ADO Den Haag troeft twijfelend NAC af en haalt nieuwe aanvaller binnen

Woensdag, 29 mei 2013 om

FC Volendam liep promotie mis, maar Michiel Kramer speelt volgend seizoen toch in de Eredivisie. Dinsdag werd bekend dat ADO Den Haag interesse had getoond in de aanvaller en een dag later kan Kramer melden dat hij zijn loopbaan zal vervolgen in de hofstad. "Ik moet mijn handtekening nog zetten en medisch gekeurd worden, maar ik verwacht dat dat geen probleem is", aldus Kramer.

/

De 24-jarige aanvaller was in het afgelopen seizoen goed voor zestien doelpunten in de Jupiler League en werd eerder ook in verband gebracht met NAC Breda, de club waar hij zijn loopbaan vijf jaar geleden begon. Tegenover RTV Noord-Holland laat Kramer echter weten dat hij na een eerste contact met NAC niets meer heeft gehoord van de club, waarna hij dacht dat er toch wat getwijfeld werd. Bij ADO had hij dat gevoel niet en daarom koos Kramer voor de ploeg van Maurice Steijn.

Toch is het nog even wachten voordat Kramer zich echt speler van ADO Den Haag mag noemen. "Ik verwacht deze week of begin volgende week medisch gekeurd te worden, gelijk daarna kan ik mijn handtekening zetten", aldus de aanvaller, die vier seizoenen bij Volendam op de loonlijst stond. Dinsdag vertrok ook doelman Sonny Stevens al uit het Noord-Hollandse dorp: hij tekende een vierjarig contract bij FC Twente.


Poll

Michiel Kramer is een aanwinst voor ADO Den Haag


Gerelateerd

33 reacties (laatste reactie door vastreke)

Een aanwinst voor Volendam? ADO bedoel je? (poll)

29 mei 2013 om 13:05

Of ze bedoelen 'was een aanwinst'.

29 mei 2013 om 13:18

hmm ik betwijvel of et een versterking is voor ado , zo werd in die tijd ook poepon als een striker omschreven en hij heeft in heel et seizoen er volgens mij 3 gemaakt ! ik vind dat ado een speler moet kopen met ervaring en kwaliteiten en niet elk seizoen spelers komen van de jupiler league !!

29 mei 2013 om 15:15

Voor Volendam was hij een aanwinst, zeker gezien z'n 22 - en niet 16 zoals VZ beweerd - goals in de Jupiler League. Als hij deze lijn door kan zetten, dan weet ik zeker dat hij bij ADO ook gaat scoren. Tuyp was natuurlijk de diepste spits en de man waar het om ging, dus is het extra knap dat hij er zoveel gemaakt heeft.

Volgens mij maakte Kramer er wel meer dan 16 afgelopen seizoen. Lange spits, hopen voor ADO dat hij het beter gaat doen dan Poepon.

In de Engelse pers is overigens genoemd dat er een vernieuwd bod van 700.000 door Huddersfield Town is uitgebracht op Mike Van Duinen.

In dat kader kan ADO zeker wel wat aanvallende versterking gebruiken.

29 mei 2013 om 13:13

Ik denk niet dat van Duinen voor minder dan een miljoen gaat vertrekken. Hij is nog jong doet het goed en als hij volgend seizoen weer presteert is hij zeker het dubbele van het hierboven genoemde bedrag waard.

En hij kan ook een mogelijke vervanger voor mulenga worden, al is het een totaal andere spits(utrecht haalt nl. graag bij Ado) .

29 mei 2013 om 13:20

Hij had er volgens mij 22 gemaakt afgelopen seizoen. Ik ben toch niet helemaal onder de indruk van deze Kramer. Ik had gehoord dat ook Roda JC hem wilde halen, maar ben blij dat ze hiervan af hebben gezien. Simpelweg de jongere versie van Frank Demouge. Lang, kopsterk en voetbaltechnisch geen balvirtuoos.

Ik vind Poepon persoonlijk een betere spits, maar we gaan het zien.

29 mei 2013 om 19:48

Ben je wel eens in het Kyocera stadion geweest dit jaar? Heb je wel eens een wedstrijd gezien dit jaar.

Poepon is 100% zeker niet beter dan wie dan ook in de Eredivisie! Ik zie nog liever Haastrup van Willem 2 in de spits.

Erg jammer, want die jongen heeft een prima sportmentaliteit. Maar als je hem ziet voetballen dan constateer je binnen een minuut dat hij er weinig van kan. Miskoop van het jaar in de hele eredivisie wat mij betreft.

30 mei 2013 om 09:29

Dan ben jij nog nooit in het Parkstad Limburg Stadion geweest, want als je Nemeth hebt zien voetballen is Poepon een engeltje dat op je tong piest.

Kramer is een prima speler en een aanwinst voor ADO Den Haag.

Kramer kwam in zijn eerste periode bij NAC veel tekort. Heeft het bij Volendam goed gedaan maar kan het niveau van de eredivisie niet aan denk ik.

Beetje jammer dat voetbalzone een foto van Robert Muhren samen met Gerry Koning neerzet maar goed, Michiel bedankt! Succes bij ADO

Ik ben benieuwd wat deze jongen kan.
Ik denk dat lengte Ado heel erg goed gaat doen (kijk maar naar Bulykin). Vooral omdat Ado nogal met de lange bal speelt omdat de twee centrale verdedigers niet over de grond kunnen voetballen. Dat is opzich niet erg maar dan moet je iemand voorin hebben staan die een bal kan aannemen en vasthouden. Nu is er iemand die dat kan en die moet nu in zijn eentje eigenlijk van een slechte tactiek een goede gaan maken.
Er wordt meer van hem verwacht dan dat hij zelf denkt...

Wat ik er van heb gezien (laatste wedstrijden competitie en play-offs) vond ik het echt helemaal niets bijzonders en zeker geen speler waar een club als ADO beter van wordt.

Ben zeer benieuwd. Volgens mij is Kramer Rotterdammer van geboorte, dus ik denk niet dat we met hem een gevalletje 'höcher' in huis halen. Ik zie dat hij 22 goals heeft gemaakt vorig seizoen, dat is gewoon goed. En hij kan het alleen maar beter doen dan Poepon. Ik zie het wel zitten, lange ballen op Kramer met daaromheen Van Duinen.

Heeft bij NAC (ik denk 2 jaar geleden) een fantastische voorbereiding gedraaid waarin hij het ene na het andere doelpunt maken. Dat kan hij dus wel.

Toch jammer, het type Michiel Kramer is wel wat NAC zocht en waarschijnlijk vraagt hij ook geen topsalaris. Overschakelen naar een 4-4-2 systeem met Kramer en Schalk voorin en Lurling als aanjager er achter. Dat was geen verkeerde formatie geweest.

Nu is het maar weer afwachten waar NAC mee komt aanzetten.
Deze gok had NAC best kunnen nemen naar mijn mening.

Ben wel blij te horen dat het over Kramer gaat, het had net zo goed Duplan kunnen zijn waar beide clubs voor in de race zijn. Verder denk ik dat Kramer alleen maar in de weg zou staan van de ontwikkeling van Schalk en Seuntjens, het is voor Ado wel een aardige 2e spits achter van Duinen!

Met een vertrek van Vicento, Chery, mogelijk Kolk, Elbers, mogelijk Poepon, is het niet gek om een aanvaller te strikken, want er blijven dan alleen nog een Mike en een Giovanni Korte over die net pas zijn debuut heeft gemaakt. Hopelijk is het een goeie jongen, maar persoonlijk verwacht ik er weinig van.

29 mei 2013 om 23:16

van Vicento en Chery is het toch nog niet zeker dat ze weggaan? Ik hoop eigenlijk nog wel dat Vicento blijft

29 mei 2013 om 23:36

Ik denk inderdaad dat het niet slim is om Vicento weg te doen. Hij is erg nuttig als back-up, omdat hij voorin overal wel uit de voeten kan. Daarbij vind ik hem niet heel slecht. Maargoed, als hij transfervrij wordt aangeprezen zal er vast een club komen die is gepromoveerd die hem graag wil overnemen lijkt me.
Chery is ook nog niet zeker, maar ik denk dat het beter is als hij verkocht wordt. Heeft nog maar één seizoen en levert nog wel wat op, terwijl hij niet veel bijdraagt aan het spel van ADO (vind ik persoonlijk).

Kramer kan wel mee bij Ado,
kwam in eerste instantie in zijn periode bij NAC tekort,
maar heeft zich goed bewezen bij Volendam en deze transfer wel verdiend...

Toch jammer voor NAC dat ze deze jongen niet binnen hebben weten te halen

29 mei 2013 om 18:37

Ja maar hij was nog maar 20 toen hij voor NAC voetbalde, in die 4 jaar kun je echt wel groeien in je spel, zie je bij wel meer talenten die eerst een paar jaar nodig hebben om te slagen hoor

30 mei 2013 om 10:43

Weet ik zo legde ik het toch ook uit in mijn eerste reactie,
het is mooi om te zien hoe hij zich heeft ontwikkeld daarom zeg ik ook maar persoonlijk dat het voor NAC zelf jammer is (terwijl hij daar is begonnen) dat ze hem niet hebben weten te strikken, en dat ADO deze strijd gewonnen heeft

Niet onder de indruk van deze jongen. bij Volendam haalde hij zelden een voldoende

29 mei 2013 om 20:21

Was voor het eerst in zijn carrière bij Volendam op schot dit jaar met 22 goals als nummer 10 cirkelend rond Jack Tuyp. Daarvoor zeker onuitwisbare indruk gemaakt op mij. Is naar mijn weten ondanks zijn lengte van 1.95 helemaal niet zo kopsterk beetje zoals Engelaar. Is nog redelijk snel voor zijn postuur. Maar dus geen targetman die het van zijn fysiek moet hebben eerder van zijn voetballend vermogen. Als ik zou moeten gokken of hij het zal redden bij ADO denk zeg ik nee.

Was voor het eerst in zijn carrière bij Volendam op schot dit jaar met 22 goals als nummer 10 cirkelend rond Jack Tuyp. Daarvoor zeker onuitwisbare indruk gemaakt op mij. Is naar mijn weten ondanks zijn lengte van 1.95 helemaal niet zo kopsterk beetje zoals Engelaar. Is nog redelijk snel voor zijn postuur. Maar dus geen targetman die het van zijn fysiek moet hebben eerder van zijn voetballend vermogen. Als ik zou moeten gokken of hij het zal redden bij ADO denk zeg ik nee.

Sparta volgend jaar geen kampioen denk ik dan. Vind hem inderdaad weinig uitstraling hebben om als hoofdcoach te fungeren. Kan je wel zeggen staat los van zijn voetbalkennis, tactisch inzicht en dergelijke, maar Bogers moet het wel overbrengen op de spelersgroep.

Weer eens een black out van Jvas. Hij had Kramer in ieder geval moeten laten weten dat NAC geen belangstelling in hem had.

Komt tijd, komt raad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Volendam

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Daan KlinkenbergVerdediger00
Nick ZeijlmansVerdediger00
Verdediger00
SchilderVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Volendam.

18 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 januari
Bayern München is van plan om de optie tot koop in het huurcontract van James Rodriguez te lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren