Lokhoff gaat voor stunt in ArenA: 'Ajax titel niet cadeau geven'

Dinsdag, 1 mei 2012 om 15:58Matthijs van Laar • Laatste update: 16:03

VVV-Venlo gaat weinig veranderen voor de zware uitwedstrijd bij Ajax. De Limburgers zijn in de gelegenheid om het kampioensfeestje van de Amsterdammers te verstoren, maar moeten dan wel winnen in de ArenA. Coach Ton Lokhoff gaat uit van eigen kracht en stuurt nagenoeg dezelfde elf spelers het veld in als afgelopen weekend tegen ADO Den Haag (2-1 winst). Ondertussen neemt de belangstelling voor het duel fors toe.

/

Lokhoff kiest wederom voor de Nigeriaan Alexander Emeniki in plaats van Ismo Vorstermans. “Ik heb tegen Ismo gezegd dat er nog voldoende wedstrijden komen. Hij speelde zijn laatste duels niet goed en daarom is het beter om Alexander op te stellen die het prima deed tegen ADO Den Haag. Dat was sowieso een goede wedstrijd van onze zijde. We hebben de stijgende lijn weer te pakken”, aldus de coach in Dagblad De Limburger.

Eén verandering ten opzicht van ADO-thuis is de basisplaats voor Quin Kruijsen, die de geblesseerde Barry Maguire vervangt. Met hem in de ploeg wil VVV het Ajax zo lastig mogelijk gaan maken. “In de uitwedstrijden tegen AZ en PSV, weliswaar allebei verloren, hebben we wel laten zien dat we ook een goed figuur kunnen slaan tegen topclubs. We gaan Ajax de titel niet cadeau geven.”

Kaartjesjacht
Ondertussen is er een wilde handel ontstaan in kaartjes voor het kampioensduel. Op de zwarte markt is de prijs al opgelopen tot zo’n 250 euro per toegangsbewijs. Wanneer de clubleiding echter in de smiezen heeft dat kaartjes zijn doorverkocht, worden de bewuste tickets geblokkeerd. Vorig jaar werd in extreme gevallen zelfs 600 euro betaald om het allesbeslissende duel met FC Twente mee te kunnen maken.


Poll

Denk jij dat VVV in staat is tot een stunt in de ArenA?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door joostje31)

VVV moet een hele goede dag hebben en Ajax een slechte dag, om een kans te maken tegen Ajax.
Ik zie dit echter niet gebeuren, aangezien Ajax het kampioenschap kan veilig stellen en ze thuis spelen.

1 mei 2012 om 16:18

Er zijn wel meer gekkere dingen gebeurd dit seizoen. Zie het niet gebeuren maar het is voetbal.

1 mei 2012 om 17:07

Nou ik durf wel met zekerheid te zeggen dat Ajax morgen kampioen wordt.
De Arena zal compleet uitverkocht zijn aangezien iedereen het kampioenschap mee wil vieren en de sfeer zal daardoor weer geweldig zijn.
Ajax zal er volle bak op gaan om snel 2-0 voor te komen, daarmee ben je voor 100% zeker kampioen.

VVV kan nog zoveel willen, Ajax dat echt niet weggeven.

1 mei 2012 om 16:38

Ajax moet gewoon lekker die 2 wedstrijden door de jeugd laten spelen. Laat het nog maar lekker spanned worden tot de laatste wedstrijd. Dan komt Feyenoord ook nog op 70 punten net als Ajax.
Maar dan wordt Ajax alsnog kampioen omdat ze een beter doelsaldo hebben hoe frustrerend zou dat zijn voor Feyenoord.

Gekkigheid natuurlijk. Ajax moet zo snel mogelijk de overwinning binnenhalen dan krijg je heel dat stadion mee in kampioensfeer " ga staan voor de kampioen" en dat soort teksten.
De boer was vandaag iig al duidelijk met ze teksten. Je wil niet met slecht spelen die schaal pakken. Dan heb je een stadion in mineur. Maak je er mooi goede wedstrijd van dan heb je een stadion dat ontploft. De boer houd ze goed scherp.

1 mei 2012 om 16:54

halloooo,

ajax speelt zijn laatste wedstrijd thuis, is het dan ook niet mooi om dan als ac milan vorige seizoen een pre-match te houden, dat iedereen op het veld komt en dat iedereen ze toejuichd als echte kampioenen. met je'speel maar gelijk, maak t maar spannender' wees een ajacied joh.

1 mei 2012 om 16:56

Ajax speelt zijn laatste wedstrijd toch uit bij Vitesse in Arnhem?

1 mei 2012 om 19:31

Daarnaast heeft Ajax bij een punt al voldoende voor het kampioenschap!

2 mei 2012 om 02:43

Bij 2 nederlagen hebben ze ook voldoende, ik zie Feyenoord namelijk niet 2 x met 15-0 winnen haha
Ik ben Feyenoorder en hoeveel moeite het me ook kost, Gefelicteerd iedereen die Ajax een warm hart toedraag jullie hebbe het dit seizoen simpelweg verdiend door het minst te verzaken wanneer er 3 punten gepakt Moesten worden.

2 mei 2012 om 07:36

Dat snap ik heel goed dat het moeite kost om de ajacieden te feliciteren maar dan moeten feyenoorders het ook niet gek vinden dat er ajacieden zijn die feyenoord die 2e plek niet gunnen. Iedereen heeft het er over dat het fantastisch is voor Feyenoord na zoveel teloorgang, dat is het natuurlijk ook maar Ajax wordt niks gegunt wat betreft de titel dus dan krijg je ook dat mensen feyenoord die 2e plek niet gunnen.

1 mei 2012 om 16:40

VVV gaat gewoon met niks naar huis, Ajax is zich bewust dat ze de titel kunnen binnehalen in eigen stadion volle bak, Ze hebben genoeg aan 1 punt en ik acht de kans echt heel klein dat VVV weet te winnen in de arena, Gelijk spelen kan nog met een beetje geluk maar winnen is voor dit VVV iets teveel van het goede.

Ik ben er iniedergeval woensdag bij, Of toch niet? Als ik mijn kaartje verkoop kan ik lekker voor 250 euro aan de bier in de stad.

1 mei 2012 om 18:52

Die 250 Euro en wat je ervan gedronken hebt zul je over een poosje niet meer herrineren. Deze wedstrijd zal je veel langer bijblijven. Dus ik wist wel wat ik deed als ik een kaartje had. Ik zit dan in de Arena woensdagavond.

1 mei 2012 om 18:53

ach idd, denk je nou echt dat ajax de 13e zege op rij thuis tegen vvv niet gaat halen?

ze gaan gewoon weer alles op alles zetten en winnen.
met 13 wins op rij kampioen.
plus europees record van barca verbroken toch? langste zegerijks.

dominantie

dream on vvv dat je dat gaat stoppen in de arena ;

VVV gaat hier met een pak slaag naar huis, VVV wint niet of nauwelijks uitwedstrijden. VVV kan zich beter gaan voorbereiden op de nacompetitie, die titel pakken ze niet meer van hun af.

1 mei 2012 om 16:09

Hoezo voorbereiden voorbereiden voor de nacompetitie? Als VVV voor een stunt weet te zorgen en van Ajax wint, dan kunnen ze de nacompetitie nog helemaal ontlopen.

1 mei 2012 om 16:28

VVV moet uit spelen tegen Ajax en thuis tegen Twente, die kunnen zich vast gaan voorbereiden voor de nacompetitie. Spelers alvast gaan sparen voor de nacompetitie, ze moet 4 punten inhalen op DH en een doelsaldo in het voordeel van Ado.

1 mei 2012 om 16:57

Als professionele sporters moet je er van uit gaan dat het mogelijk is en je niet bij voorbaat al gewonnen geven. Als je maar in je zelf gelooft, is er heel veel mogelijk.

De man is niet goed wijs. In elke vorm moet Vorstermans spelen ipv van Emenike. En voorin moet Nwofor staan ipv van Uchebo. In dat geval denk ik dat het 2-0 wordt voor Ajax.

Ajax kan morgen zijn eigen grootste tegenstander zijn. Als ze voor de aftrap in gedachten al de polonaise lopen, en aan het bier zitten, en VVV klapt er vol op, dan kan het nog vervelend worden. Als Ajax gewoon bij de les is net als de laatste 12 potjes, is er niks aan de hand.

1 mei 2012 om 16:32

prachtig toch, komt Theo met een biertje in zijn hand het veld op en werkt dat laatste slokje weg.

On: VVV is natuurlijk gewoon kansloos, Ajax zal het in stijl willen binnenhalen.

1 mei 2012 om 16:40

Sommige gaan dan juist beter spelen na 1 biertje dan zijn ze een beetje ontspannen en relaxt zonder stress van het moeten winnen.

2 mei 2012 om 02:14

@ Hil81 Als je kijkt naar de afgelopen wedstrijden, zie je dat ze niet te blij deden bij goals en in VI gingen ze commentaar geven omdat ze niet juichen of blij zijn maar daar heeft de Boer ze op gewezen dat ze er nog niet zijn tot dat het kampioenschap binnen is dus, overschatting zit er niet in deze wedstrijd, Ajax gaat uit van hun eigen kracht en dat is een mentaliteit zoals het hoort..
Ajax heeft maar een punt nodig maar, ze weten dat Ajacieden natuurlijk een mooie voetbal show willen zien en samen met de supporters worden ze kampioen in de Arena.. Prachtig !!

ik heb op de poll gereageerd en aardig wat mensen denken dat VVV voor een stunt kan zorgen. ze hebben geen schijn van kans, ajax zal denk ik door het pudbliek gedragen worden en anders kan ajax met gemak met 5, 6-0 winnen van VVV ik Zeg dat vvv kansloos gaat verliezen

1 mei 2012 om 16:07

Er is de laatste wedstrijden wel vaker geroepen dat Ajax verrast zou gaan worden door kleinere clubs. Meestal is dan gewoon de wens de vader van de gedachte, oftewel: gewoon hopen dat Ajax verliest zonder reëel naar de wedstrijd te kijken. Ajax gaat dit duel gewoon winnen.

1 mei 2012 om 16:44

In de huidige vorm en manier van spelen is vvv vrijwel kansloos. Iedereen die niet voluit gaat haalt de boer zo naar de kant. hij houdt ze allemaal scherp op het moment dat het echt op aankomt zoals hij dat zelf ook gewend was. Prima uitspraken ook van de boer vandaag weer. je wilt niet die schaal pakken met slecht spelen of een gelijkspelletje nee je wil die schaal pakken met flitsend voetbal en een dominant ajax. Heeft ie helemaal gelijk in. Elke wedstrijd is er 1 ook die van de week tegen vitesse al kan je dan wel wat basis mensen rust geven. Enoh erin, v rhijn erin, lodeiro, serero. Uiteindelijk moeten die ook moeiteloos mee kunnen draaien.

Ajax gaat echt vlammen morgen vanaf minuut 1 weet ik zeker. Ik denk dat het 4-0 word vvv gewoon bij voorbaat kansloos

1 mei 2012 om 16:07

Bij voorbaat kansloos en stiekem met een 0-0 remise terug naar Venlo, dat zou schitterend zijn.

1 mei 2012 om 16:13

1 punt is maar nodig voor een uitbundig feest in de Arena morgen.

1 mei 2012 om 16:14

Dan zijn ze alsnog kampioen hoor..

1 mei 2012 om 16:17

Oja, vergeten. 0-1 winst dan. Haha, nee dat kan niet. Laat maar.

Mooie strijdbare woorden, maar ik denk niet dat er een stunt in zal zitten. Ajax wil graag voor eigen publiek kampioen worden, ze zullen dus tot op het bot gemotiveerd zijn om een goed resultaat neer te zetten. Ik denk dus dat Ajax (met een grandioze steun van het publiek) een vrij eenvoudige overwinning gaat boeken.

1 mei 2012 om 17:55

Gulio, goed gezegd scheelt mij weer tikwerk!

on topic; Weer iemand die een media-training heeft gevolgd. Leek mij leuk als hij had gezegd; wij zijn veilig voor directe degradatie en houden als Limburgers wel van een feestje!!

De spelers oogde niet scherp vanochtend, verre van zelfs. Ze hadden vrij gehad en dan Koninginnedag in Amsterdam... tja..

Toch is minimaal een gelijkspel altijd haalbaar thuis tegen Vvv.

1 mei 2012 om 16:34

Dan zijn ze morgen dus lekker scherp, uitgerust en wel.

Eigenlijk kan hij dit niet maken tegenover de fans. Hij zegt eigenlijk dat hij er vol op gaat klappen, maar we weten allemaal dat dit gewoon weer een handbal verdediging op de 16 word met een paar counter mogelijkheden.

Het is niet heel reëel om te zeggen dat je een kans hebt in Amsterdam. De groep oogt ontspannen en heeft met de Boer een uitstekende motivator als het dreigt mis te gaan aan onderschatting. VVV mag dan misschien wel vechten voor de drie punten uit eindelijk zullen ze door individuele kwaliteiten overklast worden.

Ik vind 600 euro echt absurd voor één voetbalwedstrijd.
De wedstrijd gaat eigenlijk al nergens meer om want Ajax is toch al zo goed als zeker kampioen.
Een Wk-finale of Cl-finale kan ik me nog voorstellen dat je extreem veel geld wilt betalen. Maar toch niet voor zo'n wedstrijd. Dat is gewoon absurd.

Voor 600 euro kan ik veel leukere dingen doen, zoals bijvoorbeeld 200 frietjes speciaal halen.

Ik denk dat VVV geen kans maakt in zo'n kolkende Arena.
VVV kan zich ook beter richten op de nacompetitie en daarvoor hun krachten sparen.

1 mei 2012 om 16:33

Die 600 euro was vorig jaar. Goed lezen, staat er toch duidelijk.

Dit jaar wordt er rond de 200 geboden, nog belachelijk veel. Misschien moet ik mijn kaart ook maar te koop aanbieden:

Ik hoop dat VVV Venlo er 'n echte wedstrijd van maakt. Zodat het dan 'n echte mooie kampioenswedstrijd wordt.

Want ik vind eerlijkgezegd, dat als VVV Venlo alleen gaat verdedigen, dan vind ik het geen kampioenswedstrijd. Want Ajax kan dan gewoon voor 'n punt spelen, en dan worden ze alles nog kampioen.

Ik hoop dat VVV Venlo het voetbal speelt zoals ze toen speelden bij de eerste wedstrijden van Lokhoff, toen ze volgens mij vier overwinningen op rij boekte. En ik hoop de normale Ajax van de afgelopen weken. Met de normale Ajax bedoel ik de Ajax van de afgelopen weken dat gewoon normaal en fris voetbal speelt.

Dan wordt het 'n echte kampioenswedstrijd. Tenminste, dat vind ik.

1 mei 2012 om 16:16

Waarom wil je dat VVV goed moet spelen. Het is voor het publiek ook leuk als Ajax gewoon met 10-0 wint toch?!

1 mei 2012 om 16:45

Het zou wel wat zijn als die wildschut er een mooie goal inknalt en ff de arena stillegt.
Dan moet Ajax echt weer ff aan de bak zeg maar en iets goeds maken tov het publiek.

Zeg Ton is 1 puntje tegen Ajax dit seizoen niet voldoende??

On : Ajax mag natuurlijk thuis tegen VVV geen punten verspelen. Maar dat mocht het in het begin vd competitie uit ook niet...
Kampioenswedstrijden zijn toch altijd wedstrijden op zich tegen wi je ze ook speelt.

Ik denk dat Ajax met een 3-1 overwinning van het veld stapt.

Ik denk niet dat VVV hier goed gaat spelen. Hooguit de eerste 5á 10 minuten druk zetten, maar meer ook niet. Gokje: 4-0

Ik snap niet dat mijn medeajacieden zo overtuigd zijn. Ik schat de kans op 7 - 8% dat VVV wint, de bookmarkers zelfs nog hoger.

Dus 1 op 15 dat het niet gaat lukken. Nja dat is nog aanzienelijk hoog. Maar toch ben ik er morgen bij in amsterdam om het te vieren mocht het lukken

1 mei 2012 om 16:22

@wedge21

Omdat het hele stadion uitverkocht is, 52.500 man die kampioen willen worden. Zodra die zich gaan roeren, scoort zelfs Ebecillio een hattrick. Kijk maar naar de wedstrijden van Twente en Psv, die weten nog steeds niet wat hun overkwam.

Overigens toppen bookmakers de grote uitbetalers altijd af omdat ze geen risico willen lopen bij gemanipuleerde wedstrijden.

VVV heeft denk ik geen schijn van kans, de verschillen zijn zo groot dat zelfs wanneer Ajax slecht speelt ze nog in staat moeten zijn eenvoudig te winnen. Ik denk dat VVV zich zal ingraven en, net zoals De Graafschap, zal proberen de schade beperkt te houden. Als VVV zelf gaat proberen om wat te forceren en er meer ruimte ontstaat voor Ajax om te voetballen dan krijgt Lokhoff zijn ploeg een pak slaag.

Ik kan me niet voorstellen dat VVV gaat stunten.

Wat een onzin verkondigd Lokhoff hier, hij trapt weer open deuren in zoals altijd. Niemand gaat ergens een potje voetballen om te verliezen lijkt me toch! Iedereen met een beetje verstand weet dat woensdag de titel voor Ajax is. In eigen huis gaat ajax dit echt never nooit meer weggeven.

Was ook wel raar als hij zei dat ze niet wouden winnen, maar ik schat VVV echt kansloos. denk 3/4-0 in die richting

Natuurlijk zegt Lokhoff dat hij de titel niet cadeau zal geven. Hij kan moeilijk zeggen : Hier heb je de titel voor niks, gefeliciteerd. VVV maakt geen schijn van kans tegen Ajax. Ajax is er alles aan gelegen om vroeg te scoren en dan een 5/6-0 score neer te zetten.

1 mei 2012 om 16:40

Ja inderdaad. Anders wordt ie natuurlijk publiekelijk afgebrand. Maar ik denk niet dat hij er zelf in gelooft.

1 mei 2012 om 16:58

Als trainer hoop je natuurlijk altijd op een stunt maar als je realistisch blijft dan is de kans zeer nihil. Met goede voornemens hebben is niks mis maar ondertussen zal hij blij zijn met een kleine nederlaag.

Tja, definieer stunt.
Als ze de hele wedstrijd goed tegenstand kunnen bieden en niet van het veld gespeeld worden kan je al spreken van een stuntje toch?

Hoor je dat? Dat is de wekker van Lokhoff. Wakker Worden!!!

Ont. natuurlijk gaan ze voor de stunt, of het lukt is een tweede. Ik ga er vanuit dat VVV verdedigend speelt en dat Ajax er weer moeilijk doorkomt net zo als tegen De Graafschap. Ik gok op 3-0 en dus officieel landskampioen!

Natuurlijk hoort een trainer zoiets te zeggen maar als meneer Lokhoff tactisch denkt zal hij spelers in de laatste 2 wedstijden sparen zodat de focus volledig op de nacompetitie ligt. Ik acht de kans groter dat Vvv- hierin dan meer kans maakt.

Eigenlijk zouden ze het op een akkoordje moeten gooien, heeft vvv weer een punt en Ajax is dan definitief landskampioen haha. Maar dat is misschien een beetje te veel medeleven voor vvv, gewoon met 3 punten het kampioensfeest gaan beginnen.

Geef Vvv weinig kans, als het 1maal 1-0 voor Ajax is dan denderen ze door en kan het zomaar eens een hele grote uitslag worden. Zal me niks verbazen als dat gebeurt.

Goed van Lokhoff dat hij vertrouwen uitstraalt en niet komt op opgerold te worden. In de wedstrijden tegen PSV en AZ ging het inderdaad goed. Ze willen dus niet bij voorbaat al opgeven. Toch denk ik dat Ajax deze wedstrijd "gewoon" zal winnen. Hopelijk kunnen ze de flow voortzetten en eindigen met 14 competitiewedstrijden winst op rij. Ik zie Ajax woensdag zeker winnen met 3 of 4-0.

Tuurlijk ga je als trainer niet zeggen dat je geen kans maakt. je moet ergens hoop uit halen. maar ik verwacht geen moeilijke avond voor ajax. vvv wint geloof ik maar 1 uitduel in dit seizoen, dus zie ik ze tegen ajax ook niet stunten laat staan winnen.

Natuurlijk gaat Ajax volle bak spelen, alles is aanwezig voor een prachtige voetbalavond. Je speelt thuis voor een volle Arena, we worden kampioen en laatste thuiswedstrijd, dus lekker knallen en je fans verwennen met prachtig voetbal. Ik zeg een heerlijke 4-0, en dan Kampioen

De enige die hier op de poll stemmen dat vvv voor een stunt gaat zorgen is een hater, al heeft ajax een offday zelfs dan wordt er gewoon gewonnen ajax wordt kampioen morgen hoe je het ook went of keert,

#31!

Het lijkt me helemaal onmogelijk dat het gebeurd. Echter.. zoals wel vaker wordt gezegd, de bal is rond en degene die de meeste doelpunten maakt, die wint.

In het huidige voetbal kan iedereen van iedereen winnen in de eredivisie. De stand doet anders vermoeden en de selectie ook. Maar veel is afhankelijk van de vorm van de spelers. Bij VVV spelen nogal wat huurlingen die zich graag nog even in de spotlight zetten. Evenals transfervrije spelers. Kortom, de bal kan best wel eens raar rollen.

Is Ajax gewend om fysiek voetbal te leveren?

Elk punt is momenteel belangrijk. Er rest nog de wedstrijd komend weekend tegen Twente voor Vvv. Thuis, sterk tegen topclubs, geef ik VVV best een kans te stunten tegen Twente. Een extra punt of liever nog drie punten tegen Ajax en VVV hoeft helemaal geen nacompetitie te spelen.

Ik heb gekkere dingen gezien....

Ajax zal volle bak gaan. Zo gauw de 1-0 erin ligt is het klaar voor Vvv. Maar ja blijft het lang 0-0 dan weet je het nooit maar ga er niet vanuit.

Zo als seizoenskaarthouder worden we eindelijk weer eens verwend met 2 kampioensschappen acher elkaar en allbei in een thuiswedstrijd. Heerlijk! Wordt een mooi feestje morgen en donderdag

1 mei 2012 om 18:23

Vraagje: klopt het nou dat de huldiging donderdag 19.00 uur is? Weet jij er meer over?

1 mei 2012 om 18:48

Muziek begint 17.00 en de huldiging om 19.30

Ja dat snap ik, je kunt moeilijk zeggen dat je voor een nederlaag gaat, worden dus weer 11 spelers in de eigen 16. En ja dan wordt het lekker maar 2-0. Kan er niet van wakker liggen, die titel telt.
En als morgen die 50000 net zo tekeer gaan als tegen twente vorig jaar geef ik vvv weinig kans.

Nee natuurlijk wil je het Ajax niet cadeau geven, maar ik denk dat VVV vrijwel kansloos is woensdag.

Het zou ook raar zijn als VVV niet voor het maximale zou gaan.
Dat doet normaal gesproken iedere ploeg iedere wedstrijd. Alleen denk ik dat het krachtsverschil te groot is om er überhaupt aan te denken te kunnen winnen daar. Ook zit Ajax in een flow en wordt gedragen door het publike volgend jaar.

Tja, VVV maakt zeer weinig kans ze gaan 100% met ze alle ingraven

1 mei 2012 om 18:52

VVV graaft zich in geen enkele wedstrijd 100% in, zo te weinig op de hoogte van de eredivisie.

Waren we VVV - Ajax eerder dit seizoen vergeten?

VVV had volop de winst moeten behalen, stonden met 2-0 voor. Helaas werd het toch 2-2

Dan is het wel een ander beeld nu, en ben ik ook een VVV supporter. Maar onderschatten vind ik toch wel, het hoeft niet eens 4-0 te worden.

Daarentegen zet ik de winst ook op Ajax, maar Lokhoff mag toch wel stunten. Dan denk ik dat ik wel in een deuk ga liggen.

1 mei 2012 om 19:29

Eerder dit seizoen,je zo ken ik er nog een paar.
Toen Jansen verdedigende middenvelder was en ajax zoekende en musa nog bij vvv speelde.
Haal gelijk vorig seizoen er ook bij.

Je gaat toch iedere wedstrijd in om te winnen ook al lig je op papier mijlenver achter.
Beetje vreemde uitspraak maar goed zo moet je wel een wedstrijd ingaan maar zou toch eerder mijn geld op ajax zetten gezien het spel en een kolkende arena.

Ik wens Lokhoff succes, maar het gaat hem toch niet lukken.....

Elke trainer die tegen Ajax moet zegt: we gaan volle moed voor een stunt en we hebben vertrouwen!
Ik herinner me Pieter Huistra nog met zijn FC Groningen, die hielden tot in de blessuretijd van de 1e helft stand maar Ajax was gewoon heer en meester.
Ik moet toegeven het tempo wat Ajax speelt mag dan wel langzaam zijn men is wel vaak zorgvuldig in de passing.
Vvv-venlo geef ik weinig kans, maar eerder dit seizoen speelde VVV thuis ook knap 2-2 tegen Ajax.
Maar ja het is nu allemaal anders, Ajax heeft een fantastische reeks neergezet met een aantal overwinningen en men gaat er morgenavond echt vol voor.
Vvv-venlo reist als slachtvee af naar De Arena, sorry Ton Lokhoff maar jullie worden echt afgeslacht!
Iedere trainer dacht wel aan een stunt, ook Mcclaren was vol vertrouwen maar het liep 'helaas' allemaal anders en Ajax versloeg FC Twente met 1-2.

Het zou toch helemaal fantastisch zijn om met dubbele cijfers het kampioenschap binnen te halen. Met alle respect voor Vvv, maar in deze kampioenswedstrijd moet iedereen zich gewoon kapot voetballen. VVV op de "slachtbank" en met 10-0 die schaal in ontvangst nemen.

Ik denk niet dat het 10-0 gaat worden, maar hoop het natuurlijk wel. Zou helemaal een droomscenario zijn.

Maar natuurlijk Lokhoff.

En Gouweleeuw zei dat Ajax angst had voor Heerenveen, Ron Jans zei ''laat ze maar komen dat Ajax'' en Wesley Verhoek was er van overtuigd dat Twente zeker ging winnen van Ajax.

En cadeaus van vvv hebben we ook niet nodig.
DIe krijgen we vanavond wel van Swart en Stekelenburg.

Ik ben voor VVV en ja Ajax wordt kampioen vanavond. Ik hoop alleen dat VVV weerstand kan bieden.
1. zodat ze vorm krijgen / behouden voor de nacompititie
2. om er een mooie pot van te maken, met spanning voor het Ajax-publiek. Als je makkelijk 10-0 wint is er toch ook geen reet aan. Laat het in begin snel 1-1 worden en in de laatste 10 minuten slaat Ajax dan maar toe. Moet je kijken hoeveel vreugde er dan in de arena is.

Winnen hoop ik natuurlijk wel voor Vvv, maar ja, na winst zet ik de playstation uit en ga ik naar bed!

Ajax en VVV maak er een mooie pot van!!!

by the way Ton Lokhof:
Eminke bakte er tegen Den Haag helemaal niks van!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Jong AZ21-3
14.VVV-Venlo20-5
16.Telstar18-15
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Y. RoemerAanvaller171
J. SchroijenAanvaller140
E. SorgaAanvaller103
J. CraenmehrKeeper00
B. VerbongKeeper00
L. ZimaKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

5 fans
Coach, 61 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren