‘Frenkie de Jong lijkt soms een matador, alsof hij al in Barcelona is’

Donderdag, 11 april 2019 om

Ajax wist Juventus in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Champions League in eigen stadion op een 1-1 gelijkspel te houden. Over een kleine week wacht de return in Turijn en de Nederlandse ochtendkranten achten de Amsterdammers daarin niet kansloos. Er klinkt de tevens de nodige lof voor het optreden van Ajax bij de laatste acht van het miljardenbal.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Bereikt Ajax de halve finale van de Champions League?


Gerelateerd

76 reacties (laatste reactie door janta)

En dan te bedenken dat na die 2 mindere potten in de Kuip en in Almelo menigeen de mond al weer vol had met kinderachtige grapjes of Barcelona wel een annuleringsverzekering had afgesloten en dat ze beter Toornstra konden nemen . Hij kon het zogenaamd ook alleen tegen de Ado's en de Excelsior's laten zien. Voorlopig heeft hij dit seizoen het middenveld van zowel Frankrijk, Real 2x en Juve compleet gedomineerd. Die heeft even wat monden gesnoerd zeg. Ik denk dat Barcelona blij is dat ze hem al hebben vastgelegd..

11 april 2019 om 08:06

Wat een loopvermogen heeft frenkie toch. Straalt veel rust uit aan de bal. Enige puntje wat mij betreft zijn wat meer steekballetjes.

11 april 2019 om 08:11

Hij kan inderdaad zijn steekpasses nog verbeteren, en ook zijn lange ballen zijn voor verbetering vatbaar. Verder is hij echter wel héél compleet. Goede passing, snel en makkelijk wegdraaien, verdedigend top. Daarnaast valt ook op dat hij snel is.

11 april 2019 om 08:31

Als dit het enige is wat je is bijgebleven van de wedstrijd van gister zegt dat veel over je voetbalkennis en je glas is halfleeg mentaliteit. Frenkie heeft 1 moment Ronaldo laten lopen, beste voetballer van de wereld, en die scoort. Dat gebeurde Xavi/iniesta/modric of noem nog maar eens een paar fenomenen ook hoor. Frenkie heeft gister echt laten zien van het allerhoogste niveau te zijn.

11 april 2019 om 08:31

Blind stapt in en de Ligt vangt die ander speler op. Het was Veltman die had kunnen of moeten door dekken en als je een middenvelder de "schuld' wil geven dan had je Schöne moeten benomen. Nee jouw analyse van de 0-1 klopt echt niet. Gelukkig was Dickie het gisteren in de studio het ook al met me eens.

11 april 2019 om 08:50

@Rochus. Blinds stapte ineens naar links buiten waardoor Ronaldo zijn kans zag. Deze kwam met Frenkie mee. Hij liep mee tot het 16 meter gebied en hield toen wonderbaarlijk op met lopen. De ligt had een andere man en schone was sowieso al te ver weg. Frenkie zat toch echt fout door ineens af te haken met dekken 2 tellen eerder

11 april 2019 om 09:18

Ronaldo is dan ook niet top liet zijn man ook 3 x lopen pff wat is die Ronaldo slecht zeg

11 april 2019 om 09:49

dat en zijn schot, Frenkie moet durven schieten. Als je zo'n werkvermogen hebt zullen schiet kansen voorkomen en dan is schieten logischer dan een assist proberen te geven, dit zie je regelmatig wel eens gebeuren. Dat je denkt Jongen toch Schiet! Maar dan gaat hij voor op dat moment moeilijkere uitweg en dat is een assist geven.

11 april 2019 om 08:09

Ook al speelde Frenkie niet goed vs die teams barca denkt aan een Frenkie op de langere termijn. Kortom ze zijn er vast van overtuigd dat hij in de toekomst een sleutelspeler wordt. De mensen die hem kleineerde destijds zijn opeens verdacht stil. Evenals de mensen bij de 0-1 voor Juventus. In de tweede helft kwamen ze niet meer tevoorschijn. 😂

11 april 2019 om 08:13

Dat weet ik wel zeker, want 75 mio initieel lijkt nu plots een koopje. En wat denk je van de marktwaarde van Neres, na de winterstop Madrid vernietigd, beslissend tegen PSV en nu Juve te kijk gezet en international geworden. Die 43 miljoen van die chinezen is nu een lachertje geworden. Dat Neres weggaat is na gisteren toch ook wel zeker, maar die prijs gaat ook naar de 65-70 Mio. Misschien dat ze in Amsterdam de Ziggo Dome kunnen gaan gebruiken als geldpakhuis.

11 april 2019 om 12:26

juve te kijk gezet??

11 april 2019 om 12:31

Yup, de goal en de rest van zijn acties gezien?

11 april 2019 om 08:14

Hij is werkelijk fantastisch. Die sliding van hem, dat inzicht etc. en toch heeft hij een zwakte. Als je hem vol afjaagt dan gaat hij soms overdrijven, als hij echt wereldtop wil worden moet hij soms nog iets eerder het simpel houden.

11 april 2019 om 08:31

Is dat een zwakte? Als je onder druk komt te staan is het juist de kunst om rustig te blijven. Hij neemt gewoon veel risico en dat gaat heel vaak gewoon goed. Helaas mislukt het wel eens, maar dat risico neemt hij. Ik vind het eigenlijk geen zwakte, puur omdat hij juist zo sterk is om de bal aan zijn voeten te houden. Ik snap jou wel hoor, maar deze 'zwakte' is juist een sterke eigenschap imo.

11 april 2019 om 10:11

Soms kan het gewoonweg niet. Inderdaad is het fantastisch als het lukt en het feit dat hij het doet zorgt er natuurlijk voor dat je ruimte krijgt om te voetballen en dat is een kwaliteit.

Bij een team al Barca zal het minder issues opleveren want de tegenstander moet 3 wereldspelers op het middenveld aan banden leggen, maar toch.

11 april 2019 om 08:24

@diego

Haha klopt, maar dat ligt meer aan die mensen zelf!

voetballers zijn zo goed als hun laatste wedstrijd wordt weleens gezegd. Mensen kijken wat dat betreft niet langer dan hun neus lang is. Een mindere wedstrijd betekent nog niet dat je er niks meer van kan. Aan de mening van die mensen moet je dan ook weinig aandacht aan besteden.

11 april 2019 om 08:51

Haha Barca zal wel heel blij zijn ja die jongen was nu gewoon 100 miljoen waard geweest. Wat was die man goed gisteren zeg.

Puzzelen wordt het zeker. 2-2 is genoeg.

11 april 2019 om 08:39

0-1 ook. Tadic en Ziyrch zijn volgende week beter. Ik verwacht veel meer dreiging van ajax. Ze weten.nu hoe Juve spelen. Ajax had Juve in de tang. Ervaren is erbij gekomen. Wat in Madrid kan, kan in Turijn ook.

11 april 2019 om 10:47

Ik vond ziyech goed gisteren hoor, alleen z'n afwerking kon iets beter.

11 april 2019 om 12:29

ah nee juve gaat thuis gas geven net als tegen atletico sorry maar real heeft een heel ander seizoen..knap van ajax na 16 jaar maar dinsdag een veel sterker juve thuis!wat ook nu zelf kansen had om meer te scoren en het relatief eenvoudig op 1-1 hield!

Denk toch eerder mallaghan en de ligt centraal en blind op links. Of wat ten hag ook aantal keer heeft gedaan is mazraoui op linksback.

11 april 2019 om 08:11

Mallaghan? Die moet je dus echt niet opstellen hé, heeft nog geen goede wedstrijd voor Ajax gespeeld. Wat Ten Hag ook bedenkt, die Argentijn moet er niet in. Dan ga je er geheid af. Je kan beter een matige back hebben, dan een matige centrale verdediger. Gaat het op de back fout, dan kan je het centraal nog oplossen. Gaat het centraal fout, dan ben je de sjaak.

11 april 2019 om 08:22

Sterker nog, mallaghan heeft überhaupt nog nooit een wedstrijd voor ajax gespeeld ; p

11 april 2019 om 08:52

Als je zo wijsneuzerig probeert te doen zeg dan dat “Mallaghan” niet bij Ajax speet. Je weet prima wat er word bedoeld.

11 april 2019 om 08:52

Ik zou Mazraoui op linksback zetten voor de snelheid en Veltman op rechtsback. Het centrum Blind en de Ligt moet je lekker in tact houden.

Wereld actie van Neres en de Jong speelde als een sobere Luka Modric maar ik zie nog niet de klasse van een Wesley Sneyder.
Verbaasde me over de gele kaart die snel voor Tafliaco werd getrokken terwijl het in de rug van de scheids gebeurde..en waarvoor werd gefloten, onbestraft bleef. Puur door intimidatie.
Maar niemand praat over van Beek. Nu sliep ik ook de helft van de tijd maar vond hem zeer goed spelen. Ontbreekt hem alleen aan doelpunten waarin die ook wel vaak pech heeft hoor. Als dat nog goed komt, is het echt een beest.

11 april 2019 om 08:25

Heb Sneijder niet zo vaak zien meeverdedigen terwijl De Jong toch een paar goede blocks had. Het vergelijk gaat een beetje mank wat mij betreft.

11 april 2019 om 08:38

Sneijder zat rond die leeftijd gewoon op de bank bij Ajax, werd hier op VZ met de grond gelijk gemaakt en maakte verongelijkte gebaren nadat hij een keer als invaller scoorde. Het lijkt alsof tijd het verleden net een beetje mooier maakt.

11 april 2019 om 09:12

Precies. Ik heb er echt van overtuigd dat we over 5-6 jaar nog wel eens terug denken aan de tijd dat Frenkie bij Ajax speelde. Misschien dat mensen zich dan ineens realiseren wat een voetbaltalent Frenkie de Jong heeft. Het ziet er soms zo makkelijk uit, maar dat is juist de klasse. De rust, de controle en het overzicht dat Frenkie heeft is buitengewoon. Nee, hij gaat er geen 20 scoren in 1 seizoen maar dat is ook niet zijn taak.

11 april 2019 om 09:21

Hoe kom je daar nou bij? Sneijder was op zijn 19e basisspeler bij Ajax en Oranje international.... Frenkie is 21, bijna 22.

Totaal verschillende spelers, dat dan weer wel

11 april 2019 om 10:08

Sneijder zat op die leeftijd op de bank? Waar heb jij het over?

11 april 2019 om 11:39

Niet op, maar rond zei ik. Hij is onder Koeman weer op de bank beland en onder Ten Cate weer opgebloeid. Ben je "Wat, wat!" En "Dat was niet naar de trainer" soms vergeten?

11 april 2019 om 11:44

Hij maakte op zijn 19e zijn debuut en was niet gelijk basisspeler. Hij verbleef van 2003 tot 2007 bij Ajax waarvan hij in zijn laatste 1,5 seizoen pas echt onomstreden was. Daarvoor begon hij sterkt maar kreeg een terugval onder Koeman met een plaats op de bank en veel ergernis als gevolg. Ik kan me die periode nog goed herinneren omdat ik hem hier toen vaak heb moeten verdedigen.

11 april 2019 om 08:54

In de herhaling zag je gewoon de scheids zijn hoofd draaien richting de overtreding van Nico. Niks met intimidatie te maken en gewoon terecht geel. Anders had de 4 man het ook zeker wel gezien.

11 april 2019 om 09:33

Rare vergelijking. Sneijder is een aanvallende middenvelder pur sang, de Jong speelt veel controlerender. Ik heb Sneijder nog nooit de onderscheppingen en tackles van de Jong zien maken, of wel?

11 april 2019 om 09:34

Ga jij nu echt een aanvallende middenvelder met een controleur vergelijken? Sorry hoor, maar dan snap je er echt geen pepernoot van!!!!!!

11 april 2019 om 09:48

Waarom zouden we praten over Van Beek? Die speelt bij Feyenoord.

11 april 2019 om 09:56

Frenkie en Sneijder zijn niet echt te vergelijken. Spelen ook op hele andere posities. Sneijder was een echte spelmaker op 10, iemand die onzichtbaar kon zijn maar ook beslissend kon zijn met een goal en pass. De Jong is meer een controleur/regisseur die 90 minuten lang opbouwend en verdedigend onmisbaar is. In zo een rol spelen op 21 jarige leeftijd doen veel hem niet na. Wat hij misschien wel van Sneijder kan overnemen qua klasse is toch zijn crosspass. Als Frenkie dat ontwikkelt wordt hij unstoppable.

11 april 2019 om 10:05

Frenkie was ook wel een 10, maar kan nog veel meer. Is fysiek veel sterker, beter in de lucht, sneller, meer loopvermogen, betere dribbel. Qua tweebenigheid, schot, steekpasses, crosspasses was Sneijder wel enkele niveau's hoger. Vooral in de laatste 3 kan Frenkie nog veel leren.

Natuurlijk is de 1-1 niet een optimaal resultaat Voor Ajax, maar ze hebben eerder bewezen daar goed mee om te kunnen gaan (real). Dus ik heb nog wel goede hoop. Natuurlijk liet Juve het toe en zijn ze tevreden met de 1-1, maar Ajax is veel beter geweest imo. Bepaalde momenten in de wedstrijd kreeg Juve de bal gewoon niet weg. Ajax creeert toch wel haar kansen en scoren doen ze (eigenlijk) altijd wel. Dus er is nog wel hoop bij mij dat het goed komt. Natuurlijk zal het niet makkelijk worden, maar ik ben al blij dat de hoop er nog is. Dat zegt toch ook wel iets over dit Ajax.

En Frenkie speelde weer fantastisch. Ik geniet zo van die jongen en ik denk ook dat hij het bij Barca waar gaat maken. Hij is zo rustig aan de bal, raakt nooit in paniek, positioneert sterk en kan het spel goed verleggen. Daarnaast heeft hij een geweldige tackel in huis en zet je hem niet zomaar aan de kant. Wat een ontwikkeling heeft hij doorgemaakt zeg, chapeau!

11 april 2019 om 12:34

veel beter geweest?nee ..daarna verder niet meer gelezen!juve is geen moment echt in paniek geweest en thuis gaan ze vol gas geven een heel ander juve

11 april 2019 om 13:07

Haha daarna niet meer gelezen, goed zo jongen, jij verdient nu veel respect!

Er waren bepaalde momenten in de wedstrijd dat Juve er gewoonweg niet meer uitkwam. Qua spel vond ik Ajax echt vele malen beter en ze speelde gewoon heel goed tegen een stug Juventus. Gelukkig zeggen meerdere analisten dat ook en die hebben er meer verstand van.

Dat jij een andere wedstrijd hebt gezien, prima, maar reageer gewoon normaal met je 'verder niet meer gelezen'.

11 april 2019 om 13:11

Geen moment echt in paniek geweest? Of jij hebt Man utd - Barcelona gezien, of je hebt pas na 25 minuten ingeschakeld op Veronica want de eerste 20 minuten was Juve nergens...

@diego_forlan. Die mensen hou je altijd. Sommige mensen snappen het sommige niet. Geniet lekker van Ajax, Frenkie, Ned. elftal, Memphis en al die andere prachtvoetballers en laat die andere lekker ongelukkig wezen.

1-1 Is een prima resultaat. Niet de beste uitgangspositie maar veel beter dan de 1-2 thuis tegen Real. Als je ziet hoe Ajax dat vervolgens heeft rechtgezet in Madrid heb ik er alle vertrouwen in dat het Ajax dit keer ook gaat lukken. Weliswaar niet met 1-4 maar een zakelijke 0-1 moet lukken.

11 april 2019 om 09:19

Dan zal het eerder 1-2 zijn denk ik. Ronaldo zal weer ongetwijfeld scoren

Wel eens met wat je zegt. 1-1 is niet optimaal, maar wel een resultaat waar we hoop uit kunnen putten. We moeten ook geluk hebben, maar ik zie zeker kansen voor dit Ajax.

Tubes en die andere... Sneyder zat op die leeftijd op de bank bij Ajax? Hij debuteerde op zn 18de al in oranje slimmerik.

11 april 2019 om 11:47

Dus als je je debuut hebt gemaakt kun je niet meer op de bank belanden? Je bent zelf niet zo snugger. Sneijder heeft gewoon een terugval gehad in de periode Koeman. Wie dat niet meer weet heeft een roze bril op, was te jong of heeft last van geheugenverlies.

11 april 2019 om 12:35

Dan werkt jouw geheugen waarschijnlijk niet zo goed meer 😜. Ja hij speelde niet alles , maar dit had niets te maken met een terugval. Koeman zijn mening was dat sneijder en van der vaart in 1 elftal niet mogelijk was.

11 april 2019 om 13:00

"Ja hij speelde niet alles"

Dus hij zat gewoon op de bank.

Ik vond oprecht tadic heel laks spelen en baalde echt die laatste kans in de 16 had ik een Madrid goal van hem in de kroesoe verwacht maar het ging heel kalmpjes

11 april 2019 om 09:28

Bij mij viel Tadic juist wel op door zijn fantastische aannames en slimme korte pasing in de bijzonder kleine ruimtes die gegeven werden. Hij had het heel zwaar deze wedstrijd maar speelde echt in dienst van het elftal.

Frankie is een verademing om naar te kijken, zo nu en dan met het hart in de keel ..

11 april 2019 om 09:32

Ja dat sws allemaal wel ja maar ik had liever dat hij die laatste kans ff prikte

Mooie wedstrijd van Ajax maar Veltman viel wel op hoor, die hoort absoluut niet thuis op dit niveau. Behoorlijk wat mis passes die gevaar opleveren.

11 april 2019 om 09:53

Behoorlijk wat? Ik telde er 1, die was meteen erg gevaarlijk en daar hamerde hij zelf ook op in het interview nadien. Met de beweeglijkheid van Costa had hij logischerwijs wat moeite, zoals vrijwel iedere back. Speelde verder gewoon een solide pot, zeker na zo'n lange blessure! Scoorde gewoon een voldoende hoor.

11 april 2019 om 11:01

Daarnaast was het zijn eerste volledige wedstrijd in misschien wel langer dan een jaar tijd. Ik vind het dus niet raar hij aan het einde moeite had met een frisse Costa. Ook hij heeft natuurlijk nog geen wedstrijdritme.

Deed het vrij goed naar mijn mening.

11 april 2019 om 12:39

Veltman speelde gewoon een goede wedstrijd. 1 fout en die werd ook nog gedeeltelijk door de jong veroorzaakt doordat hij in eerste instantie instapte, maar niet doorliep. Anders had de jong deze bal gewoon gehad. Ja het was geen goede bal, maar het dus gewoon beter kunnen aflopen.

Het was weer een wedstrijd van een ongekend niveau die voor de neutrale kijker ook het kijken waard was, met Fenkie als de grote moderator op het middenveld. Ik drurf nu al te beweren dat Frenkie na Cruyff het grootste talent is dat NL heeft voortgebracht. Barcelona heeft een "koopje" voor die 82 miljoen die ze neer hebben moeten tellen.

11 april 2019 om 11:36

Toch moet ik ook kritisch zijn op Frenkie. Hij houdt de bal soms te lang bij zich. Hij draait en hij draait dan om een vrije man te vinden. Dat vertraagt maar zorgt soms ook voor onrust achterin. Soms ben je een beetje aan het poepen als hij achterin aan het draaien en pingelen is. Dat deed hij bij Madrid uit maar ook thuis tegen Duitsland. Eerder passen en de vrije man vinden, is mijn advies. Wel prachtig dat hij constant in beweging is. Het is net als onze oude Iniësta.

11 april 2019 om 16:48

Natuurlijk moet je kritisch zijn maar gezien zijn leeftijd(21) en dan al op zo hoog niveau spelen, dat doen niet veel spelers.

11 april 2019 om 12:43

Frenkie is een goede voetballer, maar ben het niet met je eens dat hij na Cruijff de beste voetballer van nederland is.o.a. v Basten, Gullit, seedorf waren beter.

11 april 2019 om 16:51

Ik heb de eer gehad dat ik Cruyff heel vaak heb zien spelen, ook hij had dat spelinzicht dat Frenkie nu laat zien en ook ontzettend sterk aan de bal maar...., het tempo lag in die tijd wel een stuk lager.

Frenkie was Motm, overduidelijk. Pluim voor Veltman. Echt knap om je staande te houden tegen deze tegenstanders, met zo weinig spelritme. Ook Donny vd Beek verdient credits, wat een werkpaard, loopt op alles, heerlijk! Ziyech had vaak voor andere optie kunnen kiezen, vond ik toch matig deze wedstrijd. Tadic was zeer belangrijk, krijgt belachelijk harde / rare ballen aangespeeld, maar weet continu te controleren, af te schermen en door te passen. Houdt fysiek stand tegen oa Bonucci, hoe knap!

Jammer van Nico. Die wordt volgende week gemist. Je denkt direct aan Blind op LB, maar ik zou het niet aandurven om het centrum De Ligt - Blind in zo'n allesbepalende wedstrijd te wijzigen. Mazraoui naar links is ook geen optie wat mij betreft, veel te kwetsbaar met zijn verkeerde been. Dan kies je Sinkgraven? Mis je toch Wober...

Op de andere kant zou ik wellicht Veltman verkiezen boven Mazraoui.

11 april 2019 om 12:10

Ben het met je eens dat het centrum blind de ligt intact moet blijven. Zou toch mazraoui op rechts doen, je zag dat daar ruimte was waar Veltman toch minder mee doet dan mazraoui. Er moet gescoord worden in Turijn dus daarom dan maar mazraoui op rechts. Blijft linksachter over, of Veltman of sinkgraven, wel allebei stukken minder dan tagliafico helaas...

11 april 2019 om 12:49

Er lag op rechts inderdaad (net als op links) heel veel ruimte. Daar werd echter niets mee gedaan. Veltman stond de gehele tijd vrij. Mazraoui compenseert met zijn aanvallende voetbal niet zijn verdedigende kwaliteiten. Veltman dus gewoon op rechts houden. Persoonlijk zou ik als ik Ten Hag was voor een verrassing gaan door 343 te gaan spelen.

11 april 2019 om 13:04

Zoals Allegri al aangaf had Juventus gezien dat Frenkie graag over links komt en hebben ze het daar vastgezet. Geen rekening gehouden met het feit dat Frenkie doodleuk het veld oversteekt en het over rechts probeert. Daardoor kwamen er veel acties over rechts. Ik verwacht niet dat het in Turijn hetzelfde gaat. Daarnaast zullen ze een fitte Douglas Costa laten starten vanaf links, daar wil je geen Mazraoui op zetten.

Onvoorstelbaar genoten van ajax gisteren. 75 minuten lang elke 2e bal winnen en het spelbeeld domineren. en dat tegen de op voorhand topfavoriet voor champions league winst. Begint bijna een cliché te worden, maar wat is frenkie een verschrikkelijk belangrijke pion in dit ajax. Aanvallend gaat gwn de hele organisatie 10 meter hoger staan als hij aan de bal is omdat ze weten dat hij hem toch niet verliest. Zelden iemand de laatste vijf jaar wedstrijden zo domineren op die hoogte van het veld. Barca heeft wat dat betreft zn xavi weer teruggevonden met daarbij ook nog eens een vleugje iniesta erbij inbegrepen. Wat een onvoorstelbaar mooie toekomst staat die jongen te wachten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger345
D. van de BeekMiddenvelder349
D. TadićAanvaller3428
M. de LigtVerdediger333
F. de JongMiddenvelder313
A. OnanaDoelman330
L. SchöneMiddenvelder305
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

Juventus

1045 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9040
2.Napoli7938
3.Atalanta6931
5.AC Milan6819
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Alex SandroVerdediger311
R. BentancurMiddenvelder312
B. MatuidiMiddenvelder313
M. PjanićMiddenvelder312
Cristiano RonaldoAanvaller3121
P. DybalaAanvaller305
E. CanMiddenvelder294
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Juventus.

3806 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1

In de wandelgangen

Dinsdag 18 juni
Benfica gaat een slag slaan bij Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren