Treffer Kuyt kan ontluisterende thuisnederlaag Fenerbahçe niet voorkomen

Zaterdag, 22 december 2012 om 19:51Peter Nusselder • Laatste update: 19:54

Fenerbahçe heeft zaterdagavond de kans laten liggen om in de Turkse Süper Lig weer op gelijke hoogte komen met runner-up Besiktas, dat vrijdag al met 3-1 won van Kayserispor. Voor eigen publiek leed de grootmacht een ontluisterende nederlaag tegen middenmoter Karabükspor. De gasten kwamen op voorsprong via Ilhan Parlak en tweemaal Lomana Trésor LuaLua, en pas een kwartier voor tijd deed Dirk Kuyt wat terug. Koploper Galatasaray komt zondag in actie tegen Trabzonspor.

Na een eerste helft waarin vrij weinig gebeurde in het Sükrü Saraçoglu leken Fener en de gasten uit Karabük af te stevenen op een 0-0 ruststand. Tegen de als negende geklasseerde opponent was dat al teleurstellend geweest voor het team van trainer Aykut Kocaman, maar het werd nog erger: op aangeven van LuaLua tekende spits Ilhan zeven minuten voor de pauze voor de openingstreffer, terwijl de Congolees er even later zelf voor zorgde dat balverlies van Kuyt werd afgestraft. Na voorbereidend werk van Yigit Incedemir maakte LuaLua er 0-2 van.

Na de hervatting werd het er niet beter op voor de thuisploeg. De twee wissels die Kocaman doorvoerde (Salih Uçan en Caner Erkin voor Selçuk Sahin en Sezer Öztürk) sorteerden weinig tot geen effect, en twintig minuten voor tijd was LuaLua er met zijn tweede doelpunt van de avond zelfs verantwoordelijk voor dat Karabükspor op 0-3 kwam. De 1-3 van Kuyt, die scoorde na een assist van Gökhan Gönül, kon Fenerbahçe niet inspireren tot een daadwerkelijk slotoffensief.


Poll

Zie je Fenerbahçe dit seizoen als een serieuze titelkandidaat?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

96 reacties (laatste reactie door gfbahce1907)

Selcuk, Hasan Ali, Bekir, Caner, Kuyt dat deze mannen bij Fener spelen is mij een raadsel?

22 december 2012 om 20:58

Net gehoord dat de trainer is ontslagen, hopelijk heeft de nieuwe trainer het door dat deze spelers slechter zijn dan de plaatstelijke zaalvoetballers.

22 december 2012 om 20:06

een overal weggegooid speler caner, is elke week basisspeler bij jullie dat zegt genoeg over FB

22 december 2012 om 20:30

Haha te veel Turkije journaal gekeken? xD

23 december 2012 om 16:58

hahahahhaha Turkije journaal . Turkije journaal is extra grappig omdat het door mocros is gemaakt, juist de volk die altijd maar word vernederd in nl die Turken belachelijk proberen te maken.

22 december 2012 om 20:07

Toen ik jouw eerste zin las dacht ik eerlijk gezegd dat je voor Karabuk was. ik dacht: "ow, een supporter op voetbalzone die supportert voor een ploeg buiten de grote 4, Nice!

toen las ik verder... :D

22 december 2012 om 22:00

Wat een afschuwelijke grammatica zeg , Jakkes.

22 december 2012 om 22:13

Lmao , hahahahaha de sarcasme druipt ervan af in jou reactie, heerlijk!!!

als fener zo goed speelt als dat kenan hier sarcastisch is, 2 vingers in de neus

jammer hoop na de transfers een goed draaiende fenerbahce te zien

Haha een heerlijke zaterdag avond.
Alleen eerste helft gezien. Fener speelde slecht en Karabuk had goede kansen. Zeer tevreden over Lualua. Als hij nog jong is en als hij vaker zo speelt is hij welkom bij Gala. Benieuwd wat Aykut en Aziz gaan zeggen. Ze zullen wel een excuus zoeken.
Gefeliciteerd Karabuk!

22 december 2012 om 21:39

Lua Lua is jong? En jij weet zeker alles, die man is 32 en komt uit Congo Afrika waar de administraties amper kloppen dus ik denk wel dat hij 35 is.

22 december 2012 om 22:08

Als je beter had gelezen had je gezien dat er staat: Als hij nog jong is. Er staat niet dat ik zeg dat hij jong is. Toch bedankt dat je antwoord geeft op mn vraag.
r

prachtig!! eerst gaan ze trots en stoer de embleem zitten kussen en drna 90 min later zitten huilen en schreeuwen voor ontslag.

Ooh ooh laatste 10minuten was ik aan het stressen. Ik nam een douche zodat ik het uitslag nog kon zien. Lua Lua wat een speler zeg heerlijk! Karabuk heeft hier verdiend gewonnen.

Wat heeft het kussen van de embleem door de spelers te maken met het roepen om ontslag van de supporters?

Je omschrijft het echt zo alsof de supporters dat hebben gedaan..

Over de wedstrijd kan ik niets zeggen we hebben geluk gehad dat het 3-1 is geeindigd.br

Check het laatste transfernieuws: Lualua wordt door Fener overgenomen .... Dit zegt wel genoeg over Fener.

22 december 2012 om 20:29

Dit zegt wel genoeg over jou en je keuze van achterlijke media-bronnen.

Wat heeft Fenerbahçe toch slecht gespeeld. Karabük heeft Fenerbahçe gewoon kapot gemaakt. De spelers waren niet geconcentreerd en hadden totaal geen zin in de wedstrijd. Selcuk, Bekir, Caner, Krasic en Baroni hebben helemaal niets te zoeken bij Fener. Niet te geloven dat Aykut nog steeds Selcuk laat spelen. Je hebt helemaal niets aan hem en hij kan totaal niet voetballen.

Iedereen praat over Meireles, maar Meireles is zelf ook fout geweest. Meireles moest gewoon zonder al die gebaren het veld verlaten. Tuurlijk mag je wel je emoties tonen, maar doe het dan niet zo. Al liep hij nou normaal van het veld , dan was er niets aan de hand.

Aykut mag van mij vertrekken, want hij kan het niet meer aan en heeft totaal geen verstand van voetbal. Aziz mag van mij ook vertrekken, want hij heeft hier ook helemaal niets meer te zoeken.

Wooow lange tijd niet zo een slecht Fener gezien zeg, Aykut overtreft zichzelf. Selcuk, Bekir, wat doen deze gasten nog in de basis? Die horen niet eens op de tribune te zitten. Salih kwam er in en je zag gelijk dat hij 5x beter was dan Sucuk Selcuk. Bekir blunderde er vandaag weer op los. Bij alle 3 de goals staat hij lucht te dekken. Kuyt scoort wel weer leuk, maar was net zo dramatisch als dat we van hem gewend zijn. Volkan word met de dag slechter, vind eigenlijk wel dat Mert vanaf nu in de basis mag staan. Yobo is volgens mij autistisch, want hij heeft echt een storing aan zijn motoriek. En ja Krasic deed weer niets goeds.

Eigenlijk speelde iedereen slecht. Deze wedstrijd was eigenlijk gewoon een grote komedie show, Recep Ivedik is er niets bij. Hoop dat dit het einde betekend van Aykut 'lafaard' Kocamal. Als je zelfs in eigen huis niet aanvallend durft te spelen tegen Karabuk heb je niets te zoeken bij Fener. Snap nog steeds niet hoe je het in je hoofd haalt te zeggen dat je de opstelling verandert zodra Alex weg is, maar nu Sezer of Cristian op de Koning zijn plek zet. Zijn prima spelers, maar kunnen de veters van Alex niet eens strikken.

Aziz zei afgelopen week dat er 2 a 3 transfers gemaakt zouden worden, en dat ze 'niet naar geld zouden kijken'. Nou, maak daar maar 9 a 10 nieuwe spelers van, want 2 a 3 is gewoon te weinig.

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet meer wat ik ervan moet vinden.....

Turkse voetbal begint verder af te takelen terwijl we niet eens een contstante lijn laat staan een stijgende lijn hebben laten zien. Ik geniet ervan als ik een club als Karabuk zo hard zie strijden en het verschil weet te maken puur omdat dit soort teams een kleine lichtpuntjes zijn in onze competitie.

Ik bekijk dit als een voetbal fan en geen doorsnee turkse dwaas : Enigste teams die nu respect verdiennen zijn teams als Besiktas en Galatasaray. Het vertoonde spel en de doorzettingsvermogen.

Even besiktas erbuiten gelaten ivm de huidige situatie, maar Galatasaray vertoond ook niet het beste spel maar vergeleken met Fenerbahcem wel veel meer. Wat ik hiermee wil aangeven is dat de meeste van hier : Gala,fener etc etc supporters maar wat komen roepen zonder enig verstand van zaken of onderbouwing.

Enigste team die momenteel ver kan komen is Galatasaray, puur om het feit dat men een goede trainer heeft met ballen en weet wat die doet.

Het probleem in turkije is dat men geen fatsoenlijke jeugdopleidingen hebben, ten 2e men koopt spelers die al over hun top zijn voor teveel geld met een te hoog salaris. Men koopt om te kopen en niet voor een voorberaden tactiek. We hebben figuren zoals Aziz yildirim die geen verstand van voetbal heeft maar alleen geld maken en de dictator uithangen met zn bende. Aykut die niet leert van zijn fouten nog zijn daden niet nakomt om 4-4-2 te spelen zoals die beloofd had i.v.m het wegjagen van Alex ( die overigens de spel kon lezen na jaren ervaring in onze competitie waardoor wij afhankelijk waren van hem ).

Kijk zolang men dit soort figuren aan de top hebben zitten komen wij nergens, maybe als pinksteren op oudjaarsavond valt en als het paars begint te sneeuwen. Zolang je geen verstand heb van zaken en niet wilt leren van je fouten dan zal deze competitie verder afzwakken.

Een voorbeeld terwijl ik maar een onbekende ben voor de grote jongens :

Je staat achter, zorg op zn minst dat je vol voor de aanval gaat in de 2e helft want wat heb je nog te verliezen?!!? Ze spelen zo moeilijk voetbal door het moeilijk voor zichzelf te maken met passes en lange ballen en onzin terwijl het zoveel makkelijk kan.....

Volkan
Gokhan
Bekir
Yobo
Hasan Ali
Krasic
Sezer
Baroni
Stoch
Kuyt
Sow
22 december 2012 om 20:31

Gs speelt ook dramatisch hoor.. De enige die momenteel echt mooi voetbal laat zien zijn naar mijn mening Antalya en Karabuk.

PS: Eskisehir speelt ook mooi voetbal trouwens.

22 december 2012 om 20:38

Dat gala dramatisch speelt geloof ik, maar op feiten gezien zijn wij dadelijk met een beetje pech 8 punten verwijderd van plek 1 ! dit soort laconiek vertoning jaar in jaar uit ben ik zat en nog een hoop andere mensen! Met al deze fans achter je, met al het geld wat je heb geinvesteerd, met deze ploeg hoor je naar mijn weten een Heel ander soort spel te laten zien!

22 december 2012 om 20:39

Klopt. Gs heeft na 16 wedstrijden pas 32 punten. Met een beetje een fatsoenlijke coach hadden we nu al met 10 punten verschil 1ste kunnen staan. Gs staat niet dankzij goed spel 1ste, maar dankzij het slechte spel van de andere teams.

22 december 2012 om 23:14

@mezara_kardar_f

Sorry hoor niet om je wonden nog erger te maken ofzo maar Fener speelt al jaren slecht maar won afgelopen jaren wel en je hoorde niemand erover. Gala speelt niet super geef ik toe maar je doet alsof Gala onverdiend eerste staat en dat ze altijd met geluk winnen.

Heb er geen woorden meer voor. We spelen zo slecht, het is niet leuk meer om naar te kijken. Laat de score achterwegen, het is gewoon slaapverwekkend dit. Onze verdediging mag vrijwel helemaal vernieuwd worden. Ik hoop op het middenveld dat er nog een speler a la Borja Valero komt, het liefst hijzelf natuurlijk. Spelers als Baroni en Selcuk mogen per direct weg, samen met Bekir, Caner, Semih en Bienvenu.

Baroni is het perfecte voorbeeld van een zondagsvoetballer, hij speelt goed als hij zin heeft. Een extra spits erbij is gewenst, en waarom speelt Stoch nou nooit in godsnaam?! Kom op zeg hij is zoveel beter dan Caner..... Heb ook geen zin om een betoog op te schrijven, want het is telkens maar weer het zelfde lied; nieuwe coach, betere spelers, betere tactiek ect ect.

Wat een fout van Volkan overigens bij de 2e goal, die kon hij heel makkelijk houden.

Volkan
Gokhan
Omer Toprak
Serdar Tasci
(???)
Krasic(?)
Meireles
Topal
Stoch
Kuyt
Sow
22 december 2012 om 20:40

Fatih,

Laat even de nieuwe spelers achterwegen, er moet eerst een Hele grote schoonmaak komen : Bestuur, Aykut, en dan pas de spelers als bekir, caner, semig bienvenu,selcuck,krasic,hasan ali, egemen. Dit kan gewoon echt niet meer..

22 december 2012 om 20:50

Op Aykut na heeft het bestuur vrij weinig te maken met de prestaties op het veld, vind je niet? Wat heeft Aziz Yildirim te maken met het slecht spelen van de spelers. Ik ben het er mee eens dat Aziz zijn tijd is gekomen, maar de spelers staan daar los van.

Aykut heeft zojuist ontslag genomen, gefeliciteerd!

jongens mede fenerbahce supporters wij hebben niet van fenerbahce gehouden voor de bekers of de kampioensgappen.
we houden van de kleuren de ambleem en de club, we kunnen verliezen maar hou de hoop de betere zonnige dagen zullen komen.

22 december 2012 om 20:44

En om eerlijk te zijn, Gokhan laat ook enorm vaak steekjes vallen en komt ook zwaar tekort.. hiermee doel ik vooral op balverlies. Let maar eens een keer goed op hem.

Aykut is weg jongens!!!! Hij heeft zojuist ontslag genomen! Ein-de-lijk!

Edit: Aykut Kocaman Heeft Onslag Genomen!

Vers van de Pers Aykut Kocaman Heeft Ontslag Genomen !!! :D

Jammer Fenerbahce fans.. Karabuk verdiend gewonnen. Ik zei al begin dit jaar ; AK Weg! en nadat Alex weg ging ; Galatasaray kampioen.
Morgen kan Galatasaray uitbreiden tot 8 punten. Laatste 16 in CL + 5 punten(morgen hopelijk 8) overwinteren.
Galatasaray is niet echt in topvorm maar de resultaten zijn positief

Wat een schande; wat ben ik blij met dit verlies -- Aykut Kocaman heeft zijn ontslag ingediend! Hopelijk een aanvallender ingestelde trainer!

Istifa etti! Oftewel: Kocaman is weg! Woehooooeeeeee!!!!

Let the revolution begin!

22 december 2012 om 20:55

Ik snap niet waarom jij zo blij bent, maar dit is een begin van een afgang van fener.

22 december 2012 om 21:00

Haha, denk je dat serieus? Het is niet voor niets dat elke FB fan hier blij mee is. Hij was zelf het begin van de afgang. Veel dieper kon een club als Fener toch al niet meer zakken.

Hij is weg! Eindelijk belachelijke coach! Hij is eindelijk weg.

Wel een belachelijk slechte wedstrijd ook. Maar het komt goed!

Aykut Kocaman heeft ontslag genomen. Goed nieuws voor de Fenerbahce fans. Ik feliciteer jullie met deze goede nieuws voor jullie.

Maar weken ervoor had hij ook ontslag genomen, maar Aziz Yildirim en Fenerbahce bestuur had het niet geaccepteerd. Dus als dit weer gebeurt moeten jullie niet verbaasd zijn.

Nu aziz en de rest van de dwazen ala bekir , selcucuk etc

Het ontslag is niet geaccepteerd jongens, we zijn weer terug bij af..... Ze krijgen nog een laatste gesprek, hopen dat hij gewoon opdondert.

Geloof mij maar, aziz heeft hem gezegd op te stappen, hij heeft tijd terug al gezegd, ik stond achter je en heb je alsnog hier gehouden dus laat het verschil zien, heeft die niet gedaan en nu is het ten einde mark my words!

Als dit niet geaccepteerd wordt dan krijg je een hel van de fans, en de spelers nemen het allemaal niet meer serieus dit.

22 december 2012 om 21:07

Het is wederom niet geaccepteerd.. Snap niet wat je met een coach moet die geen zin heeft om meer coach te zijn.

22 december 2012 om 21:09

Waar staat dit? Je kan moeilijk een coach aan blijven houden die zelf geen coach meer wil zijn. Snap ook echt niet waar Aziz mee bezig is. Begint een beetje een dictatuur te worden daar in het bestuur van Fener, met Aziz als alleenheerser...

22 december 2012 om 21:10

Oh. Ik lees het al op Lig Tv. Die Aziz is echt gestoord. De macht is hem naar het hoofd gestegen ofzo?..

22 december 2012 om 21:46

Dit is de tweede keer dat Kocaman zijn ontslag indient. Hiervoor heeft hij ookal een keer ontslag genomen en is het teruggedraait dus ik zou nog even wachten tot het uitslag van de vergadering..

En eindelijk is die weg. Jezus, wat heeft dat lang geduurt. Haha, ik feliciteer hierbij alle Fener-supporters voor één van hun mooiste dagen in jullie geschiedenis. Voor zo'n maloot hebben jullie een geweldige persoonlijkheid als Alex belachelijk gemaakt, schandalig. Maarja ben benieuwd wie zijn opvolger gaat worden. Ik zat te denken aan namen als Di Mateo Of Emery.

22 december 2012 om 21:08

Ik zie Aragones nog liever terug als Aykut weetjedat? ahahah

Ik moet zeggen dat hij wel eervol ontslag neemt. Hoewel hij eigenlijk veel te laat weggaat, zegt hij wel gewoon netjes dat de fans volledig gelijk hebben. Hij zegt dat hij niet meer de kracht heeft om verder te gaan, en dat hij heeft gedaan wat hij kon doen.

Kocaman, het is een gentleman, een eervolle en nette man, maar wel een gigantische flut trainer.

Hij nam ontslag, maar het bestuur heeft het geweigerd

Yes Aziz Yildirim (buyuk baskan) heeft zijn ontslag niet geaccepteerd!

22 december 2012 om 21:11

Haha, komt voor jullie idd goed uit als Aykut blijft.. xD

Als het bestuur weigerd neem ik nu per direct telefonisch contact op met de stadion en vraag ik om aziz aan de lijn te komen! ik vreet mijn schoen zo op!

Ik vind die Mesut Bakkal verschrikkelijk. Tegen Galatasaray en Fenerbahce spelen zijn teams, die hij ergens midden in het seizoen heeft overgenomen, als ware voetbal giganten. De week erop verliezen ze van Sucukspor. Red-de-dag beleid.

Ik kwam niet meer bij toen die Fenerbahce spelers in een cirkel hun logo gingen kussen. Ik was al verbaasd dat ze de logo konden vinden. Dit is natuurlijk jezelf voorschut zetten. Wat wil je mou eigenlijk duidelijk maken ? Gelukkig hebben ze niet in een cirkel naar elkaar gespuugd.

Kocaman heeft zijn ontslag ingediend. Alex, Emre voor niets weg gepest. Ik ben benieuwd of het bestuur dit zal accepteren.

Galatasaray kan uitlopen op acht punten. Heerlijk.

22 december 2012 om 21:19

Zijn die zielige provocaties nou echt zo nodig? Je laat je zelf weer kennen.

22 december 2012 om 21:23

Zoals ik al in mijn vorige bericht aangaf heb je helaas van dit soort onkruid groeien, doe je vrij weinig aan. Zonder te provoceren maar moet onderhand bekend zijn dat veel van de gala supporters het type "jipsy" volk zijn vandaar hun gedrag.

22 december 2012 om 21:34

Zeur niet. Als je het provocatie vindt dan meld je mijn reactie als 'provocerend'. Ik garandeer je dat je nul op rekest krijgt. Wat is precies provocerend ? Ik weet dat in jou geval kritiek van elke niet-fb'li over Fenerbahce als provocatie wordt opgevat. Ik heb mijn reactie terug gelezen en ik zie nergend een belediging of een provocatie.

22 december 2012 om 21:56

Gangstarr, een grotere hypocriet dan jou ben ik niet tegengekomen. Als FB- of Bjk-fans zulke reacties plaatsen op een topic van GS, kraak je ze af en zeg je dat ze zich met hun eigen team bezig moeten houden. Maar je doet het zelf zo vaak. En tuurlijk krijg je nul op het rekest als je jouw reactie als provocerend meldt, jullie Gs-fans hebben een sterke lobby.

22 december 2012 om 22:09

Carsi14,

Zijn reactie is ietwat uitdagend, maar berust gewoon op waarheid. Waarom moeten spelers de logo kussen? Alsof een Kuyt, een Sow of een Baroni iets geven om de logo en die actie is pas provocerend. De fans moeten juist woedend zijn dat zulke figuren die niks met de club hebben, de logo kussen. Alsof het mij iets uitmaakt dat een Melo of Eboue de logo kust, ik wil dat niet. Zij zijn het niet waard om onze logo te kussen, De Sukur's, Bulent's en Tugay's mogen de logo kussen.

De fb spelers kunnen op een veel betere manier antwoord geven en dat is het veld opstappen en de tegenstander inmaken met drie verschil en niks zeggen of doen na de wedstrijd. Dat heeft veel meer effect dan zo een nutteloze provocerende actie.

Het is een feit dat het alsmaar gekker wordt bij Fenerbahce. Vorige week hebben ze Meireles in bescherming genomen, terwijl hij fout zat. Hij kust de logo en wordt uitgemaakt voor held. Nou, dan moet echt een ieder individu van Fenerbahce naar zichzelf kijken, Meireles clubliefde? Onschuldig? Dat gebaar betekent zeker ook vriendschap en broederschap? Spugen niet? Scheidsrechter liegt? Een buitenlandse (meireles) of turkse (engin) speler is echt niet belangrijker dan een 32-jarige scheidsrechter die zijn topjaren moet meemaken.

Vandaag is zelfs erger, tweede keer dat Aykut ontslag neemt, maar Aziz accepteert het niet. Echt verontwaardigend. Geen betere woord te vinden. Is Fenerbahce het achtertuin van Aziz? Toen ik dit maanden terug zei, werd ik innerlijk vermoord door mensen op deze site.

Gs-fans hebben een sterke lobby? Beide clubs kennen evenveel vertegenwoordigers, namelijk 1. Destijds had Besiktas ook vooropgestelde fans met status, maar 1 voor 1 hebben zei def. ban gekregen door te schelden of te provoceren. Anders hadden jullie ook een vertegenwoordiger op Voetbalzone en dan zouden de fans zelfs dit niet als tegenmateriaal gebruiken tegen Galatasaray. Het moet niet gekker worden.

22 december 2012 om 22:52

Bkorkmaz

Dankzij jou hoef ik niet meer te reageren. Ik dank jou zeer voor je reactie. Echter wil ik ook reageren op de reactie van Carsi.

Carsi

Wat een onzin. Ze moeten zich juist helemaal niet alleen bezig houden met hun eigen club. Ze moeten juist bij verschillende topics verschijnen. Ze moeten niet alleen bij verlies van de concurrentie komen reageren.

Mijn schrijfstijl is agressief en uitdagend, maar altijd correct. Je kunt het niet eens zijn, dat is een ander verhaal.

Sterke lobby ? We hebben 1 moderator en dat is Lostwords. Hij is niet alleen een bewezen lid, maar ook een bewezen moderator. Denk je dat hij ons voor trekt ? Wij zijn goed vertegenwoordigd op Voetbalzone met vaste leden. We hebben onze eigen reactie cultuur en we communiceren vaak met elkaar. Dat jullie daar niet genoeg animo of organiserende competenties voor hebben is niet mijn probleem.

22 december 2012 om 22:57

Het gaat mij niet om de inhoud van zijn reactie. Ik vond het ook een beetje te veel show wat de spelers van FB deden, maar hij vindt het toch zo erg als anderen over GS wat negatiefs te zeggen hebben? Waarom doet hij het zelf dan? Dat is waar ik het over heb, dat begrijp jij zelf ook heel goed, dat weet ik. Maar je probeert het te bagatelliseren door te stellen dat hij gelijk heeft.

Ook tijdens het live meepraten topic had hij zo'n provocerende reactie, maar het werd niet verwijderd. Ra ra ra waarom? Ik heb 100 van zulke reacties gezien die gewoon verwijderd werden wegens provoceren, waaronder een paar van mezelf. Vriend geloof me, ik heb genoeg dingen gehoord over sommige mensen op VZ, ook over een bepaalde moderator wiens naam ik niet wil noemen. Ik was een tijdje niet actief, ik kom terug, blijken al die geruchten op de waarheid te berusten. Vroeger was het nooit zo vijandig op Turkse topics, maar door een bepaalde groepje mensen is het helemaal uit de hand gelopen. Dit betreft overigens fans van alle clubs.

@gangstarr,

jij was toch degene die mensen een sneer gaf omdat ze zich negatief uitlieten ovet GS? Jij was degene die met anderen in discussie ging, omdat ze naar jouw mening aan het provoceren waren? Waarom doe je het dan zelf? Jij bent toch een bewezen lid? Waarom verlaag je je dan naar het niveau van anderen? Je hoeft niet de moraalridder uit te hangen, je doet het zelf ook en daar is niks mis mee. Maar doe niet zo hypocriet. En om antwoord te geven op je vraag, ja Lostwords trekt jullie voor. Ik heb het niet over alle Gs-fans, maar over een bepaald groepje waar jij ook toe behoort.

Ik heb niet de behoefte om een internet-groepje te starten op een voetbalsite, zogenaamd om de belangen van mijn club te verdedigen. Lostwords is een bewezen lid en moderator, maar zo gedraagt hij zich niet op Turkse topics.

22 december 2012 om 23:48

Wat zeur je dan over een lobby als het jou eigenlijk niet interesseert ? Ik heb geen facebook of twitter. Dat soort onzin boeit mij niet, dit wel. Ik ben een voetbal freak. Het is mooi om dit te kunnen uiten via het internet. Ik zit al 7 jaar op deze website. Ik heb ze in alle soorten en maten gezien. Lefter, 10alex10, bjkdelgado....waar zijn ze ? Een ban of spoorloos verdwenen.

23 december 2012 om 01:42

Je kan het onderwerp heel goed verdraaien. Ik 'zeur' over jullie lobby, omdat jullie wegkomen met dingen waarmee anderen een ban verdienen. Omdat hij zich niet gedraagt als een objectieve moderator, maar als een fanatieke supporter.

Ik weet heus wel waar jullie het over hebben in jullie 'reactie cultuur'. Laten we die een ban bezorgen, laten we over die en die zeuren en jullie lobby helpt jullie daarmee. Ik ben echt niet van gisteren, beste vriend.

23 december 2012 om 02:44

Jij hebt ons wel heel hoog zitten. Denk je dat we vergaderingen inplannen met Lostwords als opperbaas ? Wie zullen we vandaag eens een ban bezorgen jongens ? Hehe

Lostwords mag toch net als jij en ik gewoon reageren ? Hij is op de eerste plaats lid, daarna moderator. Hij heeft vaak genoeg ook mijn reacties verwijderd.

Heel simpel, beantwoord deze vraag en ik rust mijn zaak: Welke lid van Besiktas hier zie jij dan wel als potentieel top moderator ?

23 december 2012 om 02:12

'ik was al verbaasd dat ze de (het, trouwens) logo konden vinden'.
'gelukkig hebben ze niet in een cirkel naar elkaar gespuugd'.

Je kan geen provocaties vinden? Ben je serieus?

23 december 2012 om 02:36

Is dat een provocatie ?

Fenerbahce fans gebruikten een actie van Meireles om hun steun te betuigen, ik gebruikte een andere actie van Meireles om mijn stelling(dat het onzin is) kracht te geven. Dat heet zeer inhoudelijk reageren. Ik gebruik een element van de inhoud.

Ook bij jouw eerste 'provocatie reden' blijf ik inhoudelijk. Meireles kon zijn logo niet vinden toen hij deze wilde zoenen.

Niet om alles gaan zeuren. Probeer af en toe ook eens de strekking van een reactie te beoordelen. Ik reageer op van alles en nog wat in mijn reactie, maar jij moet natuurlijk weer een zin vinden waarin jij een provocatie ziet.

Ps

Niet tof gaan doen met taalfouten. Ik zie jou deze ook maken, maar ik zeg er nooit wat van. Doe ik alleen bij mensen die het nodig vinden anderen te verbeteren.

23 december 2012 om 02:42

De manier waarop je het zegt is gewoon provocerend jongen, niet ontkennen. Er zit gewoon dat bekende toontje aan. Als je dit als inhoudelijke kritiek ziet..

En als ik fouten maak mag je me er best op wijzen hoor. Dan weet ik het voor de volgende keer. We zijn nooit te oud om te leren.

23 december 2012 om 02:51

Stel jij zit in een Turkse cafe en iemand zegt 'het is maar goed dat ze niet op elkaar spuugden'. Ga jij dan tegen die persoon zeggen dat hij aan het provoceren is ? Dan zie je dat toch als een gezonde grap en counter je de opmerking ? Als dit al een provocatie is, dan kennen we net zo goed emotieloos reageren. Geen zak aan of wel ?

Ik sta altijd open voor verbetering, maar niet in een discussie. Dat is minachting, waar ik mijn handen niet aan wil vuil maken. Verwijs en lidwoorden is een allochtoon probleem. Nadeel van ouders die de grammatica niet goed beheersen. Daar hebben wij allemaal last van.

23 december 2012 om 12:28

Gangstarr, in een turkse cafe schelden ze spelers ook uit en dat vinden mensen soms ook grappig. Dus dan mogen we ook schelden op deze site? Goed dat ik hetweet.

Het probleem ligt in het feit dat jij er gelijk als de kippen bij bent als anderen provocerende grappen maken over gs, maar zelf doe je het ook. Dat je dit nog steeds niet inziet (of gewoon niet wilt toegeven, want zo dom ben je niet), is gewoon zielig.

Ik hoef niet per se een bjk-moderator zien. Er is wel een kandidaat in mijn hoofd, maar die hou ik voor mezelf. Lostwords is een goede mod, alleen niet tijdens turkse topics. Dan neemt zijn turkse fanatisme over. Ik heb ook gezien hoe jullie een heist zijn.gestart tegen League, ga je dat ook.ontkennen?

23 december 2012 om 13:31

Het gaat er mij om dat je reacties niet met een vergrootglas moet lezen, maar blijkbaar is dat onmogelijk bij mijn reacties. Het is een feit dat ik veel lezers heb, mensen die het eens of oneens zijn. Zij die mij niet kunnen uitstaan, zoeken bij een reactie van 100 regels, 1 regel waarop ze weer wat hebben om te klagen. Ik heb daar lak aan. Ik krijg elke keer wel een pb'tje dat sommigen naar Gs topic gaan alleen om mijn reactie te lezen. Ik schrijf voor de respect die ik krijg, niet om de mierenneukers.

We hebben gezegd wat we vonden over League. Dat is gezegd en gedaan. De nodige dingen zijn gezegd en de nodige maatregelen zijn genomen. Hij heeft zich aardig hersteld, dat mag wel gezegd worden.

23 december 2012 om 17:23

Dat ik op je reageer, is ook omdat ik je serieus neem. Zie je mij al met anderen op deze site in discussie gaan? Nee, er zijn genoeg kleine kinderen op deze site. Jij bent een van de 'bewezen leden, daarom reageer ik op jou, want anders zijn er genoeg anderen die bezig zijn met provoceren. Kandidaten genoeg.

23 december 2012 om 05:08

Doe serieus man Gangstar.. ik heb het alleenrecht op zulke provocerende reacties. Laat dit soort dingen aan mij over ik kan het als de beste.

Aziz kan wel willen en roepen dat hij het niet goedkeurd, maar zolang iemand zelf ontslag indiend kan men er niets tegen doen! die vent aykut gaat zichzelf niet nog meer verlagen om voor de 2e keer door te gaan mark my words!

Doe je dat wel dan heb je de fans op je dak
Teamspirit is dan al helemaal ver te zoeken.
Bestuur die nu al helemaal niet meer serieus wordt genomen.
En de tegenstanders ruiken nog meer bloed.

Ofterwel je graaft je eigen graf en je hebt geen ramen om meer in te gooien.

De spelers van Fenerbahce krijgen niet betaald voor mooi voetbal maar voor theater.

Heb de wedstrijd niet gezien, jullie snappen dat alleen Galatasaay mij zaterdagavond thuis kan houden, maar ja thuiskomen en zo een geweldige uitslag zien is natuurlijk beter dan seks.

En Fener supporters zijn leuker dan Najib Amhali

2 maanden geleden: Kuyt wordt topscorer, Kuyt is de beste, Gs spelers zijn jaloers op speler als kuyt
Nu: Kuyt heeft niks te zoeken bij Fener, Kuyt rot op samen met aykut

2 maanen geleden: Krasic gaat ons kampioen maken, Krasic is van categorie Iniesta, Ozil enz
Nu: Krasic is geldverspilling, Krasic kan ons niveau niet aan

Half jaar geleden: Aziz is onschuldig, Free Aziz, Aziz jij bent onze baba, Aziz pak mijn vrouw ik wil een kind van jou
Nu: Aziz rot op, Aziz je verpest Turkse voetbal, Aziz is als gif voor Turkije

Hahah.. Fenerliler beginnen realiteit in te zien.. Groetjes vanuit Europa!

Karma is een bitch jongens. Ons uitlachen dat we thuis 1-3 hadden verloren van Karabuk, nu overkomt jullie hetzelfde. Mooie ervan is dat Karabuk dik maar dan ook echt dik verdiend heeft gewonnen. Fener had weinig in te brengen vooral in de 1e helft. Lua Lua doet het trouwens zeer goed, maar ja dat is begrijpelijk, iemand met Premier League ervaring bij Karabuk.

Paar maanden geleden was het nog 'sen bizim Kocaman gururumuzsun' en nu Aykut istifa..
Zelfde geld voor Aziz Yildirim, wat Nederturk hierboven al schrijft.

Stay With Us Aykut !

Vz?
Weer snap ik niet waarom er staat: "treffer Kuyt'' Als die man slecht speelt en niet scoort staat er niks van hem, als die dat wel doet staat zijn naam erin..? Slecht, heel slecht

Volkan
Gokhan
Yobo
Bekir
Hasan Ali
Meireles
Salih
Topal
Stoch
Sow
nieuw!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe


728 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Attila SzalaiVerdediger70
Luiz GustavoMiddenvelder70
B. Osayi-SamuelMiddenvelder71
M. GümüşkayaMiddenvelder60
F. KadıoğluMiddenvelder62
M. ÖzilMiddenvelder62
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

Nederland
305 fans
Coach, 41 jaar
SeizoenClub
2018- Feyenoord U19
2015-2017 Feyenoord
2012-2015 Fenerbahçe
2006-2012 Liverpool
2004-2014 Nederland

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren