Turkse titelstrijd nadert zinderend slot dankzij puntverlies Galatasaray

Woensdag, 2 mei 2012 om 20:57

Galatasary heeft aartsrivaal Fenerbahçe de gelegenheid gegeven om terug te komen in de titelstrijd. Cim Bom moest thuis winnen van Trabzonspor om de marge van twee punten te behouden, maar kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Wanneer Fenerbahçe donderdag wint bij Besiktas, komt het op gelijke hoogte met Galatasaray. De twee kemphanen ontmoeten elkaar op 13 mei, de afsluitende speeldag van de play-offs om het kampioenschap.

De eerste helft was voor de thuisploeg. Galatasaray had althans meer balbezit, maar wist daar weinig mee te doen. Echt grote kansen bleven dan ook uit, al ontbraken ook bij de gasten uit Trabzon de ideeën die noodzakelijk waren om de defensie van de tegenpartij te doorbreken. Pas in de slotfase veranderde dat. Uitgerekend Süper Lig-topscorer Burak Yilmaz (32 treffers) hielp de mogelijkheid echter om zeep.

Na de onderbreking werden de rollen omgedraaid. Trabzonspor liet zich meer zien en kreeg enkele goede mogelijkheden om de score te openen. Ook nu hadden de bezoekers het vizier echter niet op scherp en in de slotfase kon Galatasaray daar nog bijna van profiteren. Tien minuten voor tijd leek de thuisploeg namelijk alsnog met de zege aan de haal te gaan, maar het doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Omdat Burak in de slotminuut eveneens miste, bleef de brilstand tot aan het laatste fluitsignaal intact.Gerelateerd

329 reacties (laatste reactie door sari_kanarya)

Ik feliciteer hierbij alvast, Lig tv(digiturk), Tff, Fenerbahce, Yildrim Demiroren, en Fenerbahce.
Echt complimenten voor de scheids vandaag.

2 mei 2012 om 21:06

Niet doen. Accepteer het feit dat het Turkije is en niet Nederland. Verwacht jij ethiek, principes en wetten ? Dit is het land van het aanpassen van wetten naar personen,situaties en doelgroepen. Je kunt er alleen boven staan door zelf media kracht te veroveren, zelf om te kopen of proberen omkoping te voorkomen van je tegenpartij.

2 mei 2012 om 21:11

Huil Huil Huil. Lees de verklaring van Nihat Ozdemir vandaag als je een beetje verstand van zaken wil hebben in plaats van dat je onzin rondschreeuwt.

2 mei 2012 om 21:17

tuurlijk gaat hij zegen dat ze onschuldig zijn. Denk je dat die gaat roepen Jaaaa we hebben omgekocht en we zijn trots. Aah eigenlijk kan die dat wel doen, tff kenende zullen ze toch wel weer een oplossing vinden om jullie te redden.

2 mei 2012 om 21:51

je praat vanuit je mening, en veelal onzin. geen een van je uitdrukkingen zijn op feiten gebasseerd, als ik met jou dit wedstrijd had gekeken had ik je lekker uitgelachen, met alle respect voor de andere fans, zulke anti-voetballingen zoals jij moeten we niet hebben!

2 mei 2012 om 21:08

Hou aub op, Galatasaray speelde gewoon belabberd en ze moeten blij zijn dat ze hier 1 punt hebben behaald. Als er 1 club is die mag klagen over de scheids is het Besiktas wel.. 2x hebben ze verloren met een buitenspel goal..

Ik hoop dat morgen Fenerbahce wint en dat zij kampioen worden, ik gun Galatasaray echt helemaal niets!!

Groetjes BJK fan!!

2 mei 2012 om 21:11

Was die goal van aydin ook buitenspel dan?

2 mei 2012 om 21:11

@nartell0,

laat me niet lachen, met Besiktas heeft de scheids altijd tegen. Ben je de wedstrijden zo snel vergeten waar onder andere Rustu de bal achter de achterlijn vangt? Hou toch op met provoceren, Galatasaray verdiende hier de 3punten.

2 mei 2012 om 21:12

@ Nartel

Hopen dat jouw Besiktas verliest, omdat je Galatasaray niks gunt ? Ik neem jou niet meer serieus.

2 mei 2012 om 21:12

@ nartel

Een besiktas fan die hoopt dat zijn team verliest?
Hoe diep kun je zinken.
Geen woorden voor serieus.

Groetjes Gs fan.

On:
We hebben het zelf verprutst , ofja wacht eens even.. Necati heeft het voor ons gedaan.
lege goal naast koppen , oke die was moeilijk , maar die omhaal? die moet erin klaar!
Jammer de druk wordt hevig opgevoerd als Fenerbahce morgen wint.
De laatste wedstrijd wordt echt een finale.

2 mei 2012 om 21:12

Ja, die was buitenspel. Bril nodig? Kijk de herhalingen aub

2 mei 2012 om 21:16

Natuurlijk, soort zoekt soort. Fenerbahce en Besiktas hebben beide mogelijk omgekocht. Dus de Besiktas voelen zich aangetrokken tot de Fener fans en steunen elkaar. Valt me ook op dat steeds meer Besiktas fans wat tegen Gala krijgen, vroeger was het juist altijd Fener. Maar goed, Galatasaray speelde dit seizoen het beste voetbal en hoort in elk andere competitie(op Belgie na) allang kampioen te zijn.

2 mei 2012 om 21:17

Ja, die was ook buitenspel.
Kijk maar nog eens goed na, als ik me niet vergis stond M. Baros buitenspel

2 mei 2012 om 21:25

Weet je waarom ik voor Fenerbahce bent, omdat Gala supporters stelletje gloryhunters zijn.. Ik heb veel vrienden die voor Gala zijn en vorig seizoen geen wedstrijd meer keken van Gala en dit seizoen zijn ze weer helemaal zogenaamd fanatiek geworden en doen ze enorm blij..

Ik hoop dat Fener al zijn wedstrijden wint en kampioen wordt, mijn enige wens is dat we winnen van Gala en verder niets..

2 mei 2012 om 21:30

lekker hoor omdat Jou vrienden niet naar wedstrijden kijken van Galatasaray zijn er 30 miljoen successupporters? Yeah right.

2 mei 2012 om 21:32

Nou heb je de stadion gezien vandaag, er zaten misschien 10.000 supporters.. Het is gewoon algemeen bekend dat Gala supporters gloryhunters zijn en ik gun ze gewoon helemaal niets..

Fenerbahce morgen heel veel succes!! Jullie moeten winnen!

2 mei 2012 om 21:34

Dus jou liefde voor Fener komt uit de haat tegen Gs?
Ook raar

2 mei 2012 om 21:39

Ik heb geen liefde voor Fenerbahce, als Gala voor de kampioenschap zou strijden met Trabzon, had ik Trabzon gesteund..

2 mei 2012 om 21:40

Nartel, scheer iedereen maar onder één kam. Vorig seizoen was één drama, we speelde afschuwelijk voetbal onder leiding van ons beruchte B(aris)a(yhan)m(ustafa) middenveld. Het klopt dat er dit jaar meer mensen naar Gala zijn gaan kijken, mooi voetbal trekt mensen aan, dat is toch normaal. Waarom zou je tijd gaan opofferen als je 90 minuten dramatisch voetbal gaat zien. Elke club heeft gloryhunters, Besiktas ook. Maar ja, wanneer gaan die beloofde sucessen bij Besiktas nou eindelijk komen..?er werden tenslotte topsplers zoals Guti, Queresma, Almeida, Fink en Bebe aangetrokken.... Die gloryhunters bij Besiktas zal je de komende jaren niet zien, geen succes=geen gloryhunters.

2 mei 2012 om 21:46

@ nartell Er zaten om precies te zijn 31.382 supporters

2 mei 2012 om 22:39

@ Nartell0 ik begrijp goed dat je ipv gs fb kampioen ziet worden maar komop man ! Ik wil morgen gewoon vuur zien , punten zien bjk zien, die wint !!!

Ik ben ook diehard fan net als jou maar ik heb genoeg pijn geleden bij bjk wedstrijden al 2 maanden , morgen wint BJK hopelijk !

2 mei 2012 om 23:03

en de bal die werd overgetikt met de hand tussen 3 verdedigers in de slotminuten? )

ozkalfa heeft goed zijn missie volbracht die hem is toegewezen door digiturk

2 mei 2012 om 23:17

@devilsown

Wij hebben niks aan een overwinning tegen Fenerbahce. Ik hoop juist dat we alleen van Galatasaray winnen en de rest verliezen, anders zal Tayfur niet weggaan..

Ik zie geen enkel van mijn Gala vrienden op Facebook en op msn, waar zijn ze? haha

2 mei 2012 om 23:33

Nartello,
Een fan juicht alleen voor zijn eigen club.
Jij bent geen Besiktas fan maar een hater van Galatasaray.
10.000 supporters, er zaten meer supporters op de tribunes dan in die krot van jullie passen.

2 mei 2012 om 23:36

@ nartell0

jij bent wel een echte supporter he , hopen dat je club verliest...

2 mei 2012 om 23:44

@nartell0

Galatasaray supporters die gloryhunters zijn terwijl jij nu hoopt dat FB van jullie team wint zodat GS geen kampioen wordt... jij bent ook een heldere kip...
10.000 supporters? zoals Semihkaya al zegt, het waren er veel meer dan in dat kippenhok van jullie passen...
Toevallig omdat jij nou net met de verkeerde mensen omgaat die zo zijn, betekend niet dat iedereen zo is...
Ik ben zelf een fanatieke GS fan die sinds zijn 8e bijna geen enkele wedstrijd heeft gemist, en vorig jaar toen het met mijn club zo slecht ging bleef ik mijn team verdedigen en aanmoedigen, in tegenstelling van wat jij nu doet (hopen dat je team verliest)

3 mei 2012 om 00:02

Mooie reactie Semihkaya. Je hebt helemaal gelijk. Nartello is verblind door zijn haat voor Gala. Ik neem hem niet meer serieus. Onbegrijpelijk, wie kan nou zo'n mooie club haten


3 mei 2012 om 00:03

Ik geef Nartel gelijk.

Galatasaray speelde ook belabberd en voetbalde gaotisch en de druk was te hoog voor GS om een doelpunt maken. Galatasaray was gewoon vandaag niet in vorm en lukte vandaag niet altijd alles wat normaal gesproken wel altijd lukt. Over Trabzon hoef je niks te zeggen want Trabzon is gewoon geen partij voor wie dan ook. Ze zijn dramatisch eerlijk is eerlijk.

Ik merk gewoon dat Galatasaray niet met druk kan omgaan dat zag je zeer zeker de 2e helft. Dat alles snel willen doen gaat altijd fout!

Je moet niet de scheidsrechter de schuldgeven want voetballend was Galatasaray vandaag niet aanwezig vergeleken met de vorige wedstrijden.

Laten we hopen dat Galatasaray de finale wedstrijd tegen Fenerbahce gaat winnen uit.

2 mei 2012 om 21:03

Als necati gewoon zijn kansen afmaakt dan is er gewoon niks aan de hand..

2 mei 2012 om 21:05

Heeft niks met kansen af maken te maken. Als een scheidsrechter vanaf minuut 1 al in zijn hoofd heeft dat GS niet gaat winnen dan wint GS ook niet.

Bedankt Tff.

2 mei 2012 om 21:06

Als jullie grote organisatie vriend TFF jullie gewoon had laten degraderen en door jullie deze play off niet had gemaakt. zouden we nu niet eens zitten te discuseren.

2 mei 2012 om 21:10

Kom zeg...
Je weet dat gelijk heb. Het kan zo zijn dat de scheids niet goed floot maar GS mist constant van die kansen waarbij ik het gevoel heb dat IK het zelf beter kon doen maargoed.. ieder z'n eigen mening...

2 mei 2012 om 21:14

Hahahaha wat een jankbaby. Jullie hebben geluk dat die dombo Burak zijn kansen niet afmaakte anders hadden jullie gewoon 0-2 verloren.
Selcuk en Ujfalusi hadden ook hun 2e geel kunnen krijgen, waarom praat je daar niet over als je zogenaamd voor gerechtigheid bent?

2 mei 2012 om 21:22

@ Aslantepe

Jij bent echt een jankerd kerel. Blijkbaar vergeet jij de regels wanneer je een wedstrijd kijkt van Gs. Als jij voor die handsbal een penalty wilt dan weet ik het ook niet meer. Als het niet expres is kan je toch geen penalty vragen. Ga een keer schuld bij jullie eigen zoeken ipv steeds scheids of tff of Fener erbij te halen kerel.

2 mei 2012 om 21:32

Bedank je spelers maar die de kansen niet hebben benut. De scheids was slecht , dat geef ik toe. Maar als necati 1 van die vele kansen had afgemaakt stond je nu te juichen in plaats van boos te worden op de scheids. Word eerst maar eens boos op je eige spelers want de meeste waren ver onder hun niveau.

Mensen met schulden allemaal wedden op galatasaray. Want dit word een kadotje weer van trabzonspor. Vorig jaar was het juist andersom, als Fenerbahce maar geen kampioen word.

Ik heb afgelopen zaterdag 200€ gewed en verdubbeld. Vandaag weer 200€ is makkelijk geld verdienen als je al lang en breed weet dat het weg word gegeven.

--------------------------------------------------...
kralex-10 ik verwacht nu wel een uitleg van jou.

2 mei 2012 om 21:04

Ik had het mis, gelukkig maar want ik ben er wel tevreden over. Ik had verwacht dat het weer een partijtje zou zijn die trabzon zou weg geven. Mijn excuses hiervoor.

2 mei 2012 om 21:08

Ach jonge nu weten we tenminste dat we jou niet meer serieus moeten nemen.

Won gs vandaag was het omgekocht , hebben ze nu punten verloren is er opeens niks aan de hand

2 mei 2012 om 21:15

Herkenbaar scenario he? Fener heeft toch ook bij elke overwinning omgekocht volgens jullie?

2 mei 2012 om 21:21

Wij hebben niet eens gespeeld en jullie zeggen is omgekocht. Volgens meeste van jullie konden we alles op gs zetten. Bij ons scoort tenminste niemand eigen goal.

2 mei 2012 om 21:24

Het was vandaag ook opeens een heel ander Trabzon als afgelopen zaterdag.

2 mei 2012 om 23:30

Geen 'hatir sikesi' dus.

2 mei 2012 om 21:34

Op advies van Kralex-10 heb ik al mijn geld + extra lening + hypotheek vandaag gezet op Galatasaray waardoor ik de rest van mijn leven dubbel moet werken om alles terug te kunnen betalen.

Snap echt niet waarom ze 4-2 uit winnen maar 1 week later 0-0 spelen, ach iedereen heeft een slechtespeeldag toch?

Maar die 2 bekers zijn toch wel lekker voor fenerbahce nu jongens.

2 mei 2012 om 21:04

Wees er maar blij mee, als je ziet hoe wij elke keer contineu worden genaaid door een scheidsrechter die alles in voordeel fluit van TS, Ze mogen deze match ook gaan onderzoeken niemand gaat mij vertellen dat een Scheidsrechter zoveel over het oog kan zien.

En weer wordt GS genaaid door de scheidsrechters, het is geen wonder meer.

Maarja maakt niet uit, we gaan in Kadinkoy kampioen worden

2 mei 2012 om 21:17

Lol hahaha gaan ze het nu op de scheidsrechter gooien. Je bent echt lachwekkend Keditepe. De scheids gaf aan het eind van de wedstrijd een paar gratis vrije trappen voor Gs, en zowel Selcuk als Ujfalusi hadden hun 2e gele kaart kunnen krijgen. Markus zegt net ook nog dat Trabzon een penalty niet heeft gekregen.

Heel erg jammer dit maar we moeten het accepteren en volgende wedstrijd hard knokken om 3 punten te krijgen en ik hoop dat Fenerbahce morgen punt verspeelt.

Echt een hele slechte wedstrijd, TS die niet eens een counter kan afmaken en GS met twee neppe spitsen (baros en necati) echt ongelofelijk.

Galata, was vandaag ten op zichte van vorige wedstrijd über slecht.
En Burak en Necati moet echt leren afmaken in belangrijke wedstrijden met name Necati..

Maargoed deze resultaat is prima voor mijn eigen club

Niet te geloven man, een 10 punten voorsprong weggeven. Men moest weer een dom systeem invoeren. Bedankt Tff, bedankt Demiroren.

2 mei 2012 om 23:00

@ Paranoid ik haat ook Demiroren net zoals veel fans in turkije , maar wil toch even zeggen dat de play-offs zijn ingevoerd door Mehmet Ali Aydinlar en niet door (tupcu) Demiroren !

Maar elke team die als eerste zou eindigen zou net zoals gs genaaid worden . De play-offs waren al maanden van te voren bekend !

Ik erger me aan scheids, oke scheids maken fouten Maar je ziet dat die man ( ik weet ff zijn naam niet ) met 2 benen gestrekt op Selcuk Inan, toch krijgt hij geel terwijl het donkerood is.

Kijk boys, ik heb niets tegen fenerbahce, maar hoevaak hebben we dit jaar kunnen zegen dat fenerbahce de wedstrijd eerlijk en verdiend heeft gewonnen maximaal 3 keer. En hoevaak kunnen we al zegen dat gs de scheids niet mee had of het geluk niet mee had. juist ja al zo 10x. Tolga ozkafala,abdullah yilmaz, en ilker meral hoop dat jullie ooit nog eens een wk finale gaan fluiten, want jullie verdienen echt een promotie.

Achja iedereen geeft nu de scheids de schuld maar als Necati gewoon kon koppen dan had hij in leeg doel gescoord want Tolga maakte wederom (altijd tegen GS) weer eens een blunder...

Wat waren we vandaag echt heel slecht, geen motivatie, helemaal niets. Nieuwe spits is broodnodig, Necati leuke back-up, maar niet voor de basis. Baros moet verkocht worden, voegt helemaal niets toe. Normaal waren we al kampioen, maar nu glipt het kampioenschap ons bijna uit de handen, allemaal door die corrupte Tff. Scheidsrechter was zoals we al gewend zijn dramatisch. Uit speelde we nog zo goed en thuis spelen we dramatisch, erg opvallend. Maar ja, Trabzon zou deze wedstrijd weggeven, toch? Alle haters zijn weer is stil.

Ik zal altijd mijn team blijven steunen. Misschien lijkt het nu dat gs geen kampioen gaat worden, maar ik blijf geloven in deze leeuwen die allang kampioen waren en blijven in mijn ogen. Als we winnen in kadikoy zijn we gewoon kampioen en in voetbal is alles mogelijk

2 mei 2012 om 21:13

Broer, ik denk er ook zo makkelijk over, als we winnen in kadikoy. Maar hoe groot is de kans dat we een tolga ozkalfa again krijgen.

2 mei 2012 om 21:19

Wat ik niet begrijp is waarom Cuneyt Cakir geen wedstrijden mag fluiten. Hij is toch wel de beste scheidsrechter in Turkije. Firat Aydinus vind ik ook goed, hij fluit morgen wel zijn 2e wedstrijd in de super final.

2 mei 2012 om 21:26

Blijf geloven kleurgenoot. Het gaat ons gewoon lukken, we gaan gewoon winnen van fener en tff

2 mei 2012 om 21:31

Wat ik helemaal niet snap is dat er tijdens de play off's scheidsrechters mogen fluiten die nooit eerder een derby hebben gefloten. Laat scheidsrechters fluiten die met druk om kunnen gaan zoals cuneyt, aydinus en bulent yildirim

ik tel ze effe op. rode kaart net gegeven aan cech. penlaty niet gegeven hands van ts. 2 buitenspellen verkeert gezien niet die van dat doelpunt. elmander eerste helft doet niks giray valt vrije bal anders heeft elmander 1 op 1. burak doet hetzelfde laat ie doorspelen. laat aub niet zo overduidelijk zien dat je partijdig bent.

2 mei 2012 om 21:25

ik tel ze effe op. Ujfalusi geen 2e geel gekregen, Selcuk geen 2e geel gekregen, Olcan geen penalty gekregen, in de slotfase van de wedstrijd om niks 5 minuten verlenging, en nog een aantal gratis vrije trappen door jullie schwalbespecialisten Engin en Elmander.
En dan nog die 1 op 1 kans van Burak waar hij zogenaamd een overtreding op Semih maakte, daar liet Semih zich gewoon vallen net als in die 1 op 1 kans de eerste helft, maar daar laat hij wél doorspeler. Raar he?

2 mei 2012 om 21:26

Effe wat toevoegen. Eerste helft penalty niet gegeven aan Trabzonspor. Zet dat er dan ook ff bij met je gs bril.

Ik nodig elke complot Fenerbahce uit om hun excuses aan te bieden aan de Trabzon fans,spelers,stad. Waar is dat weggevertje ? Waar is die walk-through ? Wees een eervolle man en bied je excuses aan.

2 mei 2012 om 21:14

Waarom ? Elke counter van TS liep constant uit op niets op een gegeven moment leek het alsof ze dat expres deden. En ik vraag me af als Fener geen ''sike'' gedaan heeft (als dit bewezen wordt) bieden jullie dan ook jullie excuses aan ? nee ik denk het niet.

Begrijp me niet verkeerd het is niet om ruzie met je te zoeken..

2 mei 2012 om 21:17

alsof Trabzonspor zijn kansen express miste.
Waarom zouden ze ons dan niet even laten scoren?
Die mannen waren al sinds de 1e helft aan het tijdrekken.

2 mei 2012 om 21:19

Hoezo express? Het was ook zeker express dat Trabzon met 10 man ging verdedigen hé en dat Tolga er heel lang overdeed om de bal te schieten dat is ook allemaal express ja.

2 mei 2012 om 21:20

Waarom? Omdat Sadri Sener misschien een schijt hekel heeft aan fener?
Waarom? Omdat ze wouden dat GS zou gaan winnen ?
En je kan natuurlijk zo door gaan...

2 mei 2012 om 21:28

Laat ze lekker Oz, ze spelen altijd de gebeten hond en wassen hun handen in onschuld, maar spreken zichzelf constant tegen. Doen alsof ze zelf zo eerlijk zijn, maar wel Fener de hele tijd oneerlijk beschuldigen.
Hypocrieten, dat zijn ze.

2 mei 2012 om 21:32

Ja echt he! ze doen alsof hun eigen club zo heilig is. Die uitlslag van vorige jaar zegt genoeg GS 0 - 1 TS

2 mei 2012 om 21:17

Voor die Fbliler die dat zeiden moeten zeker Trabzon bedanken, gelukkig ben ik 1 van de weinige die dat niet zei. Dacht alleen dat ze zouden verliezen door het verschil in kwaliteit aan beide kanten.

2 mei 2012 om 21:26

@ Killerhuso

Ik ken jou niet echt, ik zie jou al paar weken hier, maar je verdient mijn respect. Je bent duidelijk en eerlijk in een periode waarin die twee eigenschappen ver te zoeken zijn.

2 mei 2012 om 21:34

Dankjewel
Ik had al langer een account maar besloot pas paar weken te reageren op berichten. Valt me wel op dat het tegenwoordig meer over persoonlijke confllicten gaat tijdens deze verslagen dan over de wedstrijd zelf. Maar nog een keer bedankt voor je compliment, staat hoog bij me aangeschreven omdat je natuurlijk ook een bekende hier bent :D

2 mei 2012 om 21:51

Er zijn volgens mij zat Turkse VZ bezoekers die niet reageren op Turkse topics , Er wordt haast nooit inhoudelijk gereageerd , club-supporters die elkaar zwart proberen te maken door modder te gooien . Tja logisch dat mensen nooit reageren.

2 mei 2012 om 21:26

Hypocriet. Fenerbahce en complot noemen, terwijl je zelf de grootste verzinner van complottheorieën bent.

Ik ben zeer teleurgesteld! Het kampioenschap is weg, de spelers sliepen gewoon 70 minunten lang, daarna werden ze pas wakker. Dit kan toch niet...

De scheidsrechter heeft ook alles verpest voor Galatasaray, hoe kun je geen rode kaart geven aan Cech? De scheidsrechter heeft geen penalty gegeven voor Galatasaray en heeft volgens mij meer dan 100x gefloten voor een overtreding, bedankt scheidsrechter.

De grootste oorzaak voor dit verlies is 100% Necati Ates, wat een dramatische speler, wat erger ik me toch aan hem! Ik snap werkelijk niet waarom sommige Galatasaray fans hem nog goed vinden. Hij moet volgend seizoen gelijk weg, zulke spelers horen niet te spelen voor zo'n team.

Wat me ook opvalt is dat Galatasaray nooit normaal naar voren gaat maar alleen voorzetten geeft! Hebben ze ook gedaan tegen Fenerbahce, vijftien voorzetten geen een erin. Vandaag hebben ze volgens mij ook meer dan 20 voorzetten gegeven, dit kan toch niet man, ga is normaal passen man!

Bedankt Galatasaray kampioenschap weg!

2 mei 2012 om 21:27

Vriend, vrees niet. Wij gaan gewoon kampioen worden. Zie jij Fenerbahce alles winnen ? Ik niet namelijk.

2 mei 2012 om 21:30

Huil wat meer dan. Al word Fener 10 jaar achter elkaar kampioen gaan jullie elk jaar de federatie en corruptie de schuld geven. Hopeloos.
Trabzon speelde gewoon veel beter. En Olcan had ook een penalty kunnen krijgen, en Selcuk en Ujfalusi hun 2e geel, waarom heb je dat niet gezien?

Wel verrassend dat Trabzon beter speelde dan paar dagen geleden in hun eige Huseyin Avni Aker. Vond de scheids niet echt goed en Gs was slordig met de kansen die ze kregen. Tuurlijk ben ik blij met deze resultaat want als we morgen winnen zijn we de nieuwe lijstaanvoerder. Begrijp me niet verkeerd Gs supporters, als ik Gsli was zou ik nu ook boos zijn op de scheids want hij floot slecht, maar uiteindelijk moeten de spelers de kansen afmaken. Als Gs had gewonnen zouden zeker veel minder mensen boos worden op de scheids.

Ik had dit al voorspelt, Trabzonspor is een lastige tegenstander, Fatih Terim moet eens begrijpen dat in dit soort wedstrijden je niet moet beginnen met Emre Colak en Necati, je moet minstens in de tweede helft Riera of Baros erin gooien en geen Sabri. De scheids floot vandaag niet slecht, hij maakte een paar fouten maar bleef kalm, alleen moest hij een paar keer verder laten spelen. Voor de rest vond ik hem zo slecht niet eens. Trabzonspor had hier zelfs kunnen winnen maar Burak mist 2 keer 1 op 1. Muslera stond goed maar het is wel degelijk Burak die slecht plaatst.
Het kampioenschap is nu heel spannend, daar heeft Gala zelf voor gekozen. Ik vond dat Gala zich slecht heeft voorbereid op de wedstrijd, de spelers werden pas laat in de wedstrijd wakker, ik weet niet of ze het beseffen maar het kampioenschap ligt nu in de handen van Fener. Eerlijk gezegd zie ik Fener kampioen worden.
Gefeliciteerd Trabzon met je punt.

Door de kut stream heb ik de laatste deel van de wedstrijd niet kunnen zien. Voordat de wedstrijd was begonnen had ik al een slecht gevoel, een gevoel alsof Galatasaray vandaag punten zou laten liggen. Jammer genoeg is dit ook gebeurt. We waren vandaag slechter dan de vorige wedstrijden. Er werden te vaak verkeerde passjes gegeven, waar niemand stond. Nu moeten we de resterende twee wedstrijden winnen, en dat zal niet makkelijk worden. Hopelijk wint Besiktas morgen van Fener, maar ik verwacht niet dat Fener punten zal verspelen.

Over de scheidsrechter kan ik nog niks zeggen omdat hij tot mijn stream het deed nog geen grote fouten had gemaakt. De rode kaart posities etc heb ik niet gezien. Ik zal dadelijk de samenvatting maar bekijken.

@royale61
Bij deze geef ik mijn ongelijkheid direct toe! Met de welgemeende excuses.

@Gs fans
Gelukkig dat het 0-0 is gebleven. Nu is er voor mij 1 ding uit de wereld. Voor Gs bestaat er niet zoiets als vriendjespolitiek. Daar heb ik jullie van beticht ook naar jullie, i was wrong u were right I'm Sorry!

Over de wedstrijd. Ik heb de dramatische slotfase gezien. Waren de 5 minuten terecht? Aangezien 5 minuten echt uitzonderlijk is. Wie was er zo lang geblesseerd? Fb en bjk kregen maar 8 min extra tijd in de rust maar er Waren door Volkan zeker minimaal 10 verstreken. Wat was er gebeurd? Ik lees het nl niet terug in het vz verslag....

De strijd ligt nu helemaal open. Fb zal denk ik niet winnen morgen omdat Gs dat ook niet deed vandaag. We doen elkaar bijna altijd na... Zo idioot is dat... Stel we winnen wel dan kan het zo zijn dat we aan een gelijkspel tegen jullie kampioen zijn. Mits we beide geen punten verspelen in de tussen tijd.

2 mei 2012 om 21:18

Ben blij dat je het toegeeft, had zelf helemaal niet verwacht dat Trabzon de wedstrijd aan ons zou geven. Olcan is toch ex-fener? Hij had 4 longen vandaag. Het is heel spannend nu, ik als gs-fan hoop niet dat het beslist moet worden in Kadikoy en iedereen weet waarom.

2 mei 2012 om 22:42

@10_alex_10 net zoals jij heb ik me ook vergist bij deze wedstrijd !

Ik d8 ook dat het appeltje eitje zou worden voor gs en dat trabzon de wedstrijd weg zou geven als haat voor fener !

Big fail for the both of us

17.40: TT Arena : Max 25.000 toeschouwers.
Toen wist ik al hoelaat het was.
Ik ben Galatasarayli, maar ik schaam me voor onze fans in Istanbul.
Ze hebben hun team in de steek gelaten.
Geen ambiance, druk voor tegenpartij, Niks.
Thuisvoordeel werd juist een nadeel.

Als FB speelde vandaag was de stadion 100% vol.

Sommige spelers hebben mij ook teleurgesteld.
Alleen Semih, Melo en Necati speelden vanuit hun hart.
Rest kon niet omgaan met de druk.

2 mei 2012 om 21:19

Necati? Necati is juist de oorzaak waarom we niet gewonnen hebben. Wat een dramatische speler is hij zeg, schande dat Terim hem nog elke week basis laat spelen. 100% vriendsjespolitiek!

2 mei 2012 om 22:02

En Emre niet te vergeten, presteert al wekelijks ondermaats maar toch blijft Terim hem opstellen.

2 mei 2012 om 22:18

Ik vind dat Engin de laaste tijd ook niet meer goed speelt. Vroeger speelde Engin veel beter maar hij maakt nu hele domme fouten..

Hopelijk haalt Galatasaray Felipe Melo niet, hij doet niet zoveel in een wedstrijd.
Selcuk Inan blijft gewoon de beste aan de kant van Cimbom, geweldige speler!

Melo,sabri,necati,elmander en Baros moeten weg. Emre colak moet verhuurt worden.

2 mei 2012 om 21:20

Semih oké, Melo speelt altijd goed en vond hem vandaag redelijk. Hij moest paar keer de bal sneller afgeven, hij wachtte te lang met de bal. Necati deed vandaag niets goed, je kon even goe Sabri daar zetten. Hij liep veel maar mistte kans na kans. Vooral de 2 laatsten!

2 mei 2012 om 21:24

Ik weet niet, naar mijn belevenis hoort Necati gewoon in dat rijtje.
Hij deed er alles aan gewoon.
Ik zegniet hij was Man of the match.
Maar toen sommige spelers schuilden voor verantwoording, deed Necati dat niet.
Necati weet met de druk om te gaan, wat je duidelijk bij sommige (eerste jaars) gs-spelers niet ziet.

Wat een onzin, nou tff je heb wat je wil, ik heb het op mijn dierbaarsten gezworen dat ik deze league niet meer volg als fener kampioen word, wat een ongelooflijke onzinw e verbreken alle records en dan word fb nu kampioen omdat je 2 wedstrijden niet wint. Trabzonspor doe wat je wil met dat punt , alsof jullie nog kampioen lunnen worden, kijk ze eens bikkelen

2 mei 2012 om 21:20

Je moet Trabzonspor geen schuld opleggen.
Ze willen ook winnen tog?
Je moet altijd eerst naar je eigen team kijken.
FF serieus, hebben we het vandaag verdiend?

2 mei 2012 om 21:27

Ja, als wij die scheidsrechter niet hadden!

2 mei 2012 om 21:39

Scheids was echt niet zo slecht wil ik het niet noemen, maar eerder partijdig.
Op 2 na, hebben we geen goede scheidsrechters, maar we hebben niet gelijkgespeeld door de scheids.
Het lag meer aan ons zelf.
Aan spelers die zich verbergden op cruciale momenten.
Je moet ballen hebben om nog risico's te durven nemen in zo een wedstrijd.
Dat waren er maar 3.
Ik wil ze niet weer opnoemen maar helaas was dat zo.
Ik zie niet meer die oude saamhorigheid.
Vandaag ook , Elmander vs. Necati, komop doe je tog niet. kostte je bijne een tegengoal.
Door zulke kleine dingen hebben we niet gewonnen.

2 mei 2012 om 21:41

Nee, wij hebben het vandaag niet verdiend.
Geen scheidsrechter.

Geen concentratie, geen motivatie.

2 mei 2012 om 21:23

Moest ts dan de wedstrijd en 3 punten weg geven aan jullie? Ik begrijp je post niet...

2 mei 2012 om 21:36

Begin maar alvast Lig Tv af te zeggen dan. Dit seizoen interesseert mij niet eens meer, maar vanaf volgend jaar is het oude Fener weer terug, en dan mogen jullie weer bang zijn

2 mei 2012 om 21:56

Bang worden we niet. Er moet eens opgehouden worden met het modder gooien naar elkaar. In zulke tijden moeten we juist een worden. Sportieve rivaliteit net als vroeger, dat mis ik.

2 mei 2012 om 22:13

Dat klopt, maar dan zou ik dringend eens in gesprek gaan met mijn mede-fans, ik zie niets behalve modder gooien. Gangstarr zag ik voordat ik mijn account had aangemaakt bijvoorbeeld altijd eerlijke en objectieve reacties plaatsen, maar sinds kort zie ik van hem ook alleen maar provocerende reacties berustend op geruchten uit de sensatie-geile media.
Gasten die ik normaal respecteerde begin ik nu een hekel aan te krijgen. En maar vol blijven houden dat er omkoping is, terwijl er gewoon geen bewijs gevonden kan worden. Dan wil die domme TFF die 58. madde veranderen, beginnen mensen weer te zeuren dat Fener corrupt is. Wint Fener de vorige wedstrijd van Bjk, gaan mensen weer zeuren dat het omkoping is. Echt ongelooflijk gewoon. Er gebeurd niets behalve moddergooien.

3 mei 2012 om 12:17

Als jij zo dom reageert, verwacht je van gangstarr dat hij objectief met jouw omgaat?

We zitten hier feiten te praten en jij leeft nog in je eigen wereldje waar Fenerbahçe de schoonste club ter wereld is. Ik raad je aan om die blauw-gele bril af te doen en objectief te zijn.

Een competitie zonder Galatasaray en Fenerbahçe kan niet. Maar, er is een overtreding en ben je verplicht volgens het wetboek te handelen.
Wat als wij vorig seizoen gedegradeerd waren? We zouden gewoon Bank Asya spelen en terug komen, is dit zo moeilijk?

Wel erg hypocriet dat er dan nog bestuurders zijn die roepen dat er geen bewijs is, terwijl we op het randje van een dikke uitsluiting van Europees voetbal zijn. Geloof me, Uefa gaat niet zomaar straffen. Dat doen ze met bewijzen.

3 mei 2012 om 13:55

Als de Uefa gaat straffen, komt dat door het domme handelen van de Tff. En ken je feiten, Fener zei aan het begin al, als je toch met onze eer gaat spelen, degradeer ons nu dan gelijk. Waarom? Is het dan onze schuld dat dat niet gebeurde? Je moet niet zo zeuren. Ik doe niet alsof Fener de schoonste club is, maar jullie doen alsof Fener de vieste club is, terwijl ik durf te wedden dat Gs een viezer verleden heeft.
De Uefa heeft zelf gezegd dat er in dat rapport geen duidelijk bewijs was, en zeker niet genoeg bewijs om Fener te straffen. Wat wil je hieruit opmaken? Er is gewoon geen bewijs. Vertel me dan eens, welke spelers, welke scheidsrechters zijn omgekocht? Ze kunnen niks in de wedstrijd vinden, dus gaan ze Aziz persoonlijk aanvallen. Zielige mensen. Er is geen overtreding, want die overtredingen zijn allemaal verzinsels, verzonnen om Fener de grond in te boren.
Over hypocrieten gesproken, ik een geel-brauwe bril? Doe eerst je geel-rode bril af, en kom dan praten aub.
Mocht het niet in je kleine brein doorgedrongen zijn, ik zeg al vanaf het begin, mocht er bewijs zijn, mag Fener degraderen en mag Aziz wegrotten in de gevangenis, maar dat bewijs is er niet. Dat mensen als jullie bewijs proberen te verzinnen is jullie probleem, maar dat veranderd de zaak niet.

3 mei 2012 om 15:29

Waarom geloof jij nou het theaterspelletje van jullie sneaky bestuurders? Je weet dondersgoed dat diezelfde fraudeurs achter gesloten deuren gingen praten met de bondsvoorzitter, Uefa, Erdogan, Suat Kiliç e.d. en nog steeds kom je met ''eervolle'' opmerkingen. Die is verkocht. Verkocht, get it? Hadden jullie die überhaupt wel?

3 mei 2012 om 18:33

Dus omdat je fantasie dit zo inbeeld zie je dit serieus als de waarheid? Je zeikt de hele tijd op de media, omdat ze zogenaamd voor Fener zouden zijn, maar je praat ze wel constant na. Ga je met feiten bezighouden in plaats van media.

Het enige wat ik hoop is dat Fenerbahce dit jaar kampioen zal worden. Ook hoop ik dat ze niet bestraft worden vanwege het " te kort" aan bewijs. Vervolgens hoop ik dat de Uefa heel Turkije bestraft door ze komende 5 jaar te verbannen voor de Uefa en CL tickets.

Dit systeem is zo ontzettend oneerlijk. En ik hoop dat de de Uefa het met mij eens is, want dit is schandalig.

Zeer slecht gespeeld van beide kanten.
Jammer, maar ik denk dat Fenerbahce toch weer kampioen gaat worden.

Dit heeft Galatasaray dan ook helemaal aan zichzelf te danken, ze maken de kansen gewoon niet af.
Jammer GS fans.

2 mei 2012 om 21:22

Juistem je hebt helemaal gelijk het is onze schuld dat er geen penalty gegeven wordt toch?

2 mei 2012 om 21:30

In de wedstrijd met Besiktas was de eerste doelpunt buitenspel. Ik noem dit als voorbeeld om aan te tonen dat jullie ook wel eens arbitrale dwalingen mee krijgen. Zo is voetbal.

2 mei 2012 om 21:34

Gaziantep
Sivasspor
Besiktas Aka rode kaart van Quaresma
Trabzonspor
Antalyaspor

Moet ik verder of trek jij conclusies na 1 ding?

wat is er met Elmander en Baros man.
Baros kan niet eens normaal dribbelen meer?
Elmander probeert altijd gekke dingen , door 2 man heen gaan enzo
Je bent geen Hagi.

Gaan we de CL in moeten we sowieso een killer kopen voorin, kan zo niet verder.
Zoveel kansen maar geen goals.

Wij worden kampioen.

Vrees niet mijn Galatasaray liefhebbers. Wij gaan kampioen worden. Wat dachten jullie ? Dat we in de play offs drie weken van te voren kampioen zouden worden ? Wanneer is dit eerder gebeurd in Turkije ? Ook in onze beste periode, werden wij altijd kampioen in de laatste of de een na laatste week. Dat gaat dit seizoen ook gebeuren. We moeten echt niet bang zijn, zeker niet van onze concurrent. Fenerbahce speelt heel het jaar pover, dit is niet veel veranderd in de play offs. Ze hebben alleen tegen Trabzon goed gespeeld. Denken jullie echt dat ze alles gaan winnen ? Ik dacht het niet. Het is bluf. Bluf werkt 1 of 2 keer, tot je de pocket azen tegen komt. Ik kan echter niet vertellen, welke tegenstander die pocket azen tevoorschijn zal toveren, Besiktas ? Trabzon ? Of gaan wij het zelf finishen ? Ik weet het niet, maar wij worden wel kampioen.

Wat als wij geen kampioen worden ? Wat als een team kampioen wordt waarvan de voorzitter het jaar heeft doorgemaakt in de cel ? Wat als een club dat onder zware verdenking staat van omkoping kampioen wordt ? Ik vrees dat er dan oorlog uitbreekt. Galatasaray heeft altijd een nette houding gehad. Ze hebben tot nu toe nog steeds niet hun kracht laten zien.

Ik ga niks meer zeggen over de omkoping. Het is lachwekkend. Demiroren, Etik Raporu etc etc. Wij Galatasaraylilar fokken ons zelf op, maar voor wat ? Denken jullie nou echt gaan handelen, zoals er in elke beschaafde land zou worden gehandeld ? Hebben jullie zo een hoop ? Vergeet het. Het gaat niet gebeuren.

2 mei 2012 om 21:29

Pocket azen : Scheidsrechters.

/end of discussion.

3 mei 2012 om 09:55

Heb jij een glazenbol dan? Wie wordt er volgend jaar kampioen? :P

Ik wil nog even duidelijk over de goal van Aydin die stond toch niet buitenspel? Hoe geeft hij buitenspel dan?

2 mei 2012 om 22:19

Hiermee bevestig je voor mij het feit dat je de meest rood-gele bril hebt van alle Gs fans hier op VZ. Gefeliciteerd.

2 mei 2012 om 23:15

niet overdrijven aslantepe hij stond buitenspel maar daarna stond necati 2 meter geen buitenspel werd een gevaarlijke kans maar die geeft hij ook 2 meter niet buitenspel wel buitenspel geven is gewoon erg verdacht

Stel dat fener wint, dan staan ze gedeelte eerste plaats met Galatasaray. Dan wordt er naar het onderlinge resultaat gekeken. Maar is dit naar alle 4 de wedstrijden? of alleen de laatste 2?

2 mei 2012 om 21:29

Geen onderlinge resultaat, bij evenaantal punten is Fener kampioen

2 mei 2012 om 21:30

Dus dan wordt er gekeken naar doelsaldo? Zo nee, waarom is fener dan kampioen?

2 mei 2012 om 21:33

Omdat die halve punt die Gs erbij heeft gekregen toen de punten werden gehalveerd er weer afgaan. Als Fener morgen winst staan ze met 0,5 punten eerste als het ware

2 mei 2012 om 21:29

nee dan staat fener op de eerste plaats... want wij hebben bij het begin van de play offs een half puntje extra gekregen toen de punten in 2 werden gedeeld

2 mei 2012 om 21:31

Okay duidelijk, ik zal echt heel naar worden wanneer GS dit nog uit handen geeft.

2 mei 2012 om 21:54

Hahahahahaha wat ? Meen je dit ? Ook dat nog ? ahahaha

Dus Fenerbahce kan kampioen worden, met een halve punt verschil ?

2 mei 2012 om 22:20

Lol gangstarr, ik dacht dat jij de zaakjes zo goed volgde?

3 mei 2012 om 12:14

Wel toevallig dat ze bij gelijke punten niet kijken naar onderling resultaat of doelsaldo kijken, vind je niet gangstarr? Vanavond zal Fenerbahçe Jimnastik Külübü ook ''gewoon'' winnen van Sekiztas, wie weet weer dankzij een eigen doelpunt, dit keer van Quaresma?

3 mei 2012 om 13:58

Zie je? Je zegt dat ik een blauw-gele bril heb? Kijk naar je eigen reacties man, hypocriete clown. Je voelt de hete adem van Sikebahce in je nek he? Ben je bang? Voel je de angst? Voel je dat we jullie ondanks alles in gaan halen?
Wees maar bang ja. Van mij mogen jullie dit belachelijke seizoen kampioen worden, maar wacht maar, vanaf volgend seizoen is het oude Fener terug, en dan word het weer lekker de 8ste plaats voor jullie.

3 mei 2012 om 14:00

Oh en met onderling resultaat zou Fener ook gewoon winnen pik. We hebben jullie uit verslagen, jullie ons niet
In doelsaldo staat Fener ook voor jullie.

3 mei 2012 om 15:27

Hehe, jij leeft echt in een fantasiewereld. Kampioen na 34 speelrondes, waarna puntenhalvering volgde plus keihard genaaid door de scheids.

Volgens mij is het toch Fener die ons wilde afstoppen met hun play-off's... Zelfs zonder strafpunten hadden we een verschil van 9 punten..

Maar goed, we gaan in Kadiköy een spektakel beleven. We'll see.

vandaag speelden we gwn slecht ma echt belabberd... niemand die een fatsoenlijke pass kon geven.
echt zo een stress wedstrijd als speler en als supporter.

khoop dat trabzonspor hetzelfde spel kan vertonen tegen fenerbahce...
en dat besiktas teminste hun eerste punten gaan pakken in deze play offs morgen !

we maken het ons echt moeilijk nu.
fener moet wel nog 2 uitspelen, ma toch pff

we hebben gewoon geen afmaker van voor, necati je maakt een mens gek fack man !
de scheids was ook slecht, ma da zijn we gwn in turkije

Vriend het heeft niks met scheids te maken wat was galatasaray slecht zeg niet normaal we mogen muslera wel bedanken. Over necati wil ik niet eens beginnen wat is hij toch een overschat speler net als burak overgens. Over de playoffs we kunnen fener niet beschuldigen, de enige schuldige is de tff.

Ik snap niet waarom opeens mensen hier zeggen dat kampioenschap weg is voor Gs. Er is nog helemaal niks beslist. Fener moet nog 2x achter elkaar uit. En Gs nog thuis tegen Besiktas. Morgen doet bij Fener Alex, Volkan en Sow niet mee bij een uitwedstrijd dus er is een hele grote kans dat er punten zullen worden verspeeld. En daarna nog een keer uit tegen Trabzon. En als laatst inog op 13 mei de kraker waar alles kan gebeuren. Ik vond vandaag trouwens de wissel van Melo - Baros verkeerd van Terim. Hij moest Necati eruit halen. Je gaat toch niet je sterkste middenvelder eruit halen die ook ieder moment een doelpunt kan maken. Je laat Necati erin die alle kansen verprutst.

Zijn er nog mensen die durven te beweren dat TS ligt tegen GS? alle 3 de wedstrijden van TS tegen FB hebben ze slechter gespeeld dan tegen GS. 2 keer in Arena met 10 man achterin op zoek naar de counter gegaan en dan durven mensen te beweren dat ze gingen liggen tegen Gs.

En ik wil ook nog 1 ding kwijt de enige reden waarom wij hier niet hebben gewonnen is Tff. Bedankt demiroren en je tumor verspreidende visie over het Turkse voetbal of moet ik zeggen omkoopcompetitie.

Gangster FB en eer past niet zo bij elkaar (cas)
Trabzonspo heeft heel Turkije een les gegeven.
Trabzonspor was de betere vandaag en met een beetje geluk hadden we in de TT arena de volle buit.
Zeer zuur voor de GS fans zo vlak voor het einde van de playoffs. Ik denk echter dat FB morgen ook punten laat liggen. Als dat niet het geval wordt, dan verliezen ze zeker punten bij ons in Trabzon.

2 mei 2012 om 21:34

Als we morgen maar winnen dan maakt het niet uit of we van jullie verliezen. Week erop in eigen huis Gs verslaan zijn we nog kampioen.

2 mei 2012 om 21:37

Hoe voelt het nou als ik vragen mag? 2 keer in arena een punt meenemen door met 10 man te verdedigen? kan jij wel trots zijn op je ploeg? Effe serieus kan je uberhaupt trots zijn op jou ploeg? 10 man achterin en dan hopen op een uitbraak van Burak aka only in turkse competitie goals makende spits.

2 mei 2012 om 21:46

Jij weet dondersgoed dat Fener een heel ander team zou hebben als dit sike gebeuren er niet was. We hebben dit seizoen een slecht elftal dus tuurlijk ben ik trots dat ze het zo ver schoppen met deze spelers en vooral met Aykut als trainer.

2 mei 2012 om 21:57

Trabzonspor heeft tactisch vandaag beter gespeeld dan Gs.
Olcan, Alanzinho zelfs Henrique kon de wedstrijd ook beslissen.
Gs heeft bijna geen kansen kunnen creeren door het spel van Trabzonspor.
Wees blij met een punt dat heel cruciaal kan zijn voor jullie.

Morgen gaat Besiktas spelen, dan is Almeida terug. Weliswaar niet beste speler maar hij kan het wel verschil maken, Hopelijk gaat Quaresma oude Quaresma spelen, hij kan in zijn eentje Besiktas naar overwinning brengen.

2 mei 2012 om 21:58

Dit vind ik echt zo een grappige reactie he.
Ik denk ook wel dat BJK morgen in staat is om voor een surprise te zorgen.

Maar seizoen 11/12 gaat de geschiedenisboeken in. Het woordje besiktasli heeft een andere betekenis gekregen. Ipv: Supporter die achter zijn team staat Supporters die werken voor FB

Ik heb tegen bijna niemand haat, ik hou van de grootheid van FB, hoe ze het hele land op de kop hebben gezet maar ik walg van scheinheilige Besiktas!! Ookal wint BJK morgen.

2 mei 2012 om 23:52

@ Elten5300 iedereen heeft het recht om een bepaalde club bij voorkeur te haten of niet leuk te vinden . Jij mag Mijn team haten om bepaalde redenen , dat is jouw keuze !

Maar kom niet met '' Supporter die achter zijn team staat Supporters die werken voor FB ''
want dan heb je geen mening en zit je gewoon bullshit te typen !!

Wij Bjk fans zien meestal fb als onze grootse haat en rivaal !! Dat er bepaalde personen wellicht hopen op een verlies voor bjk en winst voor fb op hoop dat gs geen kampioen wordt is een mening van 1 persoon die ik ben tegengekomen !

Dat demiroren als ex BJK voorzitter nu de TFF voorzitter is en zich voordoet als iets waar mensen hun mening over hebben ligt dat bij demiroren zelf !! Demiroren is geen bjk !!

Carsi haat demiroren en wil het liefst zijn naam niet meer zien in de BJK geschiedenis !
Wat egemen afgelopen paar dagen deed was een ongelukkige moment ! Als bjk zijn koppie had gebruikt , en dan doel ik op de grootverdieners bij bjk , hadden we de winst gepakt . Fener wint dit jaar in eigen huis opnieuw van bjk zonder superieur voetbal te laten zien ! Waar wij de eerste wedstrijd uit met 0-2 hadden verloren hadden we daar minstens 1 punt verdiend maar als het niet gaat gaat het niet !

Ik hoop dat ik je hiermee duidelijk heb gemaakt want ik ben wel lichtjes op mijn tenen getrapt door deze denigrerende reactie van jou ! Wij gaan morgen hopelijk winnen van onze rivaal ! Wij werken voor niemand !!! Dus laat voortaan de reacties die zwaar onder de gordel zijn voor wat het is , en kom met goede argumenten !!

3 mei 2012 om 02:44

Het is goed allemaal. Mijn woorden waren meer tegen figuren als nartel bedoeld. Wou je niet beledigen.

Boys,

Cool down.

Dit hebben we aan ons zelf te danken. De spelers waren ongeconcentreerd en ongemotiveerd. Wat Elmander tegen Necati deed, dat kan niet. Elmander moet deze wedstrijd terug kijken, want hij viel vandaag echt tegen, Emre Colak idem dito.

Complimenten voor Semih Kaya. Beest van een wedstrijd gespeeld. Hij wordt echt een topper. Daar ben ik heel blij om.

Necati vond ik goed spelen, ondanks zijn gemiste kans. Waar Selcuk, Engin en Emre qua druk zijn blijven zitten, wist Necati de drukke sfeer te temperen.

Goal van Aydin was buitenspel. Jammer maar waar.

Baros, bedankt voor je diensten en goals, maar je moet weg.

Gelukkig dat Trabzonspor alles gaf, want anders zouden sommige partijen spreken van ´hatir sikesi´.

Op naar de wedstrijd van Besiktas. We moeten winnen en vervolgens gaan we open kaarten spelen tegen Fenerbahce in Kadikoy. Wie stalen ballen heeft, wordt kampioen.

Misschien wordt het tijd dat sommige spelers nu gaan opstaan. Het is tijd boys..

2 mei 2012 om 21:41

Jij bent hier 1 van de weinigen die eerst naar de spelers kijkt, in plaats van af te reageren op de scheidsrechter. Respect man !

2 mei 2012 om 22:30

Dankje Killerhuso,

Wederzijds respect maat.

2 mei 2012 om 21:42

Wij waren inderdaad slecht. Maar hoe wil je, je ook concentreren op de wedstrijd, als er niet meer over voetbal wordt gepraat ? Ik lees niet eens meer berichten over Galatasaray. Ik volg alleen nog maar de omkoopschandaal.

De spelers verwijt ik niets. Veel mensen denken dat wij de play offs met 5 punten voor zijn begonnen, ik kan jullie garanderen dat we met 4 punten achterstand zijn begonnen. Denk daar maar eens over na.

2 mei 2012 om 21:50

Gangstarr,

Ik ben ook gefrustreerd, diep van binnen..
Het is ook heel moeilijk om op en top gemotiveerd te zijn, maar wat moeten we anders Gangstarr. We hebben zoveel inhoudelijke reactie´s geschreven.het helpt niet..

Wij zijn in de reguliere competitie gewoon keihard kampioen geworden, maar ze geven het niet. We hebben nu nog niets. Alleen maar een eerste plek die nu in gevaar is gekomen. We moeten ons hoofd koel houden. Onze vier punten zijn keihard gesloten. Emek hirsizlari. Ama elden ne geliyor?

Hopelijk trekken we aan de langste eind. Daar geloof ik heilig in.

2 mei 2012 om 21:55

Aan het begin van de competitie, toen Fener eerste stond, vonden jullie die play-offs wel een goed plan, en nu jullie de hete adem van Fener in jullie nek voelen ineens niet meer? Wel grappig.

2 mei 2012 om 21:57

Boefje

Daar ben ik ook van overtuigt. Wij gaan kampioen worden. Fenerbahce gaat niet alles winnen, dat kan niet. Het kan wel, maar dan verdwijnt je voorzitter in de bak. Onder normale omstandigheden, gaat dat niet lukken. Maar goed, Turkije en normale omstandigheden....

2 mei 2012 om 22:12

Gangstarr,

Dat wil ik nou horen. Galatasaray is nooit bang. Galatasaray wint met inzet en dapperheid of verliest met inzet en dapperheid.

Al werkt alles tegen. Al hebben we geen geluk. Al loopt het niet door tig (!) omstandigheden (anladin). Dan nog staan wij over eind!

En buyuk Cimbom!

2 mei 2012 om 22:16

Juist ! Kom aan Galatasaraylilar ! Niet bang zijn en vrezen dat we geen kampioen gaan worden. Wij staan al maanden bovenaan. Waarom ? Want we zijn beter dan de rest. Jullie hebben Fener tegen ons drie keer gezien, hoeveel kansen hebben ze gehad in 270 minuten ? Hoeveel balbezit hebben ze gehad ? Heerlijk, winnen bij je aartsrivaal op de laatste speeldag, in hun huis, wat willen jullie nog meer ?

2 mei 2012 om 22:24

Hahaha,

Als voetbal niet besproken kan worden, dan zorgt Galatasaray daarvoor! Als voetbal dood is, dan zorgen wij ervoor dat het weer loopt. Desnoods gaan we eerst kruipen om daarna grote stappen te kunnen zetten!

Onlarin Cani Sagolsun!

2 mei 2012 om 22:25

Geniet er maar van Gangstarr. Alleen als Fener zo verzwakt is kunnen jullie kampioen worden. Ik gun het jullie hoor, daar niet van, maar vanaf volgend seizoen is al deze omkoop onzin voorbij en zal het oude Fener wederom op staan als de grootste club van Turkije.

2 mei 2012 om 22:25

gangstarr,

''maar hoe wil je, je ook concentreren op de wedstrijd, als er niet meer over voetbal wordt gepraat?''

Dit meen je niet toch? Vanaf 3 juli hoort Fenerbahçe de omkoping iedere dag. Wat hebben de spelers wel niet allemaal meegemaakt denk je? En toch staan we er. Jij komt er nu mee. Laat maar, kan er niet eens serieus op in.

2 mei 2012 om 22:35

Laat hem. De leugens van de media hebben gangstarr blind gemaakt voor de waarheid. Zijn haat voor Fenerbahce gaat blijkbaar verder dan zijn liefde voor Gs. In zulke tijden moeten we juist één zijn, maar dit soort gasten zorgen alleen maar voor een grotere kloof.

2 mei 2012 om 22:37

Lefter10,

Biraz empati kur maat. Stel je voor dat Fenerbahce met 9 punten voorsprong dat eerste eindigt in de reguliere competitie. Ze verzekeren hun eerste plek in Tt-arena, maar ze kunnen nog geen kampioen worden.

Ustune ustun, je punten worden gehalveerd. Negen punten voorsprong verandert in vijf punten. Als speler is dat wel degelijk een mentale tik. Want zo een regeling is pas één seizoen gaande en de spelers weten niet hoe ze zich moeten gedragen na een officiele kampioensschap, terwijl ze toch nog door moeten voetballen.

Allah icin konus, kulu icin degil.
Vertaling, Probeer objectief te reageren

2 mei 2012 om 23:12

Maar, boefje, vanaf het begin van het seizoen was het bekend dat deze belachelijke regeling er was. Nu profiteer FB er van, maar als FB als eerste eindigde zouden Gs-fans blij zijn en zouden wij merg en been klagen. Dat is dus iets waar je moeilijk over kunt doen, maar ze wisten hoe de regeling zat.

Ben het er wel mee eens dat die halvering heel klungelig gedaan is. Een team van 68 punten blijft zo gelijk aan een team van 69 punten omdat die 69 er na de halvering een punt bij krijgt wat op het einde opeens niet meer telt als de puntenaantallen geljk zijn.

Maargoed, ben zelf ook geen voorstander van de play-offs. Oh, en mentale tik? Wat dacht je van de shitstorm die Fb-spelers al sinds het begin van het seizoen naar hun hoofd gegooid krijgen?

3 mei 2012 om 12:10

Ach man, kom op.

Iedereen weet dat deze play-off's zijn ingevoerd omdat Fener hoogstwaarschijnlijk minpunten zou krijgen. Nu dat niet gebeurd is, plus de halveringen van de punten, is het volgens jullie ''de comeback van Fener'' terwijl ze jullie de titel gunnen. Niets meer, niets minder. Dit is gewoon de waarheid, de bond wist dat als Fenerbahçe minpunten zou krijgen i.p.v degradatie, zowiezo geen #1 kon worden.

3 mei 2012 om 15:38

Als de bond Fenerbahce zoveel zou gunnen zouden ze uberhaupt geen puntenvermindering toepassen.

Nu jij weer.

Ik dacht dat ik niet meer kon walgen van de Turkse competitie, maar vandaag heb ik nog een walging moeten ervaren.

Ik zat te kijken naar de persconferentie van Fenerbahce. Na de betoog mochten ' journalisten ' vragen stellen. Wat hoor ik een journalist zeggen: 'fenerbahcemizin' en daarna nog ' biz ' en ' bizim '.

Sinds wanneer zijn journalisten verbonden aan een club ? Het is toch schandalig dat journalisten gewoon de loopjongens zijn van clubs ?

Niemand tijdens zo een persconferentie stelt er kritische vragen. Dit geldt voor elke persconferentie. Ze stellen hun vragen zo op, dat ze de volgende keer ook een uitnodiging krijgen.

Ik ben zo blij dat ik een Turk ben, maar ik ben nog blijer dat ik niet in Turkije leef.

2 mei 2012 om 21:41

Jezus, heb je weer een nieuw onderwerp gekozen om modder te kunnen gooien op Fener? Wat een grap ben jij zeg Gangstarr. Elke keer voor eerlijkheid pleiten maar Fener elke keer onterecht beschuldigen. Mensen beschuldigen van subjectief beoordelen, maar zelf alles door een Gs-bril bekijken. Grow up kid.

2 mei 2012 om 21:41

off-topic.
S hard, maar komt niet door die journalist dat we hier gelijk spelen, al snap ik jou punt wel

2 mei 2012 om 21:44

@ Elten

Helemaal mee eens. We waren niet zo dwingend. Ik vind het wel jammer, dat wij zulke wedstrijden niet kunnen winnen. Moeten wij per se 100x beter zijn om te winnen ?

2 mei 2012 om 21:43

je mocht ook geen vragen tellen over 58 wet.

2 mei 2012 om 23:13

'fenerbahcemizin' kan je interpreteren als 'een van onze Turkse teams', want het lijkt me heel sterk dat een journalist een mening klaar heeft staan.

2 mei 2012 om 23:33

Nee. Hij zei echt meerdere malen ' we ' en ' ons '. Ronduit schandalig. Ligtv correspondent Loran is ' op vakantie ' gestuurd, omdat hij ging juichen na een fb goal. Fanatiekelingen in neutrale organisaties, echt walgelijk.

3 mei 2012 om 08:07

Ligtv heeft voor iedere grote club een 'eigen' journalist. Galatasaray heeft Pinar Argun. Laat me je er aan herinneren: de journalist die naar de ziekenhuis werd afgevoerd omdat ze de spanning van een wedstrijd niet aan kon (gs-ibb).
De staff van Gala wou Loran de stadion uit gooien alleen maar omdat hij een high five gaf. Ronduit schandalig.

Verder ben je erg zielig bezig met alle beschuldigingen, ondanks dat Galatasaray de team is die telkens de scheidsrechter mee heeft. Denk aan het begin van het seizoen, toen kopstoppen en schoppen niet werden bestraft. En als dat wel werd gedaan kregen jullie hevige korting zodat de spelers de derby's zouden kunnen halen. Elke wedstrijd was jullie tegenstander met 10 man.

Ook ben je waarschijnlijk de niet gegeven penalty van Olcan vergeten. Jammer, dat noem je een fanatiekeling die zich voordoet als een neutrale.

3 mei 2012 om 12:02

Fenerbahçe heeft Loran, Galatasaray heeft Pinar Argun en Besiktas heeft Atakan Kurt.

Het verschil is dat Pinar en Atakan hun grenzen kennen, daar waar Loran om problemen vraagt. Capiche?

''elke wedstrijd was jullie tegenstander met 10 man. ''

Vandaar dat Galatasaray de club is met 1 van de meeste rode kaarten dit seizoen! Waarvan zowiezo de helft al onterecht is. Ik zeg 3 namen: Abdullah Yilmaz, Ilker Meral en Tolga Özkalfa. Deze moeten en mogen nooit meer een wedstrijd van Galatasaray fluiten.

Ook leuk dat jullie de positie erbij halen van Olcan. Rode kaart van Cech? Penalty voor ons? Praat liever hierover, want 70 miljoen zag gisteren hoe we benadeeld werden. Maar dit zijn wij al gewend. Wij zijn gewoon de terechte kampioen. Het boeit ons zowiezo niet wat er gedaan wordt daar op die velden, ik ga mijn spelers niet bekritiseren, dit zijn toch degene die 34 weken met bloed, zweet en tranen gespeeld hebben.

3 mei 2012 om 14:04

Vorig jaar zijn wij met bloed, zweet en tranen kampioen geworden, en dat terwijl onze grootste rivaal niet zo verzwakt was, zoals bij jullie het geval was. Maar omdat jullie niet kunnen tegen de dominantie van Fener in de Turkse sportwereld proberen jullie het met leugens kapot te maken.
Lekker voor jullie die play-offs, en vooral lekker dat ik nu die angst uit jullie reacties kan opmaken. Iedereen op de scheids zeuren, op de TFF zeuren, op Fener zeuren, Heerlijk!! Ondanks alles strijden we om het kampioenschap, en al worden we geen kampioen dit jaar, zijn wij alsnog de morele kampioen van dit seizoen.

Olumune Kadar Fenerbahce!!!!!

Jongens begin nou niet weer met moddergooien het is nog lang niet voorbij.

Ik snap 1 ding niet. Digiturk was bang dat ze verlies zouden lijden als fenerbahce zou degraderen, maar nu heeft digiturk een zogenoemde centilmen ligi (fair play competitie) gestart. Ze geven totaal iets van 8 miljoen uit. Waarom gaan ze geld weggeven als ze bang zijn van verlies

Ongelofelijk wat slecht vandaag..

Er was gewoon geen schim te zien, van Galatasaray die zo oppermachtig was in Trabzon. Cimbom begon al slecht, baltempo lag te laag en er was geen stijdlust. Het leek wel alsof ze dachten dat ze vandaag weer dik zouden winnen van TS. Nog heel wat geluk gehad dat B.yilmaz een dot van een kans had gemist..

Stiekem hoopte ik dat de dhr. Terim zijn team even zou aanpakken tijdens het rust.. Maar al gauw was het zichtbaar dat hij dat niet had gedaan. Want GS begon weer slecht, en dit keer aan de begin van de tweede helft. Pas toen Aydin en Baros hun minuten mochten maken, was er echt gevaar.. DAN Pas! En dan heb ik het over de laatste 10 min !

Normaal gesproken zeik ik de scheidsrechter nooit af, maar de beslissingen die hij had genomen tijdens het wedstrijd, laat hij mij gewoon geen keus. Steeds weer dat gefluit, om de kleinste confrontaties/duels waarbij eigenlijk vrij weinig aan de hand was.

Steeds door dat gefluit kregen wij(gs) geen grip op de wedstrijd, omdat GS toch probeerde de tempo hoog te houden om kansen te creeren. Steeds weer liet hij de keeper van TS zoveel tijd rekken. Zo jammer dit! Maar 'the biggest reason' is nog steeds natuurlijk, dat GS dit aan zichzelf te danken heeft.

Ik walg van de Turkse competitie voortaan.. Bah! Wat een zooitje..

2 mei 2012 om 21:53

Ik walg van de Gs fans. Door jullie eigen domme schuld niet winnen, en alleen maar de TFF en de scheids beschuldigen. Wees blij dat jullie hier niet verloren hebben vandaag.

3 mei 2012 om 01:53

Jezus christus hoe krijg je het voor elkaar om op iedereen te reageren? Jij hebt echt niks beters te doen dan de boel een beetje rond te stoken ofniet? Ik ging alle reacties langs en wat mij opviel, en overigens ook best wel hard liet lachen is dat je telkens gangstarr aan het provoceren bent maar vreselijk hard genegeerd wordt, en toch nog verder gaat, en door dan nog 'moeilijke' nederlandse woorden te gebruiken kom je niet volwassen over pik

3 mei 2012 om 02:21

Doen jullie iets anders? Jullie doen niets anders dan provoceren, modder gooien naar Fener, zeuren op de TFF en de scheidsrechters, zeuren over Lig TV, rare complottheorieën verzinnen.
Dat Gangstarr zich te goed voelt om te reageren moet hij weten, maar ik zie het als een teken van zwakte.

Kijk eerst in de spiegel voordat je mensen van domme dingen gaat beschuldigen.

Wij Gs-supporters moeten eerst naar onze eigen team kijken.
Waarom altijd fenerbahce erbij halen.
Het ligt niet aan fenerfans dat de TFF 58. heeft veranderd bijvoorbeeld.
S allemaal politiek.
Iedereen kijkt naar de clown, ondertussen slaan de zakkenrollers hun slag;

waarom al die haat hier snap er niks velijk dat de titel is van ...ok g.s speelt gelijk en veel g.s fans denken dat de titel is verloren morgen moet fener ook maar eerst zien te winnen van bjk

on: vond gs heel slapjes voetballen het leek net een oefen pot terwijl er zoveel op het spel staat en toch is het nog niet over er kan nog van alles gebeuren

Ongelovelijk hoe een team pas 4 dagen geleden nog 2-4 wint en vandaag in eigen huis , zwaar favoriet tegen de zelfde tegenstander , toch punten laat liggen !

Ik heb maar 1 objectieve gs fan gezien en dat is Boefje 18 ! Gewoon geweldig verwoord over hoe de verloop van deze wedstrijd was ! Mijn complimenten aan jou boefje18 !

Gs heeft dit indd aan zich zelf te danken die vandaag gewoonweg niet in zijn dag was en niet heeft kunnen domineren. Necati was wel de slechtste aan de kant van gs , dacht toen baros aan de zijkant stond dat hij voor necati zou inkomen , maar terim nam risico's en speelde met drie spitsen .

Trabzon is een raar team . Speelt in derby's meestal altijd slecht maar uit spelen ze altijd beter .dat zag je ook toen ze paar weken terug 1-1 speelden tegen gs waar ze de drie punten hadden moeten pakken maar gs kreeg wel een heel goedkoop penalty in de slotfase ! Burak heeft 2 grote kansen om zeep geholpen maar muslera stond op de juiste plek om burak te verhinderen van zijn 34e goal in de super lig .

Jammer genoeg zien we weer de traditionele huilebalken die zeuren om de scheidsrechters en dat ze altijd de scheidsrechters tegen hebben !? Gs kreeg dit jaar 10 penalties waarvan sommige twijfelachtig zijn ! Plus een heleboel spelers van de tegenpartij hebben ook rood gekregen in verschillende wedstrijden ! Ga niet zeiken en kijk eerst naar je team zou ik zeggen ! Dit geldt niet voor alle gs fans maar voor een paar die meteen al een zondebok aanvinken als hun team geen wedstrijd wint !

De scheidsrechters maakte een grote fout om niet cech met rood van het veld te sturen , daar geef ik sommige fans wel gelijk in . Maar opmerkelijk had hij de off-side posities helemaal goed. Vooral bij de goal van aydin d8 ik ook dat het gewoon een geldig doelpunt was , maar na het bekijken van de beelden stond hij duidelijk buitenspel . De supporters hebben de scheidsrechter helemaal onder druk gezet maar hij bleef koel en heeft goed gefloten !

Morgen winnen we hopelijk van fener want ik word gek als we in 5 dagen tijd 2x verliezen van fener

2 mei 2012 om 22:07

Ik zeg niks over de scheidsrechters, maar ik vind wel dat er op zulke wedstrijden de beste scheidsrechters mogen worden gegeven. Aydinus, Cakir een heel misschien Bulent Yildirim zijn de enige scheidsrechters, die een wedstrijd probleemloos kunnen fluiten. Ik weet nog heel goed dat onze Tolga bij een Besiktas wedstrijd eerst floot voor een overtreding voor Besiktas, maar daarna ineens voordeel gaf. Eerst fluiten, daarna voordeel geven ? Sorry, maar na die actie was hij passé voor mij. Gisteren ook met die Haliz, dat is toch niks meer dan een Matt Damon look-a-like ?

Wij waren slecht vandaag. We moeten volgend jaar onze flanken versterken. Er komt echt geen dreiging van Emre en Engin. Ik voel meer spanning als Balta of Eboue aan de bal zijn, dat kan toch niet ?

2 mei 2012 om 22:21

@ Gangstarr mee eens ! Welgeteld 2 scheidsrechters hebben we in turkije die wanneer ze een fluit in hun mond hebben normaal kunnen fluiten en dat zijn Cuneyt Cakir En firat aydinus !

Halis ozkahya opstellen bij een fb-bjk derby die nooit een derby heeft gefloten kan en mag niet !!! Gelukkig habben we dit keer geen goal geincasseerd via offside waar we al 2 weken keihard worden genaaid maar moesten we toezien hoe rustu 2 fouten maakte bij bijde doelpunten . Egemen en ismail speelden een belangerijke goal helaas bij die 2e goal maar goed . Maar zoveel geel voor bjk ?? Fernandes en semih hadden rood moeten krijgen, krijgen niets ??? Ik denk dat ze bewust een acemi scheids hebben opgesteld .

'' Ik weet nog heel goed dat onze Tolga bij een Besiktas wedstrijd eerst floot voor een overtreding voor Besiktas, maar daarna ineens voordeel gaf. Eerst fluiten, daarna voordeel geven ? Sorry, maar na die actie was hij passé voor mij ''
Welke wedstrijd bedoelde je ??
Licht me even toe aub want ik kom er effe niet uit

Ik vond dat terim engin niet eruit had moeten halen want engin is een van de meest technische spelers in turkije als turk zijnde en die kan met 1 beweging voor gevaar zorgen ! Vond dat een fout van terim als je het mij vraagt ! Colak zit in een dip net als elmander die vooral na zijn blessure niet die vuur meer heeft wat hij wel had ! Necati wordt steeds minder gevaarlijk ! Als gs volgend jaar europees gaat spelen moeten ze zowieso inkopen doen !

Ik haat eboue ! Dat begrijp je wel , maar die gast kan voetballen als hij niet bezig is zichzelf te verlagen en andere zit uit te lokken . Hij valt zowel aan als dat hij verdedigt . Rechtsback positie hebben jullie geen klachten . Maar vindt het gewoon een vreselijke irritante voetballer maar ik reageer nu op zijn karakter en niet op zijn voetballend vermogen .

2 mei 2012 om 22:22

Huseyin Gocek mag ook wel in die rijtje. Ik vind hem persoonlijk de beste scheidsrechter van Turkije. Ik Hoop dat hij Galatasaray - Fenerbahce fluit, alle andere scheidsrechters hebben geen ballen om tegen Fenerbache te fluiten in Kadikoy.

2 mei 2012 om 22:34

Huseyin Gocek is geen slechte scheidsrechter maar hij mag zeker niet tussen het rijtje van Cuneyt Cakir, Firat Aydinus en wellicht Bulent Yildirim worden genoemd.

2 mei 2012 om 22:36

Ua-ebk al begrijp ik heeeeeeeel goed waarom jij Huseyin Gocek de beste vindt (!) kon ik je al moelijk serieus nemen maar als je zoiets zegt moet je niet verwachten dat men jou nog serieus neemt !

Ik hoop dat je het sarcastisch bedoelde

2 mei 2012 om 22:47

Dankje Devilsown,

Uiteindelijk telt toch de prestatie van je eigen team mee. Wij moesten vandaag winnen en het is niet gelukt. Dus we moeten naar de volgende veldslagen kijken. Er is geen tijd om te rouwen. We moeten er gewoon staan. Zo simpel is het!

fenerliler jullie moeten niet veel praten ga je eige wedstrijden beoordelen en jullie meoten blij zijn plan B met play of is gelukt!!!!

2 mei 2012 om 23:16

Het zijn toch echt de Gs-fans hier die met onzinnige argumenten komen en naar onze situatie kijken in plaats van hier over de wedstrijd te praten.

Play Of? (hint: je mist een F)

Nogmaals: FB wist niet dat ze tweede zouden eindigen, noch dat ze zouden profiteren van de regeling. Die regeling is misschien geregeld door de media die inkomsten mis ziet lopen, maar als je denkt dat een voetbalclub de voetbalbond kan beinvloeden met kritieke regelgevingen heb je wel een bord voor je kop.

wil nog een ding kwijt ....als N.e.c fan die totaal niks heeft met ajax -psv-feijnoord wil ik wel iets over feijnoord kwijt vorig seizoen gingen zij met 10-0 onderuit tegen psv en drie dagen later was de stadion uitverkocht hiermee heb ik sympatie gekregen voor ze ...nu vraag ik me dus af gs speelt thuis heeft een loyale aanhang maar de stadion was leeg ...vreemd

2 mei 2012 om 22:49

Tickets zijn wel wat duurder, je betaalt voor de onderste rijen ongeveer 100 euro en dat is te prijzig voor een wedstrijd tegen Trabzonspor. Maar je hebt wel gelijk, we spelen voor het kampioenschap en dan zijn er maar 25000 man in het publiek das dan wel weinig.

Wij gaan gewoon winnen van Fenerbahce we gaan ze klaren we gaan ze verkrachten we gaan ze helemaal opeten en we gaan in Kadinkoy gehuldigd worden waar alle Fenerliler met tranen in hun ogen naar zullen kijken.

Geen scheidsrechter geen bond geen omkoper gaat ons tegenhouden.

3 mei 2012 om 01:49

Dat zeiden jullie de vorige paar derby's ook...
Van mij mogen jullie kampioen worden, maar vanaf volgend jaar gaat het oude Fener weer terugkomen, let maar op.

3 mei 2012 om 15:24

Wie zegt dat Fenerbahçe volgend jaar actief is in de Süper Lig?

3 mei 2012 om 18:21

Alleen jij en je mede-musketiers niet, de mensen met gezond verstand en een minder grote fantasie als jullie wel.

@aslantepe

je hebt gelijk maat we gaan ze opeten wie zijn hun we gaan ze gewoon zo hard winnen gewoon dat ze verbaasd staan en kijken hoe we de beker op tillen !!!!!!

we waren vandaag gewoon niet goed, het leek echt nergens op en 0-0 is een terechte uitslag, je had voor het zelfde geval met 0-2 van het veld kunnen lopen.

mijn complimenten aan Trabzonspor dat deze Gala voetballend heeft weten te blokken. we zien wel waar dit heen gaat ;

Zijn er nog mensen die de eerste twee coupletten van Istiklal Marsi niet uit hun hoofd kennen?

Als er teveel zijn, zal ik Demiroren en co wel om een extra playoffgroep vragen. Goed voor de ontwikkeling van Turkse jongeren (in Europa)

2 mei 2012 om 22:17

@ Elten,

Doordachte reactie, heel pijnlijk, maar ik kan er toch wel om lachen..

Geniale manier om te protesteren! Zonder te schelden of te schreeuwen.

Galatasaray was vandaag gewoon niet geconcentreerd aan het voetballen komt denk ik ook omdat ze in korte tijd weer moesten voetballen. Er is bewezen als een elftal in korte tijd weer moet voetballen ze 40 tot 60% verliezen of punten laten liggen. Het leek wel of Galatasaray geen zin had om te voetballen ze speelden zo belabberd!

Hoop dat Fenerbahce tegen Besiktas of Trabzonspor punten laat liggen want ik zie dit Galatasaray niet winnen in Kadikoy.

Dat een team als Fenerbahce dit hele seizoen slecht voetbal heeft laten zien nog grote kans heeft om kampioen te worden, is gewoon niet eerlijk. Galatasaray verdiend de kampioenschap gewoon!

Wauw, ik had eerder vandaag een 0-0 voorspeld en het is waargenomen.

Galatasaray was ongeconcentreerd en zeer ongemotiveerd. Als eerst wil ik Muslera en Semih Kaya feliciteren. Ondanks dat de hele team behalve jullie twee zo slecht heeft presteert, waren jullie weer eens geweldig. Voortaan noem ik je Semih Korkmaz. Je doet me echt aan hem denken. We verspeelden elke bal. Necati die dramatisch aan het rennen was, een kip zonder kop.

De goal van Aydin, ja, hoe ongelukkig het is ook, het was een buitenspel. 15 cm geloof ik. Jammer maar waar. Er zijn ook veel onnodige kaarten gepakt. Waaronder Ujfalusi een rode kaart had kunnen krijgen. Wat kwam Cech hard op Selcuk zeg, die verdiende echt een rode kaart.

Aan de andere kant ben ik blij dat Trabzon ook alles gaf. Er waren letterlijk allerlei complottheorieën dat Trabzon de wedstrijd aan ons zou geven. Vriendjespolitiek bestaat niet bij Galatasaray, vandaag zag je weer een demonstratie ervan.

Baros, Baros, Baros. Een van de beste invallers. De grensrechter floot je twee keer buiten hoewel het geen buitenspel was. Het waren allebei één op één kansen en ik weet dat jij een echte afmaker bent. Naar mijn inziens, moet Baros weer beginnen in de basis. Met een Necati die hopeloos een omhaal probeert in de blessuretijd kom je dus nergens. Galatasaray was gewoon ''onoverwinnelijk.'' Baros en Elmander in de basis.

Necati was geweldig destijds, was ook uitstekend in de reguliere competitie. Scoorde zowat erg belangrijke doelpunten, maar in grote wedstrijden ben je letterlijk nergens, maar Baros wel. Je voegt geen tempo toe, je rent naar de zestien en valt, je wordt kwaad en je krijgt meestal een gele kaart.

Morgen speelt Besiktas tegen Fenerbahce. Ik las net een bericht dat Galatasaray en Fenerbahce steeds elkaar volgen, ik ben het totaal met je eens. We volgen elkaar echt. De één verliest, de ander ook. Maar toch heb ik het gevoel dat Fenerbahce alles op alles zal zetten ondanks dat ze Alex en Sow missen. Ik wens beide ploegen succes en hoop natuurlijk dat Besiktas de stadion verlaat als winnaar.

Nogmaals, mijn complimenten aan Semih en Muslera.

2 mei 2012 om 22:54

Ik vind dat je Melo tekort doet. En Ebou heeft ook niet slecht gespeeld. verder ben ik het met je eens. Gewoon met Elmander en Baros spelen.

toch eerlijk toegeven jongens die vuile tackle marek cech op selcuk inan was toch wel donkerrood of niet? =/
hij kon selcuk zen been gebroke hebben ! echt een wonder dat selcuk verder kon spelen

2 mei 2012 om 22:37

Die vond ik ook rood inderdaad. Maar dan vond ik ook dat Selcuk en Ujfalusi hun tweede geel mochten krijgen.

3 mei 2012 om 15:23

Voor wat, voor een Serkan Balci die expres over Selçuk heen struikelt om hem op zo'n manier een kaart aan te naaien? En Ujfalusi die terecht protesteert tegen de onbegrijpelijke keuzes van Özkalfa? Je wordt steeds grappiger met de dag jij hé.

3 mei 2012 om 18:21

Selcuk glijd gewoon voor een rennende Serkan en raakte de bal totaal niet. Gewoon een onbedachte tackel, geel.
En Ujfalusi, moet je zien hoe hij de hele tijd protesteert. Constant in het Spaans schelden en in het rond slaan. Vind je dat normaal?

Ik zeg toch ook gewoon dat die tackel van Cech ook rood verdiend? Je bent ook nooit blij jij hé, baby.

Ik zie maar weinig Galatasaraylilar die ook echt naar hun eigen ploeg kijken. Iedereen geeft het af op de scheidsrechter. Al had Galatasaray gewoon haar kansen afgemaakt dan was iedereen weer blij. Shit happens.

Niets is beslist. Een gelijkspel kan gebeuren, dit kon Galatasaray zich nog wel veroorloven. Uiteindelijk heeft Galatasaray, net als Fenerbahçe, de kampioenschap in eigen handen. Zolang men haar wedstrijden wint zal het kampioen worden. Het klinkt simpel, maar het is wel zo. Wel heeft Galatasaray een nadeel als Fenerbahçe tot de laatste wedstrijd weet te winnen, want dan heeft Fenerbahçe genoeg aan een gelijkspel en eerlijk gezegd verwacht ik ook niet dat Fenerbahçe in Kadiköy verliest.

2 mei 2012 om 22:42

Het is nog de vraag of Fenerbahçe als koploper naar Kadikoy gaat.

2 mei 2012 om 23:34

Daarom zeg ik ook 'als Fenerbahçe tot de laatste wedstrijd weet te winnen'

Eerst moet Fenerbahçe concentreren op de wedstrijd van morgen. Sow en Volkan zijn er niet en Alex is nog altijd niet fit verklaard. Misschien redt hij het.

2 mei 2012 om 23:38

Ik las toch echt:
''wel heeft Galatasaray een nadeel als Fenerbahçe tot de laatste wedstrijd weet te winnen, want dan heeft Fenerbahçe genoeg aan een gelijkspel en eerlijk gezegd verwacht ik ook niet dat Fenerbahçe in Kadiköy verliest.''

Maar, ik ga dus niet in discussie of jij dat wel of niet zo hebt bedoelt, ik ga ervan uit dat je het positief bedoelt dus meer heb ik er niet op te zeggen.

Volgens mij speelt Alex morgen niet. Jammer voor Sow, vind hem namelijk de beste spits in Turkije op dit moment. Volgens mij kan hij toch helemaal niet meer spelen? Zo was het anders wel verklaard.

3 mei 2012 om 00:21

Je leest het goed, ik zeg 'als Fenerbahçe....' Haha.

Alex traint apart mee. Ik weet niet of hij zal spelen maar Fener heeft iedereen nodig. Emre gaat misschien weer spelen. Volkan is een groot gemis, Sow eveneens. Ik kan niet oordelen of Sow de beste spits is uit Turkije op dit moment, maar hij doet wat hij moet doen als spits. Burak, Elmander, Necati en Webo zijn ook goede spitsen. Kamara en Kujovic zijn ook prima. Sow wordt klaargemaakt voor de wedstrijd tegen Trabzonspor. Als hij die niet haalt dan is het alles op alles tegen Galatasaray. Volkan wilt ook Trabzonspor halen, maar anders wordt het Galatasaray. En de bekerfinale moet ook nog. Heel moeilijk allemaal. Ik als Fenerli ben al tevreden met wat we hebben. Het enige wat ik serieus wil is de beker en een nieuwe trainer. Ik zie het allang niet meer zitten in Aykut Kocaman.

2 mei 2012 om 22:51

Moeilijk om naar je eigen team te kijken als je elke keer weer contineu in de weg wordt gelopen door de scheidsrechter die maar 1 doel heeft en die vanavond ook heeft bereikt

2 leuke scenario's nu:

Fenerbahce speelt gelijk tegen Besiktas en Trabzon uit, en Galatasaray wint van Besiktas thuis en wordt kampioen.

Of Galatasaray Verliest volgende week thuis van Besiktas, en de laatste wedstrijd is slechts een formaliteit en Fener wordt kampioen

Het is onze eigen schuld, we vermelden op ons site dat de TFF ontslag moet nemen en zij zeggen vervolgens tegen hun scheidsrechters benadeel Galatasaray. Zo simpel is het.

Stel je voor dat Fener en Galatasaray op gelijke hoogte komen en dat ze 13 mei ook hetzelfde puntenaantal hebben. Stel je nog eens voor dat Galatasaray in Kadikoy wint, dan komt er echt waar een WO Iii.

Wat was er vandaag aan de hand?

Burak, dankjewel.

Muslera, goed gekeept? nee, Burak weer dankjewel.
Semih, je gaat een grote worden. Verder wil ik niet veel over de wedstrijd kwijt.

Trabzon kon zeker winnen, maar wij ook. Ik begrijp het echt nietttttt. 3-4 dagen geleden speel je ze kapot notabene in Trabzon en dan nu dit hier in Istanbul. Maar kop omhoog, in Kadikoy worden we toch wel kampioen. Verrotste kampioenschap ooit, maar dat maakt niet uit. kampioen is kampioen. het maakt wel uit trouwens, maar kampioen is kampioen.

Galatasaray altijd killerrrr, vandaag zat het niet mee, kan gebeuren.

ik heb alleen de 1ste helft kunnen zien
jammer dat het 0-0 is gebleven maar ik weet dat GS kampioen gaat worden
iets als gerechtigheid bestaat vriend
en als GS niet kampioen wordt stop ik met het kijken naar voetbal hopelijk is dat te begrijpen
corrupte sh*t

Dit is een bericht aan dwazen die Turkse voetbal hoog aanschouwen.. met mij als grootste dwaas.

Vandaag ben ik er (eindelijk) achtergekomen wie het Turkse shitbal runt, het is Aziz Yildirim noch die big van een Demirören, men heeft vandaag glashelder aangetoont dat het Ligtv is die de touwtjes in handen heeft.

zie het zo;

ihtimal 1; Galatasaray wint van Trabzonspor en Fener heeft hele grote kans dat ze punten verliezen door van BJK te verliezen, dat betekend automatisch dat Fenerbahce supporters 1a 2 wedstrijden niet meer gaat kijken, en dat betekend weer geldverlies.

ihtimal 2; men stuurt Tolga Ozkalfa op het missie om Gs-ts te fluiten, en doet het naar behoren (op bevelen van Digiturk uiteraard), en dat betekend dat zelfs ALS fenerbahce punten verliest, het spannend blijft en men nog steeds alle wedstrijden gaat volgen.

ihtimal 3; men gaat alles doen om de wedstrijd van morgen op een gelijkspel te laten spelen, zodat de spanning erin blijft en men blijft kijken wat weer (opnieuw) meer geld betekend voor Digiturk

ihtimal 4; Fenerbahce wordt kampioen en zo laat TFF zijn verontschuldigingen zien aan Fener door ze niet naar de Champions Leauge te sturen afgelopen jaar

ihtimal 5; Galatasaray moet kosten wat kosten geen kampioen worden om zo aan te tonen dat ze niet brutaal moeten doen tegen de hogere 'machten'

hierbij geef ik mijn fanatisme op en laat andere genieten van een sport dat eigenlijk een fantastisch sport is, maar waarvan de generatie's worden verkracht door digiturk-demioren-yildirim en consorten

2 mei 2012 om 23:19

Wauw, jij hebt een grote fantasie. Je zou een boek moeten schrijven over je omkoopfantasieën, misschien dat hij goed zou verkopen onder de Gs-aanhang.

Ik leest me meest zielige reacties. Hoe moeilijk is het om te accepteren dat wij gewoon te weinig hebben gebracht vandaag? Necati heeft grote kansen gemist, speelde een belabberde wedstrijd. Dat de scheidsrechter tien gele kaarten in minder dan veertig minuten uitdeelt is wel het bewijs dat hij de wedstrijd duidelijk niet onder controle had. Er werd teveel gefloten voor overtredingen, hij paste nergens de voordeelregel toe, waar hij het wel had kunnen doen. Maar goed, we hebben het aan onszelf te danken, ik feliciteer hierbij ook de Trabzonspor fans met de derde plek die zo goed als zeker is. Alleen hoop ik dat Fenerbahçe morgen eindelijk eens punten verliest..

Goal terecht afgekeurd, Aydin maakte een duwfout en stond buitenspel. Voor de rest Muslera twee 100 goals gered vandaag. Maar dit moet gezegd worden, Burak schoot twee keer erg zwak, waardoor het ook niet al te moeilijk was.

Voor mijn medefans: word eens volwassen.. Haha, ik krijg tranen in mijn ogen van het lachen om die reacties. En de Fenerbahçe-fans weer op hun pik getrapt omdat het woordje omkopen valt, haha wanneer gaan we ons gedragen naar de oude dagen waar we nog wel met elkaar door één deur konden?

Ik ga geen woorden vuil maken, want het is het niet waard. Een pot nat, dat zou een passende titel zijn.

Ongelofelijk wat we meemaken. We zitten al in een omkoopschandaal, maar dan zie ik dingen die ik nooit eerder heb gezien. Baros wordt neergehaald, de tegenstander krijgt een vrije trap. Op dat moment realiseerde ik dat de beker niet (!) naar ons gaat. Bah, en dan heb ik het niet eens over al die arrogante 'aanhangers' of je hoe je ze wilt noemen, zeiden dat Burak Yilmaz expres niet speelde, Trabzonspor de wedstrijd expres weggaf. Jullie zijn getuige, van wat er vandaag is gebeurd.

Ik neem onze spelers niets kwalijk, maar 1 ding weet ik zeker: Necati, het is tijd om weg te gaan of om je voetbalschoenen op te bergen. In zo'n kritieke wedstrijd wil jij nog showen met een omhaal. Is dat Galatasaray-waardig?

En dan heb ik het niet eens over die 1-op-1 positie van Burak. Ik weet waarom hij die miste. Hij verwachtte niet dat er doorgespeeld zou worden. Alsjeblieft, hier wordt niet gefloten en dan in de slotfase die handsbal! Ik had sinds 2 dagen geleden mijn hoop al verloren, maar nu slaan ze de spijker op zijn kop. Als ik voorzitter was, zou ik het vieze geld niet eens aannemen van Digitürk. Ze mogen hun reet afvegen met die vieze dollars. Nog steeds geen boete voor Fenerbahçe nadat die supporter het veld betrad. En wij moeten naar de tuchtcommissie voor Jan Doedel.

Hoor overigens net dat 118 handtekeningen genoeg zijn om een einde te maken aan het Demirören-tijdperk. Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor en Bursaspor gaan samenwerken om deze handtekeningen te verzamelen!

Ondanks dit alles: Galatasaray, mijn club. Ik zal je nooit in de steek laten. In goede en slechte tijden. Dit seizoen vergeten en naar volgend seizoen kijken, want zoals Terim zei: Binnenkort zullen we nog 3 wedstrijden speler voor de "hatir kupasi".

Ook respect voor Senol Günes. De enigste twee legendes die het Turks voetbal heeft gekend. Neem een voorbeeld aan van deze twee zou ik zeggen...

En niet te vergeten wat Erman Toroglu zei: "türk futbolu eksimis" / "het Turks voetbal is verzuurd"

2 mei 2012 om 23:27

Met Turkse legendes, doel je op trainers? Want als dat niet het geval is zijn er veel meer legendes die we hebben gehad (o.a Lefter, Metin Oktay, ook al heb ik die tijden niet meegemaakt).

Ik hoop ook dat de play-off wordt afgeschaft, en ik ben het op 1 vlak helemaal met je eens: het Demiroren-tijdperk moest al afgesloten worden voor het kon beginnen. Ik denk niet zozeer dat de hele bond incapabel is. Ik vind dan ook dat als er een omkoping plaatsgevonden heeft er individuele straffen uitgedeeld moeten worden. Als Aziz Yildirim zich inderdaad met niet-toegestane praktijken heeft beziggehouden, is de straf ook op zijn plaats. Het maakt niet uit hoeveel goeds je probeert te doen voor het voetbal, als je dat enkel gebruikt om krediet te krijgen om andere zaken recht te praten is dat gewoon niet goed.

Maargoed, over de competitie: heb de wedstrijd zelf niet gekeken, en ik hoop er momenteel op dat we de mogelijkheid hebben om met een gelijkspel in Kadikoy al kampioen te worden. Either way, als dit pas in de laatste wedstrijd bekend is kunnen er weer veel problemen ontstaan denk ik.

Maar we zullen het zien, en als Galatasaray na dit seizoen de competitie als winnaar afsluit zal ik ook de objectieve, niet-provocerende Galatasaray-fans hier feliciteren. En daarna hopen dat het Turkse voetbal weer op de been komt, de play-off verdwijnt, en we weer kunnen werken aan een league die serieus genomen wordt.

lig tv begint steeds grappiger te worden necati staat 2meter geen buitenspel zou een grote kans worden wat doet lig tv maraton ze zenden het niet eens uit. wat k niet snap waarom deze scheidsrechter ik zal jullie vertellen waarom geen cuneyt cakir is aangesteld.

cuneyt cakit zou deze wedstrijd eerlijk fluiten en kon niet worden beïnvloed door te tff daarom geven ze geen wedstrijden aan hem cuneyt cakir heeft wel eer

Bah bah... Wat hebben we vandaag toch dramatisch gevoetbald. Ik zag maar 4 strijders vandaag op veld en aan 4 strijders heb je niet genoeg!!! Melo, Ujfalusi, Muslera en natuurlijk Semih Kaya deze strijders hebben er alles aan gedaan om de 3 punten te pakken, maar de andere 7 spelers waren al met hun gedachtes bezig op stand bij Ibiza of Bodrum.

We verloren ons conditie rond de 80ste minuut wanneer we volop aan het strijden waren, maar dan zagen we ook 11 leeuwen die er voor gingen vechten. Vandaag was het een ander verhaal iedereen was maar beetje aan het rondlopen en sommige dachten al dat ze op pensioen waren (necati en Emre Colak).we begonnen pas rond de 75ste minuut druk te zetten en dan ben je in de 9 van de 10 keer te laat.

Ik wil de laatste 2 wedstrijden vuurwerk zien. Hopelijk stellen jullie een heleboel Galatasaray supporters niet teleur en spreek ik jullie wel volgend jaar in CL uitwedstrijden!

2 mei 2012 om 23:43

Ook wil ik melden dat de scheidsrechter en zijn assistente bijzonder waardeloos waren. Maar gelukkig hebben we 2 wedstrijden nog te gaan misschien dat we daarna nog super super finale moeten spelen dus ik schat dan dat we ongeveer over 5/6 wedstrijden kampioen zijn.

@islam34

Hoe bedoel je offtopic? Omkoperij in het Turks 'voetbal' (!), kortom: Illegale praktijken in het voetbal. Het is ons goed recht om erover te praten. Want het heeft met oneerlijke concurrentie slash vervalsing in het voetbal te maken.

Heerlijk dit, Galatasaray verliest weer punten en meteen beginnen ze tegen Fenerbahce te schreeuwen en te beschuldigen over corruptie,willen jullie het niet snappen ? Fenerbahce is Onschuldig !! Heb je bewijzen ? Nee.. Ethische commissie heeft bekend gemaakt dat er geen enkele speler is omgekocht en er geen hard bewijs is tegen Fenerbahce. jullie moeten dat even goed in jullie oor knopen en kappen met dat gejank over corruptie. Galatasaray is de laatste team die over corruptie mag klagen,kijk naar de historie (8-0 tegen ankaragucu,denizlispor omgekocht 1 miljoen dollar nog steeds spoorloos enz enz.) Fenerbahce dat zo erg verzwakt is en nog steeds jullie weerstand kan bieden..respect tonen...en...jullie moeten je eigen Team ter verantwoording roepen. Ik vind Galatasaray echt een zielige team. wacht maar volgend jaar als we versterkingen hebben gehaald,gaan we lekker door met waar we 10 jaar al mee bezig zijn en dat is Galatasaray ver achter ons laten,ergens moet de pijn vandaan komen,begrijp jullie wel.

3 mei 2012 om 02:10

begin van het seizoen hebben we al over dat omkoperij niet alleen na dit wedstrijd.
we zijn allang al kampioen maar jullie zien dat nog niet, let maar op ons kampioenschap gaat jullie alleen maar meer pijn bezorgen.

over dat 8-0 is dat het enige wat jullie kunnen zeggen? zogenaamd miljoen dollar spoorloos ja man tuurlijk, die jaar dat GS 8-0 won had bjk ook 6-0 van ankaragucu gewonnen al de 10x? dat ik dit zeg

fenerbahce dat zo is verzwakt heb je aan je eigen eerloze voorzitter te danken ga dus niet beginnen over vorig jaar.

en je zegt dat GS een zielige team is maar kijk is naar je eigen clubbie, 30 jaar geen turkse beker geen europese beker, omkoperij (en ja er zijn beelden van omkoperij, ook in het veld)
en kijk is hoe we jullie hebben verpletterd dit seizoen, alle 3 de wedstrijden hebben we jullie voetballes gegeven.
kortom jullie hebben nog helemaal niks bereikt en dat gaat dankzij fenerasyon ook niet meer gebeuren komende 5 jaar

en jullie zitten nog ver achter GS, probeer ons eerst bij te houden en kom dan praten over wij gaan jullie ver achter laten

3 mei 2012 om 02:43

Hahah, jij bent grappig man.

Doe nou niet alsof je eigen clubje zo een schoon verleden heeft. Wedden dat jouw clubje een viezer verleden dan Fener heeft?

Wat betreft die beker, we zijn de afgelopen 10 jaar 6 x tot de finale gekomen, alleen we verliezen steeds de eindstrijd. Erg jammer, maar dit jaar gaan we hem hopelijk winnen, dat je hierover stoer doet is gewoon triest. Wij staan tenminste in de finale.
Je kan wel stoer doen met een Uefa cup van 12 jaar oud, maar de meest recente Europese successen staan op naam van Fener.
En dat omkoperijverhaal van je is gewoon onzin. Als dit bewijs er is, waarom zegt de rechter dan dat de omkoperij niet zichtbaar is? Er is gewoon geen bewijs, de bewijzen slaan nergens op, allemaal verzonnen dingen en 'als als als'-scenario's. Welke spelers zijn omgekocht? Welke scheidsrechters? Waar is het bewijs? Een blunder van de keeper vinden jullie genoeg bewijs om ons van omkoping te beschuldigen? Gedraag je man.
Er zijn gewoon eerlijke Gs-fans, maar degenen die alleen maar modder gooien, zoals jij, moeten echt gewoon opdonderen.

En trouwens, hoe zitten we ver van GS? Wij zijn vorig jaar in alle professionele sporttakken van Turkije (9 in totaal) kampioen geworden. Dit jaar ook al in veel sporttakken. Ons vrouwen volleybal team is zelfs afgelopen jaar Europees en Wereldkampioen geworden. Dit soort dingen tel je niet mee, het zijn niet slechts voetbalclubs, maar sportclubs. Gs heeft nog lang te gaan voordat ze Fener inhalen, geloof me.
Niet denken dat jullie de grootste (voetbal)club van Turkije zijn door één Uefa cup van 12 jaar oud, zoals ik zei. Fener is alsnog 18x kampioen geworden, jullie 17. Jullie omkopingsverhalen veranderen daar niets aan.

Galatasaray wordt kampioen, ik ben er zeker van
ookal wint fener van trabzon en besiktas
GS gaat winnen van besiktas en bij fener let maar op, iedereen weet hoe sterk GS is.
het afmaken mag wel verbeterd worden maar dat gaat goed komen.
Wij gaan de vlag van Galatasaray opnieuw in kadikoy steken wij gaan daar de beker omhoog tillen!

Wat ik niet snap is dat bij ieder forum wat over gs gaat,heb je die gele kanari en oz nog wat die altijd kritiek hebbe op galatasaray en mense die voor galatasaray op komen.

jij als fenerbahceli hebt hier niks te zoeken en te discussieren over galatasaray,jij als fenerbahceli bent als persoon de laatste mens op aarde die over galatasaray iets zou mogen zeggen want alles wat er rondspeelt heeft met fenerbahce te make behalve het voetballen zelf.

altijd maar kritiek op galatasaray.wat is jullie probleem?
als we kampioen worden dn worde we kampioen omdat we der voor gevochten hebben,
we hebben onze spel laten zien en ja zelfs fenerbahce vreest der van.
fenerbahce is het laatste 2 weken met geluk door gekomen,(geluk of weet ik veel wat kan van alles zijn tog).

en nog steeds praten ze groot hoor.die sari kanarya is gwn een bitch die kritiek op galatasaraylilar heeft en haat.

praten over dat galatasaray gene schoonverleden heeft,jong jullie verlede is een en al vies en toekomst ook.

als ik bij galatasaray na het verleden kijk dan zie ik het eufa cup, dan zie ik het super cup,
dn zie ik een groep leeuwen die ervoor vechte,als ik trg kijk dan zie ik een vlag midden in het sukru saracoglu ,alsiktrg kijk dan zie ik galatasaray spelers beker optillen in het sukru saracoglu.
als ik nu na het toekomst kijk vn galatasaray dan zie ik het champions leageu waaar we kampioen van kunne worden,dan zie ik weer ene groep leeuwen die ervoor gaan vechten.
als ik weer ene beetje verder kijk dn vndaag dn zie ik weer een beker dat weer het lucht in kan in de handen vn galatasaray in het sukru saracoglu.

wij galatasaray vechte ervoor,wij praten niet alleen wij laten het ook zien.wij schrijven geschiedenis en gaan het weer presteren in het toekomst.wij zijn egt,wij spele ons spel en winnen of verliezen,en als we verliezen dn verliezen we als egte winnaars.

fenerbahce is geen team die iets gepresteerd heeft,ze zegge kwart finale chapmions leageu haha jong ga en daar zzijn ze trots over.ze praten niet over dat ze zonder punten uitgeschakeld werden,ze praten niet over dat ze het turkse copmetitie voor schut gezet hebben.en dat doen ze nog steeds met hun omkoping.

omkoping,mislukking,vernedering,groot praten niks presteren,tegenstander verkleinen terwijl ze zelf niet kleinrr kunnen,tegenstander mee trekken,niet accepteren dat ze fout zitten.hier hebben ze 105 jaar geleden een naam voor verzonnen en dat is:
fenerbahce

dat jullie volgend jaar weer de oude gaan worde hahahaah hoop het niet voor jullie dn belanden jullie weer op het zelfde plek.

Galatasaray laat het ff liggen het laatste deel van de comp.
Ik had een samenvatting gezien van de wedstrijd thuis tegen Fenerbache.
Die hadden ze moeten winnen.
Ben benieuwd of ze nog kampioen gaan worden.

het is wel heel mooi hoe de supporter van fb die het veld inrende in de doofpot is gestopt niemand praat erover. bjk 2 wedstrijden fb niks meten met 2 maten noemen ze dat

3 mei 2012 om 14:19

Lol. Even de verschillen op een rijtje zetten:

Fb:
was een 13-jarig jongetje die het veld in rende omdat hij dacht dat de wedstrijd was afgelopen. Hij wilde het shirt van Baroni vragen.

Bjk:
Waren volwassen mannen.
Waren de hele wedstrijd aan het schelden.
Waren de hele wedstrijd met dingen aan het gooien.
Wilden spelers aanvallen.

Inderdaad, meten met 2 maten, van jouw kant ja. Zie je hoe bang jullie zijn? Voor een 13-jarig jongetje een schorsing vragen, haha.

3 mei 2012 om 15:19

Staat er een artikel in het wetboek dat er een uitzondering gemaakt wordt voor verschillende leeftijdsgroepen?

Bang voor wat, verklaar je nader aub. We zijn voor niets en niemand bang, behalve voor diegene die boven is [waarbij Aziz overigens zei dat Hij de grootste Fenerli is, maar goed, zo zien we wel wie we wel en wie niet serieus moeten nemen] hehe.

Leuk!

Fatih Terim is aangemeld bij de tuchtcommissie en zal kennelijk, de Turkse bond kennende, 2 wedstrijden schorsing krijgen, dus automatisch heeft hij het seizoen nu afgesloten, voor wat? Dat hij zijn frustratie (terecht) (!) uit op de scheidsrechter die de wedstrijd heeft verkloot.

We hebben nog niks gehoord over die supporter die het veld inrende, wat voor straf heeft Fenerbahçe gekregen? N-i-k-s.

3 mei 2012 om 14:20

Supporter? Dat 13-jarige jongetje?
Hahaha, ja ik hoorde dat hij deel was van de harde kern van Gs. Hahahahahah.

3 mei 2012 om 14:32

Feit blijft wel dat die supporter het veld op ging rennen met welke reden dan ook, Hier moet een schorsing voor komen als we de regels naleven.

3 mei 2012 om 14:34

Dat maakt niet uit. Een club moet voor veiligheid zorgen, dat is dus niet gelukt. Dus boete voor Fenerbahce. En het verhaal dat die jongen deel van de harde kern van Galatasaray is zeker weer een verzonnen verhaal van de Fener fans.

edit: Zie net dat Ua_ebk ongeveer hetzelfde heeft geschreven.

3 mei 2012 om 15:14

Desnoods een kleuter van 5 jaar. Er vond gewoon een overtreding plaats, dus moet je volgens de regels handelen. O wacht, het gaat om Fenerbahçe! Weet je wat? We zien dit door de vingers.

3 mei 2012 om 15:42

Genoeg gejankt, als jullie club zo goed is kunnen ze ook winnen zonder te klagen over hoe slecht de scheidsrechter wel niet was.

Is er een straf op zijn plaats? Absoluut. Maar, indien het logisch denken jullie nu wel lukt, komt hier een beredenering, van het niveau van de Tff:

"er loopt een kind het veld in, dus we moeten ze straffen. Hoe? Een wedstrijd alleen maar kinderen en vrouwen op de tribune!"

Je merkt dat die logica aan alle kanten rammelt? Een geldstraf en een waarschuwing zijn op zijn plaats, maar 2 wedstrijden met alleen kinderen en vrouwen op de tribune raakt kant noch wal bij deze situatie.

3 mei 2012 om 18:33

Lol alles kidz, dat 2e stukje was een grapje pik...

vandaag stond geschreven in de turkse kranten dat de koptelefoons die de scheidsen hebben defect waren. dat de scheids meestel alleen een beslissing moest nemen kon zijn lijn mannen niet raadplegen. ook raar dan leg je het spel plat en laat je het nakijken .stomme idioot zeg.

iedereen die mij niet gelooft
http://spor.milliyet.com.tr/ozkalfa-yi-telsiz-yakt...

3 mei 2012 om 15:16

Ja, en toevallig bij zo'n wedstrijd! Weet je wie Milliyet bezit? Yildirim Demirören.

Ik geloof er geen bal van.

ik lees hier allerlei reacties van dat de scheid allen voor TS aan het fluiten was. de mensen die dat zeggen begrijpen dan niks over voetbal!! ik geef alleen paar voorbeelden: wat semih deed tegen olcan was een penalti maar werd niet gegeven. dan de sliding van selcuk die ook niet bestraft werd. en dan heb je nog de wedstrijd van vorige keer dat TS 2-4 GS speelde. daar moest muslera roos krijgen maar die heeft hij ook niet gekregen.

3 mei 2012 om 14:51

Klopt, Muslera moet zeker een roos krijgen omdat die zo goed keept bij ons. De scheidsrechter is gewoon dramatisch elke keer fluiten. Je ziet duidelijk dat Galatasaray in een hogere tempo wil spelen, maar dat lukt gewoon niet omdat de scheidsrechter elke keer fluit!

3 mei 2012 om 14:54

yah sorry typ fout... het moet rood zijn in plaats van roos...

maar het ook waar wat jij zegt.. de scheidsrechters bakken niks van in Turkije!

3 mei 2012 om 15:17

Hoe bedoel je rood? Het was geen 100% kans, want Semih kon het zicht van Olcan beperken. Geen 100% kans = geen rood. Geel is op zijn plaats.

Galatasaray wordt sowieso nog kampioen, al die 8JK of wel Besiktas supporters die wensen dat Fenerbahce kampioen word zijn jaloerse fans en meer niet. Fenerbahce zal vandaag weer winnen van jullie, en staan jullie nog steeds zonder een onverwinning in de play offs, en het leukste is dat als jullie 4e eindigen, jullie tegen de 5e moeten en dan hoop ik zo erg dat de 5e jullie plek in neemt!

Wij Galatasaray supporters hebben geen hulp van andere clubs nodig, we zullen Fenerbahce in hun huis verslaan en zo nog Kampioen worden, Fenerbahce weet zelf ook dat Galatasaray vele malen beter voetbalt alleen ze missen een kwaliteit en dat is een goede afmaker voor in.

jullie hebben een ding niet door als galata met 3 punten voorsprong naar fener gaat en de wedstrijd daar verlist is fener alsnog kampioen met een halve punt voorsprong. dus fener moet minstens een keer punten verspelen

Galatasaray speelde slecht, necati die een omhaal probeert in de 93'ste min. :
Gala moet met Baros beginnen vind ik.
Overigens moest M. Cech van Trabzon direct rood krijgen voor de overtreding op Selcuk.
en Giray tenminste een gele kaart...
Selcuk moest er ook af met 2x geel.
maar helaas heeft de scheidsrechter Weer slecht gefloten, beter floot Cakir maarja die kan ook niet elke wedstrijd fluiten daar hebben we ook begrip voor.
nu concentreren op de wedstrijd tegen Besiktas.
Haydi Cimbom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Besiktas7139
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Martin LinnesVerdediger10
Serdar AzizVerdediger10
Koray GünterVerdediger10
Papa Alioune NdiayeMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

173 fans
Aanvaller, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 18 augustus
Roberto Carlos gaat mogelijk aan de slag in Lissabon. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren