Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwak Manchester United verliest van nieuwe nummer vier van Engeland

Laatste update:

Manchester United heeft zondagmiddag de tweede competitienederlaag van het seizoen geleden. Het elftal van manager Ole Gunnar Solskjaer speelde een matige wedstrijd op bezoek bij West Ham United en ging uiteindelijk verdiend onderuit: 2-0. United is met acht punten uit zes duels terug te vinden op een teleurstellende achtste plaats, terwijl West Ham met elf punten uit zes duels knap vierde staat.

United trad in Londen aan zonder onder anderen Paul Pogba en Anthony Martial en dat kwam de ploeterende ploeg van Solskjaer niet ten goede. De grootmacht uit Manchester schoot zwak uit de startblokken, maar had aanvankelijk het geluk dat West Ham ook niet in topvorm verkeerde. Toch wisten the Hammers op slag van rust op voorsprong te komen. Andriy Yarmolenko combineerde met Felipe Anderson, waarna de aanvaller uit Oekraïne David de Gea verschalkte met een schot in de verre hoek.

Vlak na de onderbreking was United via Juan Mata dicht bij de gelijkmaker, maar de Spaanse middenvelder kwam uiteindelijk een teenlengte tekort om een voorzet van Andreas Pereira binnen te lopen. West Ham kon ondertussen loeren op de counter en kreeg na ruim een uur voetballen een goede kans op de 0-2. Yarmolenko bediende ditmaal Anderson, maar het krachtige schot van de Braziliaan werd uit het doel gehaald door De Gea.

Daardoor mocht United blijven hopen op een resultaat. Solskjaer bracht Jesse Lingard voor de geblesseerde Marcus Rashford en in de laatste twintig minuten werden ook Fred en toptalent Angel Gomes nog van stal gehaald door de oefenmeester. United stuitte echter enkele malen op de sterk keepende Lukasz Fabianski en werd zes minuten voor tijd uiteindelijk definitief over de knie gelegd door West Ham. Verdediger Aaron Cresswell benutte op schitterende wijze een vrije trap en gooide de wedstrijd zo in het slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Toch schrijnend om te zien hoe United in verval is geraakt sinds het vertrek van Ferguson. Maarja wat wil je ook met deze selectie. Totaal United-onwaardig. Daarbij betalen ze voor iedere speler die ze halen de absolute hoofdprijs omdat iedereen weet dat United geld zat heeft. Deze selectie is gewoon waardeloos ten opzichte van de andere topploegen en op deze manier zal United de komende jaren echt geen rol van betekenis spelen.

22 september 2019 om 17:08

Maar hoezo moet dat steeds herhaalt worden met hoe United weggezakt is, dit is toch al lang en breed Bekend.
Sommige van Jullie vallen serieus steeds in herhaling.

Je hebt al een smalle selectie, als je dan ook nog eens je belangrijkste spelers mist dan krijg je dus zo’n armoedig elftal als vandaag. Zoveel spelers die over the hill zijn spelen nog bij de club. Dan heb je nog die Woodward in de tribune die boos kijkt maar hij is toch verantwoordelijk voor het transferbeleid de afgelopen jaren. Dit jaar volop focussen op de europa league, de Fa cup en de caraboa cup. Misschien kunnen ze nog via de Europa league cl voetbal veiligstellen en pakken ze daarnaast caraboa cup als prijs. Hoger dan dit ga je het helaas niet krijgen dit jaar.

22 september 2019 om 18:32

Klopt, CL halen is prioriteit dit seizoen. Kampioen worden verwacht ik niet. FA cup is ook een grote prijs.

En het zal nog erger worden ben ik bang voor Utd. Helemaal nu Rashford geblesseerd is. Er is gewoon geen spits meer. Dan kun je Lingard daar neerzetten maar dat is nou niet een doelpuntenmaker. Ik heb echt medelijden met OGS..

22 september 2019 om 17:12

Ze hebben Greenwood nog, maar die is ziek momenteel. Daarom was hij er niet bij.

United heeft in principe 3 spitsen voor een systeem waarin ze met 1 spits spelen. Normaliter toch een bezetting die voldoende is, maar niet als je deze pech hebt.

Kijkend naar de opstelling en vooral naar wat er nog op de bank zat vind ik het toch allemaal niet zo gek. Wat een kwaliteitsarme selectie, zeker zonder een geblesseerde Martial en Pogba.

Geweldig nieuws voor Chelsea dit! Na die 4-0 op Old Trafford liepen de United fans volledig onterecht al de polonaise, en nu zakt het volledig in elkaar! De strijd voor de top 4 gaat ongekend spannend worden en volgens mij toch wel minimaal 1 verrassing met zich mee brengen! Leicester weer in de Champions League na een knappe derde plaats bijvoorbeeld!

22 september 2019 om 17:13

Liepen sommige fans wellicht. Maar er zijn zat realistische fans die zagen dat het een geflatteerde overwinning was.

22 september 2019 om 17:19

Die waren er natuurlijk ook ja, gelukkig wel. Ik hoop dat het besef nu wat meer begint te komen dat deze selectie echt enorm slecht is en dat teams zoals Leicester gewoon verder zijn dan United. Misschien dat men nu ook die tweede plek van twee seizoenen geleden weer iets meer kan waarderen..

22 september 2019 om 17:28

We hebben gewoon geen creativiteit zonder Pogba op t middenveld en Martial voorin. Zij kunnen nog iets onvoorspelbaars bedenken, maar verder heb je weinig. Gomes vind ik een topper in wording maar die is fysiek heel zwak, maar kan wel echt goed voetballen. We hebben daarnaast ook nog een linksback nodig, want Shaw is zo vaak geblesseerd. Verder zijn er gelukkig wel een hoop talentvolle jongens en kunnen we alleen maar hopen dat zij zich heel goed ontwikkelen. Het zal in ieder geval nog wel even duren, maar te vaak van trainer wisselen is ook niks. Dan moeten de spelers veel te vaak aan iets nieuws wennen, dus ik hoop wel dat Solskjaer lekker zijn gang kan blijven gaan.

22 september 2019 om 17:37

Die wil naar continuïteit is natuurlijk belangrijk maar dan moet wel de juiste man aan het roer staan. Ik geloof niet in de kwaliteiten van OGS, zodra een Pochettino beschikbaar komt moet United die natuurlijk meteen nemen!

22 september 2019 om 17:55

Ik ben ook nog niet overtuigd van zijn kwaliteiten, maar vroeger was Ferguson op het begin ook niet heel zeker van zijn baan op een bepaald moment. Solskjaer weet wel waar de club voor staat en zijn aankopen kan ik bijvoorbeeld wel al prijzen. Van al die vedettes is maar weinig terecht gekomen de laatste jaren. Mike Phelan weet zeker wel wat hij doet, dus daar valt nog genoeg van te leren!

22 september 2019 om 17:17

Volledig met je eens, er liepen behoorlijk wat fans rond die riepen dat het allemaal wel goed komt met United dit seizoen en dat Rashford en Martial beide fantastische dingen gaan laten zien, not dus. Het was een geflatteerde overwinning zoals Sammerens al aangeeft en United gaat hoogstwaarschijnlijk onder Leicester en Chelsea eindigen dit seizoen.

22 september 2019 om 17:20

Dat denk ik ook. Chelsea, Arsenal, Spurs en Leicester zullen waarschijnlijk uit gaan maken wie plek 3 en 4 gaan bezetten. Ik zet mijn geld op Chelsea en Leicester.

22 september 2019 om 17:40

Met de defensie die Chelsea momenteel heeft? Niet te denken, Tottenham, Chelsea en dan Leicester maar het gaat zeker close zijn.

22 september 2019 om 17:42

Krijg je dit weer.. Al jaren lang moet er zogenaamd een ploeg de top 6 binnen stormen. Nu weer Leicester na een leuk begin. Je zegt ook waarschjinlijk, maar dat is niet waarschijnlijk. De kans bestaat, is klein, maar dat het gaat gebeuren is niet waarschijnlijk.

22 september 2019 om 18:29

Jij komt met veel irritatie zie ik aan de manier van typen, ik begrijp het Arsenal is weer eens aan het verliezen en nog een man minder dat kan pijn doen ja maar het komt wel goed. De Emeryout chants komen er al aan en dan zullen ze hem misschien, als je geluk hebt, hem ontslaan in 2021. Leicester speelt goed verzorgd voetbal en ze hebben een heel mooi middenveld. Arsenal en Chelsea hebben goede spelers voorin, maar de defensies zijn zo lek als een mandje. Klopp kon nog winnen met zijn kamikaze voetbal dat we destijds speelden (pre-Virgil) maar dat lukt duidelijk niet bij Emery omdat hij de bal te lang achterin wilt houden en bij Chelsea is het probleem gewoon de klasse van het spelers. Met Tottenham komt het wel goed zodra Lloris terug is, maar met Arsenal?

22 september 2019 om 19:45

Nu heeft arsenal de wedstrijd uit eindelijk toch gewonnen en tonen ze strijdkracht. Ook staan ze 3 punten boven Chelsea, United en Spurs. Life comes at you fast.

22 september 2019 om 20:06

En heeft Liverpool ook gewonnen van Chelsea en heb ik ook netjes mijn excuses geboden. Maar goed boven Tottenham eindigen doen ze sowieso niet, laten we eerlijk zijn. Arsenal moet nog altijd tegen Man City, als je tegen Watford gelijk speelt en bijna verloor dan krijg je ook gewoon een pakslaag van City

23 september 2019 om 11:38

Heeft niks met Arsenal te maken, anders zou ik toch vaak geirriteerd zijn. Het gaat erom dat dit elk jaar geroepen wordt, maar er is geen enkele ploeg die de top 6 binnen komt. Het zou zomaar kunnen dat Leicester goed draait en het gaat halen, maar waarschijnlijk niet.

Feit is wel dat United, Arsenal, Chelsea en Spurs erg matig zijn begonnen en geen favoriet meer zijn als ze op bezoek moeten bij andere mindere clubs.

23 september 2019 om 12:07

Je zegt elk jaar maar het was letterlijk 3 jaar geleden dat Leicester kampioen was geworden, dus ik weet niet wat jij bedoeld met je "al jaren lang" maar het is niet zo lang geleden gebeurt en nu gaat het waarschijnlijk weer gebeuren.

22 september 2019 om 18:46

Helaas voor jullie doen jullie het met een betere selectie net zo slecht als wij. Beide teams moeten zich volgend seizoen sterk verbeteren. Chelsea heeft de grootste kans om de top 4 te halen gezien de sterkere selectie maar ik moet het nog maar zien. De verdediging is zo lek als een mandje namelijk.

22 september 2019 om 19:09

Niemand aan United's kant, behalve misschien een paar fans die de realiteit kwijt zijn, hadden het idee dat we wel even kampioen zouden worden. We wisten allemaal dat top 4 heel lastig zou worden. Maar komop. Drie van onze key players zijn geblesseerd en breed is deze selectie niet. Dus ja het is nogal bagger atm.

Ik vrees dat het nog een paar jaar gaat duren voordat we weer mee gaan doen voor de prijzen. De laatste transferwindow was prima, nog een paar van deze en we kunnen weer meetellen. Voorlopig verwacht ik even niet teveel van United, uiteindelijk komen we er wel.

United mist natuurlijk wat key spelers in de opstelling maar dit verlies tegen West Ham is gewoon schandalig toch? Een wereldspeler als Lukaku niet vervangen, terwijl zijn vertrek allang te verwachten was? Letterlijk afgevallen naar het niveau van een club als Leicester en dat als de meest succesvolle club van de Engeland. Hun aantrekkingskracht om wereldspelers te kopen is sinds het vertrek van SAF echt verdwenen en deze resultaten gaan het echt niet beter maken. Je kon net zo goed Mou aan het roer laten, want uiteindelijk gaat hij resultaten boeken en toppers aantrekken maar met deze Ole is het gewoon niet beter geworden. Ole geeft de spelers voorin volledige vrijheid, maar hun individuele klasse is nog niet zo goed dat ze dat aankunnen ze moeten gestuurd worden met een duidelijke tactiek en die is er duidelijk niet. Het respect van de spelers heeft hij ook niet, want ik zag laatst nog een bericht met verschillende groot verdieners van United die negatieve tweets/posts/commentaren over hem hebben geliked, maar goed het zal wel niet langduren voor hij weg zal gaan en misschien kan je dan Laurent Blanc aantrekken of hopelijk wat beter.

Zwaar en zwaar zonde hoe Manchester United naar de afgrond is gegaan. Wat mij betreft Ferguson terughalen, Ole als assistent erbij houden. En ook dan ben je er niet. United moet maar spelers proberen weg te kapen bij grotere clubs inplaats van spelers die zich nog moeten bewijzen. Zou zeggen kijk bij Barca, Atletico, PSG. Alleen zo zie ik Manchester United weer naar de top gaan.

West Ham is al jaren aan het bouwen aan een goed team maar de resultaten volgden niet. Met Arnautovic en met Chicarito lukte het niet echt maar nu met Yarmolenko en ook Anderson die maar goed blijven spelen en Haller, Rice en Fornais daarbij hebben ze gewoon echt een goed team. Ik geloof wel in Top 6

Simpele zege voor West Ham. Beter veldspel, meer creativiteit en zelfde beperkte verdediging als Manchester maar zelfs die kwamen amper in de problemen.

Dit kan een geweldig weekend worden voor Arsenal: Spurs verliest, United verliest, nu nog afwachten wat Chelsea kan tegen Liverpool. United heeft volgens mij ook geen spitsen meer die fit zijn, want als je zo van het veld loopt als Rashford dan is dat meestal niet uit luxe. Greenwood is denk ik nog te jong.

22 september 2019 om 18:31

Dat lijkt er alles behalve in te zitten. Wij zijn dit seizoen goed op weg om weer eens een lachertje te zijn.

22 september 2019 om 19:47

Haha gelukkig keren we het nog om.

22 september 2019 om 18:51

Eerst zelf nog winnen.

Ik ga het toch proberen!

Ik ben echt de weg kwijt na vandaag. Donderdag zat er iig nog een goed half uur in maar vandaag was het echt om te huilen. Ik gun Ole het beste en hoop echt op succes maar het licht verdwijnt langzaam in de verte. Ik zou ook niet meer weten hoe we moeten spelen en wat er nog moet veranderen qua selectie. Als ik Ole was zou ik iig Zlatan een telefoontje doen in de winterstop.

Met de opstelling van United (perreira, Mata, Matic, James, Young) had ik al een beetje rekening gehouden met een scenario als dit. Ik denk dat Ole het einde van het seizoen niet haalt. Ik hoop op een opvolger met een duidelijke visie en een daar op gepaste transferbeleid (het geld is er).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren