Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC komt met duidelijke boodschap richting Besiktas over Jean-Paul van Gastel

Laatste update:

NAC Breda is niet bereid om Jean-Paul van Gastel naar Besiktas te laten gaan. Dat laat de huidige nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie weten in een kort statement op de clubwebsite. Besiktas wil Van Gastel aanstellen als assistent van Giovanni van Bronckhorst, die hem per se wil meenemen naar Istanbul.

De zaakwaarnemer van Van Gastel heeft aan de clubleiding van NAC laten weten dat de oefenmeester graag als assistent van Van Bronckhorst aan de slag gaat bij Besiktas. De 51-jarige trainer tekende eind september tot het einde van dit seizoen in Breda en NAC weigert hem tussentijds te laten gaan.

“Onder de huidige omstandigheden kan er geen sprake van zijn, dat we onze niet zo lang geleden aangestelde hoofdcoach laten vertrekken”, aldus NAC. “Over onze ambities en de belangrijke rol van Jean-Paul daarin, zijn we over en weer heel duidelijk geweest. Daar kan geen enkel misverstand over bestaan. Jean-Paul kan op dit moment niet weg bij ons. Dat hebben we zijn zaakwaarnemer ook laten weten.”

Van Gastel is momenteel met NAC in Sevilla, waar de Bredanaars zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie. De Brabantse club hoopt nog altijd op promotie naar de Eredivisie, eventueel via de Play-Offs.

Dinsdag kwam het nieuws door dat Van Bronckhorst dicht bij een deal met Besiktas is. Besiktas zou volgens Voetbal International een forse afkoopsom willen betalen voor Van Gastel, aangezien Van Bronckhorst de uitdaging in Turkije zonder hem niet wil aangaan. Zelf zit de trainer al zonder club sinds zijn vertrek bij Rangers in november 2022.

De Parel van het Zuiden begon het seizoen nog met Peter Hyballa als hoofdtrainer, maar van hem werd na vijf wedstrijden afscheid genomen wegens tegenvallende resultaten en een 'samenwerking met de werkomgeving' die als 'onvoldoende' werd beschouwd.

Na het ontslag van Hyballa stond Ton Lokhoff één wedstrijd voor de groep, alvorens Van Gastel het stokje overnam. Sindsdien heeft NAC de weg omhoog gevonden. Sinds de aanstelling van de 51-jarige trainer in september wonnen de Bredanaars zeven wedstrijden en inmiddels vinden ze zichzelf terug op plek negen in de Keuken Kampioen Divisie.

Verwacht jij dat Van Bronckhorst gaat tekenen bij Besiktas?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is nu niet bepaald chique van Van Gastel om binnen drie maanden je contract op te willen zeggen.

3 januari 2024 om 00:00

Tja als er plotseling een positie verbetering zich aandient met een grote salaris verhoging had ik er ook voor gegaan.. dit is niet met voorbedachte rade of iets dergelijks.dit is gewoon een grote kans om een stap omhoog te maken

3 januari 2024 om 00:04

Aan de andere kant kan NAC een mooie transfersom krijgen. Geld dat ze goed kunnen gebruiken en versterkingen voor kunnen aantrekken. Ze staan 9e waardoor directe promotie niet realistisch lijkt. En assistent trainer bij Besiktas is zowel financieel als sportief een dusdanige verbetering. Ik zou hem laten gaan. Lijkt me voor alle partijen het beste.

3 januari 2024 om 07:40

Klopt wel, maar als je ziet hoe snel NAC door trainers heen gaat de laatste tijd hebben die weinig te zeggen.

3 januari 2024 om 07:57

Qua geld gaat ie er vast op vooruit, maar van hoofdtrainer weer naar assistent? Waarom?

3 januari 2024 om 08:27

Lijkt me dat assistent bij een Turkse topclub sportief gezien hoger staat. Dan hoofdtrainer bij een middenmoter in de eerste divisie. NAC speelt alweer zo lang in de eerste divisie. Voorlopig zie ik ze daar ook niet meer uitkomen.

3 januari 2024 om 08:01

Tja, als je liever assistent bent dan hoofdcoach (en die indruk geeft van Gastel) dan snap ik het wel. Daarbij heb je bij Nac ongeveer dezelfde baangarantie als in Turkije dus daarvoor hoef je t ook niet te laten

3 januari 2024 om 08:30

Met een 1-jarig contract heeft NAC ook niet heel veel vertrouwen getoond in van Gastel. Contract is contract maar ik denk dat NAC best wat centen kan gebruiken

V Bronckhorst kan beter Dick Advocaat meenemen naar Turkije. Daar werd hij ook kampioen mee en is transfervrij.

3 januari 2024 om 00:22

Ik geloof best dat Dick nog wel te porren is voor een baantje als interim-coach, als adviseur, of als bondscoach van een obscuur landje. Maar die gaat echt niet meer verkassen naar Turkije voor een full time-baan.

3 januari 2024 om 11:12

Dick is wel een gerespecteerd trainer in Turkije door zijn tijd bij Fenerbahce. Die deed op zijn oer-hollands in interviews gewoon vertellen wat wel goed was en wat niet, wie wel geschikt was en wie niet, in Turkije is dat nog steeds ondenkbaar en zijn alle trainers grotere politicussen dan Erdogan himself.

Sowieso niet handig om daar aan de slag te gaan. Deze club verandert om de 2 jaar van trainer. Er zijn maar 2 trainers in de geschiedenis die het langer hebben volgehouden. Zelfs legendes houden het niet langer vol. Laat staan in deze situatie waar de club niet stabiel is. Zware klus voor gio. Er is geen materiaal maar er worden prijzen verwacht en in een korte periode aansluiting bij gala en fener. Zou alleen handig zijn bij een lange termijn project

3 januari 2024 om 10:33

Bij Nac veranderen ze 2 keer per seizoen van trainer

NAC heeft volledig gelijk hierin. Het siert JP ook absoluut niet om bij de eerste de beste kans meteen het schip te willen verlaten.

3 januari 2024 om 07:41

Nac stuurt trainers zelf ook makkelijk weg.

Ook nog een redelijke kans dat je er samen met gio wordt ontslagen binnen 3 maanden daar.

Lastige keuze voor zowel nac, als van gastel, aan de ene kant een mooie transfersom, voor nac, en aan de andere kant het risico dat je een iets minder gemotiveerde trainer hebt, omdat hem een mooie kans wordt ontnomen,

Nac moet gewoon 1 mln euro eisen en JP laten gaan. Over 3 maanden worden die toch weer ontslagen bij Besiktas en kun je hem weer als hoofdtrainer binnenhalen. Voor Nac en JP zal dit een financieel slimme zet zijn hehe..

3 januari 2024 om 09:42

JP zal niet zo veel verdienen bij Nac toch? Een contract afkopen levert over het algemeen niet (veel) meer op dan de totale waarde van dat contract. Dus dat zal denk ik niet richting de 1 miljoen gaan.

3 januari 2024 om 10:07

Voor een assistent willen ze misschien 50k betalen. Als ze heel gek doen een ton. Veel meer lijkt me niet.
En dan moet je vervolgens jaren achter je geld aan.

Niet doen JP !!
Alleen maar gezeik bij dat soort clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren