wk2018

United volgt contractperikelen Özil op de voet: ‘De gesprekken lopen stroever’

Donderdag, 14 september 2017 om 18:39

Arsène Wenger geeft op een persconferentie toe dat de contractonderhandelingen met Mesut Özil op een lager pitje zijn komen te staan. De Duitse middenvelder bezit een verbintenis die loopt tot medio 2018 en Arsenal wil graag verlengen, maar de manager van the Gunners geeft aan dat gesprekken tussen club en speler sinds het einde van de transferwindow nauwelijks meer plaatsvinden.

"Natuurlijk heb ik hoop", citeren verschillende Engelse media Wenger als hem wordt gevraagd of hij hoop heeft dat Özil gaat bijtekenen. "De gesprekken over een contractverlenging lopen stroever en zijn minder frequent sinds 31 augustus, omdat we ook adempauze moeten hebben en ons moeten focussen op competitie. Maar we gaan langzaamaan weer de draad oppikken."

Arsenal, dat het donderdagavond opneemt tegen 1. FC Köln in de Europa League, is hoopvol dat hun werknemer gaat verlengen. Naar verluidt wil manager José Mourinho de Duitser graag naar Manchester United halen. De Portugees heeft bij Real Madrid prettig samengewerkt met de middenvelder, die donderdag niet zal spelen tegen de Duitse club omdat hij rust krijgt van Wenger.


Poll

Mesut Özil is bezig aan zijn laatste seizoen bij Arsenal


Gerelateerd

41 reacties (laatste reactie door dutch_cfc)

Ik verwacht dat ozil zelf weg wil. Ondanks dat hij niet zo duidelijk is als alexis wil hij ongetwijfeld prijzen winnen.

14 september 2017 om 18:59

Dat verwacht ik ook. En hoe jammer ik het ook vind voor Arsenal, dit heeft de club over zichzelf afgeroepen. Elk jaar weer hetzelfde riedeltje op verschillende aspecten: de transfers, het meedoen om de titel, de opstellingen.. Word er zo langzamerhand moedeloos van en kan niet wachten tot Kroenke opstapt, wat ik helaas niet snel zie gebeuren.

Dit gelooft niemand toch? Mourinho hekelt zwakkelingen. En al helemaal broodje kebabs als Ozil. Deze voetballer past totaal niet bij het fysieke spel van Man United. Misschien willen ze hem gratis oppikken om daarna met winst door te verkopen? Als dat het geval is, dan zeg ik doen!

14 september 2017 om 12:08

Ja al helemaal gezien de conflicten tussen Mourinho en Ozil destijds bij Madrid, om diezelfde mentaliteitsreden.

14 september 2017 om 12:16

Ozil bestempelde Mourinho als de beste coach die hij ooit gehad heeft toen hij net bij Arsenal had getekend in het treffen tussen Arsenal en Chelsea tijdens de Carling Cup omhelsde ze elkaar en gaf Ozil zelfs zijn shirt aan Mourinho.

14 september 2017 om 12:58

Zoals Mourinho hem bestempelde als de beste 10 op de planeet. Maar toch zijn er genoeg experts hier die het anders zien...en als je dan met stats komt zijn stats weer niets waard.

14 september 2017 om 12:59

Mata en Mourinho hadden ook een conflict bij Chelsea en nu staat onze Spaanse vriend elke week in de basis.

14 september 2017 om 13:00

Mourinho bestempelde Lampard als de beste voetballer van de wereld en Cambiasso als de beste speler van de wereld en Drogba als de beste speler van de wereld. Dit heet je spelers motiveren. Als Ozil de beste 10 is, dan was Puyol de beste dribbelaar aller tijden.

14 september 2017 om 13:01

Hij zei het toen hij niet zijn coach was, waarom zou hij hem dan motiveren? Of wacht, hij zei het zeker om bij hem te slijmen zodat hij later nog kans zou maken om hem te kunnen kopen?

14 september 2017 om 13:06

Waarschijnlijk zei hij dat om die exacte reden!

14 september 2017 om 13:06

Zo voorspelbaar ben je al geworden...

14 september 2017 om 13:08

Ozil was zeker de beste nr 10, altgand top 2

14 september 2017 om 20:58

@djordjevic

Mata en Mourinho hadden nooit een conflict met elkaar. Mourinho had hem destijds niet nodig bij Chelsea. Dat is heel wat anders.

Ozil is net een kameleon. Indien hij omringd wordt door verliezers, wat het geval is bij Arsenal, verandert hij zelf ook in een verliezer. Zet je hem echter in een team als Real Madrid of Bayern Munchen, dan speelt hij de pannen van het dak af.

Ik schat United toch wel hoger in dan Arsenal, misschien dat hij daar dan wel mee gaat met het, hogere, niveau van het team.

14 september 2017 om 12:25

Helemaal mee eens. Geweldige speler die helemaal verwoest is door de slechtste coach van de PL. Wenger and friends weten wel hoe ze een speler in diskrediet kunnen brengen. Ozil was ooit kanshebber op de gouden bal, maar wordt nu gezien als een verliezer. En dat alleen maar omdat hij bij Arsenal speelt. Wegwezen Ozil!! Je kan veel beter.

14 september 2017 om 12:45

Hou op man, Ozil moet niet weg, Wenger moet weg, ik had echt niet verwacht dat hij dit seizoen nog achter het roer zou staan.

14 september 2017 om 12:57

Het is me toch een week of wat gelukt om er niet op te happen, maar 'slechtste coach van de Pl' is toch weer een opmerking zeg.... Waarom doen er zoveel teams/coaches het nog slechter dan? Laatst werd gezegd dat Pulis een betere coach is dan Wenger, zou me niet verbazen als jij het daarmee eens bent...als jij dat niet was die het zei.

14 september 2017 om 13:10

Slechtste coach? Geen idee. als je al tig jaar coach bent van een club met zo'n naam en geld, kan je hem met geen enkele trainer vergelijken. Dus wie doen het in jouw ogen slechter dan Wenger? Keer op keer zo weinig presteren met zoveel kwaliteit en vooral de mogelijkheid om jaren lang meer kwaliteit in de ploeg te brengen, ik vind zelfs dat Frank meer de kans verdiende om te blijven dan Wenger. #timeforchange

14 september 2017 om 13:10

Hoevaak heeft Pulis wenger de deksel op de neus bezorgd? En dat met relatief zwakke clubs. Diezelfde Pulis maakte het de grote clubs altijd moeilijk. Wenger kreeg zo vaak een vijfklapper tegen de grote clubs dat ik het zelfs niet meer kan herinneren. Als je als coach over een club als Arsenal beschikt, met zoveel geld en leuke spelers, dan vraag ik me toch telkens af waarom ze zovaak afgeslacht worden door de PL clubs. En dan heb ik het nog niet eens over de CL.

14 september 2017 om 13:16

Wenger moet ook weg, ben ik met je eens. Alleen om hem slechtste coach van de PL te noemen is echt dikke onzin. Dat was ook het enige waar ik op reageerde.

14 september 2017 om 14:11

Ik weet niet of dat zo onzinnig is, ik zeg niet dat het wel zo is, maar aangezien jij het dikke onzin vindt. Welke trainers doen het slechter dan?

14 september 2017 om 14:35

Ehm, de trainers die onder hem eindigen? Of die geen 3 FA Cups in de laatste 4 jaar gewonnen hebben? Is dit echt een serieuze vraag?

14 september 2017 om 14:58

Niet echt aangezien ik niet vind dat je ook maat 1 trainer kam vergelijken. Al die trainers hebben toch niet de middelen die een Arsenal heeft en een trainer die al jaaaaren lang heeft kunnen werken aan zijn teampie.

14 september 2017 om 15:08

De trainers die onder hem eindigen krijgen ook niet 20 jaar lang de kans om wat op te bouwen. Als die trainers onder hem een jaar of 2-3 niets winnen dan zijn ze binnen de kortste keren ontslagen. Wenger krijgt al meer als 10jaar de tijd om wat opte bouwen na de val van the Invincibles, maar tot nu toe faalt hij keihard. Er is geen jaar geweest waar Wenger niet belachelijk is gemaakt door de topclubs. Jij vergelijkt een coach die over een license to fail beschikt met coaches die binnen de 2 jaar een team moeten bouwen die kampioen kan worden. Wenger krijgt een contractverlenging als hij het flikt om geen kampioen te worden. Daarbij, een Pulis zou nooit zoveel pak slaag gekregen hebben als Wenger gekregen heeft de voorbije jaren. Wenger is simpelweg een bedorven frangipane.

14 september 2017 om 12:43

United heeft dit seizoen 100% een beter team en daarnaast een veel betere trainer. Ik zie United eindelijk weer als titelkandidaat samen met City.

14 september 2017 om 13:00

Ozil wordt op de verkeerde criteria afgerekend. Hij was nooit een strijder, hij gooide nooit de beuk erin..die jongen weet niet eens hoe dat moet! Elke keer als hij zich opfokt maakt hij een overtreding, simpelweg omdat hij niet gemaakt is voor strijd. Daarnaast loopt hij vaak genoeg de ruimtes dicht om een gevaarlijke tegenaanval te voorkomen, maar dat zien alle experts hier niet. Net zoals ze niet zien dat hij dit seizoen de meeste kansen in de PL gecreeerd heeft en sinds zijn komst naar Engeland koploper is qua assists, gecreeerde kansen en gecreeerde grote kansen. Maar zodra hij weer eens zijn koppie laat hangen is hij afval. Ongelooflijk...en zo frustrerend ook.

14 september 2017 om 13:15

Bijna net zo frustrerend als het aanblijven van Arsene Wenger. Zo lang de Arsene the Grey nog blijft coachen is Arsenal ten doden opgeschreven.

14 september 2017 om 13:17

Ten dode Jij bent nogal van de superlatieven of niet Frank?

14 september 2017 om 16:05

Voorlopig staan hij en Mkhitaryan gelijk wat betreft kansen, maar heeft Mkhi wel meer assists. Sterker nog, Ozil heeft er dit seizoen nog geen. Daar zie je ook direct het verschil tussen United en Arsenal; tevens het probleem waar Arsenal al jaren last van heeft. Verder ben ik het met je eens dat Ozil wordt afgerekend op dingen waar je hem niet op moet afrekenen. Wanneer je met Ozil speelt, weet je als trainer dat je daarachter twee kilometervreters moet hebben, waarvan er ook nog eens eentje goed kan voetballen.

14 september 2017 om 16:15

Indien hij idd twee goede verdedigende/centrale middenvelders achter/naast zich heeft zal hij nog meer kansen creeeren. Idealiter zal Laca na een aanpassingsperiode helemaal los komen en het doel gaan vinden, al zal dat natuurlijk nooit de opinie doen veranderen over Ozil.

14 september 2017 om 18:46

Heeft Arsene niet een zoon die het kan overnemen? De club moet wel in de familie blijven

Ozil lijkt me wel de laatste speler die past in het huidige snelle fysieke voetbal van United. Het zou me veel minder verbazen als Dortmund of Leverkusen m oppikt.

Wat is eigenlijk zijn relatie met Turkije, zou hij bij een Turkse club kunnen tekenen? Die zijn altijd wel happig op transfervrije spelers.

14 september 2017 om 12:15

Dortmund? Leverkusen? Turkije??? Ozil kan en zal echt wel naar "betere" clubs kunnen dan die twee en Turkije, met alle respect. Als Ozil uit zijn contract loopt zal Bayern Munchen staan springen om hem terug te halen en andere topclubs zullen hem zeker overwegen. Iedereen doet hier alsof Ozil niks is.

Met Bayern die Ozil terug halen bedoel ik terug naar de Bundesliga uiteraard.

14 september 2017 om 13:19

Dortmund is met Aubameyang, Gotze, Reus, Kagawa, Yarmolenko, etc echt geen stel prutsers, en vergeet niet dat Sneijder ook naar Turkije ging.

14 september 2017 om 14:13

Reus is altijd out, Gotze is overschat, Kagawa middelmaat geflopt bij United, Yarmolenko is subtop maar wel een hele goeie, Auba is volgend seizoen weg. Valt allemaal best mee, dat het geen prutsers zijn ben ik met je eens, dat zeg ik ook nergens, maar Ozil kan veel beter dan Dortmund.

14 september 2017 om 15:51

Ozil is van nature een fener fan en zegt dat die op een dag daar wel wilt spelen, maar dat is nog lang niet het geval waarscheinlijk. Pas op het punt van het afbouwen van zijn carriere zal turkije pas een optie zijn denk ik.

Er gaat flink geknokt worden om enkele spelers volgende zomer. Ozil, Sanchez, Can, Meyer, Goretzka en Chiellini zijn enkele spelers wiens contract afloopt

14 september 2017 om 14:11

Chiellini verlengt gewoon hoor, zijn ze volop met bezig, die speelt op zijn 40 nog bij Juve

Sanchez gratis naar City, Ozil gratis naar United. Zou me wat zijn zeg. Ozil is werelds in een topteam waarbij het goed draait, dus het zou zeker een aanwinst zijn. Hij is echter niet nodig, United heeft toch al genoeg.

Voor Ozil is Mourinho de ideale trainer in mijn ogen. Wenger zet 2 zwakkelingen naast of achter hem. Mourinho zou er desnoods een verdediger op dm zetten om Ozil te ontlasten zoals hij weleens met Pepe op dm speelde. Mourinho wil fysieke spelers maar op 10 wil hij regelmatig een uitzondering maken. kijk naar Sneijder, die had ook zijn beste periode onder Mourinho

Zie liever Alexis komen, zo een type speler missen we nog op de flank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
6.Arsenal6323
7.Burnley 54-3
8.Everton49-14
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

1192 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Arsenal 26 4 4 0
2016/2017 Arsenal 33 8 2 0
2015/2016 Arsenal 35 6 4 0
2014/2015 Arsenal 22 4 0 0
2013/2014 Arsenal 26 5 0 0

In de wandelgangen

Dinsdag 17 juli
TSG Hoffenheim wil Justin Hoogma aankomend seizoen op huurbasis elders stallen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren