Scorende Pieters: ‘Ik weet zeker dat PSV kampioen wordt’

Maandag, 18 maart 2013 om

PSV’er Erik Pieters was net terug van een lange periode van afwezigheid toen hij op 18 januari tegen PEC Zwolle een ruit aan diggelen sloeg. Het resultaat: een slagaderlijke bloeding, pees- en zenuwbeschadiging en weer een periode van toekijken. Maandag maakte de linksback zijn rentree bij Jong PSV, dat met 1-2 won van Jong Vitesse. Pieters scoorde ook nog.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

131 reacties (laatste reactie door fresj)
18 maart 2013 om 16:27

Ik denk het ook, ze moeten nog tegen Ajax, Az, Twente en ik denk niet dat ze alle 3 de wedstrijden gaan winnen. Verder zitten er nog meer moeilijke wedstrijden tussen, maar Ajax, Feyenoord en Vitesse kunnen ook zomaar punten laten liggen.

18 maart 2013 om 16:33

In deze competitie is niets zeker en kan iedereen van iedereen winnen.
Dat schema is alleen maar een statistiek die je erbij haalt.
Het belangrijkste is voor de top4 op dit moment om geen enkel punt te verliezen.
Want als je alles objectief bekijkt is er niemand echt de favoriet op dit moment.
Ze kunnen het alle vier worden en deze uitspraak is dus niet gepast op dit moment

18 maart 2013 om 17:38

Vitesse heeft het makkelijkste schema, maar zij hebben wel de minste punten.

Feyenoord en Ajax hebben ongeveer en even zwaar programma in het vooruitzicht. Ajax heeft alleen het voor- nadeel dat ze alles zelf in de hand hebben.

PSV gaat sowieso nog punten laten liggen aangezien zij ook het zwaarste programma hebben.

18 maart 2013 om 19:25

Xavi

Psv heeft het ook in eigen hand, aangezien ze nog tegen Ajax spelen. Maar goed theorietjes zijn mooi, praatjes ook maar daden zijn nog veel mooier. Dus kom op Pieters: niet lullen ,maar ballen.

18 maart 2013 om 16:32

Ik vrees het ook, maar zeg zeg nooit nooit. Bovendien krijgt PSV nu in elke linie een nieuwe speler. Lens komt terug in de aanval na zijn schorsing, Toivonen is bijna weer 100% fit en Erik komt terug in de achterhoede.
Misschien gaan deze 3 internationals de doorslag geven.

18 maart 2013 om 16:33

Onmogelijk is het natuurlijk niet, maar ze hebben wel het zwaarste programma.
De ploeg die het beste speelt de komende weken wordt kampioen.. Ajax, Feyenoord en Vitesse spelen al een paar weken behoorlijk. PSV zag er dit weekeinde weer eens degelijk uit.

18 maart 2013 om 19:47

Ik denk dat Psvde kleinste kans heeft van de vier. Ik denk dat de winnaar van Feyenoord-vitesse de kampioen gaat brengen. Ajax moet winnen in Eindhoven, PSV heeft nog een aantal stevige wedstrijden. Vitesse geef ik op dit moment de meeste kans, tenzij Feyenoord ze weet te verslaan.

Met bloed, zweet en tranen, of niet Pieters?

De wedstrijd Psv-ajax zal waarschijnlijk bepalend zijn, heb er zin in.

18 maart 2013 om 16:36

HIj is wel de enige die alle drie geleverd heeft

18 maart 2013 om 17:01

Je snapt 'm. Heel goed.

18 maart 2013 om 17:01

nee bloed zweet en ramen!

mooi vvor het vertrouwen voor hem, komt psv goed uit, ik heb er nog vertrouwen in!!

succes pieters en psv

Als een ding duidelijk is is dat jij soms kortsluiting hebt in de bovenkamer. Dat is iets wat ik zeker weet.
Ik gok dat dat bij deze uitspraak ook zo was.

Wat concurrentie voor Willems en hutchinson want die bakken er niks van

18 maart 2013 om 16:34

ik vind willems helemaal niet slecht spelen. ik ben een beetje fan van deze jongen

als ik advocaat was dan zou ik pieters links centraal in de verdediging posteren met naast hem op linskback jetro willems.

dan kun je of derijck of die braziliaan eruit halen. nog liever zelfs naast pieters van bommel centraal in de verdediging, maar dat zie ik niet gebeuren.

18 maart 2013 om 16:43

Lijkt me ook wel wat, maar denk niet dat Dick dat aan durft. Je zou ook Bouma (deed het aardig tegen Rkc) en Pieters kunnen opstellen dan heb je in ieder geval twee spelers met een Psv-hart in de basis.

18 maart 2013 om 16:49

bouma ben ik toch niet zon fan van. bovendien zou je dan twee linksbenige spelers in het centrum hebben. dat is niet ideaal. dat zie je ook wel bij het koppel derijck en marcelo. beide rechtsbenig. werkt niet samen.

18 maart 2013 om 16:57

Nee ik ben ook geen fan van Bouma maar je moet wat he :P Maar dan zou Pieters en Derijck wellicht goed kunnen uitpakken. Heb je in ieder geval ook twee Nederlandstalige spelers die fatsoenlijk kunnen communiceren. Soms lijkt het namelijk alsof dat met Marcelo maar moeizaam gaat.

18 maart 2013 om 21:56

@ Cloud,

Juist jij snapt hem!
Ik zie ook het liefste Willems LB, daarnaast Pieters, daarnaast Bommel en daarnaast Hutch. Op het middenveld dan Hiljemark, Strootman en Toivonen. Voorin Wijnaldum, Lens/locadia en Depay.

Helaas zal Dickie dit niet aandurven...

18 maart 2013 om 16:46

Praat die Derksen maar weer na ja... Die heeft geen verstand van voetbal, is alleen goed ingevoerd in het wereldje zelf, heeft verder 0,0 voetbalkennis.

Willems speelt harstikke goed, hij moet alleen niet meer van afstand schieten...

18 maart 2013 om 17:18

En jij vind dat je zelf wel voetbalinzicht (voetbalkennis is wat anders, zegt al genoeg dat je dat al zegt) hebt? Willems speelt juist niet goed dit seizoen, maar als jij dat wel vind, dan ben jij diegene met 0,0 voetbalinzicht euh.. voetbalkennis...

En daar gaan we weer. Dus PSV wordt kampioen? Oke, dan hoeven we de overige wedstrijden ook niet meer te spelen want het staat al vast. Wou dat ik een glazen bol had....

18 maart 2013 om 16:28

mwah, het wordt nu door meerdere gezegd. hoort bij deze competitie. De Boer heeft ook al gezegd dat ajax kampioen wordt. en zeg nu eerlijk, wat moeten ze anders zeggen. Ajax en Psv hebben het allebei nog helemaal in eigen hand.

18 maart 2013 om 16:29

Frank de boer zegt ook dat ze kampioen worden, had je toen dezelfde mening?

18 maart 2013 om 16:33

En toen Frank de Boer dat zei was dat zelfvetrouwen....misschien moet je naar je zelf kijken want je word met de dag ongeloofwaardiger haha.

18 maart 2013 om 16:53

Haha, grappig dat je zegt dat ik naar mezelf moet kijken omdat je vind dat ik met de dag ongeloofwaardiger wordt. Ik wordt gewoon moe van iedereen die roept ; wij worden kampioen. Enig idee hoeveel berichten er al langs zijn gekomen? Ik heb trouwens nooit ergens beweert dat het zelfvertrouwen was dus hoe je daar bij komt mag Joost weten. Nogmaals ; er zijn nog 7 speelrondes te spelen. Wie weet wordt Vitesse wel kampioen. Hun speelschema is veruit het makkelijkst van de top 4.

18 maart 2013 om 17:07

Als je er moe van word dan kan je beter vanaf nu stoppen met tv kijken, radio luisteren en voetbalsites op internet bezoeken. Kom op man de competitie is bijna ten einde en er staan met nog maar 7 speelrondes te gaan 4 ploegen op 3 punten van elkaar wat verwacht je dan dat ze roepen dat ze geen kampioen worden? Geniet gewoon van deze spannende competitie.

18 maart 2013 om 17:15

Grote verschil is dat De Boer en Ajax een basis hebben waarop ze dit zelfvertrouwen kunnen uitdragen. Psv heeft dit veel en veel minder. De Boer heeft geantwoord: "wij" op de vraag wie er kampioen wordt. Pieters zegt zelf: "ik weet zeker dat PSV kampioen wordt".

Het verschil zit 'm in de nuances.

Dat kun je niet zeker weten want het is in de toekomst

18 maart 2013 om 18:12

Dat stukje raam dat hij kapot heeft geslagen, daar heeft hij een glazen bol mee gemaakt.

ON: PSV word dit jaar kampioen omdat ze alleen maar sterker worden naar het einde van het seizoen toe met Toivonen die in vorm komt, Pieters en Lens die super rap is. PSV kan alleen nog maar beter worden en met de andere teams heb ik toch meer dat ze nu op hun top spelen en alleen nog maar slechter worden(of dit niveua vasthouden)

Ik zou maar een slag om de arm houden, Pieters.

Ja hoor. Vorig jaar hadden we Mertens met zo'n domme uitspraak en nou hebben we Pieters. Nou maak het maar eens waar dan kerel. We hadden al ruim voor moeten staan op de rest, maar ik vrees een scenario als afgelopen 2 seizoenen.

18 maart 2013 om 16:32

ik hoop dat het zelfde scenario er komt als de afgelopen 2 seizoenen!
op een 1 of andere manier denk ik dat Psv het toch niet gaat worde,
en schat ik Ajax,feyenoord, en ook vitesse hoger in, waarbij Feyenoord en Vitesse het (op papier) makkelijkste schema hebben.

Ik denk dat Psv kampioen word, maar zonder Pieters. Hij moet gewoon zich gedragen als een prof en niet allemaal ruiten kapot slaan en denken dat hij onmisbaar is dat is hij namelijk niet

18 maart 2013 om 16:28

Pieters denkt ook helemaal niet dat hij onmisbaar is, ik zou graag het interview willen zien waar Erik dat kenbaar maakt.

18 maart 2013 om 16:35

Voordeel is dan weer wel dat Pieters en PSV het kampioenschap nog steeds in eigen hand hebben, al zullen ze in het restant van de competitie niet meer met een ruit op het middenveld spelen

On: Goed dat het vertrouwen er is bij Pieters, zou dit niet als arrogantie willen bestempelen, eerder als goeie hoop en vertrouwen (iets wat ik bij zijn teamgenoten op het veld de laatste weken nog wel eens heb gemist). Ik hoor alleen vaak dat Psv-ajax de titelwedstrijd zal gaan worden, wat ik toch een gekke uitspraak vind. Feyenoord en Vitesse zie ik ook zomaar een gooi doen. Een ding durf ik wel te zeggen: in de huidige top 4 gaat er geen club zijn die geen puntverlies meer gaat lijden in het restant van de competitie, daar zijn ze in mijn ogen allen te wisselvallig voor. Degene die dit toch voor elkaar weet te krijgen zal zich denk ik kampioen mogen kronen. Kijk er naar uit!

PSV is de ploeg die kampioen moet worden, maar het lijkt er niet op dat het gaat gebeuren. De verdediging is een essentieel middel in je ploeg, en daar heeft PSV niet de juiste spelers. Boy Waterman is een degelijke keeper, maar niet meer dan dat, Atiba Hutchinson is duidelijk een middenvelder, Zanka en Marcelo zijn beesten maar missen het opbouwende vermogen en Bouma is niet snel genoeg. Derijck komt gewoon te kort en dan hou je met Erik Pieters en Jethro Willems twee goede verdedigers over, jammer genoeg voor PSV zijn die twee spelers het beste op de linksbackpostitie. Voor het seizoen was dit de torenhoge favoriet, maar nu schat ik Feyenoord zelfs nog hoger in. Door de uitlatingen en de arrogantie is PSV ongelooflijk gehaat, wat nog meer motivatie van tegenstanders brengt. Je kan wel zoveel scoren, maar als de defensie er niet staat in de toppers dan vrees ik voor PSV dat het niets wordt. In Eindhoven moeten ze niet praten over Adam Maher, maar over Van den Hoorn, Van Dijk en andere opbouwende beesten. Dirk Marceillis is ook een goede optie, in ieder geval degelijk en geen clown. Ik zie Ajax en Feyenoord als titelkandidaten. PSV staat er trouwens ook niet in toppers, kijk de statistieken maar na:

Vitesse- PSV 2-2
Psv- Vitesse 1-2
Ajax- PSV 3-1
Psv- Feyenoord 3-0
Feyenoord- PSV 2-1

Slechts vier punten uit deze duels, waar op de wedstrijden tegen Ajax-uit en Feyenoord-uit het meeste druk stond. Hier gaven zelfs de aanvallers niet van thuis, slechts vier treffers als je de thuiswedstrijd tegen Feyenoord niet meerekend, oftewel één op één, met zo een verdediging niet goed genoeg.

Ik denk het juist niet, ze moeten nog thuis tegen Ajax, en uit tegen Az, Twente en Roda JC, waar je niet zomaar wint. Ik denk dat het Ajax of Feyenoord wordt, Vitesse kan het ook zomaar worden.

Misschien moet Pieters eens een keer tijdens een thuis-wedstrijd op mijn stoel komen zitten?
Het liefst een paar wedstrijden kijken en dan NOG een keer een statement doen over de kans op succes aan t einde van de rit.

Kom op. Ik ben een trouwe PSV supporter, maar ik zou r mijn hand niet om durven verwedden dat we de komende duels "even winnen".

Pieters kan beter gewoon even zijn mond houden en zijn voeten laten spreken.

Pieters doet een Mertens, niet slim. Want de kans is best groot dat jullie dat niet worden vanwege de stabiliteit bij de Rotterdammers en Amsterdammers, dus je kan er later op gepakt worden.

Doet me denken aan de 'kampioenswedstrijd' uitspraak van Mertens. Je kan niet zeker weten dat je kampioen wordt in deze competitie je kan het alleen uitdragen dat je het graag wilt worden.

Ik geef PSV het minste kans van de top 4.
Ze hebben nog de moeilijkste tegenstanders en zijn het minst stabiel!

18 maart 2013 om 18:30

Wat een gezever. PSV staat er beter voor dan Feyenoord en Vitesse die net zo labiel zijn. Feyenoord hoort tegen Roda gewoon puntverlies op te lopen, maar door een arbitrale dwaling worden ze over eind gehouden. Vitesse komt verschrikkelijk goed weg door het niet geven van de penalty en rode kaart aan Janssen die Bulykin onderuit loopt. Indien de scheidsrechter in die wedstrijden gedaan had wat hoorde waren zowel Feyenoord en Vitesse als zo goed als uit geschakeld voor de titel. Dat dit door alle geluk van de wereld niet zo is maakt deze clubs absoluut niet stabiel.

18 maart 2013 om 22:05

Hoe het gebeurt is maakt niet uit. Feit is dat we net zoveel punten hebben en jullie nog tegen Ajax, Az en Twente spelen.
En ook jullie hebben een makkelijke penalty en geen rode kaart voor Mertens gehad. Moet ik daar ook maar over zeiken dan?

19 maart 2013 om 09:20

Haha ik weet niet waarom jij over jullie begint. Ik ben namelijk verre van PSV supporter. Echter ik ben wel in staat om een beetje realistisch te kijken. Dat jij puur naar de uitslagen kijkt is nu precies wat ze scorebord journalistiek noemen.

Slechte wedstrijden toch winnen hoort bij een kampioen en een stabiel team. Echter slechte wedstrijden winnen door toedoen van een scheidsrechter heeft daar niets mee te maken. Dat is puur geluk en dat kan zo maar omslaan.

Ik snap dit soort uitspraken echt niet. Is dit om zogenaamd op te boksen tegen de Amsterdamse zelfingenomenheid? Dit zorgt er in ieder geval nog meer voor dat ik, als supporter van een 'niet top-4 club', nog meer hoop dat Feyenoord kampioen wordt.

Het zou er uitzien als hij het omgekeerde had gezegd. Prima dat hij er vertrouwen in heeft.
PSV en ajax zijn op dit moment de enige clubs die het in eigen hand hebben.

18 maart 2013 om 16:47

prima dat hij zegt dat hij het slot met vertrouwen tegemoet ziet, PSV heeft immers nog alles in eigen hand. Maar zeggen dat je zeker weer dat je kampioen wordt is gewoon dom! Niks is zeker en met 7 wedstrijden te gaan en 1 punt achterstand moet je dit soort uitspraken gewoon niet doen.

Off: Moest ineens denken aan de Calve reclame met Pieter van den Hoogenband.
"pietertje, kom maar even wisselen"
"jij kan echt niet voetballen, hé, Pietertje"

Hij kan echt beter zijn mond houden. Sorry hoor, maar begrijpt hij het allemaal wel? Hij moet zich eerst weer gaan bewijzen na zijn domme actie. Hij heeft het PSV niet makkelijker gemaakt en ervoor gezorgd dat het vergrootglas nog meer boven op PSV gericht werd. Hij heeft echt voor heel veel onrust gezorgd. Dat hij dan nu met zo'n opmerking komt.. Hij heeft ze echt niet allemaal op een rijtje volgens mij. Hij moet dit soort uitspraken voor zich houden. Het zal PSV helemaal niet helpen. Verder zet hij zichzelf voor lul. PSV moet laten zien dat zij kampioenswaardig zijn. Dit soort uitspraken voegen niks toe voor Psv. Het maakt de druk alleen maar groter.

18 maart 2013 om 16:35

Ik had wel beter van je verwacht. Toen De Boer dat zei was je nergens te bekennen.

18 maart 2013 om 16:38

De Boer zei dat hij het gevoel had dat ze kampioen gingen worden. Dat mag iemand altijd uitspreken. Hij kan er namelijk naast zitten. Daarmee legde hij geen enkele druk op de groep. Ik heb trouwens wel op dat artikel gereageerd, dus als je interesse heb kan je het teruglezen

Hier irriteert mij vooral dat hij zijn team in de steek gelaten heeft met dat onnodig domme gedrag. Zoals ik al zeg heeft hij het vergrootglas toen nog meer richting PSV gedraaid gekregen. Sindsdien ligt elk opstootje van PSV namelijk onder een vergrootglas. Hij heeft Psv, in mijn ogen, echt veel problemen bezorgd. Meer dan alleen zijn rode kaart en blessure. Hij is, in mijn ogen, de laatste die zo'n uitspraak moet doen bij Psv.

Het is nogal iets anders of een trainer het zegt die al 2x kampioen is geworden of iemand die enkele maanden geleden zijn team flink benadeelt heeft...

18 maart 2013 om 21:35

Haha, kom op man, gaan we nu serieus de Boer verdedigen? Die kerel is letterlijk de belichaming van arrogantie.

Jeetje, wat een niveau. Bij ieder bericht over Pieters is het blijkbaar nodig te vermelden dat hij een ruit heeft ingeslagen. Ga zo door! On: Ik hoop dat Pieters gelijk heeft, na 4 jaar keer op keer een teleurstelling snakken we naar het stadhuisplein.

Dit moet hij niet zeggen, lijkt wel op Mertens vorig jaar.
Tuurlijk hoop ik het ook, maar worden nog lastige wedstrijden.

Kom maar ffkes wisselen pietertje,het gaat steeds beter.

Zet mijn geld op Feyenoord op basis van het programma.
Hoop mijn club maar we hebben nog wat lastige wedstrijden en denk niet dat dat we die allemaal winnen.

ff een vraag tussendoorspeelt iemand toto 13???

had afgelopen weekend 11 wedstrijden goed en sampdoria- inter was afgelast,nu hebben ze bij
de toto die wedstrijd als een gelijkspel aangemerkt!(ik had inter laten winnen)

zie ik op mijn account dat ik het fantastische bedrag van 8 euro heb gewonnen,
vind het wel een beetje aan de lage kant want het is hetzelfde dan mijn inleg!!

had echt verwacht dat het wel meer zou opleveren,iemand hier ervaring mee????

18 maart 2013 om 16:51

heb je niet gewoon je inleg teruggekregen omdat Sampdoria - Inter niet gespeeld is?

18 maart 2013 om 17:02

Ik ben bang dat je er op het ´verkeerde moment´ 11 goed hebt.... die 8,- winst betekend dat er blijkbaar heel veel mensen 11 goed hebben... dus moet je de pot met meerdere delen...
Ik heb ook een keer 11,50 gewonnen met 11 goed...

Wat betreft die afgelasting... geen idee...

18 maart 2013 om 17:06

Ik lees net dat 1500 man 11 goed hadden... vandaar je lage bedrag.. check NOS tekst 562

ff een vraag tussendoorspeelt iemand toto 13???

had afgelopen weekend 11 wedstrijden goed en sampdoria- inter was afgelast,nu hebben ze bij
de toto die wedstrijd als een gelijkspel aangemerkt!(ik had inter laten winnen)

zie ik op mijn account dat ik het fantastische bedrag van 8 euro heb gewonnen,
vind het wel een beetje aan de lage kant want het is hetzelfde dan mijn inleg!!

had echt verwacht dat het wel meer zou opleveren,iemand hier ervaring mee????

"jij kan echt niet voetballen hé Pieter"
"nee"
Dickie: "pieter! Doe maar effekes wisselen jongen, gaat steeds beter".

Achja, allemaal grootspraak. Ik geef Ajax, Feyenoord en zelfs Vitesse meer kans op het kampioenschap.

pietertje pietertje ik zal na 35 jaar kaarthouder mijn clubke nooit laten vallen maar waar bazeer jij het op dat de volgende potten uit roda w2 az en twente thuis ajax groningen en nec allemaal gewonnen gaan worden???
Ik heb lang het woord hoog gehouden maar na de tweede helft tegen feijenoord en de potten tegen heerenveen en rkc hebben mij 1 ding duidelijk gekmaakt: we moeten weer een jaar in de wachtkamer.
Gezien het programma van feijenoord en vitesse zou het me niet verbazen dat ze zelfs 4e worden ipv de traditionele derde plek.

Er moet een klein wonder gebeuren wil dit psv nog kampioen worden .
En ja die laatste zin zit ook mij diep maar het is niet anders.

Speelschema top:

Ajax: vier keer thuis, drie keer uit

NEC (thuis)
Heracles (thuis)
Psv(!) (uit)
Heerenveen (thuis)
NAC Breda (uit)
Willem (thuis)
Groningen (uit)

Psv: drie keer thuis, vier keer uit

Roda JC (uit)
Willem (uit)
Ajax(!) (thuis)
AZ (uit)
Groningen (thuis)
NEC (thuis)
FC Twente (uit)

Feyenoord: vier keer thuis, drie keer uit

Heerenveen (uit)
VVV (thuis)
RKC (uit)
Vitesse(!) (thuis)
Heracles (thuis)
ADO (uit)
NAC Breda (thuis)

Vitesse: vier keer thuis, drie keer uit

Zwolle (thuis)
NAC Breda (thuis)
Roda JC (uit)
Feyenoord (!) (uit)
Willem (thuis)
RKC (uit)
VVV (thuis)

(!) = absolute topper

Resultaten tegen elkaar:

Ajax 3-1 Psv
PSV - Ajax
Ajax 3-0 Feyenoord
Feyenoord 2-2 Ajax
Ajax 0-2 Vitesse
Vitesse 3-2 Ajax
PSV 3-0 Feyenoord
Feyenoord 2-1 Psv
PSV 1-2 Vitesse
Vitesse 2-2 PSV
Vitesse 1-0 Feyenoord
Feyenoord - Vitesse

1. Vitesse 5 13 (10-5)
2. Ajax 5 7 (10-8)
3. PSV 5 4 (8-9)
4. Feyenoord 5 4 (4-10)

Vitesse kampioen van onderlinge resultaten, samen met Feyenoord het beste speelschema, stand in voordeel van Ajax, resultaten historie in voordeel Ajax (laatste maanden van seizoen speelde Ajax afgelopen jaren 31 duels, 30 zeges), PSV heeft het beste materiaal. Alles ligt nog open.

18 maart 2013 om 17:24

Erger nog: 32 duels, 31 overwinningen. Bizarre statistiek... En ik vind Ajax juist een gunstige speelschema hebben. Die hebben de aankomende 4 wedstrijden 3x thuis en 1x uit. Als ze die 3 thuiswedstrijden sowieso winnen en een punt halen tegen Psv, dan zijn ze er al wel denk ik. Dan hoeven ze in de laatste 3 wedstrijden maar 6 punten pakken (ik zie zowel Ajax, Psv, Feyenoord als Vitesse niet 1 team die alles wint). Daarom denk ik dat Ajax het voordeel heeft, als ze tegen PSV spelen, dat ze minimaal 4 punten voorsprong hebben. Ik zie Heerenveen punten afpakken van Feyenoord en PSV punten verspelen tot 14 april.

18 maart 2013 om 18:58

ik zie ik zie .... wat jij niet ziet en de kleur is..........
Dit is wel de grootst mogelijkste onzin die ik tot dusver gelezen heb.

als , als dan denk ik .......

Gelukkig was tot dusver het gespeelde programma erg voorspelbaar en is het ook niet vreemd dat je je glazen bolletje er weer even bij haalt.
Jammer alleen dat het gebaseerd is op luchtkastelen.
Maar we zullen zien wat er van uit komt wat jij allemaal "ziet"

18 maart 2013 om 21:15

Het is pas onzin als het niet mogelijk is. Wat ik heb getypt kan gewoon uitkomen, dus kan het nooit onzin zijn. Maar het is niet onmogelijk dat ze de volgende 3 thuiswedstrijden winnen, maar ik snap je frustratie als Psv-fan wel.

Idd, laten we ophouden over Pieters wan gedrag, dat komt na het seizoen wel weer als PSV weer geen kampioen is geworden. Dan komende feiten op tafel wat er allemaal mis ging. Maar PSV gaat het niet halen, als ik zie waar Feyenoord en Vitesse nog tegen moeten, dan schat ik de kansen voor hun hoger. Ajax eindigt ook wel bij de TOP 2. Die hebben de beste en breedste selectie, maar je kunt er geen touw aan vast knopen.

Dit neem ik totaal niet serieus. Dit is dezelfde Pieters die als een dorpsidioot liep te dansen, na de 2-0 tegen Heracles in de beker en laatst nog zijn eigen ruiten ingooide (sloeg). Hij beargumenteerd ook helemaal niet waarom. Kortom, ik ben het totaal niet met hem eens. Ik denk dat het tussen Ajax en Feijenoord zal gaan.

Als we kampioen worden dat is de we zonder jouw Pieters, want met je achterlijke gedrag heb je wel de supporters en spelersgroep in de steek gelaten.

Ik ben bang dat ajax kampioen wordt. Die hebben alleen nog psv uit. Verder moeten ze alles kunnen winnen..

18 maart 2013 om 17:28

Ik heb hetzelfde gevoel. Met Toivonen speelt PSV wel 3 klasses beter. Ajax zal bij PSV op gelijk spel gaan spelen. Gelukkig moet PSV dan wel en hoop ik dat ze 3 punten pakken. Ik voorzie nog zomaar dat PSV als 4de eindigt als ze tegen Ajax verliezen. Dan hebben we helemaal hard gefaald.

Een groot nadeel van deze competitie is dat je nu zomaar 4e kunt worden terwijl je het niet veel slechter hebt gedaan als de kampioen. Hopelijk kan Pieters centraal gaan spelen en kan de opbouw van achterin beter tot stand komen.

18 maart 2013 om 17:25

Niet veel slechter is toch ook slechter? Nummer 18 is niet veel slechter dan nummer 17, de nummer 17 niet veel slechter dan 16, etc. etc.. dan heeft de nummer 18 uiteindelijk ook niet veel slechter gedaan dan nummer 1, als je het zo redeneert.

18 maart 2013 om 17:30

Jawel, wat hij bedoelt is dat de nummers 1 tot en met 4 heel dicht bij elkaar liggen qua punten. Een fout van de scheids of een gelukje/grote misser zal in dat geval bepalend zijn om wel of geen kampioen te worden. Nummer 18 en 17 en ook 16 liggen qua punten heel ver achter de top/

18 maart 2013 om 17:40

Qua verdiende punten ligt Ajax verder voor dan een Feyenoord, als voorbeeld. Dus door de fouten tot nu toe, zit Feyenoord nog in de race. Dat moet je kunnen accepteren. Je wordt geen kampioen door 1 fout van de scheids, als je daar afhankelijk van bent, dan ben je simpelweg niet goed genoeg.

Pieters heeft een Glas scherven van zijn glazen bol in zijn arm daarom weet hij wie er kampioen word. Jong psv wor misschien wel kampioen jah hahaha

Pieters, Niemand weet wie er kampioen gaat worden.
Dus het lijkt me verstandig dat jij, en alle andere quasi-zelfverzekerde spelertjes, dit de komende weken ook vooral niet gaan roepen.
Voegt helemaal niets toe.

Wow, wat een kinderachtige uitspraken met glazen en scherven. Weten jullie wel hoe pijn dat doet? Dat is puur emotie en hij heeft al spijt betuigt. Laat hem, net zoals Frank de Boer, de druk op de topclubs vergroten. Maakt het alleen maar leuker. Als één iemand zo'n grap maakt okééé, maar met zijn allen? Kom op nou.

Vol vertrouwen zijn is natuurlijk goed. Maar dit gaat te ver. Het kan alle kanten op en PSV heeft een goede kans. Maar Ajax, Feyenoord of Vitesse ook.

Als ik mij geld ergens op moest zetten (maar dat gaan we maar niet doen in de Eredivisie), dan is het op Ajax, maar puur op het feit dat ze de meeste punten hebben. Het wedstrijdschema in de Eredivisie zegt tegenwoordig toch helemaal niks meer.

Ik geloof als supporter van PSV helemaal niet meer in een kampioenschap voor Psv. Op één of andere manier weten ze het toch wel weer te verprutsen. Ik vind dat de ploeg de echte wil om kampioen te worden mist. Ze laten zich veel te vaak afbluffen en beloven elke keer beterschap. De spelers van PSV kunnen leuk praten maar als het er echt om gaat geld de regel 'blaffende honden bijten niet' voor de selectie van Psv.

Als scherven geluk brengen heeft Pietertje misschien wel gelijk ja. In alle andere gevallen ga ik voor mijn clubbie Ajax.

Niet praten maar laten zien!!!

nog maar 7 wedstrijden op rij winnen pietertje , aangezien de grootste serie dit jaar drie opeenvolgende wedstrijden was zit die kans er natuurlijk dik in dat dit gaat gebeuren............................................. Aan de andere kant , hij kan moeilijk zeggen dat ze geen kampioen worden natuurlijk.

ik snap niet dat mensen kunnen zeggen dat ze denken dat de top 4 geen punten gaan verspelen..
ze spelen nog tegen elkaar!!!!!
volgens mijn bescheiden mening moet er dan toch iemand punten morsen, of ijn dit die beroemde 6 punten wedstrijden.

Als Ajax en PSV gelijk spelen kunnen ze ook nog beiden 2 punten verspelen.

kom maar efkes wisselen pietertje.
toe mar schup mar tegen dien bal aan jongen, het ow moeder nie.
jij kan echt niet voetballen hé pieter.
zo hebben we ze allemaal weer gehad

En zondag weer punten laten liggen in kerkrade, Nee ze moeten eens constant worden.

Hoop dat PSV kampioen word. De wedstrijd tegen Ajax word de beslissende denk ik. Mits PSV de overige wedstrijden gewoon doet wat het moet doen.

Ik denk dat Vitesse kampioen gaat worden.
Hebben het eenvoudigste programma.

Psv gaat wederom niet bij de eerste 2 eindigen vrees ik.
Echt te achterlijk voor woorden maar ik ze nog niet zo eenvoudig van Ajax, twente en Az winnen.
Blijven hopen en steunen natuurlijk

Ik zou wel aardig vinden om te weten hoe of het komt dat Erik Pieters het zeker zegt te weten.....

Ik zie zo'n uitspraak als een poging om jezelf (en wellicht anderen) moed in te praten.....

Maar alle gekheid op dat welbekende stokkie......het is natuurlijk nog koffiedik kijken wioe uiteindelijk met de schaal aan de haal gaat...

Lees hierboven, dat het duel PSV vs. Ajax een duel op zichzelf is......dat kan. En dat het dan zomaar 4-0 kan worden voor PSV òf zomaar een gelijkspelletje......gemakshalve wordt er vergeten, dat het ook zomaar ene overwinning kan worden voor Ajax. Wie het nu al weet, die mag het zeggen.....probleem is, niemand bezit die glazen bol......

Als psv en ajax gelijk spelen is ajax helemaal geen kampioen, als feyenoord dan alles wint is feyenoord kampioen.

Goed dat ie terugkomt. Scoorde een goede goal bij Jong Psv.

Bij de Boer was het zelfvertrouwen, bij Pieters is het arrogantie en zelfoverschatting. Ik snap niet waar het verschil in beide uitspraken zit, maar goed. PSV heeft het moeilijkste programma, dus het is een gewaagde uitspraak. Echter zie ik alle titelkandidaten nog wel punten verspelen. Vitesse bij Feyenoord uit, Feyenoord bij Heerenveen uit, Ajax hopelijk bij PSV uit. Het maakt ook eigenlijk niet veel uit wat je programma is, aangezien de nummer 16 thuis zomaar wint van de top 3. Kortom, ik heb zin in het slot, mijn hart wat minder...

Wat is het toch met die Pieters dat de meeste van zijn uitspraken totale onzin zijn?

'ik weet zeker dat PSV kampioen wordt'

Hij schijnt na deze geniale inval meteen het hele familiekapitaal te hebben geinvesteerd in een kampioenschap van pe-es-ve

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7478
2.PSV7466
3.Feyenoord5628
4.AZ5222
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. de JongAanvaller3026
H. LozanoAanvaller2817
D. MalenAanvaller277
C. GakpoAanvaller121
M. RomeroAanvaller10
J. ZoetDoelman300
A. BehichVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

21 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 april
Manchester City kampt met een ontevreden selectie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren