Erik ten Hag: ‘Misschien betalen ze nog wel meer dan 75 miljoen euro'

Zaterdag, 8 december 2018 om

Frenkie de Jong probeerde zaterdagavond niks anders te doen dan anders. De middenvelder van Ajax was de voorbije dagen volop in het nieuws in verband met een mogelijke transfer volgend jaar zomer naar Paris Saint-Germain. Erik ten Hag keek in het uitduel met PEC Zwolle (1-4) tevreden toe hoe De Jong een prima wedstrijd speelde.

“Hij is de speler die het op gang trekt bij ons. Andere spelers ook, maar vooral hij”, vertelde de oefenmeester van Ajax in gesprek met de NOS. “Hij maakt ook een goal. Ik vond hem in de eerste fase supersterk spelen. Dan zie je dat hij onverstoorbaar blijft in deze situatie.” Ten Hag gooide ook nog olie op het vuur. “Of hij 75 miljoen euro waard is? Daar ga ik niet over", benadrukte de hoofdtrainer van Ajax. "Dat is de markt. Het is een geweldige speler.”

Ver esta publicación en Instagram

Barcelona zet Ousmane Dembélé in! ?? ??? #ajax #frenkiedejong #psg #dembele #020 #amsterdam #fcbarcelona #azulgrana #barca

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

“Ik heb zelfs al gehoord dat ze misschien nog wel meer betalen. Van wie ik dat gehoord heb? Dat heb ik ergens gelezen. Van een kenner.” De Jong zelf sprak na afloop met FOX Sports over het heden en de toekomst en deed dat ook met de NOS. Hij wilde niet teveel in zijn kaarten laten kijken en benadrukte dat hij niet heel veel kan zeggen over toekomstige gesprekken van Ajax en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun met geïnteresseerde clubs. “Voor die details moet je echt bij mijn zaakwaarnemer zijn."

De Jong kreeg de vraag of hij PSG een mooie club vindt. “Ik denk dat iedereen Paris Saint-Germain wel een mooie club vindt. Een goede club, een topclub. Ik ook. Maar er zijn nog een stuk of dertig clubs in het buitenland en Ajax is ook een topclub. Dus als je vraagt of ik Paris Saint-Germain een mooie club vindt, zou ik ja zeggen.” Het bedrag an sich doet de 21-jarige middenvelder niet veel. “Ik heb niet zoveel aan die 75 miljoen. Dat is tussen Ajax en die clubs. Mij doet het niet heel veel.”Gerelateerd

47 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Als Ajax meer dan 75 miljoen voor hem vangt dan is dat gewoon een verdubbeling van het Eredivisie-record van Sanchez. Overmars heeft dat de laatste jaren toch bijzonder goed op de rails gekregen.

9 december 2018 om 00:26

An sich een wonder dat clubs nog zoveel betalen voor eredivisie voetballers. Als ik het rijtje van de afgelopen vijf jaar zo nalees heeft bijna Geen enkele speler het direct gemaakt in het buitenland. Wellicht misschien op Milik en Sanchez na dan. In hoeverre je napoli en spurs top kunt noemen. Die teams winnen ook nooit iets.

9 december 2018 om 00:35

Milik en Sanchez zijn dan ook de duurste transfers uit de eredivisie, naast Depay, en dat zijn toevallig wel de spelers die je het meest geslaagd kan noemen. Dus het klopt wel enigzins dat de kans groter wordt, statistisch gezien, dat de speler slaagt als ie duurder is 😉

9 december 2018 om 00:52

Depay heeft het ook niet, direct gemaakt in het buitenland. Daar ging een lijdensweg aan vooraf. Dus het betekend in dit geval geen garantie 😂

9 december 2018 om 01:11

Even de feiten uitgezocht van spelers die vertrokken zijn als vaste basiskrachten de afgelopen jaren:
18/19 :
- Justin Kluivert, 17.25 miljoen
17/18:
- Davinson Sanchez, 40 miljoen
- Davy Klaassen, 27 miljoen
16/17:
- Arek Milik, 32 miljoen
- Jasper Cillessen, 13 miljoen
15/16:
-
14/15:
- Daley Blind, 17.5 miljoen
- Siem de Jong, 8.7 miljoen
13/14:
- Christian Eriksen, 13.5 miljoen
- Toby Alderweireld, 7 miljoen
12/13:
- Jan Vertonghen, 12.5 miljoen
- Vurnon Anita, 8.5 miljoen
- Gregory van der Wiel 6 miljoen

Dat zijn de uitgaande transfers van onbetwiste basisspelers van Ajax voor die seizoenen en tevens de duurste transfers. In dit rijtje is de enige toptransfer die ik heb weggelaten die van Bazoer, omdat hij als bankzitter weg ging. Laten we vervolgens kijken naar hoe deze jongens het hebben gedaan:

12/13:
- Jan Vertonghen werd basisklant bij Tottenham hotspur
- Anita speelde het merendeel van de wedstrijden bij Newcastle de drie seizoenen daarna
- Gregory van der Wiel speelde toch nog 132 wedstrijden voor Psg, ook al zou je misschien denken dat hij het heel slecht heeft gedaan.

13/14:
- Christian Eriksen doet het nog steeds geweldig bij Tottenham
- Toby Alderweireld heeft het ook zeer goed gedaan bij Tottenham

14/15:
- Daley Blind heeft het zeer verdienstelijk gedaan bij Manchester United en speelde daar 141 wedstrijden, waarna hij voor ongeveer z'n aankoopbedrag weer terug ging naar Nederland
- Siem de Jong heeft het slecht gedaan en heeft het mede door blessures niet waar kunnen maken

16/17:
- Milik heeft pech gehad met zijn blessure, maar heeft zich herpakt en lijkt nu basisspeler bij napoli te zijn.
- Jasper Cillessen speelt dan niet bij Barcelona, maar is geen miskoop geweest en is nog steeds een zeer gewaardeerde kracht bij Barcelona.

17/18:
- Davinson Sanchez heeft het erg goed in het buitenland gedaan en is basiskracht bij Tottenham
- Davy Klaassen heeft het in het eerste seizoen niet waar kunnen maken, maar lijkt zich nog een soort van te herpakken bij Werder.

18/19
- Kluivert heeft geen vlekkeloze start bij Roma, maar stond bijvoorbeeld afgelopen wedstrijd in de basis

Er zijn twee spelers mislukt (klaassen en De Jong) waarvan eentje nu toch bij een subtopper in de basis staat. Éã©n speler (cillessen) speelt weinig maar lijkt niet echt een slechte transfer te zijn geweest. De meeste spelers kwamen direct toe aan speeltijd bij hun nieuwe club. Van die spelers zijn er drie die na drie seizoenen toch te licht bevonden zijn (anita, Van Der Wiel en Blind). De vier spelers van Tottenham, Milik en Kluivert zijn tot nu toe basisspelers bij hun club. Van alle spelers van Ajax die de afgelopen 7 jaar zijn vertrokken zijn er 9 van de 12 direct aan speeltijd gekomen, waarvan Cillessen als tweede keeper is aangetrokken en het gewoon goed doet en Klaassen zich in tweede instantie heeft herpakt.

9 december 2018 om 09:12

Kluivert speelt zelden dus ben dat niet met je eens. Meestal valt ie in en that’s that....

9 december 2018 om 10:12

Dat zegt ie ook letterlijk mennodinho80: niemand claimt dat hij vaak in de basis staat. Feit is wel gewoon dat Kluivert het aardig goed doet bij Roma, maakt steeds meer minuten, zo nu en dan een basisplek en meestal als invaller (dat is gewoon normaal voor een 19-jarig ventje in de Serie A uiteraard) en hij gaat gewoon doorgroeien tot basisspeler volgend seizoen waarschijnlijk hoor. Volgers van de Serie A zijn veelal gewoon tevreden over hem. Toch jammer dat er zoveel kinderachtige mensen blijven roepen 'hij speelt zelden' zonder dat ze ooit naar AS Roma kijken..

9 december 2018 om 12:47

@SanderKoevoets het zit diep bij ze ... ze doen alsof ie meteen basis én het liefst nog aanvoerder moest zijn om het een juiste stap te noemen. Die 'zie je wel' zorgt voor maagzuren. JK/Ajax was een patstelling geworden en in deze patstelling valt BEIDE partijen een hoop te verwijten. Ajax is heilig en JK de zondaar, pfff zo kort door de bocht en zoals jij ook zei kinderachtig.

9 december 2018 om 14:23

Je hoeft niet te kijken om te weten of hij speelt ja of nee

9 december 2018 om 22:48

Sander, ik citeer; “De vier spelers van Tottenham, Milik en Kluivert zijn tot nu toe basisspelers bij hun club”. Dat is dus niet waar, het Kluivert gedeelte....🙂

PSG een mooie club? Ik zou niet weten waarom. Geen historie, poenerig, geen binding met de stad. Het is met Chelsea en Manchester City een voorbeeld van de vercommercialisering dat 'modern football' is vandaag de dag. ik heb er totaal geen sympathie voor en ik denk júist veel met mij niet. Vind het doodzonde dat De Jong zich daar straks terugvindt en 'topwedstrijden' tegen Montpellier en Lyon in plaats van Real of Atletico. Regelrechte verspilling

9 december 2018 om 00:28

Tevens zijn de prestaties niet over om naar huis te schrijven daar ondanks al het geld dat erin is gepompt. Ik geloof twee keer een kwartfinale championsleague als maximale. Dat vind ik, persoonlijk erg pover als ik mensen over een “topclub” hoor praten. Ze betalen overigens wel top, maar dat is een ander verhaal..

9 december 2018 om 00:31

Ik heb ook niet het gevoel dat iedereen PSG een mooie club vindt. Mooie stad zeker wel. Mooie club.... tja.

9 december 2018 om 00:51

Mooi historisch centrum, maar Parijs zelf is een shithole. Evenals Brussel.

9 december 2018 om 00:54

Beiden oneens. Ik kom in beide steden erg vaak en kan je vertellen dat je je er perfect kunt vermaken als je de juiste plekken kent. Maar voor een buitenstaander is dat lastig uit te leggen. Zeker wanneer men de taal niet spreekt.

9 december 2018 om 01:27

Waar gaat dit over? Is dat de reden voor De Jong om naar PSG of Anderlecht te gaan?

9 december 2018 om 02:09

Naïeve reactie. Als de historie van een club belangrijk was, was Ajax nu zo groot als Barcelona. Het gaat voor voetballers echter (ook) om geld, dus kunnen clubs met meer geld clubs met meer historie aftroeven. Jij noemt het negatief poenerig en ja, er worden vage constructies gebruikt om te groeien, maar zolang dit niet bbestraft wordt kunnen wij dat niet veroordelen. Een club als Barcelona wordt wel gezien als sympathiek, terwijl die een enorme schuld hebben.. Dat mag dan blijkbaar weer wel? Hoe dan ook, PSG is een zeer rijke club met grote ambities en dé sterren van het hedendaagse voetbal. Daar wil je graag mee werken.

9 december 2018 om 04:50

Ik zelf vind PSG wel een mooie club door spelers als Ginola, Weah, Lolo, Lama

9 december 2018 om 07:10

Wat dacht je van Ronaldinho

9 december 2018 om 07:53

Gomes1psv - ik ben het met je eens. Die 3 clubs zijn HET voorbeeld van hoe het grote geld probeert een club groot te maken - maar hebben een lange weg te gaan om de rijke historie te bouwen die clubs als Madrid; Juve; Barca; Bayern hebben - maar ook clubs als Ajax; Benfica bijvoorbeeld... Ik hoop van harte dat FdJ naar een ECHTE topclub gaat, met rijke historie

9 december 2018 om 09:31

Als je naar historie kijkt dan zouden veel toppers bij Ajax willen komen voetballen. En ja iedereen heeft het over de Spaanse competitie, maar wat stelt die voor, buiten Sevilla, atl. Madrid, real en Barca.

10 december 2018 om 19:40

@rene1980: beetje een vreemd argument. Sowieso spreken Sevilla, Atletico Madrid en ook Valencia wel wat meer aan dan concurrentie als Lyon, Marseille, Monaco en de huidige nummers 2 en 3 Lille en Montpellier. Dat die laatste twee nu onder PSG staan zegt meer iets over de zwakte van die competitie en de vanzelfsprekende hegemonie van PSG dan de kracht van de Ligue 1.

Bovendien, wat is Italie zonder Inter, Juve, Milan, Napoli en Roma? Wat is Duitsland buiten Bayern Munchen, Schalke 04, en Borussia Dortmund?

9 december 2018 om 11:47

Geen historie? Hoe kom je daarbij. Er zit nu alleen iemand met heel veel geld. Dus verklaar je nader.

9 december 2018 om 00:45

Denk eerder dat het bedrag werkelijk hoger gaat worden. PSG ziet ook wel dat City en Barca ook op hem azen. Als een toptalent eenmaal naar een van die clubs gaat, is het heel moeilijk om hem nog over te kopen. Denk dat het minimaal 75 miljoen wordt, en dat er nog bonussen bij kunnen komen.
Misschien lijkt dat gek, maar sinds Overmars Milik en Klaassen voor 30 miljoen heeft verkocht kijk ik nergens meer van op.

Het wordt een interessante zomer voor Ajax. Zoals het er nu naar uitziet zullen Frenkie, de Ligt en Ziyech vertrekken en zal Ajax daarmee zo'n 180 miljoen euro binnenhalen.
Ik denk dat Overmars verder niemand zal verkopen. Maar wat gaat er bij komen van al dat geld?
Hij zal n de winterstop al zaken gaan doen voor de opvolgers. Misschien dat Magallan eindelijk komt.
Zie ook graag Vertonghen komen, Blind kan dan doorschuiven naar 6.
Verder is een extra keeper geen overbodige luxe, Onana heeft nu nul concurrentie, je moet er toch niet aan denken dat we straks met Lamprou tegen Bayern starten? Michel Vorm lijkt me een uitstekende optie.
Dan mag er daarnaast nog een topspits bij, zeker als Huntelaar stopt na dit seizoen. En een of twee Zuid-Amerikaanse talenten die Ziyech kunnen gaan vervangen. Misschien een middenvelder en een aanvaller die vanaf de zijkant kan spelen. Die spelers kan je in de categorie van 20-30 miljoen scouten.
Dan geef je 70 of 80 van de 180 miljoen uit, en kan de rest weer op de bank. Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitgeven van 70 miljoen als je 180 binnen krijgt en nu al weet dat je een of twee jaar daar na waarschijnlijk ook jongens als Onana, Neres, v/d Beek, Tagliafico en Dolberg voor tientallen miljoenen gaat verkopen.

9 december 2018 om 00:50

Magallan moet eigenlijk al deze winter komen! Kan hij alvast wennen en ik denk een centraal duo met de ligt-magallan echt zeer ijzersterk zal zijn. Ik vind blind het uitstekend doen, maar in mijn ogen speelde hij zijn beste wedstrijd als 6 uit bij Bayern. moet je nagaan he 180 alleen aan spelers, laat staan hoeveel ze door de CL gaan binnen harken..

9 december 2018 om 01:04

Van de CL zitten ze nu volgens nieuwsberichten op ongeveer 60 miljoen aan inkomsten. Kan nog wel wat bijkomen als ze nog een ronde overleven en bijvoorbeeld Bayern thuis winnen (2,7 of 2,9 miljoen voor winst dacht ik).
Ajax is qua vermogen hard op weg een van de rijkste clubs van de wereld te worden.

9 december 2018 om 01:00

Ik zou eerder Cilessen terug halen ipv Vorm

9 december 2018 om 01:06

Ik zou ook Cillessen boven Vorm verkiezen, maar denk dat hij moeilijker haalbaar is.
Vorm is al 35 en zal niet meer naar een grotere club dan Spurs kunnen. Cillessen is pas 29 en denk dat er voor hem nog wel veel belangstelling is vanuit de topcompetities. Maar als het kan, ja, dan natuurlijk Cillessen.

9 december 2018 om 01:01

Ik vraag mij ook af wat Ajax met al dat geld gaat doen? Het zou gewoon een tweede eredivisieclub op kunnen kopen en daar haar spelers kunnen stallen😂. Zonder gekkigheid. Er gaan wel echt een paar deuren open wanneer Ajax 180 miljoen euro binnenharkt aan transfers en nog eens 60 a 70 miljoen aan championsleague inkomsten. Dat zijn inkomsten waar de meeste clubs alleen van kunnen dromen. Des te meer omdat het spelers zijn die vrijwel niets hebben gekost. Op Ziyech na, en de opleidingspremies voor RKC en Willem 2 (2x4 miljoen als de bedragen kloppen).

9 december 2018 om 01:11

Laten we hopen dat ze het geld verstandig zullen uitgeven/ investeren. Dit kan een hele belangrijke jaar worden voor Ajax, voor volgend jaar en de toekomst. Ze kunnen misschien de Arena kopen, dan heb je je eigen stadion en je eigen inkomsten.

9 december 2018 om 01:15

Er waren geruchten dat Ajax van de beurs af zou gaan, en het eigen stadion zou kopen. Daar heb ik de laatste tijd niet zoveel meer over gehoord. Het stadion kopen zou wat verhoging van de begroting betreft interessant zijn. Verder profiteert Ajax nu natuurlijk al van de financiele positie. Er zit al ruim 150 miljoen in kas, en dat betekent dat je altijd een enorme buffer hebt en dus 1) Ajax nooit hoeft te verkopen, dus dat je onderhandelingspositie altijd sterk is en je meer kan vragen voor je spelers en ze langer kan houden 2) hogere salarissen kan uitkeren; daardoor is het mogelijk geweest Blind en Tadic te halen 3) meer geld aan transfers kan uitgeven; zie Tadic en Blind, maar ook Neres en Ziyech 4) niet in de problemen raakt bij een slecht jaar met minder inkomsten omdat de CL niet wordt gehaald.
Dit gaat alleen maar toenemen na komende zomer. Zoals Overmars al zei na de transfers van Blind en Tadic: 'wat mij betreft is dit pas het begin'. Als die transfers inderdaad doorgaan, heeft Ajax komende zomer meer dan 300 miljoen in kas, dat is echt exceptioneel, ik denk dat geen club ter wereld dat heeft. Dat kom je op het punt dat je echt gerust 25 miljoen kan neerleggen voor het volgende Braziliaanse talent. Ik denk dat Ajax ook komende zomer weer het inkomende transferrecord gaat breken.

9 december 2018 om 01:19

@samcr7
Hey, ik zei het ook al bij een andere reactie van jou, je moet even opletten wanneer je een 'e' achter een bijvoeglijk naamwoord gebruikt en wanneer niet: 'een heel belangrijk jaar'.
No offense, natuurlijk, maar neem aan dat je ook liever goed schrijft!

9 december 2018 om 01:24

Precies, stadion kopen ligt het meest voor de hand denk ik, maar van der Sar had geloof ik een paar maanden geleden laten weten dat dit niet aan de orde is. Zou wel voor meer inkomsten kunnen zorgen, naar wat ik er van heb begrepen.
Maar misschien is Ajax nog wel iets heel anders van plan. Als je op een gegeven moment zoveel geld hebt, dan zou je misschien ook andere bedrijven kunnen opzetten, waarbij je vastlegt dat zoveel procent van de winst naar Ajax gaat als sponsorgeld, om extra inkomsten te genereren. Ik bedenk maar wat.
We kunnen natuurlijk ook PSV kopen, en dan de spelers van Jong Ajax daar stallen om Eredivisie ervaring op te doen.

9 december 2018 om 01:32

Hoogindeconcen. Ik zal als Ajax zijnde die beursafgang of die arena laten voor wat het is. Het levert vrijwel niets op als je het wegzet tegenover het zelf opleiden van spelers. Ik lees jou reactie over het kopen van talenten van 25 miljoen maar wat is daar de meerwaarde van als die hier ook blijkbaar rondlopen voor vrijwel nop. Ajax moet dat geld niet investeren in dat soort risicovolle operaties maar in kennis die duurzame vooruitgang betekenen. Trek bijvoorbeeld de hoofd jeugdopleiding van dinamo Zagreb weg of de hoofdscoit van fc porto. Dat is kennis of zijn netwerken die onbetaalbaar zijn en daarmee kun je tegen het echt grote geld op. Als jij alle toptalenten van het voormalig Oostblok eerder dan de rest van de topclubs in de smiezen hebt kun je pas echt stappen maken. Hetzelfde geld voor andere vijvers waar Ajax in kan gaan vissen. Maar talenten van 25 miljoen weghalen? Ik zie daar de meerwaarde totaal niet van. Dat blijft een risicovolle onderneming en totaal niet rendabel als je het wegzet tegenover wat Nederlandse toptalenten opleveren.

9 december 2018 om 06:09

Sluit ik me volledig bij aan. Je leest een hoop onzin hier, maar dit is een realistisch verhaal. Mensen lijken niet te beseffen hoe lucratief de core business is. Recht zo die gaat dus, schoenmaker blijf bij je leest lijkt me. En wordt er vooral nog beter in. Dan staan de sponsors in de rij en kan Ajax zich op voetbal richten zonder bedrijven te hoeven kopen voor ingewikkelde sponsorconstructies.

Dortmund lijkt mij de perfecte optie, maar die gaan dat helaas nooit betalen. 2/3 jaar daar ontwikkelen en dan de echte top. Ik denk wel dat Frenkie nog wel eens kan gaan verassen met zijn keus, het lijkt me geen uitgemaakte zaak.

Ten Hag zet volgens mij de Telegraaf/ de heer Driessen te kijk met die opmerking dat hij het gehoord / gelezen had, van een kenner, dat ze meer gingen betalen dan 75 miljoen. De telegraaf zegt dit ook vaak als ze weer iets naar buiten brengen zonder een duidelijke bron te vermelden.

Al die goede raad voor Overmars hier boven,maar even voor de goede orde...
die man is niet gek,laat hem maar lekker z,n eigen ding doen,iets waar hij goed in is.
Laat hij dat nu toevallig heel goed kunnen.

Zo onverstoorbaar vond ik hem gisteren niet.. toegegeven een heerlijke goal echt genieten maar door zijn domme balverlies op het middenveld waar hij gewoon de ook zwak spelende blind moest inspelen maar dacht weg/open te draaien komt de situatie met schot op doel waardoor we Onana kwijt raken en de corner met doelpunt. Van duinen pakte hem een aantal keer te hard aan waarop hij ook reageerde.. dus buiten N sublieme goal vond ik dit eigenlijk zijn minste wedstrijd met een hele bepalende onnodige fout.

Stel je voor 75 mil. en dan Eijting en de Wit “gewoon” als vervangers hebben en natuurlijk Donny die er kan spelen. Als men Ziyech verkoopt zou Doan in NL de enige echt goede optie zijn, maar je merkt nu al dat Labyad steeds vaker de kans krijgt om zich te profileren op die plek. Voor de Ligt heeft men Perr Schuurs, Wober, Veltman en Blind nog die allen centraal spelen. Dus daar zou evt een rechtspoot bij kunnen, maar dat is ook geen pre. Kortom al het geld kan de bank op zowat.....

Blijf het toch apart vinden dat clubs zoveel geld voor een speler durven te betalen die eigenlijk nog niet een volledig seizoen gedraaid heeft en nog geen prijs gewonnen bij zijn club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. van de BeekMiddenvelder349
D. TadićAanvaller3428
L. TraoreAanvaller10
I. El MaachDoelman00
D. KotarskiDoelman00
K. LamprouDoelman20
A. OnanaDoelman330
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

122 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 31 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
2016/2017 Ajax 4 1 0 0
2016/2017 Jong Ajax 31 6 2 0
2015/2016 Willem II 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Geen 'nagalm' na Ajax-interesse Bergwijn: ‘Ik wilde duidelijk zijn'

De vermeende interesse van Ajax in PSV-aanvaller Steven Bergwijn heeft nogal wat stof doen opwaaien in het Philips Stadion. Na een bericht van De Telegraaf waarin werd gesteld dat de Amsterdammers...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 25 mei
Edin Dzeko staat voor een toptransfer binnen de Serie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren