreeg dan ook weinig aanvoer en ging vaak zelf op zoek naar een goal. Nou is Ronaldo daar natuurlijk altijd wel mee bezig. Ik denk dat het met de bijna zekere komst van Sarri, volgend seizoen makkelijker voor Ronaldo zal zijn. Dit was ook zijn eerste seizoen in Italië.

15 juni 2019 om 00:09

Je zelf eind vh seizoen prijzen met zo'n fantastische carriere en zo'n inspiratie voor miljoenen mensen op de wereld in welke branche dan ook, Hard work Pays off at its best, ik vind dat hij dit mag doen Tim

Ja ik snap dat hij er trots op is en dat is ook zeer terecht. Hij hoeft het van mij niet zelf te zeggen dat komt voor mij stom over. Er zijn al genoeg andere die al deze prestaties hebben opgenoemd.

Klinkt alsof iemand heel bang is dat de gouden bal naar Virgil gaat 😉

14 juni 2019 om 21:40

Ik denk dat hij hem virgel wel gunt, maar hij wil niet dat Messi zijn zesde haalt ben ik bang... Alleen een aanname hè

Wat praat deze man graag over zichzelf! Je zou hij haast denken dat hij posters van zichzelf heeft hangen in zijn kamer. Geef mij maar een bescheiden Messi.

14 juni 2019 om 22:04

Ronaldo heeft een razend knappe vriendin maar raakt volgens mij pas echt opgewonden als hij zijn erelijst op wikipedia bekijkt. Of gewoon zijn spiegelbeeld.

14 juni 2019 om 22:30

Of zijn als hij zichzelf in zijn onderbroek ziet op een reclamebord.

15 juni 2019 om 00:10

Of zijn bankrekening uiteraard, ook wel geil.

Ronaldo is zich zelf aan het promoten de laatste tijd😂 zich zelf naar de goude bal praten. Alles van Dijk of messi in hem niet wint dan kan deze goude bal opdoeken

14 juni 2019 om 22:00

Gouden bal is al jaren een grap en zou beter opgedoekt kunnen worden. Prijs voor de beste voetballer heeft niets met teamprestaties te maken maar zou puur om de beste voetballer moeten gaan.

14 juni 2019 om 22:13

Als je zo kijkt had messi hem dan de afgelopen 10 jaar moeten krijgen

14 juni 2019 om 22:30

Ja want Messi sleept iedere keer zijn teams er echt doorheen met zijn hangende schouders .

15 juni 2019 om 09:39

Ik kan me wel voorstellen dat Messi s schouders soms gaan hangen Kijk eens naar de wedstrijd Barcelona Liverpool Hij zet daar een paar keer mensen vrij voor de keeper en ze verprutsen het Dat is wel de reden dat Liverpool überhaupt nog een kans had

14 juni 2019 om 22:13

Dat kan sowieso al. Afgelopen jaar nog Modric de beste en vooral Messi 5e is een grotere grap dan Ronaldo die dit jaar de ballon d'or zou winnen.

De Pelé van de huidige generatie. Zal waarschijnlijk over 40 jaar nog steeds wekelijks roepen dat hij de beste aller tijden is. Deze schreeuw om meer aandacht voor zijn zogenaamd fantastische seizoen past precies in dat plaatje.

14 juni 2019 om 22:12

Deze man is zo vol van zichzelf dat als ik hem was een groepsfoto van mezelf liet maken wat een vreselijke narcist die houd zo vreselijk van Ronaldo , die heeft volgens mij posters van zich zelf boven zijn bed hangen .

14 juni 2019 om 23:01

Je hebt mijn nieuwsgierigheid wel gewekt, hoe maak je in godsnaam een groepsfoto van jezelf?

14 juni 2019 om 23:09

Camera op statief zetten en jezelf op meerdere posities fotograferen. Vervolgens in Photoshop de foto's over elkaar heen leggen en na wat poetswerk heb je een groepsfoto. Zo moeilijk is dat niet..

Wat een zelfverheerlijking en hij heeft niet een top seizoen gehad. Probeert zich op deze manier in de gouden bal strijd te gooien... triest

Ik kan de afkeer tegen ronaldo soms begrijpen, maar als een zlatan die "niets" heeft gespresteerd dit zou zeggen zou iedereen het super vinden.

14 juni 2019 om 22:11

Bij Zlatan vind ik het vaak net zo irritant. De afkeer die ik soms voel komt voornamelijk vanwege zijn gedrag, zijn prestaties verdienen namelijk niets dan respect. En zo zullen er wel meer over denken.

14 juni 2019 om 22:12

Mensen moeten leren begrijpen dat Zlatan niet serieus denkt dat hij zo’n god is..... Door de jaren heen is dit gewoon een type geworden.

15 juni 2019 om 13:01

Ibra doet het me een knipoog, Ronaldo meent oprecht wat hij zegt... groot verschil.

Dit mannetje begint ronduit storend te worden. Vol van zichzelf en a la Zlatan erg zelfverzekerd over willen komen. Heeft een matige tot slecht seizoen gedraaid. In de serie vrijwel niets uitgevreten en daar is zelfs een 36 jarige tipscorer geworden, CL door Ajax eruit en dan na het winnen van de Nation League zeggen van ik moet die gouden bal. Kom op zeg, deze man is niet meer serieus te nemen. Messi is al jaren de ongenaakbare beste speler ter wereld alleen is de gemiddelde liefhebber het normaal gaan vinden wat hij doet en zijn we een beetje Messi moe gaan worden. Maar laten we normaal doen want en die prijs gewoon aan hem geven want hij is al een paar keer onterecht aan een ander gegeven. Kom nog steeds niet bij dat Modric hem kreeg.

14 juni 2019 om 23:28

“Heeft niks laten zien in Serie A” is club topscorer geworden van een club die de serie A heeft gewonnen. Heeft in de CL, in zijn eentje atletico uitgeschakeld. Heeft zijn werk gedaan tegen Ajax door 2x te scoren. Ook is het veel moeilijker om te scoren in de Serie A dan in de Laliga. Hij mag ook best zelfverzekerd zijn na 5 Ballon d ors, en alles wat hij bereikt heeft.

15 juni 2019 om 01:45

@hak. Had tegen me zelf gezegd niet te reageren op dit topic, maar je liet geen keus Haha . Topscorer geworden van een club die serie a heeft gewonnen?? Serieus is dat een argument om te zeggen dat Ronaldo een goed seizoen heeft gehad... Juve is al jaren heer en meester in de serie a, had knapper geweest als ie capocanonnieri had geworden, maar niet gelukt ondanks het top seizoen. In de cl atletico uitgeschakeld.. oké. En daarna.. is ie als kind te kijk gezet door Ajax.

15 juni 2019 om 09:15

Hij heeft 2 maal gescoord tegen Ajax als Barca/Argentinië faalt dan ligt t nooit aan Messi maar aan zijn medespelers als Juve/Portugal verliest dan ligt t aan Ronaldo volgens mij faalde het middenveld en verdediging van Juve, 2x gescoord dan moet je met die zgn super Italiaanse verdedigers kunnen redden, je vindt zeker dat Messi een super seizoen heeft gedraaid. Beter had je naar jezelf geluisterd en idd niet gereageerd want iets wijs komt er niet uit

14 juni 2019 om 23:47

En het is echt heel moeilijk om kampioen te worden in Italië. Hoe vaak was Juventus kampioen voordat Ronaldo kwam? Dat moet nooit zijn geweest nu jij hem aanhaalt als de grote verlosser.

15 juni 2019 om 00:33

Naja Barcelona is in de laatste 10 jaar ook 8x kampioen geweest, en messi de cijfers zijn daardoor niet slechter ofz. Het gaat erom dat Ronaldo wel gewoon een goed seizoen heeft fedraaid, dat juve altijd al kampioen werd heeft daar niks mee te maken. MisterObjecti doet alsof hij een kut seizoen heeft gehad met zero aandeel.

15 juni 2019 om 01:10

Aangezien jij stelt dat de winst tegen Atletico enkel en alleen door hem kwam, hoe zit het dan met het verlies tegen Ajax? Je weet wel, de wedstrijd waarin hij uit pure frustratie een smerige overtreding beging op Veltman. Een overtreding waarvoor hij rood had moeten krijgen in plaats van geel. Kwam dat verlies ook door hem of is hij alleen verantwoordelijk als Juventus wint?

15 juni 2019 om 01:11

Bovendien is het wel belangrijk dat Juventus altijd kampioen wordt. Dan is het makkelijker om topscorer te worden.

Hij is gehaald om de CL te winnen. Daarin heeft hij gefaald.

15 juni 2019 om 09:20

Hij deed wat ie kon in de CL beslissend tegen Atletico en gewoon ff 2 maal scoren tegen Ajax, grappig is dat wanneer barca faalt nooit aan Messi ligt terwijl ie heel zijn leven daar speelt zowat maar wanneer Juve faalt dan ligt het aan Ronaldo in zijn eerste seizoen,

Iemand zei het al in 1 van de reacties, de Pele van deze tijd. Zo onzeker, zo bang om niet de erkenning te krijgen die hij zo graag zoekt. Ik vind het ergens best wel droevig, ik heb ergens te doen met deze man. Van jongs af aan zichzelf wijsgemaakt dat hij de beste van de wereld wil zijn. Heeft hier heel veel voor opgeofferd, werkt er keihard voor, maar ergens loopt er ene Messi rond die "toevallig" in hetzelfde tijdperk voetbalt. Diep van binnen, ergens achter deze masker van zelfvertrouwen en persoonlijkheid, weet Ronaldo dat Messi beter is. Dit moet frustrerend en ontredderend voelen, zou je denken. Over 10 of 20 jaar zullen mensen vooral praten over Messi en het gemis van hem dan over Ronaldo.....

15 juni 2019 om 11:13

Geloof t of niet maar Ronaldo heeft miljoenen fans over de wereld en die zullen wel degelijk de voetballer Ronaldo gaan missen, dus dat men over 10 a 20 jaar vnl over Messi zullen hebben is gewoon je reinste onzin en eerder een wens van jou. Ronaldo heeft samen met die kleine volgespoten Argentijn 15 jaar lang het voetbal gedomineerd

15 juni 2019 om 11:27

Volgens mij leef je in een fantasiewereld. De ronaldo/messi discussie is sinds 2016 al voorbij. Sinds dit jaar helemaal. Dat weten alle Messi fans heel goed, en dat doet ze pijn, maar das oke!

Deze man kan dan wel goed zijn er is altijd 1 beter. Hij zich zelf ook wel ophemelen want een ander doet dat niet voor hem.

GEweldige voetballer alleen ik kan dit karakter eigenschap van hem echt niet uitstaan.

En voordat zlatan wordt genoemd. Bij zlatan is het toch echt bedoeld als grap, een beetje chuck noris achtig.

Zo prachtig, alle jaloezie. Groot gelijk heeft ronaldo. Hij is 34 en doet het beter dan de meeste van 24. Ik zou ook trots zijn. Zogenaamd zijn slechtste seizoen maar toch ff 3 prijzen pakken! Ronaldo is gewoon de beste, en veel mensen doen daar zuur over, snap ik, maar tis niet anders

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1047 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9040
2.Napoli7938
3.Atalanta6931
5.AC Milan6819
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Juventus.

3808 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
Laatste voetbalnieuws

‘Megatransfer Neymar op losse schroeven door eis van 35 miljoen’

Barcelona overweegt Neymar deze zomer los te weken bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht staat open voor een transfer, terwijl de Braziliaanse aanvaller zelf naar verluidt dolgraag zou willen terugkeren naar...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 17 juli
AC Milan lijkt naast de komst van Jean Michaël Seri te grijpen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren